Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Το ίνδαλμα των οπαδών της άμεσης απονομής Πανιώνιας δικαιοσύνης.

19 σχόλια:

IWN1998 είπε...

Sorry. Το έβαλα στο προηγούμενο post. Το αναρτώ και εδώ...

Για τους προπονητές:

- Κωστένογλου, πάει Πανθρακικό μάλλον γιατί ο "Πραλίνας" ζητάει πολλά και δεν τον αφήνει και η γυναίκα του.

- Δερμιτζάκης, αν ξαναχάσει η Λάρισα πάει εκεί και μένει ελεύθερος ο Παπακώστας. Μπρεί να γίνει αλλαξοκωλιά στην περίπτωση αυτή.

- Λεμονής. Ελπίζω να μην ζητήσει την παραίτηση Λιανού, Ζερβακάκου όταν έρθει. Μήπως φέρει και κανένα χρήσιμο παρωπλισμένο γαύρο μαζί του αν και νομίζω ότι είχε σχέσεις με Σόκρατες και όχι με Μαρινάκη. Πάντως δεν πείθει όσους θυμούνται την τεσσάρα στο Καραϊσκάκη με τα χέρια κάτω και τα πόδια πάνω.

- Λίνεν. Θα στενοχωρήσω οικοδεσπότη κλπ αλλά παρ' ότι σέβομαι τον Έβαλντ σαν πρόσωπο, στη δεδομένη περίσταση δεν κάνει όπως δεν κάνουν γενικά επιθετικογενείς προπονητές ... γιατί δεν έχουμε επίθεση.

Γιατί δεν συζητάτε για Μπουμπένκο που πέρυσι εκτέλεσε την επικίνδυνη αποστολή που θέλουμε, με τον Ηρακλή; Μπορεί να μην μας αρέσει το ποδόσφαιρο αυτό αλλά χρειάζεται να το παίξουμε και σωστά μάλιστα για να σωθούμε.

Μια που βλέπει ο Μάκης, μήπως ξέρει γιατί Σκούρτης και Ρίσγκαρντ δεν κάνουν ούτε για 18αδα και ιδίως ο πρώτος, τη στιγμή που δεν έχουμε σέντερ φορ και δεν μπορούμε το γκολ με τίποτα;

antunix είπε...

Ένα ανάλογο ερώτημα είναι και ο Κοιλιάρας.
Δεν έχει θέση έστω στην 18αδα, για ένα ματς κυπέλλου με ομάδα Β’ Εθνικής...
??? Αυτός ήταν κάποτε εξελίξιμος.... Τόσο «καμένος» πια?????

br fun_atic είπε...

Έχουμε πολλούς επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές.σέντερ φορ δεν έχουμε.εννοείται ότι πρέπει να πάρουμε.με ποιους αμυντικούς θα κρατάει ο μπουμπένκο αποτελέσματα;με τους βασιλιάδες της γκάφας;

IWN1998 είπε...

Ας μην υπερβάλλουμε επειδή έχουμε το παιδί τον Όμο και τον βάζουμε να πιάσει τον Σάλπι.Και ο Σιόβας δεν είναι τόσο χάλιας φέτος και έχουμε και τον Μανιάτη να κάνει τον μπαλαντέρ στο κέντρο ενώ θα έπρεπε να γυρίσει στη φυσική του θέση. Και ο Μπουμπένκο πέρυσι, μας νίκησε στη Ν. Σμύρνη έχοντας τους αναπληρωματικούς σέντερ μπακ του στο χορτάρι. Ο άνθρωπος ξέρει να παίρνει βαθμούς...
Όσο για μπροστά, Σαλαλί και Σκούρτης΄είναι σέντερ φορ υποτίθεται και όχι απλά επιθετικογενείς.

IWN1998 είπε...

...Για τον Κοιλιάρα καταλαβαίνω ότι είναι στον πάγο και περιμένουν να λήξει το συμβόλαιο του και να φύγει. Προπονείται άραγε στο Απήλιο?

Ron Barceló είπε...

2-1 στο 84' Κ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

zouri1 είπε...

γαμω τους )((*^^$@@#!@!#^*_+((_)(**(^*&^%^&%*&(*)(*_)*(^&^

Jamie S. Poursas είπε...

3-1...

br fun_atic είπε...

Όπως καταλάβαμε όλοι, η ομάδα δεν πρόκειται να σωθεί ερήμην του Τσακίρη. Όσοι Πανιώνιοι κι αν αναλάβουν, όσοι παίκτες κι αν φύγουν, όποιος προπονητής κι αν έρθει.

Κάποιοι θα ζητήσουν τον αποκεφαλισμό του Στόρε και λογικά θα έχουν δίκιο. Από την άλλη βλέπω τις εναλλακτικές λύσεις και με λούζει κρύος ιδρώτας.

Αν φύγει ο Στόρε φέρτε τον Λίνεν. Αν και για αρκετούς φαίνεται πισωγύρισμα,είναι ο μόνος που μπορεί να ενώσει τον κόσμο. Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε σε αυτή την καμπή είναι να χάσουμε και τον κόσμο. Εννοείται ότι είναι επιβεβλημένη η ενεργή συμμετοχή του μεγαλομέτοχου και η γενναία οικονομική ενίσχυση.

NK99 είπε...

Καλά η ήττα...αλλά με ανατροπή? Το να κερδίζει μία ομάδα β μία ομάδα α κατηγορίας συμβαίνει... αλλά με ανατροπή είναι σπάνιο.
Πίστευα ότι θα μπορούσε ο Στόρε να στηριχτεί προς το παρόν αλλά φαίνεται ότι δεν έχει να δώσει τίποτα. Σήμερα δοκίμασε Αναστασόπουλο Οκπάπο και ξανά μέσα ο Κούκετς. Έτσι όπως πάει την άνοιξη θα δοκιμάζει ακόμα τους 35 παίκτες του.
Φαίνεται ότι όποιος και να είναι ο επόμενος προπονητής χειρότερα δεν θα τα πάει.

br fun_atic είπε...

και ο λούκουμος...Πιο χαμηλά δεν γίνεται...
Είναι καλύτερο να παρατάξουμε με την Α.Ε.Κ την ομάδα νέων. Τουλάχιστον θα έχουν δικαιολογία.

NK99 είπε...

Νομίζω ότι το 90% των οπαδών θα επιθυμούσαν την επιστροφή Λίνεν και έχουν δίκιο. Κρίμα που στο 10% είναι αυτός που θα πρέπει να τον πληρώνει και μάλιστα με πολλά λεφτά που ο ίδιος έχει πει ότι δεν μπορεί να διαθέσει.

br fun_atic είπε...

Αν έχουν έτσι τα πράγματα, η πιο τίμια λύση είναι να ακολουθήσουμε το μοντέλο του Πανθρακικού. Να πουλήσουμε τους πάντες και να βάλουμε τα πιτσιρίκια για να ψηθούν και να είναι έτοιμα για τη β'.

Η ομάδα δεν μπορεί να σωθεί χωρίς τον μεγαλομέτοχο, χωρίς χρήματα και χωρίς σημαντικές τομές και αποφάσεις, με πρώτη την πρόσληψη προπονητή που θα ενώσει παίκτες και φιλάθλους.

Ας μην ασχολούμαστε με το κασέ του Λίνεν, πριν τον ρωτήσουμε πόσα θέλει.

Katrinos είπε...

Καλύτερα ο Μιχαλάκης να παραμείνει στη Ρόδο και να φύγει με τσάρτερ. Για τα πράγματα να μην ανησυχεί θα του τα στείλουμε εμείς.

Τη Κυριακή πιάνουμε πάτο με παρτούζα απο την αεκ.

Νομίζω οτι η κατάσταση είναι πιό κρίσιμη απο ποτέ.

zamis είπε...

Ειναι γραφτο φαινεται τα ματς με τις κοτες να ειναι σημαδιακα.
Πιστευω οτι τα πραγματα θα πανε καλυτερα τωρα,η γνωμη μου ειναι''διαισθητικη''.
Κουραγιο

Griniaris είπε...

Λούτσα πάλι λούτσα πάλι οε οε....


Πρέπει να φύγει τώρα....

br fun_atic είπε...

η ομάδα διασύρθηκε για άλλη μία φορά, κάποιοι ετοιμάζονται να πάνε στο αεροδρόμιο ή στο γήπεδο, με την Α.Ε.Κ λογικά θα ξεφτυλιστούμε και λύσεις δεν βλέπουμε...

Η επιλογή υπηρεσιακού προπονητή ή συναδέλφου του επιπέδου Δερμιτζάκη θα βάλει απλά την ταφόπλακα...

Όσο Πανιώνιοι κι αν είναι αυτοί που θα αναλάβουν, τι μπορουν να κάνουν ερήμην του μετόχου;

lefterix είπε...

Εγώ πάντως έχω πλακωθεί στις ρακές, γιατί δεν παλεύεται η κατάσταση...
By the way, δοκίμασες το τυρί;

br fun_atic είπε...

το τυρί ήταν τόσο εξαιρετικό που κυριολεκτικά εξαφανίστηκε. Όλοι ήταν με ένα μαχαίρι στο χέρι...Τμήματά του βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Αθήνας...