Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Α.Ε ΠΑΝΙΏΝΙΟΣ

Έχει συγκληθεί από την προηγούμενη εβδομάδα Γενική Συνέλευση για τις 16/11/2010(το νωρίτερο δυνατό που γινόταν νομικά) με σκοπό την πλήρη αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου.

Επειδή ωστόσο τα θέματα του συλλόγου χρειάζονται επείγουσα αντιμετώπιση τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε διοικητικό-οικονομικό επίπεδο και με δεδομένη τη μεγάλη αγωνία που όλοι μας στον Πανιώνιο βιώνουμε για την άσχημη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας,ορίζεται από σήμερα το νέο διοικητικό σχήμα:

Πρόεδρος: Ηλίας Λιανός
Αντιπρόεδρος – Υπευθ. Αγωνιστικού Τμήματος: Λάζαρος Καμπανόπουλος
Αντιπρόεδρος – Υπευθ. Διοικητικού / Οικονομικού Τμήματος: Γιώργος Ζερβακάκος
Μέλη: Δημήτρης Ναλιτζής, Γιάννης Παρισινός, Στέλιος Αποσπόρης, Μενέλαος Δημητρίου. Αλέξανδρος Χαριτάκης, Χρήστος Σβωλόπουλος, Κωστας Γιαννακόπουλος, Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Οι παραπάνω αποτελούν το νέο Δ.Σ. του Πανιωνίου ΓΣΣ ΠΑΕ, έχοντας την πλήρη εξουσιοδότηση και οικονομική στήριξη του μεγαλομετόχου, ο οποίος δε θα συμμετέχει στη λήψη αποφάσεων.

Σχόλιο: ξεκάθαρος καταμερισμός εργασιών και αρμοδιοτήτων σε καθ' όλα άξιους και έντιμους ανθρώπους. Προσωπικά με εκπλήσσει η μη συμμετοχή του κου Τσακίρη στο νέο διοικητικό σχήμα, δεδομένης της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση εύχομαι στη νέα διοίκηση υγεία, δύναμη, κουράγιο και καλή επιτυχία. Ελπίζω να τα καταφέρουν. Ακόμη όμως κι αν δεν συμβεί αυτό, είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουν πολύ.

Σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα να στείλω τις θερμότερες ευχές μου στον Γιώργο Ζερβακάκο.Η εκτίμηση μου για το πρόσωπό του είναι απεριόριστη.


67 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Ίσως το συγκεκριμένο διοικητικό σχήμα, από το οποίο απουσιάζει ο κος Τσακίρης, να αποτελεί τον προάγγελο αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Griniaris είπε...

Είναι προφανές ότι η πλήρης απομάκρυνση του κου Τσακίρη από τον Πανιώνιο έχει δρομολογηθεί.Πολύ θα ήθελα να μάθω το ακριβές νόημα της "πλήρους εξουσιοδότησης και οικονομικής υποστήριξης"...

Εύχομαι στο νέο ΔΣ να βρει τους τρόπους να ξεπεράσουμε την κρίση.Καλή τους επιτυχία...

br fun_atic είπε...

Φαντάζομαι ότι σημαίνει: σας την αναθέτω εν λευκώ και θα τσοντάρω.

Griniaris είπε...

Αυτό φοβάμαι κι εγώ.Έχω την εντύπωση ότι με "τσονταρίσματα" δεν σώνουμε τίποτα...

Βαγγέλης είπε...

Τέλος ο Στόρε.
Καλή επιτυχία στο νέο ΔΣ και καλό κουράγιο σε όλους τους Πανιώνιους.

br fun_atic είπε...

Και μετά βρίσκονται άνθρωποι να ζητούν για προπονητή τον Κούπερ και πέντε παικταράδες στη μεταγραφική του Γενάρη...

br fun_atic είπε...

είναι γρήγοροι πάντως.Δεν με τρελαίνει η ιδέα του υπηρεσιακού προπονητή στο παιχνίδι με την Α.Ε.Κ.

Αφού είστε τόσο γρήγοροι, κλείστε Λίνεν και θα γίνει χαμός...

Katrinos είπε...

Αν και δεν γνωρίζω τους περισσότερους πλην Ζερβακάκου, φαίνεται οτι το σχήμα είναι πολύ πιό ορθολογιστικό απο κάθε άλλη φορά. Εαν οι υπόλοιποι διαθέτουν τη σοβαρότητα των κκ Ζερβακάκου και Λιανού είμαστε σε καλό δρόμο.

Φαίνεται οτι η μετά Τσακ εποχή ξεκινάει. Σας θυμίζω ότι κάποτε είχε δηλώσει οτι μετάνιωσε που ασχολήθηκε τόσο ενεργά και θα προτιμούσε να κάνει κάθε τόσο και μια δωρεά. Μακάρι με την αποχή του αυτή να βρεί το δρόμο του σε όλα τα επίπεδα και εαν και όταν ισιώσει να επανέλθει στο προσκήνιο δυνατότερος-σοφότερος.

Katrinos είπε...

1-0 o Πάνθραξ με γκολ του ΣΙΜΩΣΗ..........

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

δεν μας έκανε ο Σίμωσης. Γαμώ τα σπίτια τους

Griniaris είπε...

Ελπίζω να είναι αποφασιστική και η πρόσληψη του νέου προπονητή και να μην καταφύγουμε σε πρόχειρες λύσεις.Καλό στην ψυχολογία θα ήταν την Κυριακή να κάθεται στον πάγκο νέος προπονητής αλλά όχι ένας τύπου Δερμιτζάκη,Κωστένογλου κλπ...

zamis είπε...

griniari ασε τα λογια και βαλε φορμα

IWN1998 είπε...

Καλά με πέναλτι σκόραρε δεν έκανε και κανένα κατόρθωμα...
Να θυμίσω ότι σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ για παράδειγμα δεν άρεσαν και άλλοι πχ δεν άρεσε ο Σιαλμάς που μια χαρά παίζει το παιδί στον ΠΑΣ.
Να θυμίσω ότι ξεσκιστήκαμε να πάρουμε το Σκούρτη και να του βγάλουμε και δελτίο και ολόκληρες διεθνείς συνθήκες ξεσκεπάσαμε και βγάλαμε στη φόρα και τώρα ο Σκούρτης τι κάνει; Κουρεύει γκαζόν στο Απήλιο;

zouri1 είπε...

καλη επιτυχια στο νεο ΔΣ.θεωρω οτι ειναι μια θετικοτατη κινηση και ΠΡΕΠΕΙ να πετυχουν γιατι ειμαστε πια στον πατο.Μας δινουν μια καλυτερη ψυχολογια και μια προσμονη.Την Κυριακη ας κρατησουμε κρυφα τα δακρυα μας και ας προσποιηθουμε και να χειροκρορησουμε αυτη την ομαδα που απλα φοραει την ιστορικη φανελα του Πανιωνιου.

Griniaris είπε...

zamis,μην παίζεις με τον πόνο μου.Όταν μάθεις πόσο κοντά ήμουν θα τραβάς τα μαλλιά σου...

zouri1 είπε...

το επιβεβαιωνω και εγω οτι ησουν ενα βημα πισω απο τον παγκο

br fun_atic είπε...

Σήμερα είναι Πέμπτη. Ακόμη κι αν προχωρούσαν σε πρόσληψη προπονητή, θα μπορούσε να καθίσει στον πάγκο, χωρίς ούτε μία προπόνηση;

Από την άλλη, μπορεί ο Μάντζιος να αντέξει τέτοιο βάρος, απέναντι μάλιστα σε μια καλή ομάδα και σε έναν καλό προπονητή;

br fun_atic είπε...

Για να σου δώσω την εικόνα. Χάιδεψε τον πάγκο και πάνω που ετοιμάζονταν να καθίσει...

zamis είπε...

πουλακια μου..

Griniaris είπε...

Το ματς με το κοτόπουλο θεωρητικά δείχνει από την αγωνιστική του πλευρά,χαμένο.Ακόμη και μια εβδομάδα να είχαμε τον νέο προπονητή πάλι τίποτα δεν θα μπορούσε να κάνει.Η απλή παρουσία όμως στον πάγκο ενός ονόματος όπως Λίνεν(για τους περισσότερους),Κετσπάγια(για μένα) ή τέλος πάντων κάποιου τέτοιου,θα έδινε στους παίκτες τουλάχιστον την απαιτούμενη ψυχολογική ώθηση να χτυπήσουν το παιχνίδι...

Griniaris είπε...

Ναι,ναι κάνε και πλάκα τώρα.Εσύ, ξέρεις ποιός...

Griniaris είπε...

Κατόπιν θερμής,ας το πούμε,"παράκλησης" αποσύρω το όνομα Κετσπάγια...

br fun_atic είπε...

πάρε θέση!!!

br fun_atic είπε...

από τον spor fm

"Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές ποιος θα είναι προπονητής του Πανιωνίου στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη για το πρωτάθλημα. Ήδη για τη διάδοχη κατάσταση έχει κυκλοφορήσει το όνομα του Τάκη Λεμονή και του Παύλου Δερμιτζάκη".

Griniaris είπε...

Τιμώντας την επιθυμία των παιδιών που ήρθαν μέρα αργίας να μου "φτιάξουν" το αυτοκίνητο,ψηφίζω κι εγώ υπέρ του Λίνεν...

Katrinos είπε...

Όχι στη τρομοκρατία ΝΑΙ στο Γκρινιάρη. Αφήστε τις μαλακίες τύπου Λινεν κλπ. Μόνο ένας μπορεί να μας τραβήξει απο το βούρκο.

ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ κύριοι, με assistant coaches , ΑΜΑΝ (κυρίως για την 'ενθάρυνση') και LEFTERIX για το ντόπινγκ(με ρακί, εννοείται με τόσα παλτά θα συμμετέχει στην 'ενθάρυνση' - δεν θα τους προλαβαίνει όλους ο ΑΜΑΝ σε ένα ημίχρονο).

Υ.Γ Ξέρει κανείς τι συμβαίνει με Βαζ Τε και Τσότσαλιτς?
Αληθεύει οτι ο Σούπερ Μπόσκο αποχώρησε απο το ματς με τραυματισμό?

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Ο Εβαλντ Λίνεν αρνήθηκε να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου, καθώς αυτή την εποχή για προσωπικούς (κυρίως...) λόγους προτιμά να μείνει στη Γερμανία.

Katrinos είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/300566

Αν πεί όχι και ο Τάκαρος, πάμε βουρ για Γκρινιάρη

br fun_atic είπε...

άρα ο κύκλος περιορίστηκε πάρα πολύ.

antonis είπε...

θα είναι η ξεφτύλα μας, να έρθει ο γαυρολεμονής στο ΠΑΝΙΩΝΙΟ.
Να σωθούμε η να πέσουμε με αξιοπρέπεια.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Νίκος Ράλλης που υπογράφει το δημοσίευμα στον sport-fm, γράφει πως ο Λίνεν "... πολύ αγαπητός είναι στον κόσμο, από το άκρως επιτυχημένο πέρασμά του από τον πάγκο του Πανιωνίου την περίοδο 2006-2008 και γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας είναι. "

Μάλλον δεν ξέρει τι του γίνεται ο εν λόγω Κύριος και ποιός ξέρει πώς τα φαντάστηκε όλα αυτά ....

Επί της ουσίας, σκούρα τα πράγματα ... Όχι πως δεν αναμενόταν (το όχι του Λίνεν) και κάποιος εδώ μέσα το είχε προβλέψει (o Steve; δεν θυμάμαι). Αλλά να, η ελπίδα πεθαίνει δύσκολα και δεν έχει ακόμα πεθάνει ... Γενικώς ...

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Ο "... πολύ αγαπητός είναι στον κόσμο, από το άκρως επιτυχημένο πέρασμά του από τον πάγκο του Πανιωνίου την περίοδο 2006-2008 και γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας είναι. " αρνήθηκε να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου. Κάτι που σημαίνει ότι επήλθε η καταστροφή του ιστορικού συλλόγου. Καθώς δεν υπάρχει άλλος προπονητής στο πλανητή και η ομάδα οδεέι προς την καταστροφή... Χμμμμ καθόλου ασχημο. Μόνο που είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας...

Απορώ μερικές φορές γιατί οι οπαδοί του Λινενικού FC ασχολούνται τόσο πολύ με τον Πανιώνιο.
Ισως να είναι η δεύτερη ομάδα τους.
Οπως εγώ ας πούμε υποστηρίζω την Μάν. Γιουνάιτεντ έτσι και ορισμένοι οπαδοί του Λινενικού Fc από την Ελλάδα υποστηρίζουν τον Πανιώνιο. Ενδιαφέρων....

Υ.Γ. Η ομάδα βρίσκεται στην χειρότερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της. Οι λανθασμένες επιλογές του Τσακίρη μας έχουν φερει στο χείλος του γκρεμού. Ομως ορισμένοι θεωρούν ότι τώρα πρέπει να "δικαιωθούν". Κανένα πρόβλημα.

Οσο για το παραμύθι της ελπίδας (φαντάζομαι ότι ήταν ο Λίνεν...) ας μπει επιτέλους ένα τέλος. Η ελπίδα μπορεί να πεθαίνει τελευταία, αλλά (που είστε...) στο τέλος πεθαίνει!

Ο στόχος όλων (θέλω να πιστευω) των Πανιώνιων είναι ΝΑ ΜΗΝ πεθαίνει η ομάδα!

Υ.Γ. Θα ήθελα να γραψω κάτι για την άρνηση του Λίνεν αλλά δεν θέλω να στεναχωρήσω τους φίλους μου BR και zamis... Εξάλλου εχουμε τον ίδιο πόνο για την ομάδα.

Υ.Γ. 2 Br σου ανεβάζω τα ποστ... χα χα χα Οπως μου ζήτησες...

Ron Barceló είπε...

Αλεφαντόοοοοοος

zamis είπε...

Οποιος και ναρθει εμεις πρεπει ναμαστε διπλα στην ομαδα και στη διοικηση που παλευει να κανει οτι μπορει.

lefterix είπε...

Γειά σου ρε @ ARGY, εκειά που καταντήσαμε, μόνο με γιούρια στα πατζούρια μπορει και νξα σώσουμε την παρτίδα...

IWN1998 είπε...

BRF πως τον έλεγαν αυτόν το φίλο που ανέλυε στο blog των Ιώνων. Από το καρτούν το παλιό. Έρικ Καστέλ. Μήπως είναι πολύ καλύτερος από τις άλλες επιλογές που έχουμε;
Ο Βαζάκας είναι ελεύθερος;

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΛΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ

br fun_atic είπε...

ζητάμε πολλά (δικαιολογημένα), θα γίνουν λίγα (ίσως γιατί τόσα επιτρέπει η τσέπη του μεγαλομετόχου) και στο τέλος θα απογοητευτούμε.

Οι προπονητές που είναι διαθέσιμοι και αντέχει η τσέπη μας είναι μετρημένοι.Αναγκαστικά θα επιλεγεί ένας από αυτούς.

Μακάρι να έρχονταν ο Λόλο, αλλά να μην ξεχνάμε ότι εκεί έχουν άνοιξη. Δεν μπορεί να αντέξει τον μισό δικό μας γύρο. Σε κάθε περίπτωση όταν δανείζεις έναν παίκτη, τον παίρνεις όταν προβλέπει η συμφωνία.

Εύχομαι να γίνει ψύχραιμη επιλογή προπονητή, είμαι σίγουρος ότι όποιον κι αν ακούσουμε θα μας ξυνίσει, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει αν έρθουν τα κατάλληλα αποτελέσματα.

Ένα άλλο σενάριο θα ήταν να μην επιλέξουμε άμεσα προπονητή. Τα δύο επόμενα παιχνίδια είναι με Α.Ε.Κ και Ολυμπιακό. Έτσι όπως είμαστε αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ιδιαίτερες αξιώσεις. Μέσα σε δύο εβδομάδες όμως μπορεί και να έχουν μπει στο τραπέζι πιο ενδιαφέροντα ονόματα.Να μην ξεχνάμε ότι πολλοί προπονητές είναι υπ' ατμόν αυτή τη στιγμή.

IWN1998 είπε...

Ο Παπακώστας ίσως και ο Νιόμπλιας είναι υπ' ατμόν... με λίγες πιθανότητες να φύγουν αλλά και όχι καλύτεροι από τους νυν υποψηφίους...

Ανώνυμος είπε...

Για τον κ. Μάκη Διόγο, ξανά, και ελπίζω για τελευταία φορά:

Είναι σαφής η αντιπάθεια που τρέφει καθείς εξ ημών για τον άλλον. ΕΠιπλέον, σκοπεύω να τηρήσω αυτό που έγραψα (ότι δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σου). Βλέπεις, δεν είναι όλες οι υποσχέσεις σαν τις δικές σου (για τις φοβερές αποκαλύψεις που θα μας έκανες ...). Θα σε παρακαλούσα λοιπόν θερμά και ειλικρινά, το εξής:

προφανώς έχεις κάθε δικαίωμα να σχολιάζεις τις απόψεις μου, και αυτό μου είναι επιθυμητό. Γι' αυτό (πέραν της ψυχοθεραπείας ...) και τις γράφω σε ένα blog. Θα έλεγα όμως πως δεν είναι ανάγκη να επιδεικνύεις την εξυπνάδα σου "ερμηνεύοντας" τις απόψεις μου, τις προθέσεις μου (να "δικαιωθώ" με την καταστροφή της ομάδας), τις καταβολές μου και τις πεποιθήσεις μου (ως "Λινενικός FC" με δεύτερη ομάδα τον Πανιώνιο ...), με χαρακτηρισμός που αποφεύγω συνειδητά να αντι-χαρακτηρίσω (τα "παραμύθια" περί ελπίδας ..). Το ότι δεν καταλαβαίνεις τι γράφω δεν σημαίνει πως έχεις το δικάιωμα να προσπαθείς να το εξευτελίσεις. Να το σχολιάσεις, ναι. Να το εξευτελίσεις δεν μπορείς.

Θα μπορούσα (πιστεψέ με!) να σου απαντήσω διάφορα, σε όσα έγραψες. Η απόφασή μου να μην ξανασχοληθώ μαζί σου είναι σαφής και ειλημμένη. Δεν θα πρέπει να θεωρείς όμως νίκη των απόψεών σου το ότι κάποιος θεωρεί πως έχει πιό ενδιαφέροντα πράγματα να κάνει στη ζωή του, από τα να αντικρούει τα όσα κατα καιρούς γράφεις. Δεν είσαι τόσο ενδιαφέρων όσο ενδεχομένως πιστεύεις και σίγουρα πάσχεις από έλλειψη δεοντολογίας αλλά όχι εριστικής διάθεσης.

cdu είπε...

Κάτι μου λέει πως, όσο μου έγινε πρόταση να μπώ στο ΔΣ, άλλο τόσο έγινε (σοβαρή) πρόταση στον Λίνεν.
Ας είναι.
Δεν πρόκειται να σχολιάσω τους καινούργιους διοικούντες ούτε τις επιλογές τους. Υπομονή. Ότι ήταν να πούμε έχει ειπωθεί. Μόνο ας έχουμε υπ'όψη ότι τη Κυριακή θα δασυρθούμε. Ο στόχος τώρα είναι να μη τιμωρηθεί η ομάδα και νίκη με τον Ατρόμητο.
Δεν μπορώ να μην σχολιάσω όμως όλους τους Πανιώνιους γαβροβάζελους που μέσα στην ανωνυμία σε άλλα μπλογκ μας έχουν φλομώσει στην μαλ.... Αυτοί είμαστε ρε; Γαμώ τη διαφορετικότητα μου μέσα, γαμώ.
Για τον φίλο τον Brf, με τον οποίο εδώ και καιρο διαφωνώ για τον Τσακίρη, θέλω να πώ αν το να αντιλαμβάνεσαι την αλλαγή δεδομένων και να προσαρμόζεις την ανάλυση και πρόταση σου σε αυτά είναι "κωλοτούμπα", μακάρι όλος ο κόσμος να ήταν ακροβάτες.
Και κάτι τελευταίο: δεν θα ρωτήσω τώρα, αλλά δεν μπορούμε να συνεχίζουμε με τα υποννούμενα για μαύρες τρύπες, ληγμένα dvd και τυροπιτάδικα. Όλα στο φώς.

Ron Barceló είπε...

1]Τιμούρ τα κλειδιά.
2]Διακοπή συμβολαίου σε όλα τα απίθανα σαπάκια (Πούπη, Παρτουζ, Οκπάκο, Φουγκουράγιο, Όμο - εγώ θα έδιωχνα και Βαρό, Βαζ Τε)
3]Επιστροφή Λόλο και
4]3 11αδάτες μεταγραφές το Γενάρη και η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα.

Μετά από το Γεωργιανό, η αμέσως καλύτερη περίπτωση είναι του Λεμονή.

Τώρα δεν μπορώ να ακούω για Παπακώστες, Νιόπλιες και Δερμιτζάκηδες. Είπαμε, αν είναι να πέσουμε, ας το κάνουμε αξιοπρεπώς.

IWN1998 είπε...

Άποψή μου είναι ότι η αλλαγή πλεύσης είναι η τελευταία ευκαιρία. Το νέο ΔΣ έχει ένα μείγμα ανθρώπων με παρελθόν στο σύλλογο και γνώσεις του ποδοσφαιρικού χώρου και παράλληλα έχει και ανθρώπους με επιχειρηματική εμπειρία. Τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε καλύτερο;
Αγωνιστικά χρειάζεται ένας προπονητής με εμπειρίες Super League και προσαρμοστικότητα στα αγωνιστικά σχήματα που θα ακολουθήσει ώστε ως την πιθανή ενίσχυση του Γενάρη, να μπορέσει να πάρει τους περισσότερους δυνατούς βαθμούς.
Νομίζω κάνουν το περισσότερο που μπορεί να γίνει πια για να μη χαθεί η παρτίδα.
Άποψη μου επίσης είναι ότι ενδοσκοπήσεις με ληγμένα CD, κατηγορίες Λίνεν, τυροπιτάδικα, κατηγορίες Τσακίρη κλπ πρέπει να μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και να κοιτάξουμε μπροστά. Πρακτικά από μια τέτοια διαφάνεια έχουμε να κερδίσουμε ότι κερδίζει η Ελλάδα από τις εξεταστικές επιτροπές για Βατοπέδιο, Ζήμενς κλπ. Ας κάνουμε λοιπόν μια νέα αρχή.
Και δεν ξέρω αν υπήρξε και πως υπήρξε πρόταση σε Λίνεν (δεν μπορώ να την επιβεβαιώσω σε εκτός Ελλάδας sites). Θα πρέπει να δούμε τι ζητάμε από το νέο κόουτς και το παρελθόν του καθενός είναι οδηγός αλλά σε συνάρτηση με τις συνθήκες, που υπήρχαν τότε και υπάρχουν σήμερα. Αν υπήρξε πρόταση δείχνει την τάση των διοικούντων να κινηθούν πέραν των συγκρούσεων του παρελθόντος για να βοηθήσουν την ανάκαμψη της ομάδας αλλά δεν πείθει ότι έχουν σταθμίσει το τι χρειάζεται η ομάδα για ν' ανακάμψει. Αν η πρόταση ήταν τύποις και πάλι την θεωρώ σαν μια προσπάθεια να πείσουν τον κόσμο για τις καλές προθέσεις τους και τη βάζω στα συν. Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι επιταχύνθηκαν οι απαιτούμενες ενέργειες και υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να μπει το νερό στο αυλάκι όσο υπάρχουν περιθώρια.

Ron Barceló είπε...

Ή αλλιώς Κωφίδης και Χέβι Μέταλ.
Άντε, με όλες τις τιτίκες που έχουμε μπλέξει...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Μάγκες, πήρε το αυτί μου πως ο Λεμονής θα είναι ο εκλεκτός.
Ίδωμεν...

NK99 είπε...

Επειδή προπονητής δεν αναμένεται να είναι κάποια προσωπικότητα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και επειδή από την επιλογή που θα γίνει θα υπάρξει αμφισβίτιση, ίσως και γκρίνια δικαιολογημένη και πιθανόν ούτε αυτός που θα επιλέξει τον προπονητή να μην τον πιστεύει καλό θα είναι να του κάνουν 6μηνο συμβόλαιο. Έλεος όχι άλλο τριετές....
Πάντως ανεξάρτητα αν μας αρέσει ή όχι πρεπει να στηριχτεί και να του δοθεί πίστωση χρόνου.
Αυτη τη στιγμή με τους 35 παίκτες μπορούν να φτιαχτούν 100 ενδεκάδες και να είναι όλες λογικές. Ο νέος προπονητής θς πρέπει να ψαχτεί και επειδή μάλλον θα μιλάει και θα διαβάζει ελληνικά ίσως θα έπρεπε για ένα διάστημα να μην του ζαλίζουμε κάποια μέλη του σώματος του.

Ανώνυμος είπε...

Ίωνα, ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα που γράφεις, επίτρεψέ μου να διαφωνήσω κάθετα σε κάτι, νομίζω σοβαρό (και πέραν του Πανιωνίου).

Η ελληνική κοινωνία δεν ωφελείται σε τίποτα από προσχηματική διερεύνηση σκανδάλων (ή "σκανδάλων") και αυτό το ξέρουμε από τότε που γινόντουσαν εξεταστικές επιτροπές για την τραγωδία της Κύπρου ή την υπόθεση Κοσκωτά. Ακριβώς όμως (κατά τη γνώμη μου) γι' αυτό, θα καρκινοβατούν εσαεί όλες οι προσπάθειες για να ορθοποδήσει η κοινωνία και η οικονομική δραστηριότητα. Ο μέσος Έλληνας, θα συστρατευόταν - με όποιοδήποτε κόστος - σε μία ειλικρινή προσπάθεια ανόρθωσης της Ελλάδας, και το μεγαλύτερο τεκμήριο ειλικρίνειας θα ήταν η λογοδοσία των υπευθύνων και η τιμωρία των ενόχων για την κατρακύλα. Δεν μπορεί να συστρατευτείς πίσω από τους υπευθύνους (την πολιτική ελιτ που κυβέρνησε και κυβερνά), πολύ περισσότερο όταν σε θεωρούν συνυπεύθυνο και όταν προκλητικά σου κουνούν το δάκτυλο επιτιμητικά.

Σε μικρογραφία, έτσι είναι η κατάσταση στην ομάδα μας. Κανείς δεν φταίει ποτέ για τίποτα. Ο φίλαθλος καλείται να καταπιεί τη στενοχώρια του και να συστατευτεί, χωρίς ποτε κανείς να απολογηθεί για τίποτα. Φταίει ο Κανένας, της Ομηρικής Οδύσσειας, στο νησί των Κυκλώπων ... Και αν στην ελληνική κοινωνία χρειαζόταν παραδειγματική τιμωρία, κάθαρση και όχι προσχηματικές επιτροπές, στον Πανιώνιο θα αρκούσε ένα συγγνώμη ... Και μία εξήγηση για το πως φτάσαμε να ακούμε για μίζες, στημένα, χοντρούς, λιγνούς, Γερμανούς, Βέλγους, τυρόπιτες, γαμπρούς, Λάμπρους και λαμπρούς, και όλα αυτά που διάνθισαν την Πανιώνια καθημερινότητά μας. Ένα "συγγνώμη" και τίποτα άλλο ...

Προσωπικά, είμαι υπερ της άποψης του cdu. Δεν είναι η στιγμή να ζητήσουμε απαντήσεις. Αλλά, μάλλον ποτέ δεν θα είναι ... Έτσι έχει δείξει η εμπειρία.

zamis είπε...

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/112116-«Δεσμεύομαι-για-Νέα-Φιλαδέλφεια»

amanAM είπε...

Προσπαθώ να φανταστώ τι θα γίνει στο γήπεδο την Κυριακή, και δεν βρίσκω καμία πιθανότητα να μην αρχίσει η φαγωμάρα μεταξύ των οπαδών κλπ.

Ο ένας θα βρίζει τον Κιτνή, ο άλλος τον Τσακίρη, ο τρίτος θα θυμώσει γιατί θα θεωρεί πως φταίει ο Μπούτσος και πως ο Τσακίρης μας έσωσε από δαύτον, και... σε λίγα δευτερόλεπτα θα πλακωνόμαστε στο ξύλο.

Μετά, ο καυγάς θα γίνει στο θέμα: Και ποιόν προπονητή να πάρουμε (ή να παίρναμε εάν εν τω μεταξί πάρουμε), πόσο παλτό είναι αυτός που προτείνει ο χι, και πόσο λαμόγιο είναι αυτός που προτείνει ο ψι.

Αυτά πριν γίνει το παιχνίδι, και ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στο ματς. Γιατί με το που θα φάμε 1-2 γκολ, τότε η γιούχα θα πάει σύννεφο, και θα πλακωνόμαστε εάν πρέπει ή δεν πρέπει να γιουχάρουμε!!!

Δεν συζητάμε τι θα γίνει σε περίπτωση διακοπής του αγώνα, με στρακαστρούκες και βεγγαλικά, ή με τα λαϊκά δικαστήρια που θα στηθούν!

Για αυτό επιμένω: Όλοι με μαύρα, και σιωπή κηδείας. Τουλάχιστον να γλυτώσουμε τα χειρότερα και το μεγαλύτερο ρεζίλευμα.

zamis είπε...

εγω θα βαλω ροζ

Costix είπε...

Κετσπαγια και Αγγελος δεν μπορουν λογω συμβολαιου με τις εθνικες. Νομιζω οτι παιζει 99% Λεμονης, αλλα ας τον ανακοινωσουν πρωτα. Καλο θα ηταν να κατσει παγκο μετα το ματς με τον γαυρο, παντως, αν τελικα αναλαβει. Deja vous !!!

zamis είπε...

γκρινιαρη κολοτουμπα φλωρε κι εσυ μπηκες στην παραγκα
οι προσπαθειες σου για τον παγκο δεν σταματουν ποτε ε?

Griniaris είπε...

zamis,είναι όνειρο ζωής.Θα κάνω τα πάντα,θα μπω σε όποια παράγκα ή δωμάτιο χρειαστεί...

Bertheway είπε...

Πάντως όσες φορές θυμάμαι να έχει επιστρέψει προπονητής στην ομάδα μας και όχι μόνο,το δεύτερο πέρασμα είναι πάντα χειρότερο από το πρώτο.Για τον Λεμονή πάντως δεν μπορώ να πω ότι άνήκει στην κατηγορία αυτή γιατί με ένα μήνα παρουσία ήταν σα να μην ήρθε.Ενας Έλληνας προπονητής άπό τον οποίο έχω καλές αναμνήσεις και θα ήθελα να ξαναδώ στον πάγκο μας είναι ο Κατσαβάκης.(Να βάλει και τον Νάλι σέντερ φορ μπας και δούμε καμία νίκη)

zamis είπε...

Ασε τα πραγματα να παρουν το δρομο τους,ειναι θεμα χρονου..

IWN1998 είπε...

@Costas. Αυτό που είπα είναι ότι μπροστά στην προσχηματική διαφάνεια, που μπορεί να εξυπηρετεί και συμφέροντα, γιατί δεν υλοποιείται από τρίτους ή ανεξάρτητους φορείς, για να είναι αντικειμενική, προτιμώ την παραγραφή και το ξεκίνημα από την αρχή. Και τώρα είναι ώρα για ξεκίνημα από την αρχή και σε άλλη βάση.
Και από την άλλη, σε μια ΠΑΕ που έχει μονολιθική ιδιοκτησία, η διαφάνεια αφορά ιδιαιτέρως τον ιδιοκτήτη και αυτός θα έπρεπε / πρέπει να προσέξει τα του οίκου του.
Εμείς σαν λαός του συλλόγου, που επιχειρηματικά κινεί η ΠΑΕ, δεν καλούμαστε να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα, όπως σαν λαό, μας καλεί να κάνουμε η κρατική οντότητα, που λέγεται Ελλάδα. Στενοχωριόμαστε, πονάμε αλλά δεν μας κάλεσαν να συνεισφέρουμε οικονομικά γιατί κάποιοι έκαναν κακοδιαχείριση ή υπερβάσεις. Μας χαλάνε το προϊόν, που σαν πελάτες προτιμάμε να καταναλώνουμε, για να μιλήσω μεταφορικά κάπως και γι' αυτό αντιδράμε και ζητάμε από τον ιδιοκτήτη να πάρει μέτρα. Το να έρθει ο ιδιοκτήτης να μου λέει ότι να, ο τάδε είναι που χάλασε το προϊόν, δεν μου λέει τίποτα αν το προϊόν δεν το φτιάξει. Αν φταίει ο ιδιοκτήτης, σαν πελάτης δεν μπορώ να τον διώξω, μόνο να σταματήσω ν' αγοράζω το προϊόν του μπορώ, αλλά στην περίπτωσή μας, δεν είναι όποιο-όποιο το προϊόν και δεν έχει υλική αλλά ηθική αξία για μας.
Εμένα δεν μ' ενοχλεί που δεν δημοσιοποιούν τα όποια συμπεράσματα είχαν βγάλει από τα λάθη του παρελθόντος αλλά το ότι μάλλον δεν κάθονται να δουν και να μάθουν από τα λάθη του παρελθόντος ή βρίσκουν αποδιοπομπαίους τράγους και αυτό είναι όλο. Πολύ λίγο θα ενδιέφερε η δημοσιοποίηση της αποτίμησης της περιόδου σε αναφορά με λάθη, αιτίες κλπ, αρκεί να γινόταν και να χρησιμοποιούνταν εσωτερικά στον οργανισμό της ΠΑΕ. Αλλά για ποιον οργανισμό να μιλήσουμε φέτος, όταν είχε αναχθεί τιο όλο σύστημα σε αρχή του Ενός.

zamis είπε...

http://cassettes.wordpress.com/2010/10/29/%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%af%ce%b6%cf%89-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%bd%ce%b1-%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b7-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%ad%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b1/

o αγωνας τωρα δικαιωνεται

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

@ Costas κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Δεν σε αντιπαθώ (εσύ το ξέρω ότι με αντιπαθείς...).
Η συμπάθεια και η αντιπάθεια είναι συναισθήματα.
Για τύπους σαν εσένα, που πριν γνωρίσουν έναν άνθρωπο τον αντιπαθούν για τις απόψεις του, δεν μπορεί να εχω συναισθήματα. Ούτε θετικά, ούτε αρνητικά.

M.Δ.

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

@ zamis

Αν ενδιαφέρεσαι στο ίδιο ψηφοδέλτιο, του Ψαριανού, είναι υποψήφια και η Σοφία Κιντή, αδερφή του πρώην προέδρου μας και παρα λίγο αναμορφωτής του Ιστορικού.

zamis είπε...

@Μακη,
το ξερω,κυριως ομως αναφερομουν στο''θερμοκηπιο''του MG και τον παγετωνα που μας εφερε..

Ανώνυμος είπε...

Ίωνα, δεν διαφωνώ με όσα γράφεις και κατάλαβα εξ' αρχής πως από την προσχηματική "απόδοση ευθυνών" προτιμάς την αλλαγή σελίδας. Δεν μπορώ να κρίνω αν θα λειτουργούσε 100% κάτι τέτοιο (για τους λόγους που σου έγραψα) αλλά καταλαβαίνω τη λογική του. Και ας μην τηυ συμμερίζομαι.

Εκεί που διαφέρει ίσως η οπτική μας γωνία, είναι πως ο παραλληλισμός που έκανα δεν είναι τόσο ατυχής, όσο δείχνεις στην ανάλυση σου. Προφανώς η χρεωκοπία του πολιτικού συστήματος (και ίσως, μαζί με οικονομική χρεωκοπία ..) δεν είναι κάτι συγκρίσιμο με τα προβλήματα μιας ΠΑΕ με μεγάλη ιστορία αλλά ... προβληματικό παρόν. Τηρουμένων των αναλογιών όμως, μπορεί η εκάστοτε διοίκηση μιάς ΠΑΕ να μη ζητά να συνεισφέρουμε οικονομικά (που δεν θα ήταν, έτσι κι αλλιώς έυκολο), ζητά όμως την υποστήριξή μας στην ομάδα. Με την παρουσία μας στο γήπεδο, με τα παιδιά μας στο γήπεδο και τις ακαδημίες, και τελικά, απλά με την Πανιώνια ιδιότητα στην παρέα, στη δουλειά, στην Πλατεία, στην κοινωνική συναναστροφή. Χωρίς φίλους και υποστηρικτές οι ομάδες πεθαίνουν και αυτό που κρατάει κάτι σαν τον Πανιώνιο είναι η αγάπη των ανθρώπων που μεγάλωσαν με τα χρώματά του. Εχουμε μία ηλικία και κάποιο αίσθημα αξιοπρέπειας. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται να υποχρεωνόμαστε να χειροκροτήσουμε κάθε τυχάρπαστο με "οράματα για το ποδόσφαιρο και την κοινωνία". Δεν είναι τόσο εύκολο να πείθεσαι να αφιερώσεις χρόνο που μπορεί να τον ζητάει η δουλειά σου και η οικογένειά σου για να απολάυσεις τα οράματα των maitres της τακτικής. Μπορεί να μην είναι τόσο "χειροπιαστά" όλα αυτά σαν τους φόρους και το ΕΤΑΚ (που μας ζητούν να πληρώνουμε) αλλα δεν είναι αμελητέα ..

Κανένας οργανισμός, εταιρεία, σύλλογος, ομάδα, οτιδήποτε, δεν επιβιώνει αν δεν σέβεται τους σνθρώπους που τον αγαπούν ανιδιοτελώς. Σε ρωτώ λοιπόν: πόσο αισθάνθηκες να σε σέβονται οι άνθρωποι που κάνουν τις επιλογές της ομάδας και πώς αισθάνθηκες όταν είδες το γήπεδο σκαμμένο απο αυτούς που επέλεξαν ως "χαϊδεμένους" συνομιλητές;

Θα συμφωνήσω πως, αν τα έβλεπαν και τα άλλαζαν εσωτερικά στην ΠΑΕ, ναι, παρέλκει η δημόσια αυτοκριτική. Αν μπορείς όμως να φτάσεις ως εκεί, είναι μικρό το βήμα να το αναγνωρίσεις και δημόσια ... Λίγο φιλότιμο θέλει ...

Ron Barceló είπε...

FYI που λένε...

http://www.aek365.gr/a-87050/%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B5-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-aek365-gr.htm

Ron Barceló είπε...

Δείτε το υστερόγραφο του δημοσιογράφου.
Ας μας εξηγούσε πώς θα είναι στο γήπεδο? Με αερόστατο? Από κανά λαγούμι? Από την εκκλησία?

Με αυτά κ με κείνα, προβλέπω πολλές 'συγκινήσεις' εκείνο το απόγεμα στα πέριξ..

IWN1998 είπε...

Όταν το συγκεκριμένο site απευθυνθεί στην ΠΑΕ Πανιώνιος και όχι στην ΠΑΕ Νέος Πανιώνιος, όπως κατ' εξακολούθηση αρέσκεται να γράφει, τότε να διαπιστευτεί. Αλλιώς πρέπει να πάει να βρει τον Μπέο στο Βόλο να του εξηγήσει.

τρελοπανιωνιος είπε...

θυμαστε πριν πιο παιχνιδι, και αν θυμαμε καλα το μονο παιχνιδι ειχαμε τον Λεμονη προπονητη ? ναι κοντρα με τον Ολυμπιακο !! χασαμε με καμποσα γκολακια και αυτος αντι να κανει αλλαγες χειροκροτουσε τους γαυρους..!! μετα την αεκ με ποιον παιζουμε ? ναι ναι ναι Η μεγαλη επαναληψη ..!!!

IWN1998 είπε...

Μάλλον θ' αναλάβει επίσημα μετά από Ολυμπιακό...Έτσι ψιλολέγεται...

IWN1998 είπε...

Μην ξεχνάμε το χειρότερο. Στην πρεμιέρα του ο Λεμονής έπαιξε με Ηρακλή στη Νέα Σμύρνη και υποτίθεται η πρεμιέρα του νέου προπονητή συνοδεύεται από ανάταση ηθικού κλπ. Αποτέλεσμα 0-2 και ξεκίνημα της καρριέρας Επστάιν σαν σκόρερ.
Κάτι ματς σαν εκείνο θέλουμε να παίρνουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και οι ενδείξεις Λεμονή από το παρελθόν δεν είναι και πολύ σίγουρες ότι μπορούν να το εξασφαλίσουν

Griniaris είπε...

Μ'αρέσει που ψάχνουμε να διορθώσουμε τα δύσκολα.Φίλοι εκεί στην ΠΑΕ ας ξεκινήσουμε πρώτα από τα εύκολα.Πριν από λίγο γύρισα από μια αποτυχημένη προσπάθεια να αγοράσω ένα εισιτήριο για την Κυριακή.Περιμένοντας να τελειώσει ο μπροστινός μου έρχεται ένα ζευγάρι με ένα παιδί γύρω στα 14,15.Εξηγουν ότι έρχονται από τη Ρόδο για τον αγώνα και ζητούν να βγάλουν δύο εισιτήρια.Κι έρχεται η στυγνή απάντηση "Χωρίς κάρτα φιλάθλου δεν γίνεται με τίποτα".Με τα πολλά προσφέρθηκα να τους τα βγάλω εγώ.Μπαααα....Το σύστημα είναι κλειδωμένο,μου λένε,και βγάζει μόνο δύο σε κάθε κάρτα και που να ψάχνουμε τώρα τον κλειδοκράτορα.ΟΚ,του λέω,αρχίζοντας να φορτώνω,βγάλε ένα από μένα και ας περιμένουν να έρθει κάποιος άλλος να βγάλουν άλλο ένα.Και φτάνουμε στο κλου...
-Πόσο κάνει;
-50 ευρώ...
-Γιατί;;;;
-Ξέρετε,σήμερα βγάζουμε μόνο εισιτήρια της προσφοράς.Από τα άλλα αύριο.
Είστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ,λέω και φεύγω.
Εμένα δε με νοιάζει,εδώ μένω θα πάω και αύριο.Τουλάχιστον σεβαστείτε αυτούς που έρχονται από την επαρχία.Μην τους διώχνετε...