Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Εγκαίνια φωτογραφικής έκθεσης


Έγιναν χθες τα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης για τα 120 χρόνια του Πανιωνίου, η οποία φιλοξενείται στον Δημοτικό πολυχώρο «Γαλαξίας».

Είναι μια πάρα πολύ αξιόλογη δουλειά, η οποία στηρίχθηκε στην αγάπη και το μεράκι συγκεκριμένων ανθρώπων, χωρίς τους οποίους ο Πανιώνιος μπορεί και να είχε σβήσει.

Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, η ομάδα εργασίας, συνεπικουρούμενη από τον ιστορικό κ. Λουμάκη, κατόρθωσε να βρει σειρά εγγράφων, φωτογραφιών, ενθύμιων, σφραγίδων, αρχειακό υλικό καθώς και υλικό που χορηγήθηκε από τα τμήματα του Πανιωνίου, ιδιώτες, εφημερίδες, αρχεία Τραπεζών και συλλόγων και να στήσει, χωρίς ουσιαστική οικονομική ενίσχυση μια θεματική φωτογραφική έκθεση.

Ο εκθεσιακός χώρος ορίζεται από ταμπλό στα οποία υπάρχουν φωτογραφίες ταξινομημένες ανά εποχή (ο Πανιώνιος στη Σμύρνη, στην Αθήνα, στη Ν. Σμύρνη), και ανά άθλημα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβος, γυναικείος αθλητισμός, τμήματα Πανιωνίου), και μάλιστα κατά τέτοιο τρόπο ώστε μπορεί κανείς μέσα σε ελάχιστη ώρα να κάνει ένα φλας μπακ στα 120 χρόνια ιστορίας.

Αν κάποιος πάει με την διάθεση να ρίξει απλά και μόνο μια ματιά στις φωτογραφίες και να φύγει, τότε η έκθεση μπορεί να του φανεί φτωχή. Αν όμως δαπανήσει λίγο περισσότερο χρόνο για να διαβάσει τα κείμενα που συνοδεύουν τις φωτογραφίες, τότε θα φύγει από την έκθεση πλουσιότερος και πραγματικά υπερήφανος. Στη σημείο αυτό πρέπει να αναφέρω ότι είχε συγκεντρωθεί περισσότερο υλικό, το οποίο δεν μπορεί να εκτεθεί λόγω στενότητας του χώρου.

Η έκθεση αυτή φιλοδοξεί να γίνει η αφορμή για μεγαλύτερα πράγματα, όπως την ανασύσταση του ιστορικού αρχείου και την δημιουργία αθλητικού μουσείου. Όλα αυτά βέβαια χρειάζονται μόχθο και το βασικότερο πόρους.

Η έκθεση θα διαρκέσει πολλές ημέρες και καλό είναι να διαθέσετε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο. Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.

Στην έκθεση παραβρέθηκαν από τον Πανιώνιο: οι κ. Κορκίδης, Κατσιφαράκης, Κωνσταντινίδης, Βεντούρης, Τσελέντης, Κοκκινάκης, Παυλόπουλος, Ζερβακάκος, Μιχαηλίδης, Παπαδάκος και Κολιδάς (ζητώ συγνώμη για όσους ξεχνώ).

30 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Ασφαλώς και υπήρχαν και πολιτικοί στον χώρο της έκθεσης. Υποψήφιοι δήμαρχοι, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, υποψήφιοι γενικώς.

Εννοείται ότι η εμφάνισή τους ήταν προεκλογική. Μάλιστα παρατήρησα και κάποια κυρία που θέλησε να φωτογραφηθεί μόνη μπροστά σε ένα ταμπλό, έχοντας αυτό το γλυκανάλατο ύφος της περισυλλογής και του προβληματισμού. Ο φωτογράφος της μάλιστα με έσπρωξε για να πάρει καλύτερη πόζα προκειμένου να απαθανατίσει το θέαμα.Είναι τυχερή που δεν ξέρω το όνομά της...

Από τους πολιτικούς θα αναφέρω μόνο έναν, γιατί πραγματικά είναι Πανιώνιος, χωρίς να εξετάζω ότι δεν ανήκει στον δικό μου πολιτικό χώρο. Στην έκθεση ήταν λοιπόν ο δημοτικός σύμβουλος Ν. Σμύρνης κ. Τσιάπης.

br fun_atic είπε...

Όπως καταλαβαίνετε, δεν έγινε ακριβώς κοσμοσυρροή. Οι ίδιοι και οι ίδιοι. Είναι δραματικό, να παραπονούμαστε για την ανυπαρξία εορταστικών εκδηλώσεων και να μη στηρίζουμε έστω αυτή τη μία.

Είναι ντροπή να μη γεμίζει ο Γαλαξίας. Ελπίζω η κατάσταση να βελτιωθεί τς επόμενες ημέρες, γιατί αλλιώς δεν θα έχει κανείς δικαίωμα να κατηγορεί τον Κιντή για το θέμα αυτό. Κάποια στιγμή πρέπει οι Πανιώνιοι να πάψουμε να είμαστε πανηγυρτζήδες και να στηρίζουμε την ομάδα μόνο στις νίκες. Διαφορετικότητα μηδέν. Αυτή η συμπεριφορά είναι χειρότερη και από των βαζελόγαυρων.

br fun_atic είπε...

Πολύ ωραίο και το λεύκωμα της Λέσχης φίλων Πανιωνίου, το οποίο πωλούσαν. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσουν να το πουλούν στο χώρο του Γαλαξία, ξέρω όμως ότι το διαθέτουν στα γραφεία του συνδέσμου τους. Κοστίζει 30 ευρώ. Θα παρακαλούσα τους φίλους από τη Λέσχη να μας δώσουν περισσότερες πληροφορίες για να στηρίξουμε αυτή τους την πρωτοβουλία.

Αλγεινή εντύπωση μου έκανε η απουσία του κου Κιντή (μάλλον δεν περίμενα και κάτι καλύτερο - αν αισθάνονταν ανασφάλεια μπορούσε να έρθει με τον φαλακρό του συνοδό).

Κι αν ήταν τόσο φορτωμένο το πρόγραμμά του, θα μπορούσε να στείλει έναν χαιρετισμό. Είναι προφανές ότι ο άνθρωπος δεν έχει συναίσθηση της θέσης που κατέχει και των υποχρεώσεων που απορρέουν απ' αυτή.

Costix είπε...

''Κάποια στιγμή πρέπει οι Πανιώνιοι να πάψουμε να είμαστε πανηγυρτζήδες και να στηρίζουμε την ομάδα μόνο στις νίκες. Διαφορετικότητα μηδέν. Αυτή η συμπεριφορά είναι χειρότερη και από των βαζελόγαυρων.''

Θα ηθελα να σταθω λιγο στο παραπανω σχολιο σου. Διαβαζω τα δριμυτατα σχολια των φιλων της ομαδας κατα του Τσακ, του Κιντη, του Στορε, των παικτων κλπ κλπ και αναρωτιεμαι αν επρεπε και ολοι εμεις οι εξυπνακηδες Παινιωνιοι φιλαθλοι του καναπε και προπονητες της εξεδρας να καναμε και εμεις την αυτοκριτικη μας. Παιδια, με 1450 διαρκειας (ακριβως τα μισα απο περυσι) που θελετε να παμε ??? Στο παιχνιδι με τον Εργοτελη κοψαμε 2,500 εισητηρια (πιστευω μαζι με τα διαρκειας). Αυτα δυστυχως ειναι εισητηρια για ομαδες Β' Εθνικης. Μηπως πρεπει να κανουμε και λιγο κριτικη στους εαυτους μας, πριν αρχισουμε τους λαυρους χαρακτηρισμους κατα παντων ???

br fun_atic είπε...

Αυτό που λες δεν υπάρχει. Γι αυτό όταν η ομάδα πηγαίνει καλά εμφανίζονται στο γήπεδο κάτι απίστευτοι τύποι, που το παίζουν και τιμητές της ομάδας.

Να σου πω κάτι; Περισσότερι από 100 δεν ήταν χθες. Βάλε ότι οι περισσότεροι ήταν στελέχη του Πανιωνίου, υποψήφιοι και παρατρεχάμενοι των εκλογικών κέντρων και έχεις την εικόνα. Επιτρέπεται να μην έχουν κινητοποιηθεί οι σύνδεσμοι; Επιτρέπεται να μην στηρίξουν το εγχείρημα οι Ν.Σμυρνιώτες; Ήταν Δευτέρα και έβρεχε και ίσως οι πιο μακρινοί να μην μπορούσαν να έρθουν. Ούτε όμως οι γείτονες;

Αν ο Πανιώνιος δεν μπορεί να γεμίσει τον Γαλαξία είναι καταδικασμένος και θα είναι για χρόνια έρμαιο του κάθε ένα που θέλει να πειραματιστεί στο κεφάλι μας. Αν διαγράψεις τα ονόματα των Πανιώνιων που ανέφερα, τότε ο Πανιώνιος ως σύλλογος δεν υπάρχει...Αυτή είναι η αλήθεια.

Άντε ρε παλικάρια. Δείξτε τι μπορείτε να κάνετε. Η έκθεση θα κρατήσει μέχρι τον Νοέμβριο.

Katrinos είπε...

'Η ομάδα συνεχίζει όπως είναι και δεν υπάρχει θέμα απομάκρυνσης του Μίκαελ Στόρε που συνεχίζει την προσπάθειά του, όπως τόνισε χθες στην «Εξέδρα». «Πάντοτε υπάρχουν κάποια μικροπράγματα που μπορούν να αλλάξουν την εικόνα σου. Εμείς έχουμε κάποια δεδομένα στο μυαλό μας, θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για να τα διορθώσουμε και να βγάλουμε το πρόσωπο που πρέπει μέσα στο γήπεδο». Στην ερώτηση για το πού εντοπίζει τα προβλήματα απάντησε «Αυτό είναι δικό μας θέμα».'

Μικροπράγματα? Τι λες ρε Μιχαλάκη, αυτό το χάλι που βιώνουμε είναι θέμα λεπτομερειών?

Όσο για τη χθεσινή εκδήλωση αποδεικνύεται περίτρανα οτι δεν είμαστε απλά λίγοι αλλά και κακοί φίλαθλοι. Πανιωνάρες ε Πανιωνάρες.....

Θεμιστοκλής είπε...

Μεγάλο και σημαντικό το θέμα που θέτεις, φίλε Costix. Μη δυνάμενος, λόγω απόστασης, να βρίσκομαι συχνά στη Ν. Σμύρνη καταθέτω τη σκέψη μου:
Φυσικά και είναι απαράδεκτο να μη γεμίζει ο πανιώνιος κόσμος ένα μικρό χώρο, στρη μοναδική εκδήλωση για την επέτειο που αξιώθηκε να γίνει.
Για την προσέλευση στο γήπεδο όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Όλα στο ποδόσφαιρο κινούνται πλέον επαγγελματικά και οι νόμοι της αγοράς - δυστυχώς- έχουν απόλυτη ισχύ. Δεν είναι εύκολο να πάει πελάτης σε μαγαζί με προϊόντα β΄διαλογής και να ψωνίσει, για να το κάνει καλύτερο. Πρέπει ο ιδιοκτήτης να φροντίσει να τον δελεάσει.
Γι αυτό θεωρώ ότι στο θέμα αυτό, είναι πολύ μεγαλύτερη η ευθύνη των αρμοδίων απ' αυτή του φίλαθλου κόσμου...

Costix είπε...

Βρε Θεμιστοκλη, και τι πρεπει να κανει ο πελατης ??? Να αλλαξει ομαδα ??? Ετσι τρεχει το κυανερυθρο αιμα στις φλεβες μας ??? Αν δεν στηριξουμε και εμεις την ομαδα, τοτε ειναι που θα παμε φουντο. Εδω 20,000 σκουληκια τρωγανε τεσσαρα στου χαριλαου και δεν σταματησαν να τραγουδανε και να φωναζουν συνθηματα την Κυριακη. Ενω εμεις πρεπει να κερδιζουμε και να βγαινουμε Ευρωπη για να χειροκροτησουμε, κι αυτο με γαντακια. Παρτε το χαμπαρι, ειμαστε και οι φιλαθλοι λειτουργικο κομματι της ομαδας και αν δεν αλλαξουμε νοοτροπια και εμεις, δεν υπαρχει φως. Πρεπει να δωσεις για να παρεις, και αυτο ισχυει για ΟΛΟΥΣ.

Costix είπε...

Και αλλοιμονο μας αν βλεπουμε αυστηρα ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΑ την σχεση μας με την ομαδαρα. Εδω υπαρχουν σχεσεις αιματος, ψυχης, καταγωγης κλπ.
Η Πανιωναρα αντεξε 120 χρονια, δεν διεπεται απο τους νομους καμμιας αγορας. Και ειναι και η ΜΟΝΗ ομαδα που εκφραζει κοσμοθεωρια, ας μην το ξεχναμε αυτο. Αφηστε λοιπον τις πολλες γκρινιες και συμβουλες και στηριξτε την ομαδα στο γηπεδο. ΜΟΝΟ αυτο μπορουμε να κανουμε αυτη τη δυσκολη στιγμη. Ενοτητα και συσπειρωση γυρω απο την ΟΜΑΔΑΡΑ μας.

zamis είπε...

@Costix
πριν λιγα χρονια παντως η ομαδα ετρωγε 3αρες και 4αρες εντος απο ποκ και ο κοσμος ηταν εκει και χειροκροταγε.

Θεμιστοκλής είπε...

@ costix
Πραγματικά τα νιώθω αυτά που λες!
Έχω όμως την εντύπωση ότι αυτοί με το κυανέρυθρο αίμα στις φλέβες, που έχουν ενστερνιστεί την κοσμοθεωρία της ομάδας κι έχει συμβάλλει στη διαμόρφωση του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς τους, είναι αυτοί οι τρεις χιλιάδες που βλέπουμε κάθε Κυριακή, βρέξει χιονίσει, στο γήπεδο.
Μπορούν να γίνουν πολύ περισσότεροι! Κι ο Πανιώνιος το δικαιούται αυτό και περιμένω και πιστεύω, ότι κάποια στιγμή θα πραγματοποιηθεί! Ο Πανιώνιος είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ομάδας, που μπορεί να προσελκύσει πολλούς πραγματικούς φιλάθλους και να δημιουργήσει σχέση ζωής μαζί τους.
Χρειάζονται όμως κάποια κίνητρα, που δε νομίζω πως οι σημερινοί αρμόδιοι μπορούν να τα δώσουν.

amanAM είπε...

Εγώ τις καθημερινές έχω 2 ξεχωριστές προπονήσεις, των 2 παιδιών μου.

Σόρρυ, αλλά δεν προλαβαίνω!

Ούτε στην έκθεση σκαφών έχω προλάβει να πάω, αν και είμαι καθημερινά προσκεκλημένος διαφόρων πελατών μου...

-----------------

Σχετικά με την οπαδική μου ιδιότητα, θα πω πως όταν με αντιμετωπίζουν σαν πολίτη γάμα κατηγορίας, κανονικά δεν θα έπρεπε ούτε να ξαναπατήσω στο γήπεδο, και πιθανόν σύντομα αυτό θα κάνω.

Έχω ακούσει πολλές φορές κριτική, ότι δεν δικαιούμαι να ομιλώ γιατί κάποιοι που βάζουν τα λεφτά τους, είναι οι μόνοι που έχουν λόγο.

Τώρα ξαφνικά θα βρεθώ και συνυπεύθυνος? Για όνομα!

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας, που έχω ζητήσει με email αλλά και μέσω του blog μου απάντηση σε κάποια θέματα που θέτω (βρωμιά, νερά, σωματικοί έλεγχοι, προσβολές, κλπ) και απάντηση δεν έχω πάρει.

Ο Πανιώνιος δυστυχώς είναι Ανώνυμη Εταιρεία, κάποιοι έχουν επενδύσει, προσδοκούν στο κέρδος (άσχετα εάν τα έχουν καταφέρει ή όχι) και εμείς είμαστε οι πελάτες.

Το άλλο Σάββατο, θα παρακολουθήσω το παιχνίδι γυναικείου βόλεϊ του Πανιωνίου. Πόσοι ακόμα θα πάνε άραγε? Εκεί χτυπάει η ψυχή της ομάδας, όχι στο γήπεδο της Α.Ε. που το εκμεταλλεύεται και μας προσφέρει φτηνό θέαμα με ακριβό εισιτήριο!!!

br fun_atic είπε...

άλλο Κιντής, άλλο Π.Α.Ε, άλλο προσέλευση και άλλο έκθεση για τα 120 χρόνια.

Προσωπικά: Κανένας Κιντής και κανένα αποτυχημένο σχέδιο δεν θα μου χαλάσει το Κυριακάτικο γήπεδο. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να με διώξει, γιατί τρεις καρέκλες εκεί μέσα είναι δικές μου.

Κανείς δεν πρόκειται να μου χαλάσει τη διάθεση, αλλά είμαι διατεθειμένος να χαλάσω τη διάθεση όσων προσπαθήσουν να μου το κάνουν.

Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι χρειάζεται συστράτευση όλων μας, ενότητα και προάσπιση της ιδέας του Πανιωνίου.

Με ποιο τρόπο; Με αυτό που μπορεί ο καθένας. Με την υποστήριξη των ομάδων, με την παρουσία στο γήπεδο ή ακόμη και με τις αντιδράσεις μας. Δεν χρειάζονται έκτροπα και επεισόδια. Δεν μας ταιριάζουν. Έχουμε κάθε δικαίωμα όμως να πούμε σε κάποιους κυρίους ότι είναι ανεπιθύμητοι.

Costix είπε...

Αντωνη μου, γιατι μιλας προσωπικα ??
Εγω μιλησα για τους φιλαθλους του Πανιωνιου σαν συνολο, μεσα και ο εαυτος μου, οτι αναγκαστικα φερουμε καποια ευθυνη, αφου ειμστε λειτουργικο κομματι της ομαδας.
Τα υπολοιπα ειναι γνωστα και νομιζω οτι κουραζουν.
Ας κανουμε ολοι οτι μπορουμε και οτι νομιζουμε, ο καθενας απο το μετεριζι του, με ΜΟΝΟ γνωμονα το καλο της ομαδας.
Τα πολλα λογια νομιζω οτι ειναι περιττα, εδω που φτασαμε.

Costix είπε...

Σωστος ο ρινοκερος !!!

br fun_atic είπε...

Έτσι που πηγαίνουν τα πράγματα, νομίζω ότι θα παραμείνει η κατάσταση ως έχει. Το πολύ - πολύ να περιμένουν το παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ και σε περίπτωση ήττας να διώξουν τον Στόρε.

Όμως...και υπάρχει ένα μεγάλο όμως... Δεν είναι κρυφό ότι αν η ομάδα χάσει από τον ΠΑΟΚ και ενδεχομένως φέρει και άσχημο αποτέλεσμα για το κύπελλο, τα πράγματα στη Ν.Σμύρνη θα είναι εκρηκτικά στο παιχνίδι με την Α.Ε.Κ.

Η λογική λέει ότι ο κος Κιντής πρέπει να απομακρυνθεί και μάλιστα πριν από το συγκεκριμένο παιχνίδι...

Αν υπάρχει σκέψη και για αλλαγή προπονητή, θεωρώ ότι αυτή πρέπει να γίνει από τη νέα διοίκηση. Αν αλλάξει ο προπονητής ο μόνος ενδεδειγμένος είναι ο Λίνεν.

Οι λόγοι: Τον ξέρουμε και μας ξέρει. Διατέλεσε έστω και για λίγο προπονητής του Ολυμπιακού, άρα είναι ενήμερος για το φετινό πρωτάθλημα. Μπορεί να επιβάλει την πειθαρχία και να επιβληθεί στις πριμαντόνες. Αν και δεν έχουμε σέντερ φόρ, έχουμε πολλούς περιφερειακούς επιθετικούς που μπορούν να ταιριάξουν στο παιχνίδι του. Επιπλέον θεωρώ ότι ο Εβάλδιος μπορεί να ξεμπλοκάρει τον Κούμο, με ό,τι αυτό σημαίνει για την αγωνιστική του εικόνα και την μεταπωλητική του αξία. Είναι προπονητής που θα τον έχουμε και την επόμενη χρονιά. Μειονέκτημα ότι έχει μεγάλο κασέ. Όλα αυτά εννοείται χωρίς γαμπρούς, κόρες, μάνατζερ και γυναίκες.

IWN1998 είπε...

Είσαστε πολλοί σίγουροι ότι είμαστε πια πάνω από τις 3000-3500 οι "μόνο Πανιώνιοι"; Γιατί οι άλλοι θα έρθουν αραιά και που και με παρέα και περιστασιακά αν τους κάνει κέφι.Ερώτηση βάζω. Και δεν υπολογίζω στο νούμερο ούτε θα περιμένω τη στήριξη από το Μίλτο, που έρχεται από τη Χίο ο άνθρωπος (ελπίζω να είναι καλά τώρα με τις πλημμύρες) ή τον άλλο φίλο από τις Σέρρες και τον άλλο από τη Μυτιλήνη; Μιλάω για όσους μπορούν να είναι κοντά στην ομάδα.

BRF ναι ήταν εγκαίνια χθες μιας έκθεσης που θα διαρκέσει κάποιες βδομάδες και έγιναν τα εγκαίνια καθημερινή εργάσιμη για πολλούς και μέχρι αργά για να βγάλουμε το ψωμί μας και πολλοί δεν ήθελαν να δουν τις φάτσες που εκμεταλλεύονται τις περιστάσεις των εγκαινίων.
Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα συμμετοχής αλλά δεν είναι τόσο το χθεσινό που το φανερώνει.

zamis είπε...

@brf
γιατι χωρις γυναικες?δλδ δεν χρειαζεται και ψυχολογο και ψυχαναλυτη και γιογκι και μαγο αυτη η ομαδα??

br fun_atic είπε...

@Iwn1998
Όλα αυτά τα καταλαβαίνω, τα αντιμετωπίζω κι εγώ, όμως το θέαμα 95 ατόμων (γιατί τους μέτρησα) μαζί με τους τεχνικούς, τους υποψήφιους, τα στελέχη και τον ιστορικό, είναι σοκαριστικό. Δε στάθηκα τόσο σ' αυτό, γιατί ελπίζω να υπάρξει κίνηση τις επόμενες ημέρες... Αν δεν υπάρξει όμως, δεν έχουμε δικαίωμα να κριτικάρουμε τον Κιντή. Αν εμείς οι ίδιοι δεν δείχνουμε ενδιαφέρον, δεν μπορούμε να το περιμένουμε από ξένους...

@zamis
χμμ...κάτι ξέρεις πονηρέ...
ασφαλώς και χρειαζόμαστε :)
και τώρα που το σκέφτομαι η οικογένεια Λίνεν έχει όλο το πακέτο. Τον άγριο για τα αποδυτήρια, τον προπονητή και την ψυχολόγο.
Έχεις το πακέτο αγάπη μου !!!(φωνή Ψινάκη)

zamis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=GcHTZArXAkI&feature=related

ewald lienen oeoeoe

Bertheway είπε...

Και για να ελαφρύνω λίγο το βαρύ κλίμα των τελευταίων ημερών,θέλω να ενημερώσω όλους ότι έχω στα χέρια μου βίντεο ντοκουμέντο με τον BrF να ξεδιπλώνει το ποδοσφαιρικό του ταλέντο.Δεξί μπακάκι που κρατάει τη θέση του με μικρά ανεβάσματα μέχρι τη σέντρα.Αλάνθαστος στα αμυντικά του καθήκοντα και με επιθετικές πρωτοβουλίες.Μπροστά του σε θέση δεξιού χαφ κάνει guest εμφάνιση ο Ευτύχης!!!!!

zamis είπε...

Εχω καταληξει κι εγω οτι μονη ελπιδα ειναι ο Λινεν.
Εξακολουθω να εχω κατανοηση για τον Σουηδο,σε αντιθεση με πολλους φιλους,αλλα εδω που φτασαμε χρειαζομαστε μια ενωτικη φυσιογνωμια.
Το''σχεδιο Μακη''-χωρια τα λεφτα που συνεπαγεται-μας οδηγει,οπως εχω ξαναπει,απ'ευθειας βου κατα την ταπεινη μου γνωμη.
Και ειλικρινα δεν μπορω να φανταστω Ματζιους σε παγκο,ντοπερμαν στα αποδυτηρια και εθνικοαπελευθερωτικα γιουργια του τυπου''παμε να πεσουμε με Ελληνες''..

br fun_atic είπε...

@bertheway

Το σημείο που μου έχει βγει η κεντρική αρτηρία από το στόμα την έχεις;;;

Μια χαρά ελαφρύ είναι το κλίμα. Οπερέτα...Αφιερωμένο στον Costix με αγάπη.

http://www.youtube.com/watch?v=ERPfmqav-iQ

Σας το βάζω για το τραγουδάκι που είναι και της εποχής του (μουχαχαχαχαχα). Μέχρι να έρθει η σειρά του κάντε και το σχετικό οφθαλμόλουτρο...όποιος βαριέται το βάζει στο 03:00

@zamis
πάντως αν φύγει ο Στόρε,να μη συ κάνει εντύπωση η παραμονή του Μάντζιου στον πάγκο...

br fun_atic είπε...

και για τους ανυπόμονους

http://www.youtube.com/watch?v=F63qh8fcGBw

και μερικά άσχετα αλλά διασκεδαστικά.Cult εννοείται.Με πανιώνιες προεκτάσεις...

http://www.youtube.com/watch?v=U_VtODI3IPk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ewA80PiGU7w&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=sUpYQVn5oFk&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=SM34TP06t28&feature=related

Costix είπε...

Με χαρα βλεπω οτι η μουσικη σου παιδεια εχει πιασει την στρατοσφαιρα. Μπραβο σου, λεβεντη μου.

br fun_atic είπε...

έπεται συνέχεια

http://www.youtube.com/watch?v=9BlYB62oslA&NR=1 (κορυφαίο...που μπορώ να βρω ράσα;;;έχω κάποιον αριστερό στο μυαλό μου)

Bertheway είπε...

@BrF
Μια χαρά είσαι!Σάμπως ο Βαζ Τε τρέχει παραπάνω????

br fun_atic είπε...

Και όπως δείχνει και η εικόνα μου, όταν τρέχω σπέρνω τον πανικό!!!

zamis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=1d3Sy6_Y_4c

br fun_atic είπε...

Άκου τι είπε ο κοτόπουλος...

http://aekblog-aliatas.blogspot.com/2010/08/blog-post_25.html