Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Έσπασε η γκίνια

Σήμερα έχουμε κάθε λόγο να είμαστε χαρούμενοι! Χρειάστηκε να περάσει σχεδόν ολόκληρο το πρωτάθλημα για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης κόντρα στην κατάρα των τελευταίων δευτερολέπτων και των διαιτητικών λαθών. Νίκη στην Κέρκυρα, τρεις παλικαρίσιοι βαθμοί που σε συνδυασμό με τις ήττες του Αστέρα και του Ατρόμητου μας εξασφαλίζουν την παραμονή στην κατηγορία. Απομένουν δύο παιχνίδια στα οποία έχουμε χρέος να πάρουμε βαθμούς για να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση και να αποκαταστήσουμε το γόητρό μας.

Σκόρερ για την ομάδα μας ο συνήθης ύποπτος Μήτρογλου. Ο ταλαντούχος παίκτης που περίσσευε στην ενδεκάδα του Βαλβέρδε είναι αναντικατάστατος και λάμπει στον Πανιώνιο. Αυτό ας το έχει στο μυαλό του ενόψει καλοκαιριού γιατί τις καριέρες των επιθετικών τις χτίζουν τα γκολ και όχι τα σήματα στην φανέλα…

Η ομάδα μας ήταν καλά στημένη και θεωρώ πετυχημένες τις επιλογές του κου Λεμονή. Η αμυντική γραμμή ήταν πάρα πολύ καλή, με τους Σιόβα και Τσότσα να έχουν δημιουργήσει ένα αξιόλογο κεντρικό αμυντικό δίδυμο και τους Ντάτο και Γκαλίτσιο σε αρκετά καλή ημέρα.Εξίσου καλός ο Μάχο που κράτησε την ομάδα όταν χρειάστηκε. Πολύ καλός ο Μπόσκο, κινητικός ο Ριέρα, πάρα πολύ χρήσιμος ο παραλίγο μοιραίος Όμο, εις βάρος του οποίου καταλογίστηκε μάλλον υπερβολικό πέναλτι, το οποίο ξαναέβαλε την Κέρκυρα στο παιχνίδι και άφησε την ομάδα με 10 παίκτες. Με καλές εμπνεύσεις ο Φανούρης, χρησιμότατος ο Μπόσκο. Όμως για σήμερα ο παίκτης του αγώνα είναι ο Σιόβας. Καλή τοποθέτηση, γκολ, τρεις βαθμοί και φύγαμε!!!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους (και στα παιδιά που ακολούθησαν την ομάδα κάνοντας ένα τόσο μακρινό ταξίδι) για την καλή εμφάνιση και τη νίκη. Καλή εβδομάδα!!!

212 σχόλια:

1 – 200 από 212   Νεότερο›   Νεότερο»
NK99 είπε...

Εξαιρετική η αντιμετώπιση του παιχνιδιού μετά την ισοφάριση και την ταυτόχρονη αποβολή. Εκει φάνηκε και η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στον Πανιώνιο και τις ομάδες με τις οποίες παλευει για να σωθεί.

dimosthenis είπε...

Δείξαμε σήμερα ότι μένουμε στην κατηγορία γιατί το αξίζουμε στο δεύτερο γύρο.
Στον πρώτο γύρο ήμασταν η χειρότερη ομάδα, όσο καιρό τις αποφάσεις έπαιρνε ο μεγαλομέτοχος. Τη μοίρα της ομάδας άλλαξε καθοριστικά η παρουσία του Λεμονή και η ευλογία Μήτρογλου, που με τα γκολ του ανέβασε το επίπεδο της ομάδας. Άπειρες ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην ανάσταση της ομάδας. Στη διοίκηση, στον προπονητή τους παίχτες και στους φιλάθλους που δείξανε σε δύσκολες στιγμές εμπιστοσύνη στην ομάδα και τη στήριξαν παντού. Μπράβο ρε μάγκες. Την Κυριακή με τις Σέρες η παρουσία όλων μας να επιβραβεύσει αυτή την προσπάθεια και να εγγυηθεί ένα κλίμα αισιοδοξίας για την επόμενη χρονιά. Άντε υποψήφιοι αγοραστές όσοι πιστοί προσέλθετε σε μια ομάδα που αγωνιστικά έχει πολύ υψηλό επίπεδο.

vyruss είπε...

Διαιτητικά ΛΑΘΗ; Με τον Ολυμπιακό Β';;; ΛΑΘΗ;;;

br fun_atic είπε...

αυτή είναι η επίσημη ορολογία :)

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Εγώ, που το άκουγα αποσπασματικά από το ραδιόφωνο, κατάλαβα πως ο Φανούρης είχε συμμετοχή και στα 2 γκόλ.

br fun_atic είπε...

καλός ήταν. Σε κάποια φάση θα μπορούσε να δώσει άνετα και ασίστ στον Μήτρο, αλλά προτίμησε να κάνει το σουτ...

Endys είπε...

Πραγματικά σπουδαία νίκη, ειδικότερα όταν μείναμε με 10 και ισοφαριστήκαμε.
Κρατάω την πρώτη πραγματικά καλή εμφάνιση του Μπόσκο φέτος και την επιστροφή του Κούμο. Ο Λεμονής έχει συμβάλει τα μάλλα στην ανάκαμψη, αλλά ο Μητρογκολ είναι η αιτία που παραμένουμε.

Ελπίζω να λήξει άμεσα το ιδοκτησιακό, να ανανεωθούν τα συμβόλαια των Λεμονή, Κοντέ και Σιόβα και να προετοιμαστούμε για τη νέα χρονιά

Ron Barceló είπε...

Γιατί η κυανέρυθρη φανέλα είναι βαριά.
Αντε γειά λοιπόν, στους υπόλοιπους 'μελοθάνατους' του πιο 'βρώμικου' πρωταθλήματος στην Ευρώπη.
Ραντεβού του χρόνου, πιο μυαλομένα και με λιγότερα χαρακίρι.

IWN1998 είπε...

Χαρήκαμε επιτέλους. Καλά τα είπε και ο Λεμονής για τη διαιτησία. Δυστυχώς δεν μπορούμε να σκοτώσουμε τον αντίπαλο όταν μας δίνονται οι ευκαιρίες αλλά δεν το πληρώσαμε.
Για το ιδιοκτησιακό φαίνονται δύσκολα τα πράγματα. H κρίση είναι τέτοια που κανένας δεν την αντέχει σε ένα μάλλον παθογενή και ζημιογόνο τομέα σαν το ποδόσφαιρο, ... ζημιογόνο αν δεν πας στη σκοτεινή πλευρά του (στοίχημα κλπ). Άποψή μου είναι ότι αυτό που ζητούσε ο Τσακίρης είναι ή μόνη λύση, δηλαδή να βοηθήσουν με ότι μπορούν και άλλοι. Είδαμε στον ΠΑΟ να αποτυγχάνει η πολυμετοχικότητα αλλά ίσως εκεί υπήρχαν άλλα αίτια και άλλα συμφέροντα. Βέβαια εμείς δεν έχουμε τη σωρεία των πλουσίων, που να θέλουν να μπουν και δεν έχουμε και κάτι που θα τους έλξει για να μπουν (...το γήπεδο μάλλον θα μείνει για πολλά χρόνια, όνειρο θερινής νυκτός). Αλλά υπάρχουν σίγουρα 1-2 που αγαπούν την ομἀδα και κάτι ίσως κτιστεί και γύρω τους. Για να δούμε...

br fun_atic είπε...

Είναι γεγονός ότι στην εποχή Λεμονή υπάρχει το διάστημα από το 65 μέχρι το 85 όπου η ομάδα κάθεται και γυρνάει πίσω ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα ή την απόδοσή της μέχρι εκείνο το σημείο.υπαπρχει βέβαια και το καταραμένο τρίλεπτο του τέλους.

Βαγγέλης είπε...

Ημουν σίγουρος για το διπλό. Μπράβο τους γιατί δείξανε χαρακτήρα! Το ιδιοκτησιακό τώρα πια είναι το μεγάλο θέμα.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

O φίλος μου ο zamis ελπίζω να είναι καλά. Γιατί απ' ότι βλέπω δεν εχει κάνει κριτική. και πως άλλωστε να κάνει; Εξαιρετικός (για μια ακόμη φορά ο Γκαλίτσιος...) άψογο κοουτσάρισμα από τον Λεμονή. Πως να γκρινιάξει το φιλαράκι μου;

Δεν πειράζει εγώ γι' αυτό τον αγαπάω. Γιατί έχει έναν άλλο... τόνο στη κριτική του...

Τέλος πάντων μεγάλη παλικαρίσια νίκη με κόντρα τον Μποροβήλο, σόρυ τον Τριτσώνη ήθελα να πω... Η φετινή χρονιά ελπίζω να γίνει μάθημα...

jeffrey είπε...

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2011-12

ΛΕΜΟΝΗΣ

ΜΑΧΟ
ΠΡΕΛ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΝΤΟΕΣ
ΓΙΟΝΣΟΝ
ΣΙΟΒΑΣ
ΛΑΤΚΑ
ΤΣΟΤΣΑΛΙΤΣ
ΚΡΙΚΒΕΛΙΑ
ΟΜΟ
ΦΑΝΟΥΡΗΣ
ΡΙΕΡΑ
ΣΑΜΑΡΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΛΟΒΟΣ
ΚΟΥΡΝΤΙ
ΣΑΛΑΛΙ
ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ (ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ) ή άλλος
αμυντικό χαφ 11αδας
2 δημιουργικά χαφ-εξτρέμ (εστογιανόφ?)
αναπληρωματικό αριστερό μπακ
ΣΒΕΡΚΟΣ ή άλλος φορ

ορίστε, έπαιξα και FM...

John - Singapore είπε...

Επιτέλους ένα καλό ξενύχτι! Βάλαμε ένα γκόλ από αυτά που σκέφτεσαι πρίν μπεί "'Ελε ρε παιδάκι μου τώρα να κάνουμε το γήπεδο μπ...ο"! Τουλάχιστον εγώ έτσι το έζησα! Συγχαρητήρια στην ομάδα και τον προπονητή. Μεγαλείο ο Φανούρης!

Griniaris είπε...

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά,κυρίως για τον χαρακτήρα που έδειξαν.Ειλικρινά όταν είδα το πέναλτι αλλά και τα δύο κραυγαλέα μη οφσάιντ που καταλογίστηκαν,φοβήθηκα ότι μας στήσανε άγρια...

amanAM είπε...

Μας στήσανε, αλλά... δεν πέτυχαν τον στόχο τους! Δεν φαντάστηκαν πως ο Πανιώνιος με 10 θα αντιδρούσε, ούτε ότι έστω και τελευταία στιγμή δεν θα την πατούσαμε όπως συνήθως!

Στα τελευταία λεπτά δεν δόθηκε η παραμικρή αφορμή να "ανακαλύψει" ο Τριτσώνης το οτιδήποτε, για να δείξει για άλλη μια φορά πόσο στημένος ήταν.

zamis είπε...

Δεν εκανα κριτικη γιατι αυτομαστιγωνομουνα που δεν ειχα καταλαβει ο ερμος το τεραστιο μεγεθος του Λιμονη,του γιγαντα που εβαλε χτες τα μπακ να παιξουν απο την αρχη στις θεσεις τους,πολυχρονεμενος ναναι και με τις ευχες του χοντρου ιμαμαη.

Κουμο κορυφαιος δεν το συζητω,αθορυβος,ουσιαστικος,βγαζει και την προασιστ στον Φανουραρο πριν βγαλει την ασιστ σε αυτον που μας εσωσε.

Costix είπε...

Η ουσια ειναι μια, και ο μπακλαβας γωνια.....
ΤΟ ΣΩΣΑΜΕ, εστω και στο παρα πεντε !!
Συγχαρητηρια σε ολους και μεσα τα κεφαλια να βρεθει καποια αξιοπρεπης και εφικτη λυση στο ιδιοκτησιακο.

Υ.Γ. Καλα, δεν του ειπαν του Τριτσωνη οτι ειμαστε παραρτημα και δινει πετσινο πεναλτυ εις βαρος μας ???

zamis είπε...

Η πλακα ειναι οτι μας εστησε ο αστερας και καποιος αλλος εστησε τον ιδιο..
Τεσπα,πολλα πολλα μπραβο στα παιδια χτες για τον τσαμπουκα τους.

General Tanz είπε...

Ειναι πολυ βαρια τελικα αυτη η φανελα.
Μπραβο σε ολους, περιπατητα και κοντρα σε θεους και δαιμονες και γ@μιολες διαιτησιες.
Καλυτεροι της σεζον ο Μαχο με τον Ινδιανο. Αυτοι οι 2 μαζι με τον Λεμονια εχουν νομιζω το μεγαλυτερο μεριδιο. Κοντα τους ο Ντανιελ Αλβες με τον Σιοβα και τον Τσοτσα.

Μενει το ιδιοκτησιακο, για το οποιο εχω ΚΑΛΟ προαισθημα.

ΕΛΑ ΙΣΤΟΡΙΚΕ ΜΟΥΥΥΥ!!!!!!!

br fun_atic είπε...

Έχεις κληρονομικό χάρισμα ή ξέρεις κάτι στρατηγέ;;;;

Για την ιστορία θα σου πω ότι παγκόσμιο με προκάτ σούσι ΔΕΝ κάνω. Ό,τι άλλο θέλετε...

Bertheway είπε...

Πολύ καλή η κίνηση του Κούμο στο πρώτο γκολ και καταπληκτική ασίστ πάρε βάλε του Φανούρη στον Μήτρογλου.Ο Φανούρης στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να δώσει άλλη μία ασίστ αλλά καθυστέρησε.Ο Γκαλίτσιος βοήθησε για ακόμα ένα παιχνίδι και επειδή λήγει το συμβόλαιο του με τον γαύρο καλό θα ήταν να τον κρατήσουμε.Όλη η ομάδα έπαιξε πολύ καλά΄.Ελπίζω από σήμερα να ξεκινήσουν οι ανανεώσεις και να βρεθεί μία καλή λύση στο ιδιοκτησιακό για την ενίσχυση

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Πριν λίγο πάντως άκουσα μέρος από τη συνέντευξη που έδωσε και είπε ξεκάθαρα πως δέν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στα διοικητικά τού Πανιωνίου. Το έχει υποσχεθεί καί στον εαυτό του καί στην οικογένειά του. Όσο για τις συχνές επισκέψεις του στον Ναό, είπε πως δέν θα τού πεί κανένας πού θα πηγαίνει να πίνει τον καφέ του και ποτέ δέν έκρυψε την αγάπη του για τον Πανιώνιο.

br fun_atic είπε...

@satyros

σε παρακαλώ πολύ να επαναδιατυπώσεις το σχόλιό σου.

General Tanz είπε...

@BrFun
Δεν ξερω, διαισθηση ειναι!!
Σουσι??? Ουτε και εγω.

br fun_atic είπε...

@satyros
συγνώμη για την διαγραφή, αλλά είναι απαράβατος κανόνας του μπλογκ ότι δεν επιτρέπονται εκφράσεις που μπορούν να προσβάλουν αλλά να θέσουν και σε κίνδυνο την ύπαρξη του μέσου.

@general
ε, tech it easy τότε!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι το μπλογκ είναι φασιστικό, και αβανταδόρικο σε έναν πρώην ιδιοκτήτη…

br fun_atic είπε...

Αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι υπάρχουν κανόνες που πρέπει όλοι να σεβόμαστε.

Δεν ξέρω τι ισχύει αλλού. Εδώ όλοι μας έχουμε την ικανότητα να εκφραζόμαστε, ακόμη και να κάνουμε σκληρή κριτική, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε τέτοιου είδους εκφράσεις.

Αυτό που με ικανοποιεί είναι ότι το μπλογκ δεν υπήρξε ΠΟΤΕ αβανταδόρικο σε νυν ιδιοκτήτη...

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/468230

έχει υποσχεθεί στον πατέρα του ότι θα φύγει από τον Βόλο και στην οικογένειά του ότι δεν θα επιστρέψει στον Πανιώνιο. Μήπως να του ζητούσαν να υπογράψει και καμιά υπεύθυνη δήλωση;

zouri1 είπε...

και τωρα μπορουμε να μιλαμε για την επομενη χρονια ,αλλα τα νεα που ακουω δεν ειναι καλα.δεν υπαρχουν λεφτα στο ταμειο και θαχουμε παλι μια απο τα ιδια με πρωωθηση παικτων απο τους νεους και χωρις μεταγραφες και οποιον ζητησουν για μεταγραφη θα τον δωσουν.Εχουν βαγλει και τον Ριερα προς μεταγραφη αλλα δεν τσιμπαει κανεις.Οσο για τον λεμονη μαλλον δεν θα συνεχισει.Ελπιζω ολα αυτα ναναι ραδιο αρβυλα.Αλλα μοy ακουγονται κοντα στην πραγματικοτητα

amanAM είπε...

Το ότι δεν υπάρχει φράγκο, είναι το μόνο σίγουρο. Χωρίς λεφτά, δεν πας πουθενά. Μακάρι να βρεθεί κάποιος/κάποιοι επενδυτές, αλλά σε τέτοιες εποχές δεν φαίνεται κάτι τέτοιο πολύ πιθανό.

Το να βασιστούμε σε νέα παιδιά, τύπου Κοντοέ, είναι μονόδρομος. Άλλωστε, ούτε οι ανταγωνιστές μας θα έχουν λεφτά, άρα σε τέτοιες συνθήκες και με πολύ δουλειά, μπορούμε εύκολα να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί.

Costix είπε...

Ακουσε κανεις αν υπαρχει δευτερο ψηφοδελτιο (εκτος του Βεντουρη) για τις αρχιαιρεσεις του Ερασιτεχνη ???

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Βρ φανατικ τώρα που ο ερθει ο χοντρος θα το κλειστει το μπλογκ.
Αυτα που ηξερες να τα ξεχασεις.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

ΥΓ Σβησε αυτο το σχολιο που δεν σε βολευει, φυσικα... Ξέρουμε τις "δημοκρατικες" μεθοδους σου

Bertheway είπε...

Μου είπαν ότι δεν υπάρχει δεύτερο ψηφοδέλτιο για τον ερασιτέχνη.Θα υπάρξουν όμως κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα.Επίσης μου είπαν ότι στην ΠΑΕ θα σκάσουν και κάποια μπουγιουρντί για πληρωμή από εξωτερικό συν αυτά του Μπέλιτς οπότε δύσκολα τα πράγματα

br fun_atic είπε...

@satyros

φίλε μου, στην αρχική σελίδα του μπλογκ υπάρχουν οι κανόνες σύμφωνα με τους οποίους κάποιος δημοσιεύει σχόλιο.Λίγο πιο κάτω θα βρεις ένα counter που δείχνει ότι στα δύο χρόνια λειτουργίας η σελίδα έχει τιμηθεί από 500.000 επισκέψεις. Όσοι έρχονται εδώ σέβονται αυτούς τους κανόνες και απορώ γιατί σου είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις.

Ο μόνος χοντρός πουτ μπορεί να κλείσει το μπλογκ μου είμαι εγώ ο ίδιος. Και θα το κάνω όταν καταλάβω ότι η προσπάθεια που γίνεται εδώ δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Αφού είσαι τόσο δημοκράτης, μπορείς να επαναλάβεις τα υβριστικά σου σχόλια, εφόσον τα υπογράψεις με το πραγματικό σου όνομα, το οποίο πρέπει να πιστοποιείται με κάποιο τρόπο. Στην περίπτωση αυτή αναλαμβάνεις ο ίδιος την ευθύνη των πράξεών σου. Βλέπω όμως ότι ακόμη και το προφίλ σου κρατάς κρυφό, οπότε δεν νομίζω ότι μπορείς να μου κάνεις μαθήματα δημοκρατικότητας και θάρρους.

Katrinos είπε...

'Ο μόνος χοντρός πουτ μπορεί να κλείσει το μπλογκ μου είμαι εγώ ο ίδιος' ... κλαίω .....

@Bertheway , τα ίδια έχω ακούσει και εγώ και μάλιστα απο τα λίγα που κατάλαβα είμαστε και δεμένοι για τα καλά. Βάλε την αμοιβή του εργοφυσιολόγου, βάλε κάτι μανατζεριλίκια , κάτι ωραιότατα συμβόλαια που είχε κάνει ο ψευτοαριστερός κουράδας η κατάσταση είναι δύσκολη. Προσωπικά θεωρώ οτι δεν προκειται να βρεθεί επενδυτής, λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν ιδιαίτερα λεφτά για πέταμα.
Το ιδανικό σενάριο θα ήταν αυτό που φωνάζει καιρό τώρα ο 'χοντρός που μπορεί να κλείσει το μπλόγκ του' , δηλαδή να ενωθούν όλες οι Πανιώνιες δυνάμεις , αλλά αυτή τη λύση δεν θα τη δούμε. Βλέπω για του χρόνου δύο λύσεις
α) μία απο τα ίδια , δηλαδή διοίκηση ερασιτέχνη με φιλικές χειρονομίες απο Πειραιά μεριά
β) Επενδυτής , φίλος θείου Βαγγέλα.΄

Θα έχουμε θερμή άνοιξη και καλοκαίρι

Υ.Γ Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα .... (ξέρεις εσύ)

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

@ BR FUN

«Η δημοκρατία δεν είναι καθόλου θεμελιωμένη πάνω στην αρετή. Είναι θεμελιωμένη στη φιλοδοξία κάθε πολίτη που περικλείνει και τη φιλοδοξία όλων των άλλων.»

-Βολτέρος

To επιπεδο του μπλογκ ειναι χαμηλο αντι να πειτε τιποτα χρησιμο για την ομαδα μας, λετε κατι μπουρδες για φαγητα και αλκολισμους. Ειστε ολοι ασχετοι απο μπαλα, αν την δειτε στο δρομο θα την πατε στην αστυνομια. μονο απο κρητικη καφενειου ειστε καλη. Κολληταρια του τσακιρη.

br fun_atic είπε...

οκ
και το πρόβλημα που είναι;;;

Θα μπορούσα να καταλάβω το παράπονό σου αν σε είχαν δεμένο σε ένα δωμάτιο και σε υποχρέωναν να διαβάζεις τα σχόλιά μας...

Σου εύχομαι να γίνει Πανιώνιος ο Βέλτσος, να μάθει από μπάλα και να ευχαριστηθείς γόνιμο διάλογο. Μέχρι τότε κάνε μου τη χάρη...

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

YΓ. Ακολούθησε ένα ακόμη «ΡΕΣΙΤΑΛ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑΣ» από τον Katrinos….. Έλεος!!!
Και φυσικά από την «παρέα» των ΤΣΑΤΣΩΝ δεν είναι δυνατόν να λείπει ο αρχικομμουνιστής ΜΑΚΗΣ ΔΙΟΓΟΣ. Άλλος γνωστός αβανταδόρος.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

δεν ασχολουμαι αλλο πια... δυστυχως υπαρχει να μπλογκ για την ομαδα, που τυχαια, ειναι και στην επισημη σελιδα της ομαδας μας. ολα τυχαια επι τσακιρη εγιναν. Δεν υπαρχει αλλη φωνη, και ειμαστε αναγκασμενοι να διαβαζουμε αυτο και του αλλου του σαχλα αμαμαμαμαν. μεχρι κααι ο διογος ο χουντικος γραφει οτι τα δελτια τυπου. φερεφωνο.. τελος

Katrinos είπε...

Νασαι καλά μπρε Σάτυρε κ μας έκανες να γελάσουμε σήμερα. Πραγματικά μου έφτιαξες το βράδυ παλικάρ (;) μου πάντα τέτοια. Μην τυχόν κ διανοηθεις να μη ξαναγράψεις , το Ελληνικό , μη πω το Ευρωπαϊκό , τι λέω το Παγκόσμιο ποδόσφαιρο, χρειάζεται γνώστες σαν κ σένα. Θα είναι μεγάλο κρίμα

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Σύρμααα!
Mόλις είδα πως στη "δίκη" στο Blue Sky είναι καλεσμένος ο Βεντούρης!

Katrinos είπε...

Κ στο τηλεαστυ ο Αλε κάνει ανάλυση με σουμπούτεο. Θεός

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

shit...
Δέν πρόλαβα ν' ακούσω τίποτα...Είχε μιλήσει νωρίτερα προφανώς.
Κι έχασα και το μισό ράδιο-αρβύλα για ν' ακούω μαλακείες.
Τέλος πάντων, μήπως τον άκουσε κανείς; τί να είπε άραγε;

General Tanz είπε...

Συγκινηθηκα που δεν θα μας ξαναδιαβασει ο Σατυρος.
Κριμα.
Το βιβλιο που διαβασες παντως, εμεις το γραψαμε!!

panthiras83 είπε...

satyre: mipos esy ypirkses kapote kolitari toy tsakiri;alla o tsakiris einai kalo paidi,alla dialege panta lathos koliteria.

panthiras83 είπε...

kati teleyteo pros satyro:giati se enoxlei toso poli to sygekrimeno mplog;epidi leei alithies;i mipos fobase kati;

John - Singapore είπε...

Ωραίος! Είμαι σοβαρός αλλά καταδέχομαι να ενημερώνομαι από ένα μπλόγκ με μπουρδολογίες, αλκοολισμούς και φαγητά! Διότι δεν έχω άλλη επιλογή ενημέρωσης ο κακομοίρης! Και τα άλλα παιδάκια δεν με παίζουνε....

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

1) Ένας από τους βασικούς κανόνες είναι το «γλείψιμο» στο Τσακίρη. Φαίνεται από το στημένο γκάλοπ σου. 93% ούτε ο Στάλιν δεν είχε….

2) Καιρό έχεις να γράψεις ένα μανιφέστο ευχαριστίας στον πρώην ιδιοκτήτη.
Αυτό σε έκανε… διάσημο άλλωστε στον τυροπιτά. Είναι φανερό ότι το blog το διέπει η «δημοκρατία». Όποιος διαφωνεί δέχεται επίθεση από την «κλίκα» σου.

3) @ Panthiras83: Το κολλητάρια Τσακίρη είναι αυτά που έπιναν μαζί ποτάκια, και αυτοί που έτρωγαν παϊδάκια. Ποιες αλήθειες λέει το blog ακριβώς? Οι άλλοι με τα μπλογκ την έκαναν με ελαφρά (G4 κλπ.), τώρα είναι η σειρά σου. Ο Μπέος θα το κλείσει.

4) Όσο για σένα General Tanz, πήγαινε να δεις αν έρχομαι…. Νισάφι με τους Πανιώνιους του καναπέ και του πληκτρολογίου. Ελάτε και ένα εκτός έδρας, όχι όλο ΝΟΒΑ και μετά κάντε κριτική της πλάκας….

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ...

Unknown είπε...

satyre einai i teleytea fora poy tha asxolitho mazi soy.eisai psixika arostos,kai exeis emones me ton tsakiri.arosteneis me ta sobara pmlog ,kai me osoys grafoyn otidipote kalo gia ton panionio.eimai sigoyros oti den xarikes poy kerdisame.

antunix είπε...

@ Satyros…

Χωρίς πολλά λόγια, αφιερωμένο….
Όταν γίνεται επιστήμη.

http://www.youtube.com/watch?v=FKo0O0KCs3w&feature=related

br fun_atic είπε...

Φίλε μου, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το ζόρι που τραβάς. Είμαι όποιος είμαι και γράφω ό,τι γράφω. Αν δεν σου αρέσει μην το διαβάζεις.Δεν σε υποχρεώνει κανείς.

Κάτσε να έρθει πρώτα ο Αχιλλέας και μετά βγάζεις τα συμπεράσματά σου...

Θα σου πω ότι ο Μπέος έχει μεγαλύτερα προβλήματα αυτή τη στιγμή. Θα έπρεπε επίσης να σε προβληματίζει ότι ο ίδιος δηλώνει σε κάθε τόνο ότι δεν θέλει με τίποτα να επιστρέψει στον Πανιώνιο...Εκεί φτάσαμε...Να του πέφτουμε λίγοι...

Για τον Τσακίρη, τα ποτά και τα παϊδάκια, θα σου πω ότι όλα αυτά είναι χαζομάρες. Το μπλογκ έκανε κριτική στον Τσακίρη όταν ήταν στα πάνω του και όταν όλοι τον έγλυφαν. Ήταν η περίοδος που εμείς βλέπαμε τα εκτός έδρας από τον καναπέ, όπως λες, κι εσείς (ή κάποιοι από εσάς) τα βλέπατε πετώντας με το τζετ. Άστο καλύτερα αυτό το θέμα...

Θα σου πω ομως και κάτι άλλο: ο Μπέος είναι έξυπνος άνθρωπος και πολύ δύσκολα θα έκλεινε δημόσια μέσα.Κανένα από τα Πανιώνια μπλογκ δεν έχει δείξει εμπάθεια σε κανέναν. Για την ιστορία θα σου πω ότι προσωπικά δεν θα ήθελα να τον ξαναδώ πρόεδρο γιατί θα το θεωρούσα πισωγύρισμα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν του αναγνωρίζω ότι είναι Πανιώνιος ή ότι έκανε και σωστά πράγματα για την ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν με έκλεινε, όπως λες, δεν θα έχανε η Βενετιά βελόνι και εσύ θα ησύχαζες από την "μπουρδολογία"μας.

Νομίζω ότι το παρακουράσαμε το θέμα. Ώρα σου καλή λοιπόν. Δεν θα ήθελα να χαλάσουμε τις καρδιές μας. Μην ασχολείσαι και δεν θα ασχολούμαι μαζί σου.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Ωραίος είσαι ρε βρφανατικ, όποιος διαφωνεί μαζί σου, τον στέλνεις! Δηλαδή εσύ θέλεις «κλακαδόρους» να συμφωνούμε μαζί σου, και όλα καλά. Πες ότι θέλεις γκέτο, και όχι αυτούς που λένε πικρές αλήθειες. Τέλος πάντων. Θα γράφω σε άλλο μπλογκ, που ο ιδιοκτήτης είναι πιο τρελός… Χάρηκα για τη δημοκρατία, την οποία σας την ταράξαμε…

John - Singapore είπε...

Και να φανταστεί κανείς οτι δεν πρόλαβε να τελειώσει το πρωτάθλημα! Δεν προλάβαμε να ηρεμήσουμε που σωθήκαμε! Στην γωνία περίμενε ο τύπος? Έχει μαζεμένα εδώ αι καιρό? Από τα σχόλια του καταλαβαίνω πόσο έχουν σφίξει τα πράγματα στην Ελλάδα. Έ ρε και να σφίξουν και οι ζέστες...

br fun_atic είπε...

φίλε μου δεν σε διώχνω. Ειλικρινά δεν θα είχα πρόβλημα να κουβεντιάσω μαζί σου οποιοδήποτε θέμα. Αρκεί να υπήρχε. Εδώ μπήκες, έβρισες χωρίς να δείξεις σεβασμό στους κανόνες με τους οποίους λειτουργούμε, με κατηγόρησες για ένα σωρό πράγματα, δεν μας είπες την άποψή σου, μας δήλωσες ότι θα χαρείς που θα μας κλείσει ο Μπέος και παρ' όλα αυτά θέλεις να κάνουμε και διάλογο. Σε ποιά βάση; Τι να πούμε;Ορίστε. Βάλε ένα θέμα συζήτησης. Πες μας τη γνώμη σου για κάτι...

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Aς μιλήσουμε λοιπόν λίγο
για ποδόσφαιρο…. Όχι για μπάλα!!


Η διάταξη 4-2-3-1 αποτελεί μια παραλλαγή του βασικού συστήματος 4-3-3 όπου η γραμμή των μέσων αποτελείται από 2 αμυντικούς μέσους και έναν επιθετικό μέσο που τοποθετείται στο ίδιο επίπεδο με τους 2 πλαγίους επιθετικούς. Τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά διαδεδομένο και οι περισσότερες ομάδες αγωνίζονται με τον σχηματισμό αυτόν.

Επιθετική Λειτουργία: Αρχές κ Φιλοσοφία

Στη φάση της επιθετικής ανάπτυξης ο Spalleti επιδιώκει πάντα να συμμετέχουν όλοι οι αμυντικοί αλλά και οι κεντρικοί μέσοι. Η ανάπτυξη της επίθεσης πραγματοποιείται με μικρές πάσες και συνδυασμούς, αποφεύγοντας τις μεγάλες μεταβιβάσεις. Η συμμετοχή των αμυντικών και των κεντρικών μέσων στην έναρξη της επιθετικής λειτουργίας, τους υποχρεώνει να διαδραματίζουν ενεργό ρόλο κατά τη φάση της αρνητικής μετάβασης.
Δηλαδή, όταν χαθεί η κατοχή της μπάλας αμέσως εκδηλώνουν πίεση και ενεργούν γρήγορα και αποτελεσματικά για να την επανακτήσουν. Αυτός είναι και ο λόγος που συνήθως αποφεύγουν τις μεγάλες πάσες που τους απομονώνουν από τη διεκδίκηση της μπάλας όταν αυτή χαθεί. Με λίγα λόγια, ο Spalleti επιδιώκει οι παίκτες του να συμμετέχουν και να εναλλάσουν άμεσα την αρνητική σε θετική μετάβαση.

Στα εξηγώ ωραία….. ??? Αυτά είναι ωραία θέματα…. Όχι οι σαχλαμάρες που λένε κάτι άλλοι μπεκρήδες….

Bertheway είπε...

Θεός ο satyros!Και με πολύ σωστή ανάλυση του 4-2-3-1.Αν δεν υπήρχε η αναφορά στον Σπαλέτι θα πίστευα ότι ήταν δική του η ανάλυση αλλά μάλλον copy paste είναι από κάπου.Όπως και να έχει το κείμενο είναι σωστό και θα είναι κρίμα να σταματήσει να γράφει στο blog.Θα εμπλουτίσουμε και τις γνώσεις μας στο ποδόσφαιρο

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Γουστάρω Πανιώνια παράνοια!!!

Μάς αναλύεις λίγο και τα συστήματα Λεμονή γιατί έχω μπερδευτεί λιγάκι;

General Tanz είπε...

http://www.soccertactics.gr/downloads.html?task=view.download&cid=25

panthiras83 είπε...

ston psixiatro tha leo eoe panioleo.A RE LEONIDA ATHANATE kati ikseres otan ebgazes ayta ta minymata.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Το βιβλίο του Σπαλέτι, είναι ένα από τα καλύτερο που κυκλοφορούν στην αγορά. Σαν το προτείνω ανεπιφύλακτα. Φυσικά και δεν τα έγραψα μόνος μου, αλλά ο Ιταλός θεωρείται στην γείτονα χώρα, μεγάλη «γάτα» στην τακτική. Το θέμα είναι αυτά που βλέπουμε, να τα αντιλαμβανόμαστε στο γήπεδο.

amanAM είπε...

@ Μπρφάν

Διαμαρτύρομαι εντόνως, εντονότατα!!!

Πάνω που πήγα να πιάσω εγώ έναν πελάτη στο μπλογκ μου, να μου ανεβάσει το τράφικ, τελικά τον καταφέρατε να γράψει εδώ τις αναλύσεις του για τα ποδοσφαιρικά συστήματα. Κι εγώ πως θα μάθω?

@Σάτυρος

Φιλαράκι, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Θεωρώ μεγάλο κομπλιμάν το να με λες τρελό. Η αλήθεια είναι πως είμαι, και ανέβηκες πολύ στα μάτια μου που το κατάλαβες!

@όλους+Μπρφάν
Κουφάλες, εγώ θα τον γλύψω καλύτερα, να προτιμήσει το δικό μου μαγαζί τελικά!!!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Λοιπόν, μυρωδιάδες….
Επειδή, ο ΑΜΑΜΑΝ είναι δικός μου, και παραδέχεται την ασχετοσύνη του θα πάω εκεί, είναι καλός τρελός. Ο Μπουφάν είναι αντιδημοκρατικός.

Katrinos είπε...

Βούρ για την εκπομπή του ΑΛΕ , θα είστε Θεικό δίδυμο.

Ο Θεός του ποδοσφαίρου Σπαλέτι, κείμενο του οποίου μας παρουσίασες περίπου ως τη χαμένη πλάκα με τις υπόλοιπες εντολές , τι ακριβώς έχει πετύχει γιατί το μόνο που θυμάμαι είναι μια ξεγυρισμένη εφτάρα που έφαγε απο τη Μαν. Γιουναίτεντ.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

@ Κατρινέ,
από ένα καρπούζι και μια μπάλα εκτός από το χρώμα, μάλλον δεν βρίσκεις άλλη διαφορά…

Katrinos είπε...

Γιατί πράσινες μπάλλες δεν υπάρχουν;

br fun_atic είπε...

Μα εδώ υπάρχουν πούτσες μπλέ.λες να μην υπάρχουν πράσινες μπάλες;

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Αντιπαρέρχομαι λοιπόν, των «εξυπνάδων» του άμπαλου Κατρινού και του οικοδεσπότα Μπουφαν, απλά υποσημειώνοντας ότι σε καμία χώρα του κόσμου δεν υπάρχει ο «τέλειος προπονητής» και φυσικά υπάρχει και η απόκλιση της θεωρίας από την πράξη. Αν ήταν έτσι θα παίζανε τάβλι όπως ο ΑΜΑΝΑΜ…

Συνοψίζοντας λοιπόν, θα επιχειρήσω μια αποτύπωση-σύγκριση του φετινού Πανιωνίου ΜΑΣ, σε σχέση με την ομάδα του πρώτου γύρου, η οποία συγκέντρωσε 15 βαθμούς. Στο άλλο μισό του πρωταθλήματος, με καθοριστική συμβολή Λεμονή, 2 αγώνες πριν το φινάλε έχει μαζέψει ήδη 19 πόντους και πρακτικά μπορεί τους 25!

Ιδού ήταν, ωστόσο τα χαρακτηριστικά σημεία του Πανιωνίου, ΠΡΟ Λεμονή:

Ατομικές εξάρσεις ταλέντου
Συμμετρική επιθετική ανάπτυξη από όλες τις πλευρές του γηπέδου
Παρουσία πολλών παικτών με συμμετοχή σε όλες τις φάσεις του αγώνα
Κάκιστη ομαδική αμυντική λειτουργία
Έλλειψη συγκέντρωσης στην φάση της επίθεσης
Έλλειψη τακτικής πειθαρχίας
Απουσία σαφές αγωνιστικού πλάνου
Μεγάλη απόσταση μεταξύ μεσαίας και επιθετικής γραμμής
Συχνή διενέργεια «γεμισμάτων» από την άμυνα στην επίθεση
Λίγες τελικές προσπάθειες
Έλλειψη ποιότητας σε όλες τις γραμμές
Απουσία χαρισματικού σκόρερ

Τα χαρακτηριστικά σημεία του Πανιωνίου, META Λεμονή:

Επιθετική αποτελεσματικότητα λόγω της εκτελεστικής δεινότητας του Μήτρογλου
Ορθολογική αντιμετώπιση του αγώνα
Παρουσία αμυντικογενών παικτών στον άξονα
Ασυνέπεια της αμυντικής «τετράδας»
Εξαιρετικά αποτελεσματική ομαδική αμυντική λειτουργία
Πρόβλημα αμυντικής συμπεριφοράς στον χώρο της μεσαίας γραμμής
Απουσία ορθολογικού επιθετικού πλάνου
Έλλειψη «βάθους» στο έμψυχο δυναμικό
Απουσία επιθετικών με ποικιλία απειλών/κινήσεων
Αργό τέμπο ανάπτυξης

zamis είπε...

@satyros
Μεταξυ προ-Λεμονη(Σταρε) και Λεμονη υπαρχει και το μεσοδιαστημα Ματζιου.
Βρισκεις διαφορες στην λειτουργια της ομαδας μεταξυ Ματζιου και Λεμονη(πλην της καταλυτικης ενισχυσης που εγινε)?

Bertheway είπε...

Η διαφορά του πριν και του μετά είναι ο Μήτρογλου.Ακόμα και η άνοδος του Τσότσα,του Σιόβα και των υπολοίπων.Με άλλη ψυχολογία παίζεις αν ξέρεις ότι γκολ δε βάζεις ούτε με αίτηση και αν το φας έχασες και αλλιώς ξέρωντας ότι αν φτάσει στον ινδιάνο θα το καρφώσει.Παίζουν ρόλο και τα υπόλοιπα αλλά αν δεν ερχότανε ο Μήτρογλου θα είχαμε πάει άκλαυτοι

br fun_atic είπε...

Δεν έχω καταλάβει που διαφωνούμε. Θεωρώ κι εγώ ότι ο Λεμονής έχει βοηθήσει, με εξαίρεση 1 ή 2 παιχνίδια τα οποία χάθηκαν ή τέλος πάντων δεν απέφεραν το μάξιμουμ των βαθμών που διεκδικούσαμε από δικά στου σφάλματα.

Είναι ένας προπονητής που εμένα προσωπικά δεν με τρελαίνει, όμως είναι αρκετά νοικοκύρης στον τρόπο διαχείρισης της ομάδας και νομίζω ότι θα ήταν προς το συμφέρον της να έμενε το καλοκαίρι. Αν με ρωτούσες πριν από δύο χρόνια, όταν είχε αναλάβει ξανά τν ομάδα, δεν θα σου έδινα την ίδια απάντηση, γιατί τν συνέκρινα με τον Λίνεν, τον οποίο θεωρούσα πολύ καλύτερο ή έστω ανταποκρινόμενο καλύτερα στο ποδόσφαιρο που μου αρέσει να βλέπω.

Katrinos είπε...

Συμπαθητικέ Σάτυρε ειλικρινά σε ευχαριστώ για την ανάλυση προ και μετά Τάκαρου. Πραγματικά μας άνοιξες τα μάτια. Είναι δυνατόν να μην τα είχα πάρει χαμπάρι όλα αυτά , είναι δυνατόν κανένας απο εμάς να μην έχει καταλάβει τα τόσο σοβαρά θέματα που είχαμε αλλά και τους σοβαρούς κινδύνους που κρύβει η τωρινή διαχείρηση?

Και πάλι σε ευχαριστώ όχι μόνο για τη κατανόηση που δείχνεις συνομιλώντας με έναν άμπαλο, εξυπνάκια, αλλά και την υπομονή που κάνεις προκειμένου όλοι εμείς να δούμε το φως το αληθινό.


Προς Όλους.
Σπεύδω να αγοράσω Πίνακα και Σουμπούτεο, τα οποία θα χαρίσω στη φυσική μας έδρα. Τα παγκόσμια δεν θα είναι ποτέ ίδια.......

'Ατομικές εξάρσεις ταλέντου' ?????????????? Απο του Φουκουμάγιο, τον Οκπάκο ή τον Αλβανό Μέσι? Ρε μπας και είσαι ο Τζιμάκος ?

zamis είπε...

Καλα συγκρινεις Λινεν με Λεμονη?
Μονο κοινο το λ..

br fun_atic είπε...

θα ήθελα όμως μερικές διευκρινήσεις για την μετά Λεμνή εποχή.
Γράφεις:
1. Επιθετική αποτελεσματικότητα λόγω της εκτελεστικής δεινότητας του Μήτρογλου (ΣΩΣΤΟ).

2. Ορθολογική αντιμετώπιση του αγώνα (ΣΩΣΤΟ).

3. Παρουσία αμυντικογενών παικτών στον άξονα (Ποιές αλαγές αμυντικογενών παικτών έκανε στον άξονα πέρα από τον Όμο;)

4. Ασυνέπεια της αμυντικής «τετράδας»(δεν καταλαβαίνω τι εννοείς).

5.Εξαιρετικά αποτελεσματική ομαδική αμυντική λειτουργία (δεν θα την έλεγα εξαιρετική, πάντως είναι σαφέστατα βελτιωμένη. Στα πλην πάντος να του καταλογίσεις τα αμυντικά λάθη του τελευταίου λεπτού τα οποία φανερώνουν έλειψη συγκέντρωσης και ίσως πλάνου διαχείρισης).

6. Πρόβλημα αμυντικής συμπεριφοράς στον χώρο της μεσαίας γραμμής (αυτό πως το δικαιολογείς σε σχέση με την παρουσία αμυντικογενών παικτών στον άξονα; Ότι δεν παρκάρουν τα άκρα;)

7.Απουσία ορθολογικού επιθετικού πλάνου (πλάνο έχει. παίκτες δεν έχει)

8. Έλλειψη «βάθους» στο έμψυχο δυναμικό (δεν είναι ευθύνη του Λεμονή).

9. Απουσία επιθετικών με ποικιλία απειλών/κινήσεων (το ίδιο).

Αργό τέμπο ανάπτυξης (οκ).

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Αυτό που έλεγα για το επίπεδο. Πρέπει μου φαίνεται να μιλάω όπως στο φόρουμ, σε αυτό το μπλογκ, μόνο καζούρα είναι να κάνουν τελικά οι κατρινοί, και κάτι άλλοι να πούμε, που δεν πατάνε στο γήπεδο. Από ότι κατάλαβα ο Κατρινός, είναι ο εξυπνάκιας της παρέας, που φαίνεται είναι μόνο για τσίπουρα.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Br boyfan, όπως βλέπεις δεν είναι η ζωή μόνο φαγητό, τσίπουρα και μπύρες. Υπάρχουν και άλλα θέματα γύρω από το ποδόσφαιρο!!!

br fun_atic είπε...

απάντηση δεν πήρα...

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Αχ βρε zamis με τα κολλήματα σου. Γράφεις: "Καλα συγκρινεις Λινεν με Λεμονη? Μονο κοινο το λ..."

Λοιπόν ναι σε προκαλώ να συγκρίνουμε. Μόνο τη φετινή χρονιά. Ανέλαβαν και οι δυο ομάδες (Πανιώνιο και Αρμίνια) που κινδύνευαν, τι έκαναν; Ο Λεμονής με πολλά προβλήματα, εντός και εκτός γηπέδων, κατάφερε να σωσει τη χρονιά. Ο Λίνεν πήρε την Αρμίνια κολλημένη στη τελευταία θέση και εκεί την έχει ακόμα... Τι να συγκρίνουμε;

br fun_atic είπε...

Δεν ξέρω ποια προβλήματα αντιμετώπιζε η Αρμίνια. Ευτύχισε όμως να του δανείσουν παίκτη αντίστοιχου επιπέδου (για το Γερμανικό πρωτάθλημα) με τον Μήτρογλου;

Katrinos είπε...

Br δεν ήξερα ότι είσαι κ boyfan......
Συμπαθητικέ Σάτυρε ΜΟΝΟ για Καζούρα είσαι.
Γιαυτό κ στα υβριστικά σχόλια σου απαντώ με χιούμορ διότι με τα λογικά άλματα που κάνεις είναι αδύνατον να απαντήσει κάποιος στα σχόλια σου.
Μιλάς για το φετινό Πανιώνιο κ τα συστήματα του ξεχνώντας η μη γνωρίζοντας τι έφταιξε κ οδηγηθήκαμε στα τωρινά χάλια ( ρε μπας κ είσαι Πρωην ΑΕΤΖΗΣ ;). Αναλύεις συστήματα,μας τα πρήζεις με ένα προπονητή που έχει δουλέψει στη Ρόμα κ στη Ζενιτ κ όλα αυτά για το Πανιώνιο. Έχεις αναρωτηθεί Εάν ο Πανιώνιος έχει τους παίκτες ή μπορεί να αποκτήσει παίκτες που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τέτοιων συστημάτων ;
Δεν αναμένω απάντηση όπως δεν απάντησες κ σε όλα τα προηγούμενα ερωτήματα , οπότε πίσω στο καλιμπαλίκι. Για την αντίπαλη ομάδα στο Σουμπούτεο τι χρώμα προτιμας; Λέω κίτρινο εκτός αν σου θίγω πρώην αεκτζηδικα συναισθήματα.

br fun_atic είπε...

boyfan???Μπα...
Για καμιά Pizzafan όμως δεν λέω όχι :)

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Λοιπόν, «εχθροί και φίλοι» είμαι εδώ για να σας φωτίσω:

@ Ζαμις,
Θεωρούμε κατ αρχήν ότι ο Πανιώνιος και βάση αριθμών ήταν τότε η χειρότερη ομάδα βάσει απόδοσης στο πρωτάθλημα. Αλλά εκεί επιβεβαιώνεται η πολυπλοκότητα και το… βάθος του ποδοσφαίρου ως άθλημα. Η φυγή του Στόρε φαίνεται πως «ταρακούνησε» τους παίκτες του Πανιωνίου με τον Μάντζιο να παρουσιάζει ένα ορθολογικό σύνολο μέσα στο γήπεδο, με τους παίκτες του είχε στα χέρια του τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η έλευση του Μάντζιου συνδυάστηκε με βελτίωση της ομάδας, αφού κινήθηκε με λογική. Εδώ συνδυάζεται η ερώτηση κάποιου που έκανε λόγο, για ατομικές εξάρσεις ταλέντου. Ο Μάντζιος εκμεταλλεύτηκε απλά την (όποια) ποιότητα Γουνδουλάκη-Ριέρα-Μπάλαμπαν, αφού αυτούς είχε. Θυμηθείτε το ματς με την ΑΕΚ και την εναλλαγή θέσεων, που αποτέλεσε το κλειδί σε εκείνο το παιχνίδι.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

@ br fun_atic

3. Οι Ομο, Κουμορτζί, Τσότσαλιτς είναι φύση αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές. Στα περισσότερα παιχνίδια όσοι έπαιζαν είχαν εντολή να προωθούν τη μπάλα άμεσα, γρήγορα και με κάθε τρόπο -είτε με σέντρες είτε με κάθετες μπαλιές στη αντίπαλη περιοχή ευελπιστώντας κυρίως σε τακτικό λάθος των αμυνόμενων. Επιπλέον, ο Κουμορτζί προωθείται συχνά, με αποτέλεσμα να πιέζει «ψηλά» και να δημιουργεί τον παίκτη παραπάνω ώστε να δημιουργεί περαιτέρω ανασφάλεια στον αντίπαλο. Βέβαια, τα χαρακτηριστικά, των παικτών δεν είναι τα καλύτερα για τον συγκεκριμένο ρόλο. Η διαφορά Λεμονή είναι επειδή προφανώς αντιλήφθηκε το παραπάνω, έκλεισε το πλάτος αμυντικής κ μεσσίας γραμμής.

4. Το παρατήρησα μετά, είναι ορθογραφικό το λάθος. Εννοώ συνέπεια αμυντικής γραμμής, δηλαδή δούλεψε σταθερά με την ίδια τετράδα, το αντίθετο λοιπόν εννοούσα. Άρα σε κάλυψα.

5. Σύμφωνοι, αλλά στο τελευταία ματς ήταν εξαιρετική από πλευράς τακτικής. Αλλά γενικά έτσι είναι. Τα λάθη στο τέλος έχουν να κάνουν και με την εμπειρία κάποιων παικτών. Υπάρχει ένα κενό σε πλάνο διαχείρισης.

6. Έχει να κάνει με το 3 που έγραψαν και συνεπάγεται, έλλειψη ποιότητας στα χάφ, άρα και στον τρόπο που δίνουν τη μπάλα μπροστά. Από τα λάθη τους, χάνεται η κατοχή και η άμυνα είναι εκτεθειμένη στον αντίπαλο. Στα ερωτήματα 7 & 8 και 9 έχει να κάνει με το Λεμονή, που θα μπορούσε να ζητήσει όχι απαραίτητα ένα ακριβό παίκτη, αλλά κάποιους που να είναι παίκτες για τις θέσεις, βέβαια επειδή εμπλέκεται διοικητικός παράγοντας, δεν φέρει απόλυτη ευθύνη, αλλά αναφέρεται εκεί σαν γενική εικόνα ομάδας.

ΥΓ. Πως στο καλό σε λένε. ΒΡ?

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

@ Καστρινός
Όχι δεν είμαι αεκτζης, φίλε μου δυστυχώς και φυσικά δεν είμαι ο Κιντης. Δεν σου γράφω από το Κατάρ! Και επειδή έγιναν εγκλήματα το καλοκαίρι η ομάδα δεν πρέπει να δουλέψει μέσα στο χειμώνα? Το ποδόσφαιρο δεν είναι ζάρια, όσα πάνε και όσα έρθουν...
Με τη λογική σου πρέπει δηλαδή, να μην υπάρχουν άλλες ομάδες στον πλανήτη. Τα βιβλία προπονητικής ποιος λες να τα γράφει?
Σου έχει αναφέρει κανείς το κατά αναλογία? Κανείς δεν ζήτησε να γίνεις Μπάρτσα, αλλά μέσά στο γήπεδο φαίνεται η δουλειά των προπονήσεων. Δεν έχει γράψει μόνο ο Σπαλέτι βιβλία, αλλά στην Ελλάδα, που να ξέρουν από το αντικείμενο. Όλοι για κασέτες είναι μόνον....

Katrinos είπε...

Σάτυρε κάτω απο αυτές τις συνθήκες δεν πιστεύω στο κατ´αναλογία. Η ζημιά που έγινε το καλοκαίρι δεν ήταν κατ´εμέ διαχειρίσιμη. Ευτυχώς που έγινε ότι έγινε κ το σώσαμε τελευταία στιγμή .
Ο τρόπος δουλειάς κ παιχνιδιού βεβαίως κατ´αναλογία
ορίζεται απο το καλοκαίρι έχοντας στήσει την ομάδα με το τρόπο που θέλεις κ με τους παίκτες που χρειάζεσαι, κάτω απο τις συνθήκες διοικητικής ηρεμίας κλπ.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Επιτέλους συμφωνήσαμε!!! :D :D :D

Πάρτε και ένα καλό, .επειδή κάποιος είπε για έναν ινδιάνο....

Το ημερολόγιο ενός ινδιάνου:

ΜΕΡΑ 1η
Είναι νύχτα. Χάσαμε την κόρη του αρχηγού. Την έψαχνε όλο το
χωριό. Τελικά την βρήκαμε μέσα στο δάσος. Για τιμωρία, την ΓΑΜΗΣΕ όλο το χωριό!

ΜΕΡΑ 2η
Είναι νύχτα. Χάσαμε την κόρη του μάγου. Την έψαχνε όλο το χωριό.
Τελικά την βρήκαμε μέσα σε μια σπηλιά. Για τιμωρία, την ΓΑΜΗΣΕ όλο το χωριό!

ΜΕΡΑ 3η
Είναι νύχτα. Χάθηκα!!!! Φοβάμαι!!!!!

General Tanz είπε...

Θα κατσει μερες??
http://www.scorernews.gr/2011/04/blog-post_4686.html

zamis είπε...

@satyros
ok,αυτη ειναι κι εμενα η γνωμη μου

@κυανερυθρα νεα
Ειναι λογικο εγω να εχω κολλημα με τον καλυτερο προπονητη που περασε τα(πολλα)τελευταια χρονια.
Εσυ που υμνουσες το φεραρι και δοξολογεις τον Λεμονη ως καλυτερους του Λινεν,τι ακριβως εχεις?

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Καλά ρε φίλε Ζάμις, ψάχνεις και εσύ το δίκιο σου!!
Ο Μάκης Διόγος έχει σχέση με το άθλημα του ποδοσφαίρου, όσο η Μενεγάκη με την αστροφυσική. Μόνο για προπαγάνδα είναι εξαιρετικός.
Νομίζω ότι ο Καστρινός βρήκε τέλειο παρτενέρ για το subbuteo….

General Tanz είπε...

Εχει παρτενερ ο Καστρινός!!
http://www.youtube.com/watch?v=r4U3L550L_c

Katrinos είπε...

Katrinos βρε βλήμα που το είδες το Καστρινός;
Ακόμα να καταλάβεις ότι το σουμπούτεο είναι για σενά . Παρτνερ φυσικά ο Αλέ. Μάθε μπαλλίτσα αγόρι μου!!!

br fun_atic είπε...

Οφείλεις να παραδεχθείς πάντως, ότι από τη στιγμή που αποφάσισες να τηρήσεις τους κανόνες που ακολουθούν όλοι και να εκφέρεις άποψη και διάλογος έγινε και διαγραφές δεν υπήρξαν...

Πριν από την διαγραφή σου ζήτησα προκαταβολικά συγνώμη, πράγμα που εσύ δεν έχεις κάνει, αν και η συμπεριφορά σου κάποιες φορές ήταν μάλλον προκλητική. Για την ιστορία θα σου πω ότι μπορείς τον οποιονδήποτε να τον αποκαλείς όπως θέλεις, στο σπίτι σου, στην παρέα σου ή όταν υπογράφεις με το όνομά σου ένα κείμενο. Οφείλεις όμως να παραδεχτείς ότι τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά όταν το κάνεις με ψευδώνυμο σε ένα δημόσιο μέσο επικοινωνίας...Αυτό είναι κάτι που το ξέρουν και το σέβονται οι περισσότεροι άνθρωποι εδώ. Εννοείται ότι καθήκον του διαχειριστή είναι να επιβάλει τον κανόνα αυτόν σε όποιους δεν εννοούν να τον αποδεχθούν, δεδομένου ότι αυτός είναι και ο μοναδικός που έχει ευθύνη...Μας έκανες μαθήματα δημοκρατικότητας, χωρίς όμως να σκεφτείς ότι μάλλον εσύ λειτούργησες ασύδοτα και χωρίς σεβασμό για τους κανόνες λειτουργίας του μπλογκ...Ευπρεπώς μπορείς να διατυπώνεις τις απόψεις σου και εννοείται ότι δεν πρόκειται να σου αφαιρεθεί ούτε κόμμα.

Θα σε παρακαλούσα να μην μας αλλάζεις τα ονόματα. brfunatic είμαι εγώ και katrinos ο άλλος φίλος...Η αλλαγή του ονόματος μπορεί να υποδηλώνει μείωση του προσώπου που απευθύνεσαι, το οποίο ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω όταν θέλεις να κάνεις διάλογο με άλλους ανθρώπους.

Που θα πάει...θα την βρούμε την άκρη μαζί σου..

br fun_atic είπε...

@general

κλαίω με το βίντεο...Δεν τα φοράς άδικα τα αστέρια!!!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Οφείλω να παραδεχθώ ότι:

- Κανόνες και Σύνταγμά έχει το ελληνικό κράτος.

- Ο διάλογος που έγινε αναπαρήγαγε χλεύη από την κλίμα σας, ειρωνεία και μέγιστο εμπαιγμό.

- Δεν θεωρώ προκλητική τη συμπεριφορά μου. Για ποδόσφαιρο μιλάμε, θα πούμε και μια κουβέντα. Στο γήπεδο μιλάτε στον πληθυντικό?

Από πότε κάποιος που έχει ψευδώνυμο, και αποκρύβει τα αληθινά του στοιχεία, επιβάλλει να λέγεται σωστά το ψεύτικο όνομα του. Δεν είναι διαβατήριο.

- Καθήκον του διαχειριστή είναι να αφήνει εκείνους που αποκαλούν έναν άλλο συνομιλητή «Βλήμα» και «κλινικά πειραγμένο».

- Από πότε ένα blog, είναι δημόσιο μέσο επικοινωνίας. Τελικά τι είναι. Ενημερωτικό site, ή προσωπικό ημερολόγιο? Βοήθα μπερδεύτηκα.

- Δηλαδή όπως έχει μια διαφορετική άποψη, τη χαρακτηρίζουμε «απρεπή» και υπό το μανδύα των κανόνων λειτουργίας, τη διαγράφουμε.

- Όσον αφορά, τον katrinos, φταιει η αυτόματη διόρθωση... Κατρινός = Καστρινός

- Και ο μέγας Αλέφαντος (με τον οποίο κάποιος με προέτρεψε να κάνω ντουέτο...), που μιλάει στην ελληνική τηλεόραση, κάνει λάθος τα ονόματα, αλλά δεν του κατέθεσαν προς το παρόν αγωγή, για μείωση προσωπικότητας...

Που θα πάει...θα την βρω την μαζί σου....
Δεκτά πάσης φύσεως μαθήματα δημοκρατίας...
Πάντως, ο Αμαμάν (το είπα σωστά ?) είναι καλύτερο παλικάρι....

NK είπε...

θεος ο σατυρος
αφου σας εκανε πουτανα σας εβαλε να συζητατε για μπαλα.

σχεδιο
μαζευομαστε μια ντουζινα νοματαιοι, σπαμε σε τρεις ομαδες κρουσης και χτυπαμε 3 τραπεζες ταυτοχρονα. δινουμε 500 στο βεντουρη απ τη λεια και παιρνουμε την ομαδα.για οπλα ο κολλητος του χοντρου να ναι καλα κι ας ειναι στην ψειρου πια. ο σατυρος θα χρησιμοποιηθει για τον αποπροσανατολισμο των χοιρινων.
θα το δουλεψω λιγο ακομα και θα επανελθω

NK είπε...

kai kati asxeto alla endiaferon

DEBTOCRACY // ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ



Το βράδυ της Τετάρτης 6 Απριλίου κλείνουμε την τηλεόραση, στα δελτία των 8 και των 9, και μπαίνουμε στο Ίντερνετ. Στη διεύθυνσηxreokratia.gr και debtocracy.gr, από τις 20:00 και μετά θα είναι διαθέσιμο το πρώτο ελληνικό ντοκιμαντέρ που στηρίχθηκε αποκλειστικά στην οικονομική ενίσχυση των θεατών και το οποίο θα διατίθεται χωρίς δικαιώματα χρήσης και αναμετάδοσης.


Οι συντελεστές του Debtocracy συνομιλούν με ορισμένους από τους σημαντικότερους οικονομολόγους, πολιτικούς και δημοσιογράφους που παρουσιάζουν εναλλακτικές ερμηνείες αλλά και προτάσεις για την κρίση δημοσίου χρέους της Ελλάδας και της Ευρωζώνης. Οι δημοσιογράφοι Αρης Χατζηστεφάνου και Κατερίνα Κιτίδη, που υπογράφουν το σενάριο και τη σκηνοθεσία, παρακολουθούν την πορεία χωρών όπως ο Ισημερινός, που δημιούργησαν Επιτροπές Λογιστικού Ελέγχου αλλά και την αντίστοιχη προσπάθεια που ξεκίνησε στην Ελλάδα.



Έχοντας πραγματοποιήσει γυρίσματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και μέσα από κινούμενα σχέδια και animation, το Debtocracyπαρακολουθεί την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας από τη δεκαετία του ’70 και εξηγεί τις έννοιες του απεχθούς και του παράνομου χρέους που βαραίνουν και την Ελλάδα.
Στο Debtocracy μιλούν, μεταξύ άλλων, οι ακαδημαϊκοί Ντέιβιντ Χάρβεϊ, Σαμίρ Αμίν, Κώστας Λαπαβίτσας και Ζεράρ Ντιμενίλ, ο φιλόσοφος Αλέν Μπαντιού, ο επικεφαλής της επιτροπής λογιστικού ελέγχου του Ισημερινού Ούγκο Αρίας, ο πρόεδρος του CADTM Ερίκ Τουσέν, δημοσιογράφοι όπως o Άβι Λιούις (συγγραφέας/σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ The Take – Η κατάληψη) και ο Ζαν Κατρμέρ (Liberation). Ακόμη προσωπικότητες όπως ο Μανώλης Γλέζος και η αντιπρόεδρος του γερμανικού κόμματος Die Linke Ζάρα Βάγκενκνεχτ.



Τη μουσική υπογράφει ο Γιάννης Αγγελάκας και το μοντάζ ο Άρης Τριανταφύλλου ενώ την παραγωγή υπογράφει η εταιρεία BitsnBytes τουΚώστα Εφήμερου. Την επιστημονική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Λεωνίδας Βατικιώτης.



Η δημιουργία του Debtocracy οφείλεται αποκλειστικά στους εκατοντάδες ανώνυμους και επώνυμους «συμπαραγωγούς» μας που κάλυψαν μέσα σε λίγες ημέρες τα έξοδα παραγωγής και συνέχισαν να συνεισφέρουν για τα έξοδα διανομής.



Χορηγοί επικοινωνίας

thepressproject.gr, tvxs.gr

Katrinos είπε...

Παίδες είμαι στα Σύβοτα και πίνω τσίπουρα μαζί με ότι ψαρομεζε μπορείτε να φανταστήτε. Πως θα γυρίσω είναι άλλη υπόθεση.
Οπότε ζήτω το έθνος κ το 4-2-3-1

zouri1 είπε...

εχει καμμια βαση αυτα που γραφτηκαν για τον Ρεστη?

br fun_atic είπε...

το όνομα του ρέστη το άκουσα για πρώτη φορά πριν από δύο μήνες περίπου.
δεν ξέρω αν όλα αυτά έχουν βάση. το σίγουρο είναι ότι ο ρέστης είναι από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στην ελλάδα, είναι δυναμικός, έχει συμμετοχή σε πολλές εταιρείες και επιπλέον έχει και καμιά 70αρια πλοία.
Δεν είναι Πανιώνιος, δεν ξέρουμε αν θα βάλει χρήματα και επιπλέον μαθαίνω ότι έχει ένα χαρακτηριστικό που εγώ προσέχω (και δεν εμπιστεύομαι)...

Επιμένω ότι η λύση στον Πανιώνιο δεν θα έρθει από κανέναν Ρέστη ατομικά, αλλά από την ένωση όλων των δυνάμεων που αγαπούν την ομάδα ή που θέλουν να επενδύσουν...Από τον πάμπλουτο ρέστη θα προτιμούσα στο ίδιο διοικητικό σχήμα τους Τσακίρη, Λιανό , Βεντούρη και κάθε Πανιώνιο που έχει αρκετά ή λιγότερα χρήματα και θέλει να βοηθήσει.Αυτό καταλαβαίνω ως Πανιώνια χέρια. Αυτά προτιμώ από τον κάθε εντός ή εκτός εισαγωγικών επενδυτή

Katrinos είπε...

Το σενάριο Ρέστη πριν κανά δίμηνο που είχε αναφερθεί δεν ίσχυε. Να σου πω την αλήθεια επειδή το σενάριο των συγκεντρωμένων κυανερυθρων δυνάμεων είναι απο χλωμό εώς ανύπαρκτο , θα προτιμούσα τη λύση Ρέστη παρά τίποτα περίεργα σχήματα όπως έχουμε ακούσει κ μάθει .

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Σήμερα είναι η μέρα που brfunatic ξεπέρασε τον Τσακ Νόρις.
Ως εκ τούτου:


Ο brfunatic δεν κοιμάται. Περιμένει.

Ο brfunatic έχει μετρήσει ως το άπειρο - δύο φορές.

Ο brfunatic δεν φοράει ρολόι, γιατί ΑΥΤΟΣ αποφασίζει τι ώρα είναι.

Ο brfunatic έδωσε στη Μόνα Λίζα αυτό το χαμόγελο.

Ο brfunatic κάποτε προκάλεσε τον Λανς Άρμστρονγκ σε ένα διαγωνισμό "Ποιος έχει περισσότερους όρχεις;". Ο brfunatic νίκησε με διαφορά 5.

Ο brfunatic μπορεί να νικήσει στο 'Σκορ 4' σε μόνο 3 κινήσεις.

Ο brfunatic κάποτε έφαγε μια τούρτα πριν προλάβουν να του πουν οι φίλοι του ότι ήταν μια στριπτιτζού μέσα.

Ο brfunatic μπορεί να διαιρέσει με το 0.

Ο brfunatic χρειάζεται 20 λεπτά για να δει το "60 Minutes".

Ο brfunatic έπαιξε Ρώσικη Ρουλέτα με γεμάτο όπλο και κέρδισε.

Ο brfunatic εφηύρε το Internet ώστε να έχει ένα μέρος να αποθηκεύει τις τσόντες του.

romy38 είπε...

Παιδες σορυ για το ακαιρο αλλα τωρα διαβαζω,τον μεγα Σπαλετι τον ειχαμε αποκλεισει με τον Καρολ Πετσε στον παγκο(φαντασου),οταν παιξαμε με την Ουντινεζε

Bertheway είπε...

Brfunatic κάποια στιγμή είχες πει ότι μετά τον στρατό έφαγες έναν άνθρωπο 60 κιλών και ακόμα δεν τον έχεις χωνέψει.Δεν φαντάστηκα ότι έλεγες αλήθεια.Μα την τούρτα με την στριπτιτζού βρε αθεόφοβε????Και καλά η τούρτα.Η στριπτιτζού τι σου έκανε????????????

Katrinos είπε...

Ρε Br είπαμε !
Τη τούρτα τη τρώμε τη στρίπερ τη 'τρώμε'
Πάλι καλά που δεν έφαγες τη στριπτιτζου κ πήδηξες τη τούρτα

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Άν δέν αγοράσει την ομάδα ο Ρέστης, εγώ ΝΚ είμαι μέσα για το κόλπο με τις τράπεζες.

Όταν πρωτοάκουσα πάντως για τον τύπο, πραγματικά είχα πεί μέσα μου..."νά αυτός δέ μπορεί να πάρει τον Πανιώνιο γαμώτο;"
και ο λόγος είναι πως έχει πάρα πάρα πάρα πολλά λεφτά! (Από ό,τι έχω πληροφορηθεί γενικώς το συμπεραίνω αυτό, όχι ότι ξέρω κάτι που δέν είναι γνωστό)

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Όταν ο Μπρους Μπάννερ τσαντίζεται, μετατρέπεται σε Χαλκ. Όταν ο Χαλκ τσαντίζεται, μετατρέπεται σε Brfunatic.

Ο Brfunatic πήρε την άδεια οδήγησης στην ηλικία των 16. Δευτερολέπτων.

Όταν ο Brfunatic κάνει διαίρεση, δεν υπάρχει υπόλοιπο. Ποτέ.

Η φράση 'dead ringer' αναφέρεται σε κάποιον που κάθεται πίσω από τον Brfunatic σε ένα σινεμά και ξεχνάει να κλείσει το κινητό του.

Το 70% του βάρους των ανθρώπων είναι νερό. Το 70% του βάρους του Brfunatic είναι το σύστημα αναπαραγωγής του.

Ο Πρώτος Νόμος της Θερμοδυναμικής λεει πως η ενέργεια δεν μπορεί ούτε να καταστραφεί ούτε να δημιουργηθεί. Εκτός κι αν συναντήσει τον Brfunatic.

Ο Brfunatic δεν σερφάρει στο internet, έχει κάθε ιστοσελίδα αποθηκευμένη στο μυαλό του. Κάνει refresh ανοιγοκλείνοντας τα μάτια.

Λέγεται πως βλέποντας στα μάτια του Brfunatic, θα δεις το μέλλον σου... Εσένα στη σχάρα με πατάτες και τζατζίκι.

Ο Brfunatic αποφασίζει ποια μέρα πέφτει η Τσικνοπέμπτη.

Μια φορά στο κυνηγητό, ο Brfunatic και ο Χαλκ Χόγκαν έπρεπε να αντιμετωπίσουν τους King Kong Bundy και Andre The Giant. Ο Brfunatic τους έπιασε και τους δύο ταυτόχρονα.

Ο Brfunatic δεν "βλέπει νεκρούς". Φτιάχνει νεκρούς.

Όταν ο Άρνολντ λέει την ατάκα "I'll be back" στο πρώτο Terminator, υπονοείται ότι θα ζητήσει βοήθεια από τον Brfunatic.

Η Γη δεν περιστρέφεται απλά γύρω από τον άξονά της, αλλά γυρνά κάτω από τα πόδια του Brfunatic καθώς αυτός τρέχει.

O Brfunatic έχει ήδη τετραγωνίσει τον κύκλο.

Ο Brfunatic μπορεί να διπλώσει ένα φύλο χαρτί 40 φορές

ψάρι => ερπετό => θηλαστικό => πίθηκος => άνθρωπος => θεός => Brfunatic

O Θεός συγχωρεί, ο Brfunatic ποτέ.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Ο Brfunatic έχει φτιάξει κύκλο με μόλις 300 μοίρες.

Και τώρα, μια μεγάλη αποκάλυψη: ο Brfunatic, ο Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ και ο Χαλκ Χόγκαν ήταν αυτοί που εκτέλεσαν τον Σαντάμ Χουσεΐν φορώντας κουκούλες.

Μια φορά, ο Brfunatic αισθάνθηκε ότι κρυώνει. Από τότε αύξησε την θερμοκρασία της Γης, με τα γνωστά περιβαλλοντικά επακόλουθα.

Μια φορά σε ένα σόου του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, ο Brfunatic τον εξαφάνισε.

Ο Brfunatic δεν τρώει, παίρνει ενέργεια.

Ο Brfunatic όταν κοιμάται δεν βλέπει όνειρα, τα όνειρα βλέπουν τον Brfunatic.

Ο Brfunatic δεν κάνει πους-απς. Σπρώχνει τη Γη προς τα κάτω.

Αν νομίζεις ότι η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική, τότε πρέπει να δεις τι θα γίνει όταν της ρίξει γυριστή κλωτσιά ο Brfunatic.

Ο Brfunatic μας έβαλε στην Ο.Ν.Ε. (κι Αυτός θα μας βγάλει με μια γυριστή κλωτσιά όταν το επιλέξει).


Ο Brfunatic δεν ακούει μουσική. Η μουσική ακούει τον Brfunatic (για να μη φάει γυριστή κλωτσιά).
Ο Brfunatic εξαφάνισε τον Τζων Αυλακιώτη. Με στριφογυριστή κλωτσιά στη μούρη.

Μετά από μία πυρηνική έκρηξη ο Brfunatic δε χρειάζεται ειδική στολή για να επιβιώσει. Έχει το σώμα του.

Ο Brfunatic δεν πιστεύει στον Θεό. Ο Θεός πιστεύει στον Brfunatic.

Ο Brfunatic δεν βλέπει παιδικά, αυτά βλέπουν τον Brfunatic.

Ο Θεός μπορούσε να δημιουργήσει τον κόσμο σε επτά ημέρες. Ο Brfunatic του έδωσε έξι.

Ο Brfunatic δοκίμασε μια φορά να παίξει μπάλα. Το αποτέλεσμα ήταν να την κλωτσήσει τόσο δυνατά που έφυγε εκτός της Γης και έγινε πλανήτης.

Τα δάκρυα του Brfunatic θεραπεύουν τον καρκίνο. Κρίμα που δεν έχει κλάψει ποτέ.

Ο Brfunatic έχει πάει στον Άρη. Γι’ αυτό δεν υπάρχει ζωή εκεί.


Μια φορά ένας τυφλός πάτησε το παπούτσι του Brfunatic. Αυτός του είπε: «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Ο Brfunatic!» Μόλις το άκουσε, ο τυφλός θεραπεύτηκε, αλλά το τελευταίο πράγμα που είδε ήταν το πόδι του Brfunatic να έρχεται προς τα μούτρα του.


Όταν ο μπαμπούλας πάει να κοιμηθεί, πρώτα βλέπει αν είναι στην ντουλάπα του ο Brfunatic.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Αν η πέτρα νικάει το ψαλίδι, το χαρτί την πέτρα, και το ψαλίδι το χαρτί, τι τα νικάει και τα 3; Ο Brfunatic.

Ο Brfunatic εφηύρε το νερό.

Ο Brfunatic συνηθίζει να δωρίζει αίμα στο Κόκκινο Σταυρό. Απλά ποτέ δεν είναι το δικό του.

Ο Brfunatic δεν χρειάζεται να καταπίνει όταν τρωει φαγητό.

Ο Brfunatic πήρε 100% στις εξετάσεις του, γιατί έγραψε σε όλες τις ερωτήσεις την απάντηση «Brfunatic»

Ο Brfunatic εφηύρε την δικιά του τεχνική καράτε, ονόματι «Ο-Brfunatic-Θα-Σκοτώσει»

Ο Brfunatic είναι ο λόγος για τον οποίο κρύβεται ο Γουάλντο.

Το σπίτι του Brfunatic δεν έχει πόρτες. Περνάει από τους τοίχους.

Κάποιοι λένε πως ο Θεός υπήρχε ανέκαθεν. Αυτό είναι ψέμα: ο Brfunatic δημιούργησε τον Θεό.

Δεν υπάρχουν ιπτάμενοι δίσκοι. Ο Brfunatic κάνει δισκοβολία.

Το οξυγόνο χρειάζεται τον Brfunatic για να ζήσει.

Ο Brfunatic αναφέρεται στον εαυτό του στο τέταρτο πρόσωπο.

Όταν ο Brfunatic γυμνάζεται το μηχάνημα δυναμώνει.

Το νερό βράζει πιο γρήγορα όταν το κοιτάει ο Brfunatic.

Ο Brfunatic δεν αφήνει μηνύματα. Αφήνει προειδοποιήσεις.

Μια φορά ο Brfunatic έκανε σεξ μέσα σε ένα φορτηγό, λίγο από το σπέρμα του ξέφυγε και έπεσε στο ντεπόζιτο του φορτηγού. Από τότε το φορτηγό αυτό το γνωρίζουμε ως Όπτιμους Πραϊμ.

Ο Brfunatic μήνυσε το NBC ισχυριζόμενος ότι το Law and Order είναι λογότυπα για το δεξί και το αριστερό πόδι του.

Ο Brfunatic δεν διαβάζει βιβλία. Απλά τα κοιτάει από πάνω ως κάτω μέχρι να πάρει τις πληροφορίες που θέλει.

Αν προσπαθήσεις να συστήσεις την μητέρα σου στον Brfunatic, εκείνη θα σε συστήσει στον βιολογικό σου πατέρα.

Μπορεί κάτι να μοιάζει με κοτόπουλο, να έχει γεύση κοτόπουλου, και να είναι κοτόπουλο, αλλά αν ο Brfunatic πει ότι είναι χοιρινό, τότε είναι χοιρινό.

Μια φορά ο Brfunatic έφαγε 70 κιλά μπριζόλες σε μια ώρα. Ξόδεψε τα πρώτα 45 λεπτά κάνοντας σεξ με την σερβιτόρα.

Οι καουμπόικες μπότες κάποιων καουμπόηδων είναι φτιαγμένες από αληθινό δέρμα.
Οι καουμπόικες μπότες του Brfunatic είναι φτιαγμένες από αληθινούς καουμπόηδες.

Ο Brfunatic είχε αρχικά επιλεγεί για τον ρόλο του Τζακ Μπάουερ στο 24. Ωστόσο τα γυρίσματα ματαιώθηκαν, όταν ο Brfunatic σκότωσε όλους τους τρομοκράτες, ασφάλισε τα πυρηνικά, έσωσε τον πρόεδρο και τον κόσμο σε 12 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα.

Ο Τζακ Μπάουερ ισχυριστηκε πως κάποτε σκότωσε 100 ατομα και μετά του τελείωσαν οι σφαίρες. Ο Brfunatic κάποτε έριξε 100 σφαίρες και μετά του τελείωσαν τα ατομα.

Ο Brfunatic συνδέεται στο Ιντερνετ με σύνδεση Brfunatic Μπαμ.

Ο Brfunatic είναι πιο γρήγορος από κάθε υπολογιστή. Πρώτα εμφανίζει τα αποτελέσματα και μετά διαβάζει τα δεδομένα.

Η θεωρία της εξέλιξης είναι μια απατή. Ο Brfunatic αποφασίζει ποιος θα επιβιώσει.

O Brfunatic μπορεί να στραγγαλίσει κάποιον με το καλώδιο ενός ασύρματου τηλεφώνου

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Οι Ιταλοί έχτισαν τον πύργο της Πίζας προς τιμήν του Brfunatic. Ο Brfunatic όμως δεν έμεινε ευχαριστημένος...

Οι Αμερικάνοι στην Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι δεν έριξαν ατομική βόμβα, έριξαν τον Brfunatic

Όταν ο Brfunatic κοιτάζει τα πορτοκάλια, αυτά γίνονται χυμός

(ΘΕΟΣ + Βαν Νταμ + ρόκυ + ράμπο + terminator + Τάνγκο & Κας + Νίο + Thundercats + Μαγκάιβερ + Ηρακλής + Αστερίξ και Οβελίξ + Αρθούρος + σπάιντερμαν + σούπερμαν + μπάτμαν + φλας γκόρντον + blade + daredevil + iceman + hulk + XMEN + silversurfer + Flash+++) * (στα καλύτερα τους) < Brfunatic

Η Σαχάρα έγινε έρημος όταν ο Brfunatic δίψασε

Ο Brfunatic πήγε στο Burger King και ζήτησε ένα Big Mac. Του το έφεραν...

Ο Brfunatic πήγε την επομένη σε εστιατόριο για χορτοφάγους και ζήτησε παστίτσιο, μοσχαρίσιο κρέας και αρνί. Και αυτά του τα έφεραν...

Ο Brfunatic μπορεί να φτιάξει οκτάπορτο στο τάβλι...

Ο Brfunatic μπορεί να κάνει ματ στο σκάκι με δύο κινήσεις και ροκέ με μία.

Ο Brfunatic πήγε στο σινεμά να δει το "Number 23". Ο αριθμός αυτός καταργήθηκε...

Ο Λούκυ Λούκ πυροβολεί πιο γρήγορα και από τη σκιά του. Ο Brfunatic δεν έχει σκιά...

Ο Brfunatic γνωρίζει 32 τρόπους να σε σκοτώσει με ένα καλαμάκι του φραπέ.

Ο Brfunatic ξυρίζεται κάθε φορά που νιώθει οίκτο...

Ο Brfunatic ποτέ δεν πήγε στο βουνό. Το βουνό πήγε στον Brfunatic.

Ο Brfunatic μπορεί να βάλει τρίποντο από τη γραμμή των βολών...

Ο Brfunatic έφτιαξε το Σινικό Τείχος... Ηταν η μάντρα του παλιού εξοχικού του!

Ο Brfunatic ΜΠΟΡΕΙ να διαιρέσει με το μηδέν.

Ο Brfunatic είναι ο μόνος τραγουδιστής που μπορεί να βγάλει δίσκο χωρίς να πρέπει να συμμετέχει ο Γιώργος Νταλάρας.

Ο Brfunatic έγραψε την Βίβλο αλλά μην το πείτε πουθενά (Η μεγάλη αλήθεια).

O Popeye είναι μονόφθαλμος. Έκλεισε το μάτι στον Brfunatic.

Ο Brfunatic δεν χρησιμοποιεί τρίφτη για να βάλει τυρί στη μακαρονάδα του. Έχει τα γένια του.

Δεν υπάρχουν τυφώνες. Ο Brfunatic φταρνίζεται...

Ο Brfunatic ποτέ δεν γεμίζει το όπλο του. Απλά το κρατά και οι σφαίρες μπαίνουν από την παλάμη του.

Ο Brfunatic είναι ο μόνος που ο βασιλιάς του στο σκάκι μπορεί και βγάζει ματ τον αντίπαλο βασιλιά

Ο Brfunatic στο σκάκι είτε έχει λευκά, είτε μαύρα πιόνια, παίζει πάντα πρώτος. Αλλιώς ο αντίπαλος έχει βγει ήδη ματ..

Μια φορά σε μια παρτίδα Poker και αφού στο τραπέζι βρίσκονταν πολλά εκατομμύρια, ένας αντίπαλος του Brfunatic του αποκαλύπτει πως κρατάει καρέ του άσσου.. O Brfunatic χαμογελά και του δείχνει το Φλος Royale που κρατούσε...

Ο Brfunatic είναι 516 χρονών.

Ο Brfunatic έπαιξε 3 φορές μονό με τον Michael Jordan. Τόσες φορές αποσύρθηκε από το ΝΒΑ.

6 και 9 Αυγούστου 1945 ο Brfunatic είχε πάει διακοπές στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι και το σούσι του έφερε αέρια...

Η πιθανότητα να καταφέρει κάτι ο Brfunatic είναι ίση με 2.

Το κύριο προϊόν που εξάγει η επιχείρηση Brfunatic είναι πόνος...

Ο Brfunatic "πάει" με δύο ταχύτητες. Περπατάει, σκοτώνει...

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Ο Brfunatic μπορεί να φαει μόνο ένα (Tsakiris).

Ο Τζέημς Μποντ έχει πάρει άδεια να σκοτώνει. Άπο τον Brfunatic...

Στο Χάιλαντερ έχει ειπωθεί πως στο τέλος μπορεί να υπάρξει μόνο ένας.
Ο Brfunatic ευτυχώς δεν έχει εμφανιστεί ακόμα...

Ο Brfunatic ΜΠΟΡΕΙ να γλείψει τον αγκώνα του.

Ο Brfunatic, όταν φτερνίζεται, τα μάτια του παραμένουν ανοιχτά.

Ο Brfunatic πιάνει ψάρια με τα χέρια, αφού πρώτα τα κυνηγήσει μέχρι αυτά να εξαντληθούν.

Ο Brfunatic μπορεί να "σπάσει" στο μπιλιάρδο χωρίς να χρησιμοποιήσει τη λευκή μπάλα... ούτε καν τη στέκα !!

Όταν οι άλλοι κοιμούνται με το ένα μάτι ανοιχτό, ο Brfunatic κοιμάται και με τα δύο!

Όταν όλες οι μπαταρίες εξαντλούνται, η Duracell συνεχίζει...όταν και η Duracell εξαντλείται τότε συνεχίζει ο Brfunatic

Ο Χίτλερ έχασε τον πόλεμο επειδή σκότωσε τον θείο του Brfunatic.

Όταν μιλάμε για την Απόβαση της Νορμανδίας, βασικά αναφερόμαστε στις διακοπές του Brfunatic ο οποίος παραθέριζε εκεί... και ήθελε με κάτι να ασχολείται

Δεν υπάρχουν λεσβίες... Mόνο γυναίκες που δεν έχουν πάει με τον Brfunatic.

Ο Brfunatic μπορεί να διασπάσει το άτομο... με τα χέρια του.

Ο Brfunatic μπορεί να βάλει φωτιά σε μυρμήγκι με μεγενθυτικό φακό. Τη νύχτα.

O τυφώνας Κατρίνα σταμάτησε μόλις ένιωσε την δύναμη της στριφογυριστής κλωτσιάς του Brfunatic.

O Brfunatic έχει πτυχίο Νηπιαγωγού απ' το Πολυτεχνείο Κρήτης καθώς και πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού απ' τη Φιλοσοφική.

Τρένο δεν υπάρχει πια. Το πάτησε ο Brfunatic.

Τσουνάμι δεν έγινε ποτέ. Έκανε μακροβούτι ο Brfunatic.

O Brfunatic ξέρει που είναι ο μικρός Alex.

O Brfunatic βλάπτει σοβαρά την υγεία.

Όταν εφαρμόζεις την μέθοδο των τριών, ο ένας από τους τρεις είναι πάντα ο Brfunatic

Δε βρέχει, ο Brfunatic κατουράει.

Ο Brfunatic είναι ωραίος τύπος.

Ο Brfunatic δίδαξε στον Bruce Willis όλα όσα έκανε στα 'DIE HARD'.

Ο Brfunatic είναι ιδέα. Και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

O Brfunatic αναφέρεται στον εαυτό του χρησιμοποιώντας το 4ο πρόσωπο.

Ο Brfunatic έστελνε ένα e-mail μια μέρα, όταν ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι θα πήγαινε πιο γρήγορα το μήνυμα άμα το πήγαινε τρέχοντας.

O Brfunatic δεν νικάει ποτέ. Οι άλλοι απλώς δεν κερδίζουν.

Ο Brfunatic ξέρει τι σημαίνει η λέξη "Ζαβαρακατρανέμια"

Αν γράψεις στο Google "Brfunatic getting his ass kicked" θα σου εμφανίσει 0 αποτελέσματα. Τέτοιο πράγμα δεν υφίσταται.

Οι αρχαιολόγοι βρήκαν ένα παλιό λεξικό του 1236. Δίπλα στη λέξη "θύμα" έγραφε "αυτός που του έχει επιτεθεί ο Brfunatic ".

Οι επιστήμονες έχουν υπολογίσει ότι η ενέργεια που υπήρξε κατά τη διάρκεια του Big Bang είναι περίπου ίση με 1 ΣΚτΤΝ (Στριφογυριστή Κλωτσιά του Brfunatic)

Σε ένα συνηθισμένο υπνοδωμάτιο υπάρχουν 1,242 πράγματα που ο Brfunatic μπορεί να χρησιμοποιήσει για να σε σκοτώσει, συμπεριλαμβάνοντας και το ίδιο το δωμάτιο.

Στην τελευταία σελίδα του βιβλίου Γκίνες μπορεί κάποιος να δει ότι όλα τα Παγκόσμια Ρεκόρ τα κατέχει ο Brfunatic, ενώ αυτά που είναι στις άλλες σελίδες του βιβλίου είναι απλά τα ρεκόρ που έχουν φτάσει πιο κοντά στα δικά του.

Ο Brfunatic για να δροσιστεί, συχνά κάνει μπάνιο στην Ανταρκτική, προκαλώντας ο μαλάκας αύξηση στη θερμοκρασία του νερού και λιώσιμο των πάγων. (Όλοι έχουμε κακές συνήθειες..)

Ένας τρόπος υπάρχει να λυθούν κάποια Σουντοκου. Να γράψεις BRFUNATIC οριζόντια ή κάθετα.

O Brfunatic δεν ξυρίζεται ποτέ, γιατί πολύ απλά οι τρίχες του δεν κόβονται.

Κάποτε προσπάθησε ο κόσμος τιμητικά να ζωγραφίσει τον Brfunatic στον δρόμο, αλλά έπειτα είδαν ότι καμία άσφαλτος δεν είναι αρκετά σκληρή για να φτιάξουν τα γένια του.

Όποτε εφαρμόζεις κάποιον μαθηματικό τύπο, ο τύπος αυτός είναι ο Brfunatic

Ο Οβελίξ έπεσε στην χύτρα με τον μαγικό ζωμό όταν ήταν μικρός, ο Brfunatic τον έριξε

Brfunatic can make Rolling Stones get satisfaction

Brfunatic knows the number of the beast

Για τον Brfunatic δεν ισχύει ο δεύτερος νόμος της Θερμοδυναμικής.
O Brfunatic μειώνει την εντροπία του σύμπαντος.

O Brfunatic έχει φτάσει στην άκρη της γης.

O Brfunatic κοιτάει τον ήλιο και αυτός λιώνει.

Εν τέλει το συμπέρασμα είναι ότι...
O Brfunatic ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

br fun_atic είπε...

Χαίρομαι που βρήκες έναν τρόπο να περάσεις δημιουργικά το βράδυ σου...

panthiras83 είπε...

telika aytos o anthropos exei para poli sobaro problima.kala oli nyxta den eixe kati kalytero na kanei.krima re pedia to anthropaki.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Επειδής κανείς δεν καταλαβαίνει από τα βιβλία που διαβάζω, μάλλον πρέπει να μιλήσω στη γλώσσα (και στο στομάχι) του διαχειριστή.
Σήμερα, εμπνέομαι από μια γρήγορη και εύκολη γευστική συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, η οποία μπορεί να συνδυαστεί και να δέσει τέλεια με τα τσίπουρα του μέθυσου Katrinos στα Σύβοτα.


Γαύρος Ξυδάτος (στην κατσαρόλα)

Συνοδεύει το ουζάκι ή την μπυρίτσα μας, αλλά και με μια σαλάτα χόρτα ή ψητές πατάτες αποτελεί πλήρες γεύμα.

Υλικά
•1 κιλό γαύρο
•3 σκελίδες σκόρδο
•Μισή πράσινη πιπεριά
•Μισή κόκκινη
•3 κ.σ ξύδι
•Λάδι
•Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

Εκτέλεση

•Καθαρίζουμε τον γαύρο αν δεν τον έχουμε πάρει ήδη έτοιμο, πλένουμε καλά και αφήνουμε να στραγγίξει λίγο από τα πολλά νερά.

•Βάζουμε σε φαρδιά κατσαρόλα ή βαθύ τηγάνι λίγο λάδι και σοτάρουμε ελαφρά το σκόρδο και τις πιπεριές. Δεν θέλουμε να μας καούν γιατί θα μυρίσουν.

•Έπειτα βάζουμε το γαύρο μας από πάνω ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και μισό φλ. του καφέ νερό. Μόλις βράσει 2 -3 λεπτά ρίχνουμε και το ξύδι και αφήνουμε να πιεί τα υγρά του. Περίπου 10 λεπτά θέλει.

Tips

Δεν ανακατεύουμε παρά μόνο κουνάμε την κατσαρόλα.
Η φωτιά μας πρέπει να είναι δυνατή γιατί θέλουμε να εξατμιστούν τα υγρά μας γρήγορα.

KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ & ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!

br fun_atic είπε...

ενδιαφέρον για τον Μήτρογλου

http://to-mati.blogspot.com/2011/04/blog-post_4551.html

http://www.katimagiko.gr/article/16267/o-dihasmenos-metroglou

antunix είπε...

Καλημέρα :)
Είναι μεγάλο ερωτηματικό η νέα σεζόν. Όχι μόνο σε διοικητικό κομμάτι, αλλά και στο αγωνιστικό.
Σκέψου ότι ο Κοντοές είναι ελεύθερος, μετά από μια πολύ καλή χρονιά που πραγματοποίησε. Φανούρης και Γιόνσον είναι στον αέρα και δεν ξέρουμε τι θα γίνει με δαύτους.
Οι Μάχο, Σιόβας έχουν συμβόλαιο αλλά εύκολα θα φέρουν προτάσεις, και κατά συνέπεια χρήματα στο ταμείο. Μήτρογλου - Γκαλίτσιος είναι στο χέρι του Ολυμπιακού. Ο Κουμόρτζι άγνωστο τι θα κάνει (μακάρι να φύγει….).
Μόνο στον Λεμονή, έχουμε να βασιστούμε ότι με μπορεί έστω και με μειωμένα οικονομικά να παρουσιάσει μια ομάδα, με κάποια βασικά στοιχεία.
Και αυτό το άρθρο είναι ενδιαφέρον…

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=124436688

br fun_atic είπε...

πρέπει να υπολογίσεις όμως ότι και ο Λεμονής κοστίζει αρκετά χρήματα, τα οποια δνε ξέρουμε αν θα έχουμε. Ακόμη ομως κι αν τα έχουμε, αν χάσουμε πολλούς παίκτες τοκαλοκαίρι, θα έχουμε λεφτά να τους αντικαταστήσουμε; Κι αν ναι, θα μπορέσει να δέσει μιά ουσιαστικά νέα ομάδα;

antunix είπε...

Α, ξέχασα και τις περιπτώσεις Μπάλαμπαν, Ριέρα που έχουν σχέση με περικοπές ως ακριβά συμβόλαια, τους δανεικό Κιρκβέλια και Σβέρκος….
Ομάδα από την αρχή…
Πως λέμε σπίτι από την αρχή…

antunix είπε...

@ br fun_atic...
Επειδή φαίνεται ότι υποχρεωτικά οι ομάδες -λόγω ΟΥΕΦΑ- θα σφίξουν εκ των πραγμάτων το ζωνάρι σε όλους τους τομείς, όλοι θα θέλοντας και μη, θα κινηθούν λίγα χρήματα στην αγορά. Ο Λεμονής κοστίζει, αλλά μάλλον είναι προτιμότερο να έχεις έναν προπονητή που σου δίνει μια εγγύηση ότι μπορεί να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο. Θέλω δηλαδή να δω την ομάδα του προπονητή. Άλλωστε τώρα θα κριθεί εξ’ ολοκλήρου με δικές του μεταγραφές και εν καλοκαιρινό σχεδιασμό…

Costix είπε...

Καλημερες σε ολους τους φιλους (και μη) του μπλογκ.

@brfun
Μπαγασακο, βλεπω χρησιμοποιεις δολια μεσα για να ανεβασεις την κινηση στο μπλογκ, αφου ειδες και αποειδες οτι τις τελευταιες μερες επεσε ησυχια.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!! Δεν το περιμενα απο σενα.

Παντως, οσον αφορα την φυσικη μας εδρα, σας πληροφορω οτι ετοιμαζεται ανακαινιση για τον Αυγουστο (που θα παραμεινει κλειστη λογω διακοπων) και θα εισηγηθω να συμπεριληφθουν προτζεκτορες, πινακες, σουμπυτεο και ολα τα συγχρονα μεσα αναλυσης, ωστε σαν πραγματικοι ποδοσφαιροφιλοι να μπορουμε να ασχοληθουμε με το αθλημα, και οχι με την αθλια θαλασσινοψαροφαγια και τσιπουροποσια, η οποια μας εχει καταντησει ολους μυρωδιαδες και ασχετους και μας εχει αποπροσανατολισει απο τον βασικο στοχο, δλδ την λεπτομερειακη αναλυση των ποδοσφαιρικων συστηματων, ωστε επιτελους να δουμε και μεις λιγο χαρα στα σκελια μας μεσα στο γηπεδο (οταν μια φορα το χρονο ευαρεστηθουμε να σηκωθουμε απο τον Πανιωνιο καναπε μας).

Εχω ειλικρινα εκτασιασθει απο τον γονιμο και δημιουργικο διαλογο και τα υπεροχα επιχειρηματα που διαβαζω στα τελευταια ποστ (ειδικα εκεινο με τον μαρινατο γαυρο) και ελπιζω επιτελους να συνεχισουμε στον σωστο δρομο απο εδω και περα.

Ρε, μπας και ειναι ο Τζιμουλης ???
Μου θυμιζει το χιουμορ του. Και απο τα πολλα ποστ, μαλλον πρεπει να εχει πολυ χρονο για ξοδεμα.

Φιλουρες !!!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

@ Costix,

Εσύ θα ξέρεις λοιπόν καλά να κλ@νεις ένα μύδι, λοιπόν…

br fun_atic είπε...

Τι να κάνω costix;Η κρίση χτυπάει παντού...έπρεπε να βγει το μεροκάματο στο μπλογκ :)
Ο κυρίως οφελημένος βέβαια είναι ο ΑΜΑΝΑΜ!!! Είχε να δει τέτοια κίνηση από τότε που ανέβασε το βίντεο με τον μικρό χούλιγκαν που τον σάπιζε στο ξύλο!!!

Costix είπε...

Γαμω τα επιχειρηματα, αυτο με το μυδι.

Παραδιδω και ιδιαιτερα μαθηματα, για οποιον το επιθυμει.

Παντως κατι ψαχνεις εσυ.

Μηπως εισαι αυτος που τον πλακωσε ο Τσακ περυσι στο αποχαιρετηστηριο του Τζαβε ???

Για μενα βεβαια πολυ κακως, γιατι μισω την βια.

Μηπως εισαι πολυ κοντος ??

Η μηπως εχεις προβλημα με μικρο πεος ??

Παντως αυτο που ψαχνεις, δεν θα το βρεις εδω, γιατι ολη η παρεα ειναι χαμηλου πνευματικου επιπεδου.

Δεν νομιζω οτι σου αρμοζουμε ουτε και μπορουμε να αντιληφθουμε το χιουμορακι σου.

@brfun
Γαμω την κριση !!!

John - Singapore είπε...

Μήπως είναι καμιά παλιά γκόμενα του BR fun_atic που στάζει χολή? Ρε BR fun_atic μήπως της τα είχες διδάξει όλα αυτα και την παράτησες γιατί δεν έπαιρνε τα γράμματα? Μόνο μια γκόμενα σε βρίζει και μετά σου κάνει χιουμοράκι και ασχολείται μαζί σου για 4 ώρες γράφωντας ...λακιες. Μόνο γκόμενα θα έκανε αντιγραφή από βιβλίο τα σχόλια για το σύστημα. Μπορεί να ρώτησε και τον μπαμπά της...

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Όσο καλό βρίσκεις το χιουμοράκι μου, άλλο τόσο είναι το δικό σου.
Και λίγοι την έπεσαν τότε στο κολλητό σας τον τσακίρη. Αλλά οι αβανταδόροι του ακόμη γράφουν για επιστροφή του και άλλα τέτοια.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Αβανταδόρος

Ετυμολογία < αβάντα
[] Ουσιαστικό αρσενικό

Αβανταδόρος είναι ο βαλτός επί τούτου να αβαντάρει μια κατάσταση να την προωθεί προς την κατεύθυνση που έχει πληρωθεί να σπρώξει.
Ο παπατζής έχει αβανταδόρο για να παίζει τον παπά και να κερδίζει χρήματα από τον παπατζή με απώτερο σκοπό ο αιμοδότης να τσιμπήσει να ποντάρει και να ανεβάσει τον τζίρο του παπατζή.

br fun_atic είπε...

δηλώσεις μήτρογλου

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18320&catid=5

Νομίζω ότι έχει δίκιο. Ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει την ομάδα αλλά και για να χειροκροτήσει όλους όσους συντέλεσαν να επιτευχθεί κάτι που πριν από μερκούς μήνες φάνταζε εξαιρετικά δύσκολο.

panthiras83 είπε...

more kala eipa ego oti exeis emones.pantos an eisai aytos poy fantazome ,se symboylebo na kopsis ta moyrloxapa prin einai arga.

Katrinos είπε...

Το κακό είναι διπλό.
Τελευταία φορά για φέτος που θα δούμε την ομάδα, άντε μετά να τρέχουμε σε κανα φιλικό στο Κορωπί και πολύ φοβάμαι τελευταία φορά που θα δούμε και το κάγκουρα με τη φανέλα μας.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Κάτσε ρε Κατρίνε, τί τελευταία φορά;
...Δέν θα μας αγοράσει ο Ρέστης είπαμε;! :)

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Σάτυρε, καλά κάνεις και τα εξηγείς, διότι εδώ μέσα (όπως έχεις καταλάβει) το επίπεδο είναι υπερβολικά χαμηλό και πού να ξέρουμε τέτοιες άγνωστες λέξεις...

Katrinos είπε...

Ακραιφνίτσα'μ τότε θα φύγει ο Κάγκουρας και θα έρθει ο Ντρογκμπά (ή ο πρώτος του ξάδερφος)

Αγάπούλες μου απόψε έχει Μέτσοβο , τραπέζι με παϊδάκια προβατίνα (ακούς Γκρινιάρη?) και ένα κόκκινο κρασί μούρλια!!

Costix είπε...

Παντως o Gerry ιδεα δεν εχει περι Ρεστη, και λογικα θα επρεπε, αφου γνωριζονται καλα. Ιδωμεν !!!

Costix είπε...

Κατρινε, εισαι μπεκρης και αβανταδορος.

Και γενικα ασε τις πολλες περιγραφες γιατι ... ζηλευουμε !!!

Katrinos είπε...

Costix αφού είσαι τόσο προκλητικός διάβασε και το μενού που κανόνισα για Παρασκευή
1)Μπεκρή μεζέ (το πιάσατε το υποννοούμενο ε???)
2)Γαρδουμπάκια
3)Κοκορέτσι
4)Προβατίνα
5)Αρνί στη γάστρα με πατατούλες
Και φυσικά αγίασμα απο τα Τζουμέρκα.

Να σε δω να φτιάχνεις γαρδουμπάκια απο ψάρι και τι στο κόσμο...

Costix είπε...

@Κατρινος
Βρε, παλιογλυφτη του Τσακιρη, μην μου μιλας εμενα ετσι.

Εξ αλλου, εγω για την χοληστερινη σου γκρινιαζω, μην σου παραανεβει.

Οσο για τα γαρδουμπακια ψαριου δεν το πολυβλεπω.

Παντως μετα το κοντοσουβλι ροφου, εχουμε αρχισει και συζηταμε με τον Ηλια τον Σκουλα για ενα λουκανικο θαλασσινων. Ιδωμεν !!!!

Υ.Γ. Ο Σκουλας και το νηστικο αρκουδι εχουν σελιδα στο zougla.gr
με βιντεο συνταγες. Σε μερικες μερες θα παιζει και βιντεακια μαγνητοσκοπημενα στην φυσικη μας εδρα (νομιζω 9 στο συνολο, εναλλαξ με αλλα), σε ενα εκ των οποιων μαζι με τον Σκουλα μαγειρευει και ενας φιλος σας με μπουκλες (ονοματα δεν λεμε). Γαμω τις ροκ φασεις !!!

br fun_atic είπε...

Προσκύνησα!!!

Katrinos είπε...

Μα costix μου είναι λυμένα θέματα αυτά.

Τα εδέσματα ανεβάζουν τη χοληστερίνη και το τσίπουρο τη κατεβάζει.

Λουκάνικο με θαλασσινά ε? Not bad dear not bad,

General Tanz είπε...

Respect στον μαγειρα with the curly hair!!!!!!!!!!!!

@ Katrinos
Ειναι και η Χρυσυλα η Ζωκα μαζι σου?? Αν ναι, μην της δινεις να πινει τσιπουρο γιατι την καιει!!!!!!!
Ελεος, εχεις κανει ολες τις παρτενερ σου τσισα απ' τα ξυδια!!

Costix είπε...

Shit !!! Εχεις δικιο ρε Κατρινε, το ξεχασα αυτο με το τσιπουρο και την χοληστερινη.

Παντως με το ζαχαρο και το ουρικο οξυ, δεν πιανει αυτο το κολπο.

Brfun, γιατι δεν απαντας στο κινητο, αγορακι μου ??? Εχω περιγραφες και καποια νεα. Για κτυπα μια οταν τελειωσεις. Στην εκκλησια εισαι παλι ??? Αφου το σωσαμε, σου λεω.

br fun_atic είπε...

Στα πλαίσια της λήξης του πρωταθλήματος, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, προσκαλεί όλους τους φίλους-φιλάθλους-οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας, όπως συμπαρασταθούν ένθερμα στον τελευταίο μας, εντός έδρας αγώνα, αποδίδοντας με την συμπαράστασή σας τα εύσημα σε όλους που αυτή την δύσκολη ποδοσφαιρικά χρονιά έφεραν σε αίσιο τέλος την αποστολή τους.

Νομίζω ότι θα μπορούσε για το συγκεκριμένο παιχνίδι να είναι ελεύθερη η είσοδος ή τα έσοδα να δοθούν σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό

lefterix είπε...

Δεν είναι δυνατόν!!!
Έγραψα δύο σελίδες (και βάλε...) και με πέταξε έξω...(Ή μήπως είναι δάχτυλος του ΦΑΣΙΣΤΑ Μπουρουφίξ;)
@Κατρίνε, δε σου μιλάω πλέον, γιατί είσαι μπεκρής, αλλά και Αντίχριστος, αφού εν μέσω Μεγάλης Σαρακοστής ομιλείς διά κοψίδια κλπ...
@ΝΚ, με πρόβαλλες, γιατί με ξέχασες σε ότι αφορά τα "κομπιουτεράκια"...(if you know what i mean...)
σας το έχω ξαναπεί ρε γαμώτι, το ότι δεν σχολιάζω, δε σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ ΑΝΕΛΛΕΙΠΩΣ το μπεκρο-blog...
Όσο αφορά τα "περίεργα" σχόλια, θά ήθελα να αναφέρω ότι δεν είμαστε του σαλονιού, (έχουμε παρακολουθήσει τους περισσότερους εκτός έδρας αγώνες...), αλλά δε θυμάμαι να έχω δει κανα σάτυρο να φωνάζει...
Ρε παληκάρι, μην μου χαλάς τη δουλειά, 18 τόνους ρακή έχω, πώς θα τη βγάλω...Άμα μου τους χαλάσεις και τους βάλεις στον ίσιο δρόμο, τι θα πουλάω βρε;
Ακολουθεί πολιτική διαφήμιση...

Katrinos είπε...

Ναι άλλα χθες τρώγαμε ψάρια. Και το αγίασμα εκτός απο τη χοληστερίνη βοηθά κ στη άφεση όλων των αμαρτιών.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Κατρίνε...ευλόγησον!!!
(με το αγίασμα που θα φέρεις από τα Τζουμέρκα (if you know what I mean).

Costix + brfun σάς καταγγέλω για φράξια.

Μήπως άκουσε κανείς τί έγινε σήμερα στη Γ.Σ.;

Katrinos είπε...

Έλα μωρή Πανιωνάρα το ξεσκίσαμε το βαζελάκι στο πόλο

lefterix είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=gbeKcG5_Fxc&feature=related

Costix είπε...

Λευτερακη, που χαθηκες ρε παλιοπαιδο ??? Ησουν παλι στον Αγιο Τοπο ???

Εχω να αντιταξω και να αφιερωσω μεγαλη Κρητικη ροκια.

http://www.youtube.com/watch?v=e3XmEpP7a2Q&feature=related

br fun_atic είπε...

οι πρώτες ειδήσεις για την χθεσινή Γ.Σ.
Το σημαντικότερο όμως θέμα είναι η πρόθεση της διοίκησης Βεντούρη να στραφεί δικαστικά κατά του Γιώργου Κιντή. Το θέμα αυτό παρουσιάζει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ενδιαφέρον και μακάρι, εφόσον η υπόθεση μπορεί να δεθεί καλά, να δούμε κάποια πράγματα να μπαίνουν στη θέση τους.

http://www.sport-fm.gr/article/468773

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Mεγάλος Μπαγλαμάς!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Λείπει φυσικά ο Μάης από τη Σαρακοστή? Τώρα που ήρθε και ο μπεκρο-Λευτέρης είμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα.

Σου αφιερώνω τη μαντινάδα :

Εγώ θα πάρω Κρητικιά να 'χει βυζα μεγάλα
όταν τελειώνει η ρακί να 'χω να πίνω γάλα …

br fun_atic είπε...

Είναι τόσο χαμηλό το επίπεδό μου, που πάντα πίστευα ότι δεν λείπει ο ΜΑΡΤΗΣ απ' την Σαρακοστή...

Από την άλλη, το τόσο χαμηλό επίπεδό μου δεν μου επιτρέπει να καταλάβω γιατί δεν έχει πέσει ποτέ Πάσχα τον Ιούνιο...

Katrinos είπε...

@Στρατηγός
1) Ποιά είναι η Χρυσούλα η Ζώκα
2)Γιατί υποθέτεις οτι είμαι με παρντερ γένους θυλυκού? (ποιός κερατάς εμίλησε?)

br fun_atic είπε...

ωωωωωωωωωω, δεν μας τα είχες πει αυτά φίλτατε. Και αφού τα πεις, σε στενό διαδικτυακό κύκλο, ρίξε και μια ανάλυση για το 1-5-3-2.
Μέχρι τότε θα σου αφιερώσω ένα τραγουδάκι, που απ' ότι καταλαβαίνω ταιριάζει στην περίπτωση. http://www.youtube.com/watch?v=UXTU16R2yrU&feature=related

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Μου φαίνεται ότι το blog εκτός από άντρο αβανταδόρων είναι και άντρων ΝΤΙΝΤΙΔΩΝ !

Χασάπη γράματα!!!! Φουστράκια έρχεται η ώρα σου….

http://www.youtube.com/watch?v=hqiFZisYbw4

Εσύ br φανατικ είσαι η αδερφη προϊσταμένη εδώ?

Katrinos είπε...

Να σε δω ρε BR με στολή νοσοκόμας (ΚΑΙ το άσπρο καλτσόν) και τι στο κόσμο!!!

Είναι καιρός για μια αλλαγή γιατί συνέχεια η στολή της catwoman έχει κουράσει......

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

To 3-5-2 μπορεί να προσφέρει πολύ σημαντικές τακτικές επιλογές/λύσεις στους προπονητές και σίγουρα δεν είναι ξεπερασμένο. Αυτό καταδεικνύει άλλωστε και το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο όπου αρκετοί προπονητές επιχείρησαν την επαναφορά του στο προπονητικό προσκήνιο. Από την άλλη φαίνεται ότι δεν είναι κατάλληλο για ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου που αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο, σε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Η παρουσία 3 κεντρικών αμυντικών αποδυναμώνει την επιθετικότητα της ομάδας αφού πρόκειται για παίκτες με πολύ μειωμένες επιθετικές αρετές ενώ οι πλάγιοι μπακ-χαφ πρέπει να είναι πολύ μεγάλης ποδοσφαιρικής κλάσης ώστε να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν με συνέπεια σε αμυντικά αλλά και επιθετικά καθήκοντα.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Ρε Σάτυρε, τί κάθεσαι και ξοδεύεις το χρόνο σου και τις πολύτιμες γνώσεις σου σε μάς τις παληοαδελφές!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Τι να κάνω ο γκέουλας ο br fuanatic μου το ζήτησε.

br fun_atic είπε...

@ακραιφνή

ίσως αυτός να είναι ο λόγος

http://www.youtube.com/watch?v=IOBfmhHtkc0

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Χα χα χα!!!
πού στο διάολο τα βρίσκεις αυτά;!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Ωραίοι τρόποι ρε Br Funatic. Αυτοί οι στίχοι δεν συνάδουν με τους κανόνες του μπλογκ σου. Αυτή είναι η ευπρέπεια που μας πουλάς εσύ και οι κολλητοί σου. Έρχεται η ώρα, που θα τις φάτε όλοι σας!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Ta mplogks και ο Τσακίρης είναι η κατάρα του Πανιωνίου.

Costix είπε...

ΓΚΟΛΑΡΑ !!!!!

Costix είπε...

ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ.

ΜΙΝΑΡΟΥΛΑ,
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΣΕΝΤΡΕΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ !!!

Katrinos είπε...

'Αυτή είναι η ευπρέπεια που μας πουλάς εσύ και οι κολλητοί σου.'

Δεν μου λες ρε παλικάρι , εσείς πόσοι είστε ακριβώς ? Πόσοι είναι μέσα στο κεφάλι σου?

Katrinos είπε...

http://www.vimeo.com/10069165

Πάρτε και ένα απίθανο βίντεο , Br αφιερωμένο

lefterix είπε...

@ Κωστιξ
Ανεβοκατεβαίνω Κρήτη, μέχρι (πρώτα ο Θεός να εγκατασταθώ μόνιμα...), έχω κάνει το Πειραιά-Ηράκλειο Ομόνοια -Σύνταγμα... (Όταν δεν έχει ΜΠΑΛΛΑ φυσικά...)
Ρακή δόξα τώ Θεώ έχουμε, Σφαίρες έχουμε, ένας μ@λ@κας έλλειπε, τονε βρήκαμε κι αυτόν, κι έδεσε το γλυκό...
Σας το είπα ρε παιδιά, να πετάξετε το μαλακομαγνήτη, αλλά εσείς το ξεχάσατε και...

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ζαμπονοτυρόπιτας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

@Costix

Τώρα ξέρεις που θα έπρεπε να σου πω να το βάλεις το λουκάνικο θαλασσινών, αλλά έχε χάρη γιατί το μπλογκ πάνω από όλα έχει κανόνες και ευπρέπεια...

Ευτυχώς που υπάρχουν διάφορα θύματα, δήθεν γευσιγνώστες για να πουληθεί αυτό το βιβλίο χαζομάρα τάχα Πανιώνιος, Σμύρνη, γεύση και πράσινα άλογα. Ας ελπίσουμε ότι ΔΕΝ χρεώθηκε η ΠΑΕ και αυτή τη μπούρδα...

@Κατρινος

Κατρινέ, τελικά είσαι μεγάλος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Λόγια απλά και σταράτα!

@ Λευτέριξ
Μέχρι στιγμής ρε Λευτέριξ ο μόνος μ@λάκας που βλέπω εδώ μέσα, είσαι εσύ!!!

Costix είπε...

Τα λογια ειναι ευκολα, οι πραξεις δειχνουν ποιος ειναι αντρας και ποιος αδελφη !!!

Τελικα μαλλον την εχεις μικρη !!!

Η εισαι πολυ κοντος !!!

Προβλημα σου, απο εδω δεν θα βρεις θεραπεια !!!

Katrinos είπε...

Ναι βρε αγόρι μου , άλλα πόσοι είστε δεν βρήκες ακόμα; Μήπως ακούς κ φωνές; Μήπως μια ανώτερη δύναμη σου υπαγορεύει αυτά τα αριστουργήματα που γράφεις; Κοίταξε το αυτο γιατί διακρίνω τάσεις χειροτέρευσης.

Η αλήθεια είναι ότι μάλλον κυκλοφορείς αρκετό καιρό στο Πανιώνιο ίντερνετ με άλλο όνομα.αφού σε πετάξαν όξω επανήλθες με άλλο όνομα να βγάλεις γούστα , παντογνώστης μπάλλας, τα καλύτερα αστεία, τα πιό πρωτότυπα σχόλια , πειρακτήρι κλπ. Αλλά βλέπεις παλικάρ μου η απομίμηση πάντα αποκαλύπτεται, δεν αντέχει στο χρόνο. Μόλις κατάλαβες ότι δεν σε παίρνει γύρισες στα προφανώς φυσικά σου προσόντα , μπινελίκια κλπ.

@costix
Κόντος με μικρο πέος, κατα πάσα πιθανότητα πρώην Αεκτζης που βαρέθηκε να τη τρώει απο εμάς , σίγουρα είναι ο Τζιμάκος.....

br fun_atic είπε...

αφιερωμένο εξαιρετικά
http://www.youtube.com/watch?v=5y3y019w5SA

br fun_atic είπε...

Πανιώνιος-Πανσερραϊκός: Αθανάσιος Γιάχος (Χίου)

Βοηθοί: Γκάγκας, Γουργιώτης.

Τέταρτος: Τοπούζης

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

@ Βr Funatic

Θα είχε ενδιαφέρον μια που το έφερε η κουβέντα, να μάθουμε περισσότερα εμείς οι απέξω, μια τοποθέτηση πάνω σε αυτούς που έβλεπαν τα εκτός έδρας πετώντας με το τζετ σε σχέση με εκείνους που ήταν στον καναπέ. Αφού το blog λέει αλήθειες, όπως υποστηρίζουν οι περισσότεροι γιατί να το αφήσουμε το θέμα ;

2. Πόσο συμπτωματικό είναι το γεγονός ότι όπως τα blogs όπως δυνάμωσαν, έτσι ακριβώς μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα (μηνών), αποδυναμώθηκαν σχεδόν τα περισσότερα ή χάθηκαν από το χάρτη ? (G4, pgss1890 εμπαθέστατος, Φερμιόνια και Μποζόνια). Έχει σχέση η φυγή Τσακίρη? Επίσης, Λέσχη και Ίωνες δεν εμφανίζονται πουθενά δυναμικά…. Κάποιοι μπορεί να μην γράφουν αλλά τα παρακολουθούν όλα και βλέπουν διάφορα…

3. Υπάρχει περάσει σε πολλούς -για κάποιο λόγο- μια δική σου ταύτιση με τον Τσακίρη. Ίσως να φταίνε και τα παϊδάκια… Αλλά ίσως και κάποια δυσκολονόητα κείμενα γι’ κάποιους που πήραν το μήνυμα που ήθελαν και όχι αυτό που ήθελες να πεις. Μήπως η φερεγγυότητα των μπλογκ βλάπτεται από την διαπροσωπική επαφή? Γιατί είναι χαζομάρες, τα ποτά και τα παϊδάκια?

ΥΓ. Άσε τον "τρελό" στην "τρέλα" του, αλλά πολλές φορές από μικρό και από τρελό μαθαίνεις αλήθειες…

Θεμιστοκλής είπε...

Άντε να κλείσει και με μια καλή εμφάνιση η χρονιά.
Ήρθα κι εγώ, να το δω το παιχνίδι από κοντά.
Θα τα πούμε στο γήπεδο!

br fun_atic είπε...

@panther

χαίρομαι που βάζεις αυτά τα θέματα και θα προσπαθήσω να σου απαντήσω σε όλα. Να ξέρεις όμως ότι οι απαντήσεις που θα δώσω αφορούν αποκλειστικά και μόνο το δικό μου πρόσωπο.

1. Θέμα πρώτο: διαπροσωπικές σχέσεις με τον Τσακίρη. Τον έχω δει όλο κι όλο τέσσερις φορές. Οι τρεις ήταν σε παγκόσμια. Δεν τον ήξερα από πριν. Του έκανα δημόσια πρόσκληση, προς τιμή του ήρθε, φάγαμε, μιλήσαμε και το θέμα έληξε. Τον έχω δει επίσης άλλη μία φορά στην παρουσίαση του Κιντή, όπου είχε κάνει πρόσκληση σε όλα τα μπλογκ αλλά και τους οργανωμένους. Δεν μπορώ να τον θεωρήσω φίλο μου γιατί τον άνθρωπο δεν τον ξέρω. Σίγουρα τον εκτιμώ και έχω την εντύπωση ότι κι εκείνος με εκτιμά. Η επαφή μαζί του με βοήθησε στο να καταλάβω τον τρόπο που σκέφτεται σε πολλά πράγματα και να δω την οπτική του. Πέρα από αυτό δεν έχω καμία άλλη σχέση. Για το τζετ, τα εκτός έδρα παιχνίδια, τα ταξίδια το καλοκαίρι στην προετοιμασία της ομάδας κ.λ.π μάλλον θα έπρεπε να ρωτήσεις κάποιους από τους οργανωμένους που τότε το έπαιζαν φίλοι του...

Costix είπε...

Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ !!!!

Οι μπουκλες στον αερα.

Συντονιστειτε !!!

br fun_atic είπε...

θέμα δεύτερο: ναι είναι γεγονός ότι τα μπλογκς άνθισαν στην εποχή Τσακίρη. Ο λόγος απλός. Η ομάδα πήγαινε εξαιρετικά, νοιώθαμε ότι κάτι αλλάζει τον Πανιώνιο, θεωρούσαμε ότι υπήρχε όραμα, βλέπαμε να μπαίνουν σε λογική εφαρμογής τεράστια έργα όπως το προπονητικό και το νέο γήπεδο και θεωρήσαμε ότι ο Πανιώνιος μπαίνει σε φάση ανάπτυξης και εξωστρέφειας. Σε αυτό το κλίμα θεώρησα ότι μπορούσα να συνεισφέρω ε τη γνώμη μου, αλλά και με το να δίνω λόγο σε ανθρώπους που ένοιωθαν έτσι.
Ένας δεύτερος λόγος είναι ότι υπήρχε ελευθερία. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε ονόματα προηγούμενων προέδρων που είναι βέβαιο ότι δεν θα επέτρεπαν την ανάπτυξη σε τέτοιες πρωτοβουλίες (και το λέω κομψά).

Τα μπλογκ δεν μαράζωσαν επειδή έφυγε ο Τσακίρης. Μπήκαν σε λήθαργο γιατί αντιστράφηκε το κλίμα που τα δημιούργησε.Δεν υπήρχε αισιοδοξία, δεν υπήρχε διάθεση.Να ξέρεις ότι τα μπλογκ υπάρχουν χάρη σε αυτούς που σχολιάζουν. Όταν κανείς δεν σχολιάζει ή όταν τα σχόλια είναι για τα σκουπίδια, τότε το μπλογκ κλείνει...

br fun_atic είπε...

θέμα τρίτο: Ναι, από τα υπόλοιπα μπλογκ έχω υποστηρίξει περισσότερο τον Τσακίρη, γιατί θεωρώ ότι μπορούσε και μπορεί να προσφέρει πολλά. Ναι, τον ευχαρίστησαν για όσα είχε κάνει (ίσως σε κακό timing), εξακολουθώ να πιστεύω ότι έκανε πάρα πολλά καλά, όπως και τεράστια λάθη, με μεγαλύτερα τον Κιντή και τον τρόπο που έφυγε από την ομάδα.

Θα σου πω όμως και κάτι άλλο. Ξέρετε που κάνετε λάθος;Βλέπετε παντού στρατόπεδα. Εγώ φίλε μου δεν το βλέπω έτσι.Θέλω οι Πανιώνιοι να είναι όλοι μαζί. Είμαστε λίγοι και δεν μας περισσεύει κανένας.Δεν είμαι με τον Τσακίρη, τον Μπέο ή δεν ξέρω κι εγώ με ποιόν άλλο. Είμαι με τον Πανιώνιο. Σε κάθε άνθρωπο μπορείς να βρει καλά και κακά. Θα σου θυμίσω ότι ο Μπέος έφυγε εν μέσω γενικής κατακραυγής. Την ώρα που έφευγε όμως ελάχιστοι αναγνώρισαν και τα καλά που είχε κάνει. Το ίδιο ισχύει και για τον Τσακίρη.

br fun_atic είπε...

σαφέστατα λοιπόν το ίδιο ισχύει και για τον Τσακ. Ναι, από το να κάνουμε συμμαχίες με τον γαύρο ή να ψάχνουμε για "επενδυτή" την πλάκας, θα ήθελα να είχε την ομάδα ο Τσακίρη, ο οποίος αποδεδειγμένα έχει και τα χρήματα και την διάθεση.Με έναν όρο όμως. Να αναθέσει τη διοίκηση σε 5-6 ανθρώπους που πονάνε την ομάδα, τους έχει εμπιστοσύνη και δεν πρόκειται να τον δαγκώσουν (κι όμως υπάρχουν και τέτοιοι στον Πανιώνιο και έκαναν δουλειά όσο ανέλαβαν ευθύνες) κι εκείνος να αρκεστεί στο να κάνει τον πλουσιότερο αρχιπάνθηρα ή με τις πωλήσεις. Ο λόγος απλός. Είναι αξιόλογος άνθρωπος αλά το πάθος που έχει για την ομάδα σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα του τον οδηγούν σε μεγάλα λάθη, μολονότι οι προθέσεις του είναι καλές. Ελπίζω να σε κάλυψα. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση εδώ είμαστε.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

@ Br Fanatic
Μάλλον εκείνο το timing τα έκανε όλα... Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι ζούμε στη χώρα της αχαριστίας. Αυτό με τα στρατόπεδα ήταν φανερό, και νόμιζες ότι ο ένας θέλει σώνει και καλά να καπελώσει τους άλλους. Ίσως επειδή δεν βρίζω και εγώ το Τσακίρη, να κατηγορηθώ και αβανταδόρος. Πιπέρι…
Ορισμένοι έβλεπαν και συνομωσίες, ακόμα και δικές σου βλέψεις ίσως και τον άλλων για διοικητικά πόστα κλπ. Άσε που κάποιοι νόμιζαν ότι είναι και ήδη…. μέτοχοι. Δεν κατηγορώ κανέναν, απλά έθεσα μερικά ερωτήματα για συζήτηση. Δηλαδή όλα τα μπλογκ που έκλεισαν ήταν για τα σκουπίδια??

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Χαμούρα Brfanatic, αβανταδόρε κάποια μέρα θα πέσουν οι μάσκες. Πέστα όλα, εσύ και η κλίμα σου!

br fun_atic είπε...

χμμμ είδα ότι έχω αφήσει αναπάντητα και μερικά ακόμη σημεία.

Για τους Ίωνες και την Λέσχη δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν ξέρω. Υποθέτω όμως ότι από άποψη μάλλον και οι δύο ίσως είναι σε φθίνουσα πορεία, ενώ και οι Πάνθηρες είχαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς μεγάλα προβλήματα, τα οποία σύντομα θα λυθούν.

παϊδάκια κ.λ.π εγώ φίλε μου ούτε χασομέρης είμαι ούτε ανεπάγγελτος. Από τον Τσακίρη ή τον κάθε Τσακίρη δεν περιμένω απολύτως τίποτα.Η κοινωνική συναναστρωφή δεν μου δημιούργησε υποχρεώσεις. Θα σου πω όμως ένα πράγμα. Όλοι έχετε κολλήσει στα καλά λόγια που έχω πει για τον Τσακίρη. Γιατί ξεχνάτε ότι τα μπλογκ (και μαζί και το δικό μου) ήταν τα μόνα μέσα τα οποία έκαναν ΚΑΙ κριτική στον Τσακίρη και μάλιστα αυστηρή όταν όλοι τον έγλυφαν; Και να σου πω και κάτι; Θα τον ήθελα στα διοικητικά. Να είσαι όμως σίγουρος ότι την επόμενη μέρα που θα επέστρεφε, από ετούτο εδώ το μπλογκ θα του γίνονταν η αυστηρότερη κριτική.Για την ιστορία θα σου πω ότι κριτική κάνω μόνο στους ανθρώπους που με ενδιαφέρουν. Αν κάποιος δεν μου προκαλεί ενδιαφέρον ή δεν τον εκτιμώ, αδιαφορώ για το πρόσωπό του.

Ως προς τα δυσνόητα κείμενα. Ναι παλαιότερα έγραφα πιο δύσκολα. Έχω το γνωστικό υπόβαθρο να το καταφέρω. Όταν όμως κάποιοι άρχισαν να με βρίζουν γιατί δεν μπορούσαν να κατανοήσουν καλά ένα μέσης δυσκολίας κείμενο, τότε κατάλαβα ότι έπρεπε α γράφω πιο απλά και πιο σύντομα.Ούτε κρυφά νοήματα λοιπόν ούτε μηνύματα με άγνωστους παραλήπτες.

br fun_atic είπε...

Κοίτα να δεις. Του εμπαθέστατου ήταν εξαιρετικό το μπλογκ. Πρώτα απ' όλα ο άνθρωπος είναι ευφυής και με γνώσεις.Το ότι παρεξηγηθήκαμε για σαχλαμάρες (και έχω κάθε δικαίωμα να θεωρώ τον εαυτό μου θιγμένο από την συμπεριφορά του απέναντί μου)δεν θα με εμποδίσει να αναγνωρίσω ότι ήταν εξαιρετικό μπλογκ και το πρώτο που διάβαζα όταν άρχιζα το σερφάρισμά μου. Λίγο πολύ τα ίδια ισχύουν και για τον Βασίλη.Ξέρεις γιατί θεωρώ ότι το δικό μου δεν έκλεισε; 1. Γιατί δεν ξενέρωσα τόσο που να με κάνει να τα μουτζώσω όλα και να το κλείσω και 2. γιατί όσοι μπαίνουν εδώ ξέρουν ότι θα μάθουν μερικά πράγματα για τον πανιώνιο, θα μιλήσουν με φίλους, θα ψυγαγωγηθούν κ.λ.π. Εμένα δεν μου πηγαίνει ο ρόλος του Πανιώνιου διαδικτυακού εισαγγελέα. Είναι πιο χαλαρά τα πράγματα + ότι πλέον με τους περισσότερους εδώ έχω γίνει φίλος έχουμε οικογενειακές σχέσει κ.λ.π. Περνάμε καλά με δύο λόγια.

Βαγγέλης είπε...

Δηλαδή είναι πολύ απλά τα πράγματα. Φτιάχνεις ένα blog και επηρεάζεις μία ολόκληρη ομάδα! Παίρνεις αποφάσεις, διοικείς και περνάει το δικό σου. Ε τότε να φτιάξω και εγώ ένα blog για να περάσω τη δική μου γραμμή. Τόσο απλά και τόσο ανέξοδα!
Τελικά το κακό του πρωταθλήματος δεν είναι οι παράγκες, οι κασσέτες και οι super κλίκες αλλά τα blogs!
ΗΜΑΡΤΟΝ....ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ...

br fun_atic είπε...

για τον g4
νομίζω ότι είχε καλές προθέσεις, σίγουρα είχε καλή πληροφόρηση όμως από ένα σημείο και ύστερα, για τους λόγους που ξέρει ο ίδιος το πράγμα του ξέφυγε...

Να μην ξεχνάμε όμως ότι εκτός από τα μλογκ που έκλεισαν υπάρχουν πολλά αξιόλογα. Μέτρα (τυχαία σειρά): Ίωνας, ΑΜΑΝΑΜ, έλα ρε Πανιωνάρες, Πανιώνια αλληλεγγύη, Πανιώνιος στην Χίο και θα μπορούσαν να υπάρχουν πολύ περισσότερα αν για παράδειγμα οι Ίωνες το είχαν πάρει πιο ζεστά το θέμα (πραγματικά λείπει ο Έρικ Καστέλ - αυτός έκανε αναλύσεις ποδοσφαίρου φίλε σάτυρε) και αν λειτουργούσε ενεργότερα το μπλογκ του Πανιώνιου Κόσμου αλλά και του Κώστα Παπαδάκου

br fun_atic είπε...

ξέχασα την Πανιώνια ιδέα

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Κωστάκη το είδα το βίντεο.
Είσαι μεγάλος ρε φίλε! Τί μεγάλος... τρισμέγιστος!!!
Το καρναρόλι(αν το άκουσα σωστά) πού το βρίσκεις; γιατί εγώ το μόνο που βρίσκω στα συνηθισμένα σούπερ μάρκετ είναι το αρμπόριο, και όχι πάντα.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Κοίτα Σάτυρε, για να τα ξεράσουμε όλα θα πρέπει να μάς βασανίσεις πολύ. Ως φαίνεται, δέν τα έχεις καταφέρει ακόμα. Προσπάθησε κι άλλο!

br fun_atic είπε...

Δηλαδή, όχι μόνο είμαστε αδελφές, αλλά ψάχνουμε και για αφέντρα για Σ/Μ κόλπα. Ωραία!!!

vassilis είπε...

Ακουσε φίλε Βαγγέλη. Εγω σταμάτησα να γράφω όταν σε μπλογκς οι επιθέσεις έγιναν προσωπικές και μάλιστα υβριστικές. Εγω είμαι μέτοχος της ΠΑΕ και μέλος του ερασιτέχνη. Δεν έχω ψηφίσει όμως σε καμία συνέλευση του (ούτε και προχτές) και ούτε ποτέ είχα θέση σε κανένα ΔΣ ή επαφές με κάποιο παράγοντα. Οταν λοιπόν αρχίζουν κάποιοι ανώνυμοι και βγαίνουν στα μπλογκς και σε βρίζουν ονομαστικά γιατί απλά διαφωνούν με τη γνώμη σου τότε είναι ώρα να πας στο σπίτι σου. Η αξιοπρέπεια του καθενός μας αυτό επιβάλλει.

Αν λοιπόν κοιτάξεις θα δεις ότι κάποιοι από μας γράφαμε γιατί έτσι νιώθαμε και δεν θέλαμε ούτε καρέκλες ούτε μερίδιο από την πίτα. Οταν αυτή η όρεξη χαθεί τότε απλά σταματάμε να γράφουμε. Είναι τόσο απλό.

br fun_atic είπε...

@COSTIX

Είσαι ΘΕΟΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!

Το είδα το καραβάκι πονηρέ foof guru και σ' ευχαριστώ.Η φιλία σου (και όλων των άλλων βέβαια) πραγματικά με τιμά και αν αύριο το πρωί έκλεινα το μπλογκ αυτό θα ήταν το κέρδος μου!!! Σ' αγαπάω πολύ φίλε.

Costix είπε...

Μιναρουλα, ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Και το αρμποριο μια χαρα ειναι, αλλα αν θες καρναρολι, θα το βρεις σε delicatessen μαλλον. Ισως να εχει και το μεγαλο ΑΒ στην Βουλιαγμενης. Παντως σου δινω και εγω οσα κουτια θελησεις.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Φίλε Βασίλη, γιατί δέν ψήφισες σε καμμία Γ.Σ και ούτε και στην προχθεσινή; Πήγες τουλάχιστον; κι άν πήγες, μήπως θα μπορούσες να μας πείς τί έγινε εκεί; Επίσης, θα με ενδιέφερε πολύ η γνώμη σου γιατί προκυρήχθηκε αυτή η προχθεσινή Γ.Σ τού ερασιτέχνη τόσο εσπευσμένα και μάλλον εν κρυπτώ, και δέν υπήρξε ούτε ένα άλλο ψηφοδέλτιο;
Γιατί, ακούω διάφορα που δέν μ' αρέσουν καθόλου.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Το ξέρω πως το αρμπόριο είναι οκ, ωστόσο την επόμενη φορά που θα βρεθούμε καβάτζωσέ μου ένα κουτί καρναρόλι να το δοκιμάσω, διότι το ΑΒ στο αεροδρόμιο μού πέφτει λίγο μακριά.
Σ' ευχαριστώ αγαπημένε μου.

vassilis είπε...

Οχι, δεν πήγα. Πλήρωσα τις συνδρομές μου για ενίσχυση, για να έχω ήσυχη τη συνείδηση μου αλλά δεν πήγα. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση και καμία επαφή με κανένα.

Η ομάδα σώθηκε και εγω δεν πρόκειται να μοιάσω με ένα ποντίκι που την εγκατέλειψε και τώρα που πλέει σε καλά νερά ξαναγυρίζει. Ας τη στηρίξουν όλοι αυτοί που πριν κάποιους μήνες βρίζανε χυδαιότατα.

vassilis είπε...

Για να καταλάβεις κάτι, εφτασε στο σημείο η συμμετοχή σε μια δημόσια εκδήλωση της ΠΑΕ όπως η ΓΣ της να θεωρείται σημείο διαπλοκής και οι συμμετέχοντες πουλητάρια κλπ. Και να βρίζονται ανάλογα. Ε φτάνει πια, δεν θα πάρω άλλο.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 212   Νεότερο› Νεότερο»