Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΘΕΜΑ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ

Για το σημερινό παιχνίδι με την Καβάλα θαμπορούσαμε να κάνουμε πολλές φιλοσοφικές συζητήσεις. Θα μπορούσαμε για παράδειγμα να μιλήσουμε για τη διαιτησία που μας αδίκησε. Ναι, αλλά κάποιος άλλος θα πει δικαιολογημένα ότι αδίκησε και την Καβάλα, οπότε ουσιαστικά θα μιλούσαμε για μια κακή διαιτησία που δεν επηρέασε το αποτέλεσμα.

Θα μπορούσε κάποιος άλλος να μιλήσει για τις αλλαγές της ενδεκάδας ή για τη φλύαρη υπεροχή μας. Κατά τη γνώμη μου άξιος λόγου ήταν μόνο ο Βαζ Τε, ο οποίος σε ένα μετριότατο πρωτάθλημα μπορεί να παίζει όσο χρειάζεται (και αντέχει) ώστε να διακρίνεται. Οι υπόλοιποι (καινούργια πρόσωπα ή αλλαγές) δεν φάνηκαν, με εξαίρεση ίσως τον Πούπο. Και αφού τέλος πάντων μιλήσουμε για πολλά, ίσως και να μην βγάλουμε συμπέρασμα για τους λόγους και αυτής της ήττας από μια μετριότατη ομάδα, όπως η φετινή Καβάλα και όπως όλες οι προηγούμενες που αντιμετωπίσαμε. Μα μετριότατη ομάδα είμαστε κι εμείς, οπότε ανάμεσα σε δύο μέτριες ομάδες το αποτέλεσμα είναι ανοιχτό. Τελικά τι φταίει; Μήπως ο περσινός Πανιώνιος, με δύο προσθήκες, θα μπορούσε να ξεχωρίσει στο κάκιστο φετινό πρωτάθλημα;

Κατά τη γνώμη μου αυτό που φταίει είναι το ισοζύγιο άμυνας και επίθεσης. Έχουμε αποδείξει ότι για την ώρα μπορούμε να σκοράρουμε το πολύ ένα γκολ ανά παιχνίδι πρωταθλήματος. Αυτό θα μπορούσε να είναι σημαντικό, αν δεν δεχόμασταν γκολ στην άμυνα. Ο κος Στάρε είχε δημιουργήσει μια τετοια ομάδα στο παρελθόν. Το κακό είναι ότι δεχόμαστε, από στιγμιαία λάθη (αλά Πασχάλη) ένα με δύο γκολ ανά παιχνίδι. Άρα είναι δεδομένο ότι για την ώρα μπορούμε να πετύχουμε νίκη μόνο όταν ο αντίπαλος δεν σκοράρει.

Είναι τόσο κακή η άμυνά μας; Νομίζω πως όχι. Άλλωστε θεωρώ ότι αρκετοί αμυντικοί μας όπως ο Λάτκα, ο Σιόβας ( σε μικρότερο βαθμός) και ο Κοντοές ( η μεγάλη φετινή έκπληξη) είναι βελτιωμένοι.

Το πρόβλημά μας είναι η επίθεση. Αν και έχουμε ένα σωρό ικανούς περιφερειακούς επιθετικούς, δεν έχουμε το εύκολο γκολ. Όσες αναλύσεις κι αν ακούσω δεν πρόκειται να πειστώ για τον Μπόσκο και θεωρώ ότι μέχρι τον Δεκέμβριο θα είμαστε μεταξύ σφύρας και άκμονος, αφού κανείς δεν μπορεί να μας προσφέρει το εύκολο γκολ. Δυστυχώς επιβεβαιώνονταν όσα λέγαμε το καλοκαίρι. Το πράγμα φωνάζει.

Η ομάδα δεν έχει σέντερ φορ αξιώσεων. Θα μπορέσουμε να βρούμε, θα έχουμε τα χρήματα να τον αγοράσουμε; Δεν ξέρω. Μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πιθανόν από την δέκατη αγωνιστική και ύστερα να μπορούμε να κάνουμε ένα μικρό ντεμαράζ, εάν και εφόσον έχουμε τα ψυχικά αποθέματα. Για την ώρα το μόνο που πρέπει να βλέπουμε μπροστά μας είναι το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, το οποίο έχει αποκτήσει πλέον τεράστια σημασία.

24 σχόλια:

br fun_atic είπε...

μόλις είδα ότι σχεδόν όλα τα υπόλοιπα μπλογκ θέτουν θέμα διαιτησίας.Παιδιά να μην ξεχνάμε ότι ο διαιτητής αδίκησε και την Καβάλα...

Όταν έχεις πραγματικά καλή ομάδα, η διαιτησία δεν μπορεί να σε επηρεάσει δραστικά. Εμείς δεν έχουμε πραγματικά καλή ομάδα. Αυτό είναι γεγονός.

στα στατιστικά του πρώτου ημιχρόνου φαίνονταν ότι είχαμε τρια σουτ και η Καβάλα 1. Η διαφορά όμως είναι ότι τα δικά μας ίσα που έφτασαν στο τέρμα...

Αυτό που κυρίως φταίει λοιπόν είναι οι δικές μας ανεπάρκειες. Ατυχία που βρήκαμε και τον Γκαλίνοβιτς σε εξαιρετική ημέρα. Ο Κροάτης έχει εναντίον μας πολύ καλή προϊστορία. Να σας θυμίσω τη μεγάλη απόκρουση που είχε κάνει στο σολντ άουτ στην κεφαλιά του χούτου, από την σέντρα του φαμπιάν ύστερα από τη μαγική ενέργεια στον Καραγκούνη.

Από τα φιλικά όμως βλέπουμε το ίδιο. Η μπαλίτσα να φτάνει σχεδόν μέχρι τη μέση και μετά να χάνεται... Γι αυτό δεν φταίει ο διαιτητής αλλά ο Κιντής και οι φιλοσοφίες του...

IWN1998 είπε...

Εγώ έγραψα όντως για τη διαιτησία αλλά ανέφερα ότι δεν πρέπει να σταθούμε εκεί και μόνο γιατί έτσι δεν θα βγάλουμε συμπεράσματα για τα τόσα μείον που έχουμε και πρέπει να διορθώσουμε
Πλην όμως δεν είναι ορθή η ανάλυση ότι το ματς δεν το έκρινε η διαιτησία και ότι αδίκησε και την Καβάλα.
Είναι σαφές ότι τα διαιτητικά λάθη του πρώτου μέρους και η δική μας ολιγωρία στο πρώτο γκολ, άλλαξαν πλήρως τη ροή του αγώνα και τον έκαναν εύκολο για τους γηπεδούχους. Η Καβάλα με ένα σωστό διαιτητή έπρεπε να παίζει από το πρώτο μέρος με 10 ή και με 9 ποδοσφαιριστές με τα όσα έκαναν και προφανώς άλλη ψυχολογία θα υπήρχε με το 0-1...Συνεπώς ναι δεν μας φταίει μόνο η διαιτησία και θα χάσουμε το δάσος βλέποντας τα δέντρα αν επικεντρωθούμε εκεί αλλά δεν μπαίνουν τα διαιτητικά λάθη σε ισοζύγιο μεταξύ των δυο ομάδων για να χρησιμοποιήσω τον τίτλο σου.

Ron Barceló είπε...

Θυμήστε μου λίγο πού αδικήθηκε η Καβαλα..?
Το να είσαι προκλητικός με μια ομάδα, να επιτρέπεις συνεχώς τα δολοφονικά μαρκαρίσματα των μισθοφόρων του Ψωμιάδη, να σφυρίζεις φουλ έδρα για πάνω από 70 λεπτά και να ακυρώνεις πεντακάθαρο γκολ δεν ισοσταθμίζεται με το να μην καταλογίσεις πέναλτι υπέρ της Καβάλας στο 80-φεύγα.
Σαφής αλλοίωση αποτελέσματος το λέω εγώ.
Η ομάδα απροστάτευτη πλήρως.
Μπράβο στους 12 μάγκες που πάλευαν με θεούς και δαίμονες.-

1]Χαίρομαι για το γεγονός ότι γλιτώσαμε από τον Καρντόσο το καλοκαίρι. Ο τύπος είναι το ίδιο καραγκιόζης και προκλητικός όπως κ πέρυσι.
2]Αραγε εκτός από το Ριέρα, η διοίκηση θα τιμωρήσει και τα νευράκια του Σιόβα κάτα την αποχώρηση του? Χαρακτηριστικό παράδειγμα πως η ομάδα είναι σκορπιοχώρι κ εκτός αγωνιστικού χώρου.
3]Υπομονή τέλος. Χορτάσαμε δηλώσεις, μπλοκάκια, σημειώσεις κ εργατικούς θιασώτες της..τακτικής.

amanAM είπε...

Μπρφάνιε, το μεγαλύτερο πρόβλημα με τον διαιτητή, ήταν πως κάθε φάουλ, κάθε κόρνερ, κάθε σέντρα προς την περιοχή της Καβάλας, την σταματούσε με επιθετικό φάουλ. Μόνο με μακρινό σουτ μπορούσαμε να σκοράρουμε, το πετύχαμε μια φορά με τον Βαζ Τε, δεύτερη δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Ναι δεν έδωσε πέναλτι υπέρ της Καβάλας, αλλά δεν άφησε κανένα περιθώριο να κινδυνεύσει η Καβάλα.

Έχεις όμως δίκιο, πως δεν φταίει μόνο ο διαιτητής. Για την δικιά μας ανικανότητα στην εκτέλεση όλων των στημένων, για την εξαφάνιση του Μπάλαμπαν και του Σαλαλί, για την ανυπαρξία πραγματικού σέντερ φορ, για τα μόνιμα αμυντικά προβλήματα που προκαλούν στιγμιαία λάθη που 1-2 εξ αυτών καταλήγουν στα δίχτυα μας, δεν φταίει ο διαιτητής.

Και ξέρουμε ποιός φταίει, που διοικητικά η ομάδα είναι ανύπαρκτη, και είμαστε ο εύκολος στόχος.

br fun_atic είπε...

@argy
νομίζω ότι κάναμε ελάχιστες ευκαιρίες. Οι μία με δύο καλές μας στιγμές αποσοβήθηκαν από τον πολύ καλό Γκαλίνοβιτς. Από την άλλη δεχθήκαμε δύο γκολ που μπορούσαν να αποσοβηθούν. Στο διάστημα από το 40 έως και το 65 παρουσιάζουμε νεκρά σημεία τον τελευταίο καιρό.

Θεωρώ λοιπόν ότι για όλους αυτούς τους λόγους δεν μπορούσαμε να πετύχουμε χθες κάτι περισσότερο από ισοπαλία.

Κατά τη γνώμη μου το πρώτο γκολ δίκαια μας ακυρώθηκε. Κρίνοντας από τη στάση του σώματος του αμυντικού (που ξαφνικά γέρνει όλο τον κορμό του) και από το ότι το χέρι του Κούμο δείχνει να ξεπροβάλει πίσω από τα χέρια του, πιστεύω ότι ο Κούμο του έκανε λαβή με το χέρι. Θα το ξαναδούμε βέβαια σήμερα το βράδυ.

Για το δεύτερο γκολ δεν έχω ξεκάθαρη άποψη, γιατί ειλικρινά δεν γνωρίζω αν υπάρχει οφσάιντ από φάουλ. Κρίνοντας από τον κανονισμό βέβαια (http://www.diaitisia-xanthi.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=60&Itemid=60) συμπεραίνω ότι υπάρχει θέμα οφσάιντ από φάουλ, γιατί οι περιπτώσεις που ο παίκτης δεν βγαίνει οφσάιντ από εκτέλεση στημένου είναι συγκεκριμένες (τερμα, πλάγιο, κόρνερ). Από την άλλη στην Καβάλα δεν δόθηκε καθαρότατο πέναλτι. Άρα στην πραγματικότητα μιλάμε για μία σημαντική αμφισβητούμενη φάση για κάθε ομάδα.

Πάμε τώρα στο θέμα των καρτών και του σκληρού παιχνιδιού. Αυτή την ιστορία την αντιμετωπίζουμε εδώ και δύο χρόνια. Ουσιαστικά από τότε που έφυγε ο Δέδες από τον πάγκο. Να μην υποτιμήσουμε τον ρόλο του...Η παρουσία του δεν περνούσε απαρατήρητη. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που όλες οι ομάδες χρησιμοποιούν σε αντίστοιχες θέσεις κάποιους με κύρος ή παλαιούς διαιτητές.

Μπορείτε να μου πείτε ποιος είναι ο δικός μας γενικός αρχηγός; Γιατί αν είναι αυτή που ακούω,μάλλον είναι λογικό να υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια και να χάνουμε τα μικρά σφυρίγματα ενός αγώνα, τα οποία όμως διαμορφώνουν κλίμα, μας φορτώνουν κάρτες και μας καταστρέφουν το παιχνίδι...

Costix είπε...

Υπαρχει και η φαση του δευτερου μας γκολ στο β' ημιχρονο, που σκοραρει ο Λατκα με το κεφαλι. Εχει βεβαια σφυριξει οφσαιντ τον παιχτη που κανει την πρωτη κεφαλια απο δεξια, αλλα στο ριπλευ φανηκε ΚΑΘΑΡΑ οτι ξεκινησε απο ΚΑΝΟΝΙΚΗ θεση και ουτως η αλλως θα κατεληγε σε γκολ. Σφαξιμο με το ΒΑΜΒΑΚΙ. Κατ' αρχας στο 42' σου εχει και τους δυο σεντερ-μπακ με κιτρινες καρτες.
Απαραδεκτος ο Σιοβας, πρεπει να τιμωρηθει και να φαει λιγο παγκο. Ποιος ειναι τελος παντων, ουτε ο Ρεκομπα να ηταν.
Τον Σκουρτη μεσα γρηγορα, μπας και βελτιωθουμε στο σκοραρισμα.
Και ολους τους παιχτες στις φυσικες τους θεσεις. Απο οτι μοιαζει εχει παιχτες για ολες τις θεσεις. Ακομα και του αριστερου μπακ, την καλυπτει υπεροχα προς το παρον ο Κοντοες. Οσο για σεντερ, ειπαμε υπαρχει Σκουρτης. Αυτη η μανια να σνομπαρουμε σιγουρες και δοκιμασμενες λυσεις οπως Μανιατης δεξι μπακ μας εχει κοστισει ακριβα. Δεν βλεπει ο Στορε οτι μπαζουμε δεξια με τον Βαρο ?? Οσο απο ανασταλτικα χαφ εχουμε πολλες λυσεις. Και γιατι δεν παιζει τον Κουρντι που εχει ανετα την θεση αντι για τον Τσοτσα που σερνεται φετος ?? Τουλαχιστον απο τον Σουηδο περιμενω ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

br fun_atic είπε...

αλλά ακόμη κι αν θεωρήσουμε ότι αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τη διαιτησία, πως θα το αντιμετωπίσουμε; Ο Κιντής δεν πρόκειται να βγάλει την παραμικρή ανακοίνωση, ο Τσακίρης δεν έχει θεσμικό ρόλο, άρα το πολύ να βγει μια απρόσωπη ανακοίνωση...

Ουσιαστικό λοιπόν το θέμα της διαιτησίας, αν υπάρχει, μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε μόνο με την καλή εμφάνιση της ομάδας. Που είναι; Γιατί έχουμε βαρεθεί να λέμε πόσο μέτριοι ήμαστε απέναντι σε μετριότατες ομάδες. Για την ώρα δεν έχουμε αντιμτωπίσει ομάδα της προκοπής. Και μη μου ει κανείς ότι η χθεσινή Καβάλα είχε καμία σχέση με την περσινή.
Άρα η κουβέντα γυρνάει στο τι θα μπορούσαμε να πετύχουμε, αν δεν ακολουθούσαμε τους πειραματισμούς Κιντή.

Griniaris είπε...

Η αλήθεια είναι ότι η πολύ κακή διαιτησία τελικά έγειρε εις βάρος μας.
Πιο μεγάλη αλήθεια όμως είναι η ανυπαρξία σέντερ-φορ.Ο κακομοίρης ο Σαλαλί έτρεχε δεξιά αριστερά χωρίς να παίρνει πάσες.Για πολλοστή φορά θα πω ότι έχει χαθεί φέτος μια μεγάλη ευκαιρία.Τέσσερις ελλείψεις είχαμε από περυσι.Τερματοφύλακας οκ.Η αριστερή πλευρά καλύπτεται πολύ καλά από Κοντοέ.Επιθετικό χαφ όμως και σέντερ-φορ δεν αποκτήθηκαν ποτέ.Θεωρώ εντελώς λάθος τη διαχείριση έστω των λίγων χρημάτων που είχαμε διαθέσιμα για φέτος...

br fun_atic είπε...

και όπως λέει και ένας φίλος, μέχρι και σήμερα είχαμε αρκετά καλή αντιμετώπιση.Στο παιχνίδι με τον Βόλο δεν είχαμε προβλήματα, στο παιχνίδι με την Ξάνθη, μπορεί ο διαιτητής να ανέχθηκε το σκληρό τους παιχνίδι, αλλά χάρισε την απευθείας κόκκινη στον Ριέρα, στο παιχνίδι με τον Άρη δεν είχαμε παράπονο, στο ΟΑΚΑ είχαμε πολύ ικανοποιητική αντιμετώπιση για τον χαρακτήρα του παιχνιδιού και φτάνουμε στο χθεσινό παιχνίδι, όπου ο διαιτητής απλά είναι κάκιστος.
Στην τελική ανάλυση το να παίξει έδρα ένας άπειρος και κακός διαιτητής, όταν μάλιστα απέναντί του έχει τον Μάκαρο είναι λογικό. Χθες ο Στόρε πήγε να βγάλει το φίδι από την τρύπα...Μαθαίνει πάντως γρήγορα ο Σουηδός...

Η ομάδα είναι ξέφραγο αμπέλι. Και όπως λέγαμε και με τον griniaris το πρωί, το μόνο που περιμένουμε φέτος, είναι μπας και παρουσιάσουμε άλλο πρόσωπο από τον Γενάρη και ύστερα ή κάνουμε καμιά καλή μεταγραφή. Γιατί κατά τ' άλλα είναι μάπα το καρπούζι...

Να το πούμε κι αλλιώς. Φαντάσου τον διαιτητή να βγαίνει από τη φυσούνα και να βλέπει τους παράγοντες των δύο ομάδων. Από τη μία να είναι ο Μάκαρος και από την άλλη ο Jim και ο Σπάρος...Χρειάζεται να του πει κανείς τίποτα;;;

IWN1998 είπε...

Ο Κοντοές δεν παύει να είναι ο πιο βελτιωμένος και φορμαρισμένος αλλά επίσης δεν παύει να είναι ένας δεξιοπόδαρος που παίζει αριστερό μπακ και που κατά συνέπεια πρέπει ν’ αλλάζει πόδι ή να συγκλίνει στον άξονα για να κάνει μια σέντρα της προκοπής. Άρα και σ’ αυτή τη θέση έχουμε μειον σε σχέση με πέρυσι για να μην αναφέρω και τα στημένα που χάθηκαν με τη μεταγραφή Τζαβέλα.

br fun_atic είπε...

Αν λοιπόν δούμε ότι απλά δεχόμαστε περισσότερα γκολ από αυτά που μπορούμε να πετύχουμε, τότε ίσως θα έπρεπε να γίνουν ανακατατάξεις στην άμυνα. Ας κάνω λοιπόν κι εγώ τον προπονητή του πληκτρολογίου.
Μάχο, μένει.
Λάτκα μένει.
Βαρό, δεν βοηθάει ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Συνεπώς μπορούμε να γυρίσουμε δεξιά τον Μανιάτη.
Σιόβας:καλύτερος από πέρσι, αλλά θεωρώ ότι στην ίδια θέση μπορεί να είναι καλύτερος ο Τσότσα. Το μόνο που μένει είναι το αριστερό μπακ. Ο Κοντοές είναι καλύτερος από τους υπόλοιπους.
Η μετακίνηση του Τσότσα στην άμυνα θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο για τον Κούρντι. Κούρντι και Κούμο θα μπορούσαν να κάνουν ένα ικανοποιητικό δίδυμο. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι λύσεις έχουμε, με εξαίρεση τη θέση του σέντερ φορ.
Μιά που δεν μπορούμε να σκοράρουμε με άνεση, ας βελτιώσουμε τουλάχιστον την άμυνά μας...

Griniaris είπε...

Προπονητές διαβάζω άρα εμένα ψάχνετε...

Όταν η ομάδα ξεκινάει με κάποιες σταθερές που όμως είναι οι αδύναμοι κρίκοι, δεν φτιάχνεται ποτέ.Βαρό,Μπάλαμπαν και Σιόβας δεν μπορεί να είναι αναντικατάστατοι στην ενδεκάδα.Οι υπόλοιπες θέσεις συμπληρώνονται κάπως σαν ντόμινο.Πολύ θα ήθελα να δω μια αρχική ενδεκάδα με Μάχο,δεξιά Μανιάτη,αριστερά Κοντοέ,σέντερ-μπακ Λάτκα Τσοτσαλιτς,στο κέντρο Κούρντι-Κούμο-Πούπο και Ρίσγκαρντ και μπροστά Ριέρα με Σαλαλί...

Costix είπε...

Σε τσακωσα Griniaris.
Πες μας στο 4-4-2 που παιζεις, ποιος θα ειναι αριστερο εξτρεμ και ποιος δεξιο.

Θεμιστοκλής είπε...

Εμφανέστατη, πάντως, η έλλειψη επιτελικού κι ακόμα περισσότερο, σέντερ φορ. Λείπει το εύκολο γκολ. Το οποίο, όσο αφορά την απόδοση μιας ομάδας σε αγώνα δεν είναι το κερασάκι στην τούρτα όπως ακούω καμμιά φορά σε αναλύσεις, αλλά η ίδια η τούρτα.
Ασ ελπίσουμε να γίνουν μια-δυο σωστές διορθωτικές κινήσεις το Γενάρη, αν και δεν είμαι πολύ αισιόδοξος...

Griniaris είπε...

Θα παίζω ρόμβο Costix,με εναλλαγές...

Σ'έσκισα...

zamis είπε...

Παιδια,εμενα η ομαδα μου αρεσε αρκετα.
Δεδομενα αυτα που λετε,δεν διαφωνω,ομως βλεπω καποια πραγματα που περυσι δεν υπηρχαν.
Οι γραμμες ειναι κοντα,η αναπτυξη ειναι καλη,κομπινες οπως στο δευτερο γκολ που ακυρωθηκε πανε να βγουν.
Για μενα ο Σουηδος δουλευει και εχουμε μετα απο καιρο προπονητη.
Χρειαζεται χρονος και υπομονη.

br fun_atic είπε...

Δεν είναι ο Σουηδός το πρόβλημα.Αντικειμενικά όμως δεν έχουμε βάλει περισσότερα από ένα γκολ, ενώ δεχόμαστε πάντα τουλάχιστον ένα.

amanAM είπε...

Πάμε για πρωτάθλημα, κι εσείς γκρινιάζετε σαν ΑΕΚτζήδες. Οι αποδείξεις, εδώ

General Tanz είπε...

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18014&catid=5

Τον θυμαμαι αμυδρα, αλλα ειναι βεβαιον οτι αυτος εβαλε τις βασεις για την καλυτερη ομαδα του Πανιωνιου EVER.
Καλο ταξιδι Ντεζο.

zamis είπε...

Δυστυχως για καποιους ειναι προβλημα και ο Σουηδος.
Αυτο το βρισκω ισοπεδωτικο.Ο ανθρωπος εχει ερθει στην μπανανια,προσπαθει να καταλαβει τι συμβαινει και ταυτοχρονα παλευει για το καλυτερο.
Λαθη θα κανει,αναρωτιεμαι αυτοι που τον οικτιρουν ειναι αλανθαστοι και τελοιοι στις δουλειες τους?

Costix είπε...

Συμφωνω απολυτα με τον Zamis, αν φυγει ο Σουηδος τωρα θα παθουμε μεγαλη ζημια. Πιστευω οτι αν μεινει και του χρονου και με μερικες προσθηκες ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ στο ροστερ, θα δουμε σπουδαια μπαλα απο την ομαδα. Το εχει ο ανθρωπος !!!

br fun_atic είπε...

Πάντως μπαίνει γρήγορα στο πνεύμα. Μπιζάρισμα στον κόσμο στο ΟΑΚΑ, κυνήγι στον διαιτητή, Γαλλικά με τον Big Mac jr...Μαθαίνει ο Σουηδός!!!

Όπως λέω και στο νέο θέμα που ανέβασα, ουσιαστικά στον Πανιώνιο υπάρχουν κάποιες παγιωμένες θέσεις. Ιδίως στην επίθεση. Με δεδομένο ότι δεν έχουμε σέντερ φορ και εύκολο γκολ, γενικά ψαχνόμαστε. Τα περιθώρια αλλαγών είναι μικρά.

Πως να κρίνεις τον Σουηδό; Αυτούς έχει αυτούς βάζει. Η κουβέντα του γιατί δέχθηκε να έχει τους συγκεκριμένους είναι μεγάλη. Πιθανόν όποιος την πιάνει να μην έχει αντιληφθεί σε βάθος το νέο διοικητικό μοντέλο, το οποίο αποτελείται ελέω Τσακίρη (δίκην Θεού) από ένα στέλεχος, τον αόρατο Δανό και τον αντιπρόεδρο Βου.

Αν ο Σουηδός καταφέρει να πατήσει πόδι σε ένα τόσο απολυταρχικό περιβάλλον, θα έχει αποδείξει ότι είναι πολύ μάγκας...

br fun_atic είπε...

λέγοντας παγιωμένες, εννοώ θέσεις που καταλαμβάνουν συγκεκριμένοι παίκτες, ανεξάρτητα από την προσφορά τους, τη φόρμα τους ή το επίπεδο φυσικής τους κατάστασης. Για παράδειγμα, αδυνατώ να καταλάβω γιατί ο Μπόσκο είναι τόσο βασικός και αναντικατάστατος από πέρσι, με δεδομένο ότι ούτε ο τρομερός σκόρερ είναι ούτε έχει σιδερένια πνευμόνια.

Griniaris είπε...

Εγώ δεν μιλάω για εμμονές του Στόρε αλλά άλλων ως προς κάποιους παίκτες...