Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

IΔΟΥ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ


Σήμερα είχαμε την ατυχία να παρακολουθήσουμε ένα παιχνίδι ανάμεσα στη νο1 υποψήφια ομάδα για υποβιβασμό και σε μια μετριότατη ομάδα του Ελληνικού πρωταθλήματος. Δίκαια νικητής ο Εργοτέλης, καθώς ο Πανιώνιος αποτελεί το ευκολότερο διπλό στην κατηγορία.

Ως προς τον αγώνα: Δεν είδαμε ομάδα. Κάποιοι παίζουν για την πάρτη τους, όταν και όσο έχουν διάθεση. Κάποιοι άλλοι απλά έχουν κάνει τα ποδοσφαιρικά ζευγαράκια της Αγίας Παρασκευής. Υπάρχει και μια μεγάλη ομάδα παικτών, που είναι εντελώς ανύπαρκτοι. Για την ιστορία έχω να πω ότι φεύγοντας ο Γιώργος Παράσχος άφησε ομάδα περίπου το ίδιο ρόστερ. Ως τι να τον κρατούσαμε;

Το όνομα του υπεύθυνου για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι γνωστό. Γιώργος Κιντής. Η παραμονή του είναι επιζήμια για την ομάδα. Χωρίς άλλο σχόλιο.

Από εκεί και πέρα. Σήμερα η ομάδα διέσχισε τη λεπτή κόκκινη γραμμή. Πλέον όσοι ανέχονται την δημιουργηθείσα κατάσταση είναι συνένοχοι. Αυτό σημαίνει ότι οι κκ Τσακίρης και Στόρε πρέπει να λάβουν δραστικότατα μέτρα. Το ίδιο ισχύει και για στελέχη και παράγοντες της ομάδας. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας και φύγετε ή παλέψτε δυναμικά για την ομάδα. Αλλιώς θα φορτωθείτε ευθύνες που δεν σας αναλογούν.

Όλοι εμείς δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να στηρίζουμε την ομάδα. Ελπίζουμε απλά ότι κάποιος από αυτούς που διαχειρίζονται την τύχη της ομάδας θα λυπηθούν το χάλι της.

24 σχόλια:

NK99 είπε...

Οι παίκτες έχουν δυνατότητες αλλά όλοι μαζί είναι μία βαβελ ένα τσίρκο. Το γιαπάκι που νομίζει ότι ξέρει ποδόσφαιρο και κάνει τον σκάουτερ δεν ξέρω αν πήρε το μάθημα του , ο ιδιοκτήτης δεν ξέρω αν γελάει ή κλαίει με τα χάλια, το σίγουρο είναι ότι πράγματι είμαστε το πρωτο φαβορί για υποβιβασμό και θα μας βοηθήσει η διαιτησία να πέσουμε πιο γρήγορα.
όσο για τον προπονητή που αυτοαποκαλείται ηγέτης μάλλον σε ανθρωπάκι χωρις προσωπικότητα μου μοιάζει...

Katrinos είπε...

Όντως ο Jim είναι ο φυσικός αυτουργός. Αλλά μεγαλύτερο ρόλο παίζει ο Ηθικός αυτουργός.

Δυστυχώς η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο και ο πρώτος που θα τη πληρώσει είναι ο Μιχαλάκης. Κάτι πρέπει να γίνει δηλαδή να το πάρει πάνω του ο Τσακ, κάτι που το βλέπω απο δύσκολο εως απίθανο.

General Tanz είπε...

Αστειος ο Πανιωνιος αλλα πιο πολυ απο ολα με ενοχλει που το πηρε ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΑ το 2πλο ο Εργοτελης.
Τωρα σφιξανε οι κωλοι και αν δεν πεσει κασερι τον Ιανουαριο να βοηθηθει η ομαδα, θα εχουμε κλαματα.
Το ερωτημα βεβαια ειναι ποσους βαθμους θα εχουμε τοτε και σε ποια θεση θα ειμαστε.
Ξεχωρισα Μαχο, Μανια και τον Λατκα και θεωρω οτι τα ακραια μπακ που επαιξαν σημερα απαγορευεται και απ'εξω να περνανε.
Ωραιο Σαββατοβραδο θα περασουμε παλι.

Και εσεις Κε Κιντη παρτε το αλλιως γιατι βρηκατε!!!!

antonis είπε...

Συμφωνώ αλλά νομίζω οτι θα ήταν πιο δίκαιο στη λεζάντα να έμπαινε η φώτο του Ηθικού αυτουργού και οχι του Φυσικού.
Η πηγή του κακού και της κατάντιας είναι ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ, ο ΚΙΝΤΗΣ απλά αποτελεί το μαξιλαράκι.
Είναι μεγάλη λούμπα να στοχοποιούμε τον Κιντή και όχι τον Τσακίρη.

zouri1 είπε...

η αποψη μου εδω
http://zouri1.wordpress.com/2010/10/16/%CE%AD%CF%87%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BB/

Ron Barceló είπε...

Bordelo.

Ron Barceló είπε...

Α, μη ξεχάσετε να μας αναλύσετε -όλο το επιτελείο των γκουρού - το ρεπορτόριο κινήσεων του Μπάλαμπαν, με το νέο μηχάνημα.

Αντε, νούμερο αεκτζή, καιρός να πάρεις το μπούλο από τον Πανιώνιο. Και πάρε μαζί σου και το Σουηδό τον πουθενά, και τα μαυράκια και το Βαζ Τε.

cdu είπε...

Το όνομα του υπεύθυνου αρχίζει από Τ. Τρία χρόνια στη σειρά οι (κάθε φορά διαφορετικές) επιλογές είτε διοικητικού είτε προπονητικού σχήματος φέρνουν τα ίδια αποτελέσματα. Ο Κιντής απλά είναι το κερασάκι στη τούρτα.
Και ξέρεις κάτι μπου ρου φού; Δεν είναι μονόδρομος να στηρίζουμε την ομάδα. Δεν έχω πιά καμιά διάθεση να υποστηρίζω αυτή την ομάδα, με τις πυτζάμες που μιλάει αγγλικά στα αποδυτήρια και που δεν έχει διάθεση στο γήπεδο. Κρίμα στο Μανιάτη που δεν κατάφερε να πάρει μια καλή μεταγραφή.
Καλή χρονιά στη βήτα κύριοι και κυρίες. Το πενταετές προγράμμα φέτος ολοκληρώνεται από την ανάποδη.

claire είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/298383

Βαγγέλης είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=dvr3QiT4kpg&feature=related
Αφιερωμένο στην ομάδα του προέδρου!

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Λυπάμαι αλλά σήμερα ο Στόρε δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Αν του επιβάλουν παίκτες να βγει να το πει ή διαφορετικά να παραιτηθεί...

Οι ευθύνες του Τσακίρη τεράστιες. Του Κιντή επίοσης, αλλά από τι στιγμή που η ομάδα μπαίνει στο γήπεδο η ευθυνη είναι στον Στόρε. Σήμερα όχι απλά έχασε το ματς, αλλά εδειχνε ένας προπονητής που δεν ελεγχει την ομάδα του.

Πολύ φοβαμαι ότι μαζί με τον Κιντή θα φύγει και ο Σουηδός.... Και ειλικρινά σας λεω με την σημερινή του παρουσία δεν ξέρω αν αξίζει να παραμένει στον πάγκο.

Υ.Γ. Δυστυχως ο Παράσχος δεν είναι ελεύθερος...

Unknown είπε...

Έχω μετακομίσει εδώ και 5 μήνες στα Γιάννενα. Είμαι Πανιώνιος από το 1970 και νομίζω ότι έχω δικαίωμα να πω τη γνώμη μου.
Παρακολουθούσαμε σε μια καφετέρια των Ιωαννίνων το παιχνίδι 8 Πανιώνιοι (7 φοιτητές κι εγώ). Η καφετέρια γεμάτη και κάποιοι μας λυπόντουσαν ενώ οι περισσότεροι μας λοιδορούσαν. Αντιλαμβάνεστε τη στενοχώρια και τη φόρτιση που είχαμε.
Όλοι βλέπαμε από τον Ιούνιο, ότι αυτό το συνονθύλευμα που κατασκευαζόταν στο Πανιώνιο δεν μπορούσε να αποδώσει κάτι καλό, αφού η πιο Ελληνική ομάδα του πρωταθλήματος, μέσα σε λίγο καιρό γέμισε με ξένους άγνωστους, ανύπαρκτους ποδοσφαιριστές που θύμιζε το πύργο της Βαβέλ. Και ενώ το βλέπαμε όλοι, ο μεν πρόεδρος συνέχιζε να κατεδαφίζει όλο το καλό υλικό και μπάζωνε με ότι πιο σαθρά υπολοίματα υπήρχαν στα αζήτητα. Και εδώ μου γεννώνται τα εξής ερωτήματα:
1. Ο μαθητευόμενος μάγος (Κιντής) έκανε τα πειράματά του σε ξένο χωράφι, ο επενδυτής (Τσακίρης) δεν έπερνε χαμπάρι τι γινόταν; Όσο και άσχετος να είσαι δεν είναι δυνατόν να μη βλέπεις ότι μπορεί το καλοκαίρι να κερδίσεις κάποια χρήματα από τις περικοπές, αλλά θα αναγκαστείς να τα δώσεις και με το παραπάνω το Γενάρη, μήπως και σώσεις την ομάδα.
2. Ο προπονητής δεν έβλεπε ή δεν καταλάβαινε ότι ομάδα δεν κτίζεται με τυχαίες επιλογές;
3. Ο προπονητής δεν είχε γνώμη για τις καραβιές των παιχτών κάτω του μετρίου που του φέρνανε;
4. Ο προπονητής αφού ολοκληρώθηκε το ρόστερ περί τα μέσα Αυγούστου δεν είδε ότι σέντερ φορ δεν υπάρχει στο συρφετό που του δώσανε να προπονεί;
5. Ο προπονητής δεν είχε προσωπικότητα να μιλήσει με τα αφεντικά και να πει ότι με το τίποτα ομάδα δεν χτίζεται;
6. Και αν τους τα είπε και τον γράψανε, γιατί δεν έβγαινε στον κόσμο του Πανιωνίου να πει τις απόψεις του και να έπερνε το καπελάκι να φύγει; Τόσο καλά αμείβεται που δεν θέλει να τα χάσει και προτιμά να χάσει την αξιοπρέπειά του και την επαγγελματική του αξία;
Για όλα τα παραπάνω είναι γνωστοί οι βασικοί υπαίτιοι όμως ο κυριώτερος είναι ο Στάρε, Στόρε ή όπως αλλοιώς λέγεται.
Τώρα κύριε επενδυτά κάνε λογαριασμούς να δεις πόσα χρήματα πρέπει να βάλεις για να έλθουν σοβαροί παίχτες να σωθεί η ομάδα, αν θέλεις να σωθει.
Και κάτι τελευταίο. Από τη ημέρα που πήρε τον Πανιώνιο, ο τωρινός επενδυτής κάνει συνεχή λάθη. Όμως λάθη επαναλαμβανόμενα παύουν πλέον να θεωρούνται λάθη, αλλά είναι δυστυχώς ανικανότητα.

Ένας πικραμένος Πανιώνιος (450 μακρυά).

Λευτέρης.

Θεμιστοκλής είπε...

Είμαι τόσο απογοητευμένος, που δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να γράψω. Τα προβλήματα εμφανέστατα, ορατά και στα μάτια δεκάχρονου παιδιού κι έχουν επισημανθεί απ όλα τα κυανέρυθρα μπλογκς εκατοντάδες φορές. Δε χρειάζεται να είσαι ειδικός, για να καταλάβεις ότι αυτός ο δρόμος οδηγεί κατευθείαν στο γκρεμό την ομάδα μας.
Βλέπω για πρώτη φορά να γίνεται μαζικά λόγος για ηθικό αυτουργό. Συμφωνώ απολύτως. Και καταθέτω την άποψή μου πλάι στις δικές σας, μήπως κι ασχοληθούν αυτοί που πρέπει με τη γνώμη των φίλων του Πανιωνίου. Και καταλάβουν επιτέλους, ότι κανείς δε γεννιέται πρόεδρος ή ιδιοκτήτης του ιστορικότερου συλλόγου της χώρας.
Έχουν τεράστιες ευθύνες αυτές οι θέσεις κι όποιος δε μπορεί να τις σηκώσει, ας πάει σπίτι του το γρηγορότερο.
Τεράστιο μέγεθος ο Πανιώνιος, του αξίζει να λάμπει πάντα. Και πιστεύω μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς εξαρτήσεις από συγκεκριμένα πρόσωπα.
Υ.Γ. Αγαπητέ Μάκη Διόγο, σε διαβάζω πολύ καιρό και οι περισσότερες απόψεις σου με βρίσκουν σύμφωνο. Φέτος όμως, τα παιχνίδια δεν τα χάνει ο προπονητής. Τα χάνει η ομάδα που δεν διαθέτει παίκτη ικανό να βγάλει μπαλλιά της προκοπής στα τρία μέτρα κι η επιθετική της τριπλέτα έχει παραγωγή δυο γκολ σε έξι αγώνες.
Κι έχει προέλθει από προσεκτικές επιλογές διοικούντων και σχολαστικό πολύμηνο προγραμματισμό...

Unknown είπε...

IONIAN
Συμφωνω και εγω με την κριτικη προσεγγιση των καταστασεων που βιωνουμε ως φιλαθλοι του Πανιωνιου, νοιωθω αγανακτηση και λιγο σου λεω...προσπαθω να σκεφτομαι αλλα πραγματα και οχι οτι ειμαι φιλαθλος του Πανιωνιου οχι για τα αποτελεσματα αυτα καθε αυτα αλλα για τις καταστασεις ""πειραματοζοου..."" που εχουμε περιερθει απο τους κ.κ. προεδρους πλανων ..κλανων... απο μια ομαδα που εμενα δεν μου λεει ΤΙΠΟΤΑ και ασχολουμαι πανω απο 20 χρονια με το..σαρακι μου. Δεν δυναται να αφηνουμε τις οικογενειες ΜΑΣ...να πληρωνουμε τα λεφτα ΜΑΣ για να δειχνουν αυτο που δεν ειναι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. ευχομαι πολλα...αλλα ειμαι προσγειωμενος να μην πω πληρως απογοητευμενος.... Χάλια.....να τα χαιρομαστε ε?

Griniaris είπε...

Βλέποντας σήμερα το επιτυχημένο μοντέλο Τσακίρη-Κιντή και λαμβάνοντας υπόψιν την κρίση που περνάει το παρεξηγημένο επάγγελμά του φαρμακοποιού,αποφάσισα να κάνω ένα άνοιγμα προς τις εφοπλιστικές επιχειρήσεις...
1)Δηλώνω άσχετος με το αντικείμενο...
2)Αντικαθιστώ τον διευθύνοντα σύμβουλο με έναν φίλο μου που διαχειρίζεται τις βάρκες των συνόρων στις Πρέσπες...
3)Αντικαθιστώ τους καπετάνιους των πλοίων του στόλου με ελπιδοφόρους βαρκάρηδες,κατά προτίμηση μαύρους,ξεναγούς του Νείλου,εξοικονομώντας τεράστια ποσά για την εταιρία...
4)Προσλαμβάνω ειδικό επί της κωπηλασίας που θα μου υποδεικνύει τους βαρκάρηδες ανάλογα με το πόσο καλό κουπί τραβάνε...
5)Απολύω κάθε χαραμοφάη υπάλληλο που θα μπορούσε να διαταράξει το πλάνο μου...
6)Αγοράζω υπερσύγχρονα και πανάκριβα μηχανήματα που θα μετράνε με ακρίβεια κάθε γύρισμα τιμονιού στα πλοία...
7)Και τέλος αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη πιθανής αποτυχίας του πλάνου...
Κε Τσακίρη,υπόσχομαι πως ότι χρήματα βάλετε στον Πανιώνιο,μέσα σε δύο χρόνια θα τα έχω εξοικονομήσει από την εταιρία σας.Θα έρθω να αναλάβω καθήκοντα τη Δευτέρα(φραπέ μέτριο,χωρίς γάλα παρακαλώ)...

ΥΓ.Η αμοιβή μου είναι 15000 μηνιαίως για διετές κλειστό συμβόλαιο(τιμή συζητήσιμη)...

br fun_atic είπε...

μια χαρά.και τσάμπα!!!
Υγ @ griniaris
Δυσκολεύομαι να χονεψω το ζωντανό,γι αυτό είμαι ακόμη μέσα

cdu είπε...

Είσαι ακόμη μέσα; Τί στο διάολο έφαγες, ελέφαντα ή διπλό απο τον Εργοτέλη;

dimosthenis είπε...

Επειδή είναι αδύνατο να με πάρει ο ύπνος σκεφτόμενος τη νέα ήττα με κατεβασμένα χέρια και πόδια αισθάνομαι ότι πρέπει να εκφράσω καποιες σκέψεις που με βασανίζουν νυχτιάτικα.
Πέρσι στο δεύτερο γύρο βρήκαμε έναν άνθρωπο ο οποίος κουτσά στραβά πήρε μια ομάδα έτοιμη για τη β' εθνική και την κράτησε στην Α'. Ήταν σοβαρός και μετρημένος, αξιοποίησε ένα υλικό χωρίς τερματοφύλακα, σέντερ μπακ και φορ περιοχής καθώς και ένα παίχτη να περνάει μπαλιές στην επίθεση και κάναμε το σταυρό μας. Και ο μεγαλομέτοχος τι έκανε; αντί να τον κρατήσει αφού στην πράξη αποδεδειγμενα έδειξε έργο έφερε έναν τίποτα από τα αζήτητα χωρίς περγαμηνές και του ανέθεσε να διαλύσει την ομάδα. Αντί να βασιστεί στη σοβαρότητα και τη γνώση έδιωξε ό,τι ελληνικό και Πανιώνιο υπήρχε σε προπονητικό τιμ, παράγοντες και παίχτες και έφερε ό,τι πιο φτηνό σε δευτεράντζες και τριτάντζες υπήρχε στην αγορά. Αν εξαιρέσεις το Μάχο που υπήρξε γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας με προϋπηρεσία στο ελληνικό πρωτάθλημα και αποδειγμένες ικανότητες όλοι οι υπόλοιποι είναι αποδιαλεγούδια της συμφοράς.

dimosthenis είπε...

Διώξαμε όλους τους έλληνες παίχτες, δεν πήραμε κανένα έστω και μέτριο στις θέσεις που πονούσαμε (Λαζαρίδης, Καούνος) που θα μπορούσαν κάπως να βοηθήσουν και στη θέση τους πήραμε Αφρικανούς Ασιάτες διάφορους ξοφλημένους Ευρωπαίους.
Πήραμε έναν προπονητή που δεν μπορεί να εμπνεύσει και μόλις η ομάδα φάει ένα γκολ στο γήπεδό μας σέρνεται και διαλύεται. Οι έλληνες παιχτες είναι πια ελάχιστοι (ατυχία που δεν έπαιζε ο Κοντοές του οποίου η ψυχή και η αγωνιστικότητα σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα μπορούσε να μετρήσει), οι ξένοι μοιάζουν μισθοφόροι, αδιάφοροι.
δεν πάει άλλο τρεις ήττες στη σειρά, δύο στο γήπεδό σου από ομάδες της σειράς. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Το μοντέλο μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε υποβιβασμό. Δεν παλεύουμε ούτε τα ματς που είμαστε πίσω στο σκορ στο γήπεδό μας. Τσακίρη έφτασε η ώρα των αποφάσεων. Το μοντέλο Κιντή απέτυχε παταγωδώς. Διέλυσε την ομάδα απομάκρυνε από το γήπεδο τους Πανιώνιους μας ψύχρανε, μας εξόργισε, ούτε τα 120 χρόνια της ομάδας δε θυμήθηκε ο φτωχομάνατζερ. Αντί να χτίσει με τη δοκιμασμένη λύση Οτσαλάν, να συμπληρώσει το ρόστερ με τρεις παίχτες ενδεκαδάτους εκεί που πονούσαμε και πονάμε μάζεψε τη σάρα τη μάρα και το κακό συναπάντημα. Πουλήσαμε το Τζαβέλα και δεν αξιοθήκαμε να βρούμε ένα αριστεροπόδαρο μπακ να βοηθάει στην επίθεση στα παιχνίδια στην έδρα μας. Βάλαμε και το Μανιάτη στα χαφ και χάσαμε και το επιθετικό δεξί μπακ που θα πλαγιοκοπεί τους αντιπάλους στο γήπεδό μας. Πλέον ο προπονητής έχασε το παιχνίδι. Προπονητής και μάνατζερ-πρόεδρος να τα μαζέψουν και να του δίνουν, είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Ένα σοκ για να πάρουμε μπροστά μήπως και περισώσουμε την αξιοπρέπειά μας.

cdu είπε...

Και να πεις ρε Δημοσθένη ότι δεν τα λέγαμε; Γ.. την αγανάκτηση, τι budget έχει ο Εργοτέλης και ο Βόλος;

dimosthenis είπε...

Συγγνώμη έστειλα το ίδιο κείμενο 3 φορές. άλλη μια τέτοια ήττα και θα παραμιλάμε. Παρακαλώ αφαίρεσέ τα Br

Griniaris είπε...

@Br,
ενώ εγώ που δεν ακούμπησα τη σαλάτα,δεν είχα τέτοια προβλήματα...

zamis είπε...

Με Βαροδες,Φουμαντσουδες,ξυλοκοπους και αδιαφορους η απλως ανεπαρκεις μπαλαδορους δεν πας πουθενα.
Νομιζω οι δηλωσεις Ναλιτζη τα λενε ολα.
Ελπιζω ο Τσακ,εστω και τωρα,να ενωσει την ομαδα και τους φιλαθλους.
Και να κανει κινησεις αμεσης ενισχυσης τον Ιανουαριο.
Τιποτα δεν εχει χαθει ακομα,προαπαιτουμενο φυσικα ειναι να φυγει ο σκιτζης ο αεκτζης.

Katrinos είπε...

Φοβάμαι ότι το Δεκέμβριο θα είναι ήδη πολύ αργά. Έχουμε μπροστά μας τρείς αγώνες που κατα τη τωρινή κατάσταση θα τους χάσουμε και τους τρείς.
Παρένθεση: Δεν ξέρω τι θέλει ο Τσακίρης πάντως με την αεκ, καλύτερα να έχει φύγει ο Jim γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.

Υποτίθεται ότι μετά ξεκινάει το 'εύκολο' κομμάτι του προγράμματος που μόνο εύκολο δεν είναι με την ομάδα που έχουμε.

Χρειάζεται ένα σοκ στην ομάδα και στο πακέτο αυτού του σοκ είναι όλο το team. Απο το Κιντή μέχρι και το πάγκο. Εξακολουθώ και επιμένω ότι ο Στόρε μου αρέσει. Αλλά αυτή τη στιγμή χρειάζεται ένα πρόσωπο , έμπειρο, με κύρος, που να μπορέσει να δεί τα πράγματα με καθαρή ματιά και να κάνει reboot στην ομάδα. Ο Στόρε δεν πάτησε πόδι εκεί που έπρεπε, η διοίκηση του επέβαλε ένα μη λειτουργικό σχήμα το οποίο αποτελείται απο ένα μεγάλο αριθμό παικτών, άθλια καταμερισμένο σε θέσεις, με σημαντικά κενά, χωρίς παίκτες προσωπικότητες αλλά κυρίως αδιάφορους μισθοφόρους, χωρίς γενικό αρχηγό με αρχίδια (στη κυριολεξία). Η μπάλλα έχει χαθεί ή όπως έγραψε και ο ΑΜΑΝ βρήκαμε στα βράχια και ο καπετάνιος τον παίζει στη καμπίνα....

Αν και το υλικό προφανώς είναι για τα μπάζα , αυτή τη στιγμή χρειάζεται να μπούνε στην άκρη οι εγωισμοί και οι μονόδρομοι και να έρθουν πίσω στην ομάδα άνθρωποι που τη ξέρουν και τη πονάνε.

Κατα τη ταπεινή μου άποψη δύο απο αυτούς , σε διαφορετικές θέσεις έχουν κατηγορηθεί ως γαύροι και ο ένας που έμεινε και λίγο καιρό είναι ο μόνος που τα τελευταία χρόνια είπε αλήθειες οι οποίες όμως τελικά πονούσαν πολύ.....