Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Χαρήκαμε επιτέλους

Τελικά οι κιτρινόμαυρες φανέλες μας ταιριάζουν. Δύο νίκες και αυτές απέναντι σε κιτρινόμαυρες φανέλες. Μακάρι να πάρει μπρος η μηχανή και απέναντι στις υπόλοιπες.

Σήμερα ο Πανιώνιος ήταν εξαιρετικός. Δυνατός, ουσιαστικός, ψυχωμένος. Νίκη, χαρά και μια όμορφη βδομάδα αρχίζει.

Δεν περίμενα να το πω, αλλά σήμερα η βραδιά ανήκει στον Μπόσκο. Κατά τη γνώμη μου αυτή ήταν η καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του Πανιωνίου. Ίσως γιατί δεν έπαιξε ως σέντερ φορ, αλλά σε θέση που του ταιριάζει. Νομίζω ότι από την ομάδα του Πανιωνίου διακρίθηκαν σχεδόν όλοι οι παίκτες. Ίσως το κέρδος του σημερινού παιχνιδιού να είναι ο Χίκα. Αυτό πάντως που μου άρεσε πολύ ήταν η αμυντική λειτουργία της ομάδας, η ολική επαναφορά του Τσότσα και η αθόρυβη αλλά ουσιαστική παρουσία του Κούμο

Η σημερινή Α.Ε.Κ ήταν για πολλά γκολ. Βασικά, ήταν αδύνατο να καταλάβεις ότι η ομάδα με τα κίτρινα είναι στην πρώτη τριάδα και η ομάδα με τα κόκκινα στην τελευταία. Αν η πίεση για το αποτέλεσμα δεν ήταν τόσο μεγάλη, θεωρώ ότι θα τα είχαμε πετύχει. Πέρα όμως από τη νίκη, η ομάδα έπαιξε ωραία μπάλα και μας κάνει αισιόδοξους για το μέλλον.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι ευχαριστώ τον Ραφίκ Τζεμπούρ για τις αναμνήσεις αλλά και για την εν γένει στάση του, η οποία είναι τουλάχιστον συγκινητική. Αδυνατώ να καταλάβω πως ο παίκτης αυτός δεν υπήρξε αρχηγός της ομάδας, αλλά υπήρξε ο Γρηγόρης Μάκος.

Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω την απορία μου, για το πλήθος των οπαδών της Α.Ε.Κ που είχε συγκεντρωθεί στη θύρα 4. Μάλλον πρέπει να επανεξεταστούν τα μέτρα ασφαλείας. Μπορεί να μην προκάλεσαν, είναι όμως ακατανόητο πως κατάφεραν τόσοι πολλοί να πάρουν εισιτήριο, χωρίς μάλιστα να «φιλοξενούνται» από Πανιώνιους.

70 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Νομίζω πως ο Βαζ Τε δεν αποτελεί μέλος της ομάδας. Είναι ένας παίκτης μόνος του, ουσιαστικά περιφερόμενος που δεν υποστηρίζει ούτε υποστηρίζεται από κανέναν. Δεν με ενδιαφέρει το πόση μπάλα ξέρει. Με ενδιαφέρει ότι "τρώει" τη θέση κάποιου που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα

br fun_atic είπε...

Δεν ήξερα ότι ο Καλατράβα έχει κάνει στέγη και στον Βερόπουλο :)

Katrinos είπε...

BR ξέχασες το Σάμαρη. Αυτό το παιδί ήταν ξεχασμένο μερικές φορές και εκτός δεκαοκτάδας!

Μαζί με Κούμο και Τσότσα ήταν φοβερή τριπλέτα, πολύ ώριμο παιχνίδι.

Επίσης άξια αναφοράς ήταν και η συμπεριφορά της εξέδρας που έκλεισε πολλά στόματα και κυρίως δεν έδωσε αφορμή στους ψευτοπρόσφυγες να αποπροσανατολίσουν το κόσμο τους. Έτσι πρέπει να κοιτάξουν κατάματα τη Ψ@ΛΙΑ που έφαγαν.

Υ.Γ Ο Χιμένεθ πρέπει να παίρνει πολλά ναρκωτικά καθώς ισχυρίστηκε ότι ήταν καλύτεροι. Τον έβαλε στη θέση του ο αφοπλιστικός Τζιμπούρ!!!!! Θα ήθελα πάρα πολύ αυτο το παίκτη πίσω....

NK99 είπε...

Τελικά οι παίκτες που έχουμε δεν είναι για πέταμα. Είναι οι τελευταίοι που φταίνε για την μέχρι τώρα πορεία. Μπορεί να μην είναι για να φέρουν τον Πανιώνιο στην 5άδα αλλά μπορούν να σώσουν την ομάδα με άνεση.
Χάθηκε η ευκαιρία για να διασύρουμε την ΑΕΚ σήμερα. Αν η ομάδα δεν είχε τόσο άγχος και τον φόβο μιας νέας αποτυχίας θα τα κατάφερνε.
Ε\ξαιρετικός σήμερα και ο Σιόβας. Έκανε την καλύτερη του εμφάνιση.

br fun_atic είπε...

"Η κούραση, οι τραυματισμοί και ο... Τσινιάρης με την άδικη αποβολή του Νταντόμο στο 35' δεν επέτρεψαν από την ΑΕΚ να φύγει νικήτρια από τη Νέα Σμύρνη - Ήττα 1-0 από τον Νέο Πανιώνιο με γκολ του Ριέρα στο 50' - Έπιασε πέναλτι ο εκπληκτικός Σάχα στο 32' - Το aek365.gr βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη όπου σας μετέφερει όλα όσα έγιναν. Παραλειπόμενα με συνεχή ροή, LIVE το ματς, φωτογραφικό ρεπορτάζ, ενώ κάνατε και μεταξύ σας CHAT κατά τη διάρκεια του αγώνα"

Από το αεκ365
Οι τύποι είναι πιο γραφικοί και από την Μακρυνίτσα...

cdu είπε...

Είναι καταπληκτικό το συναίσθημα να διαψεύδεσαι έτσι. Περίμενα συντριβή. Η ομάδα με διέψευσε. Πολύ ψυχή σήμερα που έλειπε από τα προηγούμενα παιχνίδια. Προσοχή, θέλει ακόμη πολύ δουλειά ακόμη, να μη πάρουν τα μυαλά αέρα.

Griniaris είπε...

Όχι ότι δεν έχω να γκρινιάξω αλλά σήμερα δεν θέλω.Μπράβο μωρή Πανιωνάρα....

cdu είπε...

Αυτό για την άδικη αποβολή το λένε και άλλα "έγκυρα" και "αντικειμενικά" site. Αν είναι δυνατο, κλωτσιά εκτός φάσης από πίσω και το συζητάμε; Κες και ξεχάσαμε ότι ο Λόλο τιμωρήθηκε για επεισόδιο στα αποδυτήρια!!!

br fun_atic είπε...

Ο Σαμάρης άργησε κατά τη γνώμη μου να πάρει μπρος, αλλά πραγματικά ήταν καλός. Μου γυάλισε πολύ ο Χίκα. Ήξερε να κρατάει τη μπάλα,να ανεβάζει ή να ρίχνει τον ρυθμό.Αν είχε και καλά τελειώματα...

Υπήρχε κανένας λόγος να γίνουν ιστορίες με το πούλμαν και τους παίκτες της Α.Ε.Κ;Έχει σημασία να προπηλακίζεις τον Μάκο; Είναι αφανής στην ομάδα της καρδιάς του και βλέπει τη διαφορά αντιμετώπισης του Τζεμπουρ. Δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο.

br fun_atic είπε...

Zήσαμε πάντως για να δούμε αγχωμένο τον mr sunshine costix, τον zamis να χουλιγκανίζει, τον Αντώνη καθηλωμένο στα σκαλάκια λόγω έλλειψης χώρου.

Πλάκα, πλάκα,αλλά οι γυναίκες μας έφεραν γούρι...Κάτι μου λέει ότι τούδε και εφεξής (μέχρι να σωθούμε τουλάχιστον) θα αλλάξουν τα Κυριακάτικα απογεύματά μας...

br fun_atic είπε...

Αυτό που δείχνει περίπλοκο για την ώρα είναι το θέμα του προπονητή. Αν δεν προχωρούν οι περιπτώσεις Λεμονή και Δερμιτζάκη, τότε η αγωνιστική αυτή μείωσε τις πιθανότητας να ψαρέψουμε από τους υπό απόλυση. Όλοι έφεραν καλά αποτελέσματα, εκτός από τον Παράσχο.
Η καθυστέρηση αυτή όμως σε συνδυασμό με κάποια καλά αποτελέσματα μπορεί και να σταθεροποιήσει τον Μάντζιο, γιατί όπως λέει και ο antunix ουδέν μονιμότερο του προσωρινού.

General Tanz είπε...

Αυτο μαλιστα, ηταν γα%$#&%$σι!!!!!!

Και οπως ειπε και ενας καλος φιλος μας

ΑΕΤΟΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΣΠΕΡΜΑ ΠΑΝΘΗΡΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!

Ουδεις υστερησας(ισως λιγο ο Φανουρης)ξεχωρισα Λατκα, Μποσκο και Ριερα για το γκολ.
Ο Χικα φαινεται οτι πρεπει να παρει ευκαιριες, και καποιος να μου πει τι τρεχει μεσα στις φλεβες του Βαζ Τε.
Εγω το κοβω να ειναι πορτοκαλαδα και μαλιστα χωρις ανθρακικο.

ΠΟΘΤΣΑ!!!!!!!!!!!

br fun_atic είπε...

Πρώτη φορά βλέπω παίκτη να κόβει τον αιφνιδιασμό της ομάδας του και να μη δίνει πάσα σε κανέναν. Είναι κρίμα να μένει στον πάγκο ο Σαλαλί ή κάποιος άλλος και να περιφέρεται άσκοπα στον αγωνιστικό χώρο ο Βαζ Τε ως μάρτυρας του Ιεχωβά...Στείλτε τον να μοιράζει το χαρμόσυνο μήνυμα και να πουλάει τη Σκοπιά. Για παίκτης μας δεν κάνει...

NK99 είπε...

Όταν γίνουμε συμπαγής ομάδα και μπουν όλοι οι παίκτες στο κλίμα θα μπορέσουμε να πάρουμε από αυτούς το καλύτερο.Ο Βαζτε έχει δυνατότητες να βοηθήσει. Ας θυμηθούμε πόσο βοήθησε όταν μπήκε στην Καβάλα.

br fun_atic είπε...

Παρατηρείς όμως ότι ανταλλάσσει πάσες μόνο με τον Ριέρα,ενώ αγνοεί και αγνοείται από τους υπόλοιπους;Εδώ κάτι τρέχει...
Στην Καβάλα ήταν προσωπική ενέργεια.

Ανώνυμος είπε...

Να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα, γιατί στο βαθμολογικό πίνακα πήραμε 3 βαθμούς και τίποτα περισσότερο. Σημαντική είναι η ψυχολογική ανάταση αλλά αν έχουμε ένα πολύ κακό αποτέλεσμα στον ολυμπιακό τότε πάλι μπορεί να βρεθούμε στον πάτο της βαθμολογίας, και να επιστρέψει το άγχος.
Εξαιρετικός ο Σάμαρης ο οποίος δείχνει ότι διαθέτει καλή τεχνική και ποδοσφαιρική ευφυία. Αξίζει περισσότερες ευκαιριες. Ο Λάτκα εμπνέει εμπιστοσύνη (σε αντίθεση με τον Σιόβα ο οποίος είναι επιρρεπής στα λάθη).
Όσο για τον Βαζ Τε, δεν πρέπει να τον απαξιώσουμε, αλλά να βρούμε τα κουμπιά του για να μας δώσει αυτό που μπορεί.

General Tanz είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/301111

br fun_atic είπε...

η ομάδα μας έδειξε ότι αν θέλει μπορεί. Αυτό είναι βασικό για τα παιχνίδια μετά τον Ολυμπιακό, με σημαντικότερο αυτό με τον Ατρόμητο, το οποίο δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχει ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία. Δεν έχει σημασία αν χάσουμε από τον Ολυμπιακό. Αυτό που έχει σημασία είναι να τα πάμε καλά στα παιχνίδια που είναι στα μέτρα μας, κόντρα σε όλους τους πιθανούς συνυποψηφίους μας για υποβιβασμό.

Δεν απαξιώνω τον Βαζ Τε. Μου δημιουργεί την ισχυρή πεποίθηση ότι έχει θέμα με την υπόλοιπη ομάδα. Αν αυτό είναι γεγονός, τότε απλά δεν κάνει, όση μπάλα κι αν ξέρει.

Να μην ξεχνάμε ότι ο Πανιώνιος του δίνει μια μεγάλη ευκαιρία για να αναστήσει την καριέρα του και ασφαλώς δεν έχουμε δει την ανάλογη ανταπόκριση από τον Πορτογάλο.

NK99 είπε...

Επίσης ο Μπάλαμπαν του έσουρε διάφορα (δικαιολογημένα) όταν δεν του έδωσε πάσα που θα τον έβγαζε μόνο του εκεί που έφυγαν τρεις με τρεις. Προφανώς είναι εκτός κλίματος. Αυτό που λέω είναι ότι επειδή είναι σπουδαίο ταλέντο πρέπει να βοηθηθεί να μπει στην ομάδα. Αν ο ίδιο δεν θέλει να πάει στο καλό. Αλλά οι άνθρωποι της ομάδας να κάνουν αυτό που πρέπει. Νομίζω ότι η πληθώρα παικτών σε ορισμένες θέσεις έχει δημιουργήσει έριδες και για αυτό εξίσου δύσκολο έργο με τον προπονητή έχουν οι διοικούντες.
Εκεί χρειάζεται δουλειά η ομάδα και δεν είναι εύκολο να διορθωθούν οι ανοησίες του Κιντή.
Παρεπιπτόντως ο Μάτζιος μια χαρά ήταν σήμερα. Από το να φέρουν τα ονόματα που ακούγονται ας τον κρατήσουν.

br fun_atic είπε...

O Μάντζιος σίγουρα κατάφερε να αγγίξει το φιλότιμο των παικτών, δεν ξέρω όμως αν μπορεί να ξεσκαρτάρει την ομάδα και να έχει το βάρος της στα δύσκολα, τα οποία αρχίζουν σε δύο αγωνιστικές. Είναι πέντε αγώνες οι οπίοι είτε σε σώζουν και ίσως κοιτάς και παραπάνω, είτε σε στέλνουν καθαρά στη β'

Ανώνυμος είπε...

Br kαταλαβαίνω την άποψή σου, και συμφωνώ ότι ρισκάρουμε επενδύοντας σε παίχτη επιρρεπή στους τραυματισμούς. Το πήραμε όμως και πρέπει να στηρίξουμε την απόφασή μας.
Πολλοί παίχτες παγκόσμιας κλάσης έχουν προβλήματα συμπεριφοράς και συνεργασίας (από Τζιμπούρ μέχρι Κ. Ρονάλντο), αλλά φροντίζουν οι προπονητής να τα χειριστούν.
Εμένα ο Βαζ Τε μου φαίνεται...ξενερωμένος που αγνωίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και με το ταλέντο / επίπεδο των συμπαικτών του, έχει συνηθίσει αλλιώς.
Αν και είναι προφανώς ανόητο και καταστροφικό το σκεπτικό του, πρέπει να τον βοηθήσουμε να το αλλάξει και να δει τα οφέλη αν βοηθήσει την ομάδα.
Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, αλλά να κερδίσουμε πολλά.
ΥΓ. Εξαιρετικό το blog, και συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο σου περί βίας στην εφημερίδα.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

H ομάδα ήταν εξαιρετική. Συμφωνω σε όλα με τον BR. Θέλω να ρωτήσω τον ΝΚ99. Φίλε γραφεις για τον Βαζ ΤΕ: "Προφανώς είναι εκτός κλίματος. Αυτό που λέω είναι ότι επειδή είναι σπουδαίο ταλέντο πρέπει να βοηθηθεί να μπει στην ομάδα". Σπυδαίο ταλέντο; Σ' αυτή την ηλικία; Παίκτης Βαζ Τε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Πάρτε το χαμπάρι. Από τι στιγμή που μπήκε παίζαμε και εμείς με 10. Γιατί να παίζει αυτός και όχι κάποιο ελληνόπουλο όπως ο Σάμαρης; Γιατί;

br fun_atic είπε...

@Μάκης
Τα πάει καλά ο Βαζ Τε με τους υπόλοιπους; Είναι ιδέα μου ότι δεν τον "παίζει" κανένας;

br fun_atic είπε...

@panionios1890

Πριν ξενερώσει ο Ρικάρντο πρέπει να δει βίντεο με τους Ρεκόμπα και Εστογιανωφ. Αμέσως μετά να διαβάσει σχόλια των οπαδών της Μπόλτον για το πρόσωπό του.

Δεν μας κάνει χάρη. Του κάνουμε γιατί όσο καλός κι αν ήταν, η αλήθεια είναι πως ήταν στα αζήτητα.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Μα είναι προκλητικά αδιάφορος. δεν τον βλέπεις; Νομίζει ότι είμαστε Ουγκάντα... Ασε που δεν μπορεί ο άνθρωπος... Είναι πρώην ποδοσφαιριστής. Να τον θυμηθείς όταν με το καλό (ή με το κακό) φύγει από τον Πανιώνιο(ελπίζω σύντομα) δεν θα βρει ομάδα με τίποτα...

br fun_atic είπε...

άσε το αδιάφορος. Καλές σχέσεις έχει;

br fun_atic είπε...

αν θυμάμαι καλά πάντως το δίδυμο Κούμο-Σαμάρης πρέπει να το είχε δοκιμάσει σε προπόνηση πριν από τη παιχνίδι με τον Διαγόρα ο Στόρε.

NK99 είπε...

Όταν λέω ταλέντο εννοώ παίκτης προικισμένος με φοβερή τεχνική κατάρτιση. Επειδή δεν έχουμε ελληνόπουλο να ξέρει τόση μπάλα ας τον βοηθήσουν για να βοηθήσει. Αν δεν θέλει ας φύγει...
Σαφώς και ο Μάντζιος δεν είναι ότι καλύτερο γαι την θέση αλλά από τα ονόματα που ακούγονται ίσως δεν αποτελεί κατώτερη λύση.

cdu είπε...

Ρε παιδιά, νισάφι με αυτά τα χουλιγκάνια. Δεν είναι δυνατόν να νικάει η ομάδα και να ασχολούμαστε με τους αχρείους. Έλεος.

Ανώνυμος είπε...

Και επειδή έχει τέτοια τεχνική κατάρτιση, πρέπει να προσπαθήσουμε πρώτα να τον παρακινήσουμε, μετά να του χτυπήσουμε καμπανάκι, και αν δεν ανταποκριθεί σε τίποτα τότε ας τον διώξουμε.

vyruss είπε...

Φέρτε για προπονητή το Μανόλο μπας και μας δώσει τίποτα από αυτά που πίνει... ήταν λέει καλύτεροι και τους σκότωσε ο διαιτητής, χαχαχαχα

Katrinos είπε...

@cdu
Δεν ήμουν εκεί , αλλά μάλλον δεν ήταν τα γνωστά χουλιγκάνια αλλά μάλλον πουροχουλιγκάνια.

Νομίζω οτι το θέμα πήρε ως συνήθως μεγαλύτερη έκταση απο όσο έπρεπε.
Το λέω αυτό διότι π.χ και ο Τζιμπουράκος ήταν εκεί και συνομιλούσε με δικό μας παίκτη. Εαν υπήρχε μεγάλη ένταση δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό.


Σε γενικές και είδικές γραμμές η εξέδρα ήταν σήμερα άψογη.

H αντίδραση του Μακου ήταν απαράδεκτη. Ξέρει πολύ καλά οτι μετά απο όλα αυτά θα τον αποδοκιμάσουν. Βγαίνοντας έριξε και αυτός τα πουστριλίκια του και έκανε τις γνωστές χειρονομίες. Βεβαίως κανένα μέσο δεν το 'κατάλαβε' αυτό.

Griniaris είπε...

Φύσηξε άνεμος βοριάς,φύσηξε τραμουντάνα
Απόψε ξαναγα...με την αεκ την πο..να.

Κι εσείς ασχολείστε με τον ανύπαρκτο Βαζ Τε και τον καταραμένο Μάκο..

ΥΓ.Κι επειδή η χάρη μου έγινε αλλά εγώ το ξέχασα,ν'αφιερώσω τη νίκη στον Μίλτο και την Πόπη από τη Χίο...

br fun_atic είπε...

άκουσα και το κορυφαίο

Φίλαθλος μας, παρακινούσε τον Σίτο να γ@@@@ τη μάνα του Άλμπερτ την άλλη Κυριακή...

cdu είπε...

@κατρίνος
Όντως κανένα site δεν αναφέρει κάποια κίνηση του Μάκου. Και έτσι όμως, είναι το λιγότερο ανόητο σε αγώνα που τους πατήσαμε τα (πουρο)-χουλιγκάνια να κάνουν τέτοιες καταστάσεις
Τα πήρα όταν διάβασα κάπου ότι οπαδός επιτέθηκε στον Τζιμπούρ (αν είναι δυνατόν) και αυτός τον έπιασε και ήθελε να τον συλλάβει η αστυνομιά. Άλλα site γράφουν πως ήταν αστυνομικός που επιτέθηκε στον Τζιμπουρ όσο μιλούσε σε παίκτη (;!) του Πανιωνίου.
Δυστυχώς, οι πιό πολλές ιστοσελίδες φαίνεται πως έστειλαν αεκτζήδες να καλύψουν τον αγώνα και ψάχνουν αφορμή να δημιουργήσουν θέμα να τιμωρηθεί ο Πανιώνιος.
Άλλο:
Ήταν ο Τσακ στο γήπεδο;

IWN1998 είπε...

Όπως είμαστε όλοι χρήσιμοι είναι και ας αφήσουμε τον προπονητή να επιλέγει. Τουλάχιστον τώρα δεν πέφτουν χαρτάκια. Ας δούμε τουλάχιστον ότι ο Βαζ Τε γύρναγε και κάλυπτε έστω και ανορθόδοξα.
Εμένα μου φαίνεται ότι το πρόβλημα με τα γόνατα που έχει, δεν του δίνει πατήματα σωστά και αυτό φαίνεται έκδηλα σε κάποιες στιγμές.
Όσο για το θέμα συνεργασίας είναι το κορυφαίο και πρέπει να του το ξεκόψει ο κόουτσ, όποιος και αν είναι, έστω και ο προσωρινός. Ή συνεργάζεσαι ή μένεις στον πάγκο.

Για το Μάκο κακώς ασχολούμαστε με το γενίτσαρο μέτριας αξίας ποδοσφαιριστή. Πάντως ως το τέλος δεν προκάλεσε και όλα έγιναν με τα βρισίδια στην αποχώρηση. Αλλά άλλη η θέση των οπαδών και άλλων των παικτών, που οφείλουν να είναι επαγγελματίες και να κάνουν κράτει και υπομονή για να δίνουν και το παράδειγμα. Δυστυχώς ο Μάκος πάσχει και σ' αυτό τον τομέα επαγγελματισμού. Πάντως απορώ τι κάνει στην ΑΕκ αφού ο μέντορας Μπάγεβιτς πήγε Ομόνοια. Στην Κύπρο κατ' ευθείαν. Για το Ντούσκο το δάσκαλο δεν πήγε στην ΑΕΚ; Έτσι έλεγε.

cdu είπε...

Μόλις είδα τις αθλητικές (ή μήπως άθλιες;) εφημερίδες της Δευτέρας. Οι αεκτζιδικες είναι για τα πανηγύρια!!! Μηδέν επαφή με την πραγματικότητα. Τους φταίει ο διαιτητής και η ατυχία τους!!!!
Ελπίζω ποτέ να μη δώ τον Πανιώνιο τόσο χαμηλά. Μακάρι πάντα να ξέρουμε να νικάμε και να χάνουμε χωρίς άλλοθι.

br fun_atic είπε...

και που να δεις τις σημερινές αθλητικές.Έξι σελίδες ρεπορτάζ και ανάλυσης για τους λόγους ήττας της Α.Ε.Κ και σποραδικές αναφορές στον νικητή Πανιώνιο.

Όσο οι δημοσιογράφοι και οι εφημερίδες αντιμετωπίζουν με αυτό τον τρόπο τη δουλειά τους και τον κόσμο, τα μπλογκ θα κάνουν θραύση. Γιατί μπορεί να μην διαθέτουν εξειδικευμένες γνώσεις και ρεπόρτερ, αλλά τουλάχιστον μεταφέρουν αυτό που μπορεί να δει ο οποιοσδήποτε στο γήπεδο και όχι αυτό που επιβάλλει η γραμμή της εφημερίδας ή οι ανάγκες των πωλήσεων.

Griniaris είπε...

Η διαφορά στις μεγάλες ομάδες είναι η ταύτιση απόψεων προπονητή(Χιμένεθ) και παίκτη(Τζιμπούρ) για το ίδιο ματς.Μακάρι κάποτε να φτάσουμε κι εμείς σε αυτό το επίπεδο ώστε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα...

Griniaris είπε...

Από Λιανό στον sentra...

Η οικονομική διαφορά με Λεμονή είναι μεγάλη...Δεν ξέρω αν προχωρήσουμε σε απόκτηση Έλληνα ή ξένου τεχνικού...

Bertheway είπε...

Καταρχήν είμαι απογοητευμένος από το σκορ.Μόνο 1-0 με τόσες ευκαιρίες είναι κρίμα.Τους δώσαμε δικαίωμα να μιλάνε για ατυχία και διαιτητή.Για τον Βαζ Τε πρέπει να υπάρχει θέμα στα αποδυτήρια.Το παλικάρι είναι ξενερωμένο που παίζει στην ομάδα μας και το δείχνει.Επομένως πρέπει να είναι ξενερωμένοι και οι υπόλοιποι μαζί του.Από την στιγμή που δεν του κόψανε τον αέρα από την αρχή είναι δύσκολο να γίνει τώρα.Ίσως ο καινούργιος προπονητής να μπορεί να κάνει κάτι.Αν όχι ας πάει στο καλό.Τι είχαμε,τι χάσαμε.Και μια που λέμε για προπονητή συγχαρητήρια στον Άκη Μάτζιο για τη νίκη.Βοήθησε στην ψυχολογία και διαχειρήστηκε σωστά το παιχνίδι.Θα είναι όμως λάθος να παραμείνει ως πρώτος προπονητής.Αν ο επόμενος είναι ο Λεμονής να αναλάβει μετά τον Ολυμπιακό.Αν είναι κάποιος άλλος πρέπει να αναλάβει σύντομα για να μάθει και την ομάδα.
Υ.Γ.Χάρηκα για την γνωριμία και επιτέλους βρήκα που πρέπει να κάθομαι στο γήπεδο.Αφού μας πήγε γούρι να καθιερωθεί παρακαλώ.Ιδιο μέρος,ίδια άτομα,ίδιες θέσεις,ίδια ρούχα!Με Manthers θα τους κερδίσουμε όλους.

Costix είπε...

Αδελφια, ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!
Οπως εγραψα και στου Ιωνα, ο Μαντζιος εδωσε εντολη (μεσω Κοντοε) στον Ριερα να βαρεσει το πεναλτυ.
Με εξαιρεση τον Βαζ Τε, ολοι οι παιχτες ηταν εξαιρετικοι και επαιξαν με παθος και για τον Πανιωνιο. Μπραβο τους !!!
Ματωσαν την φανελα.
Καλο και το στησιμο και το κωουτσαρισμα του Μαντζιου.
Και επιτελους μηπως ηρθε η ωρα να δουμε και τον Σκουρτη, εστω στην αποστολη, εστω και σαν αλλαγη ???

Costix είπε...

Και ναι, το ομολογω ειχα τρομερο στρες εχθες πριν απο τον αγωνα, πρωτη φορα δεν με επιασε η ρακη. Ρε Λευτερακη, σαν καλη ηταν, εχουμε τιποτα περισευματα ?? Και συγχαρητηρια στον Sir Βασιλη τον Ατσιδη που προεβλεψε με ακριβεια το αποτελεσμα.

Miltos@Chios είπε...

@ griniaris >>> ευχαριστουμε!Στειλε μου στο mail το τηλεφωνο σου

br fun_atic είπε...

@costix

σου άρεσε η ρακή; Και που να δεις το λουκάνικο που μου έφερε. Είναι θεός ο μουστάκιας. Τέλος

Όχι δεν θέλω να μου κάνεις λουκάνικο από πεσκανδρίτσα. Θέλω αυτό το συγκεκριμένο :)

br fun_atic είπε...

@bertheway

αυτό δεν ήταν γνωριμία, αλλά σύντομο διάλειμμα.Τι να σου κάνει 1 1/2 ωρίτσα!!! Εσύ και ο Αντώνης μπήκατε αλλαγές στο 80 φεύγα και δεν μπορείτε να κριθείτε (αν και δείξατε κάποια καλά στοιχεία).

Griniaris είπε...

Πάντως αυτό που έγινε χθες,να σηκωθούμε από το τραπέζι 2 ώρες πριν τον αγώνα,ήταν απαράδεκτο.Φαίνεται πως πραγματικά παγκόσμια οργανώνονται και διεξάγονται μόνο στη φυσική μας έδρα και μόνο υπό την καθοδήγηση του ηγέτη των συμποσίων Costix...

br fun_atic είπε...

σωστό!!!
Βέβαια, αν διαβάσεις διαφορετικά το σχόλιό σου, καταλήγεις με άνεση ότι αναπολείς την ψαροφαγία.

Νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου...

Griniaris είπε...

AMBER ALERT...

Aναζητείται φίλαθλος του Πανιωνίου που κάθεται στη θύρα 4.Τα ίχνη του αγνοούνται από τη λήξη του χθεσινού αγώνα.Φορούσε μπλούζα της Παρί Σεν Ζερμέν και τζιν μπουφάν.Όποιος γνωρίζει κάτι ας το αναφέρει στο blog.Τον αναζητούν οι φίλοι του...

Bertheway είπε...

Πάνω που ζεστάθηκα στο παγκόσμιο,σφυρίξατε λήξη.Τι να κάνω,με έφαγαν οι υποχρεώσεις...

br fun_atic είπε...

Τον βρήκαμε. Τον βρήκαμε.Για το καλό της εβδομάδας και του μήνα μας είπε "κουφάλες".

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο και η κατάστασή του κρίνεται σταθερή.

Ας μελετήσει το παρακάτω βίντεο, για να είναι άνετος την επόμενη φορά

http://www.youtube.com/watch?v=SNBhtXzEYuU&p=C43585D77F829262&playnext=1&index=3

br fun_atic είπε...

@bertheway
σ' αυτό έχεις δίκιο...Κάποιοι φαίνεται ότι είχαν επηρεαστεί από τη βαθμολογική θέση ή την αλλαγή της ώρας, γεγονός απαράδεκτο για παγκόσμιο.

Costix είπε...

Ρε παιδες, η ψαροφαγια εχει πολυ πιο ελαφριες και χωνευσιμες γευσεις, σε αντιθεση με το κρεας που σου καθεται στο στομαχι. Γι' αυτο και τα παγκοσμια εχουν και μεγαλυτερη διαρκεια με την ψαροφαγια. Φιλοσοφια θελει ??

Υ.Γ. Ασε που το συγκεκριμενο ψαροφαγικο εστιατοριο γνωριζει και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ την τεχνη του service.

br fun_atic είπε...

και όπως λέει και ο μέγιστος griniaris

"Είναι βαρύ φαγητό το κοτόπουλο;
Ίσως,άμα το τρως με τα πούπουλα..."

μάλλον αυτό έφταιγε...

Ron Barceló είπε...

Με εκνεύρισε σε τέτοιο βαθμό ο προκλητικά απαράδεκτος Βαζ Τε, που λίγο έλειψε να έμπαινα στο γήπεδο και τον έπαιρνα στο κυνήγι. Πάγκο από δω κ έπειτα κ άμα δεν καλύπτουμε τις προσδοκίες του, το μπούλο.
Συγκινητική η ομάδα χθες. Έτσι θέλω να βλέπω τον Πανιώνιο κ ας χάνω.
Με ένα φορ περιοχής (έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου πια) και ένα δεξί εξτρεμ το Γενάρη, θα είναι ακόμη πιο θετικά τα πράγματα.
΄Οσον αφορά την προκλητική στάση μερίδας -δήθεν 'αντικειμενικής'- του τύπου, με κάνει κ γελάω με την κατάντια τους. ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΜΟΥ - ίσως άμα κάνεις και καμιά κηδεία στο 'τηγάνι' να το πάρουν επιτέλους το μήνυμα.

lefterix είπε...

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους γιά τα καλά σας λόγια, και γιά την όμορφη παρέα...
Επίσης τους παίχτες μας γιά τη ευτυχία που μας χάρισαν...
Τον Ευτύχη γιά τις όμορφες μαντινάδες...(Μ'έσβησες γίγαντα..)
Τις γυναίκες που μας φέρανε γούρι...
Τον κυρ Βασίλη που προέβλεψε με ακρίβεια το αποτέλεσμα...
Τη μαμά μου, κλπ...

Katrinos είπε...

Μήπως υπήρχε πεναλτάκι στο Βαζ Τε και μέσα στη γενικότερη αναμπουμπούλα ξεχάστηκε? Κάτι πήρε το μάτι μου στη ΝΕΤ, δυστυχώς δεν είδα το μέγιστο προφέσορα της διαιτησίας , μήπως και ξεκαθάριζε το θέμα.

Επειδή αρκετοί τα έχουν με το Ρικάρντο, εγώ θα ήθελα να δω πως και ποιός θα τον φέρει στο φιλότιμο ωστε να παίξει τη μπάλλα που ξέρει και μπορεί. Εκεί είναι η μαγκιά. Είναι δεδομένο οτι το παιδί ξέρει καντάρια μπάλλα. Επίσης είναι δεδομένο οτι δεν έχει δέσει με την ομάδα. Εαν καταφέρει ο προπονητής να τον βάλει στο κλίμα και να βγάλει οτι μπορεί για την ομάδα, θα ανέβουμε επίπεδο.

Σας θυμίζω οτι ο Ραφίκ στο Αιγάλεω δεν ήταν ότι φρονιμότερο και η συμβολή του σχετική. Εδώ κάποιος τον έβαλε στο κλίμα, στην ομάδα και έβγαλε μάτια.

Costix είπε...

Και βεβαια το χθεσινο Παγκοσμιο ευτυχως αποδειχθηκε ανταξιο του θεματος του !!!

Εχετε ολοι αδελφικους χαιρετισμους απο τον Ευτυχη (τον υπερευτυχισμενο Ευτυχη θα ελεγα), ο οποιος μου ζητησε να σας ματαβιβασω το ακολουθο αποφθεγμα του (σημερινο, βεβαιως-βεβαιως).

Τι ειναι αυτο που εχει μαυρο χρωμα, μπλε εκφραστικα ματια, μεγαλο κοκκινο πεος και ανασκολοπιζει καναρινια ???

Ο ΠΑΝΘΗΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ
Ο ΚΑΝΑΡΙΝΟΔΙΑΚΟΡΕΥΤΗΣ

Τα εκφραστικα μπλε ματια ξερετε βεβαια γιατι τα εβαλε. Για να δωσει μια νοτα συναισθηματος !!!

Katrinos είπε...

Βάλτε κάτω τα νέα γούρια
1) Οικογενειακό παγκόσμιο
2) Κωστής υπερ-αγχωμένος
3) 4 ποιήματα-τραμουντάνες κλπ απο Ευτύχη
4) Νέα Ρακή απο Lefterix (πως λέμε Beaujolais nouveau ένα πράγμα)
5) Οικογενειακή εξέδρα
6) 15 χανούμια απο κάτω μας
7) Ζαμης και η γυναίκα μου να επιδίδονται σε χουλιγκανισμούς
8) Τα παιδιά στη τρίτη σειρά
9) Αλλαγή θέσης απο Αntunix δίπλα μου στη θέση Θοδωρή λιγο πρίν το γκόλ.

Griniaris είπε...

Να κρατηθεί ο κατάλογος του Katrinou και να τηρείται σε κάθε εντός έδρας αγώνα μπας και σωθούμε...

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

@Katrinos γράφεις: "Επειδή αρκετοί τα έχουν με το Ρικάρντο, εγώ θα ήθελα να δω πως και ποιός θα τον φέρει στο φιλότιμο ωστε να παίξει τη μπάλλα που ξέρει και μπορεί. Εκεί είναι η μαγκιά. Είναι δεδομένο οτι το παιδί ξέρει καντάρια μπάλλα. Επίσης είναι δεδομένο οτι δεν έχει δέσει με την ομάδα. Εαν καταφέρει ο προπονητής να τον βάλει στο κλίμα και να βγάλει οτι μπορεί για την ομάδα, θα ανέβουμε επίπεδο".

Λοιπον επειδή είμαι από τους πρώτους, από τον Αύγουστο που είχα γράψει ότi η μεταγραφή Βαζ Τε είναι πατάτα, θα σου πω τα εξής.

Ο Πορτογάλος μπορεί να θέλει (πρόσεξε μπορεί...), αλλά δυστυχως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ! Είναι πρώην παίκτης φίλε μου. Και θα σου θυμίσω μόνο μια φάση ενδεικτική.

Κλέβει ο Χίκα τη μπάλα και βρίσκεται περίπου πέντε μέτρα πίσω από τον Βαζ Τε. Τον πέρασε σε κλάσματα δευτερολέπτου, καθώς ο πορτογάλος προσπάθούσε να ακολουθήσει. Δεν μπορεί το παιδί.

Δυστυχώς ο Κιντής μας φόρτωσε έναν πρώην παίκτη με τριετες κλειστό συμβόλαιο περιπου 260000 το χρόνο.

Επίσης πρόκειται για πολύ κακό χαρακτήρα που κανένας σχεδόν συμπαίκτης του δεν συμπαθεί...

Ελπίζω ότι σύντομα θα απαλλαγούμε από το συμβόλαιό του τόσο πιθανότερο είναι να πάρουμε κανεναν παίκτη το Γενάρη. Παίκτη κανονικό εν ενεργεία...

br fun_atic είπε...

@katrinos
οι χουλιγκανισμοί ήταν το κερασάκι σε μια υπέροχη τούρτα.

"Κάποιοι εδώ τριγύρω δεν πανηγυρίζουν.Σε κάποιους δεν άρεσε το αποτέλεσμα".

Πολλοί Α.Ε.Κτζήδες πάντως...Πάρα πολλοί, με δεδομένα τα μέτρα...

Costix είπε...

Ο Ευτυχης (καθολου αγχωμενος) καπνισε δυο (2) πακετα καπνο κατα την διαρκεια του ματσακιου. Μολις χασαμε το πεναλτυ, σηκωθηκε και τραβηξε προς το members. Περναει μρποστα απο Δεδε, Σκρεκη κλπ οποτε του φωναζουν ''Ευτυχη, παλι πας για περιπολια ??''
Στο δευτερο ηρθε καθησε σε αλλη θεση, ακριβως απο πανω μας. Τελος λιγο πριν απο το γκολ ξαναηρθε διπλα μου. Καταλαβαινετε τι εγινε με το που μπηκε το γκολ. Ολοι φοβηθηκαμε κανενα εγκεφαλικο, αλλα τελικα το αντεξε. Δεν εχετε δει πιο ευτυχισμενο Ευτυχη απο τοτε.

br fun_atic είπε...

μας ανέλυσε τα γούρια:
1. τα πιο παλιά παπούτσια που έχει.
2. δύο ρολόγια, το κάθε ένα με διαφορετική ώρα.
3. συγεκριμένα ρούχα.
4. χτένισμα (κατ' άλλουw duran duran και κατ' άλλους ναζιστικό).

Αφού μας ανέλυσε όλα τα γούρια, κοιτώ και τι να δω...Μαύρο σακάκι με μωβ πουλόβερ. Επιτάφιος...
Του επισήμανα το άτοπο και μου απάντησε πως δεν πιστεύει σε πένθιμα χρώματα. Είναι μεγάλος(διαπιστωμένο)!!!

antunix είπε...

@ Br
Δηλαδή εγώ πρέπει να ψάχνω τον ίδιο Πακιστανό, να μου καθαρίσει τα τζάμια ????? Χαχα!!!!!!!!
:D

br fun_atic είπε...

Δεν ξέρω τι λέτε για τα γούρια, προσωπικά δεν πηγαίνω ξανά στο γήπεδο με το συγκεκριμένο μεταφορικό μέσο. Τουλάχιστον όχι στην ίδια θέση...

http://www.youtube.com/watch?v=LCTMD-GinXI

antunix είπε...

Ε, όχι και Autobianchi… :p
Είναι σπορ η έκδοση…!!!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Είδατε το άρθρο τού Σκουλά στο "Νηστικό αρκούδι";

www.toarkoudi.gr/Articles/editorial/iodio/fullstory.php?id=34703

Για να μαθαίνουν όσοι δέν ξέρουν!

br fun_atic είπε...

κακοπέρασε κι αυτός...

τίποτα δεν έφαγες Ηλία. Πρέπει να ξαναπάς γιατί το αφεντικό είναι τρελαμένο...

amanAM είπε...

κίτρινα μαύρα φοράει και ο Εργοτέλης...