Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Kindis or not Kindis??? That is the question!!!

Το παρακάτω κείμενο το ανέβασα στις 21.3.2010, αμέσως μετά τη συνάντηση με τον κο Κιντή
Ας θυμηθούμε τι μας είπε, τι καταλάβαμε και πόσα από αυτά τα είδαμε να υλοποιούνται στους επόμενους μήνες μέχρι και σήμερα.
Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε στο μυαλό μας ότι ο κος Κιντής ουσιαστικά είναι επικεφαλής της ομάδας από την ημερομηνία εκείνη (ίσως και πιό πριν), πράγμα που σημαίνει ότι είχε απεριόριστο χρόνο για να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες προς ενίσχυση της ομάδας:

Σήμερα ήταν για ΄μένα μια Κυριακή γεμάτη από Πανιώνιο. Το μεσημέρι είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε με τον ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε Πανιώνιος κ. Τσακίρη και τον νέο ισχυρό άνδρα της ομάδας κ. Κιντή και να ενημερωθούμε για τα σχέδιά του.

Στη δίωρη συνάντηση ακούσαμε πολλά, ρωτήσαμε ακόμη περισσότερα τα οποία μπορούν να συνοψιστούν ως εξής:

Νέος ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου θα είναι ο ο κος Κιντής, ο οποίος αναλαμβάνει την αποκλειστική ευθύνη διοίκησης και οργάνωσης της ομάδας. Ο κος Τσακίρης δεν θα εμπλακεί με το διοικητικό κομμάτι, αλλά θα αποτελεί αποκλειστικά και μόνο τον ιδιοκτήτη της ομάδας.

Πρωταρχικός στόχος της διοίκησης του κου Κιντή θα είναι η αξιοποίηση του μπάτζετ της ομάδας στον μέγιστο βαθμό. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι η Α.Ε.Κ επί των ημερών του διεκδικούσε πρωτάθλημα διαθέτοντας μπάτζετ ανάλογο με του Πανιωνίου. Συνεπώς αυτό που ενδιαφέρει είναι η αξιοποίηση του μπάτζετ για την άμεση επίτευξη αγωνιστικών στόχων.

Πρωταρχικός στόχος της διοίκησης του κου Κιντή θα είναι η δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου σκάουτιγκ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε χώρες της Βαλκανικής, στην Ασία και την Αφρική, με σκοπό την ανεύρεση παικτών οι οποίοι θα αποκτώνται από τον Πανιώνιο κατόπιν εκτεταμένων δοκιμών.

Ο Πανιώνιος θα εξακολουθήσει να είναι ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, οι νεαροί παίκτες όμως θα συνεπικουρούνται από τρεις- τέσσερεις παίκτες με ισχυρή προσωπικότητα και μεγάλη εμπειρία. Άρα ο απώτερος σκοπός θα είναι η άμεση ανάδειξη νεαρών παικτών και ασφαλώς η επωφελής πώλησή τους.

Ένα δεύτερο μεγάλο στοίχημα της νέας διοίκησης θα είναι η προσέλκυση κόσμου με κάθε τρόπο. Το σχέδιο αυτό έχει τρία σκέλη: α) επιστροφή της οικογένειας και διατήρηση του υψηλού αριθμού κατόχων διαρκείας μέσω προνομιακής τιμολόγησης τους, β) προσέλκυση νέων φιλάθλων κυρίως από τον χώρο των οικονομικών μεταναστών και γ) επιστροφή φιλάθλων της ομάδας, οι οποίοι θα πειστούν από την αγωνιστική της εικόνα.

Συν: Ο κος Κιντής είναι σαφέστατα ένας έξυπνος άνθρωπος και τεχνοκράτης. Έχει ισχυρότατο κίνητρο για να πετύχει. Συγκεκριμένα: ο κος Κιντής είναι γνωστός για όσα πέτυχε στην Α.Ε.Κ με κυριότερο την υπαγωγή στο άρθρο 44, κυρίως όμως είναι γνωστός για όσα πρότεινε και δεν πραγματοποιήθηκαν. Έχοντας την αμέριστη στήριξη του κου Τσακίρη, θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τα σχέδιά του στον Πανιώνιο, τα οποία συνοψίζονται στην απεμπλοκή της ομάδας από τους μάνατζερ, στην ανάπτυξη δικτύου σκάουτιγκ, στην άμεση ανάδειξη παικτών και επίτευξη συγκεκριμένων αγωνιστικών στόχων και στην πώληση με κέρδος των παικτών που θα αναδεικνύουμε. Αφού ο στόχος δεν είναι κυρίως οικονομικός αλλά εξίσου οικονομικός και αγωνιστικός, η παρουσία του θα είναι ή μαύρο ή άσπρο. Ή επιτυχία ή αποτυχία. Για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία του Πανιωνίου θα υπάρχει συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο θα αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη επιτυχίας ή αποτυχίας του εγχειρήματος, όντας υπεύθυνο ουσιαστικά για τα πάντα. Δεν προβάλει δικαιολογίες, ουσιαστικά δεν ζητά πίστωση χρόνου και επιθυμεί να κρίνεται αποκλειστικά με επαγγελματικά κριτήρια. Τέρμα λοιπόν οι ευσυνείδητοι ερασιτέχνες. Αυτό μου κάνει.

Πλην: Ο κος Κιντής θα είναι η κορυφή της διοικητικής πυραμίδας, τον οποία επέλεξε ο κος Τσακίρης λόγω ικανοτήτων που του αναγνωρίζει και όχι λόγω Πανιώνιας φίλαθλης ιδιότητας. Άρα κατ’ αρχήν οι άνθρωποι αυτοί δεν θα είναι εξ αρχής συμπαθείς. Στην ομάδα λοιπόν θα υπάρχει ένα τεχνοκρατικό διοικητικό τιμ, όχι όμως εμβληματική μορφή που θα μπορεί να ενώσει και να εμπνεύσει τον κόσμο. Θα στερηθούμε δηλαδή αυτό που έκανε ο κος Τσακίρης μέχρι και σήμερα. Να ενώνει τον κόσμο, ακόμη και μέσα από τα λάθη του.

Το διοικητικό μοντέλο δείχνει να είναι απόλυτα προσωποκεντρικό. Σε περίπτωση αποτυχίας του και απομάκρυνσής του θα υπάρχει η πιθανότητα αποδόμησης του συνόλου του διοικητικού σχήματος, γεγονός ιδιαίτερα ανησυχητικό.
Η ομάδα θα αποτελείται από νεαρούς αθλητές, προφανώς χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία του πρωταθλήματος ή της κατηγορίας οι οποίοι θα συνεπικουρούνται από μετρημένους ποδοσφαιριστές υψηλής αξίας και εμπειρίας. Επειδή βέβαια κανείς δεν μπορεί να διαβεβαιώσει για την επιτυχία των συγκεκριμένων έμπειρων παικτών, θα υπάρχει πάντα ο κίνδυνος αγωνιστικής κατάρρευσης των νεαρών παικτών.
Θα επιχειρηθεί η δημιουργία δικτύου σκάουτιγκ σε Αφρικανικές, Βαλκανικές και Ασιατικές χώρες. Δεν κατάλαβα βέβαια εάν στις χώρες αυτές έχουμε ήδη βρει αξιόλογους συνεργάτες – σκάουτερ. Μακάρι να πετύχει το σχέδιο αυτό, προσωπικά μου φάνηκε πρόχειρο.
Δεν άκουσα (η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν ρωτήσαμε κιόλας) για τον τρόπο αξιοποίησης των τμημάτων υποδομής του Πανιωνίου.

Δεν πήραμε συγκεκριμένες απαντήσεις σε αρκετά θέματα. Τα κυριότερα ήταν: το όνομα του προπονητή της νέας σεζόν ( ή η εθνικότητά του), τα πρόσωπα τα οποία θα αποτελέσουν το νέο διοικητικό σχήμα (θα ανακοινωθούν όμως κατά την επίσημη παρουσίαση), τον τρόπο και χρόνο είσπραξης των απαιτήσεών που διατηρούμε εις βάρος της Α.Ε.Κ από τις μεταγραφές Τζιμπουρ και Μάκου.

Συμπέρασμα: Είμαι εξαιρετικά επιφυλακτικός ως προς τις πιθανότητες επιτυχίας του εγχειρήματος. Ο κος Κιντής δείχνει να έχει συγκεκριμένο πλάνο και επιθυμεί να κινηθεί σε απόλυτα επαγγελματικούς ρυθμούς. Αυτό κατ’ αρχήν είναι θετικό. Το πλάνο του βέβαια σε κάποιο βαθμό μου φαίνεται υπερφιλόδοξο και με αρκετά μεγάλο ποσοστό ρίσκου. Μου θυμίζει κάπως το εγχείρημα Ρεκόμπα, αλλά σε διοικητικό επίπεδο. Αμφιβάλω αν θα στηριχθεί από τον κόσμο αν δεν παρουσιάσει άμεσα αγωνιστικά αποτελέσματα. Επιπλέον το γεγονός ότι θα αποτελεί τον μόνιμο κυματοθραύστη του κου Τσακίρη, θεωρώ ότι θα τον φθείρει ταχύτατα. Ιδίως το κομμάτι της ανάπτυξης δικτύου σκάουτιγκ σε Αφρική και Ασία που φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Όσο συμπαθής και τεχνοκράτης κι αν είναι ο κος Κιντής δεν παύει να έχει διατελέσει πρόεδρος της Α.Ε.Κ, γεγονός που σίγουρα δημιουργεί έντονη αμηχανία σε όλους. Η αμηχανία θα μεγαλώσει, ιδίως αν ο κος Κιντής επιλέξει πρόσωπα με τα οποία είχε συνεργαστεί στην Α.Ε.Κ. Ακριβώς επειδή ο κος Κιντής ευαγγελίζεται την διοικητική αναδιάρθρωση της ομάδας θα πρέπει να αποδείξει τα όσα λέει (σε μεγάλο βαθμό) σε ένα εξαιρετικά σύντομο διάστημα, το οποίο αρχίζει από την ανάληψη της διοίκησης και ολοκληρώνεται με την ολοκλήρωση των μεταγραφών. Σε αυτό το διάστημα θα δούμε την διοικητική διάρθρωση, τις επιλογές συνεργατών και προπονητή, τον τρόπο προώθησης των διαρκείας, τις μεταγραφές και την προετοιμασία της ομάδας. Συνεπώς είτε το θέλει είτε όχι δεν θα έχει την πολυτέλεια περιόδου χάριτος. Του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία, τον στηρίζω γιατί αποτελεί επιλογή του κου Τσακίρη στον οποίο έχω εμπιστοσύνη και περιμένω άμεσα αποτελέσματα. Αυτό που με φοβίζει βέβαια είναι ότι ο κος Κιντής είτε θα θεωρηθεί απόλυτα επιτυχημένος και θα του «συγχωρηθούν» τα πάντα, είτε θα θεωρηθεί αποτυχημένος και θα καταρρεύσει εν μέσω γενικής κατακραυγής.

Υ.γ
Σε δεύτερο πλάνο πέρασε στα μάτια μου η ισοπαλία με τον Άρη. Είναι γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο είδαμε έναν καλό Πανιώνιο, που έχασε ευκαιρίες, που αδικούνταν από το σκορ αν και εν τέλει αποτελεσματικός. Να είναι καλά αυτός που μας πρότεινε τον Τσότσαλιτς.
Η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη τη στιγμή που ο λατρεμένος Ντάριο φόρεσε τη φανέλα της ομάδας και φίλησε το σήμα. Μεγάλος παίκτης, μεγάλο ήθος.

52 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Ο Μάκης αναφέρεται σε πρόβλημα στα εργομετρικά του Κεντρέ.
Αν αυτός είναι ο λόγος τότε είμαστε κυριολεκτικά για τα πανηγύρια.
Το θέμα αυτό το ξέρω σχεδόν από το φιλικό με τον Αστέρα. Μάλιστα κάποια στιγμή, χωρίς να αναφέρω όνομα, είχα αναφερθεί σε υπό απόκτηση παίκτη της ομάδας, ο οποίος λόγω εργομετρικών ήταν καλό μόνο για παγκόσμια.
Τώρα το κατάλαβαν;
Αυτά τα πράγματα είναι πρωτοφανή και πρέπει επιτέλους να αποδοθούν άμεσα ευθύνες.
Ο κος Κιντής που αναλάμβανε προκαταβολικά την ευθύνη για τα πάντα, ας λάβει επιτέλους την ευθύνη για την κατάσταση που έχει δημιουργήσει.
Συγνώμη κε Κιντή, αλλά οι υποτιθέμενα ερασιτέχνες παράγοντες δεν είχαν αφήσει γυμνή την ομάδα 15 ημέρες πριν από την έναρξη.

Unknown είπε...

Φίλε Άκη ελπίζω να είσαι κάπου και να ξεκουράζεσε.διστυχως χάλασε του Κεντρέ.φίλα μου τον πιτσιρίκο σου.Περιμένω τις πρώτες προπονήσεις να τα πούμε από κοντά.Σίγουρα θα σε διαβάζω στην καινούρια σου στέγη.Φιλιά!

br fun_atic είπε...

Να είσαι καλά και να μου φιλήσεις τον μικρό. Οι δικές μας προπονήσεις και αγώνες θα είναι μάλλον σημαντικότεροι από της ανδρικής ομάδας, έτσι που την κατάντησαν.
Δεν αλλάζω στέγη. Στο νέο ηλεκτρονικό περιοδικό απλά θα συμμετέχω όποτε μπορώ, χωρίς αυτό να περιορίζει ή να θίγει τη λειτουργία του δικό μου μπλογκ.

Θεωρώ στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή πολύ σημαντική την συσπείρωση όλων των Πανιώνιων, ανεξάρτητα από τις μικροδιαφορές μας. Γι αυτό και συμμετέχω. Πάνω απ' όλα η ομάδα.

br fun_atic είπε...

τώρα λοιπόν που δεν έχουμε κεντρικό αμυντικό έχουμε άλλο θέμα. Ή πρέπει να γίνει καλά ο Όμο, ή αν δεν γίνει καλά να τον υπολογίσουμε και πάλι, μολονότι έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας, πράγμα που σημαίνει ότι και ανέτοιμος θα είναι και χάνουμε μια θέση ξένου. Άρα τέλος φουκουάγιο. Εκτός κι αν καταφέρουμε να βρούμε αρτιμελή κεντρικό αμυντικό μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες.

br fun_atic είπε...

πρόγραμμα προπονήσεων και φιλικών αγώνων:

Πέμπτη 12/8 - Απήλιον 19:30
Παρασκευή 13/8 - Απήλιον 19:30
Σάββατο 14/8 - ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΠΑΟ ΡΟΥΦ - Απήλιον (η ώρα έναρξης θα ανακοινωθεί)
Κυριακή 15/8 - ΡΕΠΟ
Δευτέρα 16/8 - Απήλιον 19:30
Τρίτη 17/8 - Απήλιον 19:30
Τετάρτη 18/8 - Απήλιον 19:30
Πέμπτη 19/8 - ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ - Νέα Σμύρνη (η ώρα έναρξης θα ανακοινωθεί)

Griniaris είπε...

Εεεε ξέρεις, ίσως θα πρέπει να γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός με αυτό το "αρτιμελής"....

zouri1 είπε...

Φευγω λιγο απο το κεντρικο θεμα αλλα θελω να πω κατι που με πειραξε.Αναφερομαι στην συνεντευξη του Ρικάρντο Βαζ Τε,ο οποιος μας λεει ανοιχτα οτι σχεδον μας κανει χαρη που θα παιξει σε μια κατωτερη ομαδα σαν την δικη μας.
Καποιος να του πει οτι ειναι παντελως ασχετος και ακομα πολυ μικρος και ασημος για να μιλησει για τον Πανιωνιο.Αν δεν θελει μπορει να παει στην Ρεαλ.

Griniaris είπε...

Άσε zouri που δεν είναι καν "αρτιμελής"...

br fun_atic είπε...

νομίζω ότι δεν λέει ακριβώς αυτό. Αν κατάλαβα καλά, λέει ότι τα συνεχόμενα προβλήματα υγείας δεν του επέτρεψαν να παίξει σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα (το οποίο έχει πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις), ότι θέλει να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα στην καριέρα του σε ένα λιγότερο προηγμένο πρωτάθλημα και ότι έχει ακούσει τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και τους φιλάθλους.

Αυτό δεν είναι σπουδαίο. Μπορεί να φταίει και η μετάφραση ή να είπε και καμιά μαλακία ( ο πρώτος θα είναι;). Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι είχε συνεχόμενους σοβαρούς τραυματισμούς. Μακάρι τα λιγότερα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και το ότι θα μπορεί γενικά να χτυπήσει ευκολότερα θέση βασικού να τον βοηθήσουν.

Κι εμάς ας μας λυπηθεί ο θεός.

Αφού δεν έγιναν ουσιαστικές κινήσεις, περιμένω ως κερασάκι στην τούρτα κάποια μεταγραφή εντυπωσιασμού. Εκεί θα έχει δέσει το γλυκό.

br fun_atic είπε...

@ζουρι 2
φοβερές οι γυναίκες από τις βαλτικές χώρες ε; Γι αυτό κάνουν θραύση και στην Ελλάδα.

br fun_atic είπε...

αφού δεν μας απασχολούν τα κουσούρια, γιατί δεν ψάχνουμε κάποιον με κουσούρι που να μη δημιουργεί μεγάλο θέμα στο ποδόσφαιρο; Έναν ευνούχο, έναν ανίκανο,κάποιον με κομμένα αυτιά μύτη ή χέρια (στο Ιραν βρωμάει ο κόσμος - ιδανικός για αμυντικός γιατί σιγά να μην του καταλογίσουν πέναλτι).

br fun_atic είπε...

Άραγε ο Δανός εξετάζει τα εργομετρικά και όλων των υπολοίπων; Του προέδρου, του αντιπροέδρου, των μελών του τεχνικού τημ, των διοικητικών κ.λ.π
Σκεφτείτε καλά πριν απαντήσετε ότι αυτή θα ήταν μια άσκοπη εξέταση :)

IWN1998 είπε...

Καλύτερα θα ήταν ο Βαζ Τε να μίλαγε αφού έπαιζε κανένα πεντάλεπτο πρώτα σε κάποιο φιλικό. Όταν τα καταφέρει και τον δούμε τότε χαλάλι του να μιλάει για υποδεέστερο πρωτάθλημα κλπ. Τουλάχιστον αυτός ο άμοιρος ο Σμόγιε πέρυσι τουλάχιστον δεν έδινε συνεντεύξεις αν δεν κάνω λάθος.

br fun_atic είπε...

Που πριν από τον Σμόγιε υπήρχε μια τεράστια λίστα παικτών με προβλήματα.
Θα μπορούσε να πει κανείς ότι κάθε καλοκαίρι έρχεται και ένας με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

br fun_atic είπε...

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η διατύπωση της Π.Α.Ε για το θέμα του Κεντρέ: "Δεν θα φορέσει τα κυανέρυθρα τελικά ο Φρανκ Κεντρέ. Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του αθλητή δεν ήταν ικανοποιητικά και έτσι οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μην προχωρήσουν σε περαιτέρω συζητήσεις.".

Άρα δεν υπήρχε ούτε καν "κατ' αρχάς" συμφωνία.

Σύμφωνα με τη διατύπωση αυτή, οι συζητήσεις θα συνεχίζονταν υπό την προϋπόθεση των θετικών ιατρικών αποτελεσμάτων, χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι θα κατέληγαν σε συμφωνία.

Φαντάζομαι ότι το ιατρικό πόρισμα δεν θα μπορεί να ανακοινωθεί για λόγους δεοντολογίας. Συνεπώς θα πληροφορηθούμε μέσω διαρροών και φημών. Άξιο απορίας βέβαια θα είναι αν ο Κεντρέ θα βρει ομάδα να του προσφέρει συμβόλαιο και αν τελικά θα κατορθώσει να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις.

Όπως πάντως λέει πολύ σωστά και ο Ίωνας, είναι περίεργο που προτιμούμε τον Βαζ Τε των συνεχόμενων, όπως παραδέχεται και ο ίδιος, τραυματισμών και όχι τον Κεντρέ που έπαιξε και σε δύο παιχνίδια και που στην τελική "τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων δεν είναι ικανοποιητικά".

br fun_atic είπε...

επίσης είναι περίεργο που δεν υπήρξε σχετική ανάρτηση στην επίσημη σελίδα, παρά μόνο δελτίο τύπου.

cdu είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
cdu είπε...

Φίλε μπουρουφου
πριν γράψεις το κείμενο που αναδημοσίευσες τον Μάρτη και πριν από την συνάντηση των bloggers με τον Κιντή, στις 17 Μαρτίου έγραψα στο blog σου γιατί ήμουν αντίθετος με την επιλογή. Αργότερα, με τις εξυπνάδες σχετικά με τους μετανάστες είχα επιπλέον λόγους να αμφισβητώ την επιλογή.
Για να είμαι ειλικρινής, προσπάθησα να δώ με περισσότερη συμπάθεια στον Κιντή αφού μας ένωνε η Αριστερά της νιότης μου. Δεν μπορώ όμως άλλο. οι τελευταίες παλινωδίες στα μεταγραφικά με έχουν αφήσει άφωνο. Χάσαμε τόσο χρόνο με τον Κεντρέ. Να θυμίσω πόσο χρόνο χάσαμε με τον Οσέι (και ίσως και το παιδί από τον Ηρακλή). Δεν συζητώ το σχέδιο / πλάνο πια, με το οποίο διαφωνώ. Η εκτέλεση του σχεδίου αυτή καθεαυτό φαίνεται απαράδεκτη.
Να πώ όμως και κάτι άλλο και ας ακούγομαι σαν χαλασμένος φωνογράφος: η ευθύνη είναι του Τσακίρη που δεν όρισε ή δεν περιφρούρησε το πλαίσιο μεσα στο οποίο έπρεπε να κινηθεί ο Κιντής. Για να είμαι ειλικρινής μπορεί και να το έκανε αλλά το πλαίσιο να είναι τόσο μακριά από αυτό που θα μας ικανοποιούσε.
Προφανώς αυτό το τελευταίο είναι το ίδιο ή και περισσότερο απαράδεκτο.
Και μήν ακούσω ότι ο Τσακ δεν ανακατεύεται. Δηλαδή τον αντιπρόεδρο ποιός τον διάλεξε;

IWN1998 είπε...

@brf. Ίσως υπήρχε προσύμφωνο το οποίο να έσπαγε για ιατρικά προβλήματα...
Ας ελπίσουμε στα σενάρια που λένε για Γιόχανσον αν μη τι άλλο.

br fun_atic είπε...

Γιατί ο γιοχανσον μας λύνει το πρόβλημα;αν δε παίζει κοφτης,ποιος θα κάνει δίδυμο με τον λατκα;
Προσύμφωνο;ελπίζω να μην ήταν σαν του Ισπανού που την έκανε αλά γαλλικά ή σαν τη συμφωνία με τον επστάιν

@cdu
Αριστερό παρελθόν; Και η Ντόρα αριστερή δήλωνε.
Αν είσαι στη Μύκονο,πίνεις Jim beam τρως σε καλό εστιατορειο και συζητας με καλή παρέα το μέλλον του εργατικού κινήματος,τότε σας ενώνουν ακόμη πράγματα :)

br fun_atic είπε...

Το προσύμφωνο περιλαμβάνει τους βασικούς όρους της κύριας σύμβασης.δεν υπάρχουν συζητήσεις μετά το προσύμφωνο.

pgss4ever είπε...

Simfona prosimfona kai ahdies to kentri mallon zitouse parapano hrimata apo osa diname kai gia afto ton logo den anakoinonotan olon afton to kairo paroti oloi milagan gia simfonia kai akolouthouse kanonika to programa ths omados.Mhn xehnate ti dilone o agapitos store meta ton prohthesino filiko. Otan loipon den ta vrikan sta hrimata kopike kai aftos logo iatrikon exeteseon(how convenient)opos tosoi kai tosoi alloi.
Ade kai kala krasia h kala tsipoura h oti allo thelete.

br fun_atic είπε...

ή είχαμε συμφωνήσει στα χρήματα,αλλά όταν βγήκαν τα εργομετρικά ζητήσαμε μείωση.γενικά δεν βρίσκεις άκρη.καθε ομάδα φέρνει παίκτες,τους εξετάζει,αφού έχει προηγηθεί συμφωνία και τους ανακοινώνει.δεν μπορεί ειδικά σε εμάς να προτάθηκαν όλοι οι κουτσοί.και στην τελική πόσο κουτσός κταν ο Τσέζαρεκ που βγάζει μάτια στον Άρη και πόσο υγειής ο βαζ τε;μετρήστε ότι μέσα Αυγούστου και ο Ριέρα κάνει ακόμη ατομικά, ενώ υποτίθεται ότι θα έμπαινε σε ρυθμό προπονήσεων δυο μήνες μετά την επέμβαση.και αφού τελικά δεν πήραμε παίκτες,γιατί ήταν βαρύ το συμβόλαιο του φαμπιάν;;;

NK99 είπε...

Χθες είδα λίγο τον Ατρόμητο. Δεν μπορώ να προβλέψω πόσο καλά θα τα πάει. Μπορω όμως να διαπιστώσω ότι έχει την δυνατότητα να παίξει ποδόσφαιρο έχοντας πολλούς δημιουργικούς μέσους. Τάντος καλό ταλέντο, Σφακιανάκης σαν αλλαγή, Φαβάλι, Καραγκούνης και αμυντικούς μέσους που μπορούν να κυκλοφορήσουν την μπαλα (Νεμπεγλέρας Σαρμιέντο). Ο Καμαρά μπροστά κάνει τη διαφορά (δεν έχουμε τέτοιο παίκτη ή μάλλον έχουμε αλλά παίζει σε άλλη ομάδα)και δίπλα ένας φορ περιοχής ο Περόνε.
Προσωπικά θεωρώ ότι το υλικό μας είναι φτωχό σε σχέση με του Ατρομήτου γιατί ακόμα και οι λίγοι καλοί παίκτες υπονομεύονται από το σύνολο. Ο Ριέρα και ο Μπάλαμπαν υπονομεύονται από την απουσία φορ. Ο Κούμο από την απουσία δημιουργικού μέσου και ο Μανιάτης υπονομεύεται με το να παίρνει ρόλο οργανωτή. Οι παραπάνω θα τα ακούσουν και δεν θα φταίνε.

Ron Barceló είπε...

Μην σας πιάνει πανικός.
Ισως να αποδειχθεί καλύτερα τελικά που δεν προχώρησε με αυτόν τον Κεντρέ.
Τη μια η γυναίκα του τσίναγε. Την άλλη να μπαίνουμε σε διαδικασία διεκδίκησης του 32χρονου με ομάδα της 3ης(!) κατηγορίας της Αγγλίας.
Προσωπικά, ούτε στο φιλικό με τον Αστερα, μου φάνηκε πως πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο ο συγκεκριμένος παίκτης. Μπορώ να δεχτώ πως στους 'τυφλούς' της αμυντικής μας γραμμής, ο 'μονόφθαλμος' θα βασίλευε. Αλλά όχι και να θεωρείται στηλοβάτης από 2 παιχνίδια. Κ αν υπήρχε όντως ιατρικό θέμα, καλώς κ έγινε έτσι. Θυμηθείτε κάποιον Ντρσεκ κ εκείνο τον ανεκδιήγητο Κροάτη που πέρασε ένα φεγγάρι κ από Μιλαν (τρομάρα του). Το ύποπτο στην όλη ιστορία είναι η στάση της ομάδας με τη χρησιμοποίηση ενός παίκτη που δεν είχε καν ελεγξει ιατρικά. Δηλαδή η απελπισία κ η φετινή μας κατάντια σε τέτοιο σημείο φτάνει..?
Δεν ξερω αν είναι θέμα χρηματικό, εκείνο που ξέρω είναι πως ένα τέτοιας βαρύτητας κ κρισιμοτητας φιάσκο θα έπρεπε να σηματοδοτήσει την καρατόμηση του υπευθυνου της επιλογής αυτής.
Ο Πανιώνιος παραμένει μεγάλη ομάδα κυριε Κιντή.
Κ πάνω από όλα αξιοπρεπής.
Τέρμα λοιπόν τα πειράματα, βάλε τώρα φράγκα, άσε τα λογιστικά στην άκρη κ πάρε τουλάχιστον 2 παίκτες εκεί που πονάμε αλλιώς το μπούλο!

Ron Barceló είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/287161

Ξύπνα!
Με όλους τους περίεργους που έχεις μαζέψει...

pgss4ever είπε...

Katse kai tha gelasoume na do Mellish kentriko amyntiko kai Koumo ston vazelo.Elpizo aftos pou to eipe na mhn ehei xenerosei akoma apo ta xthesinovradina.

Ron Barceló είπε...

Kαι Μελλίση και Χαριστέα..

Ααχαχαχαχαχαχαααχαχαχα

br fun_atic είπε...

Κι αν δεν σκοράρει (με το κεφάλι βέβαια) τον στέλνουμε στην Βενιζέλου να παίζει μπουζούκι στο σχήμα με την Μπάστα.
Αν σύμφωνα με τον κο Κιντή με αυτή την ομάδα χτυπάμε 2η θέση,τότε πατέρας,τζίγκεργιαννακοπουλοι,Μαρινάκης,Αδαμίδης,ππηλαδάκης κλπ είναι κορόιδα,γιατί έδωσαν τσάμπα τα ωραία τους λεφτά.
Ας μας λέγατε από την αρχή ότι δεν υπάρχει μια και πάμε για τη σωτηρία.όλοι θα βοηθούσαμε.αυτό που γίνεται όμως αυτή τη στιγμή είναι απαραδεκτο

c@mel είπε...

Πάάάάρος, Γλάάάάάάρος, Σπάάάάρος...

Ron Barceló είπε...

Καλά όλα αυτά, αλλά ο χοντρός έρχεται καθαρά για διπλό την πρώτη αγωνιστική..Με γερό Μάριο να αλώνει όλη την πτέρυγα, like good old times fellas

Costix είπε...

Εισηγουμαι στα παγκοσμια πριν απο τα παιχνιδια φετος να μοιραζουμε και υπογλωτια, καλου-κακου.

br fun_atic είπε...

Τι να σου κάνει το χαπάκι...

Costix είπε...

Προσεξα οτι αναπροσαρμωσες τα links σου. Εχεις ξαχασει τον Πανιωνιο στην Μυτιληνη (www.panioniosmitilini.blogspot.com).

Επισης (εδω και πολυ καιρο) εχεις λαθος διευθυνση στο μπλογκ της Λεσχης Φιλαθλων Πανιωνιου, Το σωστο ειναι http://www.lfpanioniou.blogspot.com/

Αν νομιζεις, τα διορθωνεις.

Υ.Γ. σε λιγο βλεπω να ανοιγει και νεο μπλογκ στην Παρο, αφου ειναι προφανες οτι θα τον εξορισουνε μονιμα εκει οι Πανθηρες τον καινουργιο αντιπροεδρο.

br fun_atic είπε...

Και κάτι άλλο.πριν από λίγο άκουσα τον Νιόπλια να λέει ότι κάνουν διπλές προπονήσεις.εμείς μονές.ίσως γιατί πρέπει να βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στο 10ο διήμερο στάδιο προετοιμασίας.πρόγραμμα του Δανού κι αυτό;όταν ο Ατρόμητος παίζει φιλικό με τον ΠΑΟ,εμείς θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟ Ρουφιάνος και τον Εθνικό.να μη μιλήσω για το Ολυμπιακός ρόμα

br fun_atic είπε...

Κατά καιρούς έχω μετανοίωσει για link που έχω βάλει.στο μέλλον θα είμαι πιο προσεκτικός.

br fun_atic είπε...

Κόλπα του t9.ΠΑΟ ΡΟΥΦ ήθελα να γράψω.

IWN1998 είπε...

@Argy. Μπορεί να υπήρχε ιατρικό θέμα γιατί είχε τραυματισμό στην προηγούμενη ομάδα του (Κόλτσεστερ) ο Κεντρέ. Αλλά ο Κεντρέ μπορούσε και έπαιζε ενώ κάποιους άλλους περιμένουμε να τους δούμε ακόμα... αλλά τους κρατάμε και δίνουν και όμορφες συνεντεύξεις.
Τέλος δεν κατάλαβα κάπου να χαρακτηρίστηκε ο Κεντρέ στυλοβάτης της άμυνας εκτός αν μιλάς για την ΕΠΙΣΗΜΗ ανταπόκριση του απεσταλμένου δημοσιογράφου που ανέφερε ότι ο Σμόγιε υπολογίζει τον Κεντρέ και σαν αριστερό μπακ και γι' αυτό δεν προχωράει ο Πανιώνιος σε αγορά άλλου αριστερού μπακ εκτός του Φουγκουάγιο.
Τέλος όποιος ξέρει ας ενημερώσει για μένα ποιοι είναι οι υπεύθυνοι φέτος για τα ιατρικά θέματα της ομάδας... γιατί στη σελίδα της ΠΑΕ είναι κενά τα σχετικά πεδία (τουλάχιστον ήταν ως πριν δυο μέρες ...όπως και το ρόστερ).

Costix είπε...

Brfun,
Ξερεις ποσο σε σεβομαι και σε εκτιμω και σαν ανθρωπο αλλα και σαν Συνπανιωνιο με ορθη και κοφτερη σκεψη, ανυστεροβουλο λογο και οξυδερκεια στην κριτικη σου.

Ειμαι σιγουρος οτι το γνωριζεις αλλα θελω να στο υπενθυμισω, οτι στην ζωη σου, συμπεριλαμβανωμενης και της Πανιωνιας, υπηρξαν και θα υπαρξουν καποιοι ανθρωποι που θα σε λοιδωρησουν, θα σε κατηγορησουν αδικα, θα λασπολογησουν εις βαρος σου και χωρις ουσιαστικο λογο, θα σε μεμφθουν στα καλα καθουμενα κλπ κλπ.

Ολα αυτα πηγαζουν συνηθως απο κομπλεξ, ζηλεια, κακεντρεχεια, υστεροβουλια κλπ.

Μεχρι στιγμης εχεις χειριστει αριστα ολες τις αντιστοιχες περιπτωσεις με αξιοπρεπεια, ψυχραιμια και διακριτικοτητα,

Αρα, δεν πρεπει ΕΣΥ να αλλαξεις τον χαρακτηρα σου, πρεπει να παραμεινεις ο ιδιος, φιλικος, ανοιχτος και καλοκαρδος με ΟΛΟΥΣ (και ειδικα τους Πανιωνιους) μεχρι αποδειξεως του εναντιου.

Αρα ας ΜΗΝ εισαι πιο προσεχτικος απο οτι ησουν μεχρι τωρα, γλυτωνοντας ετσι τον κινδυνο ΕΣΥ να αδικησεις καποιους.

Οσο γι' αυτους που σε αδικουνε, ο χρονος το γυριζει στα μουτρα τους.

Αυτα με πολλη αγαπη, φιλαρα μου και κριμμα που δεν κατεβηκες φετος απο τα μερη μας να πιουμε κανενα ουζακι παρεουλα.

IWN1998 είπε...

...Μπερδεύτηκα πια με τους ανάπηρους. Κεντρέ εννοούσα και έγραψα Σμόγιε...!!!

IWN1998 είπε...

Συγγνώμη αλλά όποιος μας κατηγορεί δεν μπορεί εμείς άμεσα να θεωρούμε τα παρακάτω:

"...Ολα αυτα πηγαζουν συνηθως απο κομπλεξ, ζηλεια, κακεντρεχεια, υστεροβουλια κλπ...."

Δεν μιλάω για συγκεκριμένες περιπτώσεις αλλά γενικά. Υποθέτω ότι προσπαθούμε να κάνουμε και μια αυτοκριτική μήπως ρε παιδί μου και μεις κάνουμε κάτι στραβά και δεν οφείλονται όλα στα κακά ένστικτα των άλλων. Επαναλαμβάνω δεν μιλώ για συγκεκριμένες περιπτώσεις. Απλά μου φαίνεται υπερβολή, η παραπάνω πρόταση...Τη σώζει βέβαια το "συνήθως". Φιλικά και χωρίς διάθεση περαιτέρω κριτικής. IWN.

IWN1998 είπε...

...Τα έχω παίξει μάλλον...Στο προ-προηγούμενο σχόλιό μου, τελικά ούτε Σμόγιε, ούτε Κεντρέ ...Στόρε έπρεπε να γράψω.
Ο καύσωνας είναι πολύ δύσκολος τελικά.

br fun_atic είπε...

Πρέπει να έχεις καταλάβει ότι δεν υπολογιζω τη γνώμη όλων για το πρόσωπό μου με τον ίδιο τρόπο.
Σχετικά με το μπλογκ:είναι ανοιχτό στη γνώμη του οποιουδήποτε,υπό τις γνωστές προϋποθέσεις.για τα link όμως επιφυλάσσω στον εαυτό μου το δικαίωμα να προτείνω κάποια υπό αυστηρότερα κριτήρια.

Griniaris είπε...

Με αφορμή τις αντιδράσεις(συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου) στις δηλώσεις Βαζ Τε, διακρίνω ότι ο Κιντής,πέρα από την αντιπάθεια για τον εαυτό του,έχει δημιουργήσει αρνητικό κλίμα και για τις επιλογές του.Ωραία σεζόν θα έχουμε...

Costix είπε...

Ιωνα,
μιλαω μονο για περιπτωσεις που καποιος μας αδικει.

Εξ αλλου ειμαστε αρκετα μεγαλοι για να γνωριζουμε ποτε φταιμε η δεν φταιμε.

Ρε Γκρινιαρη,
εισαι σιγουρος οτι διαθετεις αρκετα υπογλωτια ????

Griniaris είπε...

Είναι ποτέ δυνατόννα σε αφήσω ακάλυπτο;Έχω κάνει τα κουμάντα μου.Μη φοβάσαι τίποτα...

zouri1 είπε...

Χαιρετισματα σε ολους απο την Στοκχολμη.Ηρθα να ρωτησω για τον Στορε,μη βγουν και αυτουνου οι εξετασεις χαλια :)

br fun_atic είπε...

Για τον στορε πηγές μέχρι εκεί πάνω ή για τις συμπατριωτισες του;

c@mel είπε...

Έρχεται ο Μαραντόνα.

http://www.sport-fm.gr/article/287317

br fun_atic είπε...

Α ωραία.στις αρχές των μεταγραφών διεκδικούσαμε τον μέσσι της Αιγύπτου.τώρα τον Μαραντόνα της Αλβανίας. Πως λέμε πας πας Γιάννενα αγιαξ της ηπείρου;ένα τέτοιο πράγμα.η όλη ιστορία πάντως έχει και την κωμική της πλευρά

c@mel είπε...

Kαι γκολάρα ο Τζαβέλας στο ντεμπούτο του.

http://www.sport-fm.gr/article/287327

zouri1 είπε...

η αχρηστη πληροφορια της ημερας.
Η ΑΙΚ Στοκχολμης εχει ετος ιδρυσης το 1891