Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Πανιώνιος WEB TV


Όπως ενημερώθηκα από τον υπεύθυνο μάρκετιγκ της Π.Α.Ε Πανιώνιος κο Θοδωρή Κοκκινάκη, βρίσκεται στα σκαριά το πλάνο δημιουργίας Πανιώνιας Web Tv. Η νέα διαδικτυακή τηλεόραση θα καλύψει με τον καλύτερο τρόπο το κενό ενημέρωσης που υπάρχει για τα θέματα του Πανιώνιου. Στόχοι της η παρουσίαση των παικτών και του τεχνικού επιτελείου, των προπονήσεων της πρώτης ομάδας, των αγώνων των τμημάτων υποδομής, όπως και η προβολή του τρόπου λειτουργίας των ακαδημιών.

Το εγχείρημα είναι μεγάλο και θα απαιτηθεί η στελέχωση της νέας τηλεόρασης από Πανιώνιους γνώστες του αντικειμένου. Για τον λόγο αυτό θα διεξαχθεί διαγωνισμός από την Π.Α.Ε Πανιώνιος και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Σχόλιο: Ασφαλώς και υποστηρίζω το εγχείρημα αυτό. Νομίζω ότι θα είναι σπουδαίο να παρακολουθούμε μια τηλεόραση που θα καλύπτει επαρκώς τα θέματα του Πανιωνίου. Ευελπιστώ ότι θα καλύπτονται με αντικειμενικότητα τα θέματα τόσο της Π.Α.Ε όσο και του ερασιτέχνη αλλά και των τμημάτων. Ελπίζω το νέο κανάλι να στελεχωθεί από τους καλύτερους και να προσφέρει στην ομάδα.

Θα ήθελα όμως να κάνω μια μικρή παρατήρηση. Μια τηλεόραση, έστω και διαδικτυακή συνεπάγεται έξοδα. Άλλωστε, όπως προκύπτει από την ενημέρωση θα στελεχωθεί από εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο φαντάζομαι ότι θα είναι έμμισθο. Τα έξοδα αυτά είναι σίγουρα για καλό σκοπό, εφόσον βέβαια θα υπάρχει αντικειμενικότητα. Από την άλλη δυσκολεύομαι να κατανοήσω το κλείσιμο του Π.Κ τη στιγμή που το προσωπικό του δούλευε εθελοντικά και τα έξοδα συντήρησής του ήταν πάρα πολύ μικρότερα (και σε καλό δρόμο ώστε να καλυφθούν από τα έσοδα).

Σε κάθε περίπτωση η τηλεόραση αυτή είναι καλοδεχούμενη. Δεν γνωρίζω αν θα υπάρχει συνδρομή. Για το θέμα αυτό καλό θα ήταν να ενημερωθούμε από την Π.Α.Ε Πανιώνιος.

67 σχόλια:

IWN1998 είπε...

Ειλικρινά νομίζω ότι καλύτερα είναι τα όποια λεφτά υπάρχουν να πάνε στην αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας και όχι σε διάφορα θέματα προβολής και ενημέρωσης χωρίς τα οποία 'ζούμε' εν τέλει και δεν παθαίνουμε και τίποτα.

Επίσης θεωρώ απείρως καλύτερο και πιο επίκαιρο από τον ΕΝΤΥΠΟ Πανιώνιο Κόσμο, τον Πανιώνιο Κόσμο ON LINE όσο και αν κάποια σχόλια στενοχωρούν τους γράφοντες αλλά παράλληλα ενισχύουν την αμεσότητα του μέσου.
Θα έβλεπα πιο σωστό να ενισχυθεί ο Πανιώνιος Κόσμος ON LINE επίσημα από την ΠΑΕ και αν θέλουν ρε παιδί μου ανεβάζουν και βιντεάκια από προπονήσεις, εκδηλώσεις κλπ. Είναι τόσο σημαντικό να εκπέμπονται at real time; Δεν νομίζω...
Και εδώ έκαναν τραγικές περικοπές στο ρόστερ. Τώρα μας έπιασε η πρεμούρα για τη σούπερ ενημέρωση;

br fun_atic είπε...

Στο κωμικό prime time πρόγραμμα,ξέρω ακριβώς ποιον θέλω να δω!!!

Ιδέες για τον διευθυντή προγράμματος.
http://www.youtube.com/watch?v=3LBoxJ8qk-8

Μην ψάξετε για Βέγγο. Τον έχουμε ήδη...

br fun_atic είπε...

δηλαδή αν επιλεγώ ως σκηνοθέτης, θα κάνω... casting στις Πανθηροπαρουσιάστριες;;;Βρήκατε τον άνθρωπό σας...

Μην κάνετε το λάθος να φέρετε τον Αγγελόπουλο...Φαντάζεσαι να σου δείχνει ομιλίες του Κιντή, που να κρατούν πέντε ώρες;;;

Πάρτε κάποιον εμπορικό. Τον Δαληανίδη βρε αδερφέ...Πάρτε τον Μπιρσίμ, για να δείχνουμε πολλοί :)

IWN1998 είπε...

Απ' ότι καταλαβαίνω κάτι σαν την NS-TV της Νέας Σμύρνης είναι ο στόχος τελικά και ψάχνουν κάποιον / κάποιους σκηνοθέτες (καλή η λύση Μπρισίμ αλλά μην τη χρησιμοποιήσει η εφορία σαν απόδειξη ότι δεν δηλώνουμε το σωστό αριθμο εισιτηρίων...).

br fun_atic είπε...

Τότε ας καταλήξουμε στον Αγγελόπουλο. Να δείχνει τις άδειες εξέδρες και από το βάθος της 3 να πλησιάζει προς την 1, ένας γερο - πάνθηρας...Αριστερός βέβαια, απομεινάρι του εμφύλιου.
Δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα και φορολογικά θα είμαστε jet :)

Μπορούμε επίσης να επιλέξουμε κάποιον πιο πρωτοποριακό.Νέο κύμα Ελληνικού κινηματογράφου. Πέντε οπαδοί κλειδωμένοι στην αίθουσα "Πεντζαρόπουλος" να συζητούν για τα αδιέξοδα της σύγχρονης εποχής, την πτώση της αριστεράς (αυτό παίζει πάντα), τα σεξουαλικά απωθημένα τους και για την αποξένωση στην τσιμεντούπολη...Αυτό παίρνει μέχρι και βραβείο ποιότητας...

Ron Barceló είπε...

Έχουμε πλήρες ρόστερ, όλα κυλούν ομαλά στο ποδοσφαιρικό τμήμα και πλέον, έχοντας φτάσει στα όρια της ποδοσφαιρικής καταξίωσης, ήρθε ο καιρός να ασχοληθούμε με την web-tv (όπως άλλωστε όλα τα μεγάλα clubs στην Ευρώπη).
Στόχος να κοινοποιήσουμε στον υπόλοιπο κόσμο μέσω του διαδικτύου το ποδοσφαιρικό μεγαλείο του Πανιωνίου, τις δεκάδες χιλιάδες των οπαδών που σκοτώνουν για ένα εισιτήριο κάθε Κυριακή, το πρότυπο τμήμα scouting (που εκτείνεται σε όλη την υφήλιο)με τους νέους σταρ του αύριο, την πολυμετοχικότητα και την λαική συμμετοχή στα κοινά του συλλόγου και μια αξιοζήλευτη διοίκηση, η οποία με τις avant-garde ιδέες της θα κάνει τον Πανιώνιο ακόμη μεγαλύτερο.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.

Griniaris είπε...

Ξεπερνώντας το υπονοούμενο,απλά πιστεύω ότι πάμε να βάλουμε το κερασάκι σε μια ανύπαρκτη τούρτα.Ελπίζω να μην στοιχίσει όσο ένα σέντερ-φορ...

Εννοείται ότι αν τελικά γίνει,η εκπομπή που θα διαλύσει την AGB θα είναι zamis-griniaris (πως λέμε Πανούτσος-Καρπετόπουλος).Εμείς θα είμαστε οι Στάτλερ και Ουώλντορφ...

br fun_atic είπε...

Κι Εγώ με ποιον να κάνω καλλιτεχνικό δίδυμο;

Griniaris είπε...

Εσύ θα κάνεις την εκπομπή,εμείς θα είμαστε από πάνω και θα σχολιάζουμε...

zamis είπε...

Ετοιμαζω καμπανια,εσυ σκεψου σκηνικα και φωτισμο.
Links,ρεπορταζ και παραθυρα λεω να τα αφησουμε στον αρχισυντακτη..

zamis είπε...

παυλα παρουσιαστη φυσικα φυσικα.
Σκεφτομαι και Costix dj,τι λες?

cdu είπε...

Γουστάρω σκηνικό muppet show, με τον πρόεδρο ως Κέρμιτ (στα κίτρινα όμως), τον αντιπρόεδρο ως Ελμο και τους griniaris-zamis (και λόγω ηλικίας) να σχολιάζουν σαν τους παπούδες από τα θεωρεία.

zamis είπε...

@cdu
Λεω να δειχνουμε live και τα συμποσια,να συμμετεχεις κι εσυ κι οι αλλοι φιλοι που ειστε μακρια.
Τετραωρο(και βαλε) προγραμμα μηδενικου κοστους με special guests,κερμιτ και αλλες εκπληξεις!

zamis είπε...

Ο Costix πρεπει ναχει και δικη του ωρα με headbanging εκπομπη και την μπουκλα ν'ανεμιζει.
Lefterix σε ανταποκρισεις απο καζανιες και Αγιο Ορος.
Katrinos σε dating game ψηνει κοριτσα να γινουν Πανιωνιες.
Βοηθηστε κι εσεις,δημιουργια εν τη γενεσει..

Griniaris είπε...

Costix dj οπωσδήποτε γιατί αν το αφήσουμε κι αυτό στον αρχισυντάκτη-παρουσιαστή,καήκαμε...

Συμπόσια live με τίποτα.Θα μας κόψει το ΕΣΡ.Θα γίνεται αυθημερόν ειδική έκτακτη μεταμεσονύχτια εκπομπή με τα καλύτερα αποσπάσματα.Παρουσιαστές θα είναι όσοι μπορούν να σταθούν ακόμη σε καρέκλα...

br fun_atic είπε...

Μπορούμε να κάνουμε και Πανιώνιο big brother.για τον καιρό έχουμε την αννούλα!!!

Bertheway είπε...

Ολα τα 'χε η Μαριωρή η web-tv της έλειπε.Φαντάζομαι ότι θα είναι πρόταση του β'αντιπροέδρου.Θα ετοιμάζει ο Παντελής καινούργια βιντεάκια.

Griniaris είπε...

Πανιώνιο big brother,ε;Έχω μια καλή ιδέα ποιούς να κλείναμε μέσα αλλά αστο καλύτερα...

cdu είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
cdu είπε...

Κοίτα, ο costix μπορεί να κάνει και μαγειρική εκπομπή, ας πούμε ο "Πανιώνιος μάγειρας", με διαιτησιακες και διαιτιτικές αναφορές, με τον μπου ρου φού να συμμετέχει ως δοκιμαστής / σχολιαστής. Ο ΜΔ θα κάνει εκπομπές anger management ενώ ο Ίωνας θα κάνει πολιτικοφιλοσοφικούς σχολιασμους. Τίτλος εκπομπής "πανιώνιες πινελιές" ή έστω, μουτζούρες. Προτείνω βέβαια και τακτική συμμετοχή του ΜΔ, λόγω αντίθετης τοποθέτησης. Ο εμπαθέστατος μπορεί να είναι ο ανταποκριτής στον Περισσό - που είναι και κοντά στη Φιλαδέλφεια για κατάσκοπος ενώ ο Βασίλης θα αναλάβει την εκπαιδευτική τηλεόραση ενώ ο αμαναμαν θα έχει ρόλο λίμπερο. Μπορεί όμως να συμπαρουσιάζει τη λογοτεχνική εκπομπή του Λευτέρη. Ο zour1 θα έχει μιά εκπομπή τύπου Πάνια με κουτσομπολίστικες, γαργαλιστικές ανταποκρίσεις από τους αγώνες τις ομάδας στην επαρχία οπού θα μαθαίνει και τα τελευταία νέα της τοπικής κοινωνίας από τους τοπικούς περιπτεράδες.
Btw όλα τα έσοδα θα πάνε στην αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας που, μαζί με τα διαρκείας αλλοδαπών, θα φέρουν επιτέλους την οικονομική άνοιξη της ομάδας.

br fun_atic είπε...

Μπορώ να κάνω τα πανιώνια παιδιά της νύχτας;όχι όμως με την ελεάνα παγουρά.θα ήμουν κάπου ανάμεσα σε Κατερίνα παπουτσάκη και γιούλικα σκαφιδά.

br fun_atic είπε...

Cdu θέλεις να κάνεις τον παπαχελά;

cdu είπε...

Κοίτα, αφινταλαντεύομαι μεταξύ παπαχελά και κοζώνη. Το πρόβλημα με τον πρώτο είναι ότι γύρισε πλέον στην Ελλάδα που εγώ δεν σκοπεύω (το δοκίμασα το φρούτο και δεν έκατσε), άρα δυσκολεύομαι. Το "κοζώνης" πάλι μπορεί να το δεί ο πρόεδρος ως μπηχτή.
Μια πιό προχωρημένη σκέψη, που κολλάει και με τον Αγγελόπουλο, είναι το σενάριο του παλιού αριστερού που ξενιτεύτηκε στη κακούργα καπιταλιστική Δύση και μετατράπηκε σε αλλοτριωμένο πλουτοκράτη που όμως τα βράδια οι τύψεις τον οδηγούν στα πανιώνια μπλογκ και στο ποτό.

Θεμιστοκλής είπε...

Στήσιμο καναλιού με τέτοια λεπτομέρεια μέσα σε λίγες ώρες δε μπορούσα να το φανταστώ, ρε παιδιά. Προχωρήστε.
Κι αν τα καλοκαίρια ξεμένετε από ύλη, εδώ είμαστε, εγώ και - ακόμα περισσότερο ο γείτονας Μίλτος από τη Χίο φαντάζομαι- για ανταποκρίσεις από τα νησιά!

br fun_atic είπε...

Θα αναθέσουμε την αρχισυνταξία στον Σταμάτη Μαλέλη και θα σας ξαμολήσουμε στις παραλίες...

br fun_atic είπε...

και κάτι για τα νιάτα

http://www.youtube.com/watch?v=p6HdNc7AYlo&feature=related

zamis είπε...

Αντε παλι με τα ακυκλοφορητα απο τους εφηβους..

lefterix είπε...

Πώ πώ!!!!
Να δω τις μουστάκες μου στην Πανιώνια τηλεόραση και τι στον κόσμο!!!

amanAM είπε...

εγώ θέλω να αναλάβω την ανάδειξη των θαλασσίων σπορ, που προς το παρόν δεν υφίστανται στην γκάμα των δραστηριοτήτων του συλλόγου.

br fun_atic είπε...

Θα χρειαστούμε μάλλον και κάποια για τη μεσημεριανή ζώνη. Γιατί από κουτσομπολιά ο Πανιώνιος άλλο τίποτα.

Προσωπικά θα ήθελα να κάνω κάτι σαν το "Στην υγειά μας" με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Νομίζω ότι έχω το know how.

Αρκεί να έχω και τις απολαβές του...

br fun_atic είπε...

να τι συμβαίνει στον ανταγωνισμό

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/33646

zamis είπε...

εγω σε βλεπω πιο κοντα στην κορυφαια εκπομπη της ετ3 Κυριακη στο χωριο,εσυ θα το λες Κυριακη στη Ν.Σμυρνη.Η παρουσιαστρια ειναι ξανθια αλλα θα τα βρουμε αυτα..

br fun_atic είπε...

Νομίζω πως ήμουν συγκεκριμένος. Κατερίνα Παπουτσάκη ή Γιούλικα Σκαφιδά.
Δεν θα έλεγα όχι στην Δήμητρα Ματσούκα.

Αμέσως κι εσύ...Κυριακή στο χωριό...

Μπορώ επίσης να κάνω κάτι ανάλογο με το: σε στυλ Ελληνικό, του Θοδωρή Ρακιντζή.

Έχουμε και έτοιμο πρόγραμμα. Το νηστικό αρκούδι!!! Δικοί μας!!!

br fun_atic είπε...

Ο διαγωνισμός: Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. ΠΑΕ δίνει την δυνατότητα σε εκκολαπτόμενους σκηνοθέτες να διαγωνιστούν για την ανάδειξη του καλύτερου video. Ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να εργασθεί στην υπό κατασκευή κυανέρυθρη WEB TV.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν περιθώριο να στείλουν τα δικά τους video (όχι απαραίτητα αθλητικού περιεχομένου) στο contact@panionios.gr ή στα γραφεία της ΠΑΕ μέχρι 15/10/2010 με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Θα ήθελα να στείλω μια ταινία splatter, αλλά δεν έχω πρωταγωνιστή.Μπορώ να δανειστώ κάποιον από την ΠΑΕ;

zamis είπε...

Μπορει η ταινια να ειναι snuff
http://en.wikipedia.org/wiki/Snuff_film
με τον ιδιο φυσικα πρωταγωνιστη που λες.

General Tanz είπε...

Ο ετερος καπαδοκης στο νηστικο αρκουδι ειναι γραια!!
Παραθετω ενα δικο του μουσικο αγλαισμα, που πολυ με αρεσει!!!
http://www.youtube.com/watch?v=UlbbKIJUDaM&feature=related

Griniaris είπε...

Μπορώ να κάνω το δολοφόνο;Έχω καταπληκτικές ιδέες,ειδικά για τον συγκεκριμένο...

br fun_atic είπε...

να τι έχω στο μυαλό μου.

Κάτι ανάμεσα σ' αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=ebhKro1jxzs&feature=related

και σ' αυτό (όχι αν έχετε φάει)

http://www.youtube.com/watch?v=NfnQVS7EvsI

εκτός κι αν ανέβουμε στη βαθμολογία, οπότε...αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=mhXJcfczNIc

Griniaris είπε...

Λυπάμαι είσαι πολύ πίσω...
Ορίστε κάποια προκαταρκτικά...

http://www.youtube.com/watch?v=Qxc-UWZgk6w&has_verified=1

Panos είπε...

@Στρατηγό Ταντς
Στρατηγέ μου, ο αρχισυντάκτης στο "Νηστικό Αρκούδι" είναι αρρωστάκης Πανιώνιος.
Ετοιμάζει και έκδοση-έκπληξη επί του θέματος

Katrinos είπε...

Ψωμί - τυρί δεν έχουμε , ραπανάκια για την όρεξη θέλουμε.

General Tanz είπε...

@ Πανος

Το ξερω Πανο,μιλουσα για τον Σταροβα που καποια στιγμη νομιζω ηταν συμπαρουσιαστης στο τηλεοπτικο Νηστικο Αρκουδι.

zamis είπε...

Πανιωλε Πανιωλε σουτζουκακια κοκκινα και μπλε!

br fun_atic είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=LeqgMTz0QUg

Πανιώνιος όπως λέμε Λυών...

br fun_atic είπε...

στην περίπτωσή μας βέβαια η ομοιότητα ταυτίζεται με αυτή της βούρτσας με την...

Costix είπε...

Ρε σεις, ακουστε καμμια ροκια, φατε κανα ψαρακι και καντε τον σταυρο σας.

ΠΡΟΣΕΥΧΗΗΗΗΗΗ !!!!

br fun_atic είπε...

δηλαδή εσύ τώρα προσεύχεσαι και νηστεύεις;;
Να σε βοηθήσω λοιπόν στις προσευχές σου

http://www.youtube.com/watch?v=bwWmJVV2Yx8

αν και φέτος φοριέται αυτό σε κάθε έκδοση...

http://www.youtube.com/watch?v=HAOGHjQK-wI

br fun_atic είπε...

μακάρι αυτό το τραγούδι να αποκτήσει νόημα και για την Πανιωνάρα.

http://www.youtube.com/watch?v=Yi52HjJbwVQ&ob=av2e

απαιτεί όμως την ύπαρξη ανθρώπων με όραμα και θέληση να πάνε ψηλά αυτό τον σύλλογο...

Griniaris είπε...

Ναι,τους fantastic four...

zamis είπε...

lol!

Griniaris είπε...

zamis την έκανες πάλι,έτσι;Ξέρεις αυτά σημειώνονται.Κάποιοι δεν ξεχνούν...Φυλάξου...

Katrinos είπε...

Vaz Te έξω...... πολύ ωραία , τώρα μπορούμε να κατεβάσουμε πληρέστατη άμπαλη ενδεκάδα

IWN1998 είπε...

Υπάρχει και το γνωστό βιντέάκι ΠΑΡΟΣ. Πολύ καλό δείγμα δουλειάς.

IWN1998 είπε...

Για Βαζ Τε δεν υπονοώ κάτι αλλά αν δεν ήταν τραυματίας θα έπρεπε να πάει Πορτογαλία γιατί κλήθηκε στην Εθνική ομάδα.

zamis είπε...

Griniari ειμαι μεταναστης και μην μου πολυκολλας γιατι θα το πω σε αυτον που δε λεμε το ονομα του,νταξει?

Griniaris είπε...

Σε λάθος πρόσωπο αναζητάς τον εχθρό σου.Είναι γνωστό πως εγώ είμαι σύμμαχος σου.Αλλού κοίτα,και να πω ότι δεν φαίνεται κιόλας...

zamis είπε...

Το ξερω ρεσυ,παει να μας βαλει να φαγωθουμε ο Μετερνιχ

br fun_atic είπε...

καλημερούδια!!!

όπως διάβασα στα μπλογκ Ίωνα και του Μίλτου, έχει δημοσιευθεί συνέντευξη του Στόρε σε Σουηδικό μέσο. Οι συμπατριώτες του αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο απομάκρυνσής του. Χρησιμοποιούν την ακόλουθη διατύπωση:

"Several board members will want to have through a train change and the search for a replacement is said to already be running."

Το θέμα αυτό ακούγεται εδώ και πολύ καιρό, Μάλιστα ως πιθανός αντικαταστάτης του φέρονταν από μερίδα του τύπου ο Κωστένογλου.

Για να το ξέρουν οι Σουηδοί, προφανώς το γνωρίζει ο Στόρε, ο οποίος είναι δεδομένο ότι δεν έχει στήριξη, ασχέτως του τι λέει ο κος Κιντής.

Διότι σε περίπτωση συνεχιζόμενων κακών αποτελεσμάτων θεωρώ απίθανη την παραίτηση του κου Κιντή, αλλά πολύ πιθανή την απομάκρυνση του κου Στόρε.

Συνεπώς εμμέσως πλην σαφώς θα του επιρρίψουν την ευθύνη για την κακή πορεία της ομάδας, μολονότι ο κος Κιντής έχει δηλώσει σε κάθε τόνο ότι στηρίζει τον προπονητή, ανταποκρίνεται στο "πλάνο" του και πρέπει να μείνει ακόμη κι αν εκείνος αποχωρήσει.

Κυριακή κοντή γιορτή. Σύντομα θα δούμε ποιος πραγματικά πιστεύει τα όσα λέει.

Για μία ακόμη φορά όμως μου αρέσει ο τσαμπουκάς του Σουηδού και μακάρι ο κόσμος να τον στηρίξει θερμά, ανεξάρτητα των αποτελεσμάτων.

br fun_atic είπε...

και για να μην κρυβόμαστε.

Το Δ.Σ είναι αυτό: Πρόεδρος: Γεώργιος Κιντής

Α' Αντιπρόεδρος: Παύλος Κορκίδης

Β' Αντιπρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος: Γεώργιος Κωνσταντινίδης

Γ' Αντιπρόεδρος: Παντελής Κατσιφαράκης

Μέλη: Σίμος Καμχής, Μενέλαος Δημητρίου, Γεώργιος Ζερβακάκος, Ιωάννης Παυλόπουλος, Στυλιανός Χαϊδούτης, Γεώργιος Πλεξίδας, Κων/νος Τσακίρης, Γεράσιμος Βεντούρης.

ας μη μιλάμε για several members αλλά για κάνα - δυο...

Miltos@Chios είπε...

Εχω την εντυπωση οτι ο Stahre (αρχιζει να...)καταλαβαινει τι γινεται.Την θεωρω πολυ σημαντικη συνεντευξη ,γιαυτο τον λογο την δημοσιευσα ολοκληρη.Οπως μολις εγραψα και στο blog του Αντωνη,νομιζω οτι ειναι το timing παρεμβασης μας με την μορφη λ.χ.ενος κοινου κειμενου στηριξης του Stahre σε ολα τα blogs.

Griniaris είπε...

Η συνέντευξη μπορεί να δημοσιεύτηκε τώρα αλλά δεν ξέρουμε ποτε πάρθηκε.Πιθανόν αναφέρεται στην περίοδο που είχαμε κι εμείς τις ανησυχίες και δεν είναι κάτι καινούριο...

br fun_atic είπε...

Όπως και να 'χει, δείχνει ένα κλίμα. Να μην ξεχνάμε ότι τα σενάρια περί Κωστένογλου είχαν ακουστεί πριν από το παιχνίδι με τον Άρη, το οποίο είχε οριακό χαρακτήρα, όπως τα παιχνίδι με τον Εργοτέλη και κυρίως την Α.Ε.Κ. Η νίκη του έδωσε παράταση, όμως τα αποτελέσματα που επακολούθησαν κάθε άλλο από καλά ήταν. Τα μόνα θετικά για τον Στόρε ήταν οι συνεντεύξεις του κου Κιντή, οι οποίες, το μέλλον θα δείξει, αν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα

Griniaris είπε...

Όσο ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα κι αυτά που μας είπε κατά πρόσωπο...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Καλημέρα κι από μένα.

http://www.youtube.com/watch?v=GcHL8efKKPE

br fun_atic είπε...

καλημέρα πανθηρίνα!!!Με ροκές απ' το πρωί!!!

Θεμιστοκλής είπε...

Μια και γύρισε πάλι στον Κιντή η κουβέντα, φίλοι, τις προτάσεις σας για την πανιώνια τηλεόραση καταθέστε τις γρήγορα στην ΠΑΕ!
Προτού μπει στον πρόεδρο η ιδέα να τη στελεχώσει με Αφρικανούς, για να εναρμονίζεται η φιλοσοφία της μ' αυτή που διέπει το διοικητικό του μοντέλο!

br fun_atic είπε...

Τότε θα πρέπει να βρει και αφρικανούς τηλεθεατές...