Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

2 ΧΡΟΝΙΑ BRFUNATIC!!!


Η σελίδα της προσωπικής μας ψυχοθεραπείας κλείνει σήμερα τα δύο της χρόνια!

Μέσα σε δύο δύσκολες χρονιές για την ομάδα, είχαμε την ευκαιρία να καταθέσουμε τις απόψεις μας, την κριτική μας, αλλά πολύ περισσότερο τις προτάσεις μας, με τις οποίες θεωρούσαμε ότι θα καταφέρναμε να δούμε τον Πανιώνιο όσο ψηλά του αξίζει.

Μπορεί να μη χαρήκαμε αγωνιστικές επιτυχίες, μπορέσαμε όμως να απολαύσουμε ο ένας την παρέα του άλλου. Είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Ανθρώπους που χωρίς αυτούς, δεν θα υπήρχε ο Πανιώνιος. Γιατί ο Πανιώνιος υπάρχει χάρη στο μεράκι και στην προσφορά συγκεκριμένων ανθρώπων.

Το κέρδος όλων μας δεν ήταν τα περίπου 340.000 χτυπήματα που δέχθηκε η σελίδα τα δύο αυτά χρόνια (που ως νούμερο είναι σοκαριστικό), αλλά ότι κατορθώσαμε, χρησιμοποιώντας ένα εντελώς απρόσωπο μέσο, να ενδυναμώσουμε την προσωπική επαφή.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη. Θέλω να ξέρετε, ότι ανεξάρτητα από το αν τα καταφέρνω ή όχι, προσπαθώ διαρκώς για την αναβάθμιση της ποιότητας του μπλογκ, το οποίο δεν θα υπήρχε χωρίς όλους εσάς. Μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερο με την ενεργή συμμετοχή κι άλλων φίλων. Τα κείμενα, οι απαντήσεις και οι θέσεις είναι πολύτιμα, γιατί αναζωογονούν και στηρίζουν το μπλογκ.

Θα ήθελα να αφιερώσω τη σημερινή ημέρα στην Ακραιφνή Πανιώνιο. Η Μίνα αποτελεί την προσωποποίηση αυτού που εκφράζει το μπλογκ. Να είσαι πάντα καλά!

Θα την αφιερώσω επίσης στη γυναίκα μου, η οποία, παρά τις συχνές διαμαρτυρίες της για τον χρόνο που δαπανώ στην προσπάθεια αυτή, έμπρακτα τη στηρίζει.

52 σχόλια:

Slippy είπε...

Xronia polla kai kalla!!!!
den sas exw ksexasei toso kairo,sas diavazw aneleipws.Den grafw giati apla me kalyptete apolyta me tis apopseis sas...Synexeiste etsi mpas kai mas akousei kaneis kai ksanferoumr thn omadara mas ekei pou ths aksizei.
Xilioxronos!!!

IWN1998 είπε...

BRF, εύχομαι το ιστολόγιο να αποκτήσει τα χρόνια του Πανιώνιου. Να είσαι καλά πάντα και με δύναμη και υπομονή να συνεχίσεις τη διαδικτυακή σου διαδρομή. Και πάνω απ' όλα υγεία σε σένα και στους δικούς σου, που είναι η βάση όλων. Φαίνεται κοινότυπο αλλά είναι η μητέρα όλων των ευχών. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

antunix είπε...

Νομίζω ότι το συγκεκριμένο blog, απέδειξε ότι όταν υπάρχει διάθεση, το internet όχι μόνο απρόσωπο δεν είναι, αλλά είναι το τελειότερο μέσο επικοινωνίας…
Χρόνια πολλά… :D

br fun_atic είπε...

ευχαριστώ πολύ. Ξέρεις, με τον ίδιο τρόπο σκέφτονται πολλοί φίλοι. Η διαφορά όμως είναι ότι είναι διαφορετικό να λέει ένα πράγμα ένας άνθρωπος, διαφορετικό το ίδιο πράγμα πέντε άνθρωποι και πολύ διαφορετικό όταν λένε το ίδιο ή διαφορετικά πράγματα περισσότεροι άνθρωποι.

Θεμιστοκλής είπε...

Εύχομαι να γεμίζει πάντα το μπλογκ με μηνύματα και απόψεις ευτυχισμένων Πανιωνίων.
Χρόνια πολλά και καλά, κι ευχαριστούμε για την προσπάθεια, φίλε μου!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Κοίτα να δείς σύμπτωση φίλε μου.
Σήμερα θα είχε ο Γιώργος τα γενέθλιά του...
Αύριο είναι τα δικά μου.

Σ' ευχαριστώ από καρδιάς για τα καλά σου λόγια, για τη συμπαράστασή σου και πάνω απ' όλα για την φιλία που έχει αναπτυχθεί
μεταξύ μας, μέσω τού βήματος που μάς προσφέρεις. Χάρις σε σένα γνώρισα ωραίους ανθρώπους και ξαναβλέπω τον αγαπημένο μου Costix
ύστερα από χρόνια!
Να είσαι καλά και να χαίρεσαι την ωραία σου οικογένεια.
Σάς αγαπάω όλους :)

amanAM είπε...

Χρόνια πολλά στραβάδι, νέους!!!

Εγώ είχα ξεκινήσει την δική μου σελίδα τον Σεπτέμβρη του 2008, προηγήθηκα κατά ένα μήνα!!!!!!!

Και όπως όλοι ξέρουν, ο παλιός είναι αλλιώς, βέβαια... ο νέος είναι ωραίος!

Τα χτυπήματα, πως τα μετράς? Που το βρίσκεις αυτό το στοιχείο?

Γενικά, έχω το 1/3 του δικού σου τράφικ, αυτό σημαίνει πως εγώ θα έχω περίπου 100 χιλ χτυπήματα. Μην χτυπάτε άλλο, δεν αντέχω!!!

Βαγγέλης είπε...

BRF από τη στιγμή που το blog σου έχει το ίδιο ζώδιο με το δικό μου, όλα θα πάνε καλά!!
Εύχομαι το blog σου να συνεχίσει να εκφράζει το υγειές κομμάτι όλων των Πανιώνιων.
ΥΓ: Λες να σου ευχηθεί και ο Πρόεδρος?

dimosthenis είπε...

Σ' ευχαριστούμε, γιατί μας έδωσες την ευκαιρία με τους καίριους προβληματισμούς σου να ξεδιπλώσουμε τη σκέψη μας και να καταθέσουμε την πανιώνια ψυχή μας στο φιλόξενο μπλοκ σου. Να μακροημερεύσεις και συ και το μπλοκ σου μαζί με τον ιστορικό.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Καλά, o συλλογισμός σου (10.03) με μπέρδεψε λιγάκι...
Τί έχεις να πείς για όταν λένε το ίδιο πράγμα διαφορετικοί άνθρωποι αλλά εννοούν κάτι διαφορετικό ή για όταν λένε διαφορετικά πράγματα διαφορετικοί άνθρωποι αλλά εννοούν το ίδιο; :) :)

br fun_atic είπε...

Εννοώ ότι είναι καλό να μαζευόμαστε πέντε έξι και να κάνουμε μια τριμελή επιτροπή, αλλά ακόμη καλύτερο όταν μαζευόμαστε ακόμη περισσότεροι.

Τέλος πάντων...Το μόνο σίγουρο είναι ότι πάμε για μεγάλο παγκόσμιο... Αρχίστε να στέλνετε καμιά δήλωση συμμετοχής για να μπορέσουμε να κάνουμε κράτηση.

br fun_atic είπε...

@ΑΜΑΝΑΜ

Τα χτυπήματα τα μετράω με ένα counter. Βάλε στο google blog counter και θα σου βγάλει πολλά. Το φτιάχνεις όπως σου αρέσει και μετά πηγαίνεις στη διαμόρφωση του μπλογκ, ζητάς ως γκάτζετ τον κώδικα html και αντιγράφεις εκεί τον κώδικα που σου δίνει το counter. Υπάρχουν δύο βασικές επιλογές. Να μετράει το counter όλα τα χτυπήματα ή μόνο τους νέους χρήστες. Προτίμησα το πρώτο γιατί όταν το ξεκίνησα ήθελα να παρακολουθώ την καθημερινή κίνηση...
Ένα πάρα πολύ ωραίο counter έχει ο Μίλτος στη σελίδα του.

Costix είπε...

Χρονια πολλα και απο μενα. Υγεια πανω απο ολα και αγωνιστικες επιτυχιες στην Πανιωναρα μας. Οαση και το δικο σου αλλα και ολα τα Πανιωνια μπλογκς στην βαρετη καθημεριοντητα μας, αλλα και ολοι οι φιλοι μπλογκερς. Keep on walking, φιλαρα μου.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ FOR EVER.

Griniaris είπε...

Χρόνια πολλά φιλαράκι μου.Μακάρι το blog να τα εκατοστήσει και να παραμείνει στο ίδιο υψηλό επίπεδο που βρίσκεται και τώρα.Να είσαι πάντα καλά κι εσύ και η οικογένειά σου...

ΥΓ.Τεράστια παράλειψη.Να ευχαριστήσω κι εγώ την κυρία Br για την φιλοξενία.
(πσσστ,το "στηρίζω" είναι συνώνυμο του "ανέχομαι" ;)

Kostas (a.k.a. Black Sheep) είπε...

Χρόνια πολλά και πάντα καλά :)

Πάντα δημιουργικός και κυανέρυθρος!

General Tanz είπε...

Πολλες ευχες και χρονια πολλα απο General-Οberst Tanz.
Τα 340.000 χτυπηματα τα λενε ολα!!!

br fun_atic είπε...

@griniaris
είσαι μεγάλη γάτα!!!Ανέχομαι είχα γράψει και το αντικατέστησα με το στηρίζει...
Όταν λέμε στηρίζει εννοούμε ότι δεν χρησιμοποιεί ξύλινο τσόκαρο, αλλά κάτι πιο ελαστικό...

Unknown είπε...

Ευχομαι να εισαι καλα εσυ και ολοι οσοι μπαινουν στη παρεα, οντως το μεγαλυτερο κερδος δεν ειναι το ποσο καλα θα παμε σαν Πανιωνιος αλλα οτι η παρεα ειναι μια ενεργη ομαδα ανθρωπων με ορεξη για κοινωνικη δικτυωση στα πλαισια των τεκτενωμενων του Πανιωνιου και οχι μονο. Πολλες ευχες λοιπον σε ολους και βεβαια συγχαρητηρια για το blog σου. Keep walking...η αλλιως keep blogging!!!

br fun_atic είπε...

αυτά να τα πεις στη γυναίκα μου :)

Άκου keep blogging!!!

οι γυναίκες καταλαβαίνoυν μόνο το keep earning :)

Από τις τσοκαριές που έχω φάει φοβάμαι μην πάθω τίποτα και ξεχάσω τους κωδικούς εισόδου στο μπλογκ...

Βέβαια, για να είμαι απόλυτα δίκαιος, άλλη θα με είχε πετάξει προ πολλού έξω από το σπίτι :)

zamis είπε...

happy birthday mr.president!
(marilyn)

χρονια πολλα Μινα μου,νασαι καλα
(ζαμις)

mike64 είπε...

Μπρουφάρα, Μπρουφάρα σκίστους την... άστο μη διαγραφεί κιόλας. Σύντροφε νάσαι καλά για να συνεχίσεις να δίνεις για πολλά χρόνια ένα σοβαρό και δημιουργικό πεδίο ανταλλαγής απόψεων για την ομάδα μας.

br fun_atic είπε...

@mike64

Με τις κατάλληλες προφυλάξεις όμως.
Μη κολλήσουμε και κονδυλώματα :)

Μην κάνεις καμιά πλάκα και δεν έρθεις στο παγκόσμιο...Θέλουμε πολύ να σε γνωρίσουμε...Αν έρθεις αργά όμως, υπάρχει ο κίνδυνος να σε θυμόμαστε ως μια θολή ανάμνηση...

Καλύτερα νωρίς...13:30-14:00. Το πολύ πολύ εκείνη την ώρα να σε έχει θολή ανάμνηση μόνο ο Ευτύχης μας, ο οποίος χάνει σε εκρηκτικότητα, αλλά κερδίζει σε διάρκεια!!!

Panos είπε...

Πολύχρονος

άντε και στα 1.000.000 χτυπήματα το μήνα

br fun_atic είπε...

Αν πρέπει να απαντάω κιόλας, τότε μάλλον θα χρειαστεί να μάθω ακορντεόν...
Ελεήστε τον κυανέρυθρο!!!

Jamie S. Poursas είπε...

BrFunAtic χρόνια πολλά κι από μένα. Το δημιούργημά σου είμαι βέβαιος πως θα αντέξει στον χρόνο γιατί γίνεται με μεράκι, αγάπη και από ότι καταλαβαίνω πολύ κόπο.
Να έχεις υγεία εσύ προσωπικά και η οικογένειά σου.
Να είμαστε όλοι καλά (όσοι συμμετέχουμε συζητώντας στο blog σου) μα πάνω απ' όλα ο Σύλλογός μας να βρει τον δρόμο του και πάλι.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που επιτέλους λήφθηκε μια πρωτοβουλία για να τιμηθεί ο Σύλλογος στα 120 χρόναι από την ίδρυσή του. Το δικό μου μήνυμα είναι πως πρέπει να γνωρίζετε ότι είστε πολύ τυχεροί που ζείτε στην καρδιά του Πανιωνίου και έχετε την δυνατότητα να συμμετέχετε σε πάσης φύσεως εκδηλώσεις του Συλλόγου (αθλητικές, πολιτιστικές κ.α.).
Δυστυχώς η φύση του επαγγέλματός μου είναι τέτοια που πολύ δύσκολα έχω χρόνο έστω και για μια βόλτα στην Καβάλα ή στην Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσω ένα παιχνίδι της ομάδας και αυτό με στεναχωρεί ιδιαίτερα.
Μακάρι να μπορέσω κάποια στιγμή να παρευρεθώ κι εγώ σε κάποιο από τα Παγκόσμια, θα ήταν πολύ μεγάλη η χαρά μου να γνωρίσω και τους υπόλοιπους φίλους. Πιστεύω πως πάντα θα υπάρχει η πρόνοια για ένα μικρό κάθισμα και για μένα.
Και πάλι χρόνια πολλά και ότι καλύτερο σε όλους μας!

br fun_atic είπε...

αφιερωμένο στον έναν

http://www.youtube.com/watch?v=TbYzioi5vQo

br fun_atic είπε...

όταν κατέβεις (ανέβεις) στην Αθήνα, θα κάνουμε ένα παγκόσμιο για 'σένα.

Το ότι μένουμε κοντά δεν είναι πάντα καλό...Η πίεση , οι γκρίνια, οι φήμες και ό,τι κακό έχει να επιδείξει ο σύλλογος (και δυστυχώς είναι πολλά) είναι πιο έντονα...

Miltos@Chios είπε...

Χρονια πολλα και καλη συνεχεια!Αντωνη αν κανεις αριστερο κλικ πανω στο counter μου θα σε οδηγησει να το εγκαταστησεις και εσυ

Costix είπε...

Παρτε και μια πενια για να φτιαξει η μερα σας.
Εξαιρετικα αφιερωμενη στον Κωνσταντινο.
http://www.youtube.com/watch?v=cJpB_AEZf6U

Costix είπε...

Αντε παρτε και αυτο επειδη ειστε καλα παιδια.
http://www.youtube.com/watch?v=r-5gFpfNlZ0

General Tanz είπε...

@Costix
Αυτη η εκτελεση πως σου φαινεται???

http://www.youtube.com/watch?v=xE3hcp2yLUQ

@ Costix & All
Δεν ξεχναω το μεσημερακι της Παρασκευης.
Please fill out the participation form!!!!!

br fun_atic είπε...

να αφιερώσω κι εγώ στον μάνατζερ

http://www.youtube.com/watch?v=Q8Tiz6INF7I

br fun_atic είπε...

το έχω σε λαϊκό

http://www.youtube.com/watch?v=Z_dUMXcfbj8

http://www.youtube.com/watch?v=PxtdZTQah_I

σε dance

http://www.youtube.com/watch?v=08_RNLRYBV8

σε hiphop

http://www.youtube.com/watch?v=UFeonLX2drI

σε αμανέ
http://www.youtube.com/watch?v=APNN8Tpj9xc

και σε Μπουγά (μία κατηγορία από μόνος του)

http://www.youtube.com/watch?v=KR2E90nVjDc&feature=related

zamis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=QXGoiAgrt5k&feature=related

c@mel είπε...

Χρόνια καλά κι από εμένα και να αφιερώσω αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=jFRlRAItVS0

@br
Σου απάντησα στο mail.

br fun_atic είπε...

θα το θυμάσαι μια ζωήηηη, το γκολ του Ναλιτζή!!!


Αλλά σου 'χω κι εγώ

http://www.youtube.com/watch?v=o9c-1YO_sRE

boko. είπε...

χρονια πολλα Br!!!!!!!!!

Το δωρακι μου?

Κιντής τελος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

antunix είπε...

Τυχαίο το γεγονός ότι μόλις το blog έσβησε 2 κεράκια, παραιτήθηκε ο Κιντής….?????

br fun_atic είπε...

Ο Πρόεδρος του Πανιωνίου ΓΣΣ ΠΑΕ κ. Γιώργος Κιντής προέβη σήμερα στην κάτωθι δήλωση:
"Προφανώς η πλήρης ευθύνη για την ως τώρα αγωνιστική και εξωαγωνιστική εικόνα της ομάδας είναι δική μου. Εννοείται, επίσης, ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Η παραίτησή μου είναι στη διάθεση του μετόχου".

Αυτή δεν είναι ξεκάθαρη παραίτηση.Πολύ φοβάμαι ότι η διατύπωση αυτή μπορεί άνετα να οδηγήσει σε μη αποδοχή της παραίτησης, άρα σε στήριξη του κ. Κιντή.
Καθαρές λύσεις. Δεν έχουμε περιθώρια...

Προσωπικά δεν θα μπορούσα να δεχθώ μεγαλύτερο δώρο για τα δύο χρόνια του μπλογκ...Ελπίζω να γίνει αποδεκτή και να ανατεθεί η διοίκηση του Πανιωνίου σε ανθρώπους με αγάπη για την ομάδα.

@camel

bak

Panionara είπε...

μηπως ειναι σαν την παραιτηση Βεντούρη; Ειναι μοδα να παραιτουνται οι προεδροι στον Πανιωνιο;

br fun_atic είπε...

αν δεν δείτε αποδοχή, μην χαίρεστε...

KANTHAR0S είπε...

Χρόνια πολλά ρε μάγκα.

zamis είπε...

Δεν νομιζω τελος..
Το vistrack τι λεει?...

c@mel είπε...

Έχει Μάκη στο sport-fm

General Tanz είπε...

Ειναι δυνατον να υπεβαλε παραιτηση χωρις να εχει ενημερωσει in advance???
Δυσκολο.

br fun_atic είπε...

ανέβασα και Poll για το θέμα της παραίτησης. Μη βαράτε παιδιά...δεν σας προλαβαίνω...

τρελοπανιωνιος είπε...

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ...!!! ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ BLOG ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ..!1

NK99 είπε...

Πρώτα από όλα πρέπει να σε ευχαριστήσω. Πιστεύω ότι έχεις προσφέρει πολλά στο σύλλογο όπως και οι υπόλοιποι Πανιώνιοι που διατηρούν blog.
Χρόνια πολλά.am

zouri1 είπε...

εκφραχω και εγω τα χρονια πολλα.Σου εχω πει και κατ ιδιαν οτι μ αρεσει πολυ ο χωρος σου.Χωρις ακροτητες εκφραζουμε την αποψη μας και διαβαζουμε και τις αποψεις των αλλων.Σ ευχαριστω για αυτο που προσφερεις

zouri1 είπε...

ο καλυτερος counter ειναι αυτος
http://statcounter.com/

Slippy είπε...

Xronia polla

Bertheway είπε...

Χρόνια πολλά και από μένα!Συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις και μεταξύ μας τώρα....Το blog για τα παγκόσμια δεν το ξεκίνησες???? lol