Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Ιώδιο - Κι αν είσαι μάγκας βρες μου καλύτερο!!!


Μια ομάδα για να μπορέσει να επιβιώσει χρειάζεται χορηγούς. Οι χορηγοί αυτοί είναι συνήθως απρόσωπες ποολυεθνικές, οι οποίες συνήθως δεν έχουν κάποιο συγκεκριμένο ψυχικό δεσμό με την ομάδα που υποστηρίζουν. Το ποσό της εισφοράς γι αυτές δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία εγγραφή στις δαπάνες.

Σήμερα θα αναφερθώ σε έναν από τους μικρούς χορηγούς του Πανιωνίου, ακριβώς γιατί ξεχωρίζει από το συγκεκριμένο μοντέλο.

Από φέτος το εστιατόριο Ιώδιο θα είναι ένας από τους χορηγούς της ομάδας. Και είναι τόσο σημαντικό; Ασφαλώς.

Το Ιώδιο δεν είναι άλλο ένα τυχαίο εστιατόριο. Είναι ουσιαστικά το δεύτερο σπίτι ή ακόμη καλύτερα η κουζίνα του σπιτιού του ιδιοκτήτη του. Ενός ανθρώπου με απίστευτο μεράκι. Του πιο γλυκού και αισιόδοξου ανθρώπου που γνωρίζω. Πάνω απ’ όλα με τεράστια αγάπη για την ομάδα. Η διαφημιστική δαπάνη που καταβάλει κυριολεκτικά τον ματώνει. Δεν θα στο πει. Τη δίνει όμως με την καρδιά του. Για την ομάδα.

Είμαι ένας άνθρωπος που τρέφεται αποκλειστικά και μόνο με κρέας. Στο Ιώδιο κατάφερα να ανακαλύψω τον κόσμο της θάλασσας. Τα πιο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, στις πιο ευφάνταστες και νόστιμες συνταγές.Τα καλύτερα υλικά, στις καλύτερες και πιο ψαγμένες συνταγές. Ένα κρυμμένο γαστριμαργικό μυστικό στην περιοχή μας.

Καλά όλα αυτά. Είναι όμως ακριβό; Για την ποιότητα που προσφέρει σε καμία περίπτωση. Όπως και να ‘χει όμως μπορεί άνετα μια τετραμελής οικογένεια να φάει ποιοτικά και οικονομικά. Σίγουρα το Ιώδιο ανήκει στην κατηγορία των μαγαζιών από τα οποία φεύγεις ευχαριστημένος και τα συστήνεις με υπερηφάνεια στους φίλους σου.

Από την ώρα που μπήκα στη μαγεία του Ιωδίου άρχισα να τρώω ψάρια και θαλασσινά κι αλλού. Με τέτοιο μέτρο σύγκρισης όμως είναι αδύνατον να ευχαριστηθείς. Και επειδή φαγητό χωρίς ποτό δεν γίνεται, έχω να σας πω ότι το Ιώδιο έχει και μια πάρα πολύ καλή wine list. Αλλά και το χύμα του είναι εξαιρετικό.

Μπορώ να σας αραδιάσω πολλά από τα αγαπημένα μου πιάτα. Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι είναι απλά άπαιχτοι στα θαλασσινά ριζότο. Μου αρέσει πολύ εκείνο με το μελάνι σουπιάς. Η πανδαισία όμως ήταν η κωλοχτύπα ριζότο. Άλλο επίπεδο. Εξαιρετικός είναι ο γόνος καλαμαριού με την κινέζικη σάλτσα, τα μπρουσκέτα με το ζαμπόν καπνιστού χταποδιού, οι φανταστικές γαρίδες Αμβρακικού, οι απίστευτες καραβίδες τεραστίων διαστάσεων και τόσα άλλα. Εκεί που του έχω βγάλει το καπέλο όμως ήταν στα τηγανητά μπαρμπούνια. Δύσκολα βρίσκεις τόσο καλά. Ειλικρινά δεν μπορώ να απαριθμήσω τις νοστιμιές του μαγαζιού. Τα ψάρια είναι όλα φρέσκα και Ελληνικά. Το μαγαζί συνεργάζεται με δύτες που του προμηθεύουν ό,τι καλύτερο μπορεί να βρεθεί. Είπαμε. Μεράκι, όχι fast food.

Το μαγαζί αυτό μου θυμίζει όμορφες στιγμές. Καλή παρέα. Φίλους. Τον Πανιώνιο. Απίστευτες κρεπάλες.

Σας προτρέπω να το ανακαλύψετε. Δεν είναι άλλωστε μακριά σας. Αξίζει τον κόπο.

Αχιλλέως 119Β, Παλαιό Φάληρο.

http://www.iodio.gr/

104 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Μου αρέσουν τα πάντα εκεί. Ακόμη και ο Α.Ε.Κτζής σερβιτόρος Β Α Σ Ι Λ Η Σ.
Απίστευτος τύπος.

Αφού εδώ και ένα χρόνο κατάφερε ο Griniaris να τρώει σχεδόν αδιαμαρτύρητα θαλασσινά και ψάρια με αποκορύφωμα το σφηνάκι αχινού, αυτό σημαίνει ότι το μαγαζί είναι πραγματικά άλλου επιπέδου.

Katrinos είπε...

Γενικά δεν μου αρέσουν οι επαναλήψεις , καθώς ο BR τα έγραψε όλα, αλλά νιώθω την ανάγκη να καταθέσω τη προσωπική μου άποψη.

Αν και δεν μου φαίνεται έχω φάει και πιεί αρκετά στη ζωή μου.

Κατά τα γαστρονομικά μου πρότυπα το Ιώδιο , είναι ίσως το Νο 1 ψαράδικο στην Αθήνα. Χωρίς ίχνος υπερβολής, συνδυάζει αξεπέραστη ποιότητα με πανδαισία ιδεών και συνταγών.

Όλο τα παραπάνω βεβαίως - βεβαίως οφείλονται στον ιδιοκτήτη που είναι απλά ένας ξεχωριστός άνθρωπος.

br fun_atic είπε...

Αυτό ακριβώς. Ένα ξεχωριστό μαγαζί από έναν ξεχωριστό άνθρωπο.
Πολλές φορές πάμε σε νησιά ή σε εστιατόρια που φημίζονται για το ψάρι, δίνουμε ένα σκασμό λεφτά για να φάμε κατεψυγμένα σκουπίδια σε εντελώς συνηθισμένες συνταγές.

Το Ιώδιο είναι σε άλλη φάση.

Ό,τι κι αν παραγγείλεις είναι εγγυημένα καλύτερο απ' ό,τι μπορείς να βρεις αλλού.

Κάποτε, σε ένα τραπέζι στο Ιώδιο, είχα πάρει και τη γυναίκα μου. Το θέμα όλων των φίλων βέβαια ήταν ο Πανιώνιος. Γυρίσαμε στο σπίτι κατά τις 3:00 το βράδυ. Την άλλη ημέρα, πήρε την μητέρα (άλλως πενθερά - πένθος και ερά δηλαδή) για να της πει τα καθέκαστα.

Και τι την ακούω να λέει; Μέχρι τις 2:00 που έρχονταν οι πιατέλες (δεν είπε βέβαια από τι ώρα ξεκίνησαν) είχα μεγάλο ενδιαφέρον. Μετά βαρέθηκα.
Τι περιμένεις βέβαια από βάζελους;;;
Αν πάω στο Ιώδιο και δεν πάρω τον γιο μου μου κρατάει μούτρα...Τι τραβάω ο πατέρας...

General Tanz είπε...

Ποιημα το καλαμαρι φρικασε, το μαγαζι εχει καρυδια!!!!!!!!!

Και οπως εχει γραψει και ο ψηλος η πατσας ακα Γ.Παπαιωαννου...

Πολλοί καλάρουμε, μα δεν βγάζουν ψάρια.
Καλάρει ο Ζέππος και βγάζει καλαμάρια.
Μαγαζι για μερακληδες!!!!!!!!!

Chapeau για ακομη μια φορα στον αγαπημενο ιδιοκτητη του, που με τιμα με την φιλια του.

br fun_atic είπε...

Όντως.Το καλαμάρι (γόνος) φρικασέ ήταν θεϊκό. Όπως και η σφυρίδα στη λαδόκολλα με τις πατάτες και τα λαχανικά.
Ωραία είναι και η φάβα με τον τσίρο.
Κάποτε είχα φάει ένα φοβερό ριζότο με γαρίδες και μπέικον.
Γιατί το μπολάκι με τα αχνιστά όστρακα τι σου λέει;

zamis είπε...

Πειναωωωω

Pav είπε...

Έχονταε γνωρίσει τον ιδιοκτήτη του Ιωδίου και έχοντας ακούσει τα εγκωμιατικά σχόλια όσων έχουν επισκευθεί το εστιατόριο μπορώ ανεπιφύλακτα να δηλώσω πως ψάχνω την ευκαιρία (μήπως παγκόσμιο ξανά εκεί) μα επισκευτώ και να γευτώ τα απίστευτα θαλασσινά και ψαρικά του.
Θα ήθελα επίσης να πω πως το επόμενο σχόλιο που θα προσπαθήσει να δημοσιεύσει ο Zamis ανήκει σε μένα και του δίνω την άδεια να το δημοσιεύσει καθότι προσπάθησα αρκετές φορές να το ανεβάσω αλλά κάποιο τεχνικό ζήτημα που προκύπτει δεν μου εοπιτρέπει το ανέβασμα του σχολίου μου.

Να'στε όλοι καλά!

br fun_atic είπε...

Και πάμε στην κορυφαία ανάμνηση από το μαγαζί.
Παραμονές Χριστουγέννων και γίνεται εκεί το τραπέζι προς τιμήν της ομάδας. Με εξαίρεση τον Λόλο είναι όλοι εκεί.
Τι να πρωτοπώ; Το φαγητό; Τα κρασιά, τους παίκτες;Την ευκαιρία να μιλήσω με ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία στο σύλλογο; Ειλικρινά, θα το θυμάμαι για πάντα.

Κάτι άλλο που θυμάμαι με νοσταλγία, ήταν το πρώτο τραπέζι γνωριμίας. Συναντηθήκαμε τέσσερις άγνωστοι άνθρωποι στη 1:00 το μεσημέρι και φύγαμε σκασμένοι και ντίρλα στις 21:00 (πάντα έτσι φεύγουμε από 'κει βέβαια).
Ο τύπος μας υποδέχθηκε με σαμπάνια!!!
Πρέπει να φάγαμε και να ήπιαμε το σύμπαν.

Σκέφτομαι πόσο χαζό είναι τελικά να δαπανούμε συχνά χρήματα για πίτσες και σουβλάκια και όχι για κάτι που είναι ασύγκριτα πιο ποιοτικό.

Εδώ που τα λέμε τα ποιοτικά εστιατόρια στη Ν. Σμύρνη είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.

zamis είπε...

Συμφωνώ με τον Zamis εκατό τοις εκατό σε ότι αφορά την αποχή.
Καθόμαστε κοντά στα τρία χρόνια και ασχολούμαστε με το αν θα πάρει μπρος ο μεγαλομέτοχος και θα αλλάξει κάτι. Υποθέσεις επί υποθέσεων, προτάσεις, παραινέσεις και η βαλίτσα έχει πάει τόσο μακριά όσο δεν παίρνει.
Μήπως ο μεγαλομέτοχος δεν ενδιφέρεται πιά ή δεν έχει απλά την ικανότητα να χειριστεί την ομάδα. Υπάρχει κάτι κακό σε αυτό;
Μοιάζουμε με κάτι γυναικούλες που τις βαράει ο γκόμενος και λένε κι'από πάνω πως "δεν το θέλει που το κάνει και κατά βάθος τις αγαπάει και πως αξίζει μία ακόμα ευκαιρία γιατί κατά βάθος είναι καλό παιδί". Και να η κουβεντούλα, και να το παράπονο, και να ξανά η αισιοδοξία να επιστρέφει στα χείλη όταν εισπράτουνα και κανένα φιλάκι.
Ρε παιδιά πού την είδατε την αγάπη σωστά εκφρασμένη τα τελευταία δύο χρόνια από μεριάς γκόμενου. Όλο σιγά μη τον νευριάσουμε και φύγει και μετά τι θα κάνουμε λέμε.
Μήπως πρέπει και αυτός ν'αλλάξει τακτική αλλιώς άντε γειά.
Δεν λέω πως δεν αγαπάει ο άνθρωπος. Λέω πως αγαπάει με το δικό του τρόπο ο οποίος τελικά δεν ικανοποιεί εμάς.
Γι'αυτό προτείνω ονομαστικά να εκδηλώσουμε την αποχή μας έως ότου έμπρακτα μας αποδείξει αυτό που αποζητάμε ξεκάθαρα τόσα χρόνια.
Φτιάχνουμε ένα πλακάτ στο οποίο μονολεκτικά δηλώνουμε την απογοήτευσή μας γιατί Μπάλα δεν βλέπουμε, Έλληνες παίκτες δεν βλέπουμε, Ευρώπη δεν βλέπουμε, τίτλους (καλά μεν υπερβάλλω κιόλας). Το μόνο που ακούμε είναι ψευτονταϊλίκια και υποτειθέμενες Σ.Τ. με τίτλο "Δεν θα γίνει Έλληνας ποτέ Αλβανέ, Αλβενέ" Και από δεκάχρονου το στόμα να έβγαιναν αυτέ οι λέξεις θα ξενέρωνα αμέσως.
Συνεχίζω λοιπόν, αποθέτουμε το επώνυμο πλακάτ στο κάθισμά μας και αποχωρούμε πριν αρχίσει ο αγώνας.
Αν η δοιήκηση αποδείξει όπως ισχυρίζεται πως από το Δεκέμβρη και μετά θα πίνουμε νερό στ'όνομά τους, τότε επιστρέφουμε πάλι με πλακάτ και αναγνωρίζουμε στη δοιήκηση το δίκιο της πάλι επώνυμα.
Ο μήνας του μέλιτος έχει παρέλθει και αυτός κατά την άποψή μου είναι ο τρόπος για να δείξω την αντίδρασή μου. Και μην πείτε πως δεν έχω υπομονή γιατί έχω κάνω υπομονή από το 1978 και κυρίως τα τελευταία δύο χρόνια.
Περιμένουμε μπας και δούμε διαφορά στο πρώτο εντός έδρας μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και προχωρούμε ανάλογα. Τέρμα οι δικαιολογίες και από τη μεριά τους αλλά και από τη δική μας.
Έχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε καθημερινά από το να ασχολούμαστε με λεπτομέρειες.
Συμφωνώ μαζί σας στα περισσότερα σχόλια αλλά το κουράσαμε το ζήτημα νομίζω. Με κάποιο τρόπο πρέπει να στείλουμε το μήνυμά μας. Να είστε σίγουροι ότι θα το πάρουν.
Και αν δεν το πάρουν είμαι σίγουρος πως δεν αξίζουμε τέτοιους ηγέτες και ας πάνε στην ευχή της Παναγίας.
Άντε γιατί είπαμε αρρώστεια ο Πανιώνιος αλλά όχι και καρκίνος καλπάζουσας μορφής.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Παύλος

30 Αυγούστου 2010 4:01 μ.μ.

Pav είπε...

Σας ευχαριστώ κύριε Zamis!!!

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Δεν θα ξεχάσω τη πρώτη γνωριμια με τον Κωστή, τον BR και τα υπόλοιπα παιδιά. Ηταν μια συνάντηση που εγω την ηθελα για να γνωριστω με τους μπλογκερ. Στο Ιωδιο φυσικά. ΤΡΟΜΕΡΟ μαγαζί. Τι να πω;

Κωστή θα έρθω σύντομα με την οικογένεια, αλλά θέλω... χώρο γιατί ο γιός μου ως πάνθηρας είναι πολύ ζωηρός...

zamis είπε...

Παρακαλω κυριε Pav,χαρα μου.

br fun_atic είπε...

Τον γιό σου μπορεί να τον αναλάβει ο Μπίλης. Έτσι κι αλλιώς τον έχουμε για τα θηρία :)

Όντως, ωραία ήταν και τότε. Από τότε βέβαια αγνοούνται τα ίχνη σου από παγκόσμιο...

Τα παγκόσμιο θέλουν στρατηγική και διπλωματία. Δεν βλέπεις που ο άλλος ο φουκαράς μάζευε bonus όλο το καλοκαίρι;;;; :)

zamis είπε...

Φερτε το κιντι στο μαγαζι κλειδωστε τις πορτες κι αμολυστε εναν καρχαρια να τελειωνουμε

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Μα κάνετε τα παγκόσμια τις ώρες που... εργάζομαι. Λες να μην θέλω να έρθω; χα χα χα
Στο επόμενο θα προσπαθήσω να είμαι παρών...

cdu είπε...

«Ο zamis είπε ....
Συμφωνώ με τον Zamis εκατό τοις εκατό σε ότι αφορά την αποχή.»
Δηλαδή στα υπόλοιπα δεν συμφωνείς με τον εαυτό σου; Αυτό ξεπερνάει και τα όρια της διαφορετικότητας...

zamis είπε...

cdu lol,o pav τογραψε κι εγω εκανα τον ταχυδρομο.
Αν και βρισκομαι κοντα στο σημειο που περιγραφεις..

br fun_atic είπε...

καιρός να αρχίσουν να φτιάχνουν σασιμι.δυο ήττες ακόμη και βλέπω τον μάγειρα να τον φιλεταρει.εννοείται ότι το εδεσμα θα το φάει ο ΒΑΣΙΛΗΣ.Ο Σ Ε Ρ Β Ι Τ Ο Ρ Ο Σ.

Pav είπε...

@ CDU σε καλό να μας βγει το γέλιο

claire είπε...

Συνέντευξη Φανούρη: http://www.sport-fm.gr/article/290025

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Δηλαδή, ο Jim τους έχει παραμυθιάσει κανονικά όλους στην ομάδα, ότι χτυπάμε 5άδα...
τί να πει κι ο Φανούρης!

br fun_atic είπε...

Μπορούσαμε λέει να βάλουμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο.με ποιές ευκαιρίες φανούρη;

zamis είπε...

Το κορυφαιο ειναι αυτο

Να είμαστε ανταγωνιστικοί και όταν πλησιάζουν τα πλέι-οφ να δούμε τη βαθμολογία και να «κυνηγήσουμε» την πρώτη πεντάδα».

Φορτσαρισμα Φεβρουαριο και μετα,υπαρχει masterplan του noname οχι μαλακιες

zamis είπε...

Τον εαυτο του εννοει brf,στη φαση που βγηκε μονος του δεξια και σουταρε στο αραουτ

br fun_atic είπε...

Όπως στη διαφήμιση του Μέγκα, που μπαίνει γκολ αφού μεταφερθεί το τέρμα.

Griniaris είπε...

Οπως εγραψε και ο br,ειμαι η ζωντανη διαφημιση του Ιωδιου.Ενας ανθρωπος που ειχε να φαει ψαρι πανω απο 20 χρονια.Το θεμα με το Ιωδιο ειναι οτι μολις γνωρισεις τον ιδιοκτητη του,καταλΒαινεις αμεσως γιατι το μαγαζι ειναι απο τα κορυφαια.Παραφραζοντας μια αγαπημενη μου φραση,ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΙΩΔΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΙΩΔΙΟ...

zamis είπε...

http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=74418

Eλληνας ο Σκουρτης και τερμα εκτος ισως Πωπωφ.
Απορια.Γιατι πηγε Κορωπι,να δει αν του κανουμε?

br fun_atic είπε...

η κυρία άλλο αποκόμησε πάντως :)

Μιά από τις πολλές κορυφαίες ατάκες, την ώρα που οι γύρω μας απολαμβάνουν το γεύμα τους.

br fun_atic είπε...

το ότι ο Σκούρτι θα μπορεί να αγωνίζεται ως Έλληνας είναι σίγουρα καλή είδηση. Θα΄ήμουν βέβαια πολύ πιό ήσυχος αν είχαμε στο ρόστερ έναν πεπειραμένο και ικανό σέντερ φορ.

br fun_atic είπε...

ψιτ griniaris...
είκοσι χρόνια είχες να φας ψάρι ή μας κρύβεις χρόνια;

lefterix είπε...

Την καλησπέρα μου σε όλους...
@brfix
Όλα καλά γιά το μαγαζί, εγγρίνω κι επαυξάνω 100%...
Με τη μόνη διαφορα:
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΜΑ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ Costix ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΒΑΤΖΑΡΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΜΟΥ...
Άντε μη φέρω τα κομπιουτεράκια και γίνει ο χαμς της αρκούδας...

zamis είπε...

Πω πω παει κι ο Πωπωφ παει και το οραμα των 7 δεξιων μπακ

zouri1 είπε...

απο την πρωτη στιγμη που βρεθηκα και εγω με τα παιδια στο Ιωδιο τρελαθηκα με το μαγαζι.Θεωρω οοτι ειναι απο τα πιο κουλτουριαρικα στο φαγητο στην Αθηνα(με την καλη ενοια παντα).Ειχα θεσει και το θεμα να γινονται μονο εκει τα παγκοσμια.Ανηκω σε αυτους που ειμαι απο τις πρωτες συνατησεις.Ειμαι και τα αλλα παιδια που ειπε και ο Μακης που εχει συνηθισει απο το λοιπες δημοκρατικες δυναμεις.Ειδα και εγω την διαφημιση στο γηπεδο την Κυριακη και ηθελα να τονισω στον Κωστη οτι δεν φαινεται γιατι μπαινει μπροστα ο γερανος της NOVA,αλλα δεν του ειπα τιποτα γιατι ηξερα την απαντηση του.Το κανω απλα για τον πανιωνιο και οχι για να φανω.

br fun_atic είπε...

o ζούρι είχε γράψει ένα πολύ όμορφο κείμενο μετά την πρώτη συνάντηση στο Ιώδιο.
Αυτή η ιστορία είχε γεωμετρική πρόοδο.
Από την πρώτη μου γνωριμία με τον Κωστή και ένα γεύμα με ψάρια και θαλασσινά στην Βόρεια Πελοπόννησο,στην πρώτη συνάντηση στο Ιώδιο ανάμεσα στον Costix, τον Griniari, τον Zouri κι εμένα, στα πρώτα παγκόσμια που ήταν κλειστά προκειμένου να γνωριστούμε, στα μεγάλα ανοιχτά παγκόσμια που μπορούσες να βρεις τους πάντες. Ποτέ κανείς όμως δεν ήρθε προβάλλοντας κάποια ιδιότητα. Μόνο ως απλός φίλαθλος. Και αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία.

Τίποτα απ' όλα αυτά δεν θα είχαν γίνει αν δεν είχε βάλει το μαγικό του άγγιγμα ο Κωστής και αν η παρέα δεν είχε δέσει με τα απίστευτα εδέσματα του Ιωδίου.

Βαγγέλης είπε...

Θα ερχόμουνα και εγω ρε γαμώτο αλλά για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσα. Αν και δεν σας έχω γνωρίσει καλύτερα μου αρέσει αυτή η παρέα που ξεπερνάει τον οπαδισμό παρόλο που μιλάμε σχεδόν αποκλειστηκά για τον Πανιώνιο. Βέβαια αυτό μας συνδέει. Μου αρέσει γιατί είμαστε διαφορετικοί...πως να το κάνουμε? Είναι πολύ καλή οπαδική ψυχοθεραπεία που συναντιόμαστε και ανταλάσουμε απόψεις.
Σχετικά με την ομάδα:
Ελλειψη ομειογένειας και πάθους, νευρικότητα, ανικανότητα και έλλειψη αισθητικής από πλευράς εμφάνισης. Μου θύμισαν πιζάμες παρά επίσημη εμφάνιση ομάδας. Να πω και την αλήθεια μου. Περίμενα και χειρότερα να γίνουν αλλά διαψεύτηκα.

Griniaris είπε...

Br,
όχι και κρύβω χρόνια.Απλά είχα να φάω ψάρι από 10 χρονών.

ΥΓ.Ο Φανούρης θα τιμωρηθεί για τις δηλώσεις του;Άκου στόχος η πεντάδα.Αφού η θέση της διοίκησης είναι δεύτερος,το πολύ τρίτος.Άμεσα πρόστιμο και διακοπή συμβολαίου.

ΥΓ1.Ξεχάσαμε τα χρόνια πολλά στον Katrino.Προχθές ήταν η επέτειος.

amanAM είπε...

θα αναφωνήσω κι εγώ με την σειρά μου, Ιώδιο και πάλι Ιώδιο.

Το μεράκι και η νοοτροπία το ιδιοκτήτη, φαίνονται σε κάθε πιάτο. Το Ιώδιο αποδεικνύει πως όταν γουστάρεις αυτό που κάνεις, τρελαίνεις τους πελάτες σου.

Όπως ακριβώς μας τρέλανε τα πρώτα χρόνια ο Τσακίρης.

Τα τελευταία 2 χρονια που ξενέρωσε ο Τσακίρης, είναι εμφανής η διαφορά. Τώρα το έχει ρίξει στην Μονόπολυ. Μπορεί ο ίδιος να το ευχαριστιέται, δεν ξέρω, αλλά... ο μόνος λόγος που α συνεχίσω να πηγαίνω στο γήπεδο, είναι για να εκτονώνομαι, γιατί θέαμα και ελπίδα να γίνω περήφανος για την μάδα μου, δεν το βλέπω.

Costix είπε...

Θελω να ευχαριστησω τον brfun και ολους σας για τα καλα σας λογια. Η μικρη αυτη χορηγια οπως καταλαβατε, ειχε αποκλειστικο σκοπο της στηριξη της Πανιωναρας μας και του Τσακ (ηθικα κυριως) σε αυτες τις δυσκολες στιγμες και παραλληλα την υποκινηση καποιων συνΠανιωνιων επιχειρηματιων για να συμπραξουν. Ελπιζω ειλικρινα να μην παει χαμενη αυτη η προσπαθεια, αλλα εγω δεν θα μπορουσα να μην την κανω.

br fun_atic είπε...

επιστροφή του Γάσπαρη στον Πανιώνιο. Σίγουρα καλά νέα!!!

br fun_atic είπε...

είσαι ο Ποσειδώνας!!!Ο θεός της θάλασσας!!!Στο πιο γκουρμέ του!!!

Costix είπε...

Τα παραλες, αλλα και παλι σε ευχαριστω.

br fun_atic είπε...

με λίγα λόγια Posidonix

br fun_atic είπε...

άσε που σου κολλάει γάντι και το Ποσειδώνιο Live!!!

Πόντος

claire είπε...

Μου άρεσε πολύ αυτό το αρθράκι, οπότε σας παραθέτω το link: http://www.ethnos.gr/ethnosport/article.asp?catid=17046&subid=2&pubid=46414658

br fun_atic είπε...

θα έπρεπε να συμπληρώσει:πόσο λιγότερο θα είχαν λεηλατηθεί ή αδικηθεί ομάδες για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του ΠΟΚ;

claire είπε...

Πράγματι...

claire είπε...

Ενα ακόμα λινκ: http://sport24.gr/football/omades/Panionios/senaria_gia_rakon_apo_thn_agglia.498583.html

Ακούγεται για τον Γάλλο Ρακόν απο την Τσάρλτον, μέσος, 26 χρονων...

claire είπε...

Και συνεχίζω την "ανταπόκριση" μέσω λινκς: http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/100063-%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82-%CF%89%CF%82-%CF%84%CE%B9%CF%82-8%CE%BC%CE%BC

Μεταγραφές μέχρι τις 20.00 σήμερα και μέχρι 10 Σεπτεμβρίου αν ο παίκτης είναι ελεύθερος...

br fun_atic είπε...

Ρακούν δεν είναι ένα δύσοσμο ζωάκι;

br fun_atic είπε...

Απ'ότι καταλαβαίνω ούτε το ρακούν είχε γεμάτες χρονιές.

Αυτός ο Γιώργος έχει αδυναμία στα προγράμματα stage τελικά.

br fun_atic είπε...

κι ένα βιντεάκι του ρακόν

http://www.youtube.com/watch?v=o-Ff2vGnuEY

br fun_atic είπε...

ξέρετε τι μου κάνει εντύπωση; Που δεν υπάρχει παίκτης στον φετινό Πανιώνιο με το νούμερο 9.
Ευσεβείς πόθοι ή δεν έχω υπολογίσει τον Σκούρτι;

Ron Barceló είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/290224

Καθημερινό 'ξεβράκωμα'..

Κ εις ανώτερα!

br fun_atic είπε...

Για την ιστορία. Ο Κεντρέ έμεινε για χρόνια στην Αγγλία, μάλθιστα είχα ακούσει ότι ήθελε να πάρει και την υπηκοότητα της χώρας (κουφό ε;).
Φαντάζομαι ότι τα τόσα χρόνια στο εξωτερικό δεν ήταν το πρόβλημα.
Είχαν γραφτεί κάποια πράγματα για τη γυναίκα του και για την απροθυμία της να εγκατασταθούν στην Ελλάδα.
Τι να πω; Έπεσε τέτοια παντόφλα;
Πάντως άρρωστος ξε άρρωστος το έβγαλε το φιλικό ματσάκι, παρ' όλο το σωματικό του λίπος και χωρίς προετοιμασία.

Ron Barceló είπε...

Μεταγραφή από Μάκη φρέσκια:
Kasper Risgård αμυντικό χαφ της Αρμίνια

General Tanz είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/290233

Griniaris είπε...

Παίζει κι ένας από την ΑΙΚ,μεσοεπιθετικός,Τούμπα νομίζω.Ναι καλά μαντέψατε,είναι έγχρωμος...

c@mel είπε...

Καλώς μας ήρθε το παιδί. Είχε πολλούς τραυματισμούς απ' ότι διάβασα πριν μερικά χρόνια (έχει link o Μάκης).

Ενημερωτικά, επειδή το κατέχουμε το σουηδικό, λέγεται Ρισγκόρντ.

br fun_atic είπε...

μ' αρέσει που μπορεί να πάρουμε ο,τιδήποτε άλλο, εκτός από σέντερ φορ και δημιουργικό μέσο.

c@mel είπε...

Κάτσε να δεις τι έχει να γίνει από αύριο. Θα σαρώσουμε στις μεταγραφές ελεύθερων. LOL

br fun_atic είπε...

διάλογος στο members μεταξύ Πανιώνιων, σήμερα

-Εγώ πιστεύω ότι φέτος θα μαζέψουμε 42 βαθμούς.
-Τι λες ρε μπιπ. 42 βαθμούς δεν μαζέψαμε πέρσι. Φέτος που δεν έχουμε ομάδα θα πάρουμε ρε μπιπ 42 βαθμούς. Μπιπ την μπιπ μου. 42 βαθμούς πυρετό θα ανεβάσουμε ρε μπιπ.
-Βάζω στοίχημα 1.000 ευρώ ότι θα πάρουμε 42 βαθμούς.
-Τα βλέπω ρε μπιπ. Και σου λέω ότι ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα σε Ξάνθη και με Άρη, εγώ βλέπω τα 1.000 σου και βάζω 3.000 ότι θα πέσουμε. Που αν πιάσω τον μπιπ (όνομα) που του μπιπ τη μάνα, θα τον μπιπ ανάποδα. Κι εσένα βρε τσιράκι του μπιπ.μπιπ, μπιπ, μπιπ, μπιπ,μπιπ,μπιπ (δεν κορνάρω - αυτολογοξρίνομαι).
-Πήραμε και έναν Δανό
-Τι να τον κάνω τον μπιπ τον Δανό ρε μπιπ. Εδώ δεν έχουμε ένα μπιπ για να κατεβάζει τη μπάλα και ένα να σκοράρει, τι τον θέλαμε τον μπιπ, μπιπ, μπιπ...

General Tanz είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/290263

General Tanz είπε...

Να μη γαμησω, τωρα το ειδα
http://www.sport-fm.gr/article/290272

br fun_atic είπε...

τέτοιο γρήγορο ναυάγιο ούτε η φαλκονέρα.

Μουτούμπα. Ωραίο όνομα πάντως... Μου θυμίζει τον Μουτόμπο.

IWN1998 είπε...

Για Μουτούμπα δείτε, http://iwn1998.blogspot.com/2010/08/blog-post_5094.html

??????

br fun_atic είπε...

Για τον Ρισγκορντ, μου αρέσει ότι κινηθήκαμε με άκρα μυστικότητα.

Αυτό συνήθως το λένε όταν μια ομάδα κάνει το μεταγραφικό μπαμ, ή όταν κάποιος παίκτης διεκδικείται από το σύμπαν.

IWN1998 είπε...

Για το Μουτούμπα τι σόι κίνηση έγινε αφού ήδη έχει πουληθεί εδώ και δυο μήνες...

br fun_atic είπε...

Ήθελα να ήξερα πως βγαίνουν αυτές οι ειδήσεις.μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα, ένα γνωστό μέσο παρουσίασε την έναρξη και τη λήξη διαπραγματεύσεων με ένα παίκτη που όπως λες ανήκει σε άλλη ομάδα.

c@mel είπε...

Έγινε και κίνηση για τον Ρομπίνιο αλλά όταν τον πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρας είχε ήδη υπογράψει στην Μίλαν. Μάλιστα ο Ρομπίνιο είπε: «Α ρε Τζιμ, δεν με έπαιρνες 5 λεπτά πρίν;»

c@mel είπε...

Πληροφορίες που θέλουν τον Jim να έχει παίξει ήδη τη σεζόν με αυτούς τους παίχτες στο Football Manager και να έχει πάρει πρωτάθλημα είναι απλά κακοήθειες.

IWN1998 είπε...

Νομίζω ότι κατάλαβαν τη γκάφα και τώρα οι αναρτήσεις μιλάνε για διαπραγματεύσεις με Βιντεότον. Είμαι σίγουρος ότι το απόγευμα αναφέρονταν στην ΑΙΚ Στοκχόλμης...Κουραφέξαλα.

Katrinos είπε...

Σε λίγες αγωνιστικές (δηλαδή 2) ο Jιμ θα κινήται με άκρα μυστικότητα για να μπεί στο γήπεδο (αστυνομικός, παγωτατζής, καμεραμάν You name it) ,όπότε μάλλον κάνει προθέρμανση

br fun_atic είπε...

δηλαδή η Βιντεότον συζητούσε να πουλήσει ή να δανείσει έναν παίκτη που απέκτησε πριν από δύο μήνες και ενώ έχει αρχίσει το πρωτάθλημά της;

Katrinos είπε...

Θα είναι ο μόνος πρόεδρος στο κόσμο που θα βλέπει την ομάδα του στη NOVA

Αυτό θα πει Πανιώνια διαφορετικότητα!

br fun_atic είπε...

αφιερωμένο στον Katrino
http://www.youtube.com/watch?v=iPHVo3KfaI0

br fun_atic είπε...

το έχω και σε βέγγο. Η συγκεκριμένη σκηνή είναι πιθανότερη

http://www.youtube.com/watch?v=kAUwEAk5s7U&feature=related

IWN1998 είπε...

ΝΑΙ. Δεν χρειάζομαι οφθαλμίατρο!!!

Ευτυχώς υπάρχουν οι aggregators. Έχουν κρατήσει την ORIGINAL δημοσίευση:

"Πάει και για Μουτούμπα!
Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κάσπερ Ρισγκάρντ, ο Πανιώνιος κινείται και για την απόκτηση του Μάρτιν Μουτούμπα της ΑΙΚ Στοκχόλμης! Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και τον εξτρέμ από την Ουγκάντα (με σουηδικό διαβατήριο) βρίσκονται σε εξέλιξη , με τους «κυανέρυθρους» να πιέζουν τόσο τη σουηδική ομάδα, όσο και τον 25χρονο, να πουν το «ναι». - Ο Μίκαελ Στόρε είχε συνεργαστεί με τον Μουτούμπα τη σεζόν 2009-2010 στην ΑΙΚ. Η καριέρα του Μουτούμπα με αριθμούς: 2003-03: ΑΙΚ 10 συμ. 2004: Καφέ Όπερα 0 συμ. 2005-07: Ίντερ Τούρκου 58 συμ. 8 γκολ 2008: Βάσμπι 24 συμ. 4 γκολ 2009-10: ΑΙΚ 24 συμ. 3 γκολ Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης …
Sport-fm • πριν από 3 ώρες"

http://www.palo.gr/cluster.aspx?id=1155748

Costix είπε...

Ανακοινωσε αποδεσμευση Μπουβαλ, μεταγραφη Σιμωση και δανεισμο Λουκινα. Πανε τα αστερια μας !!!

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17974&catid=5

Costix είπε...

Να σας πω την μαυρη αληθεια, επειδη ειμαι μεγαλος μαζοχας, εγω το Σαββατο λεω να παω να δω το φιλικο με την Δυναμο Τυραννων.

Katrinos είπε...

Να δώ Jim σκαρφαλωμένο σε στύλο ΔΕΗ ή του προβολέα με ραδιάκι και τι στο κόσμο.

br fun_atic είπε...

η σκηνή δεν τελειώνει εκεί.ξαναδες το...

br fun_atic είπε...

Τόσο άχτι τους είχαμε;ο ένας παει σχεδόν τζαμπέ στην Κομοτηνή και ο άλλος στη Λέσβο.εξορία.για αντίστοιχες μελλοντικές περιπτώσεις προτείνω Γυάρο,μακρόνησσο,αη Στράτη, και Λήμνο.
Ειδικά ο λουκίνας που το περίμενε.από την αγία Παρασκευή (μπλιαχ),στη νεα σμύρνη και από εκεί στην καλλονή.τουλάχιστον να κοιτάξει να κόψει την αναβολή.μ´αυτα,κόβω τον μπουβαλ σε καμία βραχονησίδα.ο γκαντέμης.είναι ο μοναδικός μαύρος ποδοσφαιριστής στον κόσμο που δεν κάνει για τον Πανιώνιο.

IWN1998 είπε...

Ο Μπουβάλ από χθες είναι στο Γκτάνσκ. Δες σχετικα στην ανάρτηση για την τελευταία μεταγραφική μέρα στο blog μου (και στο transfermarkt).

br fun_atic είπε...

Στο Γκτάνσκ βρίσκονταν τα μεγάλα ναυπηγεία. Είναι γνωστ΄λα για την μεγάλη απεργία, της οποίας ηγήθηκε ο Λεχ Βαλέσα, υπό την ιδιότητα του προέδρου του σωματείου Αλληλεγγύη.
Ο Βαλέσα αναδείχθηκε πρόεδρος της Πολωνίας. Ήρωας και για κάποιους εχθρός για άλλους, καθώς τον κατηγορούν ότι συνέβαλε στην αποκαθήλωση του κομμουνισμού στη χώρα του, υποσχόμενος την άνοδο του βιοτικού επιπέδου στα επίπεδα της Ιαπωνίας.
Ένα σύντομο βιογραφικό
http://gym-ag-stefan.att.sch.gr/usux/text_page.php?page_id=683
αν δεν κάνω λάθος, τα ναυπηγεία έκλεισαν το 2009.

Δεν έχω ταξιδέψει στην Πολωνία, αλλά φαντάζομαι ότι το Γκτάνσκ δεν είναι και το πλέον ειδυλλιακό μέρος. Άχ, βρε Μπουβάλ τι έπαθες.

@Ίων
συγνώμη, δεν το είχα προσέξει

IWN1998 είπε...

Η επέτειος της απεργίας της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (Solidarnosk) ήταν νομίζω πριν ενα-δυο μέρες...

Ο Μπουβάλ πήγε βέβαια στην ομάδα του Γκντανσκ και όχι στα ναυπηγεία.

Κατά σύμπτωση και ο Μπουβάλ στη μόνη ομάδα της καριέρας του που απέτυχε να σκοράρει, σε λίγες βέβαια συμμετοχές, είναι ο Πανιώνιος...Τυχαίο; Δεν νομίζω...

Πάντως αν κάνετε λίγο υπομονή, μετά τα μέσα Οκτωβρίου, που έχει βγει προς κατανάλωση ο καινούργιος μούστος, θ' αρχίσει να σκοράρει ο Μπόσκο, οπότε μην ανησυχείτε.

Τέλος ο σκουπιδοτενεκές είτε με πολλά είτε με λίγα σκουπίδια, σκουπιδοτενεκές θα παραμένει. Αν θέλεις να τον κάνεις γλάστρα πρέπει να του βάλεις καλό χώμα και να φυτέψεις σπόρους λουλουδιών.

br fun_atic είπε...

Το Γκτανσκ το φανταζόμουν ως πόλη - ναυπηγείο. Ότι τα πάντα κινούνται στους ρυθμούς και με την αισθητική της βιομηχανικής ζώνης. Αντίστοιχα παραδείγματα υπάρχουν και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλης.

Μόλις βρήκα φωτογραφίες. Καμία σχέση.
http://www.istopoli.com/cruise/port.php?id=6

Ron Barceló είπε...

Υπάρχει μια παράλογη εμμονή για ενίσχυση από τη μέση κ κάτω. Σου δίνει κάλλιστα την εντύπωση-αν δεν έχεις δει την ομάδα-ότι το κέντρο κ η επίθεση πετάει φωτιές.
Όλος ο κόσμος φωνάζει για φορ κ 10άρι κ αυτοί παίρνουν πάλι αμυντικό χαφ. Πόσο μάλλον όταν στη θέση αυτή έχεις Τσοτσα, Σιόβα(αυτή είναι η φυσική του θέση κύριοι), Αναστασόπουλο κ Μανιάτη(υπό συνθήκη). Με λίγα λόγια, είτε ο Τσοτσα πάει για βασικός αμυντικός κ ο Μανιάτης για δεξί μπακ, είτε πάμε για κατενάτσιο με 5-4-1. Η παράνοια ολοκληρώνεται με την ταυτόχρονη απομάκρυνση 3ων φορ, 2 εκ των οποίων Ελλήνες ελπιδοφόροι που ποτέ δεν πήραν μια ευκαιρία. Τι να πω..μακάρι έστω κ στην φάση των ελεύθερων, να πρυτανεύσει η λογική κ να πάρουμε ΕΣΤΩ ένα φορ.
Τοσο νωρίς ξενερωμένος με τον Πανιωνιο δεν έχω υπάρξει ξανά.

ΜΠΟΣΚΟ-ΜΠΥΡΕΣ-ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ

IWN1998 είπε...

Argy μη φοβάσαι θα σκοράρει ... ο Μπάγκσμπο...

Πάντως ο Ρίσγκαρντ σε δηλώσεις του αναφέρει ότι του αρέσει να πατάει και τις δυο περιοχές...
Επίσης λέει ότι ήρθε εδω για να παίζει (συνεχίζοντας τις ανακρίβειες το sport-fm μιλάει για 24 περσινές συμμετοχές του παίκτη, ενώ παντού αναφέρονται 14...).
Τέλος πρέπει να είναι πολύ καλός χαρακτήρας αυτός ο Ντελούρα για να του δώσει τόσο καλές συστάσεις. να μου πεις δυο χρόνια τον είχαμε να κάθεται και να ρεμβάζει και όταν έγινε καλά, κατά πάγια τακτική μας τον αποδεσμεύσαμε.

IWN1998 είπε...

Έρχεται κάποιος χωρίς λεφτά; Αυτόν θα πάρουμε...
Να ρωτήσω κάτι; Τον Ρίσγκαρντ ποιος τον ήξερε και διέκρινε την αξία του και μας τον σύστησε; Τι είδαμε σε αυτό τον ποδοσφαιριστή και τον πήραμε; Απλά ότι είναι αμυντικός χαφ και θέλαμε ένα αμυντικό χαφ; Θέλω να πω, με πιο κριτήριο λειτουργούμε στις μεταγραφές;... Η δική μου εντύπωση είναι ότι λειτουργούμε σα να κάνουμε μειοδοτικό διαγωνισμό. Αν κάνω λάθος ας με συγχωρέσουν οι υπεύθυνοι για την κακεντρέχιά μου.

Katrinos είπε...

@ΒΡ
Εχω κάτι καταλληλότερο.......

http://www.youtube.com/watch?v=ZlNnSnQoCFA


@ΙWN
Μην ονομάζουμε τη κοινή λογική '΄κακεντρέχια' . Δεν έχεις εσύ το θέμα , αυτοί (αυτός) το έχει.Μη τρελλαθούμε κιόλας.

Ron Barceló είπε...

Το πάλεψε λέει και για τον Μαραντόνα της Ουγκάντας.
Παίκτης που βολόδορνε δανεικός σε κάτι πρωταθλήματα στο πουθενά.
Έχουμε κ λέμε:
Albanian Maradona, Liberian Maradona κ πάμε κ για τον επόμενο. Τόσοι πολλοί Μαραντόνα μαζεμένοι δεν ξανάγινε ποτέ.
Να χέσω...εεε...να χαρώ τα περιβόητα κονέ σου ρε Κιντή. Ούτε ένα, ΟΥΤΕ ΕΝΑ αξιολογο δανεικό δεν κατάφερες να φέρεις.
Κάντε τα ξόρκια σας μόνο να μην πάθει κάτι ο Μάχο στη χρονιά.
Γιατί τότε θα αρχίσει το πραγματικό γλέντι.

zamis είπε...

To budget ειναι καθορισμενο παντως απο τον Τσακιρη.
Το πως χρησιμοποιειται ειναι θεμα κιντι.
Θα ηταν εξαιρετικα ενδιαφερον να συγκριναμε τα budget των αλλων ομαδων εναντι του δικου μας.

IWN1998 είπε...

Είσαι σίγουρος Argy ότι δεν είναι της πλάκας η πάλη για το Μαραντόνα της Ουγκάντας... Υποθέτω ότι εννοείς το Μουτούμπα...
Εδώ δεν ήξεραν με ποια ομάδα να διαπραγματευτούν και μίλαγαν για ΑΙΚ ενώ ο παίκτης από τέλος Ιουνίου είχε μεταγραφεί στην Ουγγαρία. Μήπως απλά κάτι σκέφτηκαν και όταν το ήλεγξαν, είδαν ότι δε γίνεται και απλά το διοχέτευσαν στον Τύπο για να δείξουν κινητικότητα; Από την ΠΑΕ επίσημα δεν βγαίνει τέτοια πληροφορία. Απλά ράδιο-αρβύλα βγήκε, μια ακόμα στάχτη στα μάτια του κόσμου.
Και δεν είχαν δεσμευτεί για τη διαφάνεια και την ανακοίνωση των οικονομικών των μεταγραφών; Τώρα με το Ρίσγκαρντ για κάποιο άγνωστο λόγο συμφώνησαν με την Αρμίνια να μη δημοσιοποιήσουν οικονομικές λεπτομέρειες. Γιατί άραγε;

Ron Barceló είπε...

Πολύ στάχτη όμως. Το μεσημέρι κυκλοφορεί ότι οι μάνατζερ κάποιου απίθανου Ρακούν διαπραγματεύονται τη μεταγραφή εν Ελλάδι, το απογεμα κάνουμε την παλαβή. Στα καπάκια, ανακοινώνουμε Δανό (το πρώτο κ μοναδικό όνομα Σκανδιναβού που ακούστηκε όλο το καλοκαίρι(!)) κ παλευουμε -λέει- για κάποιον άλλο απίθανο (το πρώτο όνομα κ πάλι που ακούστηκε από ΑΙΚ).
Δυο τινά:
Είτε όλοι μα όλοι οι πρώτοι στόχοι μας έριξαν άκυρο κ στραφήκαμε στο τέλος σε plan b-c-d-.., είτε απλά δεν υπήρχε plan dear all κ το βασικό κριτήριο της τελεσης μιας μεταγραφής είναι να είναι τσάμπα, πιτσιρικάς κ ...'καλό παιδί'.
Ρε θα φάτε ξύλο ρε

br fun_atic είπε...

@katrinos

οργάνωση και εμπειρία

http://www.youtube.com/watch?v=xL5WuDPO4WI&feature=related

μεταγραφικός σχεδιασμός.
http://www.youtube.com/watch?v=LCYF8z8keWM

Πότε κυνηγάμε παίκτες και πότε τους αφήνουμε να μας κυνηγήσουν. Σε περίπτωση αποτυχίας όμως, καταλήγεις στο"...ελα να πάρεις". Όπως ο Πανθρακικός.

IWN1998 είπε...

Σκανδιναβός είχε ακουστεί ο Γιόχανσον της Μόλντε επί μακρόν. Επίσης είχαν πάει για σκάουτινγκ κλπ στη Νορβηγία τον Ιούνιο...

Ron Barceló είπε...

Ναι Ιωνα, έχεις δίκιο. Αλλά ήταν ακριβός από ότι θυμάμαι. Και αυτός

zamis είπε...

Το μονο κριτηριο ειναι το τζαμπα.
Απο την υπερβαση στην(πληρη)αποσβεση.

br fun_atic είπε...

μου κάνει εντύπωση που δεν μας έχουν πάρει ακόμη χαμπάρι

http://www.youtube.com/watch?v=axLz4nP6uZ0&feature=related

br fun_atic είπε...

πιστεύεις ότι δεν μπορούσε να γίνει απόσβεση με καλύτερες μεταγραφικές κινήσεις;
Πρέπει σώνει και καλά να έχουμε 300 δεξιά μπακ και κανέναν φορ;

Πριν από μερικά χρόνια, ο Πανιώνιος μπορούσε να αποκτήσει τους παίκτες του επιπέδου μας που μας ενδιέφεραν, σχετικά εύκολα. Σήμερα μπορούμε να πούμε το ίδιο;
Και καλά, απορρίπτουμε παίκτες. Υπήρξαν παίκτες που να μας απέρριψαν; Ποιοί και για ποιούς λόγους;
Θα ήθελα να ξέρω τη λίστα αυτών των παικτών για να καταλάβω ποιός ήταν τελικά ο μεταγραφικός σχεδιασμός και οι στόχοι. Γιατί μεχρι και σήμερα δεν έχουμε αγοράσει παίκτη που να θέλαμε. Μόνο από δοκιμές (άρα παίκτη για τον οποίο δεν είσαι σίγουρος) και με κουσούρια.

zamis είπε...

Μα ειπαμε.Ο Τσακιρης πειστηκε(η θελησε να πειστει)απο το masterplan κιντι οτι με ''μηδενικο''budget θα σταθει στην κατηγορια.Το τελειο δηλαδη..
Περαν αυτου,εχω να του καταλογισω στο κομματι των πωλησεων που ειναι δικο του,κατα δηλωση του,οτι με τον Κουμο την πατησε.
Θα μπορουσε να τον εχει δωσει με λιγοτερα-απο τα υπερβολικα που κοστολογηθηκε ο παικτης-και ναχει παρει και καναδυο παικτες ετοιμους να βοηθησουν.
Τωρα εχει Κουμο εκτος τοπου και χρονου και μαζι του Μανιατη,Ριερα ''αλλου''.

br fun_atic είπε...

Ο κος Κιντής μας είχε πει: αν διαβάσετε την είδηση ότι μας ενδιαφέρει ένας παίκτης, τότε να ξέρετε ότι δεν μας ενδιαφέρει.

Ωραία.

Ποιοί ακριβώς μας ενδιέφεραν, ποιούς αποκτήσαμε από αυτούς, από ποιους φάγαμε πόρτα και για ποιούς λόγους.

Ακόμη βέβαια δεν έχουμε δει τους 3 παίκτες των 500.000. Για την ακρίβεια, χάσαμε και έναν με τόσο μεγάλο συμβόλαιο. Ο κος Κιντής είχε πει ότι θα τον ενδιέφερε ένας παίκτης σαν τον Λυμπερόπουλο. Που είναι άραγε;

Όπως σωστά λέει ο Ζάμις, το μπάτζετ είναι του Τσακ, αλλά ο τρόπος επένδυσής του είναι θέμα Κιντή. Με πολλά ή λίγα χρήματα έπρεπε να έχουμε παίκτες (τουλάχιστον δύο) σε κάθε θέση. Τους έχουμε; Όχι. Άρα κάποιος δεν προνόησε ή δεν κατάφερε να θωρακίσει σωστά την ομάδα. Χάσαμε χρήσιμους παίκτες, όταν η οικονομική διαφορά που μας χώριζε ήταν μικρή. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ομάδα ή ισολογισμό;

Οι μεταγραφές τελείωσαν. Ακόμη κι αν σήμερα το απόγευμα ανακοινωθεί ο σούπερ παίκτης, θα είναι από αυτούς που είναι άνεργοι για μήνες, άρα δεν θα είναι στη διάθεσή μας πριν από τον Οκτώβριο. Όταν πιθανότατα θα είναι πλήρως έτοιμοι οι Ριέρα, Βαζ Τε κ.λ.π. Τόσο πολύ δεν έχουμε ανάγκη βαθμών μέχρι τότε;

zamis είπε...

Με κουρασαν τα budget και τα σαπακια,φευγω για 4-5 μερουλες να ξελαμπικαρω.
Καλο κουραγιο.

br fun_atic είπε...

Υπάρχει συνέντευξη του Ρίσγκαρντ στον σπορ φμ

Πολύ ενδιαφέρον κομμάτι:

Στη συνέχεια, μίλησε για το ρόλο του Γενς Μπάνγκσμπο στην έλευσή του: «Δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά τον γνωρίζει ο μάνατζέρ μου. Μίλησε μαζί του για το θέμα μου».

Αυτός τώρα είναι γκουρού,εργοφυσιολόγος, μάνατζερ, σκάουτερ ή πρόεδρος;

Μου αρέσει που λέει πως δεν είναι καθαρόαιμο αμυντικό χαφ, αλλά πατάει και τις δύο περιοχές. Μα αν ήταν καθαρόαιμος στο ό,τι δήποτε δεν θα μας έκανε.

Πάντως παλικάρι μου αν πατάς περιοχή, έκανες την τύχη σου. Μιά που δεν είσαι καθαρόαιμος σε βλέπω είτε σέντερ μπακ είτε σέντερ φορ. Για αμυντικό μέσο δεν σε βλέπω με τίποτα :)