Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Ωραία που ειναι η εξοχή. Τύφλα να ΄ χει η Μύκονος

Μετά από πρόταση του στρατηγού, αποφάσισα να πάω μέχρι το προπονητικό για να δω τη σημερινή προπόνηση. Όταν σε καλεί ένας στρατηγός δεν μπορείς να αρνηθείς, πόσω μάλλον που έτσι κι αλλιώς τρωγόμουν να δω την καινούργια ομάδα, καθώς δεν είχα αυτή την ευκαιρία μέχρι σήμερα.

Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ότι είναι εξαιρετικά ευχάριστο να παρακολουθείς προπόνηση στο Κορωπί. Αργά το απόγευμα, έχει πέσει ο ήλιος, έχει δροσούλα και την αράζεις στις μίνι εξέδρες και βλέπεις Πανιωνάρα.Βλέπεις το ηλιοβασίλεμα, ακους τα προβατάκια και τα τσοπανόσκυλα. Ψώνιο. Αν είχαμε μαζί και μια μπυρίτσα, θα είχαμε αγγίξει το τέλειο.

Επί της ουσίας τώρα: Στη σημερινή προπόνηση έλαβαν μέρος κανονικά ο Βαζ Τε και ο Ριέρα. Αυτό είναι κάτι οπωσδήποτε ευχάριστο. Υπάρχει μια αντικειμενικά μεγάλη δυσκολία να καταλάβεις ποιος είναι ποιος. Πολλοί παίκτες (μαζί με τους τερματοφύλακες μέτρησα καμιά 30αριά), πολλά τα νέα πρόσωπα, πολλοί οι Αφρικανοί. Με τούτα και με κείνα, σχεδόν χάναμε τον Κούμο. Πάντως ο Όμο ήταν εκεί και έλαβε κανονικά μέρος. Μάλλον υπολογίζεται.

Αυτό που είδαμε ήταν ασκήσεις με μπάλα και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο. Όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο στρατηγός, η ομάδα δεν δείχνει ούτε κακή, ούτε εξαιρετική. Σε γενικές γραμμές πρόκειται μια ομάδα που τρέχει, που αλλάζει γρήγορα τη μπάλα και προσπαθεί να παρουσιάσει αυτοματισμούς. Αυτό είναι το καλό κομμάτι. Από την άλλη δεν παρατηρούσες παίκτες που να λάμπουν. Στη φετινή ομάδα δεν υπάρχει παίκτης με τη λάμψη του Φαμπιάν. Αυτός που να περιμένεις την επόμενη του κίνηση. Κατά τη γνώμη μου, στη σημερινή προπόνηση, η πιο στιβαρή παρουσία ήταν ο Μπόσκο.

Παρατηρώ μεγάλη βελτίωση του Μπέλιτς. Βρίσκω ότι έχει βελτιωθεί σημαντικά. Δεν μπόρεσα να δω τον Μάχο, γιατί για κάποιο λόγο που δεν ξέρω, έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα: Μου άρεσε πολύ ο Κολοβός. Αν δουλέψει σκληρά, θα πετύχει. Και ο Στόρε μου έδωσε την εντύπωση ότι τον πατρονάρει. Καλή μεταγραφή δείχνει να είναι ο Πούπο. Καλό πόδι, καλές μεταβιβάσεις στον κενό χώρο. Μάλλον αυτός θα είναι η μεταγραφή της σεζόν.

Περίεργη περίπτωση είναι ο Χίκα. Αναμφισβήτητα το παιδί ξέρει μπάλα. Είναι όμως μικροσκοπικός και τζαρτζάρεται εύκολα. Έχει λίγες ημέρες στην ομάδα και μάλλον πρέπει να περιμένουμε κάπως. Ενδιαφέρουσα περίπτωση πάντως.

Από τους Αφρικανούς δεν κατάφερα να ξεχωρίσω κάποιον. Με το ζόρι θα έλεγα Φουκουάγιο. Διακινδυνεύοντας τις εντυπώσεις από μία και μόνη επαφή, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τους πήραμε.Δεν μπορώ να διακρίνω κάτι ιδιαίτερο. Θα δούμε.

Άφησα για το τέλος τον Βαζ Τε. Όπως είχα καταλάβει και από τα βίντεο, ο Πορτογάλος είναι πάρα πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και γενικά έχει έφεση στο σκοράρισμα με το κεφάλι.Πολύ καλό άλμα. Δείχνει να έχει καλή τεχνική κατάρτιση, όμως θέλει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καιρό για να πατήσει δυνατά στα πόδια του. Αυτόν μάλλον θα αργήσουμε να τον υπολογίσουμε σοβαρά. Πάντως ο συνδυασμός Πούπο,Κούκετς, Μπάλαμπαν, Ριέρα, δείχνει ενδιαφέρων.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι η ομάδα μου δημιούργησε περιέργεια. Θέλω να τη δω σε επίσημο παιχνίδι ή σε δυνατό φιλικό. Βασικά θέλω να δω την βασική ενδεκάδα και το στήσιμο από τον κ Στόρε, ο οποίος δείχνει αρκετά λεπτολόγος, φωνακλάς, αλλά κοντά στους παίκτες. Θέλει τρέξιμο, γρήγορο παιχνίδι και passing game.

Υπάρχει κάτι που δεν είδα. Πάθος. Τόσοι καινούργιοι παίκτες και δεδομένα αρκετές κενές θέσεις στη βασική ενδεκάδα. Λογικό δεν θα ήταν να πέφτουν κορμιά στην προπόνηση; Αυτό δεν το είδα. Μόνο μια μικρή αψιμαχία του Τσότσαλιτς με κάποιον Έλληνα που δεν κατάλαβα ποιός ήταν. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται μόνο μία προπόνηση την ημέρα.

52 σχόλια:

br fun_atic είπε...

ψήνομαι εύκολα να ξαναπάω Κορωπί. Όποιος έχει χρόνο και διάθεση μου λέει. Μετά το φιλικό της Παρασκευής, σκαρώνουμε κανένα μίνι παγκόσμιο; Βολεύει και η μέρα και η ώρα.

br fun_atic είπε...

δεν θυμάμαι να ειδα τον Μανιάτη

amanAM είπε...

Μέσα για παγκοσμιάκι οφ κορς!

Τα πάθος, μας στοίχισε πέρυσι, σακατεύτηκε ο Φαμπιάν σε προπόνηση. Στην προπόνηση δεν πρέπει να δεις να "πέφτουν κορμιά", τρέξιμο και ασκήσεις, καθώς και επιμονή στους αυτοματισμούς πρέπει να δεις. Καλά ακούγονται όσα παρατήρησες λοιπόν.

Έβλεπα χθες στην Νόβα, μαγνητοσκοπημένο παιχνίδι του Ρώσικου πρωταθλήματος (το οποίο βρίσκεται στην 17 αγωνιστική του) και είδα πραγματικό τρέξιμο, πραγματικούς αυτοματισμούς, πάθος, κλπ. Οι αγώνες και η πίεση δένει τις ομάδες. Τα φιλικά προετοιμασίας και μάλιστα με την ζέστη που επικρατεί, είναι καταδικασμένα να είναι χαλαρά... Όμως, άλλο να παίζεις φιλικό με την Μπαρτσελόνα, κι άλλο με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Το πρωτάθλημα αρχίζει λίαν συντόμως, και εκεί θα δούμε πόσα απίδια βάνει ο σάκος.

Η ομάδα, καλό είναι να μην περιμένει από την έμπνευση (και την όρεξη) ενός Φαμπιάν, αλλά να έχει σύστημα, πρόγραμμα, αυτοματισμούς ώστε... ανεξάρτητα ποιός παίζει σε μια θέση, η ομάδα να αποδίδει το ίδιο καλά. Το πρόβλημα είναι εάν θα αποδίδει το ίδιο κακά!

Μια ομάδα που στήνεται πάνω στις εμπνεύσεις και στην αξία ενός Ρεκόμπα, ενός Φαμπιάν κλπ, όταν αυτοί θα βαριούνται, θα εκβιάζουν ή θα είναι ντεφορμέ ή τραυματίες, θα παραπαίει, και όταν αυτολι θα φεύγουν, θα διαλύεται! Ενώ μια ομάδα που δημιουργεί παιχνίδι από το σύστημα που παίζει το σύνολο, τότε... όταν κάποιος λείψει, κάποιος άλλος θα καλύπτει τον ρόλο του, έστω και λιγότερο καλά...

General Tanz είπε...

Καλημερα

Σωστος ο BR, δεν ειδαμε Μανια!?!

Να προσθεσω οτι αυτος ο Σαλαλι σαν κατι να μου λεει, θα περιμενω λιγακι ακομη, ελπιζω να το δω στο φιλικο με Θρασυβουλα. Παντως, τα τελειωματα του ειναι lethal.

IWN1998 είπε...

Άποψή μου είναι ότι αυτή είναι ομάδα του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Συνεπώς ο ρόλος του Στόρε είναι καίριος. Η γνώμη μου είναι ότι αν ΄πάρουμε τον κεντρικό μπακ και ένα καλό κορμί φουνταριστό μπροστά, όχι κάτι ακριβό, ένα παίκτη που να κοντράρει δυνατά μπακ απλά, ίσως κάνουμε την έκπληξη.
BRF, αν ο Χίκα είχε σωματοδομή θα ήταν όντως Μαραντόνα, αλλά αφού δεν έκανε στη Γερμανία, που τους τρελλαίνουν στη γυμναστική, δεν νομίζω ότι γίνεται κάτι σε αυτό τον τομέα (ίσως αν προσλάβουμε τον Τζέκο γυμναστή ...).
Για το Βαζ Τε τα ξαναέχω πει. Εγώ δεν ελπίζω στο παιδί αυτό αλλά μακάρι να παίξει. Αν γίνει αυτό τότε BRF τα σχετικά με τα μαγικά που έγραφες πέρυσι για Τσακ κλπ να τα μεταφέρεις στον "πρόεδρό" μας τον Κιντή.

Griniaris είπε...

Να ειδοποιήσουμε να βάλουν τις μπίρες στην κατάψυξη για την Παρασκευή...

Μετά από πολύ καιρό,η ανάρτηση επιτέλους εμπνέει μια νότα αισιοδοξίας.Μακάρι να αποτυπωθεί αυτό και στο γήπεδο...

Άκουγα χθες ρεπορτάζ του Φιτσαντωνάκη που έλεγε ότι ψάχνουμε αριστερό μπακ,έναν χαφ κι έναν επιθετικό.Και αναρωτήθηκα...Και πριν τρεις μήνες αυτούς δεν ψάχναμε;

IWN1998 είπε...

Ας πάρουν τον Αμερικάνο σέντερ μπακ και ας μην πάρουν τίποτε άλλο. Ναι τα ίδια ψάχναμε αλλά αν δεις τις μεταγραφές μας, όλοι είναι κατ'ουσίαν ελεύθεροι παίκτες (Φουγκουάγιο, Σκούρτης, Βαζ Τε, Παναγόπουλος, Μάχο, Πούπο, Σαλαλί) εκτός Χίκα που δώσαμε 120.000 για να τον πάρουμε (περιέργως η Μάινζ τον είχε πάρει 500.000 πριν 2 χρόνια!!!). Έτσι πως να καλύψεις τα κενά από τα υπόλοιπα των άλλων...;;;
Ακόμα και ο Κεντρί ελεύθερος ήταν όπως και ο Ντεμέριτ που δημοσιοποιήθηκε χθες και που δεν μπόρεσα πουθενά να διασταυρώσω τις σχετικές επαφές του παίκτη με τον Πανιώνιο. Για τον τελευταίο βέβαια δεν ισχύει ότι είναι κάτι παρακατιανό επειδή ειναι ελεύθερος, αφού απ' όσα βρήκα τα έσπασε μόνος του με την Γουότφορντ γιατί ληρθε σε σ΄΄υγκρουση με το μάνατζερ που του αφαίρεσε την αρχηγεία και μιλάμε για εν ενεργεία διεθνή από την premiership και με μεγάλη εμπειρία και φοβερή σωματοδομή (ναι...το αντίθετο του Χίκα).

Griniaris είπε...

Ακριβώς εκεί θέλω να καταλήξω.Μετά από δοκιμές δεκάδων παικτών έχουμε φτάσει να μην έχουμε καλύψει κανένα κενό μόλις δέκα μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.Λειτουργούμε βάσει χρημάτων(παίρνω ότι είναι φτηνό κι ελεύθερο) και όχι βάσει αναγκών...

τρελοπανιωνιος είπε...

νεο blog http://elarepanionares.blogspot.com

τρελοπανιωνιος είπε...

αν παρουμε τη τελευταια στιγμη τον Αμερικανο για κεντρικο , τον σκανδιναβο για αριστερο μπακ και εναν φορ κατι μπορει να γινει... Παντος απο αυτα που εγραψες Ακη δεν πιστευω πως υπαρχουν πολλα αρνητικα το μονο ειναι η απουσια αυτων των τριων παικτων στην ομαδα για να φανουν και αλλοι

br fun_atic είπε...

πρέπει να τονίσω ότι από αυτό που είδα, ούτε τρόμαξα, ούτε ενθουσιάστηκα.
@ΑΜΑΝΑΜ
αυτό που εννοούσα, είναι ότι περίμενα να τους δω πιο επιθετικούς στην διεκδίκηση της θέσης του βασικού.
@ΙΩΝ
Ο Χίκα, λίγο που τον είδα, δείχνει να είναι μπαλαδόρος, αλλά φτερό στον άνεμο.
Αισιοδοξος θα μπορούσα να ήμουν αν είχα δει την ομάδα σε κάποιο δυνατό φιλικό. Από μία προπόνηση δεν μπορείς να καταλάβεις πάρα πολλά. Επειδή όμως είχα παρακολουθήσει και προπόνηση του Παράσχου, νομίζω ότι ο Στόρε δουλεύει περισσότερο με την μπάλα κάτω, σε γρήγορους ρυθμούς.

IWN1998 είπε...

Δεν παίρνετε τον Γιαμίρ (Χίκα) σε κανένα Παγκόσμιο να φάει να καρδαμώσει λίγο;
Νομίζω μετά από κανενά δυο Παγκόσμια θα είναι ΟΚ. Δεν ξέρω βέβαια αν θα μπορεί να τρέχει τότε.

amanAM είπε...

Πάντως τα Παγκόσμια, είναι ασορτί με τον Νέο Παγκοσμιοποιημένο Πανιώνιο του Κιντή.

Costix είπε...

Το πλανο Κιντη συνεχιζεται με αμειωτη ενταση. Τωρα που τελειωνουν οι μεταγραφες, δεν εχει αφησει ελευθερο για ελευθερο (που να μην τον κτυπησει). Τελικα μπορει και να του βγει. Για να δουμε. Διαβαστε.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=40798658

br fun_atic είπε...

Αυτός πάντως που είναι πανιωναρα είναι ο στορε.δεν παει να του λείπουν παίκτες,δεν παει να έχει δοκιμάσει τη μισή Αφρική, ο τύπος δεν ξενερώνει με τίποτα.που να ακούσετε πως φωνάζει.

Costix είπε...

Μακαρι, μακαρι γιατι δεν αντεχουμε αλλες αγωνιες.
Παρτε και μια ροκια για να μην ξεχνιωμαστε ??
http://www.youtube.com/watch?v=NjXLc_p-dLs

υ.γ. Στρατηγε, Griniaris
Θεος ο Ιρλανδος !!!

NK99 είπε...

Είναι καλό που ξεκινάμε με τον Βόλο. Επί Μπέου ο Πανιώνιος στην αρχή δεν βλεπόταν και είχε υποστεί άσχημες ήττες. Λογικό αν λάβουμε υπόψη ότι κάθε χρόνο κατέβαινε και μία διαφορετική ομάδα. Αν πάρουμε τους βαθμούς σε συνδυασμό με την διακοπή να δώσει την ευκαιρία στην ομάδα να δέσει.
Κανονικά θα έπρεπε να είναι ένα απλό παιχνίδι πρεμιέρας όπου και η αποτυχία είναι στο πρόγραμμα. Θεωρώ όμως ότι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο διότι τυχόν σφαλιάρα θα λειτουργήσει σίγουρα αποσταθεροποιητικά. Τυχόν νίκη ίσως οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα.
Κακά τα ψέμματα σε αντίθεση με πέρσι η ποδοσφαιρική λογική είναι εναντίον μας.
Για τους παίκτες που γνωρίζω ξέρω που μπορούν να φτάσουν την ομάδα. Σίγουρα όχι στην πεντάδα. Ελπίζω σε Σκούρτη Κολοβό που δεν τους έχω δει ποτέ. Για τον ΒαζΤε το γεγονός ότι έχει παίξει ούτε φιλικό τα λέει όλα.
Κάποτε κατακρίναμε και πολύ σωστά την ύπαρξη 40 παικτών...Κοντεύουμε να τους φτάσουμε?

Bertheway είπε...

Καλημέρα σε όλους!Ύστερα από αρκετούς μήνες που σας παρακολουθώ αποφάσισα τώρα που γύρισα από τις διακοπές μου να μοιραστω τις σκέψεις μου μαζί σας για την ομαδάρα μας.
Θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα δε θα είναι τόσο άσχημα όσο ήταν στην αρχή της προετοιμασίας.Πιστεύω ότι η ομάδα έστω και τις τελευταίες μέρες των μεταγγραφών θα κάνει τις κινήσεις που χρειάζεται.Αλλωστε όσο περνάει ο καιρός οι τιμές θα πέφτουν και από την στιγμή που ό Τσακ θέλει χαμηλό μπάτζετ λογικό είναι να περιμένει μέχρι τέλους.Μην ξεχνάτε ότι πέρυσι η Καβάλα εκεί που δεν είχε κάνει σχεδόν καμία μεταγγραφή τις έκανε στο τέλος και τερμάτισε πιο πάνω από έμας.
Ότι η ομάδα δεν είναι άσχημη είναι ενθαρρυντικό.Οτί δεν εντυπωσιάζει είναι αναμενόμενο.Άλλωστε λείπουν 3-4 μεταγγραφές και δοκιμάζονται και παίχτες που λογικά δε θα αποκτηθούν.Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και μακάρι ο Στόρε να είναι ένας καλός προπονητής που θα δουλέψει το σύνολο.Το καλό είναι ότι και οι υπόλοιπες ομάδες με κάποιες εξαιρέσεις δεν έχουν κάνει μεταγγραφές τις προκοπής.
Αυτά τα λίγα για πρώτο post!!

amanAM είπε...

Παραδόξως, έχω και εγώ μια αισιδοξία, αλλά η λογική μου λέει πως μάλλον είναι ευσεβείς πόθοι η αισιοδοξία μου, και όχι ότι βασίζεται σε λογικά επιχειρήματα.

Για να είμαι επίσης ειλικρινής, εάν εγώ ήμουνα κάποιος που παίρνει αποφάσεις για τον Πανιώνιο, με όσα γνωρίζω (που δεν είναι απαραίτητα όλη η αλήθεια), ούτε εγώ θα ήθελα τον Φαμπιάν στην ομάδα.

Κι εγώ, πιστσιρικάδες θα επέλεγα, κυρίως Ελληνόπουλα, αλλά και ξένους.

Κι εγώ έναν προπονητή που θα είχε όρεξη για δουλειά και θα ήθελε να φτιάξει όνομα θα επέλεγα, και όχι κάποιον δοκιμασμένο.

Άρα, σε γενικές γραμμές, συμφωνώ με την νέα λογική, αλλά... από την άλλη φοβάμαι και ανησυχώ.

lefterix είπε...

Παγκόσμιο, παγκόσμιο, την Παρασκευή, οεοεοε, οεοεοε!!!!

IWN1998 είπε...

Για το Φαμπιάν, δεν νομίζω ότι δεν τον ήθελε πρπονητής και διοίκηση αλλά δεν τον ήθελε με τα λεφτά που παίρνει (ή έπαιρνε καλύτερα). Μεσολάβησαν και οι τραυματισμοί όποτε σου λένε ίσως θέλει χρόνο να επανέλθει αποδοτικά και αυτό τον χρόνο θα τον πληρώνουμε τζάμπα και βερεσέ.

Εν τω μεταξύ δεν θέλησαν ν' αφήσουν την ομάδα χωρίς τον "τραυματία" της. Εδώ και χρόνια έχουμε κάποιο να συντηρούμε, λέγε με Ντελούρα, Ντακόλ, Λουρέντζο, Σμόγιε κλπ. Έτσι πήραμε στη θέση του Φαμπιάν τον όχι και τόσο πιτσιρικά πια (24) Βαζ Τε. Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε και να συντηρούμε και την ελπίδα του "Άμα παίξει ο Βαζ Τε θα είμαστε αλλιώς".

Και απ' ότι φαίνεται ο Βαζ Τε μας στοιχίζει φθηνότερα και ίσως υπάρχουν πιο πολλές ελπίδες να τον δούμε στο χορτάρι από κάποιους από τους άλλους, που δεν είδαμε σχεδόν καθόλου.

Όσο για τον προπονητή με όρεξη να καταξιωθεί, εγώ το θαυμάζω γιατί παίζει το κεφάλι του με ψυχραιμία και δυναμισμό, Όχι ότι αν έρθουν τα στραβά θα του τα ρίξουν αυτουνού ή ότι υπάρχει περίπτωση να το διώξουν. Φάνηκε από πέρυσι ότι στον Πανιώνιο σέβονται τις επιλογές τους, όπσω μάλλον στον Κίντειο Πανιώνιο του των αυστηρών και αδιασάλευτων επιλογών Κιντή. Δεν κουνιέται ο Στόρε, που αν μη τι άλλο φαίνεται να προσπαθεί με λογική να εκμεταλλευτεί το ρόστερ του όταν πέρυσι το Δον Εμίλιο που ξέχναγε τους παίκτες που είχε δεν τον κούναγε τίποτα από τον πάγκο...

br fun_atic είπε...

Για κάποιο λόγο (θα σιγουρευτώ όμως μετά από μερικές αγωνιστικές) ότι το κέρδος της χρονιάς θα είναι ο Στόρε.

Πιστεύω ότι αν ο Κολοβός πάρει ευκαιρίες θα τις πιάσει από τα μαλλιά. Ωραίος παίκτης.

Από τον Βαζ Τε είδα κάποιες ωραίες ενέργειες (ένα γκολ με ψαλίδι και ένα γκολ με κεφαλιά - ωραίο άλμα έχει ο τύπος), αλλά δεν μου δημιουργεί την εντύπωση ότι πατάει γερά στα πόδια του. Πιό καλά μου φάνηκε ο Ριέρα.
Ο Μπέλιτς πάντως δείχνει πολύ καλός στις προπονήσεις.

IWN1998 είπε...

Ο Βαζ Τε ίσως είναι το κρυφό όπλο μας. Δεν τον καταπονούμε με φιλικά κλπ μη μας πάθει κάτι και θα μπαίνει καμικάζι στους αγώνες εκεί που δεν τον περιμένει κανείς. Έτσι και του βγει του Κιντή, ποίος τον πιάνει...Εδώ που τα λέμε και με διετές ή τριετές συμβόλαιο που του έκανε, μετά θα τον μοσχοπουλήσει!

Costix είπε...

Vaz Te - The lethal weapon !!!

Bertheway είπε...

Αν ο Βαζ Τε δεν ήταν καλός δε θα τον έπαιρνε η Μπότον.Αν όμως ήταν υγιείς δε θα τον άφηνε ελεύθερο.
Πάντως στο φιλικό που τον είχα δει με πολιτικά είναι ντερέκι

IWN1998 είπε...

Πέρυσι τέτοια εποχή ήταν σχεδόν σίγουρη η μεταγραφή του Βαζ Τε στην Τούρκικη Γκαζιαντέπσπορ. Φαίνεται ότι η Μπόλτον ζήταγε 250.000 λίρες (όχι και λίγα) και εν τέλει οι Τούρκοι δεν τον πήραν. Εκτός αν είδαν και τίποτε άλλο και είπαν να μη ξοδευτούν άδικα.

br fun_atic είπε...

Έχει σωμα,έχει άλμα,έχει τεχνική κατάρτιση.αυτά δεν κρύβονται.το θέμα βέβαια είναι να είναι καλά και να βοηθήσει.

IWN1998 είπε...

Η Μπόλτον τον πήρε πριν σχεδον μια 4ετία/5ετία και από τότε είχε δυο σοβαρούς τραυματισμούς και ελάχιστα παιχνίδια ενώ και όταν δόθηκε δανεικός στη Χαλλ Σίτυ δεν κατάφερε να παίξει και πολύ.

Εγώ τον βλέπω να κάνει "ειδικές αποστολές" στα δύσκολα και με προσοχή.
Υποτίθεται ότι είχαν δει κάτι με τα γόνατά του και τον πήγαν στον γιατρό της Εθνικής Δανίας και σε αυτούς της Γιουβέντους.
Τώρα τι είναι αυτό και αν είναι χρόνιο, κανείς δεν ξέρει.

br fun_atic είπε...

@bertheway
παράληψή μου που δεν σε καλωσόρισα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Είναι δύσκολο να βγάλει κανείς συμπεράσματα. Με συνεχείς τραυματισμούς πάντως, είναι δύσκολο να επανέλθεις σε υψηλό επίπεδο στην Αγγλία. Τα ρόστερ είναι μεγάλα, παίκτες έρχονται και από τις υποδομές, ο συναγωνισμός τεράστιος, τα παιχνίδια πολλά κ.λ.π

Θα δούμε. Μπορεί ο Βαζ Τε να είπε την ωμή αλήθεια στη συνέντευξή του. Δεν τα είπε ευγενικά, αλλά μάλλον έτσι έχουν τα πράγματα.

br fun_atic είπε...

αυτοί οι τύποι είναι σίγουρα δικοί μας :)

http://elarepanionares.blogspot.com/2008/11/blog-post.html

Costix είπε...

Χωρις καμμια αμφιβολια.
Παγκοσμιακου προφιλ οι ανθρωποι !!!

br fun_atic είπε...

απορώ πως μας ξέφυγαν :)

Katrinos είπε...

I'm back στο καμίνι......
Ελπίζω τη Παρασκευή να έχει λιγότερη ζέστη να γίνει Παγκόσμιο της προκοπής.

br fun_atic είπε...

Και ο Κατρίνος είναι εδώ. Γιούπιιιι. Πάμε για καλό παγκόσμιο (ολομέλεια).

By the way, γουστάρει κανείς να πάμε την Πέμπτη Κορωπί που έχει το φιλικό με τον Θρασύβουλα;

br fun_atic είπε...

ανακοίνωση παε πανιώνιος: Προσπαθούμε εδώ και μέρες να καταλάβουμε ποιος ευθύνεται για το ότι δεκάδες ποδοσφαιριστές και μερικές χιλιάδες φίλαθλοι θα ταλαιπωρηθούν μέσα στο λιοπύρι στις πέντε και τέταρτο το απόγευμα στις 28 Αυγούστου. Απαντήσεις δυστυχώς δε λάβαμε. Νομίζουμε όμως ότι και οι φίλαθλοι και οι ποδοσφαιριστές δικαιούνται να γνωρίζουν.

Παρακαλούμε λοιπόν το φωστήρα που έλαβε την απόφαση αυτή να βρει τουλάχιστον το θάρρος να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων του, ώστε μετά απερίσπαστος να συνεχίσει να φροντίζει για την αναβάθμιση του προϊόντος και την προσέλκυση των φιλάθλων στα γήπεδα.

ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

Μερικές χιλιάδες διαβάζω. Ενδιαφέρον!!!
Κανονικά εμείς δεν θα έπρεπε να έχουμε πρόβλημα γιατί πολλοί από τους παίκτες μας και ευελπιστούμε πολλοί από τους φιλάθλους μας είναι Αφρικανοί και κάτι τέτοια τα μασάνε (Μασάι γαρ).

Τι μυαλό έχει αυτός ο Κιντής πάντως. Σου λέει, η ομάδα πέρσι έπαιζε συνεχώς μεσημέρι μέσα στη ζέστη. Αν γεμίσουμε Αφρικανούς θα κάνουμε τη διαφορά. Μεγάλε,μας έστειλες αδιάβαστους!!Και μεις που νομίζαμε ότι έψαχνες παίκτες της φθήνιας.

Katrinos είπε...

Μέσα και για Κορωπί, μιλάμε αύριο για τελική απόφαση.

br fun_atic είπε...

Μπέο, πάρε ανεμιστήρες!!!!!!
Ερχόμαστε με τους Αφρικάνους!!!

Στο δεύτερο γύρο, μπορεί να γεμίσουμε Εσκιμόους. Τότε θα παίζουμε κατά τις 2 το χάραμα!!!

br fun_atic είπε...

Μήπως μπορούμε να το κάνουμε και νωρίτερα; 2:30 με 3:00 είναι τέλεια. Οι παίκτες μας δεν έχουν πρόβλημα. Αυτό το έχουμε προ πολλού λυμένο. Οι υπόλοιποι μπορούμε να δροσιστούμε με τη βοήθεια του Δήμου. Να μας καταβρέχει με την υδροφόρα :)

amanAM είπε...

Εγώ θα τριγυρίζω κάπου στον Σαρωνικό, και θα πρέπει να τους παρατήσω όλους σύξυλους, να πάρω ένα φλάιν, να έρθω να δω το ματσάκι, και να πάω πίσω!

Και εάν παίξουμε καλά, όλα καλά. Εάν λιώσουμε στην ζέστη (και στην ταλαιπωρία εγώ) και στο τέλος δούμε κάτι αντίστοιχο με το περσινό χάλι με τον Εργοτέλη, θα τα πάρω στο κρανίο!

Να το δω άραγε από καμία Νόβα?

amanAM είπε...

Για τα αντανακλαστικά της ΠΑΕ, τι να πει κανείς?

Στις πόσες εβδομάδες αντελήφθησαν την ώρα του παιχνιδιού, και το συνδύασαν με την εποχή, για να καταλήξουν στην ανακοίνωση?

Τότε επί Φαμπιάν, οι ανακοινώσεις έβγαιναν σε χρόνο ντε τε, ενώ με την ώρα του παιχνιδιού, αντανακλαστικά βραδύποδα.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

@br
ώστε ολομέλεια, ε;

@Αμαναμ
Καλά, άν παίζαμε κανέναν ημιτελικό σε κύπελλο Ευρώπης τί θα ήσουν διατεθειμένος να κάνεις;

br fun_atic είπε...

το ίδιο φαντάζομαι που θα έκανε και σε μπαραζ παραμονής

General Tanz είπε...

Kαλημερες.

Pleased to confirm attendance on Thursday against Θρασυ. Needless to mention my presence on Friday.

Να φερω και τιποτα παγωμενες την Πεμπτη και μετα βουκολικο κατουρημα στα χωραφια????

br fun_atic είπε...

τσαπρρρρρρρρ

amanAM είπε...

Άλλος έρχεται από την Χίο, εγώ θα κωλώσω από τον Πόρο ή τις Σπέτσες?

Δεν θα πάθω και τίποτα εάν χάσω ένα παιχνίδι, αλλά μετά έχει διακοπή, και... πότε θα ξαναδούμε Πανιώνιο? Σε ένα μήνα?

Griniaris είπε...

Να σας δω τι θα κάνετε άμα τσιμπήσει κάποιον από τους δύο μέλισσα την ώρα του κατουρήματος...

br fun_atic είπε...

γιατι;αν τους δαγκώσει φίδι;άσε που πρέπει να βρεθεί κάποιος να ρουφήξει το δηλητήριο.
άσε καλύτερα να πάρουμε μαζί χημική τουαλέτα :)

amanAM είπε...

Πόση την έχεις, για θα σε τσιμπήσει φίδι την ώρα του κατουρήματος? Πλάκα μας κάνεις? Τα φίδια δεν φτάνουν ούτε στο γόνατο!

Εκτός κι αν έχεις τόσο κοντά ποδαράκια, που το πουλί σου φτάνει μέχρι τις πατούσες σου!!!

Ο μόνος λόγος να ανησυχείς, είναι εάν κατουράς "γυναικεία" στην ύπαιθρο? Εαν ναι, τότε... ας παραστήσεις τον άντρα για λίγο, για να μην κινδυνεύσεις από φίδια. Διότι εθελοντή για να σου ρουφήξει το δηλητήριο, δεν θα βρεις εύκολα.

br fun_atic είπε...

υπάρχουν και οι δεδρογαλιές. ασφαλώς και δεν κάθομαι να μου ρουφήξει κανείς από 'σας το δηλητήριο...

Griniaris είπε...

Καλά ρε άχρηστοι,δεν φτάνετε μόνοι σας;

br fun_atic είπε...

Είχα ένα γνωστό, που πέρασε όλη του την εφηβεία προσπαθώντας να το καταφέρει... Τι να πει κανείς...

br fun_atic είπε...

ανακοίνωση για τα εισιτήρια του φιλικού με Κομπότη: Σχετικά με τον φιλικό αγώνα Πανιώνιος Γ.Σ.Σ - Λεβαδειακός, την Παρασκευή 20 Αυγούστου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, στις 20.00, ενημερώνουμε τους φιλάθλους οτι θα λειτουργήσουν οι Θύρες 4, 5, 6, 7.

Οι κάτοχοι διαρκείας των θυρών 2 και 3 θα μπορούν να εισέρθουν από τις θύρες 4 ή 7 ανάλογα τη προτίμησή τους.

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν €10 για τις θύρες 4 & 7 και €15 για τις θύρες 5 & 6. Τα παιδικά εισιτήρια κοστίζουν €2 για τις θύρες 4 & 7 και €5 για τις θύρες 5 & 6, για παιδιά εώς 15 ετών.

Θα λειτουργήσει ενα ταμείο σε κάθε εκδοτήριο (Ι. Χρυσοστόμου και Αγ. Ανδρέου) την ημέρα του αγώνα, από τις 18.30 εώς και την έναρξη.

Η τιμή ειναι λογική. Πάντως παλικάρια, έχετε μειώσει τις ηλικίες στα παιδικά. Μέχρι και πέρσι, παιδικό δικαιούνταν ακόμη και 17χρονα.Κάτι τέτοια δεν μου αρέσουν καθόλου...