Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Αραχνιάσαμε!!!

Ούτε μεταγραφή, ούτε είδηση, ούτε φήμη. Εδώ και πολλές μέρες δεν αξίζει να σερφάρεις, δεν αξίζει να ψάξεις, δεν αξίζει να αγοράσεις αθλητική εφημερίδα (αυτό μάλλον ποτέ δεν άξιζε), γιατί δεν υπάρχει τίποτα για την αγαπημένη μας ομάδα. Και ο καιρός περνά και ο κόσμος ανησυχεί. Είναι παράλογο; Καθόλου. Κάθε μέρα κυκλοφορεί και μια φήμη. Φεύγει ο Μανιάτης, φεύγει ο Κούμο, φεύγει ο Φαμπιάν, φεύγει ο Ριέρα. Μόνο αρνητικές φήμες και τίποτα για να ζεστάνει τον κόσμο. Το μόνο που μένει είναι η ελπίδα ότι η διοίκηση θα κάνει το χρέος της. Δυστυχώς όμως τα δύο περασμένα καλοκαίρια δεν προχωρήσαμε σε ενδυνάμωση σε στρατηγικές θέσεις και το αποτέλεσμα είναι να ελπίζουμε ότι φέτος θα μπορέσουμε να ενισχύσουμε ολόκληρο τον άξονα. Θα γίνει; Θα δυναμώσουμε; Θα χάσουμε κι άλλους παίκτες;
Σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσει κανείς και τη διαφημιστική σιωπή για τα διαρκείας. Φοβάμαι ότι μοιάζουμε λίγο με τους επιστήμονες που περιμένουν να ακούσουν ένα σήμα από το διάστημα και αυτό δεν έρχεται. Μόνο παρεμβολές.

211 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 211 από 211
amanAM είπε...

Σε 3 ημέρες, είναι ο πρώτος τελικός του Πόλο. Άντε να γίνει κανένα θαύμα, να πάρουμε το πρωταθληματάκι, ένα πρωτάθλημα θα με έφτιαχνε καλοκαιριάτικα!

lefterix είπε...

@Αμαναμίξ

Πολύ θα το ήθελα κι εγώ και πολλοί άλλοι φίλοι να γίνει αυτό, αλλά άμα αρχίσει ο Διαθεσόπουλος τα ταχυδκτυλουργικά του, πολύ χλωμό το βλέπω...

Griniaris είπε...

Σωστός ο Ίωνας...

Και για να κλείσουμε(προς το παρόν...) το θέμα Εστογιανόφ.Οι δηλώσεις ήρθαν περίπου 118,88 ώρες μετά το amber alert.Τυχαίο;;;;Δεν νομίζω...

br fun_atic είπε...

@timoros

Σκέφτηκα πολύ το θέμα με τα διαρκείας.Αυτή είναι η θέση μου:

Ναι, αν το δεις διαχρονικά, σε απόλυτα νούμερα και συνυπολογίσεις τις μεταγραφικές κινήσεις (τις ποιες;;;) και την οικονομική κρίση οι πωλήσεις είναι πράγματι καλές.

Υπάρχουν όμως και άλλοι τρόποι να το δεις:
1. Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε. Μετά από πωλήσεις 2.800 εισιτηρίων, οτιδήποτε λιγότερο μοιάζει (ακόμη κι αν δεν είναι) αποτυχία.
2. Αν ο Κιντής έχει προλάβει να δημιουργήσει εχθρούς, θα πιαστούν από τη μείωση.Αυτό δεν βοηθάει καθόλου.
3. Όταν ακούω τη λέξη κόσμος και διαρκείας, το μυαλό που πηγαίνει στο νέο γήπεδο. Θεωρώ ότι το γήπεδο δεν θα προχωρήσει αν δεν αυξηθεί θεαματικά ο αριθμός αυτών που παρακολουθούν την ομάδα (δεν λέω πελατών και έχει σημασία) και των κατόχων διαρκείας.
4. Η πώληση των διαρκείας μοιάζει λίγο με το χρηματιστήριο. Μπορεί να ανέβει αν το κλίμα (με ότι αυτό σημαίνει). 900 διαρκείας δεν μπορούν να θεωρηθούν εξαιρετικό κλίμα και ίσως (αν δεν συμβεί κάτι συγκλονιστικό) μπορούν να επηρεάσουν και τις πωλήσεις του επόμενου διαστήματος.

Αν έχω καταλάβει καλά, η Π.Α.Ε δεν θεωρεί τα εισιτήρια βασικό έσοδο. Αυτό βοηθάει τα πράγματα. Με την προυπόθεση ότι θα δημιουργήσουμε μια αξιόμαχη ομάδα (δεν είναι δύσκολο γιατί αυτή τη στιγμή έχουμε αρκετούς καλούς παίκτες), πρέπει πάση θυσία να έρθει κόσμος στο γήπεδο, ακόμη κι αν αυτό γίνει με προσφορές, μειώσεις των τιμών, χάπενιγκ κ.λ.π.

Το ζήτημα του γηπέδου είναι σε μεγάλο βαθμό πολιτικό. Αν δεν δείξεις τη δύναμή σου δεν μπορείς να χτίσεις γήπεδο σε τόσο πυκνοκατοικημένη περιοχή.

Είναι τυχαίο ότι τα κόμματα χρησιμοποιούσαν τον κόσμο και τις πολιτικές συγκεντρώσεις για να δείξουν τη δύναμή τους;

Είναι τυχαίο που η χούντα γέμιζε στάδια και έκανε υπερθεάματα; Καλώς ή κακώς οι πολιτικοί όταν βλέπουν κόσμο, σκέφτονται σταυρούς. Εμάς, με τα 900 παρά κάτι διαρκείας (ή τα 1.500), και τους 3-4.000 φιλάθλους δεν μας θεωρούν υπολογίσιμη πολιτική δύναμη.

Η πώληση των εισιτηρίων, απλών ή διαρκείας, μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη ή αποτυχημένη, ανάλογα με τον σκοπό που επιδιώκεις.

Το ότι η τρέχουσα οικονομική κατάσταση δεν ευνοεί την άμεση κατασκευή του γηπέδου, δεν επηρεάζει την οπτική μου, γιατί για να μαζέψεις κόσμο στο γήπεδο χρειάζεται κόπος.

Η εκτίμησή μου είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να γεμίσουμε ολόκληρο το γήπεδο ακόμη κι αν βάλουμε ελεύθερη είσοδο (με εξαίρεση τα παιχνίδια του ΠΟΚ). Το προϊόν μας δεν είναι ελκυστικό (έπαψε να είναι με τη φυγή Λίνεν και τα σκαμπανεβάσματα) και ο κόσμος είναι διστακτικός. Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει.

br fun_atic είπε...

Κομβικό θεωρώ και το θέμα της ασφάλειας. Αν ο κόσμο νοιώσει απόλυτα ασφαλές το γήπεδο της Ν. Σμύρνης, θα μας στηρίξει, ακόμη κι αν υποστηρίζει άλλη ομάδα.
Είμαστε σε αρκετά καλό επίπεδο ασφάλειας, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.Θεωρώ δεδομένο ότι πρέπει να κοπούν και κάποιοι κώλοι ή έστω σε πρώτη φάση να τεθούν κάποια απόλυτα απαραβίαστα όρια.
Όχι υβριστικά, όχι κροτίδες, όχι λέϊζερ. Όχι άλλα πρόστιμα. Το θέμα αυτό παρατράβηξε.

zamis είπε...

Λανς λεει για Τζιμπουρ.
Στο πρωταθλημα δημοσιευματων καραμπολας,μεχρι στιγμης λανς-χαλ ντερμπυ αν και παει για ασσο

zamis είπε...

Εμενα η αισθηση μου παντως ειναι οτι ο Κουμο παει βαζελο και οχι ο Λολο.
Και η γνωμη μου ειναι οτι αυτη ειναι σημαντικοτερη απωλεια-ξερω οτι διαφωνειτε.

br fun_atic είπε...

Μα εδώ το γράφουν οι περισσότερες σημερινές εφημερίδες. Κάτι έγραφε και η derby, αλλά ντρέπομαι να τη ζητήσω από τον περιπτερά και μάλλον δεν θα μάθω.

Τα πράγματα με τον Κούμο είναι απλά. Παίζει ο Κούμο; Ο Πανιώνιος είναι καλός. Δεν παίζει καλά ή λείπει; Χέσε μέσα. Το ότι δεν του βγήκε η χρονιά ως επιθετικό χαφ, δεν σημαίνει ότι δεν μας κάνει.
Να μην ξεχνάμε: το ότι δώσαμε στο Αιγάλεω 1εκ ευρώ για να τον αποκτήσουμε (έστω και αν τον αγοράσαμε ως φέτα - δηλαδή με πολλές δοκιμές και δόσεις) και μάλιστα σε προ - υπερβατική περίοδο κάτι λέει...
Όλα αυτά βέβαια μπορεί να έχουν να κάνουν ανάλογα με τον τρόπο που βλέπουν στην ομάδα τον Τσότσα.

Griniaris είπε...

Συμφωνώ κι εγώ ότι ο Κούμο είναι απώλεια.Και φέτος αν δεν ήθελε πάντα να κάνει το κάτι παραπάνω στην επίθεση ίσως ήταν καλύτερος...

br fun_atic είπε...

δεν γράφετε στη νέα ανάρτηση; Φρακάραμε !!!

zamis είπε...

oχι,εδω θα συνεχισουμε μεχρι το ξεαραχνιασμα λολ

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 211 από 211   Νεότερο› Νεότερο»