Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Βιασμός

Πριν από μερικούς μήνες, όταν τελείωνε η συνάντηση γνωριμίας με τον κο Κιντή, είπα ενώπιον όλων ότι θεωρούσα τεράστιο λάθος την τοποθέτησή του στη θέση του προέδρου. Οι λόγοι που ανέφερα ήταν δύο. Ότι το μοντέλο που ευαγγελίζονταν ήταν ριψοκίνδυνο και προσωποκεντικό, αλλά και γιατί ο Πανιώνιος, έχοντας στη θέση του προέδρου τον πρώην πρόεδρο της Α.Ε.Κ θα έχανε τον φυσικό του ηγέτη. Το πρόσωπο που μπορεί να ενώνει και να εμπνέει τον κόσμο. Έστω αυτόν που μπορεί σε μια δύσκολη στιγμή να «πουλήσει» Πανιωνιοφροσύνη.

Αυτό είδαμε σήμερα. Την απόλυτη έλλειψη ηγέτη. Γύρω – γύρω όλοι και στη μέση ο Μανώλης.

Η ομάδα μας σήμερα γύρισε πολλά χρόνια πίσω. Κανείς δεν σεβάστηκε τις αντιρρήσεις του κόσμου, ξεπουληθήκαμε σε αυτούς που μας εξευτέλισαν ποικιλοτρόπως για τριάντα αργύρια, κανείς δεν αναλαμβάνει ξεκάθαρη ευθύνη και επιπλέον (και πιο τραγικό) βρέθηκαν δικοί μας οπαδοί να βεβηλώσουν ότι πιο αγαπητό έχουμε. Το ίδιο μας το γήπεδο.

Ναι η Α.Ε.Κ δεν θα παίξει στο γήπεδό μας. Ίσως να μην παίξουμε κι εμείς. Κυριολεκτικά όμως σήμερα κάποιοι βίασαν κάτι που έχουμε σχεδόν ιερό.Στον βιασμό αυτό υπάρχουν τόσο φυσικοί όσο και ηθικοί αυτουργοί. Και περιθωριακοί και κουστουμάτοι.

Η αυριανή μέρα θα μας βρει πολύ φτωχότερους. Πολύ ταπεινωμένους.

Εκτός κι αν ο φυσικός ηγέτης της ομάδας μας θυμηθεί επιτέλους ποιος είναι και τους λόγους που τον εκτιμούμε ακόμη και μέσα από τα λάθη του. Τους λόγους που τον έκαναν να ξεχωρίζει από κάποια ανθρωπάκια που είχαν αναλάβει τις τύχες του συλλόγου στο παρελθόν.


104 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Πόσο ευρώ κοστίζει η αξιοπρέπεια του συλλόγου;

Πόσο τελικά αγαπούν το σύλλογο εκείνοι που υποτίθεται ότι δίνουν και τη ζωή τους γι αυτόν;

Αξίζει να πεθαίνεις για τα παιδιά στην 3;

Τι να τον κάνεις τον μάνατζερ όταν δεν υπάρχει ηγέτης;

Πόσα χρόνια γυρίσαμε πίσω;

Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε την υποτιθέμενη Πανιώνια διαφορετικότητα και το Γαλατικό χωριό;

br fun_atic είπε...

Στη μάχη πρόεδρε πρώτος πάει ο αρχηγός. Δεν στέλνει αντιπρόσωπο.
Ως εδώ.
Μπες μπροστά.

vyruss είπε...

Να τους χαίρεστε τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ που μετά από τόσες τιμωρίες που φάγαμε για πάρτη τους, μας άφησαν και χωρίς γήπεδο και μας ρεζίλεψαν.

Σε αυτό και μόνο είχε δίκιο ο Μπέος, δεν ανήκουν αυτά τα άτομα μέσα στο γήπεδο. Ο Ιστορικός μπορεί μια χαρά και χωρίς αυτούς.

ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΟΥΣΤ!

τρελοπανιωνιος είπε...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ.... ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ... ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ, ΤΣΑΚΙΡΗ ΜΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙΟ ΑΡΓΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΝΧΟΥ

br fun_atic είπε...

Μακάρι το θέμα να είναι να κάνει μόνο με μερικούς περιθωριακούς.
Σήμερα ήρθε η πρώτη έμπρακτη απόδειξη του αλαλούμ του συλλόγου.

Από τη μία ο μέσος Πανιώνιος νομίζει ότι με τις ιδέες του και με τη στάση ζωής του θα αλλάξει τον κόσμο, το ποδόσφαιρο, το κατεστημένο και από την άλλη δεν μπορούμε να ελέγξουμε και να βελτιώσουμε το ίδιο μας το σπίτι.

br fun_atic είπε...

Τίτλοι, καρέκλες, μισθοί, μπαϊράκια και μικρομάγαζα. Αυτός ο Πανιώνιος, όσα χρήματα κι αν δαπανηθούν, δεν πάει πουθενά.

Katrinos είπε...

Μόλις γύρισα απο το γήπεδο.
Ειλικρινά με έχει πιάσει η ψυχή μου με αυτά που είδα. Οι 'λεβέντες' βέβαια την είχαν κάνει απο νωρίς, είχαν μείνει καμιά 50αριά άτομα που ήταν πολύ θυμωμένα.

Θυμωμένα με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη που προέβει σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια.

Θυμωμένα και με τους ηλίθιους που κατέστρεψαν ίσως το καλύτερο αγωνιστικό χώρο στην Ελλάδα.

Προσωπικά πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ο αγώνας, εαν δουλέψουν οι άνθρωποι όλο το βράδυ γίνεται. Όπως πιστεύω ότι είναι η μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΚ, να βγεί απο πάνω και να δείξει στο κόσμο ότι αυτοί είναι πραγματικά μεγάλη ομάδα και ότι εμείς είμαστε οι μικροί κομπλεξικοί που ποτέ δεν θα σηκώσουμε κεφάλι.

Διότι αγαπητοί μου φίλοι , τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο , όπως και οι αντιδράσεις μας.

Εαν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα, θα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και την αυτοκάθαρση που μας πρέπει.

Εαν ο αγώνας γίνει το Σάββατο , θα σκεφτώ πολύ να πάρω το παιδί μου μαζί. Δεν θέλω να δεί την ομάδα που αγαπάει να πέφτει τόσο πολύ.

br fun_atic είπε...

Αναδόμηση μόνο στο γήπεδο;

br fun_atic είπε...

οι δηλώσεις Τσακίρη, όπως ανέβηκαν στην Πανιώνια Ιδέα http://panioniaidea.blogspot.com/

Λέσχη Φίλων Πανιωνίου είπε...

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΤΟΣΟ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ ΕΙΝΑΙ? ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΡΕ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ. ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΙ ΑΣ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ. ΣΦΥΡΙΖΕΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΔΩ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΙΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ (ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ) ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ. ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΤΡΥΠΑΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.

br fun_atic είπε...

Αν πραγματικά θέλεις να κάνεις όσα λες, μπορείς ακόμη να τα κάνεις, έστω κι αν δεν φέρεις τον τίτλο του προέδρου.
Σε κάθε περίπτωση μπορεί να το κάνει ο νυν Πρόεδρος. Ή μήπως δεν μπορεί;
Αν δεν μπορεί να εφαρμόσει εντολές σου ή αν δεν έχει τη δύναμη να επιβάλει τόσο σκληρές αποφάσεις κατά των οργανωμένων, προφανώς υπάρχει τεράστιο πρόβλημα.
Τότε δεν θα μιλάμε για διοίκηση ομάδας, αλλά για λογιστική κάλυψη.

br fun_atic είπε...

By the way
με τον Jerry τι θα γίνει;

vyruss είπε...

Καιρό είχαμε να ζήσουμε τέτοια στεναχώρια.

Καλά κάνω που όταν λέω τι ομάδα είμαι, και χαριτολογούν "Πάνθηρας πάνθηρας;" σπεύδω να τους διορθώσω: "Δεν είμαι πάνθηρας, είμαι Πανιώνιος".

cdu είπε...

Απίστευτο μπάχαλο και απίστευτη ντροπή. Ο πρόεδρος ασχολείται μα διατριβές περί ελληνοποιήσεων Αλβανών, εξευρωπαισμού αφρικανών, τη διαπλοκή στον τύπο και όχι τα χάλια της ομάδας. Στον ερασιτέχνη φαίνεται ότι δεν έχουν κουκούτσια μυαλό. Δε φτάνει που ο πρόεδρος ακούγεται πως είναι υπάλληλος προέδρου άλλης ΠΑΕ, κάνει και την Πανιώνια γκάφα του αίωνα. Και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ βγάζει την ουρά του απέξω, ενολίγοις δηλώνοντας αναρμόδιος. Καμιά αυτοκριτική για το χάιδεμα των φανατικών; Και οι συνπανιώνιοι φανατικοί έδειξαν ότι δεν έχουν τιποοτα να ζηλέψουν από τους αντίστοιχους επιτήμονες του γαυροβαζελοχανουμισμού Αθηνας και Θεσαλονίκης. Ίσα ίσα έχουμε παγκόσμια πρωτοτυπία καταστροφής γηπέδου. Σαν τους πειρατές στον Αστερίξ που βουλιάζουν μόνοι τους το πλοίο.
Ρε ούστ όλοι. Θυμήθηκα εκείνο το παλιό «να φύγετε να πάτε αλλού»
Τέτοια ντροπή σαν Πανιώνιος ένοιωσα όταν αποκαλύφθηκε ότι τα χρήματα στα οποία βασίστηκε ο Πανιώνιος του Σταματελάτου ήταν κλεμμένα.

Thanos Topouzis είπε...

Apo ta sxolia pou diavasa auto pou me aggikse perissotero einai auto tou Katrinou. Mallon giati mporei kai na einai alhtheia...

" είναι η μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΚ, να βγεί απο πάνω και να δείξει στο κόσμο ότι αυτοί είναι πραγματικά μεγάλη ομάδα και ότι εμείς είμαστε οι μικροί κομπλεξικοί που ποτέ δεν θα σηκώσουμε κεφάλι. τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο , όπως και οι αντιδράσεις μας."

Auth th stigmh enas einai pou mporei na enwsei ton kosmo ths omadas kai autos einai o Tsakiris. Oloi ton theloume opws ton kserame kai opws pisteuoume mesa mas (asxeta an tou kanoume kritikh) pws akoma einai... hgeths.

y.g.1. h hlithiothta den paei sta vouna apo oti fainetai. ta epeisodia einai katadikastea kai den exoun kanena elafrintiko, kamia dikaioligia peri hthikwn autourgwn

y.g.2. mia kai einai londino o tsak as me parei na pame na pioume na ksexasoume ton pono mas

y.g.3. hthela na ksera auto o Ventouris ti skeftotane...

br fun_atic είπε...

Σκεφτονταν την ευγενή άμιλα,την πρόοδο του ελληνικού αθλητισμού,την αγαστη συνεργασία των ομάδων και κυρίως τα 30.000 γιουρος.
Η αποφασή του είναι τόσο εξευτελιστική όσο και η καθυστέρηση πληρωμής των προπονητών του Πανιωνίου.είναι αδιανόητο να εισπρατουν τόσες συνδρομές και να κρατούν στην πείνα τους δασκάλους των παιδιών μας.

General Tanz είπε...

Ξεφτιλιστηκαμε!!!

Να βρεθουν οι καραγκιοζηδες(μαλλον ευκολο) να πληρωσουν και να μην ξαναπατησουν γηπεδο, to say the least.

O Βεντουρης που ζει??

Αυτη η κοντρα με την Αεκ καταντησε γραφικη και για μενα πρεπει να σταματησει. Αν δεν βαλουμε ολοι νερο στο κρασι μας, φοβαμαι χειροτερα!!!

Griniaris είπε...

Είδα το πρωί εικόνες από το γήπεδό μας και με έπιασε κατάθλιψη.
Λυπήθηκα που αγαπώ την ίδια ομάδα που κάποιοι βλέπουν ως συμφέρον.
Λυπήθηκα που υπάρχουν σε καίριες θέσεις ακόμη άνθρωποι που δεν σέβονται την ιστορία του συλλόγου.
Λυπήθηκα που αγαπώ την ίδια ομάδα με αυτούς που μου αφαιρούν κάθε τόσο το δικαίωμα στο δίκιο.
Λυπήθηκα που αγαπώ την ίδια ομάδα με αυτούς που έδωσαν το δικαίωμα σε εκείνους που πλάκωσαν στο ξύλο τον σωτήρα τους,να με χλευάζουν.
Λυπήθηκα που αγαπώ την ίδια ομάδα με όλους αυτούς που σήμερα με έκαναν να ντρέπομαι που είμαι Πανιώνιος.

Μπράβο σας ρε ξεφτίλες.ΟΛΟΙ...Νικήσατε,φτάσατε τον Πανιώνιο στο χειρότερό του σημείο

cdu είπε...

Συμφωνώ απόλυτα. Άλλο διεκδίκηση οφειλών από εταιρεία προς εταιρεία, άλλο προστασία συμφερόντων μιας εταιρείας και άλλο ηλίθιες αντιπαλότητες. Η κόντρα με την ΑΕΚ μόνο σε ακρότητες μπορούσε να καταλήξει και, με τη δεδομένη ανικανότητα παραγόντων και την ανυπαρξία πανιώνιων φωνών στα media ο μεγάλος χαμένος μόνο εμείς θα ήμασταν.
Ο Βεντούρης να παραιτηθεί και ο Τσακίρης να ζτήσει συγγνώμη εκ μέρους όλων μας από τον Ελληνικό λαό και να ξεκαθαρίσει ότι σήμερα η λεκτική κόντρα σταματάει. Ξανά, άλλο να διεκδικείς τα χρήματα που σου ανήκουν και άλλο οι ηλιθιότητες που φανατίζουν τον κόσμο.

τρελοπανιωνιος είπε...

http://www.sport-fm.gr/videos/1783

IWN1998 είπε...

Εγώ πάντως θα ντρεπόμουνα να έχω πρόεδρο της ομάδας μου τον αδελφικό φίλο αυτού που με αποκαλεί δημοσίως "γνωστό απ' όλους στο χώρο του ποδοσφαίρου ως ΓΡΑΦΙΚΟ".
Επίσης θα ντρεπόμουνα να αφήνω σε λειτουργία τους συνδέσμους που συμμετείχαν στο χθεσινό άγος και δεν θα κρυβόμουνα πίσω από το γεγονός ότι άλλος είναι ο "Πρόεδρος" για να τους καθαρίσω.

Αν δεν ληφθούν ΣΗΜΕΡΑ αποφάσεις όχι με λόγια αλλά με ΠΡΑΞΕΙΣ, ο κατήφορος θα είναι ελεύθερη πτώση στο κενό.

zamis είπε...

Με καλυπτει απολυτα το τελευταιο σχολιο του Ιωνα.
Εδω που εχουν φτασει τα πραγματα και για να μη δουμε χειροτερα ο Κιντης πρεπει να φυγει.
Και ο Τσακιρης να βγει μπροστα και να ενωσει τον κοσμο.
Χρεος δικο μας ειναι να ειμαστε διπλα στην ομαδα με ηρεμια και ψυχραιμια σε οποιαδηποτε διοικητικη εξελιξη.
Θελει τεραστια προσοχη για να σωθει η κατηγορια.
Ας αναλαβει ο καθενας τις ευθυνες που του αναλογουν.

Griniaris είπε...

Αυτό το "..αν ήμουν πρόεδρος..." ήθελα να το σχολιάσω κι εγώ.Λες κι ήταν η πρώτη φορά.Αλλά νιώθω τέτοια αηδία από την κοροϊδία που δεν θέλω να πω πράγματα που θα μετανιώσω...

Ίωνα,διαφωνώ κάθετα με τη σιγή σου αλλά ο καθένας διαμαρτύρεται όπως θεωρεί καλύτερα.Απλά μου προκαλέι οργή ότι τέτοιοι άνθρωποι μπορούν να σιγούν φωνές σαν τη δική σου...

Katrinos είπε...

Παίδες ξέρετε τη συμπάθεια που τρέφω για το Jim, η αλήθεια είναι τον έχω μουρλάνει στη κριτική τον άνθρωπο, αλλά να φύγει?
Γιατί ακριβώς να φύγει? Επειδή δέκα τσογλάνια μας εκθέσανε, επειδή ο πρόεδρος του ερασιτέχνη δεν μπορούσε να πράξει τα αυτονόητα, επειδή ο μεγαλομέτοχος ή πρέπει να μάθει να κάνει δηλώσεις ή κάποιος παραποιεί τα λόγια του?

Εγώ είμαι κάθετος, δεν μπορεί μερικά αμόρφωτα τσογλάνια να κάνουν κουμάντο στο Πανιώνιο. Έτσι απο πίκα ο Jim πρέπει να μείνει , μέχρι να κριθεί για τους σωστούς όμως λόγους, όχι για το μπάχαλο που εμείς οι ίδιοι έχουμε δημιουργήσει.

@ΙWN
Δεν συμφωνώ ότι πρέπει να φύγει επειδή είναι φίλος του αδαμίδι(sic), συνυπογράφω όμως -με θέρμη- ότι ήρθε η ώρα να βγεί μπρος ο Τσακ και να ξεκαθαρίσει το τοπίο άμεσα και να διασφαλίσει ότι θα γίνει ο αγώνας αύριο. Είναι ο μόνος τρόπος να περισώσουμε οτιδήποτε έμεινε απο την αξιοπρέπεια μας.

υ.γ Δεν πιστεύω να έχει γίνει όλο αυτο το σκηνικό (ξεκινόντας απο την απόφαση του ερασιτέχνη) επιτηδες ?
(τι σκέφτεται το βρώμικο μυαλό μου ...)

zamis είπε...

Το βασικο αυτη τη στιγμη ειναι να συνειδητοποιησουμε οτι απο τη στιγμη που δωσαμε τετοια δικαιωματα(συν τα ασφαιρα εναντιον Αλαφουζου,επο κλπ) ΟΛΟΙ μας την εχουν στημενη.
Και φυσικα τα παπαγαλακια των μιντια,ισοπεδωτικα μας λοιδωρουν(και διαστρεβλωνουν πραγματικοτητες με ανεση αφου δωσαμε τετοια πασα).
Ξαναλεω,ο Τσακιρης πρεπει να βγει μπροστα με ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.
Τα πραγματα ειναι πολυ επικινδυνα.

Griniaris είπε...

Πόσο πιο κάτω ρε ξεφτίλες;Διμοιρίες των ΜΑΤ φυλάνε το γήπεδο μην το καταστρέψουν.ΠΟΙΟΙ;Οι "οπαδοί" του...

zamis είπε...

@Katrinos
Πρεπει να φυγει διοτι η παρουσια του(και οι μεχρι τωρα κινησεις του)ειναι εγγυηση εσωτερικης σφαγης πλεον.Το καζανι βραζει καιρο τωρα και τα πραγματα μπορει να γινουν ακομα πιο ανεξελεγκτα συντομα.
Κι ας μην φταιει(?)για το χτεσινο event.

br fun_atic είπε...

Δηλαδή έχουμε βεντετες με ομάδες,θέματα με τη λιγκα,θέματα με την επο,θέματα με εκδοτικα τραστ,θέματα με τους οργανωμένους και όλα αυτά χωρίς ηγέτη και ολοκληρωμένη τουλάχιστον ομάδα.τι άλλο χρειάζεται για το φουντο;
Σωστέ ότι μπορείτε άμεσα.

Griniaris είπε...

zamis,Katrinos

Δεν ξέρω αν πρέπει να φύγει ή όχι,σίγουρα όμως εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να διαχειριστεί τέτοια κατάσταση.Όταν όμως ο μοναδικός που μπορεί σου λέει "...αν ήμουν εγώ πρόεδρος..." αντιλαμβάνομαι ότι ο Πανιώνιος είναι αφημένος,κυριολεκτικά...

br fun_atic είπε...

Και ποιος τον εμποδίζει να γίνει;λες να μην τον εκλέξει το δς;υπάρχει πρόβλημα να γίνει ο jim διευθύνων σύμβουλος,αντιπρόεδρος ή ότι άλλο θέλει;και στην τελική που ήταν κρυμενος ο αρμόδιος πρόεδρος;γιατί δεν πήρε θέση;

Griniaris είπε...

Μάλλον μαγείρευε τη χυλόπιτα...


Το γέλιο είναι ότι τελικά ο αγώνας μάλλον θα γίνει στο γήπεδο μας.Κι αν η Παρασκευή το βρει σε ίδια ή χειρότερη κατάσταση να δω με τι μούτρα θα διαμαρτυρηθούμε...

ΥΓ.Μάλλον παραιτήθηκε ο Βεντούρης...

Bertheway είπε...

Ναι παραιτήθηκε.

claire είπε...

Κάποιος πρέπει να βγει και να ηρεμήσει κάπως την κατάσταση η οποία έχει ξεφύγει τελείως. Δεν είναι μόνο οτι μας θάβουν και μας ειρωνεύονται (μαθημένα τα βουνά απο τα χιόνια), αλλά ακόμα η ΠΑΕ δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για τις χθεσινές γελοιότητες (ίσως γιατί θα γίνει κάποια αναφορά στη σημερινή συνέντευξη τύπου???). Βέβαια ούτε στην ιστοσελίδα των Πανθήρων δεν είδα κάποια ανακοίνωση (συγγνώμη ίσως???) για τα χθεσινά τραγελαφικά. Μου είναι αδύνατον να πιστέψω οτι ΟΛΟΙ οι Πάνθηρες επιθυμούν την καταστροφή του ναού.

NK99 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
NK99 είπε...

Αυτή τη στιγμή βιώνουμε μία αρρωστημένη κατάσταση και χρειάζονται αποφάσεις. Δεν ξέρω αν είναι εφικτή η αλλαγή σε πρόσωπα, αν όχι θα πρέπει τα πρόσωπα που υπάρχουν τώρα θα πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία.
Αυτη τη στιγμή ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είναι το κυρίαρχο πρόσωπο. Με αυτά που νιώθει όμως για τους φιλάθλους του Πανιωνίου (όχι τους οργανωμένους) είναι δύσκολο. Το έδειξε και χθες ειρωνευόμενος όσους σχολιάζουν και κάνουν κριτική για τις ελλείψεις της ομάδας σε αντιδιαστολή με τους ανιδιοτελείς και διαχρονικούς εργάτες του Πανιωνίου που έχουν θυσιαστεί για το σύλλογο ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.
Πιστεύω ότι ο μέσος φίλαθλος του Πανιωνίου είναι δίπλα στον ιδιοκτήτη στην αισχρή επίθεση που δέχεται από τα ΜΜΕ.
Προσωπικά δεν ξεχνάω ότι παρά τα λάθη όλα αυτά τα χρόνια κρατούσε τη σημαία του συλλόγου ψηλά.

antunix είπε...

Να πούμε και την κακία μας, μακάρι να γινόταν και τόσο σάλος στο πανελλήνιο, όταν είχε σηκωθεί το εμετικό πανό.. Όλοι μας κράζουν σήμερα…
Δύσκολη μέρα…
Το Σάββατο τελικά που θα παίξουμε εμείς ???

Costix είπε...

Μεγαλη απωλεια η παραιτηση Βεντουρη, ο οποιος σας πληροφορω δεν ειναι καθολου ''υπαλληλος'' του Μαρινακη.

Ναι μεν ειναι στελεχος της ναυτιλιακης του, αλλα γνωριζοντας πολυ καλα και για πολλα χρονια τον Τζερυ, μπορω να σας διαβεβαιωσω για το ακεραιο και αδεκαστο του χαρακτηρα του.

Εχει προσφερει ανυστεροβουλα στον Πανιωνιο επι πολλα χρονια τωρα, και χρημα (οταν ειχε) και προσωπικη εργασια και κυρος.

Τετοια στελεχη (με κυανερυθρο αιμα να τρεχει στις φλεβες τους) δυσκολα αναπληρωνονται. Στο κατω-κατω και λαθος να εκανε, δεν του αξιζε (με την ιστορια & το ηθος που εχει επιδειξει) τετοιος αποκεφαλισμος.

Εδω προκειται περι παντελους ισοπεδωσης. Τρωμε τις σαρκες μας και τα παιδια μας.

Αλλα αναρωτιεμαι τελικα γιατι να ειναι τοσο λαθος η επιλογη του να δωσει το γηπεδο στην ΑΕΚ ???

Μηπως τωρα εγιναν καλυτερα τα πραγματα ???

Αποδωσαμε Πανιωνια δικαιοσυνη ???

ΜΠΡΑΒΟ μας !!!

Συγχαρητηρια στους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ υπαιτιους !!!

Τσακ, παρε την κατασταση στα χερια σου, πριν ειναι αργα !!!

zamis είπε...

Βεντουρης τωρα.
Χαρακτηρισε εθνικους τους λογους της αποφασης του(ξανα!!),ο Δηματος υπερθεματισε κρινοντας ως αυτονοητη την αποφαση(??),επισης ειπε οτι δεν εχει να απολογηθει για τιποτα(..)και στο ζουμι οτι δεν εδρασε αυτοβουλως καθως επικοινωνησε με Τσακιρη ο οποιος εξεφρασε τις γνωστες αντιρρησεις αλλα ουσιαστικα νιπτοντας τας χειρας του(μιας και η τελικη αποφαση ηταν του ερασιτεχνη-οπως του ειπε- εδωσε εμμεσως το ok...
Ο δε Δηματος κλεινοντας χλευασε τους νεοκοπους Τσακιρη-Κιντη..

antunix είπε...

Τι να περιμένεις από τους Δημάτους και τους Μίχους ???
Είδαμε την φυλλάδα τους και το μένος που έβγαλαν σήμερα….
ΑΕΚοφωλίες!!

Griniaris είπε...

Costix λυπάμαι αλλά θα διαφωνήσω.Μόλις άκουσα τον Βεντούρη στον σέντρα.Ακόμη και τώρα δεν έχει καταλάβει πόσο λάθος ήταν αυτό που έκανε.Και μιλάμε πάντα για τη συγκεκριμένη ομάδα που μας θεωρεί ντροπή της προσφυγιάς,που μας χλευάζει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί,που δεν μας πληρώνει τα οφειλόμενα που...που...
Όσοι δεν σέβονται το όνομα Πανιώνιος δεν έχουν θέση στην ομάδα...

IWN1998 είπε...

Ο μεγαλύτερος αριθμός θεατών που εξυπηρέτησε πέρυσι το γήπεδο της Νέας Σμύρνης ήταν 5607 στον αγώνα με τον ΠΑΟ.
Μόνον τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ είναι 11.000 και ο τέως Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου κύριος Βεντούρης, χωρίς να σκεφθεί καθόλου την ασφάλεια των θεατών και της πόλης, αποδέχθηκε ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ πρώτιστα αλλά και για να πληρώσει τους υπαλλήλους του συλλόγου, τη διάθεση του γηπέδου της Νέας Σμύρνης. Τυχαίο; Δεν νομίζω...
Και στο Περιστέρι η Πυροσβεστική έθεσε τις προδιαγραφές ασφαλείας στις 5.500 χιλιάδες. Στη Νέα Σμύρνη φαίνεται ότι η μόνη αρχή αποφάσεων ήταν ο κος Βεντούρης. Δήμος, Αστυνομία ?????
Θυμίζω ότι η μέγιστη χωρητικότητα του γηπέδου είναι 11.700 θεατές, και sold out έχουν γίνει 3 φορές (Πανιώνιος-Λάτσιο, Πανιώνιος-Μπαρτσελόνα και Πανιώνιος-ΠΑΟ τον Οκτώβριο του 2008).
Αυτό το γήπεδο του 1939 ήθελαν να κάνουν ΟΑΚΑ την Πέμπτη ... για εθνικούς λόγους.

Bertheway είπε...

@costix

Κανείς δεν αμφισβητεί τα Πανιώνια αισθηματα του Βεντούρη ή το τι είχε προσφέρει παλιά στον Πανιώνιο και ειδικά στο μπάσκετ.Αλλά η τελευταία του θητεία στον ερασιτέχνη δεν ήταν επιτυχημένη.Το χθεσινό ήταν το κερασάκι στην τούρτα.Το πρόβλημα είναι ότι όλοι στον ερασιτέχνη είναι απλήρωτοι.Ποδόσφαιρο,μπάσκετ,κολυμβητήριο κλπ.Ακούγονται διάφορα και για χρέη τα οποία δεν ξέρω ποιος τα έχει δημιουργήσει.Πολύ σημαντικό ρόλο σε όλα αυτά παίζει η παρένθεση που γράφεις.Λεφτά(όταν είχε).Δυστυχώς τώρα δεν βάζει λεφτά στον ερασιτέχνη.Και πρόεδρος χωρίς να βάζει λεφτά από την τσέπη του μπορεί να γίνει ο οποιοσδήποτε.

amanAM είπε...

Κωστή, ούτε εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου. Το πόσο Πανιώνιος είναι ο καθένας, δεν μπορεί να μετρηθεί. Οι πράξεις του όμως, είναι συγκεκριμένες.

Ο Βεντούρης, διέθεσε το γήπεδο του Πανιωνίου, στην ΑΕΚ, για να μπουν μέσα ο Θεός ξέρει πόσους από τους 11 χιλιάδες διαρκείας τους, τα 2 χιλιάδες εισιτήρια που ήδη είχαν εκδώσει, και τους όσους οπαδούς της Νταντή Γιουνάιτεντ θα έρθουν...

Καθώς και όσους χωρίς εισιτήριο θα θέλανε να κάνουν ντου.

Άσε τι θα κάνανε όσοι θα μπαίνανε στο ξένο (δικό μας) χωράφι, και θα αλώνανε τα πάντα...

Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ όσους σπάσανε και κάψανε μόνοι τους το ίδιο τους το σπίτι, αλλά καταλαβαίνω την οργή τους.

Μετά από αυτό, όσο Πανιώνιος και αν είναι ή ήταν ο Βεντούρης, τι θα γινότανε σε κάθε του εμφάνιση στην Ν Σμύρνη, σαν πρόεδρος του ερασιτεχνικού?

Έπρεπε να παραιτηθεί. Αν ήταν μάγκας, θα έπρεπε να αναλάβει και τις ευθύνες του.

zamis είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/289033

παλι καλα

Costix είπε...

Αδελφια,
να σας θυμισω οτι ο λαικισμος και η φανατιλα δεν ταιριαζει καθολου με την Πανιωνια κοσμοθεωρια.

Βλεπω δυστυχως οτι οπως εξελισεται αυτη η κοντρα με την αεκ, μας οδηγει σε ποκικες πρακτικες και πορωση.

Θα μας βλαψει δε ακομη περισσοτερο αν συνεχιστει στο ιδιο υφος ποκικης καφριλας.

Πιστευω οτι υπαρχουν πιο κοσμια και πειστικα μεσα να απαιτησουμε το δικιο μας και χρειαζομαστε ολοι πολυ ψυχραιμια.

Με νευρα και εξαλοτητηες κανεις δεν κερδισε ποτε το δικιο του.

Και μην ξεχναμε ποτε οτι Η ΒΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΒΙΑ ???

Αυτο ζηταμε ???

Costix είπε...

Οσο γιο τον Βεντουρη και τον ερασιτεχνη, σας θυμιζω προπερσι την συμμετοχη μας στον τελικο του Κυπελλου Ευρωπης στο πολο και γενικα την πορεια του πολο.

Βεβαια, γνωριζω για την καθυστερηση πληρωμων κλπ, ομως εχω την αισθηση οτι καθε χρονο την τρυπα του ερασιτεχνη την εκλεινε ο Τσακ, δινοντας τους κοντα στο ενα μυριο, κατι που προφανως απο περσι σταματησε παντελως η ισως να μειωθηκε αισθητα.

και απο οτι φαινεται, δεν υπαρχει αλλος πανιωνιος επιχειρηματιας που να θελει η να μπορει να βοηθησει.

amanAM είπε...

Δεν καταλαβαίνω, γιατί τους φάνηκε λογικό να χώσουν μέσα στην Νέα Σμύρνη 18-20 χιλιάδες κόσμο, ενώ στο Καραϊσκάκη που έχει την απαιτούμενη χωρητικότητα, θεωρούν λογικό να γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων, για να μην τα σπάσουν όλα οι ΑΕΚτζήδες εκεί μέσα!!!

Δεν καταλαβαίνω.
Είναι βέβαιο, πως γλυτώσαμε από τα χειρότερα, η Νέα Σμύρνη θα καιγόταν ολόκληρη με τους ΑΕΚτζήδες.

Πως κρίθηκε ασφαλές το γήπεδο μας, ενώ κρίθηκε ως μη ασφαλές το γήπεδο του Ατρόμητου?

Θα μας τρελάνουν?

IWN1998 είπε...

Κωστή, κανένας εδώ δεν δικαιολογεί τους κάφρους, όπως κανένας από τα κυανέρυθρα προσωπικά blogs δεν σήκωσε τα υβριστικά πανό και δεν είχε τέτοιες ιδέες και πρωτοβουλίες.
Είναι γνωστή η απέχθεια μας για τον Άρπαγα σύλλογο και τις κατά καιρούς τακτικές του, αλλά ως εκεί. Είναι αντίπαλοι στα γήπεδα, υπάρχουν διοικητικές διαφορές, υπάρχουν ιστορικές διαφορές, αλλά ούτε ποτέ κανένα σπρώξαμε να κάνει έκτροπα, ούτε αυτοχειριασμούς σαν το χθεσινό και όλες αυτές τις ενέργειες, διαχρονικά τις καυτηριάζαμε.

Και χθες διαδικτυακά όλο το απόγευμα, ενώ έβγαιναν οι ανακοινώσεις των οργανωμένων για καταλήψεις κλπ, προβλέποντας την κατάληξη, εγώ τουλάχιστον προσωπικά, καλούσα σε αυτοσυγκράτηση και εγκατάληψη αυτών των πρακτικών.

Αλλά παρά την ιστορία του στον Πανιώνιο, ο κος Βεντούρης με τις αποφάσεις και ενέργειές του εγκλώβισε χθες τον σύλλογο και πυροδότησε το κλίμα. Να μην τα ξαναγράψουμε. Είναι γραμμένα και μπορείς να τα διαβάσεις.
Ένας έμπειρος παράγοντας όπως ο κος Βεντούρης θα έπρεπε να κάνει χειρισμούς προσεκτικότερους και να σταθμίσει τις καταστάσεις.
Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι δεν το έπραξε για διάφορους λόγους, που άλλοι έχουν δημοσιοποιηθεί και άλλοι φημολογούνται και τ' αποτελέσματα δείχνουν ότι απέτυχε ΟΙΚΤΡΑ να χειριστεί την κατάσταση.
Κατά συνέπεια είναι μεν λυπηρό γιατί πρόκειται για πρόσωπο με ιστορία στο σύλλογο αλλά η παραίτηση είναι ο μονόδρομος που έστρωσε ο ίδιος με τους χειρισμούς του.
Οι δε εκκλήσεις για ψυχραιμία κλπ, θα έβρισκαν πιο γόνιμο έδαφος πιστεύω, αν γράφονταν και στα ιστολόγια και τα sites εκείνων που εμπλέκονται στις καταστροφές και τον Πανιώνιο αυτοχειριασμό και οι οποίοι θα πρέπει να έχουν το τσαγανό ν' αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεών τους.
Όχι ότι ο κος Βεντούρης τις ανέλαβε τις ευθύνες του απ' ότι βλέπω, γιατί η παραίτησή του παρουσιάζεται σαν κόλαφος απέναντι στους καταστροφείς και όχι σαν πράξη αποδοχής και δικών του σφαλμάτων.
Και αυτό είναι εξ ίσου λυπηρό, πιο λυπηρό θα έλεγα από την απώλεια ενος ιστορικού παράγοντα του συλλόγου ... γιατί δείχνει την έλλειψη αυτογνωσίας και παρρησίας που θα θέλαμε να υπάρχει στους ανθρώπους του συλλόγου. Ναι υπήρχαν κύριε Βεντούρη εθνικοί λόγοι αλλά έχεις και μια θέση στην οποία μπήκες για να υποστηρίξεις τα συμφέροντα του συλλόγου σου και τ' αποτελέσματα δείχνουν ότι αδυνατούσες να κατανοήσεις τις περιστάσεις και γράφτηκε έτσι μια πολύ μαύρη σελίδα του συλλόγου. Και πιθανόν αν δεν συνέβαιναν χθες αυτή η μαύρη στιγμή να είχαμε πιο μαύρα συμβάντα την Πέμπτη και τότε οι ευθύνες όσων πήραν την απόφαση να ήταν τραγικές...

IWN1998 είπε...

@amanam. Το δημοτικό στάδιο Περιστερίου έχει ονομαστική χωρητικότητα 8900 θέσεων και το μείωσε η Πυροσβεστική σε 5500. Απ΄' όσα είχα ακούσει η ΑΕΚ είχε πουλήσει γύρω στα 4000 εισιτήρια, χώρια τα διαρκείας (11000) και 500 στη Νταντί. Είναι προφανές ότι αυτοί που αγόρασαν εισιτήρια και οι Σκωτζέζοι θα έρχονταν (~4500) και από 11.000 εισιτήρια διαρκείας, στη χειρότερη περίτπωση σε ευρωπαϊκό αγώνα-πρεμιέρα εντός Αθηνών, δεν μπορεί να μην έρχονταν οι μισοί...
Η μόνη αξιόπιστη λύση για να χωρέσει τέτοια νούμερα ήταν το Καραϊσκάκη, αλλά το αφεντικό εκεί βλέπει και το συμφέρον του πέραν των Εθνικών Λόγων, εξ ου και το ελάτε μόνο με τους Σκωτζέζους και παίξτε.
Εμείς εδώ θέλαμε να εξυπηρετήσουμε και να πάρουμε και τα χρηματάκια. Τώρα θα τα παίρναμε για τους υπαλλήλους ή για να φτιάξουμε τις καταστροφές (τις κάναμε εν τέλει μόνοι μας και ευχαριστηθήκαμε), ένας Θεός ξέρει... Θα μάλλωναν εν τέλει ΠΑΕ και ερασιτέχνης για τον προορισμό των χρημάτων... Τελικά βγήκαμε χαμένοι για χαμένοι.

zamis είπε...

Στο σεντρα μολις ειπανε οτι ο Κιντης μοιρασε στους δημοσιογραφους 7 sms που ανταλλαξε με τον Αδαμιδη για να δειξει οτι το προβλημα της παε ηταν οτι παρακαμφθηκε απο τα κοτοπουλα..ποση φαιδροτητα πια???????

c@mel είπε...

Τελικά το γήπεδο αποκαταστάθηκε για το Σάββατο τουλάχιστον.

Φωτο:

http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=18029&catid=23

Timoros είπε...

κωστη, σορρυ αλλα τελικο λεν πηγαμε επι προεδρια τσακ χιχιχι

το θεμα ειναι οτι καοποι πανιωνιοι πρεπει να παρουν σαφη θεση εαν καταδικαζουν την βια ναι η οχι. μονο ετσι θα ηρεμισουμε στο γαλατικο χωριο αναμεσα μας. Γιατι αυτο προεχει, η αποφυγη διχασμου και μετα το να πεσουν οι τονοι η οχι με αεκ.

Ο γερασιμος προφανως (εκ του αποτελεσματος τουλαχιστον) ελαβε μια λανθασμενη αποφαση. λαθος ως προς το οτι δεν ρωτησε το υπολοιπο ΔΣ, λαθος ωσ προς το την ουσια και λαθος την στηριξε οταν αρχισε ηα κατασταση να εκτρεπεται. Αυτο ομος δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να οδηγησει κανεαν πανιωνιο να κρινει τον ανθρωπο-πανιωνιο γερασιμο, ας κριθει μονο για ενα λαθος που εκανε.

zamis είπε...

Εγω εχω καταλαβει οτι μια χουφτα πιτσιρικαδες λογω ηλικιας και θυμικου τα εκαναν δυστυχως λιμπα.
Αλλα υπαρχουν Πανιωνιοι που ΔΕΝ καταδικαζουν τη βια?
Λυπαμαι πολυ και μονο που μπαινει σε συζητηση..

king_ego είπε...

Πέρα από τ’αυτονόητα, θεωρώ πως αν υπήρχε ισχυρή διοίκηση δεν θα γίνονταν αυτά τα καραγκιοζιλίκια. Υπολογίστε επίσης την πίεση που ασκήθηκε για να πει το ναι ο Βεντούρης, δεν είναι μόνο τα χρήματα. Αν δεν υπάρχει ενιαία γραμμή ν’αρνηθούν με επιχειρήματα (timing, υποχρεώσεις ομάδας) στο «εθνικό ζήτημα»!!! και επιτρέπουν σε κάποιος να κάνουν οτι θέλουν, περίμεναν άλλο αποτέλεσμα? Πιο ερασιτεχνικά θα μπορούσε να λειτουργήσει η τεχνοκρατική (η ποια?) διοίκηση κιντή?
Προσωπικά απ’τον Τσακ δεν περιμένω τίποτα πλέον, ούτε να βγει μπροστά, ούτε να ξυπνήσει, ούτε ν’αλλάξει.

IWN1998 είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/289048.

Από ότι μπορώ να καταλάβω πάντως απ' όσα γράφονται ότι είπε ο Κιντής, δεν διαβλέπω να υπάρξει η παραμικρή παρέμβαση στους συνδέσμους.
Μήπως πρέπει να απέχουμε εμείς οι υπόλοιποι ωσότου γίνει κάτι;

Για τους περιβόητους εθνικούς λόγους να διευκρινίσουμε ότι αποδεικνύονται απλά οικονομικοί λόγοι της ΑΕΚ διότι λύση υπήρχε ασφαλέστατη στο Καραϊσκάκη που είχε προσφέρει χωρλις ΑΕΚτζήδες ο Μαρινάκης.
Οι εθνικοί λόγοι λοιπόν ήταν τα μπικικίνια.
Ένα περαιτέρω ερώτημα είναι τι θα γίνονταν τα 30.000 αν γινόταν στη Ν. Σμύρνη το ματς και κατέληγε σε καταστροφές; θα έμεναν στον ερασιτέχνη και θα πλήρωνε η ΠΑΕ για το γήπεδο ή θα τα έδιναν για τις επιδιορθώσεις του γηπέδου;
Τώρα να μου πεις τι μας νοιάζει, αφού βουλιάξαμε μόνοι το καράβι; Μπορεί μόνον να γλύτωσαν τίποτα τζάμια, βιτρίνες, παρμπρίζ στους γύρω δρόμους...

Unknown είπε...

Μπορεί κάποιος να μου πει τι θα πω στους γιους μου (10και 9 ετών ) που έχουμε προγραμματίσει να δούμε την πρεμιέρα το Σάββατο. Αλήθεια σε πιο γήπεδο? Γιατί μπαμπά δε παίζουμε στη Νέα Σμύρνη? Ποιοι καταστρέψαν το γήπεδο μας? Ήταν αντίπαλοι οπαδοί? Σε ποια ομάδα ανήκαν?
Οι 40-50 που συμμετείχαν να μην λένε όλοι ότι ήταν άγνωστοι, όλοι γνωριζόμαστε ματαξύ μας και με τα μικρά ονόματα. Η μεγαλύτερη τιμωρία για μένα πέρα της ποινικής διώξης είναι να απαγορεύσουμε τους υποκινητές αυτών των παιδιών να ξαναδούν την αγαπημένη μας ομάδα. Και μη μου πει κάποιος ότι οι υποκινητές είναι και αυτοί αγνωστοι. Τι λένε οι εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών? Δεν άκουσα κανέναν να καταδικάζει τα επεισόδια. Μήπως συμφωνεί με αυτά. Αν ναι δεν έχουν θέση στην ιστορία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. ¨Ολα αυτά που συνέβησαν μας γύρισαν πολλά χρόνια πίσω. Ας κάτσουν οι αρμόδιοι γύρω από ένα τραπέζι να πα΄ρουν γενναίες αποφάσεις και να ξαναγυρίσουν οι οικογένειες στο γήπεδο. Τέτοιους οπαδούς δεν τους θέλουμε, παρότι που και ο ομιλών προέρχεται από αυτούς.

Timoros είπε...

ζαμη, δεν θα επρεπε να τοποθετηθουν στο θεμα της βιας οι πανθηρες που εγω κι εσυ λεμε οτι ειναι αυτονοητο και περαν συζητησης? δεν ειδα κατι εγω, εσυ ειδες?

το ιδιο γραφει και ο παλαιολογος

Timoros είπε...

οσο για τον περιβοητο "πατριοτισμο" της παε πγσσ, ευτο φαινεται στην δωρεαν παραχωρηση απηλιου για 2 μερες στην εθνικη μας και οχι στο να θεσει σε κυνδυνο ολους τους κατοικους της πολης παραχωροντας το γηπεδο επειδη ο μπιταχτζης πιεζει και καποιοι αλλοι απειλουν οτι θα πεσουμε στην Β εθνικη

zamis είπε...

Τιμωρε,ρητορικη ηταν η τοποθετηση μου,συμφωνω μαζι σου εννοειται.
Αλλα αυτοι οι λιγοι δεν ειναι πια καιρος να διαλυθουν ειτε μεσω αυτοκαθαρσης ειτε μεσω κοψιματος κολων απο τη διοικηση?
Γιατι π.χ αν μεθαυριο στραβωσει το ματσακι και αρχισουν οι καφριλες η αν παραμεθαυριο πετανε γιαουρτια στον Κιντη,παλι τα ιδια θα λεμε..

eftichis είπε...

επιτελους επιτελους εφτασε η αρχη
του τελους

πολυ σπανια γραφω

αλλα τωρα θελω απαντηση απο την
υπερτατη αρχη

ποιος ειναι ο σκοπος- του να βαζεις
τα λεφτα σου για να αγοραζεις το
συμβολο της ιστοριας το ελληνικου
αθλητισμου και μετα να βαζεις
τον καθε τυχαρπαστο να κανει κουμαντο και μπαχαλο

πολυ υποπτο - ολοι θελουμε απαντηση
αλλεως ειμαστε κοτες


εδω και τωρα παγκοσμιο παρουσης
και της υπερτατης αρχης για να
εξηγησουμε το ονειρο

και μια μαντιναδα επικαιρη για τα
γεγονοτα που συμβαινουν



κοχλιοπαιχνιδισματα δεν θελω πια
μαζι σου

γιατι ειδα αλουνου κοχλιου

τα σαλια στο κορμι σου!!!!!!

br fun_atic είπε...

Από το πρωί ακούω θεωρίες και σενάρια για τα χθεσινά, τα οποία αποδίδουν σε συμμετέχοντες ακόμη πιο σκοτεινό ρόλο.

Αν κάποιος προσπαθήσει να βρει την αλήθεια και να αποδώσει ευθύνες δεν θα τα καταφέρει. Ο καθένας άλλωστε μπορεί να επικαλεσθεί χιλιάδες δικαιολογίες.

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι αν ο Πανιώνιος είχε μπροστάρη τον Τσακίρη και δίπλα του ένα ισχυρό και αξιόλογο Δ.Σ δεν θα παρουσίαζε την εικόνα αποσύνθεσης σε κάθε επίπεδο που παρουσιάζει σήμερα.

br fun_atic είπε...

θαυμάστε τοποθέτηση προέδρου:

«Αισθάνομαι σοκ και θλίψη για αυτό που συνέβη. Το μίσος για την ΑΕΚ ξεπέρασε την αγάπη που νιώθουν για τον Πανιώνιο. Προκάλεσαν ζημιές στο γήπεδο της ίδιας τους της ομάδας. Πριν παρθεί η απόφαση για να δοθεί το γήπεδο στην ΑΕΚ έπρεπε να είχε καλυφθεί το θέμα της ασφάλειας από την Πολιτεία», δήλωσε ο πρώην μέτοχος της «Ένωσης».

Αμέσως μετά έδωσε στη δημοσιότητα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Αδαμίδη.Κάποιοι θα πουν ότι αυτό που κάνει είναι παράνομο. Θα πω ότι είναι τουλάχιστον άκομψο.

antunix είπε...

Αυτό το link δεν είναι από οπαδικό site, μην μπερδεύεστε...
Κοιτάξτε ποιος μιλάει για φανατισμό:

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17144&subid=2&pubid=44274660

br fun_atic είπε...

Αυτό που ξερω είναι ότι με τούτα και με εκείνα όλοι μας νοιώθουμε χαλια.δεν υπάρχει ελπίδα για τίποτα.

zamis είπε...

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/99080-Tα-μηνύματα-του-πολέμου

Aπο που προκυπτει η χυλοπιτα προς Αδαμιδη που λεει ο Τσακ?
Και κατι αλλο που βεβαια το εχετε επισημανει.
Τι παει να πει αν ηταν προεδρος?

Ειναι η τελευταια φορα που δινω στον εαυτο μου το δικαιωμα να ελπιζω(καθως ως γνωστον η ελπιδα κλπ)-εστω και την υστατη στιγμη-οτι ο Τσακ θα το παρει πανω του.
Η ενοτητα που ειναι το αμεσο ζητουμενο εξαρταται απ'αυτον.

zamis είπε...

Παραθετω τα τρια τελευταια sms και εχω δυο ερωτησεις.

ΑΔΑΜΙΔΗΣ: «Οκ. Ευχαριστώ Γιώργο. Είμαι ακόμη στα τηλέφωνα. Μάλλον, βρίκαμε λύση με του Περιστερίου. Μας είπε και ο Νικητιάδης πριν καμιά ώρα ότι ο Τσακίρης δεν ήθελε να μας δώσει το γήπεδο. Θα σε πάρω το πρωί»

ΚΙΝΤΗΣ: «Οκ. Δε νομίζω ότι είναι ακριβές αυτό που σου είπε ο Νικητιάδης»

ΑΔΑΜΙΔΗΣ: «Γιώργο, μας έδωσε ο Ερασιτέχνης το γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Του Περιστερίου δεν πέρασε και πριν λίγο μίλησα με Βεντούρη. Πες και στον Κωνσταντίνο ότι θα σας ευχαριστήσουμε δημόσια και είναι ευκαιρία να θάψουμε το τσεκούρι του πολέμου (φίλαθλοι και διοικήσεις). Θα σε πάρω μόλις τελειώσουμε από Superleague. Ευχαριστώ

Πρωτον.Οταν λεει οτι δεν ειναι ακριβες αυτο που ειπε στον Αδαμιδη ο Νικητιαδης,τι εννοει,οτι ο Τσακ ηθελε να δωσει το γηπεδο?
Δευτερον.Οι και καλα μελλουσες δημοσιες ευχαριστιες στον Κωνσταντινο και το θαψιμο του τσεκουριου ειναι η δεν ειναι αβαντα προς τον Αδαμιδη?

Και κατι τελευταιο.Καλο θα ηταν να αποφευγει τις εκτιμησεις περι αγαπης και μισους.Ουτε τον παιρνει ουτε τον αφορα.

br fun_atic είπε...

Πριν από ένα δίωρο είδα το γήπεδο. Οι ζημιές στον χλοοτάπητα δείχνουν αποκατεστημένες, με εξαίρεση ένα κομμάτι προς το κέντρο του γηπέδου. Είναι το σημείο όπου έγινε η μεγαλύτερη ζημιά.

Απ' ότι κατάλαβα, σε διάφορα σημεία του γηπέδου είχαν ανοιχτεί τρύπες με φτυάρι, είχε ξηλωθεί η χορτάρινη τσόχα πριν από την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, είχαν καταστραφεί τα τέρματα (αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν δοκάρια στο γήπεδο) και ο χώρος που προορίζεται για τον τέταρτο.

Η εκτίμησή μου, απ' όσα άκουσα και είδα, είναι ότι μπορεί να μπήκαν πολλοί στον αγωνιστικό χώρο, αλλά τις ζημιές τις προκάλεσαν λίγοι.

Το γήπεδο εξακολουθεί να φυλάσσεται χαλαρά από αστυνομικές δυνάμεις (μια διμοιρία ματ) και ένα περιπολικό.

Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι τη θέση του κου Κιντή στο θέμα της παραχώρησης. Συμφώνησε, όπως μου είπαν ότι έλεγε ο σπορ φμ ή όχι;

Μήπως τελικά ο Jerry ανέλαβε περισσότερες ευθύνες απ' όσες του αναλογούσαν;

Υπάρχει και μία φήμη που κυκλοφορεί πολύ, δεν θέλω να την γράψω δημοσίως, είναι βέβαιο ότι έχει περιέλθει σε γνώση του μεγαλομετόχου και πρέπει οπωσδήποτε να ερευνηθεί.

IWN1998 είπε...

Σκέφθείτε να είχε κατασκευασθεί το νέο στάδιο και να έμπαιναν και να το έκαναν λαμπόγυαλο.

...Και εγώ άκουσα ότι απο τους 150 κάποιοι δεκάδες είχαν την ιδέα με τα φτυάρια και τους κασμάδες και την υλοποίησαν...
Οι άλλοι τι έκαναν; Κράταγαν τα φανάρια; Είναι δυνατόν να βλέπεις δίπλα σου τους καταστροφείς και να χάσκεις; Όταν μάλιστα υπάρχουν πολλοί σαν και σένα στον ίδιο χώρο; Μήπως δεν μιλάμε για τόσο παιδάκια που είχαν την πρωτοβουλία; Ο τσελέντης πάντως μίλαγε για 150 και ότι δεν μπορούσε να αντιπαρατεθεί... μόνος του!

br fun_atic είπε...

Πάντως όλοι δείχνουν ένα πολύ συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο πρωτοστατούσε στα επεισόδια.

vyruss είπε...

Όποιοι προφυλάξουν αυτά τα ζώα θα είναι ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ γελοίοι...

br fun_atic είπε...

Ήθελα να ήξερα ποια ευθύνη ανέλαβε ο κιντης ως πρόεδρος της ομάδας.μίλησε λες και αναφέρονταν σε οπαδούς άλλης ομαδας,χωρίς να απολογηθεί και χωρίς να δηλώσει ότι η ενέργεια αυτή δεν εκφράζει το σύνολο των φιλάθλων.με λίγα λόγια μας εξέθεσε όλους.υπομονή,απελπισία ή απάθεια;

cdu είπε...

Μέχρι να διαβάσω τα SMS διαφωνούσα κάθετα με αυτούς - και τον οικοδεσπότη - που ρίχναν ευθύνες στον Κιντή. Μετά όμως τα SMS έχω ακριβώς τις ίδιες απορίες με τον zamis. Τι σημαίνει εκείνο το «όχι ακριβώς» εκτός από «άσε τον Τσακίρη να λέει, θα βρούμε τρόπο»; Τι άλλο δείχνει η παράθεση των SMS εκτός από την ανωτερότητα του Αδαμίδη; Τί εγγυήσεις μπορούν να δώσουν οι εκδότες ακάλυπτων επιταγών;
Κ. Κιντή, άλλος ένας πόντος εναντίον σας.

Costix είπε...

Ρε Γαλατες, για αφηστε τωρα τις μαλακιες (σας το λεω ευγενικα) και συσπειρωθειτε για τον αγωνα του Σαββατου.

Πρεπει να ριξουμε τουλαχιστον 2 με 3 στον Μπεο, για να μην παιρνει και θαρρος !!!

Αντε παλι καναμε παγκοσμια πρωτοτυπια καταστρεφοντας το γηπεδο μας. Δεν εχει ξαναγινει !!!

Ακουσα οτι ο brfun ηταν αυτος που φυτευε τα φασολακια. Ρε φιλε, υπαρχει και Μπαρμπα-Σταθης !!!

lefterix είπε...

Εδά που καταστράφηκε, πρόεδρε το γρασίδι,
άκου λοιπόνν κι εμένανε, τον έρμο, τον κασίδη...
Σπόρους από τα ζώνιανά, φέρε γιά να φυτέψεις,
να δω μες την καλή χαρα, πώς θα νοικοκυρέψεις..

lefterix είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Griniaris είπε...

Έχει ξεκινήσει μια συντονισμένη προσπάθεια από τα ΜΜΕ εμφάνισης του Τσακίρη ως ηθικό αυτουργό του όλου επεισοδίου,με ότι μπορεί να συνεπάγεται από αυτό.Σε εφημερίδες,ραδιόφωνα,τηλεοράσεις αναφέρεται ότι ο γραφικός πρόεδρος έδωσε το έναυσμα για τις καταστροφές και την διεθνή ξεφτίλα της χώρας.Έτσι είναι όμως,πάντα υπάρχει ο κίνδυνος κάποια στιγμή τα κακομαθημένα και παραχαϊδεμένα παιδιά να σε εκθέσουν...

ΥΓ.Η παπαριά του μήνα από τον Λυριντζή στον σκαι."Οι κάτοχοι διαρκείας της αεκ να κάνουν μήνυση σε αυτούς που κατέστρεψαν το γήπεδο γιατί δεν θα μπορέσουν να δουν τον αγώνα..."

zamis είπε...

Ετσι ακριβως οπως τα λες griniari.

υ.γ.Σωστος κι ο Λυριντζης ο πεφωτισμενος.Ρε ουρτ

zamis είπε...

Συσπειρωση και ενοτητα λεμε ολοι πλεον απο το φοβο μας για τα χειροτερα.
Μια συνωνυμη βεβαια λεξη ειναι και το κατενατσιο εξ'αιτιας της πληρους διοικητικης ανεπαρκειας.

NK99 είπε...

Μιας και αναφερόμαστε σε μηνύσεις μήπως ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να αρχίσει τις μηνύσεις σε κάτι τύπους σαν τον Στραβελάκη που χθες ευθέως τον κατηγόρησε για ηθική αυτουργία?
Πραγματικά δεν αντέχονται οι οσφυοκάμπτες γλύφτες και θρασύδειλοι δημοσιογράφοι που στέκονται σούζα μπροστά στους ιδιοκτήτες των ομάδων του ΠΟΚ, που ποτέ δεν τόλμησαν να πουν ή να γράψουν για τους ιδιωτικούς στρατούς...για τις κασέτες και για τα άλλα αίσχη που βιώνουμε όσοι παρακολουθούμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τους φταίει τώρα ο Τσακίρης και προσπαθούν να τον ξεσκίσουν. Μέχρι εκεί τους παίρνει...Ή μήπως αν το θελήσει ο Τσακίρης δεν τους παίρνει?

General Tanz είπε...

Καλημερες.

Τις ακουσα και εγω τις αρχιδιες του Λυριντζη πρωι-πρωι και - οσο ναναι- με εφτιαξε.

Αντε να γαμιεσαι με μια σκουπα, γαμω τον Ολυμπιακο σου ολο μαλακα γνωστη, που θα κανουν και κριτικη και οι γαβροι για το ελληνικο ποδοσφαιρο.

ΧΟΥ!!

br fun_atic είπε...

Σωστό.τίποτα όμως απ´ όλα αυτά δεν μπορεί να γίνει χωρίς διοίκηση που να εμπνέει.Δυστυχώς με τον jim και τον πάρος Πάρος δεν πάμε πουθενά.

zamis είπε...

Στην εχουν που στην εχουν στημενη,και γιατι ενοχλεις και γιατι εισαι ευκολος στοχος.
Οταν τοποθετεισαι ειτε αποσπασματικα(οπως στο ραδιοφωνο απο Λονδρα ο Τσακ)ειτε ανεπαρκεστατα και επικινδυνα(οπως ο Κιντης στη συνεντευξη τυπου)τους δινεις κι αλλες πασες.
Να σταματησουν τις βλακειες(για να το πω κομψα)με τους δηκτικους δηθεν τιτλους συνεντευξεων περι Αλβανων και να βγει ο ΤΣΑΚ να κανει συνολικη τοποθετηση.
Οσο αφηνει τους Κιντηδες να σολαρουν σε καθε επιπεδο,οι επιθεσεις θα εντεινονται(και στα ματια τριτων θα φαινονται εως και σωστες)και οι αμυνες μας θα αδυνατιζουν.

zamis είπε...

Μαγκες αυτη την ιστορια με τα sms μην την υποτιματε.
Ο ανθρωπος μας δουλευει και μας εκθετει μεσα στο ιδιο μας το σπιτι.
Τσακ ακρωτηριασε τον ΤΩΡΑ.

br fun_atic είπε...

Πρώτη φορά βλέπω διοίκηση ομάδας που να μη λέει ότι τα επεισόδια δεν εκφράζουν το σύνολο των φιλάθλων.ο Jim μας εξομοίωσε αποδεχόμενος το μίσος μας για την ΑΕΚ.άρα είμαστε όλοι το ίδιο και απόλυτα δικαιολογημενοι όλοι να βάλουν εναντίον μας.η ζημιά που προκάλεσε στον σύλλογο ήταν εξίσου μεγάλη με των βάνδαλων.μετά απ όλα αυτά σκέφτομαι μήπως ο Jerry ήταν ο πιο εύκολος στόχος.όχι ότι δεν έκανε λάθος,αλλά ίσως μέσα στο αλλαλούμ να ήταν ο μόνος που δεν είχε καλύψει τον κώλο του.

Griniaris είπε...

Κατ'αρχήν υιοθετώ απόλυτα την εμπεριστατωμένη άποψη του Στρατηγού...

Αυτή τη στιγμή η ομάδα περνάει μεγάλη κρίση.Όπως πολύ εύστοχα είπε ο br,είμαστε σε ελεύθερη πτώση στο κενό.Ενότητα και συσπείρωση,σωστός zamis,είναι η λύση.Ποιός όμως μπορεί να το πετύχει αυτό;Ο Κιντής ούτε με σφαίρες.Το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας έτσι όπως είναι,αποκλείεται.Ένας μόνο έχει αυτή τη δυναμική και πρέπει να βγει μπροστά.Θα το λέμε και θα το γράφουμε μέχρι να το καταλάβει...

zamis είπε...

Και ειναι μεγαλη μαγκια για εναν ηγετη να αναγνωριζει μια λαθος επιλογη και να την ακυρωνει παρα να επιμενει σε αυτην.

br fun_atic είπε...

Κρατήστε και μια σημαντική λεπτομέρεια.οι καταστροφές,όπως είπε και το mega έγιναν με τα εργαλεία του κηπουρού του γηπέδου.

Griniaris είπε...

Έτσι είναι zamis,είδαμε που μας οδήγησε πέρυσι η επιμονή στον πραλίνα...

br fun_atic είπε...

Υπάρχει μια διάφορα.ο πραλινας είχε καλές συστάσεις,οι παίκτες έλεγαν τα καλύτερα,ακόμη κι εκείνοι που δεν τον πήγαιναν και σε κάθε περίπτωση έστω και για λίγο κάτι παρουσίασε.εδώ πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο και κανείς δεν αντιδρά

zamis είπε...

Δλδ δεν καταλαβαινω.Πρεπει να ξαναβγουν κηπευτικα με προσθηκη γαλακτοκομικων,να ξαναματαξευτιλιστουμε και να τρεχουμε να μαζεψουμε τα αμαζευτα για να φυγει απο τη μεση το κοτοπουλο?
Ας τον αφησει να κανει ταξιδια μαζι με τον Μπορατ για να μην πληρωσει τη ρητρα,μακρια μας ναναι μονο.

br fun_atic είπε...

Καμία φορά το τριπετσο δεν βλάπτει.με όλα αυτά βέβαια έχουμε ξεχάσει εντελώς την ενίσχυση της ομαδας

Griniaris είπε...

Δεν είναι ανάγκη να τον διώξει.Ας τον βάλει διευθύνοντα σύμβουλο,διευθυντή ταξιδίων,κάτι τέλος πάντων.Λύσεις υπάρχουν...

IWN1998 είπε...

Νομίζω ότι το πρόβλημα στη δεδομένη περίσταση δεν είναι μόνον ο Κιντής αλλά το ότι υπάρχουν παράκεντρα εξουσίας στους συνδέσμους, που αυτενεργούν και αυτοδικούν. Δεν αμφισβητώ την αγάπη των περισσοτέρων για την ομάδα αλλά δρώντας αυτόβουλα και ανεξέλεγκτα μπορεί να φθάνουμε συχνά στα προχθεσινά φαινόμενα.

Το πρόβλημα του Κιντή δεν είναι τόσο ότι είναι ΑΕΚτζής, γιατί αυτό δεν υπερισχύει στον χαρακτήρα του. Το βασικό πρόβλημα ότι θέλει με ανελαστικό τρόπο να εφαρμόσει το μοντέλο που έχει στο μυαλό του και η ανελαστικότητά του σε συνδυασμό με την έλλειψη ικανών πόρων περιορίζει βάναυσα τις δυνατότητες της ομάδας.
Από την άλλη αν του ρίχνουμε το γάντι να τα βάλει με τους συνδεσμίτες, όπως έγινε με τη δήλωση Τσακίρη "αν ήμουν Πρόεδρος εγώ κλπ) είναι σα να του λέμε "πήγαινε αυτοκτόνησε". Γι' αυτό δεν έπρεπε να είναι Πρόεδρος ο Κιντής αλλά σε άλλη θέση συμβουλευτικοεκτελεστική... Από την άλλη ο Τσακίρης τον ήθελε τον Κιντή για να τρώει το βρίσιμο και το κράξιμο και το είχε πει, οπότε καλείαι τώρα ο Πρόεδρος να κάνει το ένα τμήμα της δουλειάς του και να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά... Αν δεν γίνει πάντως καμμιά ενέργεια σχετικά με τους υπαίτιους των εκσκαφών, θα είμαστε καίρια εκτεθειμένοι συλλήβδην ως σύλλογος.

br fun_atic είπε...

Είναι βέβαιο ότι όλοι στους συνδέσμους αυτενεργουν;
Δεν έχουν όλοι την ίδια ηλικία ούτε τις ίδιες διασυνδέσεις.

Griniaris είπε...

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πολύ καλή ερώτηση.Παρακαλώ προχωρήστε στην επόμενη....

br fun_atic είπε...

Τα SMS και το σχόλιο των κοτοπουλων
http://www.aek365.gr/a-75728/τα-sms-αδαμιδη-κιντη.htm

Timoros είπε...

parte exedra, allios perimenete na mpei online synetneuksi tsak to apogeuma

zamis είπε...

αντιγραφω απο φιλαθλο,σε πλαισιο μαλιστα.

''τα εχει παρει στο κρανιο ο Μαρινακης με τον Τσακιρη,τον χαρακτηριζει στο φιλικο του περιβαλλον τον πιο επικινδυνο παραγοντα για το ελληνικο ποδοσφαιρο...''

IWN1998 είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17144&subid=2&pubid=44274660

Πάρτε άλλο ένα δείγμα αντικειμενικής δημοσιογραφίας. Για το Μαρινάκη ... Είναι υπερπατριώτης ο άνθρωπος... Τον κάναμε εμείς. Μας στολίζει δε τώρα για τις συμμαχίες με Βαρδινογιάννη στη Super League.

Αυτά θα συνεχίζονται όσο δεν γίνεται δυναμικό ξεκαθάρισμα του προχθεσινού από μέρους μας.

Προφανώς δεν αυτενεργούν όλοι στους συνδέσμους. Κάποιοι είναι απλώς πειθήνια όργανα μεγαλυτέρων...Αυτοί οι μεγαλύτεροι έχουν λοιπόν κάποιες ευθύνες...

zamis είπε...

Και κατα τ'αλλα οι δοκιμες συνεχιζονται με τον Αλφα Μπα,σεντερ μπα(κ)-αγνωστου ηλικιας-της Ουακαμ Σενεγαλης(sday)

Katrinos είπε...

Έτσι όπως πάμε θα μας την έχουν στημένη μέχρι και στους αγώνες pro-junior.

Griniaris είπε...

ΟΚ,ωραία η συνέντευξη στην "εξέδρα" αλλά από τηγανίτα τίποτα.Ούτε αποφάσεις,ούτε καμμία ενέργεια,ούτε μέτρα....

Και τα όργανα άρχισαν.Όλως τυχαίως Σπάθας με Βόλο...

zamis είπε...

Πολυ καλη η συνεντευξη,ηρεμος και σοβαρος ο Τσακ,εδωσε τη δικη μας οπτικη γωνια.
Οχι σαν το κοτοπουλο που εχει μπροστα και μας ξεφτιλιζει σε ολες τις εφημεριδες με τιτλαρες ''το μισος ξεπερασε την αγαπη''.
Τσακ κανε πραξεις τωρα.

br fun_atic είπε...

ανέβασα αποσπάσματα από τη συνέντευξη και ένα μικρό σχόλιο. Επιγραμματικά καλή η συνέντευξη, λάθος το έντυπο που δόθηκε. Ξεκινάμε αγώνα ή μένουμε σε εξαγγελίες; Τράβα μπροστά πρόεδρε κι εμείς μαζί σου.