Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΛΙΝΕΝ ΤΩΡΑ

Όσο κι αν κοστίζει, όσο δύσκολο κι αν είναι, όποιους κι αν θέλει να φέρει μαζί του, φέρτε τον Λίνεν ΤΩΡΑ, χωρίς δεύτερη σκέψη.

30 σχόλια:

NK99 είπε...

Στην κατάσταση που είμαστε δεχόμαστε να φέρει και και την πεθερά του...

zamis είπε...

Μην γινομαι κουραστικος..

υ.γ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ

antonis είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΛΙΝΕΝ Ο ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΒΟΥΤΗΡΟΜΠΕΜΠΕΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

Katrinos είπε...

«Είμαι αγωνιστής και δεν παραιτούμαι. Το πιο εύκολο που θα μπορούσα να κάνω αυτή τη στιγμή ήταν να σηκωθώ και να φύγω διακόπτοντας την προσπάθεια, ωστόσο δεν δουλεύω έτσι. Μόνο αν οι παίκτες πουν ότι πλέον δεν με εμπιστεύονται ή αν η διοίκηση πιστεύει ότι δεν έχω να προσφέρω τίποτα στην ομάδα τότε θα το σεβαστώ και θα συζητήσω τη διακοπή της συνεργασίας»,



Συμπαθέστατε Μιχάλη , σε παραδίδω στη κρίση του κοινού.

Φίλε Αντώνη δεν πρέπει να μας κάνει τη χάρη, πρέπει επιτέλους να καταλάβει οτι είναι η μόνη λύση. Λύσεις τύπου Δερμιτζάκη απλά συντομεύουν το μαρτύριο..

Katrinos είπε...

και επειδή αρχίζω και τα παίρνω , δικαιολογίες τύπου κοστίζει πολύ είναι μαλακίες.

Πρώτον ας τον ρωτήσουν πρώτα εαν θέλει και μετά να διαπιστώσουν εαν το κασέ του είναι αυτό που νομίζουν.
Μη ξεχνάτε οτι ήδη έχει πάρει για φέτος την αποζημίωση απο τους γαύρους.
Δεύτερον εαν η λύση Λίνεν φαντάζει ακριβή, ας αναρωτηθούν οι διοικούντες πόσο θα κοστίσει ένας υποβιβασμός και μετά να ξανασκεφτούν το κόστος.


Τρίτον , μην είστε σίγουροι οτι ο Λινεν θα γυρίσει σίγουρα , ακόμα και εαν του το ζητήσουμε. Βλέποντας το ρόστερ και το πως χτίστηκε η φετινή ομάδα, είναι αποστολή αυτοκτονίας. Λίγοι θα θελήσουν να φάνε το πακέτο.

zamis είπε...

Ήδη, μάλιστα, έχουν αρχίσει να ακούγονται και τα ονόματα των υποψήφιων να αντικαταστήσουν τον Σουηδό στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου, με αυτό του Παύλου Δερμιτζάκη να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

sentra

Panionara είπε...

Tον γαμπρό του Λίνεν πρέπει να τον φέρει ο Τσακ έστω και χωρίς τον Εβαλντ. Και να τον βαλει να δουλευει υπερωρίες στα αποδυτηρια. ΠΟΛΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ

br fun_atic είπε...

αν ο Δερμιτζάκης είναι στην κορυφή της λίστας, στον πάτο της πρέπει να είναι ο Μητσάρας.

Ανώνυμος είπε...

Brfun, ξεκίνησα να γράφω πως είσαι "διχαστικός" (με βάση την ανάρτηση σου). Διαβάζοντας το τελευταίο σχόλιό σου (ακριβώς πριν τις γραμμές αυτές) μου έφυγε το πληκτρολόγιο ...

Ε ρε γλέντια ....

Ρε φίλε zamis, τι άλλο θα δουν τα μάτια μας; Τι άλλο θα ακούσουν τ' αυτιά μας; Θα μας λυπηθεί ο Θεός; Έστω και από συμπόνια, γιατί δεν το αξίζουμε ....

Βαγγέλης είπε...

Περιμένω με αγωνία την δήλωση-αντίδραση του Τσακ η οποία πιστεύω ότι θα δείξει και το μέλλον του στον Πανιώνιο.
Σχετικά με τον αγώνα της Κυριακής θα ήθελα πάρα πολύ να πάμε, όσοι πάμε, και να τραγουδήσουμε όλοι για 90 λεπτά. Αλλά όλοι. Οχι για να στηρίξουμε πρόσωπα συγκεκριμένα τα οποία είναι άλλωστε αναλώσιμα αλλά για να στηρίξουμε τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Να γίνουμε εμείς οι θετικοί πρωταγωνιστές. Αν θέλουμε να στείλουμε κάποιο μήνυμα υπάρχουν τα συνθήματα και τα πανό. Βαρέθηκα την γκρίνια και την καφρίλα που σίγουρα δεν θα βοηθήσουν. Οσοι περιμένουν την ευκαιρία να ξεσπάσουν με άσχημο τρόπο καλύτερα να μην έρθουν. Την Κυριακή ας πάνε όσοι έχουν το κουράγιο!

IWN1998 είπε...

Βαγγέλη τα είπες όλα. Δίπλα στον Πανιώνιο, απέναντι στους "αγωνιστές" και στους "εν ψυχρώ" λαμβάνοντες αποφάσεις.

BRF, ο Λίνεν εδώ που φθάσαμε δεν είναι λύση. Λυπάμαι αλλά πιστεύω ότι και να του προταθεί, θ' αρνηθεί ο ίδιος για διαφόρους λόγους. Λύση δεν είναι και ο άπειρος στην Super League Δερμιτζάκης...
Μια είναι η λύση και την ξέρουμε πολύ καλά και είναι δοκιμασμένη. Αλλά και αυτή για να λειτουργήσει, χρειάζεται σοβαρή ενίσχυση το Γενάρη.
Ο Στόρε όσο μένει εκτίθεται χειρότερα. Στο τέλος θα φύγει κλωτσηδόν, όπως το πάει.

v είπε...

pparte ton katsavaki na sothoume na mazepsei ta amazefta

antonis είπε...

ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΝΕΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΑΝΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΕΒΑΛΝΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Η ΜΕΤΡΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΕΡΑΣΜΑ.

Τίττος είπε...

Καλησπέρα σας.
Αν και δεν έχω πολύ καλή διάθεση μετά και το σημερινό, θα συμφωνήσω με τον BRF για τον Λίνεν, ίσως γιατί τα ονόματα που ακούγονται ως διάδοχη κατάσταση δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη να στηριχθεί η ομάδα και να ανακάμψει. Δεν μας παίρνει για άλλους πειραματισμούς.
Τα λέμε...

Σας διάβαζα παιδιά από τον Μάιο, και χαίρομαι που δεν αισθάνομαι σαν χαμένο χρόνο την ενασχόληση μου εδώ, για τον απλούστατο λόγο του ενδιαφέροντος των γραφομένων σας, τη λογική και το επίπεδο σας.

Unknown είπε...

Αγαπητέ φίλε BR FUN_@IC,
επειδή θεωρώ ότι το blog σου είναι σοβαρό, γιαυτό επανέρχομαι και σου λέω ότι φάσκεις και αντιφάσκεις και στη συγκεκριμένη περίπτωση κάνεις κωλοτούμπες.
Πριν από λίγο καιρό σου έγραψα ότι ο Στόρε είναι το ίδιο υπεύθυνος, αν όχι παραπάνω από τον Κιντή για το κατάντημα της ομάδας και μου απάντησες ότι είναι μαχητής και ... άλλα πολλά. Μέσα σε μια βδομάδα θέλεις τον Λίνεν, ίσως γιατί κι αυτός έχει συνηθίσει να δουλεύει με 35 παίχτες στη προπόνηση.
Δεν είναι καιρός για Λίνεν, γιατί έχει πολλούς εχθρούς στην ομάδα, μέσα (Τσακίρης) και έξω (κάποιοι από τους οπαδούς).
Η ομάδα θέλει Έλληνα προπονητή, χαμηλών τόνων που να μπορεί να εμπνεύσει τους παίχτες και να χαίρει σεβασμού από τον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

@ΔΠΝΤ-2ο: σεβαστή η άποψή σου αγαπητέ. Ωστόσο, δεν ξέρω γιατί, αλλά τα τρία τελευταία χρόνια δεν βρήκα παρά ελάχιστους φιλάθλους που να αμφισβήτησαν τις ικανότητες του Λίνεν. Ακόμα και αυτοί που του καταλόγιζαν διάφορα (που συνήθως είχαν "ακούσει" από γνωστά παπαγαλάκια της διοίκησης) δεν μπορούσαν να αρνηθούν το εξαιρετικό κλίμα αυτής της περιόδου. Τους τελευταίους 8-9 μήνες όμως (από την άνοιξη του 2010), δεν έχω βρεί ούτε έναν που να μην νοσταλγεί τις δύο εκείνες σαιζόν.

Οπωσδήποτε έχεις δίκιο για τους εχθρούς μεσα στην ομάδα (Τσακίρης και όχι μόνον), αλλά αμφιβάλλω για τις αντιπάθειες στους οπαδούς (όχι για το αν υπάρχουν, αλλά για το αν μετριούνται σε κάτι παραπάνω από ελάχιστες δεκάδες).

Το ερώτημα λοιπόν είναι ξεκάθαρο: προέχει η αποφυγή του εξευτελισμού της ομάδας και της πιθανής διάλυσης της ή το καπρίτσιο και ο εγωισμός ενός Προέδρου που την οδήγησε εδώ με τις επιλογές του; Προέχει η αντιστροφή του κλίματος και η δημιουργία μίας αξιόμαχης ομάδας ή η άποψη 10-20 τύπων στην εξέδρα; Αν μου πείς ότι είναι παραπάνω, ή ισως και η πλειοψηφία, ίσως θα πρέπει να αναρωτηθώ γιατί δεν τους έχω συναντήσει (εκτός από μία φορά, που τραμπούκιζαν στην εξέδρα μετά το 0-2 με τον Ηρακλή, επί Λεμονή ....)

Και αν δεν εμπνέει τον κόσμο και την ομάδα ο προπονητής που συνέδεσε το ονομά του με τις δύο καλύτερες χρονιές τα τελευταία 20 χρόνια, ποιός εμπνέει; Και σε τελική ανάλυση, ποιός είναι ο Έλληνας προπονητής που σκιτσάρεις, και ο οποίος είναι αυτή την εποχή χωρίς δουλειά;;; Έτσι για να ξέρουμε ...

Recoba είπε...

Μάλλον είμαι μειοψηφία αλλά δεν θέλω τον Λίνεν πίσω. Προτιμώ να μείνει ο Στόρε ως την Κυριακή το βράδυ, και μετά ας πάρουμε έναν προπονητή-καμικάζι.

Το μέγα πρόβλημα της ομάδας είναι οι παίκτες. Μέτριοι, αδιάφοροι, ντεφορμέ και αγύμναστοι. Αλλά και -μερικώς- άτυχοι. Κάναμε περισσότερες τελικές προαπάθειες στα 2 τελευταία ματς πρωταθλήματος και από τον Εργοτέλη και από τον ΠΑΟΚ, είχαμε και κατοχή μπάλας, προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε. Η ομάδα δεν κάθεται πίσω κλειστά στην άμυνα περιμένοντας. Και το πληρώνουμε αυτό ακριβά.

Είναι ολοφάνερο ότι δεν έχουμε πλέον ψυχολογία. Και ο νέος κόουτς το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι την ψυχολογία. Αλλά επειδή οι καλοί προπονητές τέτοια εποχή έχουν δουλειά και μάγοι δεν υπαρχουν, ας ψάξουμε 2 μέρες παραπάνω μπας και βρούμε κάποιον σοβαρό άνθρωπο.

Ο Τσακίρης όπως έχει δηλώσει και δεν ξέρω κάποιον να μπορεί να τον διαψεύσει "δυστυχώς είναι ο πιο πλούσιος Πανιώνιος". Έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα, προφανώς έχει κάνει λάθη, θα χάσουμε όμως αν σηκωθεί και φύγει γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει εναλλακτική. Εκτός αν έρθει ο Bob ο Κοζώνης οπότε πάω πάσο.

Και για μένα λοιπόν, ούτε κραυγές ούτε βρισίδια ούτε φυσικά επεισόδια. Μόνο στήριξη στην ομάδα την Κυριακή. Μας περιμένουν και στη γωνία μην το ξεχνάμε.

ΥΓ Ο "πολύς" Κούπερ έφαγε 4 απ'την ΑΕΚ στην έδρα του, είναι η μοναδική ομάδα που έχασε από εμάς! και αποκλείστηκε από ομάδα της Β΄ αλλά δεν ακούω τίποτα για απόλυσή του, ίσως επειδή κέρδισε τον ΠΑΟΚ και λέγεται Κούπερ. Πώς έγιναν έτσι οι οπαδοί του Άρη? Παράκληση: Να τον διώξουν άμεσα και να 'ρθει στην Πανιωνάρα. Αυτόν θέλω.

Steve είπε...

Φέρτε τον Λίνεν αλλά μαζί φέρτε και κανένα "Τζιμπουρ" και κανένα "Χούτο", γιατί ο όποιος Λίνεν μόνο με Μπόσκο και Σαλαλί, θα φύγει από μόνος του πριν τις γιορτές.

zamis είπε...

E να βαλουμε τοτε προπονητη τον Τσακ,ετσι δεν ειχε δηλωσει απαξιωνοντας για αλλη μια φορα το Γερμανο?

amanAM είπε...

Μην επιτρέψουμε την Κυριακή το βράδυ, αυτοί που θα πρέπει να απολογούνται για τα χάλια μας, να κάνουν τους κατήγορους. Μην τους χαρίσουμε άλλοθι.

Κατά την γνώμη μου, η καλύτερη στάση είναι να κάτσουμε όλοι στις θέσεις μας, σιωπηλοί. Ακόμα και γκολ να βάλουμε, άκρα του τάφου σιωπή!
90 λεπτά απόλυτης ησυχίας!

Σιωπή, γκιχ να μην ακούγεται... Στις κηδείες ο κόσμος δεν φωνάζει, δεν μιλάει, σιωπά. Στέκεται ήσυχος, και πενθεί.
Στο τέλος του παιχνιδιού, ένα σύνθημα, ασχέτως αποτελέσματος: Ο Πανιώνιος είναι ομάδα ιστορική, κι όποιος δεν το ξέρει, να πα να γαμηθεί!
Όλοι μαζί, με μια φωνή.

Και φυσικά, όλοι με μαύρα ρούχα ή περιβραχιόνια.

zouri1 είπε...

το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω ακομα κατι να κινειται.Σιγουρα κανεις προπονητης δεν μπορει να κανει θαυματα με αυτους τους παικτες που εχουμε.Δεν ειμαι υπερ του Λινεν,ουτε του Παρασχου.Απο αυτους που ακουγονται χιλιες φορες ο Δερμιτζακης.Αλλα το κυριοτερο πρεπει να υπαρχει καποιος στον παγκο την Κυριακη.Η ομαδα εχει τελειωσει ψυχολογικα.Ο Λιανος πρεπει να αναλαβει ηγετικο ρολο και απο τωρα να μιλαει μονο αυτος.

lefterix είπε...

Εγώ πάντως Αντώνη μου, φοράω πάντα μαύρα, οπότε δεν θα αλλάξω την γκαρνταρόμπα μου...
Υ.Γ.
Πάντως η ιδέα του ΑΜΑΝΑΜ πολύ μου άρεσε...

IWN1998 είπε...

O Recoba πιστεύω ότι έκανε την απόλυτη κριτική Στόρε και ομάδας. Μια ομάδα που παίζει επιθετικά με τελείως αναποτελεσματική επίθεση, κυκλοφορεί την μπάλα χωρίς να παράγει παιχνίδι και όταν πληρώσει το ανοικτό της παιχνίδι δεχόμενη γκολ, δεν μπορεί και δεν ξέρει να γυρίσει τα πράγματα. Αυτή είναι η ομάδα Στόρε, ενός από χαρακτήρα επιθετικογενούς προπονητή, που του έλαχε η άσχετη διοίκηση να μην του πάρει ούτε ένα παίκτη που να ξέρει να βάλει τη μπάλα στα δίκτυα...
Γι' αυτό, απόλυτο είναι και το δίκιο toy Steve ότι αν έρθει ο Λίνεν με αυτή τη σύνθεση, δεν θα κάνει Χριστούγεννα στην Πλατεία.
Υπάρχει προπονητής που μπορεί να παίξει με ομάδα γεμάτη δξιά μπακ και αμυντικά χαφ και λέγεται Μπουμπένκο.

Άσχετα από την προπονητολογία, επικροτώ ΑΠΟΛΥΤΑ τις προτάσεις Amanam και ελπίζω να γίνουν πράξεις την Κυριακή.

br fun_atic είπε...

αγαπητέ ΔΠΝΤ 2

Ότι έχω γράψει ήταν απόλυτα ξεκάθαρο.
Από την πρώτη στιγμή ήμουν αντίθετος με το πλάνο Κιντή. Το έγραψα.Ήλπιζα μόνο στο ισχυρό του κίνητρο, το οποίο τελικά δεν υπήρχε.

Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι ο Στόρε είχε καπελωθεί. Το έγραψα.

Δεν ενθουσιάστηκα με την ανοχή του σε όλα αυτά. Δεν το έγραψα γιατί έχοντας γνωρίσει προσωπικά τον Στόρε βασιζόμουν στον δυναμισμό του.

Όταν διασταύρωσα ότι ο Στόρε δεν αποτελούσε επιλογή Κιντή, τον στήριξα παντού.Τη στιγμή εκείνη η φόβος μου ήταν να μην έχουμε επί διοίκησης Κιντή προπονητή τον Κωστένογλου.Το ίδιο διάστημα κυκλοφορούσαν φήμες για ενδιαφέρον του Ντέμη για το πλειοψηφικό πακέτο.

Όταν έφυγε ο Κιντής έγραψα ότι τώρα ήρθε η ώρα του Στόρε.Να μας δείξει τι μπορεί να κάνει χωρίς το καπέλωμα. Καλώς ή κακώς δεν το έκανε.

Είναι δεδομένο ότι πλέον η ομάδα ψάχνει για προπονητή. Να μην πω τη γνώμη μου;

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλα αυτά τα τόσο ξεκάθαρα πράγματα σου φαίνονται κωλοτούμπες.

Για την ιστορία θα σου πω (και μπορούν να στο επιβεβαιώσουν όλοι οι φίλοι) ότι το μπλογκ μου ήταν ανέκαθεν υπερ του Λίνεν.Άρα είμαι απόλυτα συνεπής σε αυτά που υποστηρίζω εδώ και δύο χρόνια.

br fun_atic είπε...

υ.γ
ωραία κάνουμε όλες αυτές τις κουβέντες, από την άλη οι αλλαγές θέλουν λεφτά και δεν ξέρουμε αν αυτά υπάρχουν ή αν υπάρχει η δυνατότητα ή η διάθεση να βρεθούν. Οπότε πρακτικά μπορεί να αερολογούμε.

Ανώνυμος είπε...

Είναι σαφές πως χρειάζονται χρήματα και διάθεση. Είναι επίσης αμφίβολο αν διατίθενται αμφοτερα τα στοιχεία, εκεί ακριβώς που πρέπει.

ΑΠό την άλλη, με την υπόθεση εργασίας πως υπάρχει η διάθεση από τον μεγαλομέτοχο να σώσει την ομάδα, και σε σχέση με τις απόψεις που διατυπώνονται στο blog (και όχι μόνον), νομίζω πως οι λύσεις που συζητιούνται είναι 2:

[1] φέρνουμε το Λίνεν (ή κάποιον ξένο, τέτοιου διαμετρήματος, αν υπάρχει και θέλει να αναλάβει τέτοια αποστολή ), διαχειριζόμαστε την κατάσταση ως το δεκέμβρη σε κλίμα ενότητας και συσπείρωσης, και παίρνουμε 2-3 παίκτες το Δεκέμβργ

[2] παίρνουμε κάποιον σοβαρό έλληνα ή ξένο, μικρότερου διαμετρήματος (Μπουμπένκο, Κωστένογλου κτλ.) και προσπαθούμε με το υπάρχον υλικό και μπαλώματα ίσως, να σώσουμε την κατηγορία.

Η πρώτη λύση, δίνει μήνυμα στον κόσμο μας και παραέξω, πως στόχος είναι να πιάσουμε το νήμα εκεί που το αφήσαμε όταν ο Πανιώνιος ήταν αξιόμαχος. Η δεύτερη λύση, μου μυρίζει (α) αποτυχία, (β) στο βάθος θερινό ξεπούλημα σε κανέναν Αγαπούλα ή Αυγήτα ή ... (βάλτε όποιο όνομα σας έρχεται).

Η πρώτη λύση θα αντιστρέψει το κλίμα άμεσα, με ότι σημαίνει αυτό. Η δεύτερη λύση, αμφίβολο. Το ότι έγινε μία φορά με τον Παράσχο πέρυσι, δεν σημαίνει ότι θα ξαναγίνει. Δεν είναι κάθε μέρα γιορτή, περιθώρια δεν υπάρχουν (καμμία σχέση με πέρυσι) και οι αντοχές εξαντλήθηκαν.

Φίλε Ίωνα, αμφιβάλλω αν θα δουλέψουν λύσεις τύπου Μπουμπένκο. Πολύ αμφιβάλλω ....

ΠΑΝΤΕΛΗΣ-ΑΡΓΟΣ είπε...

Έχει συγκληθεί από την προηγούμενη εβδομάδα Γενική Συνέλευση για τις 16/11/2010 (το νωρίτερο δυνατό που γινόταν νομικά) με σκοπό την πλήρη αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου.

Επειδή ωστόσο τα θέματα του συλλόγου χρειάζονται επείγουσα αντιμετώπιση τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε διοικητικό-οικονομικό επίπεδο και με δεδομένη τη μεγάλη αγωνία που όλοι μας στον Πανιώνιο βιώνουμε για την άσχημη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας, ορίζεται από σήμερα το νέο διοικητικό σχήμα:

Πρόεδρος: Ηλίας Λιανός
Αντιπρόεδρος – Υπευθ. Αγωνιστικού Τμήματος: Λάζαρος Καμπανόπουλος
Αντιπρόεδρος – Υπευθ. Διοικητικού / Οικονομικού Τμήματος: Γιώργος Ζερβακάκος
Μέλη: Δημήτρης Ναλιτζής, Γιάννης Παρισινός, Στέλιος Αποσπόρης, Μενέλαος Δημητρίου. Αλέξανδρος Χαριτάκης, Χρήστος Σβωλόπουλος, Κωστας Γιαννακόπουλος, Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Οι παραπάνω αποτελούν το νέο Δ.Σ. του Πανιωνίου ΓΣΣ ΠΑΕ, έχοντας την πλήρη εξουσιοδότηση και οικονομική στήριξη του μεγαλομετόχου, ο οποίος δε θα συμμετέχει στη λήψη αποφάσεων.

br fun_atic είπε...

αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου.Δεν προτείνω τον Λίνεν για το καθαρά προπονητικό σκέλος, αλλά γι αυτό που περιέγραψες.Εξάλλου κανείς δεν μπορεί να μας εξασφαλίσει επιτυχίες ή παραμονή.

br fun_atic είπε...

@Παντελής - Άργος.
σε ευχαριστώ για την επισήμανση. Δεν το είχα δει.Πρόκειται για πολύ σημαντική εξέλιξη

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς πάει ο Λίνεν. Ελπίζω να πάμε τώρα για Μπουμπένκο. Προς Θεού μακριά από Λεμονή και Δερμιτζάκη!