Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Δελτίο Τύπου - Επιστολή Γ.Κιντή


Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" το Σάββατο 21 Αυγούστου 2010, με τίτλο "Ιστορίες... τρέλας στην Πλατεία", ο Πρόεδρος του Πανιωνίου ΓΣΣ ΠΑΕ έστειλε σήμερα την κάτωθι επιστολή προς τη διεύθυνση της εφημερίδας:

κ. Διευθυντά,
Διάβασα με προσοχή το άρθρο του κ. Βαλαβάνη στο φύλλο της Καθημερινής της 21ης Αυγούστου.
Δε θα ήθελα να σταθώ στις ανακρίβειες του άρθρου. Πιστεύω όμως ότι οφείλατε, για λόγους δεοντολογίας, να αναφέρετε στο δημοσίευμα την υφιστάμενη διαφορά μεταξύ μας και του κοινής ιδιοκτησίας με την Καθημερινή τηλεοπτικού σταθμού Σκάι: συγκεκριμένα, εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να καταπέσει κατά του Σκάι η ποινική ρήτρα ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ λόγω της καταγγελίας της σύμβασης τηλεοπτικών δικαιωμάτων από μέρους του σταθμού, ενώ εισήγηση του γενικού διευθυντή της Super League κ. Κομνηνού είναι να χαριστούν επί της ουσίας αυτά τα χρήματα προκειμένου να μη διαταραχθούν οι σχέσεις με τον όμιλό σας.
Ευχαριστώ,
Γιώργος Κιντής
Πρόεδρος ΔΣ
Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ

Σχόλιο:
Εγώ πάλι πολύ θα ήθελα να είχαμε σταθεί στις...ανακρίβειες.
Μάλλον περάσαμε στην εποχή του Ρομπέν των Δασών...Για να μην πω στου Δον Κιχώτη.

103 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Το ψηλό δέντρο χτυπούν οι κεραυνοί Γιώργο μου.

Με τη μεταφορική έννοια στην περίπτωσή μας βέβαια.

Μη μασάς...

br fun_atic είπε...

την επόμενη φορά να στείλεις αυτή την ατάκα:

http://www.youtube.com/watch?v=rNPVGbunKsI&feature=related

br fun_atic είπε...

σου 'χω και μια αγόρευση τυφλοσούρτη

http://www.youtube.com/watch?v=WxccfNQ3qfo&feature=related

br fun_atic είπε...

κι αυτό είναι πιασάρικο

http://www.youtube.com/watch?v=I-fCuYpy0YQ

king_ego είπε...

Φαντάζομαι εννοείς το τεράστιο έργο "οι ήρωες με τα κολάν" γιατι πέρα από παρωδία δεν νομιζω να κάνουμε πλέον. Πολύ αστεία ανακοίνωση, τι κάνεις jim κουκιά σπέρνω. Απορώ πραγματικά με τον Τσακίρη! καλό κουράγιο σε όλους.

br fun_atic είπε...

κι όπως πάντα, υπάρχει και η μουσική επένδυση.
Αμαθείς Γαλάτες :)

http://www.youtube.com/watch?v=ucy6ewEMm3Y

Griniaris είπε...

OK,τώρα γίναμε και γραφικοί.Τι ώρα είναι;Τετάρτη...

Μάλλον ο κ.Κιντής δεν έχει δει το καλύτερα να μασας παρά να μιλάς.Δηλαδή αν κατάλαβα καλά,δεν κάναμε μεταγραφές γιατί δεν εισπράξαμε τη ρήτρα του ΣΚΑΙ.Τι να πω τώρα;

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΡΕΕΕΕΕ...

zamis είπε...

Επικινδυνος σε ολα τα επιπεδα.
Ο κ.Τσακιρης ειναι ομως προφανως ευχαριστημενος.

br fun_atic είπε...

Προτάξαμε τα στήθη μας (λέμε τώρα) στον όμιλο Σκάι και πήραμε το βάρος να διεκδικήσουμε το δίκαιο όλων των ομάδων της σουπερ λιγκ. Γι αυτό και τα κατευθυνόμενα άρθρα.
Γι αυτό και κάνουν πλάκα με τους Αφρικανούς. Γι αυτό και δεν βλέπουν τις μεταγραφές.Γι αυτό και ήθελαν να μας πασάρους τους Καρντόσο και Τσέζαρεκ. Δεν μασάμε ρεεεε!!!Ξυπνήσαμε!!!
Κάτι τέτοια διαβάζει ο Αχιλλέας και πιστεύει ότι θα περάσει αέρα. Κούνια που τον κούναγε (αν βρέθηκε βέβαια ποτέ τόσο ενισχυμένη)...

br fun_atic είπε...

NON PASSARAN!!!

zamis είπε...

Θα διαφωνησω αυτη τη φορα μαζι σου.
Ο Ρομπεν και ο Δον ενσαρκωνουν μυθους οχι παραμυθια.

br fun_atic είπε...

Live your myth in greece λοιπόν.
Μάλλον η ρήτρα είναι μεγάλη...

zamis είπε...

Υπαρχουν τροποι να ακυρωσεις εναν υφισταμενο χωρις να τον απολυσεις.
Αρκει να εχεις τη βουληση.

gary owen είπε...

ΗΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΚΙΝΤΗ , ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΑΣ
ΠΙΣΤΕΥΑ ΔΛΔ ΟΤΙ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΣΕ ΒΑΣΕΙΣ ΠΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ
ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ , ΝΑ ΟΡΓΝΩΣΕΙ ΕΝΣ ΤΜΗΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΔΙΑΦ/ΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΤΗΝΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
5 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΦΕΛΩΔΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ) ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΟΡΑΤΟ ΕΡΓΟΦΥΣΙΟΛΟΓΟ-ΜΕΤΡ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΔΑΝΟ
ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΙΝΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ;
ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΤΛ;
ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΛΔ;
ΩΣ ΠΟΤΕ;

br fun_atic είπε...

Όλοι έτσι νομίζαμε.αυτό ήταν άλλωστε το ζητούμενο.

panionix είπε...

Καλησπερα κ καλως σας βρηκα καθως ειναι το πρωτο μυνημα που γραφω,
παρακολουθω ομως καιρο τις ενδιαφερουσες συζητησεις σας.

Πραγματικα ειμαι αγανακτισμενος και απογοητευμενος, και οσο περναει ο καιρος ολο και πιο φοβησμενος για τις κινησεις που κανει η παε.
Δεν καταλαβαινω ρε παιδια τι γινεται...

Η ομαδα ειναι το λιγοτερο ελλειπης, το πρωταθλημα αρχιζει και μαζι με αυτο η πιστη μου στο οτι τα πραγματα θα μπουν σε ενα καλουπι εχει πλεον χαθει.
Κ σαν να μην εφτανε αυτο διαπιστωνω σημερα οτι ο προεδρος μας ειναι ζωντανος, υπαρχει και τοποθετειται και δημοσια!!! Η τοποθετηση του ομως ειναι αστεια. Την ωρα που εχουμε χασει τον υπνο μας με τα δρωμενα στην ομαδα, την ωρα που απορριπτουμε παικτες δοκιμασμενους στην χωρα μας με γεματες σεζον που μπορουν να κανουν την διαφορα στην θεση που αγωνιζονται ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΤΗΝΟΥΣ, την ωρα που διωχνουμε αλλους δικους μας επισης δοκιμασμενους και με επισης γεματες χρονιες με τιμιο ιδρωτα και προσπαθεια για την ομαδα ΧΩΡΙΣ να τους αντικαθιστουμε, βγαινει ο ανθρωπος και τι λεει???????Μας εχει πει κανεις εδω και καιρο κατι ουσιαστικο??? Δεχνει καποιος να συμμεριζεται την ανησυχια μας???

Καποιος παιζει με την υπομονη μας.
Θεωρω πως το πολυδιαφημισμενο πλανο Κιντη εχει αποτυχει παταγωδως οποια και να ειναι η εξελιξη της χρονιας. Εντελως λανθασμενη φιλοσοφια, ειδικα ως προς τις προσθηκες παικτων. Για να καταλαβετε το σκεπτικο μου, θεωρησα ενδεχομενως καλη κινηση τον δανεισμο του Λολο, καθως πιστευα οτι τα 650 που επαιρνε τον χρονο θα γινουν πχ ενας Καρντοσο-ενας Τσεζαρεκ μαζι με ρεστα για το ταμειο(ολοι ελευθεροι). Θεωρησα πως τα χρηματα απο τον Τζαβελλα θα μπορουσαν να γινουν πχ ενας Ιωαννιδης ή ενας Κλεϊτον μαζι με ρεστα για το ταμειο. Ευκαιριες υπηρχαν και πολλες και δοκιμασμενες και φτηνες.

Αντι ομως να γινουν τα προφανη ο ιδιοκτητης εχει δωσει εν λευκω την διαχειρηση στον Κιντη και τον Δανο φωστηρα οι οποιοι μας εχουν φτασει στο σημειο ΜΗΔΕΝ καθως η ομαδα παραμενει γυμνη σε θεσεις κλειδια, γυμνη δοιηκητικα, με επιλογες παικτων που δεν μπορουσαν να κανουν προετοιμασια(!!!), παικτων που μετα την υπογραφη του συμβολαιου εφυγαν(!!!!), παικτων που πανε κ ερχονται.... Ηθελα να ξερα τι μπορει να κανει αυτος ο στορε και ΠΩΣ θα μπορεσει να μονταρει μια ομαδα υπο αυτες τις συνθηκες.. Το μονο που μπορουμε να ελπιζουμε ειναι ο Στορε να ειναι μαγος, και τα παιδια που θα παιζουν να υπερβουν τα μεχρι τωρα δεδομενα για να καλυψουν τις αδυναμιες ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ κ κανεις. Ομως η αληθεια ειναι πως ειμαστε σε πολυ ασχημη κατασταση και δεν βλεπω εκει στην παε καποιοα προσπαθεια..

Συγνωμη για το μακροσκελες και ''σκορπιο'' ποστ, αλλα πιστεψτε με θα μπορουσα να γραφω ημερες ολοκληρες....

br fun_atic είπε...

θυμάμαι πάρα πολύ καλά όσα γράφω. Θυμάμαι επίσης ότι πάντα ήθελα να οργανωθεί ο Πανιώνιος σε επαγγελματικά πλαίσια. Να μπουν στην ομάδα νέοι άνθρωποι με γνώσεις και διάθεση. Όταν λοιπόν έμαθα ότι ο κος Κιντής πρόκειται να συνεργαστεί με την ομάδα, χάρηκα. Στράβωσα όταν έμαθα ότι θα κατείχε τον τίτλο του προέδρου, γιατί ο πρόεδρος είναι το πρόσωπο που πρέπει να ενώνει και να εμπνέει. Αυτό δεν μπορεί να το πετύχει ο πρώην πρόεδρος του μεγαλύτερου διαχρονικά αντιπάλου σου. Άκουσα τις εξαγγελίες, πίστεψα ελάχιστα και κρατούσα μόνο ότι είχε αναλάβει τα καθήκοντά του πολύ νωρίς.
Τελικά τι είδαμε; Μια παρτίδα μονόπολι. Αγόραζε με λίγα λεφτά όπου τον έριχνε το ζάρι, ελπίζοντας στο μελλοντικό κέρδος.
Αυτή τη στιγμή έχουμε μεγάλες ελλείψεις σε αγωνιστικό επίπεδο, δεν έχουμε σαφή καταμερισμό ρόλων και ευθυνών σε διοικητικό επίπεδο και απ' ότι καταλαβαίνω δεν έχουμε Δ.Σ.
Τέτοιο μπάχαλο στον Πανιώνιο έχουμε να δούμε πολλά χρόνια.

br fun_atic είπε...

ακόμη κι αν αύριο το πρωί μας φέρει τους παίκτες που έχουμε ανάγκη και πάλι θα θεωρώ πλήρως αποτυχημένο το μοντέλο του. Η ομάδα έπρεπε να είναι πλήρης κατά το πρώτο στάδιο προετοιμασίας. Όχι να φτάνουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος και οι βασικοί να μην έχουν παίξει μαζί ένα σοβαρό φιλικό.
Υπό αυτές τις συνθήκες η ομάδα βρίσκεται σε κίνδυνο. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να μείνουμε ενωμένοι δίπλα στην ομάδα.Να διαδηλώνουμε καθημερινά την αντίθεσή μας στα όσα συμβαίνουν.

Katrinos είπε...

@Panionix
Πίστεψε με δεν είσαι ο μόνος....
Bthw καλώς ήρθες

Eγώ κύριοι , βρήκα την απάντηση του ψηλού δέντρου πάρα, μα πάρα πολύ ενδιαφέρουσα. Και μπαίνω στο ψητό.

Το άρθρο του Βαλαβάνη , δεν είναι το πρώτο που εκφράζει προβληματισμό για τις κινήσεις μας. Εδώ και δύο μήνες υπάρχουν άρθρα, σχόλια, hints κλπ που επισημαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Γιατί αρπάχτηκε ντε και καλά σήμερα και με το συγκεκριμένο άρθρο? Γιατί προσπέρασε το σύνολο των στοιχείων του , με ένα γενικό σχόλιο γενικότητες και πέρασε στην αντεπίθεση για κάτι που ελάχιστα ενδιαφέρει το μέσο φίλαθλο του Πανιωνίου και στο κάτω κάτω είναι θέμα που αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες και όχι μόνο η δική μας?

Αφού μπήκε στο κόπο να απαντήσει , γιατί δεν απάντησε στα ουσιώδη κομμάτια (δηλαδή τις ανακρίβειες?)

Μήπως μπήκαμε στη φάση του ρεαλισμού , ότι δηλαδή, όλες οι μπούρδες που λέγαμε δεν βγαίνουν με τίποτα και ότι αρχίζει η σκληρή πραγματικότητα? Μήπως κάθε κριτική που διαβάζουμε πλέον είναι ανυπόφορη διότι έχει (το λιγότερο) μια λογική βάση?

Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει εαν θα χαρισθεί ή όχι η ρήτρα στο ΣΚΑΙ, χέστηκα εφ'όσον είναι κάτι που θα έχει επίπτωση σε όλες τις ομάδες , άρα στα ίδια σκατά είμαστε όλες (sic)
Θα με ενδιέφερε όμως ο κος Κιντής να είχε την ευαισθησία να απαντήσει σε όλα τα σημεία του άρθρου , διότι στο κάτω κάτω είναι και ερωτηματικά όλων μας.

br fun_atic είπε...

Το θέμα δεν είναι αν ο Βαλαβάνης είναι εγκάθετος ή αναξιόπιστος, αλλά το ότι τα όσα γράφει δεν είναι πρωτότυπα καθώς ακούγονται εδώ και μήνες και επιπλέον σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα κριθούν από την αγωνιστική πραγματικότητα.

Θα σας θυμίσω βέβαια ότι ο κος Κιντής μας έχει δηλώσει ότι ποτέ δεν πρόκειται να βγάλει ανακοίνωση κατά της διαιτησίας, συνεπώς, σε περίπτωση αποτυχίας θα κληθεί να δώσει απαντήσεις με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια.

Θα κρατήσουμε και κάτι άλλο. Έστω ότι και οι υπόλοιπες ομάδες είναι σκατά. Μήπως χάσαμε μια χρυσή ευκαιρία να ανέβουμε πολλά σκαλιά, καθώς είχαμε μόνο να ενισχυθούμε σε 3 θέσεις; Αυτό κι αν είναι αποτυχία.

br fun_atic είπε...

Δενμπορω να καταλάβω βέβαια γιατί ο βαλαναμης ή η εφημερίδα θα έπρεπε μα κάνει αναφορά στο συγκεκριμένο άρθρο στην οικονομική διαφορά και να μη γίνεται η ίδια μνεία σε καθε αθλητικό άρθρο,αφού το θέμα αυτό έχει να κάνει και με άλλες ομάδες.εκτός κι αν όλοι οι άλλοι είναι σύμφωνοι με τον Κομνηνό

amanAM είπε...

Αν και δεν γνωρίζω τα γεγονότα, από ότι κατάλαβα ο Πανιώνιος έχει ήδη καταγγείλει τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, κόντρα στην βούληση της ΕΠΑΕ.

Και θεωρούν πως η (άδικη κατά τον Κιντή και τον Τσακίρη) κριτική που έγινε, ουσιαστικά δεν έγινε για να ενημερωθούμε, αλλά για να τραβήξουν το αυτί της "άτακτης" διοίκησης της ομάδας μας.

Αμφιβάλλετε ότι οι δημοσιογράφοι ή οι τηλεοπτικοί σταθμοί και οι εφημερίδες παίζουν τέτοια παιχνίδια?

Εγώ δεν αμφιβάλλω καθόλου. Άλλωστε με ενοχλεί τα μέγιστα όταν συμβαίνει και κάτι άλλο: Δημοσιογράφοι που είχαν λόγους να σωπαίνουν, να μην κρίνουν, να στρογγυλεύουν τις γωνίες κλπ, όταν χάσουν τους λόγους που τους έκαναν να σωπαίνουν, ξαφνικά... αποκτούν φωνή, μνήμη, κρίση, κλπ.

Το βλέπουμε καθημερινά, και μάλιστα πολύ κοντά μας!

Τέλος πάντων, ας επιστρέψω στο θέμα μας: Η ΝΕΤ, ο ΣΚΑΪ, η ΝΟΒΑ, και οι περισσότερες εφημερίδες, σε καμμία περίπτωση δεν υπηρετούν την ενημέρωση όπως θα όφειλαν, το άσπρο γίνεται μαύρο, και αντίστροφα. Ο δε Πανιώνιος, ανέκαθεν ήταν και είναι το μαύρο πρόβατο.

Το να μάχεται ο Πανιώνιος κατά της επιλεκτικής ενημέρωσης, είναι κάτι που θα έπρεπε να μας βρίσκει όλους στο πλευρό του.

Το εάν είναι ανακριβές, ή πόσο ανακριβές είναι το δημοσίευμα της Καθημερινής, είναι άλλο, και άλλο είναι ποιά σκοπιμότητα μπορεί να κρύβεται πίσω από το συγκεκριμμένο δημοσίευμα. Πιστεύω ότι αυτό που τους ενοχλεί περισσότερο, είναι η σκοπιμότητα αυτή, παρά η ίδια η κριτική. Εάν τους ενοχλούσε απλώς η κριτική, μερικοί μπλόγκερ προ πολλού θα είχαμε φάει την μια μύνηση πίσω από την άλλη!
(εκτός κι αν δεν έχει έρθει ακόμα η σειρά μας...)

Αντίστοιχη κριτική από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, έγινε άραγε κατά άλλης ΠΑΕ? Ή μονάχα κατά του "άτακτου" Πανιώνιου? Οι άλλες ομάδες δεν έχουν αντίστοιχες ασυνέπειες ή προβλήματα που θα αποτελούσαν ενδιαφέροντα άρθρα για την εφημερίδα αυτή?

Η κριτική που κάνουμε αυτήν την στιγμή, δεν είναι απαραίτητα σωστή... Είναι σκέψεις και εκτιμήσεις. Τα γεγονότα δεν τα γνωρίζουμε ακόμα. Μπορεί με Κολοβό, με Φανούρη και με Βαζ Τε, να παίρνουμε το ένα αποτέλεσμα μετά από το άλλο. Τότε τι θα λέμε?

Ο Κιντής δεν μπορεί να κριθεί πετυχημένος ή αποτυχημένος με βάσει τα φιλικά, ή τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μας. Τα αποτελέσματα θα τον δικαιώσουν ή θα τον καταδικάσουν στις συνειδήσεις μας.

Προς το παρόν, η κριτική που κάνουμε, βασίζεται σε υποθέσεις και εκτιμήσεις, λείπουν τα πραγματικά γεγονότα, τα αποτελέσματα.

Καλά θα κάνουν οι διοικούντες να αφουγγράζονται τους φόβους και τις ανησυχίες μας, και να στρωθούν στην δουλειά για να μας εκπλήξουν θετικά.

Άλλο όμως εμείς οι οπαδοί, και οι φόβοι μας, άλλο είναι οι δημοσιογράφοι και τα έντυπα και τα κανάλια, και τι παιχίδια παίζονται με αυτούς.

br fun_atic είπε...

Η κριτική μου κατά του κιντή δεν έχει να κάνει με την αγωνιστική εικόνα ή με υποθέσεις αλλά με γεγονότα που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.ο προπονητής ολοκλήρωσε την προετοιμασία χωρίς να έχει μια συγκεκριμένη και κατα το δυνατό πλήρη ομάδα.χωρίς να έχουν αποκτηθεί παίκτες σε θέσεις που αποδεδειγμένα είχαμε ανάγκη.και όλα αυτά όταν το πρόγραμμα προετοιμασίας αλλά και τα φιλικά ήταν κυριολεκτικά αλλαλούμ.

NK99 είπε...

Αν μετά από αυτό το καλοκαίρι και όσα προηγήθηκαν παρουσιαστεί μία ομάδα που να πετάει τότε θα πρόκειται περί γεγονότος που θα πρέπει να εξηγηθεί με όρους μεταφυσικής.
Ας βγουν να μας πουν (σίγουρα δεν θα το κάνουν) σε ποιές κινήσεις που έγιναν τους 4-5 τελευταίους μήνες βασίζουν την αισιοδοξία τους.
Αν τα δύο πρώτα χρόνια του Τσακίρη ήταν αποτυχημένα από άποψη αποτελεσμάτων κανείς δεν θα μπορούσε να πει τίποτα...Γιατί? Γιατί το καλοκαίρι έγιναν ΟΛΑ...ΜΑ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ.
Δηλαδή φέτος αν αναστηθεί ο ΒαζΤε και βάλει 30 γκολ και ο Κολοβός αποδειχθεί νέος Σαραβάκος θα θεωρηθεί η διοίκηση πετυχημένη? ΟΧΙ.
Κάποια στιγμή πρέπει να μην περιμένουμε το αποτέλεσμα στο γήπεδο για να κρίνουμε αλλά να κρίνουμε βάσει των κινησεων που έχουν προηγηθεί.
Αυτή η διοίκηση έχει μέχρι τώρα αποτύχει.

amanAM είπε...

Εγώ δεν χαίρομαι ούτε για την προετοιμασία, ούτε για το ρόστερ, ούτε για τα φιλικά, ούτε για τον περιοδεύοντα θίασο όσων ήρθαν αλλά δεν ακούμπησαν, καθώς και όσων φαίνεται να είχαν τα προσόντα αλλά απορρίφθηκαν...

Αλλά... άλλο αυτό, κι άλλο τι κίνητρα μπορεί να έχει η κριτική του δημοσιογράφου.

Άσχετα με το ότι μπορεί να συμφωνούμε σε γενικές γραμμές με την κριτική αυτή, δεν αποκλείεται να είναι άλλα τα κίνητρα του δημοσιογράφου, οπότε δίκαια να διαμαρτύρεται ο Πανιώνιος και ο Κιντής.

Bertheway είπε...

@NK99

Και όμως αν φέτος αναστηθεί ο ΒαζΤε και βάλει 30 γκολ και ο Κολοβός αποδειχθεί νέος Σαραβάκος η διοίκηση θα θεωρηθει πετυχημένη.Στο ποδόσφαιρο όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος.Αν ο ΒαζΤε βάλει τα 30 γκολ ο Δανός θα γίνει θεός γιατί πρόβλεψε ότι έφτασε η ώρα που ο χιλιοτραυματισμένος παιχταράς θα γίνει καλά.Ο Κιντής θα είναι πετυχημένος που έφερε τον Στόρε,ο οποίος πίστεψε στον Κολοβό και τον ανέδειξε.Θα είναι πετυχημένος γιατί με το 1/5 του περσινού μπάτζετ η ομάδα πήγε καλύτερα από πέρυσι.Γιατί ανακάλυψε τον Πούπη από το Αζερμπαιτζάν,τον αλγερινό Σαμαλή και τον Πάτρικ Φουφουνέλα,οι οποίοι δεν κόστισαν τίποτα και έχουν και αξία μεταπώλησης.Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο....

NK99 είπε...

Αν γίνουν όλα τα παραπάνω η διοίκηση δεν θα είναι ικανή αλλά τυχερή.
Διότι χωρίς το εξαγγελθέν δίκτυο σκάουτινγκ και χωρίς ποδοσφαιρικές γνώσεις (έτσι δεν λέει ο Κιντής για τον εαυτό του?) μόνο από τύχη θα φέρεις το λαυράκι.
Τους νέους ποιός τους επέλεξε? Υπάρχουν έμπειροι ανιχνευτές ταλέντων? Αν ναι πολύ καλά...αν όχι και εκεί μόνο από τύχη θα βρεις το μεγάλο ταλέντο?
Επίσης αν κάποιος παίκτης που έχει να παίξει τρία χρόνια μπάλα καταφέρει και παίξει σε υψηλό επίπεδο τότε μιλάμε για τύχη βουνό. Μέχρι σήμερα δεν την είχαμε (Σμόγιε)
Μόνο που στο ποδόσφαιρο επιβιώνουν οι ικανοί και είναι αυτοί που τελικά έχουν διάρκεια.

claire είπε...

Μόλις μας θάψαν στο ΣΚΑΙ. Αρκετά ειρωνικος ο δημοσιογράφος (δυστυχώς δεν ξέρω το όνομά του - θα το ψάξω) που μάλιστα αποκάλεσε "αεκάρα" τον Κιντή και "ιδιαίτερα επιτυχημένο" στην ΑΕΚ (όλα ειρωνικά βέβαια). Χαρακτήρισαν αναίτια την επίθεση - επιστολή του Κιντή απέναντι στο ΣΚΑΙ και γενικά πολλή χολή... Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι έχει γίνει, αν μπορεί κάποιος ας με διαφωτίσει. Θα ψάξω λινκ απο το ίντερνετ με την εκπομπή μολις το βρω.

IWN1998 είπε...

Εν πρώτοις να ειστε φειδωλοί σε εκφράσεις που περιέχουν τη λέξη "ΤΥΧΗ" γιατί τις απεχθάνεται ο πρόεδρος, θεωρώντας ότι τα πάντα γίνονται ντετερμινιστικά και ο παράγοντας ΤΥΧΗ είναι η δικαιολογία των ανίκανων...

Τώρα η άποψή μου. Ο Κιντής ήταν συνεπής στο θέμα των περικοπών του μπάτζετ. Ήταν επίσης συνεπής στο ότι θα προσπαθούσε να μην στηρίξει τα μεταγραφικά στους ατζέντηδες. Επίσης ήταν συνεπής στο γεγονός ότι θα έψαχνε, με όποιους τρόπους του επέτρεπαν οι πόροι του Πανιωνίου και η οργάνωσή του, τριτοκοσμικούς παίκτες, όπως έψαξε και έφερε από Αφρική, Αζερμπαιτζάν (ο Πούπο είναι Αφρικανός αλλά από κει τον έφερε) κλπ.

Ένα ζήτημα είναι ότι επικοινωνιακά η ΠΑΕ κατ'επιταγή ή όχι του ιδίου, κάλυψε τις αστοχίες αυτής της περιόδου ή τις οικονομικές αδυναμίες της, κατά άκομψους τρόπους, κατά τη γνώμη μου. Πχ διαφορές με Όμο, που θέλουμε να διώξουμε, εμφανίζονται μάλλον σαν πρόβλημα υγείας του παίκτη, περίπτωση δανεισμού Εστογιανόφ, που εμφανιζόταν έτοιμος να τα δώσει όλα και από πίσω έτρεχαν να βρουν να τον δώσουνε, πισωγυρίσματα σε μεταγραφές όπως αυτά με Πάλιτς και Κεντρέ και ο τρόπος που παρουσιάστηκαν, παίκτες στυλ Τσέζαρεκ εμφανίζονταν άχρηστοι από ΄φυσική κατάσταση ελέω Μπάγκσμπο, μάλλον σαν δικαιολογία της αδυναμίας μας ή της έλλειψης βούλησης από μέρους μας, να καλύψουμε τις όχι και τόσο κραυγαλέες οικονομικές τους απαιτήσεις.

Ένα άλλο ζήτημα είναι ότι ενώ ήξεραν τις συγκεκριμένες ελλείψεις της ομάδας, μέσα από την προσπάθεια άτεγκτης εφαρμογής των περικοπών και της μη χρησιμοποίησης των ατζέντηδων, έφθασαν στο αμήν και δεν τις κάλυψαν. Ακόμα και τώρα, 4 μέρες πριν την έναρξη, δεν έχουνα αποφασίσει ποιους Αφρικανούς (Όμο, Ονκόκο και ένα άλλο) θα κρατήσουν, ενώ εγώ προσωπικά αγνοώ την τύχη των Μπουβάλ και Κοιλιάρα...Και για το Σαλαλί δεν ξέρω τι έγινε αλλά μπορεί να μου διαφεύγει. Ο άμοιρος ο Τσότσαλιτς δεν ξέρει σαν τι θα παίζει, αμυντικό χαφ ή σεντερ μπακ... Ναι υπάρχει η δικαιολογία ότι περιμένουμε το "ΑΜΗΝ" για να πέσουν οι τιμές στην αγορά, αλλά κάποιος θα έπρεπε ν' αναρωτηθεί ότι έτσι χαλάμε και ακυρώνουμε την προετοιμασία της ομάδας.

Το συμπέρασμά μου είναι ότι το βασικό πρόβλημα Κιντή είναι η ανελαστικότητα απόψεων και πράξεων, που σε κάποιες περιπτώσεις βλάπτει την ομάδα.

Όπως σωστά αναφέρθηκε, όλοι κρίνονται από τα αποτελέσματα. Απλά αν βγουν τ' αποτελέσματα, εγώ προσωπικά δεν θα χαριστώ στην κριτική μου, στο να μη συμπεριλάβω τον παράγοντα τύχη και να θεωρήσω ότι ήρθαν τ' αποτελέσματα λόγω ικανοτήτων, όπως θα ήθελε ο ντετερμινιστής Πρόεδρός. Και αν δεν έρθουν τ' αποτελέσματα, εγώ θα συμπεριλάβω΄, όπου τον βλέπω, τον παράγοντα ατυχία, αλλά ο ντετερμινιστής Πρόεδορς δεν θα δικαιούται να τον χρησιμοποιήσει ως άλλοθι, όπως έχει εξάλλου δηλώσει ρητά.

king_ego είπε...

Την Τετάρτη 25 Αυγούστου και ώρα 15:00 ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ κ. Γιώργος Κιντής θα δώσει συνέντευξη τύπου στο Press Room του γηπέδου της Νέας Σμύρνης (Θύρα 5-6) με θέμα: "Δε θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Αλβανέ, Αλβανέ-- Eπίσημη θέση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας;"

Ελάτε πείτε την αλήθεια, ποιος από σας hackarei το site της ΠΑΕ?

zamis είπε...

Μου εφερε φιλος δωρο τη φανελα της San Lorenzo και ιδου μια φανατικη οπαδος μας φορωντας την.
Οι συγκρισεις με τις πυτζαμες ειναι περιττες..

http://lh4.ggpht.com/_eZqyEKkCfhs/THOYYcKTIgI/AAAAAAAAAfM/GJ7hCxZTM2s/s576/P1040359.JPG


http://lh3.ggpht.com/_eZqyEKkCfhs/THOYZnpdHEI/AAAAAAAAAfU/Tl7hOJrlr00/s576/P1040362.JPG

panionix είπε...

Θεωρω οτι οταν αγοραζεις λαχεια και περιμενεις την κληρωση με αγωνια για να δεις αν κερδισες και αλλαξει η ζωη σου, πρεπει να εισαι εξασφαλισμενος και στην περιπτωση που δεν σου κληρωσει. Η δοιηκηση με τις κινησεις της μεχρι τωρα δεν εχει θωρακισει την ομαδα με αξιοπιστες και δοκιμασμενες λυσεις που θα τραβηξουν αγωνιστικα το κουπι της χρονιας.
Το αν ο Βαζ τε θα καταφερει να εχει πανω απο 20 επισημα παιχνιδια φετος δεν το ξερουμε, ομως ξερουμε πολυ καλα οτι κανονικη προετοιμασια δεν εκανε. Το αν ο Κολοβος και οι λοιποι νεαροι μας βγουνε λαχεια επισης δεν το ξερουμε, αλλα ξερουμε πως μεχρι τωρα στην καριερα τους δεν ειχαν πρωταγωνιστικο ρολλο και επισης αν ΔΕΝ μας βγουν δεν υπαρχει τιποτα πισω τους.
Ξερουμε οτι η ομαδα αντι να κανει προετοιμασια εκανε δοκιμες για αγορα του πιο πολλα υποσχομενου λαχειου.

Η συνολικη εικονα της ομαδας εχει την λογικη του λαχειου. Κ ακομη και αν βγουμε 3οι (!!!!!!!!!!) αυτο δεν αναιρει την αποτυχημενη και τυχοδιωκτικη πολιτικη της παε. Κ αν σκεφτει κανεις οτι ο ενας εχει αντιπροεδρο τον μποροβηλο, ο αλλος τον κασναφερη κλπ και εμεις τον κατσιφαρακη καταλαβαινουμε πως ουτε εξω απο τις γραμμες εχουμε τυχη φετος.

Δεν ξερω τι θα μας μεινει τον Μαιο απο τα ''λαχεια'' που μας εχουν φορτωσει σε ολα τα επιπεδα. Το μονο που μας μενει ειναι να βγαζουμε τα λαρυγγια μας 90 λεπτα διπλα στα παιδια (που ειναι τα ΜΟΝΑ που δεν φταινε) και να προσευχομαστε συχνα...

zamis είπε...

Προφανως κομπλα με Σκουρτη...

Griniaris είπε...

Ή Χίκα...

zamis είπε...

χικ
πιασε εναν jim

IWN1998 είπε...

Πως να κάνει το Χίκα Έλληνα;;; Στο Σκούρτη αναφέρεται. Αλλά το θέμα το ξέρανε ότι ήταν δύσκολο. Το ήξερε και ο ίδιος ο Σκούρτης που είχε βάλει δικηγόρο. Δείτε http://www.derby.gr/football/sl/6842--derbygr-.html, από το τέλος Απριλίου.

Bertheway είπε...

Οπότε τώρα πόσους ξένους έχουμε?Κουμορτζί,Ομο,Πουπο,Σκούρτη,Χίκα,Πάτρικ,Οκόρο,Οκπακο.Κοίτα να δεις που θα πρέπει να πουλήσουμε τον Κουμορτζί για να μειωθούν οι ξένοι!!!!!

zamis είπε...

@Bertheway
Σωστος..ειδες πως τα φερνει η πουτανα η ζωη..

IWN1998 είπε...

Προς το παρόν νομίζω έχουμε 6 μη κοινοτικούς γιατί οι Ονκονο και Οκποκο δεν έχουν ανακοινωθεί. Όπως και ο Σαλαλί αν και αυτός νομίζω έχει διαβατήριο Γαλλικό.
Υποθέτω ότι το ζητούμενο είναι να πάρει ο Σκούρτης διαβατήριο, να πάρουμε κοινοτικό αμυντικό χαφ, να διώξουμε τον Όμο και πάρουμε σαν μη κοινοτικούς τον Ονκονο και Οκπόκο ... αν γράφω σωστά τα ονόματα. Μόνο που σε λίγες μέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα και ο χρόνος είναι λιγοστός για τέτοια. Ας πάρει τουλάχιστον το αμυντικό χαφ...!

NK99 είπε...

Το Σάββατο παίζουμε πρωτάθλημα και την Πέμπτη η ΑΕΚ θα παίξει με την Νταντί στο γήπεδο μας. Καταπληκτικο. Συγχαρητήρια...
Εξάλλου τι να τον κάνουμε εμείς τον καλό χλοοτάπητα αφού έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι παίκτες μας δεν ξέρουν μπάλα...
Να πάρουν και επιταγή σε περίπτωση που σπάσουν και καθίσματα. Σαν αυτές που θα σφραγίσουν μετά.

br fun_atic είπε...

Τελικά η ΑΕΚ θα παίξει στη νς;ωραία

NK99 είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/288882

zamis είπε...

φιρι φιρι για μακελιο,χωρια οι συνειρμοι και το κακιστο timing.
Μετα θα βγαλει παλι ανακοινωση το κοτοπουλο

Griniaris είπε...

Για άλλη μια φορά φερθήκαμε σαν δούλοι και σαν ομαδίτσα.Βλέπετε ο γαύρος έθεσε βέτο να δώσει το γήπεδο αλλά χωρίς φιλάθλους,φοβούμενος προφανώς αυτό που θα συμβεί σε μας.Εμείς όμως εκτιμώντας τις έγκαιρες πληρωμές της καθώς και τις φιλικές μας σχέσεις και φυσικά εμπρός στην καταστροφή να μηδενιστεί το κοτόπουλο,υποχωρήσαμε.Αλήθεια,με τι ανταλλάγματα;Για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια...

br fun_atic είπε...

Ήξερα ότι η ΑΕΚ είχε ζητήσει την λ.Αλεξάνδρας.μάλιστα στο ίδιο γήπεδο θα έπαιζε και ο ΠΑΟ.δεν βρίσκω τον λόγο που δεχθήκαμε.ας έκοβαν το λαιμό τους.από τη μια δεν δεχόμαστε φιλάθλους του ποκ στο πρωτάθλημα,από την άλλη όμως με ευκολία παραχωρουμε τον ναό στους δραγουμανους.

Katrinos είπε...

Kαλά μην είσαι σίγουρος ότι φέτος δεν θα δέχεσαι οπαδούς του ποκ....

Δυστυχώς θα συμφωνήσω , πάλι δουλικοί , πάλι θα κάνουν μανούρες , πάλι θα σπάσουν. Φοβάμαι για τα χειρότερα.

Katrinos είπε...

Kαι μάλιστα μετά απο τα όλα σκηνικά και την επίσημη τοποθέτηση της μανας αεκ, με τα πανό και το τί σημαίνει το κόκκινο στη φανέλα σας κλπ. κρίμα

zamis είπε...

Ο ερασιτεχνης-βλεπε Βεντουρης οπως γραφει ο Μακης-εδωσε την αδεια.
How convenient dear jim..
Ρε δε ντρεπομ(σ)αστε

Griniaris είπε...

Ρεπορτάζ αναφέρει ότι η συμφωνία για το γήπεδο έγινε με τον ερασιτέχνη και ότι η διοίκηση είναι οργισμένη.Αν αληθεύει,τόσο μπουρδέλο είμαστε;

zouri1 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
zouri1 είπε...

δειτε και εδω την εμφανιση της Cska moscow

http://zouri1.wordpress.com/2010/08/24/cska-moscow/

Griniaris είπε...

Ρεπορτάζ συνέχεια...Πάνθηρες δια μαρτύρονται στα γραφεία του ερασιτέχνη και η ΠΑΕ ψάχνει(;)να βρει τι έγινε...

Griniaris είπε...

Από Βεντούρη στον σέντρα...

Συννενοήθηκε λέει με Τσακίρη ο οποίος εξέφρασε την αντίθεσή του λόγω των χρεών.Τα γραφεία έχουν καταληφθεί από πάνθηρες που δεν αφήνουν να σταλεί το συμφωνητικό στην αεκ.Το γήπεδο δόθηκε έναντι κάποιου αντιτίμου το οποίο δεν ανακοινώθηκε.Εξέφρασε μάλιστα και την τεράστια απορία του για τις αντιδράσεις...

NK99 είπε...

Φέτος γιορτάζουμε τα 120 χρόνια και το κλίμα στον σύλλογο είναι χειρότερα από άσχημο ίσως αρρωστημένο...
Διοικούντες κατώτεροι των περιστάσεων και σε πλήρη αναντιστοιχία με τον κόσμο και οπαδοι σε σύγχυση...
Η πρόβλεψη μου είναι ότι τα χειρότερα έρχονται.

zamis είπε...

Πεστο ρε griniari τοση ωρα οτι το γηπεδο δοθηκε εναντι αντιτιμου.Business and pleasure.

zamis είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=44052657

υ.γ.1 μπραβο ρε πανθηρια
υ.γ.2 ο τζιμ τι λεει?
υ.γ.3 Ο ΤΣΑΚ ΤΙ ΛΕΕΙ?

zamis είπε...

http://www.aek365.gr/a-75579/το-κομπλεξ-συνεχιζεται.htm

br fun_atic είπε...

Πες τα Jerry
Ο βεντουρης δεν ξέρει τίποτα για τον φόνο.

NK99 είπε...

Αυτό που λένε ήμουν νιος και γέρασα και ο κ. Βεντούρης πάντα στις επάλξεις διαχρονικός σωτήρας του Πανιωνίου....Τώρα και της Ελλάδας αφού αποφέύχθηκε το "ρεζιλίκι"

zamis είπε...

Ερωτηση.Αν το ματς δεν διεξαχθει λογω υπαιτιοτητας φιλαθλων μας τιμωρουμαστε απο ουεφα?
Αν η Ν.Σμυρνη γινει Βαγδατη και θεωρηθουν και παλι οι φιλαθλοι μας υπαιτιοι τιμωρουμαστε απο επο?
Ε ρε που εχουμε μπλεξει..
Πραγματικα περιμενω την αντιδραση Τσακιρη ΣΥΝΟΛΙΚΑ.
Τα πραγματα εχουν ξεφυγει εντελως.

br fun_atic είπε...

Δεν καταλαβαίνω κάτι απλό.πως γίνεται να έχει παραχωρηθεί το γήπεδο για προπόνηση της ομάδας και να παραχωρείται κατόπιν στην ΑΕΚ χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της ΠΑΕ.

c@mel είπε...

Σε κάτι τέτοιες στιγμές είναι που λες, Α ρε Μπέο.

claire είπε...

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ο ερασιτέχνης έδωσε την άδεια για το γήπεδο? Η ΠΑΕ δεν έχει την ευθύνη και τη διαχείριση του γηπέδου? Με την ίδια λογική αν κάποιος χρειαστεί το Αρτάκης μπορούν να πάρουν άδεια απο την ΠΑΕ?

τρελοπανιωνιος είπε...

τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο... Δεν μπορω να καταλαβω πως δινουν ξανα το γηπεδο μας σε μια ομαδα που ολοι ξερουμε τι ειχαν κανει οι οπαδοι της την τελευταια φορα μεσα και εξω απο το γηπεδο αυτο.. Απαιτω πραγματικα να μαθουν ολοι οι Πανιώνιοι αν εχουν πληρωθει οι τελευταιες ζημειες, αν εχει πληρωθει η επιταγη για τον Μακο, ΑΠΑΙΤΩ να μαθω αν θα ερθουν και αυτοι που ειχαν αναρτησει το τοσο τιμητικο πανο για την ομαδα μας.....

NK99 είπε...

Επειδή ένα από τα ζητούμενα είναι ο χλοοτάπητας (εκπληκτικός την περασμένη σαιζόν) ο οποίος λογικά αποτελεί επένδυση της ΠΑΕ, είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η ΠΑΕ διαφωνούσε με την παραχώρηση του γηπέδου.
Αν όντως διαφωνούσε τότε αύριο αν όχι σήμερα με έκτακτη Γ.Σ. Βεντούρης δεν πρέπει να υπάρχει...
Αλλά κάτι μου λέει ότι μετά την παράσταση Εστογιάνοφ έχουμε άλλη μία τώρα...παράσταση Νταντί

zamis είπε...

@NK99
Nομιζω ολοι εχουμε σκεφτει αυτο που γραφεις αλλα ειλικρινα δεν θελω να το πιστεψω..

Katrinos είπε...

@ Τρελλοπανιώνιος
Βεβαίως και θα έρθουν , διότι σου θυμίζω ότι το πανό το βγάλαν μέλη της διοίκησης του ερασιτέχνη, αφού το ματς ήταν κεκλεισμένων θυρών.

Για μένα η κίνηση αυτή είναι εντελώ ς λάθος και όφειλε η διοίκηση του ερασιτέχνη να σεβαστεί τουλάχιστον το θυμικό των οπαδών της ομάδας.

Τώρα θα βγούμε διπλά χαμένοι διότι και επεισόδια θα γίνουν και θα μας τα χρεώσουν όλα

τρελοπανιωνιος είπε...

δεν μπορω πραγματικα να καταλαβω τιποτα πια, εχει χαθει παντελος ο ελενχος σε ολα τα επιπεδα...!!!

br fun_atic είπε...

Φαντασου τώρα να σηκώσουν τα κοτόπουλα κανένα παρόμοιο πανό μέσα στο ίδιο μας το γήπεδο.

lefterix είπε...

Άμα γίνει κάτι τέτοιο, να βάλουμε τον -λυτρωτή- Βεντούρη να φάει το πανώ... Γιά χώνευση του έχω καλή ρακή, από τη δικιά μου...

τρελοπανιωνιος είπε...

στο «Καραϊσκάκης» o Ολυμπιακος έδινε μεν την άδεια για χρησιμοποίηση του, χωρίς όμως φίλους της «Ένωσης».... Γιατι αραγε ?

τρελοπανιωνιος είπε...

Ακη μας χρειαζετε το πανο μεσα στην Νεα Σμυρνη... Ετσι για να καταλαβουν τι κωλοτουμπες ειναι...

τρελοπανιωνιος είπε...

http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/69150-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%AE%CF%82


ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΤΟ ΘΥΜΑΣΕ ?

br fun_atic είπε...

Γιατί ο πρόεδρος τους είναι γαυρος και όχι χανούμης.απ όλα αυτά όμως ας κρατήσουμε μια λεπτομέρεια.ο jerry επικοινωνησε με τον τσακ και όχι με τον jim.πρώτη φορά που φαίνεται να υποσκελίζεται.ο κος κιντης δεν έπρεπε να πάρει θέση για το θέμα;

c@mel είπε...

Πάντως έχει πλάκα. Εκεί που λες ότι έχουμε φτάσει πάτο, δεν πάει παρακάτω, γίνεται αυτό και καταλαβαίνεις ότι το πηγάδι είναι απύθμενο.

zamis είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=44094659

ε ρε γλεντια

τρελοπανιωνιος είπε...

Σχετικά με το παιχνίδι της Πέμπτης, το τμήμα εισιτηρίων της ΠΑΕ διευκρινίζει τα εξής. Δικαίωμα εισόδου θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας 2010-11, καθώς και όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί απλά εισιτήρια για τον εν λόγω αγώνα. Περαιτέρω απλά εισιτήρια δεν θα πωληθούν.

Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί απλά εισιτήρια, όπως προσέλθουν έγκαιρα (μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα), καθώς σε περίπτωση πληρότητας θα έχουν προτεραιότητα οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΜΕΣΑ... Ο Θεος να βαλει το χερι του....

zouri1 είπε...

εδω και η δικη μου αποψη
http://zouri1.wordpress.com/2010/08/24/%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B1%CF%82-%CE%B7-%CE%B1%CE%B5%CE%BA/

zamis είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=44048658
δεν καταλαβαινω πως η παε υποστηριζει οτι δεν ενημερωθηκε.Συμφωνα με τον ιδιο,ο Βεντουρης απλα αγνοησε αυτο που του ειπε ο Τσακ.
Εκτος αν εννοουν οτι ο Τσακ δεν ενημερωσε τον Κιντη
λαλαλα

lefterix είπε...

Από τον Άννα στον Καϊάφα και τούμπαλιν... Άντε να δούμε τώρα ποιός θα κάνει καλά τα πανθηράκια, τώρα που έχουν αγριέψει...

τρελοπανιωνιος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ zouri !!!!!!!!!!

τρελοπανιωνιος είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=44048658

τρελοπανιωνιος είπε...

http://www.sportnet.gr/report.php?id=234401

τρελοπανιωνιος είπε...

ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΕΤΣΙ...

c@mel είπε...

Kαλά το πρωί λέγανε ότι οι Σκοτσέζοι έχουν πάρει 5.000 εισιτήρια. Βάλε και τα 11.000 διαρκείας και τα 2.000 που έχουν πουλήσει, τι θα γίνει την Πέμπτη;;;;;

lefterix είπε...

Είδες που το είπα γιά τα πανθηράκια;
Τρεχάτε ποδαράκια μου τώρα...
Είχαν δεν είχαν τα κοτόπουλα, μας κάνανε μπουρδέλλο...
Έβαλε και το χεράκι του και ο Jerry βέβαια...

zamis είπε...

Φυσικα υπαρχει μια απλη εξηγηση και για τα σημερινα αλλα και για αλλα.
Μας δουλευουν ψιλο γαζι και γελανε.

Katrinos είπε...

Θέλω να δω που θα παίξουμε αμείς το Σάββατο..... σκατά ,

c@mel είπε...

Bγήκε τώρα ο Τσακ και είπε ότι δεν συμφωνεί με τον Βεντούρη αλλά δεν έπρεπε να γίνουν αυτά τα πράγματα. Κατά την γνώμη του, αν ήταν αυτός πρόεδρος (;;;;;) θα είχε κλείσει τους συνδέσμους.

NK99 είπε...

Είναι οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 120 χρόνια.
Μεγάλο λάθος των οργανωμένων. Ακόμα μεγαλύτερα τα λάθη των ανάξιων διοικούντων. Διαβάζω τα σχόλια των οπαδών και ούτε ένας δεν συμφώνησε έστω δεν έδειξε κατανόηση στην πράξη των διοικούντων όποιοι και αν είναι αυτοί.
Αυτό σημαίνει ότι αυτοί δεν σκέφτονται σαν Πανιώνιοι...έστω σαν νεοσμυρνιώτες (μένουν άλλωστε σε καλύτερες συνοικίες)... τους είναι αδύνατο να σκεφτούν έτσι.

Αλήθεια γνωρίζουν πόσο κάνει ένας χλοοτάπητας αυτοί που τον κατέστρεψαν?

τρελοπανιωνιος είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/288941

Τωρα που θα γινει το δικο μας παιχνιδι ? ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....

General Tanz είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=44098657

Katrinos είπε...

H μαλακία πάει σύνεφο

1) Πάμε και δίνουμε το γήπεδο σε μια ομάδα που έχουμε χιλιάδες θέματα (καλά ο Βεντούρης που ζει?)
2) Δίνουμε πολύ μεγάλη διάσταση στο θέμα και αφορμή να μας δουλεύουν οι αεκτζήδες και στη τελική χωρίς ουσιαστική δυνατότητα παρέμβασης και αλλαγής της κατάστασης. Παράλληλα δίνεται απίστευτη έκταση απο τα μέσα
3) Καταστρέφουμε το ίδιο μας το γήπεδο !!!! σαν τον άντρα που απειλούσε τη γυναίκα του ότι θα κόψει τα αρχίδια του. Τι καταφέραμε με αυτή τη παπαριά? Θα σας πω τι καταφέραμε

α) Μας έχουν πάρει με τις πέτρες όλα τα μέσα
β) Βγαίνει ότι ο Πανιώνιος ξαφνικά έχει θέμα με τη βία , χούλιγκανς κλπ, άρα θα είμαστε στη μπούκα
γ) Γινόμαστε ξεφτίλα και αντιπαθητικοί σε όλους του μετριοπαθείς φιλάθλους που βλέπουν μια χούφτα χουλιγκάνων να βάζουν σε κίνδυνο τη συμμετοχή μιας Ελληνικής ομάδας σε ευρωπαικό παιχνίδι
δ)Μπαίνουμε στο μάτι της Uefa
ε) Που σκατά θα παίξουμε το Σάββατο θα μου πει κανείς, θα με αναγκάσουν να τρέχω με το παιδί μου στο Ελληνικό ή στη Καλιθέα η όπου αλλού βρεθεί διαθέσιμο γήπεδο.
στ) Προσέξτε μη φάμε και καμιά τιμωρία για όλες αυτές τις μαλακίες φανερή ή ακόμα χειρότερα σιωπηρή.

Εγώ σαν φίλαθλος του Πανιωνίου απαιτώ να πιαστούν άμεσα όλοι αυτοί οι κύριοι και να πληρώσουν απο τη τσεπούλα τους την άμεση επισκευή του γηπέδου.

Εννοείται ότι ο μεγαλύτερος και ηθικός αυτουργός είναι αυτός που πήρε την απόφαση
*** Διόγος στο sport fm

claire είπε...

Όχι μόνο μπράβο στον ερασιτέχνη (που να προέβλεπαν οτι θα μπουκάραν 100 αληταράδες και θα εσπαγαν τον ναο?), αλλά μπράβο και σε αυτά τα 100 που έκαναν λαμπόγυαλο τη γηπεδάρα μας. Απο τους καλύτερους αγωνιστικούς χώρους της superleague ήταν... Πραγματικά μπράβο. Τι να πω?

ΥΓ: Το μπράβο φυσικά και είναι ειρωνικό.

claire είπε...

"Περνάμε μια τραγική μέρα σήμερα. Μας απασχολεί πώς θα σώσουμε το γήπεδό μας που διαλύεται από τους δικούς μας φιλάθλους. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, καληνύχτα". Λόγια Τσακίρη στη Σέντρα... Νομίζω τα λέει όλα! Θα συμφωνήσω με ένα παραπάνω σχόλιο. Και εκεί που νομίζαμε οτι πιάσαμε πάτο, συνειδητοποιήσαμε οτι εχει και ακόμα παρακάτω... Καληνύχτα και απο μένα!

claire είπε...

Αλήθεια, έχω τρομερή απορία τι θα αναφέρει για τα επεισόδια αύριο ο Κιντής στη συνέντευξη τύπου... Κ πάλι καληνύχτα :-Ρ

c@mel είπε...

Φωτο:

http://www.sentragoal.gr/popup.asp?catid=10535&subid=7&pubid=44098657&imgid=39788491

IWN1998 είπε...

Δυσυχώς μετά τις αποκαρδιωτικές εξελίξεις, που παραστατικά περιγράψατε στα σχόλιά σας, νομίζω ότι είναι μονόδρομος κάποιες εξελίξεις. Κάποιοι δεν σεβάστηκαν την ιστορία τους και τη θέση τους στο σύλλογο και πρέπει να παραιτηθούν ΣΗΜΕΡΑ.
Κάποιοι σύνδεσμοι αν δεν θέλουν να κλείσουν πρέπει να προχωρήσουν ΣΕ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ και να παραδώσουν τους ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ οι ίδιοι στη δικαιοσύνη.

Η επαμφοτερίζουσα κατάσταση στην ΠΑΕ με τον ΑΕΚΤΖΗ Πρόεδρο πρέπει να τελείωσει ΑΜΕΣΑ. Ο Γεράσιμος Βεντούρης δεν αναφέρει καμμιά επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ παρά μόνο με το μεγαλομέτοχο, για να μην εμπλέξει τον "Πρόεδρο" σε τίποτα. Και το αστείο είναι ότι ο μεγαλομέτοχος "αρνείται" και ο κος Βεντούρης τον "γράφει" υπό το κράτος του επείγοντος των περιστάσεων και παραδίδει το γήπεδο για τον αγώνα αρνούμενος να δημοσιοποιήσει τη συμφωνία με Αβραμίδη!!!

Ένα τσίρκο που κατέληξε σε Πανιώνια αυτοκτονία.

Το δικό μου blog από σήμερα τίθεται σε ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΣΙΓΗ, αρνούμενο τη συγχρώτιση με τα "τέρατα" που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο σύλλογο, οπαδικά και διοικητικά.

Κάποιοι έχουν ιστορικές ευθύνες για ότι έγινε σήμερα και θα πρέπει να τις πληρώσουν.

Griniaris είπε...

Έτυχε να ακούσω τον Βεντούρη στον σεντρα το απόγευμα.Το ύφος του δεν άφηνε αμφιβολίες.Αυτό που έχω να πω είναι μπράβο Βεντούρη μάγκα και σωτήρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.Όλα αυτά είναι δικό σου έργο και έγιναν γιατί το μυαλό σου ήταν στα 30 αργύρια.Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως ο ερασιτέχνης έχει το δικαίωμα να ακυρώνει προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας.Και επαναλαμβάνω.Πόσο μπουρδέλο έχετε κάνει την ομάδα ρε;

NK99 είπε...

Στην περίπτωση των οργανωμένων όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες. Κάποτε ο ιδιοκτήτης τους έδειξε και είπε ότι για αυτούς θα πεθάνει...Όταν πετούσαν τα αντικείμενα δεν διέκρινα ιδιαίτερη ενόχληση...
Ίωνα συμφωνώ με τις προτάσεις σου...φαντάζομαι και ο μέσος Πανιώνιος αλλά οι διοικούντες είναι σε άλλο μήκος κύματος.
Από τη μία ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ που θρηνεί για τα χαμένα του εκατομμύρια και από την άλλοι οι διαχρονικοί πανιώνιοι σωτήρες...

Τώρα να σιγήσει και άλλο μπλοκ του Πανιωνίου δεν βρίσκω σκοπιμότητα σε αυτό, αλλά αφού έτσι αισθάνεσαι έτσι να πράξεις.

Griniaris είπε...

Τώρα είναι η ώρα να υψώνονται παραπάνω φωνές Ίωνα,όχι να σιγούν κι αυτές που έχουμε...

IWN1998 είπε...

Η ΣΙΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΡΑΠΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ!

ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Ο ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ BLOG.

ΠΑΙΔΙΑ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΑΤΕ ΠΑΝ...ΩΛΕΘΡΙΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο KATRINOS ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ...

Διαβάστε και σχόλια ένα κάρο γελοίων του ΠΟΚσυρφετού στις συλλογικές ιστοσελίδες του αντικειμενικού αθλητικού τύπου και θα κατανοήσετε ότι εδώ και τώρα πρέπει να κάνετε ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ και να αναλάβετε τις ευθύνες σας.
Ο μακαρίτης τέως Πρόεδρος του συλλόγου ο Μιχάλης ο Σταματελάτος που από την αγάπη του για το σύλλογο υπέπεσε στη παρανομία είχε το θάρρος να αναλάβει τις εύθύνες του και να πληρώσει το τίμημα. ΕΣΕΙΣ; Αλλά να μου πεις ότι θα πληρώσετε εσείς και Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ (ή οι ηθικοί αυτουργοίθ καλύτερα...Να βάλουμε μέσα και κάποιους που μένουν αφανείς στο παρασκήνιο???) ούτε συγγνώμη δεν θα πουν....

br fun_atic είπε...

οικογενειακές υποχρεώσεις με εμπόδιζαν να παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις.
Ήδη έχω ανεβάσει ένα νέο σχόλιο.
Το Blog δεν πρόκειται να σιγήσει γιατί θεωρώ σημαντικό να υπάρχει βήμα σε κάθε σκεπτόμενο Πανιώνιο να εκφράσει ελεύθερα τη γνώμη του σε αυτή τη συγκυρία. Θα παρακαλούσα τον Ίωνα να ξανασκεφτεί την απόφασή του. Αντιλαμβάνομαι γιατί το κάνει, θεωρώ όμως εξίσου σημαντικό να διαδηλώσουμε έμπρακτα την αντίθεσή μας σε όλα αυτά. Είτε προκαλούνται από οπαδούς είτε από μέλη της διοίκησης.