Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Αντίο Γιώργο...

Ο Πανιώνιος αλλάζει σελίδα. Ύστερα από αρκετούς μήνες, ο Πανιώνιος έρχεται στα χέρια Πανιώνιων. Στα χέρια ανθρώπων με αίμα στις φλέβες τους.Κυανέρυθρο.

Θα ήθελα να αποχαιρετίσω τον Γιώργο Κιντή. Όχι με τον τρόπο που περιμένετε και που περιμένει.

Υπήρξα από τους φανατικότερους επικριτές του σχεδίου του (όχι του ίδιου προσωπικά). Θεωρώ όμως ότι είναι ικανός άνθρωπος. Πολύ ικανός πωλητής, αφού κατάφερε να μας κάνει να «αγοράσουμε» ένα σχέδιο το οποίο ήταν ξένο προς την ιστορία μας, την ομάδα μας, εμάς τους ίδιους και εξ’ αρχής καταδικασμένο σε αποτυχία. Αυτό πράγματι απαιτεί εξαιρετικές ικανότητες και ευφυΐα.

Γιώργο, δεν ξέρεις από ποδόσφαιρο και όσο είσαι τόσο εγωκεντρικός δεν πρόκειται να μάθεις κιόλας. Δεν σου κρατώ κακία. Σου εύχομαι υγεία και επιτυχία σε ό,τι κάνεις. Απλά ας μην είναι το ποδόσφαιρο... Σε δύο εβδομάδες θα μπορείς επιτέλους να υποστηρίξεις ανοιχτά την αγαπημένη σου ομάδα, κι εμείς θα μπορούμε να κάνουμε το ίδιο για τη δική μας, ανακουφισμένοι επιτέλους, δίπλα σε γνωστούς και αγαπημένους μας ανθρώπους, στους οποίους έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη. Στο καλό.

Ζερβακάκος Λιάνος. Είμαι ενθουσιασμένος! Περιμένω να φτιάξουν ένα πολύ ισχυρό Δ.Σ αποτελούμενο από Πανιώνιους. Θα ήθελα να δω ένα «πολυσυλλεκτικό» Δ.Σ, αποτελούμενο από ανθρώπους με κύρος και επίπεδο. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν. Θέλω όμως να τους δω να ματώνουν στην προσπάθεια. Είμαστε μαζί σας.

Μίκαελ Στόρε. Χωρίς πολλά. Είσαι ελεύθερος από τα βαρίδια, δείξε μας τι μπορείς να κάνεις. Ξεκαθάρισε την ομάδα, κράτα 23-25 παίκτες και πάρε το καλύτερο δυνατό από όλους.

Ξεκινήστε τον μεταγραφικό σχεδιασμό από τώρα. Τον Γενάρη πρέπει να αρχίσει η μεγάλη αντεπίθεση. Μέχρι τότε βέβαια πρέπει να έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε από τον χαμένο χρόνο. Θα τα καταφέρουμε; Τουλάχιστον ξέρουμε ότι θα προσπαθήσουμε.

Θα χρειαστεί πρόεδρος από την Πανιώνια ιστορία (θα πρότεινα τον Χάιτα) και έναν γενικό αρχηγό παλιάς κοπής.

Όλοι εμείς πρέπει μέχρι και τον Γενάρη να κόψουμε τα σχόλια και την κριτική, να συμβάλουμε στην προσπάθεια της ομάδας και να διευκολύνουμε το έργο των ανθρώπων αυτών που προσπαθούν να βγάλουν τον Πανιώνιο από το μεγαλύτερο τέλμα των τελευταίων ετών. Η ομάδα δεν πονά γιατί είναι φτωχή ή ουραγός, αλλά επειδή αποδομήθηκε. Αναδόμηση τώρα!

11 σχόλια:

Griniaris είπε...

Λυπάμαι αλλά δεν θα είμαι τόσο ευγενικός.Ο τύπος αυτός με κορόιδεψε κοιτώντας με στα μάτια και έπαιξε με το πάθος μου...
ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ...

br fun_atic είπε...

Μου είναι αδύνατο να χτυπήσω κάποιον όταν είναι κάτω...

Βαγγέλης είπε...

Ο άνθρωπος το είχε δηλώσει. Αν ο ίδιος δεν πίστευε στο σχέδιο που ήθελε να εφαρμόσει θα έφευγε πρώτος. Τελικά δεν το πίστεψε από πολύ νωρίς.
Η ομάδα μας χρειάζεται ένα πιο ξεκάθαρο πλάνο και μία πιο ισχυρή διοίκηση. Εχουμε τις δυνατότητες να ξεχωρίσουμε και να προοδεύσουμε και όλο πάντα κάτι πάει στραβά. Εύχομαι ο Τσακ να έχει γίνει πιο σοφός.

c@mel είπε...

UPDATE

http://www.sport-fm.gr/article/299322

zamis είπε...

Φυσικα απολυτη υποστηριξη και συσπειρωση.Ειναι αυτονοητο.

υ.γ. brf,εμεις(οι φιλαθλοι εννοω) δεν''αγορασαμε''τιποτα και ποτε απο τον υπερφιαλο..

br fun_atic είπε...

όσοι είχαμε πάει στην παρουσίαση, έχουμε μετανοιώσει μία παράλειψή μας, την οποία θα στην πω από κοντά...Αν και ίσως την φαντάζεσαι...

romy38 είπε...

Τα ξαναπαμε, που να σε φιλησουν κρυο παλιοπουστα

Θεμιστοκλής είπε...

@brf
Πιστεύω, ότι η δριμεία και εμπεριστατωμένη κριτική που ασκήσατε εσύ και οι άλλοι κυανέρυθροι bloggers αλλά και όσοι έγραφαν τακτικά, επέδρασε καταλυτικά για να πάρει ο ιδιοκτήτης επιτέλους, τη σωστή
απόφαση.
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας ευχαριστήσω, για τη συμβολή σας στο να απαλλαγούμε από μια εφιαλτική για όλους περίοδο.
Εμπρός, ιστορικέ!

v είπε...

poly kali dioikisi zervakakos lianos ,oson afora ton zervakako tha tous gamisei ton kolo tous ton tripio se opoion kounithei kai tha syspirosei thn omada o lianos einai h iremi dynamh pou xreiazomastan

br fun_atic είπε...

Τώρα νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξουμε όλοι τις ψήφους μας.95% στο όχι !!!

IWN1998 είπε...

Πάντως σίγουρα τα σχόλια και η κριτική δεν βλάπτουν. Αν άκουγε έστω κάποια ο Κιντής, ίσως σήμερα να ήταν "καβάλα στο άλογο".
Και για το κυανέρυθρο αίμα έχω αμφιβολίες, γιατί ξέρω πολλούς με κυανέρυθρο αίμα και με αγάπη στην ομάδα που την έβλαψαν ή την βλάπτουν. Δεν φθάνει το κυανέρυθρο αίμα από μόνο του (δείτε πιο κάτω...).

Για το μόνο που είμαι σίγουρα αισιόδοξος είναι για το ότι ο κος Λιανός έχει διδαχτεί από τα λάθη του στο μπάσκετ, πράγμα όχι εύκολο για τον οποιονδήποτε. Και ακόμα ότι ο άνθρωπος για να επανέλθει στο μπάσκετ μετά απ' όσα έγιναν, αγαπάει τον Πανιώνιο και η αγάπη για το αντικείμενο που ασχολείσαι μπορεί να μην είναι ΙΚΑΝΗ συνθήκη επιτυχίας, αλλά σίγουρα είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ και δεν την είχε ο Γιώργος Κιντής στον Πανιώνιο.