Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Προπονητικό Κέντρο

Γυρνώντας στην Αθήνα από τη Λούτσα, σκέφτηκα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου και την οικογένειά μου (ίσως όχι σε όλα τα μέλη ακριβώς) και να επισκεφτούμε το προπονητικό κέντρο της ομάδας. Επειδή έχω θέματα στον προσανατολισμό, έβαλα στο gps «Κορωπί» και ξεκινήσαμε. Φτάνοντας στο κέντρου του Κορωπίου, αντιλήφθηκα ότι δεν είχα ιδέα που έπρεπε να πάω. Θυμήθηκα τότε ότι έπρεπε να βρω την Τράπεζα Πειραιώς, γιατί από εκεί ξεκινά ο μίτος της Αριάδνης. Πράγματι βρήκα την Τράπεζα και μια διακριτική ταμπέλα που έδειχνε να στρίψω αριστερά. Όλα τα άλλα ήταν εύκολα, γιατί υπήρχαν ταμπέλες που σε οδηγούσαν προς το κέντρο.

Είναι γεγονός ότι βγαίνοντας από το Κορωπί σκέφτεσαι «βρε που πήγαν και το έφτιαξαν το προπονητικό». Εκ πρώτης όψεως είναι χτισμένο στη μέση του πουθενά. Πιο πριν βλέπεις χωράφια και μία στάνη. Αν περιηγηθείς βέβαια θα δεις ότι σε ακτίνα 500 μέτρων υπάρχει οικισμός. Αν κατάλαβα καλά το προπονητικό βρίσκεται στα σύνορα με την Παιανία. Είναι σε σημείο που λογικά μετά από χρόνια θα πάρει μεγάλη αξία.Σε κάθε περίπτωση η πρόσβαση είναι εύκολη, γιατί μπορείς να πας τόσο μέσω Σταυρού - Παιανίας, όσο και μέσω Αττικής οδού.

Δυστυχώς την ώρα που έφτασα, το προπονητικό ήταν κλειστό. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα σε αντίθετη περίπτωση να μπω μέσα και να το δω. Είναι σίγουρα μια μεγάλη επένδυση, απ’ ότι κατάλαβα ημιτελής, αλλά σίγουρα εξαιρετικά χρήσιμη για την ομάδα. Εννοείται ότι απ’ έξω δεν είχα πλήρη εικόνα και γι αυτό δεν το περιγράφω. Πάντως η πρώτη εντύπωση ήταν πάρα πολύ καλή.

Πλέον ξέρω που είναι και είμαι προετοιμασμένος σε περίπτωση που η πρώτη προπόνηση της ομάδας θα γίνει εκεί. Προσωπικά θα ήθελα η πρώτη προπόνηση της ομάδας να γίνει σε μη εργάσιμη ημέρα και ώρα στη Ν. Σμύρνη. Ασφαλώς και είναι καλό να δει και ο τελευταίος Πανιώνιος την μεγάλη αυτή επένδυση. Όμως δεν έχουν όλοι τον χρόνο και τη δυνατότητα να βρεθούν στο Κορωπί και μάλιστα σε εργάσιμη ημέρα. Από την άλλη η ομάδα χρειάζεται την συμπαράσταση των φιλάθλων και σίγουρα δεν θέλουμε να βγάλουμε προς τα έξω μια μίζερη εικόνα από την πρώτη προπόνηση. Όλοι μας θέλουμε να ζήσουμε στιγμές όπως στην περσινή πρώτη, αν και πολύ φοβάμαι ότι η σημερινή διοίκηση έχει καταφέρει να μας πανικοβάλει και το κλίμα είναι μάλλον κρύο. Και εδώ που τα λέμε, αν έχεις πίστη και ελπίδα στην ομάδα δεν σκέφτεσαι ούτε την ημέρα, ούτε την απόσταση ούτε την ώρα. Αν δεν μας είχαν πανικοβάλει θα πηγαίναμε ευχαρίστως οπουδήποτε. Δυστυχώς όμως όλοι σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο, να πάμε ως εκεί για να δούμε μια ομάδα που θα μας μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την αγωνία.

174 σχόλια:

Griniaris είπε...

Δυστυχώς,τίποτα δεν μπορεί να με πείσει για το καλό των προθέσεων της πρώτης στο προπονητικό.Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είναι τίποτα άλλο από ένα προπονητικό κέντρο.Ο αγιασμός και η παρουσίαση της ομάδας πρέπει να γίνεται στο γήπεδό της,μπροστά στον κόσμο της.Αν ο λόγος ήταν να γνωρίσει ο κόσμος το προπονητικό,ας έκανε ένα φιλικό εκεί αργότερα.Το λιγότερο που μου ήρθε στο μυαλό ακούγοντας για πρώτη στο Απήλιο ήταν ότι απλά δεν θα υπάρχει κάτι να παρουσιαστεί και ουσιαστικά αναβάλλεται η πραγματική πρώτη της ομάδας.Δεν ξέρω αν η ΑΕΚ επειδή δεν είχε γήπεδο έκανε την πρώτη στους Θρακομακεδόνες,στο Ποσειδώνιο ή στο Frangelico αλλά ο Πανιώνιος δεν είναι ΑΕΚ.Και γήπεδο έχει και έδρα...

c@mel είπε...

Τι μου θύμησες τώρα...
Που να έβλεπες πρόπερσι που είχα πάει για πρώτη φορά που νόμιζα ότι θα μας φάνε οι λύκοι εκεί πέρα...
Είναι φοβερό έργο αλλά συμφωνώ ότι η πρώτη πρέπει να γίνει στη Ν. Σμύρνη.

amanAM είπε...

Εγώ δεν υπόσχομαι να έρθω, εάν ήταν στην Ν Σμύρνη θα ερχόμουν σίγουρα.

br fun_atic είπε...

Δεν το είδα τόσο καλά για να έχω απόλυτη άποψη, μου έδωσε την εντύπωση όμως ότι δεν μπορεί να φιλοξενήσει πολύ κόσμο.
Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και η αυριανή συνέντευξη τύπου του κ. Κιντή. Νομίζω ότι άργησε χαρακτηριστικά. Έπρεπε δηλαδή να μας ανέβει το αίμα στο κεφάλι, για να έχουμε μια σωστή ενημέρωση;

br fun_atic είπε...

Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η αγωνία που έχει καλλιεργηθεί τις τελευταίες ημέρες, αντικατοπτρίζεται και στην κίνηση των διαρκείας, τα οποία δεν ξέρω γιατί σνομπάρει τόσο πολύ ο κ. Κιντής.

Θα θυμάται βέβαια ότι επί εποχής Ντέμη είχαν βάλει λιτούς και δεμένους να προωθήσουν τα διαρκείας, τα οποία τα είχαν παρουσιάσει ως τον αποκλειστικό τρόπο ενδυνάμωσης της Α.Ε.Κ και στήριξης της διοίκησης. Κανείς δεν είπε στα χανούμια τότε: δεν με νοιάζει αν θα αγοράσετε διαρκείας γιατί θα σας τα πάρω χοντρά από τα εισιτήρια που θα αναγκαστείτε να αγοράσετε λόγω δημιουργίας υπερομάδας.

Και λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας γνωρίζω πολύ καλά ότι οι σύνδεσμοι της Α.Ε.Κ προωθούσαν με τρέλα τα διαρκείας, γιατί η διοίκηση τους έδινε κάποιο μικρό ποσοστό επί των πωλήσεων

vyruss είπε...

Ναι ρε παιδιά για όνομα πια. Πρώτη μακριά από τη Νέα Σμύρνη δε γίνεται :(

Άσχετο: οι βλάκες της ΝΕΤ έχουν συνηθίσει στη διαστρεβλωμένη βαζελογαυρική πραγματικότητα που παρουσιάζουν και τη μεταφέρουν στο μουντιάλ.

Εμφανέστατα σε όλον τον αγώνα έβλεπαν μονόπαντα όλες τις φάσεις για την αντιπαθέστατη αντιποδοσφαιρική Ελβετία. Προφανώς πια όταν βλέπουν ερυθρόλευκα συνδέουν στο μυαλό τους την ομάδα με την ομαδάρα τους το γαύρο και σχολιάζουν αυτόματα υπέρ της.

Costix είπε...

Τι σας ελεγα ???

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=67645

amanAM είπε...

Η προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη 21 Ιουνίου συνέντευξη τύπου του προέδρου της ΠΑΕ κ. Κιντή ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ και δεν θα πραγματοποιηθεί.

Εάν και εφόσον ορισθεί νέα ημέρα και ώρα, θα λάβετε ειδοποίηση.

.........

Εάν κι εφόσον?
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Απίστευτο!!! Παίδες, κάτι τρέχει...

br fun_atic είπε...

Πάντως ο Μαρινάκης έχει τους ανθρώπους του στον Πανιώνιο, από τους οποίους άντλησε πληροφορίες. Δεν μπορεί να ξύπνησε και να σκέφτηκε ότι δεν του κάνει ο γαμπρός.

τρελοπανιωνιος είπε...

ρε παιδια το κολπο ειναι μπας τον διωξει και δεν παρει τα 300000 ευρω σας το ελεγα, ειναι ομως γατονι και θα τους τα φαει και καλα θα κανει στην τελικη

Ron Barceló είπε...

Λίνεν με βοηθό Μπόσκο? Μπάλαμπαν?
Ω θεοι, τι ηδονικό σενάριο..

br fun_atic είπε...

Λοιπόν, παρατηρώ ότι διάφορες ομάδες των Πανιώνιων (Πάνθηρες, Ίωνες) το έχουν ρίξει στα φαγοπότια. Το βρίσκω πάρα πολύ ωραίο και θετικό.
Λυπάμαι βέβαια που τους ενημερώνω ότι τεχνογνωσία για παγκόσμιο απλά δεν έχουν.Και μια που αναφέρθηκα σε παγκόσμιο. Τι θα γίνει ρε παιδιά; Θα συνεννοηθούμε ή θα πούμε ραντεβού τον Σεπτέμβρη;Άντε γιατί αν το παρατείνουμε κι άλλο θα σφίξουν εντελώς τα γάλατα :)

br fun_atic είπε...

καλό θα ήταν παιδιά να τρώτε καμιά φορά μαζί και όχι ο καθένας μόνος του. Δεν χρειάζεται να πω ότι το διαδικτυακό μπινελίκωμα (και μάλιστα άνευ λόγου) μόνο καλό δεν κάνει.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Δέν είπαμε για την Πέμπτη 24 τού μηνός;
Νομίζω πως συμφωνήσαμε, ασχέτως τού τί θα γίνει στην πρώτη τής ομάδας.
Γιά να επιβεβαιώνουμε παιδιά ένας ένας!
Άντε γιατί παρατράβηξε το αστείο ενάμισυ μήνα τώρα χωρίς παγκόσμιο.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Καί τί Σεπτέμβριο και αηδίες...
Δέν έχουμε πεί εδώ και καιρό πως θα κανονίσουμε και ένα αυγουστιάτικο παγκόσμιο κάπου στα παράλια τής Κορινθίας, μιά και τουλάχιστον 5-6 μας παραθερίζουμε εκεί τριγύρω; έ; το ξέχασες; Και άλλωστε δέν είναι και τόσο μακρυά για να έλθουν κι άλλοι!
Μήν ξεχνιόμαστε, έτσι;

br fun_atic είπε...

τίποτα δεν έχουμε πει. Λοιπόν. Το κανονίζουμε Πέμπτη 24?

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Οκ. το κανονίσαμε!
Τουλάχιστον οι δυό μας είμαστε σίγουροι!

amanAM είπε...

Τρεις...

Την ακούσατε την κεραμίδα? Ο Ρεκόμπα του χρόνου θα παίζει στην Λάτσιο!!!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Γουστάρω! Άν και δέν πιστεύω να μας αφήσουν μόνους τους τρείς μας.

Πώς είπατε; στη Λάτσιο ο ...πολυτραυματίας, αυτός που δέν χώραγε στα πλάνα τού δον Εμίλιο; αυτός που μας χάλαγε τη σούπα;

amanAM είπε...

Τι απέγινε με την σημερινή συνάντηση του Κιντή με τους οργανωμένους?

lefterix είπε...

Υπάρχω κι εγώ Ακραιφνίξ, όπως πάντα, στα Παγκό(ζ)μια έχω διαρκείας......

Στείλε μου mail Μπουρουφίξ, το τηλέφωνό σου δεν το έχω, λόγω απώλειας κινητού...(το νούμερο ισχύει το ίδιο...)

ΠΑΓΚΟΖΜΙΟ, ΠΑΓΚΟΖΜΙΟ, ΟΕ ΟΕ ΟΕ....

Griniaris είπε...

Πέντε...

General Tanz είπε...

Καλημερα και ΕΞΙ.
Τελικα δεν δικαιουμαι ενα Παγκοσμιο προς τα ΒΠ???
Δηλαδη να τα παρω και να αρχισω τις μεταβολες και τις στερησεις εξοδου???

IWN1998 είπε...

Μην το λέτε πολύ αυτό με το Ρεκόμπα γιατί το είπε ο Λόλο στη συνέντευξη χθες και ποτέ δεν ξέρει κανείς τα επακόλουθα...

Griniaris είπε...

Στρατηγέ,δυστυχώς ή ευτυχώς τα παγκόσμια όπως και ο Πανιώνιος έχουν έδρα τη Ν.Σμύρνη.Αν είναι να αρχίσουμε κίντειες παρασπονδίες,τύπου παγκόσμιο στην Εκάλη,άστα να πάνε...

Με όλο το σεβασμό...

zamis είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/279371

Δανεικα τα παντα ειναι δανεικα

Ανώνυμος είπε...

Για μένα ως οπαδό ο δανεισμός παικτών από το ΠΟΚ αποτελεί κόκκινη γραμμή. Μέχρι σήμερα η ΠΑΕ δεν μας έχει δώσει τέτοια δείγματα αλλά όλα δείχνουν πως πολλά έχουν αλλάξει...
Αν θέλουν τον Πανιώνιο ομάδα που κάθε χρόνο θα πουλάει, παράλληλα θα ζητιανεύει κανένα δανεικό από το ΠΟΚ και θα ψάχνει για κανένα ξέμπαρκο αλλοδαπό για να βγάλει τη χρονιά....ΕΛΠΙΖΩ πως οι οπαδοί του Πανιωνίου θα αντιδράσουν με όλους τους τρόπους.

br fun_atic είπε...

Ο κ. Κιντής είναι συνεπής στο ότι δεν θα μαθαίνουμε τίποτα. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα μ' αυτό. Μπορώ να σου πω ότι έχω μάλιστα τεράστια υπομονή για να δω τι θα παρουσιάσει.

Γιατί όσο κι αν έχει περιορίσει την πληροφόρηση, κάποια ομάδα θα αναγκαστεί να παρουσιάσει αργά ή γρήγορα.Κάποια ομάδα θα παραταχθεί στην πρώτη προπόνηση, κάποια ομάδα θα φύγει για προετοιμασία και κάποια ομάδα θα γυρίσει για να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα.

Είναι προφανές ότι αν έχει λάβει την απόφαση να παίξουμε με δανεικά πιτσιρίκια, δεν θα αλλάξει γνώμη όταν του προτείνω κάτι διαφορετικό.
Ας κάνουμε υπομονή. Τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό για πολύ καιρό.

Το καλό την υποθέσεως είναι ότι φέτος υπάρχει πρόσωπο το οποίο έχει αναλάβει εξολοκλήρου τις ευθύνες της διοίκησης και τον ρόλο του αποδέκτη κάθε παραπόνου Με το πρόσωπο αυτό δεν μας συνδέει ο οποιοσδήποτε συναισθηματικός δεσμός, γεγονός που κάνει τα πράγματα ευκολότερα.
Και όπως λέει και ο Costix it's only rock n' roll baby...

Ανώνυμος είπε...

Είμαι διατεθειμένος να παρακολουθήσω έστω και με δυσκολία ότι ομάδα παρουσιάσει αλλά να βλέπω την αγαπημένη μου ομάδα ΙΠΠΟΦΟΡΒΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΚ είναι πάνω από τις δυνάμεις μου.

Στην ΑΕΚ θα τα έκανε αυτά?

br fun_atic είπε...

Νομίζω ότι όλοι έχουμε πέσει σε ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί να μας εκθέσει.
Στο διάστημα αυτό υπάρχει έκδηλη ανησυχία και γκρίνια.Απόλυτα κατανοητή και δικαιολογημένη. Η διαφορά είναι ότι αν ο κος Κιντής κάνει στοιχειωδώς έως καλά τη δουλειά του θα καταφέρει να διαψεύσει τους πάντες και να ηρωηοποιηθεί κάνοντας απλά τα αυτονόητα. Αυτό θα σας στερήσει το δικαίωμα κριτικής σε δεύτερο χρόνο. Αν πάλι κάνει άσχημα τη δουλειά του, τότε αυτόματα έρχεται αντιμέτωπος με τις ευθύνες του.

zamis είπε...

Αυτο που φαινεται ειναι οτι παμε σε ομαδα δανεικων,φτηνων multiculti και αντε κανα 2-3''εμπειρων''.Χωρις Ελληνες στην ενδεκαδα και με στοχο την πενταδα.
Εμενα ρε παιδια μια τετοια ομαδα,και το ''στοχο''να πιασει δε με ψηνει.
Χεστηκα για τας Ευρωπας,κατανοω το οικονομικο στριμωγμα,θα ηθελα λοιπον μια ομαδα που δεν θα κινδυνεψει μεν αλλα θα κτισει για το μελλον.
Ετσι θα γουσταρα.
Αλλα αλλες οι βουλες των διοικουντων.

br fun_atic είπε...

Να μην ξεχνάμε ένα πράγμα. Για πρώτη φορά στα χρονικά έχουμε επαγγελματική διοίκηση. Αυτό σημαίνει ότι όπως η διοίκηση αυτή θα ενεργήσει βάσει σχεδίου, πολύ συγκεκριμένου οικονομικού πλάνου και χωρίς συναισθηματισμούς, με αντίστοιχο τρόπο πρέπει να κινηθούμε εμείς έναντί της.

Η εποχή άλλαξε.

Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι είτε το θέλουμε είτε όχι, τα μπλογκ έχουν πάψει εκ των πραγμάτων να αποτελούν ένα απλό διαδικτυακό ημερολόγιο άνευ σημασίας. Η κεντρική ανάρτηση (σε μικρό βαθμό) και η συζήτηση που ακολουθεί ( σε συντριπτικό βαθμό) μπορεί να διαμορφώσει άποψη.

Να μην ξεχνάμε επίσης ότι όσοι θέλουμε να διαμορφώνουμε άποψη είμαστε συντριπτικά οι περισσότεροι.

Αφού τα πράγματα έχουν έτσι, οφείλουμε όλοι (και όσοι έχουμε μπλογκ και όσοι ποστάρουν) να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο της αξιοπιστία των μπλογκ.Αν γίνουμε αναξιόπιστοι, θα έχουμε φτάσει στο τέλος μας.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα και καλά να τα κάνει το γεγονός ότι η αγαπημένη μας ομάδα εμφανίζεται στον τύπο ως ζητιάνος δανεικών παικτών από μόνο του αποτελεί μία δυσφήμιση για τον σύλλογο και επομένως αντικείμενο κριτικής.
Επίσης αντικείμενο κριτικής αποτελεί το γεγονός ότι άνθρωποι που πονάνε για την ομάδα δεν έχουν καμία ενημέρωση για τίποτα. έστω και μία δήλωση "μην ανησυχείτε κάνουμε το καλύτερο".
Εγώ όπως και άλλοι τις ανησυχίες μας γράφουμε, αν εκτεθούμε τόσο το καλύτερο, τουλάχιστον για μένα.
Πέρσι πάντως με τον τσαρλατάνο δεν εκτεθήκαμε, ούτε με το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στην ΚΑΕ προσωπικά εκτέθηκα.
Απλά κάποιοι βλέπουμε το κακό να έρχεται και ανησυχούμε.

Βαγγέλης είπε...

Οποια και αν είναι η ομάδα μας είτε με γνωστά ονόματα είτε με δανεικούς είτε με νεαρούς παίκτες θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και να κρίνουμε σε βάθος χρόνου. Δεν γίνεται διαφορετικά. Οι πρώτες αλλαγές έγιναν σε τεχνικό και διοικητικό επίπεδο. Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι επιλογές θα μας βγουν.
Σχετικά με την πρώτη προπόνηση είμαι κατά του να γίνει στο Απήλιον λόγω απόστασης.
Για το παγκόσμιο δηλώνω συμμετοχή αλλά περιμένω ενημέρωση για την ώρα ώστε να σιγουρέψω ότι θα έρθω.

Costix είπε...

@brfun,
στην εταιρεια του Μαρινακη (οπως εχω ξαναγραψει) εργαζεται ως διεθυντικο στελεχος ο Προεδρος του ερασιτεχνη Πανιωνιου Γερασσιμος Βεντουρης, ο οποιος και σιγουρα σφυριξε στον Μαρινακη τα περι του χαρακτηρα του Ραμπνταν.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως και εγω ειμαι μεσα, αρα sofar 7.

Katrinos, Timoros κλπ ????

Costix είπε...

Sorry, 8 με τον Βαγγελη.

zamis είπε...

Για μενα απλα ο Μαρινακης θελει να φερει μεγαλο ονομα στο γαβρο και πεταξε την μπανανοφλουδα Ραμνταν στον Λινεν μπας και τσιμπησει και γλυτωσει την αποζημιωση.Αλλα ο Γερμανος βεβαια δε γλιστρησε..

br fun_atic είπε...

Θα σας θυμίσω ότι την κακή πορεία της ομάδας επί Φερέρα την είδαμε όλοι από την πρώτη στιγμή. Και επισημάναμε από το πρώτο παιχνίδι όλα τα προβλήματα.
Το διάστημα της καλής πορείας της ομάδας, ο Φερέρα ευτύχισε να εισπράξει διθυραμβικές κριτικές, μολονότι δεν είχε επιλύσει κανένα πρόβλημα. Αυτό κατά τη γνώμη μου ήταν ένα μεγάλο πλήγμα.
Στον βαθμό που με αφορά, θα προσπαθήσω να μην την πατήσω κατ' αυτό τον τρόπο. Θα σχολιάζω μόνο αυτά που βλέπω ή μόνο αυτά για τα οποία έχω βάσιμα στοιχεία.

zamis είπε...

Α και Ελληνες δεν ειναι μονο οι under 13,υπαρχουν ακομα κι αλλοι σ'αυτη την χωρα..

Costix είπε...

Ο Ευτυχιξ εχει πεσει σε αυστηρη διαιτα (του ανεβηκε και αυτουνου το ζαχαρακι) και δεν θελει να την χαλασει με κανενα τροπο, αρα δεν παιζει για το Παγκοσμιο. Τι να κανουμε, η υγεια προηγειται.

br fun_atic είπε...

Αυτό που λες nk99 το έκανα όταν απέναντί μου είχα τον Τσακίρη ή Πανιώνιους. Όταν απέναντί μου έχω επαγγελματίες manager το βλέπω διαφορετικά.
Προσωπικά δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω στον κ.Κιντή περισσότερα credits απ'όσα ενδεχομένως θα δικαιούται.
Καταλαβαίνω πως το εννοείς αυτό με την έκθεση. Κι εγώ το έχω σκεφτεί. Θα επιφυλάξω όμως το δικαίωμα στον εαυτό μου να μην επιτρέψω να εκτεθώ από τον κ. Κιντή.Αν ήταν ο Τσακ στη θέση του δεν θα είχα πρόβλημα.
Το ίντερνετ δεν μου δίνει τη δυνατότητα να σου αναλύσω ακριβώς όσα σκέφτομαι.Αντιλαμβάνομαι ότι αυτά που γράφω φαίνονται κάπως στυφά. Μακάρι να συναντηθούμε κάποια στιγμή από κοντά και να τα πούμε καλύτερα.

zamis είπε...

Δλδ ο Κιντης δρα αυτοβουλως? αστεια λεμε?

br fun_atic είπε...

Δεν ξέρω αν δρα αυτοβούλως ή όχι.
Ξέρω ότι στο μυαλό μου έχω τρία χρονικά σημεία.
1. Πρώτη προπόνηση (που, πότε, με ποιούς).
2. Ξεκίνημα προετοιμασίας και πρώτα φιλικά (με ποιους).
3. Τέλος μεταγραφικής περιόδου και τελευταία φιλικά.
Δεν χρειάζεται να εκτεθούμε. Κυριακή κοντή γιορτή.

Griniaris είπε...

Ο κ.Κιντής έχει ήδη εκτεθεί απέναντί μας σύμφωνα με όσα μας είπε κατά πρόσωπο,άρα έχει ο ίδιος δώσει το δικαίωμα της αμφισβήτησης.Πως είναι δυνατόν να εκτεθούμε;Τρανό παράδειγμα η αναβολή της συνέντευξης τύπου...

zamis είπε...

Τι να πει griniari μου,οτι παμε για 2 τερματοφυλακες δανεικους?

Costix είπε...

Για κουλαρετε λιγο ρε babes.
Σας θυμιζω οτι η μπαλιτσα ειναι για να περναμε καλα και οχι να μας βγαινουν τα σωθικα. Οτι ειναι να γινει θα το δουμε συντομα, και τοτ τα λεμε. Μεχρι τοτε λιγο υπομονη (και κανενα φραπογαλο) δεν βλαπτει.

Griniaris είπε...

Έχεις ένα point zamis...Ας μας έλεγε καμμιά ιστορία από τις μακρινές και εξωτικές χώρες που ταξίδεψε...

zamis είπε...

Ναι,να πιναμε και κανα κοκτεηλ

Costix είπε...

@pgss4ever(sotiris)
Θα σε δουμε στο Παγκοσμιο, αγορακι μου ???

br fun_atic είπε...

Τα μπλογκ μπορούν να σχολιάσουν μόνο ειδήσεις και ανακοινώσεις. Όχι φήμες, σχόλια, διαρροές και υποτιθέμενες δημοσιογραφικές πληροφορίες. Εκεί είναι η φάκα.

Griniaris είπε...

Παρεπιπτόντως zamis,δεν είδα να δηλώνεις συμμετοχή.ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να μην έρθεις.Τα θέατρα κλπ. θα σου φαίνονται παιδική χαρά μετά...

br fun_atic είπε...

Είναι προφανές πάντως ότι δεν μιλάμε για παγκόσμιο

br fun_atic είπε...

Είναι προφανές ότι όλοι μας έχουμε ξενερώσει. Απλά το δείχνουμε με διαφορετικό τρόπο.

zamis είπε...

Δυσκολευομαι griniari,το παλευω

zamis είπε...

http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=67404

lalala

IWN1998 είπε...

Δεν καταλαβαίνω πως θα αποδειχθούμε αναξιόπιστοι και έναντιον ποιών , της διοίκησης ή του κόσμου;
Κριτική κάναμε, κριτική κάνουμε και χωρίς ίδια συμφέροντα και αν κάνουμε και κάποιο λάθος, έχουμε το ΘΑΡΡΟΣ να το παραδεχθούμε.
θα αποδειχθούμε αναξιόπιστοι μη δείχνοντας υπομονή και εγκαρτέρηση; Δεν νομίζω ότι έχει γίνει και καμμιά ιδιαίτερα βαριά επικριτική αντιμετώπιση ως τώρα και μάλλον υπομονετική είναι η τακτική. Το να μην λέμε τίποτα προφανώς δεν γίνεται νομίζω ... και δεν προσφέρει και τίποτα. Αλλά όταν κάποιος θεωρεί την κριτική γκρίνια και μάλιστα απίστευτη για οπαδούς ομάδας που δεν παίρνει τίτλους, προφανώς και θα τον πειράζει το οτιδήποτε. Εμένα κάτι τέτοιο μου θυμίζει καθεστώτα στυλ Βόρειας Κορέας που δείχνουν στιγμιότυπα μόνο με τις επιθέσεις της ομάδας τους από το Μουντιάλ. Αν θέλουμε κάτι τέτοιο στον Πανιώνιο λυπάμαι. Και δεν νομίζω ότι είναι έτσι έστω και με εκτός Πανιώνιων φρονημάτων Πρόεδρο.

Όσο για τις καλες κριτικές στο Φερέρα που ... μας εξέθεσαν περυσι ... στο καλό διάστημα της ομάδας, η περίπτωση Φερέρα θέλει βαθιά ψυχανάλυση, γιατί όντως εκείνη την περίοδο έπαιξε καλό ποδόσφαιρο η ομάδα και αυτό που βλέπαμε ήματσαν υποχρεωμένοι να το πούμε. Αν τώρα υπόβοσκαν διάφορα στα αποδυτήρια, στα προσωπικά του Φερέρα που ήθελε να φύγει, στα οικονομικά που δεν χώραγαν Ρεκόμπες, στην ιδιοσυγκρασία Φερέρα που δεν ήταν κοόυτς πάγκου, αυτά είναι θέματα που θα έπρεπε άλλοι να τα έχουν δει και αυτοί εξετέθησαν πιότερο. Και μάλισατ οι ίδιοι έβγαιναν και κατηγορούσαν τότε τα "λευκά μαντήλια" με ειρωνία, όταν και παρά την καλή εκείνη πορεία, τα περισσότερα blogs ποτέ δεν αρνήθηκαν την ορθότητα και αναγκαιότητα εκείνης της αυθόρμητης ενέργειας των φίλων της ομάδας, που κακά τα ψέμματα ήταν και η πιο πολιτισμένη διαμαρτυρία, που έχω δει χρόνια τώρα στον Πανιώνιο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

br fun_atic είπε...

Σε κάθε μπλογκ προφανώς και ο καθένας μας λέει την άποψή του, την οποία τεκμηριώνει πάνω σε ειδήσεις.
Θεωρώ ότι κινδυνεύω να εκτεθώ έναντι του οποιουδήποτε με διαβάζει αν σχολιάσω φήμες και διαρροές.

Για να στο πω και μονολεκτικά. Από εμένα ο κος Κιντής θα λάβει μόνο όσα μπράβο θεωρώ ότι του αξίζουν και θα προσπαθήσω να μην λάβει καμία συγνώμη.Ήρωα πάντως δεν θα τον κάνω.

br fun_atic είπε...

Διευκρίνηση: Δεν διαφωνώ με την κριτική που έχει γίνει ως προς τις αποδεσμεύσεις - αγορές κ.λ.π παικτών.
Απλά την ολοκληρωμένη άποψή μου θέλω να την καταθέσω όταν θα είμαι περισσότερο σίγουρος για όσα θα διατυπώσω.

IWN1998 είπε...

Ορθό και κατανοητό.

pgss4ever είπε...

Kalimera kai apo mena .Sorry alla aftes tis meres ginete panikos sth douleia kai den eime uptodate me to blog. poly tha haro na parevretho sto pagkosmio eite sto Koropi H sth Nea sMyrnh h opou allou hriastei....

amanAM είπε...

Δεν συμφωνώ με το σκεπτικό σου Μπρφανάτιε.

Δεν είμαστε δημοσιογραφικοί οργανισμοί για να κρινόμαστε για την αξιοπιστία μας. Για πες μου εσύ, που θέλεις να είσαι αξιόπιστος, πότε θα μάθουμε όλες τις ίντριγκες περί Λίνεν, περί Φερέρα, περί οποιουδήποτε ώστε να κρίνουμε αξιόπιστα?

Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να κρίνουμε με βάση όσα φαίνονται, όσα καταλαβαίνουμε, και όσα υποθέτουμε με βάση τα προηγούμενα. Και εγώ προσωπικά, αυτό κάνω, και θα συνεχίσω να το κάνω.

Εσύ, προσπάθησε να είσαι «αξιόπιστος».
Καλή επιτυχία σου εύχομαι.

Λες για τον Φερέρα… Πότε εκτεθήκαμε επί Φερέρα?
Του κουνούσα μαντηλάκια μαζί με όλους τους άλλους στο γήπεδο, τα αποτελέσματα δικαίωσαν τον Φερέρα για ένα διάστημα, και εν συνεχεία καταντήσαμε με μια ομάδα να σέρνεται, παίκτες με ψυχολογία στο μηδέν, και ακόμα μέχρι σήμερα, δεν έχω ακούσει καμία κριτική για το ποιος και τι έφταιξε για όλα αυτά, ακόμα ακούω θετικά σχόλια για τον μαίτρ της τακτικής!!! Ποιος εκτέθηκε λοιπόν?

Όταν ο Κιντής θα φεύγει νύχτα, θα είναι πολύ αργά για κριτική. Μακάρι να δούμε μπάλα και αποτελέσματα, που να μας κάνουν να παραδεχτούμε πως είναι πετυχημένος. Εάν πετύχει, θα έχει κάνει απλώς την δουλειά, για την οποία προσελήφθη. Εάν αποτύχει, λέτε να βάλει την σκούπα του να κλάψει, επειδή θα τον βρίζουμε?

Θεωρώ ότι κάπου έχεις μπερδευτεί για τον «ρόλο» μας. Και δυστυχώς, έχω αρχίσει να υποψιάζομαι τον δικό τους ρόλο, στις συγκεντρώσεις και στα παγκόσμια μας. Τι θέλουν από εμάς? Μήπως ακριβώς αυτό που εσύ έχεις αρχίσει να παθαίνεις? Να μας ευνουχίσουν και να μας αναγκάσουμε με τον τρόπο τους να αυτολογοκρινόμαστε?

amanAM είπε...

Και κάτι ακόμα…

Τους οργανωμένους, έχεις αμφιβολίες ότι τους ελέγχουν και τους κατευθύνουν?
Τους δημοσιογράφους (που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ομάδας μας) δεν τους ελέγχουν?

Ποιόν δεν ελέγχουν, μέχρι στιγμής?
Εμάς!

Ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος να μας γνωρίσουν, και να μας κάνουν παρέα…
Τυχαίο?
Δεν νομίζω!!!

br fun_atic είπε...

Το αν ευνουχίστηκα θα το δεις στον χρόνο που θα επιλέξω εγώ.

amanAM είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
amanAM είπε...

δεν είπα εάν πέτυχαν τον στόχο τους, δεν πιστεύω ότι ανήκεις σε αυτούς που ευνουχίζονται, ελπίζω να μην με διαψεύσεις...

Costix είπε...

Επειδη μερες τωρα παρακολουθω ανελλειπως τα τεκτενομενα, χωρις να σχολιαζω, Θα ηθελα εδω να κανω μια παρατηρησουλα, για του στραβου το δικιο.

Απο το (απολυτα σωστο) οτι η ΠΑΕ εχει τους φιλαθλους της τελειως ανημερωτους οσον αφορα σχεδιασμο της ομαδας και μεταγραφικες κινησεις κλπ, εως το θεωρημα του ΑΜΑΝΑΜ (που αρκετοι ασπαστηκαν ηδη) οτι ο Τσακ προσελαβε τον Κιντη για να πουλησει την ομαδα κομματι-κομματι (σαν ειδικος στα Μ&Α's), it's a long way to Tipperary (οπως λεει και το τραγουδι).

Μου θυμιζει αυτον που πρωι πρωι τραβαει ενα χαστουκι στη γυναικα του, και οταν αυτη διαμαρτυρεται οτι δεν εκανε τιποτα, της λεει, ''ξερεις εσυ, κατι θα κανεις μεχρι το βραδυ''.

Επισης, πιστευω οτι δικαιωμα συμμετοχης στα Παγκοσμια εχουν ολοι οσοι ασχολουνται με το Πανιωνιο ιντερνετ, ειτε ειναι απλοι φιλαθλοι ειτε μελη της ΠΑΕ, ειτε εχουν οποιαδηποτε αλλη ιδιοτητα.

Να μην ξεχναμε ποτε το δικαιωμα γνωμης και φωνης σε ολους, κρατωντας απο την αλλη παντα το δικαιωμα της καλοπιστης και τεκμηριωμενης κρητικης. Αλλιως θα γινουμε φραξια, που δεν ταιριαζει με την Πανιωνια κοσμοθεωρια. Παντα μεσα απο την αντιθεση βγαινει η συνθεση, μην το ξεχνατε.

br fun_atic είπε...

Μη μου βάζεις τέτοια βάρη. Άνθρωπος είμαι, μπορεί να σφάλω και να απογοητεύσω τον οποιονδήποτε.
Θέλω να ξέρεις ένα πράγμα (που είμαι βέβαιος ότι το ξέρεις). Με ενδιαφέρει πάρα πολύ η συνέχιση ύπαρξης των μπλογκ.Μπορεί να κάνω λάθος αυτή τη στιγμή. Όμως διαβλέπω κίνδυνο. Δεν θέλω να επιστρέψουμε στις εποχές που δεν υπήρχε Πανιώνιο μέσο έκφρασης. Αυτό είναι όλο.

zamis είπε...

Tι,θα ερθει ο President Mahmoud Ahmadinejad και θα κοψει ιντερνετ και δορυφορους?
Θα βαλουμε ανεμιστηρες:)

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Πω πω Αμαναμ φίλε μου, το χόντρυνες το πράμα!
Έχε λίγη καλή πίστη βρε αδελφέ. Δηλαδή, γιατί σώνει και καλά το ενδιαφέρον Τσακ. για τα παγκόσμιά μας να περιορίζεται στο να μας "ευνουχίσει" απ' το να λέμε τη γνώμη μας; Μήπως μπορεί; Εμείς θα λέμε ούτως ή άλλως αυτό που σκεπτόμαστε. Άντε, να το λέμε λίγο πιό κομψά, επειδή τον γνωρίσαμε από κοντά, έ και δέν είναι πρέπον να τον βρίζουμε κιόλας. Αλλά σιγά μήν μας εμποδίσει η γνωριμία μας να πούμε όλα αυτά που θέλουμε, μας ανησυχούνε, μας πικραίνουνε, κ.λ.π.
Δέν μπορεί δηλαδή, απλά να ήθελε να γνωρίσει αυτούς τους ωραίους τύπους που γράφουνε στα μπλόγκ, που λένε τη γνώμη τους, που έχουν ωραίες ιδέες και στο κάτω κάτω δέν έχουν καμμία ιδιοτέλεια, ούτε προσβλέπουν πουθενά, αλλά απλώς αγαπάνε την ομάδα κι ενδιαφέρονται μόνο για το καλό της;

br fun_atic είπε...

Η ουσία είναι μία. Αυτή τη στιγμή η ομάδα φαίνεται να έχει κάνει αρκετές αποδεσμεύσεις (δεν ξέρουμε με σιγουριά πόσες) και δεν έχει αποκτήσει παίκτη ούτε για δείγμα.Πρώτη άποψη θα έχω στην πρώτη προπόνηση.Δεν θα κρίνω διαρροές, ούτε φήμες, αλλά μόνο αυτό που θα δουν τα μάτια μου.

Costix είπε...

Μηπως εκτος απο τα καλα νεα για την υγεια του Λολο, επρεπε να μαθουμε και κανενα νεο για την κατασταση που βρισκεται και ο Ριερα, που και εκεινος εκανε σοβαρη εγχειρηση ??
ΠAE, could you please let us know ??

br fun_atic είπε...

Αυτό είναι κάτι που το έχω επισημάνει εδώ και πολλές ημέρες. Όσο λοιπόν διαφωνούμε για το αν είναι καλό ή κακό να πάρουμε δανεικούς παίκτες, έχουμε ξεχάσει ότι ένα βασικότατο στέλεχός μας έχει υποστεί μια πολύ σοβαρή επέμβαση και δεν έχουμε την παραμικρή ενημέρωση για την πορεία της υγείας του.

zamis είπε...

Γιατι το χοντρυνε ο AmanAm?
Ενταξει,ουτε εγω πιστευω οτι ο Τσακ εχει σχεδια κομματιαστης διαλυσης της ομαδας,το αντιθετο,οσο για το προπονητικο,καλα κανει και ανηκει στον Τσακ,δεν παυει αφ'ενος να ωφελει το συλλογο και αφ'ετερου να ειναι ενα σπουδαιο εργο που κανεις μεχρι τωρα δεν εκανε.
Απο την αλλη,ο AmaAm αυθορμητα γραφει αυτο που του ερχεται και εκφραζει και φοβους αυτολογοκρισιας.
Για μενα απο τη στιγμη που δεν εμπλεκονται ιδια οφελη ο καθενας εχει το δικαιωμα ελευθεριας της σκεψης του(που μαλιστα απο τη στιγμη που δημοσιοποιειται φορα παρτιδα δειχνει και την αθωοτητα των προθεσεων)και το στυλ του.
Φορτσα!

br fun_atic είπε...

Νομίζω ότι έχουμε χάσει την ουσία του θέματος.
Η διοίκηση έχει την υποχρέωση κατά την έναρξη του πρωταθλήματος να παρουσιάσει μια πλήρως ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα έχει την ποιότητα να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη. Αφού αυτός είναι ο στόχος, δεν μπορεί να μας παρουσιάσει τότε τίποτα λιγότερο. Άρα το αν η ομάδα θα έχει ελλείψεις θα το ξέρουμε τότε και όχι τώρα.

Για ποιο λόγο λοιπόν να κάνει κάποιος κριτική κατά την πρώτη προπόνηση; Ο λόγος είναι απλός. Αν κατά την πρώτη προπόνηση δεν υπάρχει σχεδιασμένος ο βασικός κορμός της ομάδας δηλαδή αν στην περίπτωσή μας δεν έχουν έρθει κάποιοι υπερπολίτιμοι παίκτες, όπως ικανός τερματοφύλακας, αριστερό μπακ, σέντερ μπακ και σέντερ φορ, τότε είναι βέβαιο ότι η προετοιμασία της ομάδας δεν μπορεί να διεξαχθεί ομαλά.

Το σημείο αυτό είναι εξίσου σημαντικό με το αν η ομάδα θα έχει επαρκώς στελεχωθεί κατά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Διότι αν η ομάδα δεν έχει δέσει μέχρι τότε θα είναι πιθανό να βγούμε εκτός στόχων, ακόμη κι αν θεωρητικά έχουμε καλύψει όλα μας τα κενά.

Η διαφωνία μου δεν είναι σ' αυτά που γράφετε, αλλά στον χρόνο που επιλέγετε να κάνετε την κριτική σας.Το ότι δεν την κάνω τώρα δεν σημαίνει ότι δεν βλέπω, ότι δεν καταλαβαίνω ή ότι χαρίζομαι σε κανέναν.Μάλλον έχουμε διαφορετικό timing

br fun_atic είπε...

Γι' αυτό και προσωπικά βάζω κάποια συγκεκριμένα χρονικά σημεία:
1. Πρώτη προπόνηση.
2. Έναρξη της προετοιμασίας.
3. Φιλικά
4. Λήξη μεταγραφικής περιόδου.

Το κάθε χρονικό σημείο παίζει και διαφορετικό ρόλο.

br fun_atic είπε...

Ξεχνάτε επίσης κάτι πολύ βασικό. Ο Στόρε δεν είναι Φερέρα. Απ' ότι μάθαμε προπόνησε για κάποιο διάστημα την ομάδα και είδε τα φιλικά. Δεν πήγε για διακοπές αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου.Αφού λοιπόν λειτουργεί όπως λέει σε καθαρά επαγγελματικό επίπεδο, θα φανεί από το αν έχει στη διάθεσή του τους παίκτες που χρειάζεται κατά την έναρξη της προετοιμασίας.
Επειδή πάντα ρωτούσα το ποιος αναλαμβάνει ποια ευθύνη στην ομάδα, η απάντηση που είχα ουσιαστικά λάβει είναι ότι υπεύθυνος για θέματα ομάδας, παικτών κ.λ.π είναι ο κος Στόρε, ενώ ο κος Κιντής αναλαμβάνει τη συνολική ευθύνη. Αυτό βέβαια δεν εξηγεί τα ταξίδια για την ανακάλυψη παικτών.
Προφανώς λοιπόν και έχουμε πολλά πράγματα να πούμε στο επόμενο διάστημα.Θεωρώ ότι έχετε πέσει στην παγίδα να κάνετε κριτική σε λάθος διάστημα, τη στιγμή που πρέπει να περιμένετε μόλις μία εβδομάδα.

General Tanz είπε...

@ BRFUN
Respect για τα 4 χρονικα σημεια αλλα και την διαφορα βαρυτητας εκαστου εξ αυτων.

Αποψη για τα τεκταινωμενα θα εχω σιγουρα μετα το 3ο χρονικο σημειο.
Την οποια φυσικα και θα γραψω, αλλα ΤΟΤΕ.

zamis είπε...

Οταν επι δυο χρονια εχει καει η γουνα σου βλεπεις τον τριτο ναρχεται και φυσας και το γιαουρτι.
Εξ'αλλου κανεις δεν περιμενει να δικαιωθει απο την Ιστορια για την ορθοτητα των αποψεων του.

br fun_atic είπε...

Μέχρι και σήμερα είχαμε αποδείξει ότι μπορούμε να μιλάμε συγκροτημένα και με επιχειρήματα. Δεν θυμάμαι ποτέ να αναλύσαμε θεωρίες συνωμοσίας και φήμες. Γι' αυτό πιστεύαμε (και έτσι ήταν) ότι ξεχωρίζαμε από το υπόλοιπο Πανιώνιο ίντερνετ.

Είναι λογικό και επόμενο να υπάρχει φόβος και πανικός, πλην όμως δεν σημαίνει ότι για τον λόγο αυτό θα αφήσουμε να μας πάρει από κάτω και να χάσουμε τα στοιχεία εκείνα που μας έκαναν ως μέσο να ξεχωρίζουμε.Αυτό εννοώ αξιοπιστία.

@general
δυστυχώς στο τρίτο σημείο μπορείς να κάνεις μόνο ελάχιστες διορθωτικές αλλαγές. Δεν μπορείς τότε να φτιάξεις τα χοντρά.Η ομάδα πρέπει να ξεκινήσει προετοιμασία (άντε να δεχθώ το σημείο που αναχωρεί για το εξωτερικό) κατά το δυνατό πληρέστερη.

zamis είπε...

Απολυτα αντιληπτο και ορθον,που λεει και ο Ιωνας.
Αλλα δε βλεπω που ξεφυγαμε.Για δανεικους διαβαζουμε συνεχεια,για πωλησεις της μισης ομαδας επισης,και για κατι καζαγκουγκου που θαρθουν με βουβουζελες μεσω υπερατλαντικων δικτυων.
Mε απειρο προπονητη κατωτερου πρωταθληματος και απιθανο προεδρο.

IWN1998 είπε...

Δεν ήθελα να ξαναεπέμβω σεβόμενος την άποψη του BRF, που έχει λογική βάση, έστω και αν μπορεί να έχει κάποιος αντιρρήσεις.
Το κάνω όμως γιατί βλέπω τα milestones και πιστεύω ότι πολύ πριν την επίσημη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, η ΠΑΕ θα κηρύξει λήξη των δικών της μεταγραφικών κινήσεων, όπως έκανε και πέρυσι και κατά συνέπεια καλό είναι να το έχετε υπ' όψη σας ότι μπορεί να υπάρξει ένα τέτοιο ενδιάμεσο σημείο.

Επίσης υπάρχουν και κάποια δεδομένα ήδη. Τρεις παίκτες λέει ότι θα πάρει ο άνθρωπος και ίσως τους ανακοινώσει όλους μαζί. Μετρήστε τα κενά. Τερματοφύλακα(ε)ς, Σέντερ μπακ, Αριστερός μπακ, αμυντικό χαφ (αντί Νικολάου, Καστελιόνε ίσως Κούμο), επιτελικός χαφ, σέντερ φορ. Για τα υπόλοιπα ελπίζει σε δανεισμούς, ίσως ούτε καν σε ελεύθερους παίκτες.
Υπάρχουν λοιπόν κάποια δεδομένα με βάση τα οποία η κριτική έχει μια συνεχή ροή. Και είναι συνάρτηση του χρόνου.
Τώρα αν θέλουμε να την δούμε με βάση διακριτές τιμές της, δεν είναι μαθηματικώς άτοπο, απλά η μια μέθοδος δεν αποκλείει την άλλη.
Μόνο που στην περίπτωση των διακριτών τιμών θα κάνουμε μεν αξιόπιστότατη κριτική αλλά πιθανόν πολύ αργά.
Ούτως ή άλλως θεωρώ ότι οι σχεδιασμοί Κιντή είναι πιθανότατα αποδεκτοί από την ιδιοκτησία λόγω οικονομικής δυσπραγίας και μπορεί να είναι σχεδόν μονόδρομος... Το ότι πιστεύει ο ίδιος πως με αυτούς τους σχεδιασμούς μπορεί να μεγαλουργήσει και έβαλε υψηλότατους στόχους είναι από τη μια καλό γιατί δείχνει αισιόδοξο άτομο με πίστη σε ότι κάνει από την άλλη όμως έβαλε ο ίδιος τον πήχυ με τον οποίο θα κριθεί και τον οποίο οι γύρω του πρέπει να ειναι ιδιαίτερα αισόδοξοι σαν κι εκείνον για να τον συμμεριστούν πέρα από λογικές και δεδομένα του παρελθόντος, που αντίκεινται στην επι΄τυχή έκβαση τέτοιων σχημάτων. Οι εποχές όμως όντως έχουν αλλάξει πολύ και κανείς δεν ξέρει...Εξου και συμμερίζομαι τα του BRF λεγόμενα και περιμένω υπομονετικά, γράφοντας που και που και κανένα ξώφαλτσο σχόλιο.

br fun_atic είπε...

Μπορεί να έχει ζητήσει χιλιάδες δανεικούς από δεκάδες ομάδες. Το θέμα είναι πόσους θα φέρει, τι ποιότητας θα είναι και με τι συμφωνία θα έρθουν. Θα συζητήσουμε λοιπόν πάνω στη βάση του τι γράφουν οι φυλλάδες ή του τι θα δουν τα μάτια μας;

Για τις πωλήσεις της μισής ομάδας:Μπορεί να πουληθεί ή να μην πουληθεί. Από την άλλη δεν θέλω να κάνω ήρωα κάποιον που θα φέρεται ότι δεν πούλησε παίκτη για τον οποίο υπήρχε μόνο φημολογούμενο ενδιαφέρον.Ήρωας είναι μόνο αυτός που καταφέρνει να κρατήσει παίκτη όταν υπάρχει απτό ενδιαφέρον άλλης ομάδας.

Αν σου πω ότι θα σου φέρω τον Ντρογκμπα και δεν το κάνω τότε γελοιοποιούμαι. Αν παρουσιαστεί ότι δεν έδωσα ένα παίκτη για τον οποίο υπήρχε φημολογούμενο ενδιαφέρον, τότε μπορεί και να γίνομαι ήρωας άνευ λόγου. Αυτό δεν το θέλω.Αλά μιλάω για πάρτη μου

br fun_atic είπε...

Το αργά και το νωρίς Ίωνα είναι σχετικό. Η σωστή κριτική θεωρώ ότι γίνεται βάση πεπραγμένων.

Πεπραγμένα δεν θεωρώ τις φήμες και τις διαρροές, αλλά τις επίσημες ανακοινώσεις και τα όσα μπορώ να δω με τα μάτια μου.

Για την ώρα δεν μπορώ να διαπιστώσω τίποτα και δεν έχω διαβάσει καμία επίσημη ανακοίνωση.Σε αυτό θα προσθέσετε ότι οι περίφημοι ρεπόρτερ των εφημερίδων δεν έχουν κάνει την παραμικρή αποκάλυψη. Φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με το "ρεπορτάζ" τους.

Ron Barceló είπε...

Εδώ ρε σεις, χτυπάμε τον πολύπειρο Ψωμα για αδιαπέραστη άμυνα, τη μόνη κ πραγματική ποδοσφαιρική Τιτίκα (ποιος Ανρί μωρέ) Μπουένγκο για βαρύ πυροβολικό μπροστά κ τον γίγαντα Καρνεζη του λαγού για πρώτο(!!!) τερματοφύλακα κ εσείς εμφιβάλλετε για το πού βαζίζει η ομαδα φέτος?!
Δεν θα μείνει συκώτι για συκώτι από τα ξύδια στο τέλος...
ΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Θέτω το εξής ερώτημα.
Δέχεστε ο Πανιώνιος να πάρει δανεικό από το ΠΟΚ?
Ποιάς κατηγορίας ομάδες δανείζονται από το ΠΟΚ?
Δεν υιοθετώ τα δημοσιεύματα ότι σώνει και καλά ζητιανεύουμε στο ΠΟΚ γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουμε τέτοια δείγματα.
Ας κάνουν μεταγραφές την τελευταία μέρα ή καθόλου μπορούν να με διαβεβαιώσουν ότι δεν θα πλήξουν το γόητρο της ομάδας που ο ίδιος ο Τσακίρης το κρατάει (μέχρι σήμερα)ψηλά?

Ανώνυμος είπε...

Ένας σύλλογος γράφει την ιστορία του κάθε μέρα και όχι μόνο την Κυριακή ή την περίοδο των μεταγραφών.

br fun_atic είπε...

Εσένα σε προβληματίζει ο δανεισμός παικτών από το ποκ ή το αν έχουμε εκ των πραγμάτων ισχυρότατο δίαυλο επικοινωνίας με τουλάχιστον δυο εκπροσώπους του;

br fun_atic είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
br fun_atic είπε...

Κάπου διάβασα ότι προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο αδελφός του σιτο

zamis είπε...

Τον Επσταιν λεει δεν τον θελουν χοχοχο

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/89182-δεν-θέλουν-ούτε-τον-επστάϊν

Costix είπε...

Εγω διαβασα οτι ο Τσακ φερεται ως φαβορι για Προεδρος της σουπερ λιγκα για την νεα περιοδο. μαλλον καλο αυτο.

br fun_atic είπε...

Είναι ο βελιτς στο Κορωπί ή ο ρεπόρτερ μου θέλει οφθαλμίατρο;

zamis είπε...

θα παρουμε τον βελιτς δανεικο?

Griniaris είπε...

Πρώτη φορά βλέπω να "τσακώνονται" κάποιοι για το αν έχουν το δικαίωμα να τσακώνονται.

Το θέμα είναι ότι δεν κάνουμε κριτική,γιατί δεν υπάρχουν ενέργειες να κρίνουμε.Ανησυχίες και παράπονα εκφράζουμε,άλλοι λίγο πιο έντονα κι άλλοι λίγο πιο ήσυχα...

br fun_atic είπε...

Και να ρωτήσω και κάτι;είναι χειρότερος ο καλός δανεικός που έρχεται με δικαίωμα αγοράς από το ελεύθερο παλτο στο οποίο κάναμε πολυετες συμβόλαιο και αποζημιωναμε στον χρόνο;

zamis είπε...

Οχι δεν ειναι αλλα πρωτον ο δανεικος πρεπει ναναι καλος,δευτερον να θελει να μεινει,τριτον να μπορεις να πληρωσεις την ομαδα του για να τον παρεις.Πολλα τα αν.
Και φυσικα ειναι και θεμα ποσοι ειναι οι δανεικοι με οπτιον.Αλλο ενας αλλο τεσσερις ας πουμε.
Και γενικοτερα δεν κτιζεις με δανεικους,πως να το κανουμε.

br fun_atic είπε...

Η εμπειρία λέει ότι δεν χτιζεις και με ελεύθερους β ή γ διαλογής.το σίγουρο είναι ότι έχουμε μαύρα μεσανυχτα.

Griniaris είπε...

Δεν έχω τίποτα με τους δανεικούς,αλλά δυστυχώς καλό δανεικό από το ΠΟΚ δεν πρόκειται να βρεις,κι αν βρεις δεν μπορείς να τον αγοράσεις.Αντιθέτως έναν-δυο δανεικούς από καλύτερα πρωταθλήματα μπορείς κάλλιστα να τους αξιοποιήσεις...

lefterix είπε...

Πάντως, εγώ είμαι με τον Αμαναμίξ, επειδή δρώ και σκέφτωμαι παρρορμητικά όπως και αυτός, αλλά εμπιστεύωμαι τον Μπουρουφίξ ως πιό ήπιο (και λόγω επαγγέλματος αν θες..) και πιό σκεπτικιστή...
Γι'αυτό, παρ'ότι είχα κάτι πολύ καυστικές μαντινάδες γιά το Σάββατο, και μετά που διάβασα προσεκτικά την άποψη του μπουρουφίξ, άλλαξα γνώμη και τις άλλαξα...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Έλα ρε Λευτέρη, σιγά μή χωριστούμε και σε στρατόπεδα μεταξύ μας!
Επί της ουσίας συμφωνώ με τις ανησυχίες τού Αμαναμ, απλώς μού φάνηκε λίγο "μπρουτάλ" και ήθελα να το μαλακώσω λίγο το πράμα. Αντώνη, είμαι σίγουρη πως δέν με παρεξήγησες, έτσι;

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Έλα ρε Λευτέρη, σιγά μή χωριστούμε και σε στρατόπεδα μεταξύ μας!
Επί της ουσίας συμφωνώ με τις ανησυχίες τού Αμαναμ, απλώς μού φάνηκε λίγο "μπρουτάλ" και ήθελα να το μαλακώσω λίγο το πράμα. Αντώνη, είμαι σίγουρη πως δέν με παρεξήγησες, έτσι;

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Argy, έγραψες!

Και για νά 'χουμε και το καλό ερώτημα, τί γίνεται με τους δικούς μας δανεικούς σε άλλες ομάδες; Κανένας δέν ψήθηκε ακόμα;

amanAM είπε...

Να σου πω την μαύρη αλήθεια, αγαπητή Ακραιφνίτσα, είμαι πολύ θυμωμένος μαζί σου, γιατί είπες... πως η γκαρσόνα ήταν Βου.

Εγώ καταλαβαίνω τον Μπρφάνιο, και πιθανόν να έχει δίκιο σε αυτά που γράφει. Όμως η εκ των υστέρων κριτική, στο μόνο που αποσκοπεί, είναι στην απόδοση ευθυνών.

Προτιμάω να βιάζομαι, γιατί εάν η κριτική είναι άδικη, μικρό το κακό, εάν είναι δίκαιη, τότε θα το σκεφτούν δεύτερη και τρίτη φορά πριν πράξουν αυτά για τα οποί κρίνονται, γιατί έχουν καταλάβει πως.. τους πήραμε μυρωδιά, και μετά δεν θα μπορέσουν αν πουν δικαιολογίες τύπου έγινε κατά λάθος, κλπ.

Καλύτερα άδικος, παρά να πέφτω από τα σύννεφα γι αυτό που πάθαμε.

Πιστέψτε με, είναι ο πρώτος που θέλω να έχω άδικο σε όσα λέω. Μακάρι!!!

Θα φέρω ένα παράδειγμα: Ας πούμε πως... ο Κιντής θέλει να πουλήσει τον Ριέρα τον Δεκέμβρη, ενώ είχε υποσχεθεί πως ο Ριέρα δεν θα φύγει. Εάν το υποπτευτούμε, και του πούμε τώρα πως... να αφήσει τα σάπια, κοντά τα χέρια από τον Ριέρα, θα θεωρηθούμε άδικοι και αναξιόπιστοι στην κριτική μας. Όμως... τον Δεκέμβρη, θα έχει θέμα να κάνει αυτό που σχεδίαζε, διότι ποιός θα μας σταματάει τότε να τον ξεφωνίζουμε.

Ενώ εάν δεν πούμε τώρα τους φόβους μας, όταν θα διώξει ανεμπόδιστος τον Ριέρα, μέχρι και σακάτη θα τον βγάλουν, και πως είμαστε τυχεροί που τον δώσαμε θα λένε.

---------

Μέχρι στιγμής, επισήμως δεν μας έχουν πει καν ποιός έφυγε, και που πήγε. Επισήμως, μόνο ο Τζαβέλας έφυγε. Στο τέλος, μπορεί να κρατήσουν τον Σκούφαλη, τον Μπεθέρα και τον Καστελιόνε, και να μας τους παρουσιάζουν σαν ενίσχυση της ομάδας!!! Υπό αυτό το πρίσμα, ο Μπρφάνιος έχει δίκιο.

Θα δούμε. Ένα να ξέρουν: Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί, μέχρι να δούμε τον Πανιώνιο ψηλά, πολύ ψηλά. Μέχρι τότε, δεν είμαστε καλά, δεν έχουμε μυαλό, είμαστε άρρωστοι, με τον Πανιώνιο.

br fun_atic είπε...

Σαφέστατα και δεν έχουμε χωριστεί.Ο κάθε ένας έχει την οπτική και τον τρόπο του. Δεν είμαστε ένα πράγμα. Το βασικό είναι ότι σεβόμαστε ο ένας τον άλλο.

Αυτό που λέω είναι ότι θέλω να κρίνω τις αποφάσεις της διοίκησης και όχι την εικαζόμενη θέλησή της. Για να κάνω κριτική πρέπει να έχω μπροστά μου πράξεις.

Αν για παράδειγμα θελήσω να μπινελικώσω τα παιδιά μου για τις επιδόσεις τους στο σχολείο θα το κάνω την ημέρα που θα πάρουν τον έλεγχο και όχι στο μέσο των διακοπών του καλοκαιριού, [προκαταβολικά για την επόμενη χρονιά.

Κατά τα λοιπά όλα ο.κ
Πάντως είναι γεγονός ότι τρόμαξα μαζί σας το πρωί. Γυάλιζε το διαδικτυακό σας μάτι. Λόγω τιμής

amanAM είπε...

ρε συ φίλε, πολύ καλό το παράδειγμα σου.

Έχεις ένα παιδί που πριν 4 χρόνια, σάτρα πάτρα τα πήγε καλούτσικα στο σχολείο...
Πριν 3 χρόνια, τα κουτσοκατάφερε, αλλά... αμέσως έχασε τους στόχους του, οι προσπάθειες του πήγαν στον βρόντο, η συμπεριφορά του χειροτέρεψε, κάθε τρεις και λίγο έπαιρνε αποβολές, οι βαθμοί του χάλια, κλπ. Έτσι, πέρυσι το καλοκαίρι, άρχισε τις υποσχέσεις... Ζήτησε καινούργιο κομπιούτερ, ζήτησε να πάει σε άλλο φρονιστήριο, ζήτησε υπομονή, και υποσχέθηκε πως φέτος, θα ήταν ένας συνεπής μαθητής, όχι ίσως ο καλύτερος της τάξης, αλλά στους καλούς τέλος πάντων!!!

Τελικά, φέτος τα έκανε ακόμα πιο σκατά!!!

Με το ζόρι πέρασε την τάξη. Και πάλι υποσχέσεις, και πάλι αλλαγές προγράμματος στο κομπιούτερ, άλλα βιβλία και πάλι, άλλο φροντιστήριο...

Ναι, τώρα είμαστε στο καλοκαίρι, το σχολείο αρχίζει τον Σεπτέμβρη, κι εσύ σαν γονιός έχεις κάθε διάθεση να δώσεις άλλη μια ευκαιρία στο παιδί σου, αλλά...

Βλέπεις ότι ο γιός σου, κάνει τις ίδιες ή και χειρότερες παρέες από πέρυσι, όλη μέρα παίζει πλέυ στέησιον, κλπ.

Ε δεν θα τον αρχίσεις τα μπινελίκια?

Θα περιμένεις να χάσει και την νέα χρονιά?

Λες σαν γονιός: Εάν δεν αρχίσω να φωνάζω από τώρα, τον Σεπτέμβρη πάλι τα ίδια θα κάνει!!!

Αυτό κάνουμε, φωνάζουμε από τώρα, έστω και άδικα, γιατί μπορεί φέτος το νεό φροντιστήριο να στρώσει τον γιό σου, αλλά... καλύτερα να τον αδικήσεις, παρά να αφήσεις άλλο ένα καλοκαίρι λάσκα τα λουριά.

Εμένα η υπομονή μου τέλος. Τώρα είναι η ώρα να μου αποδείξουν ότι κάτι άλλαξε. Εάν περιμένω να δω και μετά να κρίνω... φασκελοκουκούλωστα.

Katrinos είπε...

Chill out people !!

Τελικά θα μάθουμε τι ακριβώς γύρευε αυτός ο αντιπαθητικός ο Βέλιτς στο Κορωπι? Μιλάμε για πολλά κιλά αντιπάθειας , σούρχετε να τον πλακώσεις στα χαστούκια, χωρίς να έχει κάνει το παραμικρό ο άνθρωπος (εκτός του ότι είναι βάζελος)
Το τελειωτικό χτύπημα θα είναι να μάθω ότι εντάχθηκε και αυτός στο team....

Τσούκου τσούκου , όλο και κάτι έμαθα κει πέρα θα σας τα πω στη πρώτη ευκαιρία

br fun_atic είπε...

Άλλο παράδειγμα είπα εγώ, άλλο εσύ.

Τελικά ξέρεις που διαφωνούμε; Στο ότι εσύ θέλεις να κάνεις κριτική από τώρα και εγώ αργότερα.Σου είπα τη γνώμη μου, είπες τη δική σου,τοποθετήθηκαν και οι φίλοι και το θέμα τελείωσε.

amanAM είπε...

Οφείλεις όμως να παραδεχτείς, πως στο παράδειγμα με τον μαθητή και το σχολείο, έχω τα δίκια μου.

:-)

br fun_atic είπε...

Δηλαδή μου λες ότι έχω δικαίωμα να αποκαλέσω κάποιον απατεώνα. Αν αυτός δεν είναι δεν θα στεναχωρηθεί γιατί η συνείδησή του θα είναι καθαρή. Αν είναι όμως και εγώ από διαίσθηση τον ξεφωνίσω, μπορεί και να τον αποτρέψω από νέες απάτες.Κάπως too much δεν είναι όλο αυτό;

amanAM είπε...

Κοίτα τι έγινε με την Εθνική...

Στα φιλικά παίζανε σαν να βαριόντουσαν, μέχρι που νομίσαμε πως ο Ρεχάγκελ μας κάνει πλάκα, και θέλει να μπερδέψει τους αντιπάλους...

Τελικά, εναντιον της Κορέας, κατέβασε μια ομάδα για γέλια!!!

Όλοι πέσανε να τους φάνε, και από το πολύ μπινελίκι, πεισμώσανε, και μπήκανε στο παιχνίδι με την Νιγηρία με πείσμα και με πάθος, και χωρίς Χαριστέα, χωρίς Σεϊταρίδη, χωρίς τον Βύντρα σαν σέντερ μπακ κλπ.

Φυσικά σήμερα, δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά, με λίγη τύχη παραπάνω κάτι θα μπορούσε να γίνει... αλλά όλα είχαν χαθεί στο παιχνίδι με την Κορέα, έτσι κι αλλιώς.

Τώρα, ότι και να πούμε, ότι και να κρίνουμε, είναι αργά...

Κάποιος έπρεπε να μπινελικώσει τον Ρεχάγκελ από τα φιλικά, κάποιος έπρεπε να του είχε τραβήξει τότε το αυτί, έλεος πια με τον Χαριστέα και τον Γιούρκα. Έλεος!!!

Κάποιος έπρεπε να τον πιέσει, τότε. Τώρα, ότι και να πούμε...

Τότε όμως, εάν τολμούσε να κάνει κριτική, θα πέφτανε όλοι να τον φάνε... Είναι λάθος στιγμή για κριτική, άσε να δούμε, δεν ε΄χουμε στοιχεία κλπ.

Πριν σπάσει το κανάτι, έριχνε σφαλιάρες ο Χότζας στην κόρη του, για να μην το σπάσει. Αφού έσπασε το κανάτι, όσες σφαλιάρες και να έριχνε, θα είναι αργά...

Φιλάκια θερινά, και εις το επανακούειν. Ξέρω ότι έχω δίκιο, δεν χρειάζομαι επαλήθευση.

:-)

amanAM είπε...

Είπα πως κατά πως φαίνονται τα πράγματα, πάμε κατά διαβόλου. Μακάρι να διαψευστώ.
Αλοίμονο, εάν επιβεβαιωθώ.

Το παιδί, του χρόνου το βλέπω στην ίδια τάξη. Μόνο εάν επιτέλους καταλάβει ότι δεν υπάρχουν σωτήρες, πως πρέπει να βρέξει πόδια για να πιάσει ψάρια, μόνο τότε θα περάσουμε από τα μεγαλόπνοα σχέδια καιτα βαρύγδουπα λόγια, σε έργα.

Μην βάζεις λόγια στο στόμα μου, που ούτε είπα, ούτε υπονόησα.
Κανέναν δεν είπα απατεώνα.

amanAM είπε...

ξαναδιάβασε άλλη μια φορά τι έγραψα στο μπλογκ μου, και πες μου, τι γράφω που σε κάνει να πιστεύεις ότι χαρακτήρισα οποιονδήποτε απατεώνα?

amanAM είπε...

το "απατεώνας", το συμπεραίνεις από το παράδειγμα με τον μαθητή?

Πάντα σπασίκλας ήσουνα στο σχολείο?
Έτσι φαίνεται, δεν έχεις ιδέα από την ψυχολογία του μαθητή του 13 και του 14 στα 20...

Κάθε καλοκαίρι, μετά από μια απογοητευτική χρονιά στο σχολείο, υπόσχεσαι στον εαυτό σου και στουςγονείς (και το εννοείς) πως τέλος, από του χρόνου θα κάνω αυτό, θα κάνω εκείνο, θα αλλάξω αυτό, του χρόνου θα πάω καλύτερα...

Αλλά του χρόνου πας τα ίδια, ή και χειρότερα.

Ούτε ψεύτης ήσουνα, ούτε απατεώνας. Ελπίζω αυτό να εννοούσες...

Άλλο είναι το πρόβλημα. Δεν έμαθες ποτέ σου να προσπαθείς σωστά, δεν έκανες ποτέ σωστή αυτοκριτική, δεν δούλεψες ποτέ σωστά μέχρι τώρα, και χωρίς να είσαι ικανός να παραδεχτείς τα λάθη σου, την επόμενη χρονιά τα επαναλαμβάνεις...

Δεν είναι θέμα απατεωνιάς (του μαθητή). Είναι ότι κάνει λάθη, και ακόμα κι αν αλλάξει λάθη, πάλι λάθη θα κάνει.

Μόνο όταν θα στρώσει κώλο, θα γίνει καλύτερος μαθητής.

Costix είπε...

@amanam
αδελφε αντωνακη, τι πινεις (τωρα τελευταια) ??

ελπιζω τουλαχιστον να μην το ρουφας, γιατι βγαζεις τρομερη ενεργεια τις τελευταιες μερες, που ακομη δεν την χρειαζομαστε.

ασε βρε αγορακι μου να αρχισει πρωτα το πρωταθλημα, να την καταναλωσεις μεσα στο γηπεδο ...

υ.γ. ειδα κατι παλουκαρια απο την ΠΑΕ αποψε και μου ειπαν γι' αυτα που γραφεις τις τελευταιες μερες, οτι προσπαθεις να ανεβασεις την ακροαματικοτητα στο μπλογκ σου.

Ενας αλλος μου ειπε οτι εισαι εγκαθετος των χοντρων και κανεις αντιπολιτευση, λασπολογωντας για τις προθεσεις Τσακ και Κιντη.

Φυσικα, τους εβρισα και τους μεν και τους δε, επιμενοντας οτι εισαι υπερανω πασης υποψιας.

Απλα τουε εξηγησα οτι περνας κριση αγχους.

Σε καταλαβαινουν ομως ολοι οπως εγω ??

br fun_atic είπε...

Ρε συ Αντώνη, παράδειγμα ήταν αυτό με τον απατεώνα. Δεν είπες κανέναν.

Ναι έχεις δίκιο. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με την Κορέα ή μετά το τέλος του μπορούσαμε να μπινελικώσουμε τον Ρεχάγκελ. Όχι όμως και πριν από την έναρξη της προετοιμασίας για το παγκόσμιο κύπελλο.

Στα δικά μας. Όσο δεν υπάρχουν ανακοινώσεις δεν ξέρουμε επίσημα αν έχουμε διώξει ή αν έχουμε αποκτήσει.Άρα μιλάμε για ελλείψεις εικάζοντας από το ρεπορτάζ των εφημερίδων.Σαν να μου λες από το τίποτα.Είναι αποδεδειγμένο ότι κανείς δεν κάνει σοβαρό ρεπορτάζ.

Ως προς το κείμενό σου:Το σενάριο περί της μελλοντικής τμηματικής πώλησης της ομάδας, λόγω μάλιστα της παρουσίας του Κιντή (που κατέχει το αντικείμενο) στέκει λογικά. Παραδέχομαι ότι κι εγώ το έχω σκεφτει και το ξέρεις. Όμως, δεν θα το έγραφα εκτός κι αν είχα σοβαρές ενδείξεις.Έκρινες διαφορετικά, καλά έκανες και το έγραψες.

Όμως δεν υπάρχει για την ώρα η παραμικρή ένδειξη ότι ο Τσακίρης θέλει να πουλήσει όσο όσο και να βάλει τα λεφτά στην τσέπη, ούτε ότι όσοι ήλθαν στα Παγκόσμια είχαν ως αποκλειστικό σκοπό να μας εκμαυλίσουν.
Ακόμη όμως κι αν είχαν αυτή τη διάθεση, νομίζω ότι είναι θέμα συνείδησης του οποιουδήποτε να επιτρέψει να εκμαυλιστεί ή όχι.

Δεν θα ήθελα να συνεχίσουμε αυτό το θέμα, όχι γιατί δεν με ενδιαφέρουν τα επιχειρήματά σου (κάθε άλλο), αλλά γιατί θεωρώ ότι βρισκόμαστε πάνω σε ένα θέμα όπου το ίντερνετ δυσκολεύει την επικοινωνία. Θα προτιμούσα, αν δεν είχες αντίρρηση να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας από κοντά.

Τώρα: όποιος ενδιαφέρεται για παγκόσμιο αύριο, να που στείλει mail σήμερα. Θέλω να δω πόσοι είμαστε για να δούμε που θα πάμε.

br fun_atic είπε...

@costix
τα παλουκάρια της ΠΑΕ ας μην βγάζουν τόσο πρόχειρα συμπεράσματα.Εδώ που τα λέμε, αυτά τα παλουκάρια έχουν εξαγριώσει τον κόσμο.

amanAM είπε...

Κωστή, ο κάθε ένας, κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Ο λόγος είναι απλός: Αντιλαμβάνεσαι καλύτερα, τον τρόπο που έτσι κι αλλιώς σκέφτεσαι ή που πράττεις.

Εάν έχεις προσέξει άλλωστε, τα περισσότερα παραδείγματα που φέρνω, είναι από την ίδια την ζωή μου.

Εσύ εάν ήσουν στην θέση μου, προφανώς δεν θα είχες "πονηρά" κίνητρα ούτε απώτερους σκοπούς, γι αυτό δεν πιστεύεις για εμένα τέτοια πράγματα, και απλώς υποθέτεις ότι περνάω κάποια ψυχολογική φάση...

Η εμπιστοσύνη σου, δεν τιμάει εμένα (στην πραγματικότητα), αλλά είναι ενδεικτική της δικιάς σου κοσμοθεωρίας και του τρόπου που εσύ σκέφτεσαι και φέρεσαι.

Αυτοί που βιάζονται να με κρίνουν για τις προθέσεις μου, ας παραθέσουν οποιοδήποτε στοιχείο ότι γνωρίζω έστω τους "χοντρούς", ή ότι αποσκοπώ όντως στην αύξηση της κίνησης του μπλογκ μου, για παράδειγμα για να βάλω κάποια διαφήμιση και να κερδίσω κάτι από αυτό...

Δεν γνωρίζω κανέναν "χοντρό", την ύπαρξη "χοντρών" την έχω ακούσει σαν σχόλιο σε διάφορα μπλογκ, αλλά εγώ δεν τους γνωρίζω.

Το να ψάχνουν τα πονηρά μου κίνητρα οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ, δείχνει τον τρόπο που εκείνοι σκέφτονται και πράττουν.

Εγώ δεν έκανα κάποια καταγγελία.
Σύρραψα απλώς τα μέχρι τώρα στοιχεία, και τα πάντρεψα σε μια υπόθεση εργασίας, και έβγαλα ένα αυθαίρετο συμπέρασμα, το οποίο ελπίζω να μην επιβεβαιωθεί. Το να ενοχλούνται τόσο πολύ από αυτό, είναι παράξενο. Έχω ξανακάνει το ίδιο σε άλλα κείμενα στο παρελθόν, αλλά δεν τους ενόχλησε...

Τα κίνητρα του Κιντή, δεν τα γνωρίζω. Από ότι είπε, θα ακολουθήσει το μοντέλο της Λυόν. Είπε πως όταν θα βγάλει έναν Ζουνίνιο, θα τον πουλήσει, και θα ακολουθούν κάμποσοι αντικαταστάτες από πίσω... Άραγε, δανεικός ήταν ο Ζουνίνιο στην Λυόν? Δανεικοί ήταν όσοι ακολουθούσαν από πίσω? Προς το παρόν, από τις πληροφορίες που έχουμε και από τις συνεντεύξεις, θα φύγουν καμιά δεκαριά παίκτες, ενώ είχε πει πως ακόμα κι αν ήθελε να αλλάξει όλη την ομάδα, δεν θα κάνει με τίποτα, πάνω από 5 αλλαγές ανά μεταγραφική περίοδο. Εγώ τα είπα αυτά? Αυτός τα είπε!!! Δεν έχω καμία πληροφορία, πέραν όσων ο ίδιος έχει δηλώσει.

Τα κίνητρα του Τσακίρη, δεν τα γνωρίζω, δεν έχω ακόμα προφητικές ικανότητες, ούτε μπορώ να ψυχανεμίζομαι τις προθέσεις των άλλων. Ο ίδιος όμως έχει δηλώσει κατ επανάληψιν, πως δεν βρίσκει αγοραστή, πως κουράστηκε, πως ο χρόνος που ξοδεύει στον πανιώνιο είναι εις βάρος της δουλειά του και της οικογένειας του, αλλά είναι εγκλωβισμένος και ψάχνει για τρόπο να απεγκλωβιστεί.

Τον ενόχλησε ότι είπε πως (πιθανόν) να θέλει να πουλήσει τον Πανιώνιο κομμάτι-κομμάτι, ενώ δεν τον ενοχλεί να δηλώνει ότι θέλει να τον πουλήσει ολόκληρο!!! Δηλαδή, εάν εγώ είχα λεφτά ας πούμε, και του έλεγα πάρε 10-15-20 μύρια και πούλα μου όλη την ομάδα, θα το έκανε και αυτό τον τιμάει, ενώ το να την πουλήσει τμηματικά, είναι τρομερή προσβόλα, και μόνο που το υπονόησα!!! Ας με διαψεύσει, είναι απλό. Ας βγει και να δηλώσει πως... δεν σκοπεύει να πουλήσει γενικότερα, ή ότι δεν σκοπεύει να πουλήσει τμηματικά το σύμπλεγμα των εταιρειών, και πως από την εκποίηση των παικτών ή άλλων περιουσιακών στοιχείων, δεν πρόεκιται να πάρει τίποτα αυτός, και ότι τα λεφτά θα μείνουν στα ταμεία του Πανιωνίου. Είναι πολύ απλό. Αντί να ψάχνει για συνομοσίες, γιατί δεν κάνει αυτό?

Ο Κιντής είπε πως θα μας ενημερώνει, οφείλω όμως να παραδεχτώ πως είπε επίσης ότι δεν θα διαρρέει τίποτα περί μεταγραφών, πράγμα που όντως το έχει τηρήσει.
Άρα, πιθανόν άδικα να ανησυχώ ότι δεν θα κάνουμε τέτοιες μεταγραφές, που θα ενισχυθεί εν τέλει η ομάδα.

Είπε όμως πως ο ίδιος δεν θα ασχοληθεί προσωπικά αυτός με τις μεταγραφές, ενώ έχει κάνει τον γύρο του κόσμου γι αυτόν τον σκοπό.

Αυτά λοιπόν που ξέρω, είναι αυτά που οι ίδιοι είπανε, κι υτά που δεν λένε. Ειδικά ο Κιντής, είπε πολλές φανφάρες, και όπου ακούω πολλά κεράσια, κρατάω μικρό καλάθι.

amanAM είπε...

Αυτά λοιπόν που ξέρω, είναι αυτά που οι ίδιοι είπανε, κι υτά που δεν λένε. Ειδικά ο Κιντής, είπε πολλές φανφάρες, και όπου ακούω πολλά κεράσια, κρατάω μικρό καλάθι.

Όπως κάποιος άλλος σχολίασε, εάν ας πούμε ήμουνα εγώ ο Τσακίρης, και ήθελα να μετατρέψω τον Πανιώνιο σε κοσμική ταβέρνα, θα προσλάμβανα τον Έκτωρα Μποτρίνι, ενώ εάν ήθελα να τον μετατρέψω σε κατηχητικό, θα προσλάμβανα έναν παπά! (το λέω με δικά μου λόγια)

Το να έχει προσλάβει σαν πρόεδρο έναν έμπειρο στις διαλύσεις εταιρειών, είναι κάτι που με βάζει σε μεγάλη ανησυχία. Ανησυχώ λοιπόν!

Δεν μπορώ να καταλάβω, τι λέω τόσο παράλογο. Το εάν το timing είναι σωστό ή λάθος, είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να το κρίνει διαφορετικά.

Τέλος πάντων...

Ο κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος, καταλαβαίνει τι λέω, ενώ όποιος ψάχνει για συνομοσίες, ας συνεχίσει να ψάχνει, και όταν καταλάβει ότι δεν είμαι εγώ ο εχθρός του, αλλά ότι οι Μεσσίες δεν υπάρχουν πιά, τους πάτησε το τρένο, τότε θα ξεκολήσουμε από τα συνεχή λάθη.

Αγαπητά παλουκάρια της ΠΑΕ, απλώς αγνοήστε με. Είναι απλό. Μπορεί απλώς να περνάω κάποια ψυχολογική φάση, φάση είναι, θα περάσει...
Του χρόνου τέτοια εποχή, εγώ εδώ θα είμαι, και θα τα κουβεντιάζουμε. Εσείς που θα είσαστε?

amanAM είπε...

Δεν είπα πως ντε και καλά θέλανε να μας "εκμαυλίσουν", ούτε ότι εμείς είμαστε εύκολοι προς εκμαυλισμό!!!

Πάντως, το ότι λόγω οικονομικής κρίσης, δεν μπορώ να διαθέσω ούτε δεκάρα περισσότερα από όσα έχω ήδη διαθέσει, το έχει πει, και μάλιστα κατά την διάρκεια Παγκοσμίου. Έχει πει επίσης, πως ούτε κάποιον να βάλει 500 χιλιάρικα ή 1 μύριο δεν βρίσκει...

Τέλος πάντων, σόρρυ κιόλας που συνεχίζω, αλλά εάν δεν συνεχίσω εδώ, θα νομίζουν ότι αποσκοπώ σε τράφικ στο δικό μου μπλογκ, αλλά εγώ είμαι λαρτζ ρε φιλαράκο, ας ανεβάσω το δικό σου, και δόσε μου εμένα ένα 20% από τα επιπλέον κέρδη!!! Ελπίζω να συμφωνείς!!!

(Εάν κάποιος άλλος μπλόγκερ μου δίνει παραπάνω, θα συνεχίσω εκεί...)

akis είπε...

Αν και είμαι εκτός θέματος, αισθάνομαι την ανάγκη να το γράψω.Οι Παλαίμαχοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ αγωνίσθηκαν την περασμένη Κυριακή στη Σμύρνη, στο Ιστορικό μας γήπεδο, με αντίπαλο την Αλτάϊ.Για φωτογραφικό υλικό και ενημέρωση μπείτε ... στο site της Αλτάϊ , το δικό μας για άγνωστους λόγους δεν ανέφερε καν το γεγονός αυτό.Ίσως κάποιοι από εμάς να ήθελαν να βρεθούν εκεί - εγώ προσωπικά θα το επιθυμούσα -.Για κάποιους από εμάς, η Σμύρνη είναι κάτι σαν τα Ιεροσόλυμα ή την Μέκκα ... θέλεις να πας για προσκύνημα. Δυστυχώς δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ μας, ίσως γιατί είμαστε δεκάδες χιλιάδες ... Κρίμα

zamis είπε...

@akis
σωστος! ολο αυτο περασε στο ντουκου

http://www.altay.org.tr/

IWN1998 είπε...

Aki υπήρχαν πολλές διαφωνίες αν θα έπρεπε ο Πανιώνιος, έστω οι παλαίμαχοι, να δώσουν αγώνα στη Σμύρνη με την ομάδα του Κεμάλ, την Αλτάι.
Προσωπικά ένοιωθα διχασμένος στο τι ήταν σωστό να γίνει αλλά τείνω να συμφωνήσω μαζί σου πως η επιστροφή στις ρίζες έστω και με αντίπαλο τον κατακτητή, είναι συγκινητική και δείχνει επίσης ότι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός ενώνει τον κόσμο πέρα από πολιτική και στείρους εθνικισμούς.

ΥΓ: Τόσο πολύ σημαντικό κέρδος αποφέρει το ν' αυξήσει κάποιος τις επισκέψεις σ' ένα blog σαν τα δικά μας, ώστε να κρίνουν κάποιοι ότι μπορεί ν' αλλοτριωθεί η συνείδησή του;
Και είναι δεοντολογικά σωστό ν'αποδίδουμε τις όποιες αντίθετες κριτικές σε σχέσεις με το "πρακτορείο" έστω και χαριτολογώντας;

Η δική μου θεώρηση πάντα είναι πως τα blogs αυτά δεν είναι η αντιπολίτευση στην ΠΑΕ αλλά η φωνή της συνείδησής της...

br fun_atic είπε...

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να το τραβήξουμε. Ο Αντώνης είχε τις σκέψεις του, έκανε μια υπόθεση εργασίας και από εκεί και πέρα ο καιρός θα αποδείξει αν είχε δίκιο ή όχι.
Πέρα απ' αυτό δεν υπάρχει κάτι άλλο, δεν νομίζω ότι κανείς αμφιβάλει για τις καλές προθέσεις του άλλου.
Είμαστε φίλοι όχι για να συμφωνούμε σε όλα αλλά και για να διαφωνούμε.

Γενικά μιλώντας, θα ήθελα να πω ότι από τους φίλους μου και από τους ανθρώπους που με συναναστρέφονται έχω μία και μοναδική απαίτηση. Αν έχουν την οποιαδήποτε σκέψη για εμένα να με ρωτήσουν direct.

br fun_atic είπε...

Προφανώς τέτοιες σκέψεις μπορεί να κάνει μόνο κάποιος που δεν έχει παρακολουθήσει μπλογκς. Αλίμονο αν φτάναμε στο σημείο να γράφουμε για το counter.

zamis είπε...

Brf,επιτρεψε μου μια τελευταια κουβεντα πανω στο θεμα.
Συμφωνω 1000% με το υστερογραφο του Ιωνα στο τελευταιο σχολιο του.
Και να προσθεσω οτι οταν ζεις σε ενα μικροκοσμο,τα παντα μπορει ευκολα να παρουν διαστασεις που δεν υπαρχουν.
Αυτο ειναι κι ενα απο τα μεγαλα πλεονεκτηματα των μπλογκς.Βλεπουν το καθε ''συστηματακι'' απο αποσταση,αρα πολλες φορες και πιο καθαρα.

Griniaris είπε...

Τα Πανιωνιόμετρα είναι για κάποιους ότι οι χάρακες για τους πιτσιρικάδες.Τους χρησιμοποιούν κάθε πρωί από την αγωνία αν μεγάλωσε λίγο ακόμη το πουλί τους...

Griniaris
Λόγια σοφών ανδρών...

br fun_atic είπε...

@ZAMIS

Ξέρεις καλά ότι στον Πανιώνιο υπάρχουν και μέσα στα οποία ο καθένας μπορεί να γράψει ότι του έρθει, όποια στιγμή του έρθει και να το αναιρέσει οποιαδήποτε στιγμή και μάλιστα με ευκολία, επειδή στην πραγματικότητα κανείς δεν ενδιαφέρεται σοβαρά για την άποψή του. Τα μέσα αυτά έχουν εκατομμύρια επισκέψεις, χωρίς ούτε καν αυτό να επηρεάζει κανέναν. Είμαι σίγουρος πως κι εσύ πιστεύεις ότι τα μπλογκ σε αυτό διαφέρουν.

Θα σου θυμίσω επίσης ότι από μαλακίες η φωνή των μπλογκ έχει αποδυναμωθεί αισθητά, εδώ και αρκετούς μήνες.Αυτό δεν είναι καλό και να είσαι βέβαιος ότι στον βαθμό που με αφορά δεν θέλω να ξανασυμβεί.

Ναι ο καθένας εκφράζει ελεύθερα τις σκέψεις του, ναι δεν πρέπει κανείς να αυτολογοκρίνεται για τον οποιονδήποτε λόγο, ναι πρέπει να μεταφέρει τη φωνή κι άλλων φίλων. Θεωρώ όμως απαραίτητη προυπόθεση για όλα αυτά να τεκμηριώνεις τα όσα λες με σοβαρές ενδείξεις ή αποδείξεις ή αν δεν μπορείς να το καταφέρεις να διευκρινίσεις ότι μιλάς με μεγάλη επιφύλαξη.

Θεωρώ επίσης ότι για το κάθε θέμα υπάρχει και μια καταληκτική ημερομηνία.Προσωπικά δεν θα ήθελα να κάνω κριτική για αποδεσμεύσεις ή μεταγραφές πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, γιατί θεωρώ ότι τότε πλέον έχει η διοίκηση την υποχρέωση να παρουσιάσει τον βασικό κορμό της ομάδας και να ξεκινήσει η προετοιμασία απρόσκοπτα. Αλλά αυτό δεν είναι θέσφατο. Είναι απλά η άποψή μου.

Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως μάλλον η παρουσία μερικών ατόμων στα παγκόσμια ήταν πολύ προχωρημένη. Ίσως μερικοί από εμάς δεν ήμασταν έτοιμοι, γιατί μιλάμε για Πανελλήνια πρωτοτυπία.

Απλά όταν λέγαμε ότι είμαστε ανοιχτοί στον κάθε Πανιώνιο και ότι μπορούμε να τρώμε και να πίνουμε σε μία παρέα χωρίς να ενδιαφερόμαστε για την ιδιότητα του άλλου και χωρίς να μασάμε τα λόγια μας, ήμουν πεπεισμένος ότι όντως ήμασταν έτοιμοι. Λάθος μου. Συγνώμη.
Προσωπικά χάρηκα από την παρουσία όλων,με τίμησε η παρουσία τους και εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα και να κάνω παρέα με τον οποιονδήποτε και να του πω ή να του γράψω φόρα παρτίδα τις σκέψεις μου. Όσοι με ξέρετε καλά, γνωρίζετε ότι το έχω αποδείξει.

Costix είπε...

Αργια μητηρ πασης μαλακιας.

Λογια σοφων ανδρων
Costix

Υ.Γ. Αντε να αρχισει το Πρωταθλημα, να ασχοληθουμε με κατι σοβαρο.

amanAM είπε...

Εγώ επί του θέματος, δεν έχω να συμπληρώσω τίποτα, απλώς... παρεμβαίνω για να αυξηθούν τα σχόλια, και το τράφικ.

:-)

Costix είπε...

Αντωνακη, σ' αγαπαω διπλα, γιατι εχεις την αισθηση του χιουμορ.

br fun_atic είπε...

και επειδή σας πρότεινα να πάμε αύριο να φάμε, αλλά τελικά ο μοναδικός που μου έστειλε mail ήταν ο Λευτέρης, α μου προτείνει κιόλας που θέλει να κάνουμε το ρομαντικό τετ α τετ.

br fun_atic είπε...

γίναμε τρίο!!!

Costix είπε...

εμενα προφανως δεν μου εστειλες mail, αρα ειμαστε κουαρτετο (μουσικης σαγωνιων δωματιου).

zamis είπε...

πειτε που θα γινει το αυριανο,θα κανω οτι μπορω για ναρθω.Αντικειμενικες δυσκολιες..

br fun_atic είπε...

Δεν ξέρουμε ακόμη ώρα και μέρος. Θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων. Δηλώστε συμμετοχή και θα σας ενημερώσω.

Griniaris είπε...

Έχω στείλει κι εγώ...

Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τι θέμα έχει προκύψει.Ας μου επιτραπεί όμως,σαν ιδρυτικό μέλος,να "υπερασπιστώ" τα παγκόσμια.Είναι γνωστό ότι ξεκίνησαν μόνο και μόνο για να γνωριστούν κάποιοι μεταξύ τους.Έτυχε να δέσουν και να κάνουν μια πολύ καλή παρέα.Από εκεί και πέρα αν κάποιοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν αυτή την παρέα ή κάποιοι νόμισαν ότι άλλοι την εκμεταλλεύονται με τον ένα ή άλλο τρόπο είναι δικό τους πρόβλημα.Ναι,ότι έγινε ήταν πανελλήνια πρωτοτυπία.Δεν φταίει όμως ότι εμείς δεν ήμασταν έτοιμοι.Εδώ Νταϊφάς-Βαρδινογιάννης τρώγονταν όλη μέρα και το βράδυ συναντιόνταν για ταβλι.Θέλω να πιστεύω ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει και παίρνω την τελευταία διαφωνία ως θετικό παράδειγμα.Αλίμονο αν όλοι συμφωνούσαμε σε όλα,τα blogs δεν θα είχαν κανένα νόημα και τα πάντα θα ήταν βαρετά...

akis είπε...

@ IWN1998
(Sorry πάλι για το εκτός θέματος)Δεν γνωρίζω αν υπήρξαν ενδοιασμοί για το παιχνίδι με την Αλτάϊ, ο Πανιώνιος όμως με αρχηγό αποστολής τον Δημητρό Καραμπάτη έδωσε το 1947(αν δεν κάνω λάθος) 3 νικηφόρους αγώνες στο γήπεδο μας στη Σμύρνη. Εγώ βρίσκω χιλιάδες λόγους για να πάμε σαν Πανιώνιος στη Σμύρνη. Σίγουρα η Altay ήταν η αγαπημένη ομάδα του Κεμάλ, σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο για την Τουρκική κοινότητα της Σμύρνης (όπως και εμείς άλλωστε για τον Ελληνισμό της Μικράς Ασίας) αλλά η Ιστορία γράφτηκε με τον πλέον άσχημο τρόπο για εμάς και αυτό δεν αλλάζει. Στη Σμύρνη υπάρχει Ελληνική κοινότητα, όχι παραπάνω από 50 άνθρωποι.Εάν θέλουμε να έχουμε επαφή με τις ρίζες μας και να μην καπηλεύονται την Ιστορία μας οι ανιστόρητοι, θα πρέπει να γίνονται πιό συχνά τέτοιες συναντήσεις και ταξίδια καθώς επίσης και προσέγγιση των Ελλήνων που ζουν εκεί.

zamis είπε...

Griniari,κομπλε!
Οποιοι βλεπουν φαντασματα..ξυδακι.
Oι αλλοι..τσιπουρακι.

υ.γ.με την πρωτη τι θα γινει,θα παμε Κορωπι?

br fun_atic είπε...

Το βασικό πρόβλημα που είχα είναι ότι συνήθως οι Τούρκοι εκμεταλλεύονται τέτοιου είδους πρωτοβουλίες ή βάζουν παγίδες. Η συναυλία του Ρουβά στην πράσινη γραμμή ανήμερα της γενεοκτονίας των Ποντίων είναι ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά παραδείγματα.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Το δικό μου email το έλαβες κ. οικοδεσπότα;
Δέν θα ήταν άσχημα να έχει και τηλεόραση η αυλή, κατά προτίμηση γιγαντοοθόνη, να ρίχνουμε και καμμιά ματιά στο ποδόσφαιρο!
Εντάξει πλάκα κάνω, μαζί σας και σε μπουντρούμι πάω!

Costix είπε...

@Grinaris

Ευγε !!! Με καλυψες απολυτα.

Σε οποιον αρεσουμε, για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε.

Παντως για μενα τα παγκοσμια ΠΡΕΠΕΙ να ειναι ανοιχτα για ΟΛΟΥΣ τους Πανιωνιους, χωρις καμμια απολυτως διακριση.

Εχω μαθει να λεω την γνωμη μου ανοιχτα, ειτε γνωριζω καποιον προσωπικα, ειτε οχι.

Προσπαθω ομως να αποφευγω τα ευκολα συμπερασματα, που καμμια φορα ειναι επικινδυνα, παρατραβηγμενα και ισως και ακομψα (που λεει και μια καλη μου φιλη).

Υπερασπιζω την ΑΠΟΛΥΤΑ ελευθερη κριτικη μεσα απο τα Πανιωνια μπλογκς, με την προυποθεση να μην φτανει στα ορια της προσβολης και της συκοφαντιας.

Γιατι σαν Πανιωνιος μισω την αδικια.

By the way, εχει ακουσει κανεις τιποτε παραπανω γι' αυτο ???

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=19636656

Υ.Γ.
@pgss4ever
Σωτηρακη, αν θες να τα πουμε στο αυριανο Παγκοσμιο και να γνωρισεις και μερικες εξαιρετικες Πανιωνιες φυσιογνωμιες, πρεπει να στειλεις email συμμετοχης στον brfun (το mail address θα το βρεις στην αρχικη σελιδα του μπλογκ). Θα σε ενημερωσει ακολουθα για την ωρα και το μερος.

Griniaris είπε...

zamis,έφτασες στη Δευτέρα;Έχουμε σήμερα,έχουμε αύριο και στο κάτω κάτω να έρθεις αύριο να κανονισουμε...

Ακραιφνή,μην το λες γιατί μας βλέπω εκεί να καταλήγουμε.Να γίνονται τα παγκόσμια σε ανήλιαγα μπουντρούμια,κάτι σαν κρυφά σχολειά...

pgss4ever είπε...

@Costix
Eho steilei hdh

@Brfun
elpizo oti phres to mail mou

Costix είπε...

@pgss4ever
Good. Αντεχεις μωρε παληκαρι στο τσιπουρο ???

zamis είπε...

Eνταξει ρε griniari,μη βαρας.Και το κριμα στο λαιμο σου.

Costix είπε...

Συμβουλη προς ναυτιλομενους
===========================
Ιδιως οσοι μενετε μακρυα, αποφυγετε να ερθετε με το Ι.Χ. σας και παρτε ταξακι γιατι το τσιπουρο γραφει στο αλκοτεστ. Φιλια σε ολους.

Griniaris είπε...

...ενώ κατατέθηκε και αίτημα, ώστε η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα περίοδο να διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη και όχι στο Κορωπί, με τον Κιντή να δίνει υπόσχεση απάντησης τις επόμενες μέρες,...

Θες να αγιάσεις και δε σε αφήνουν.Αν αυτό δεν είναι υπεκφυγή θα πιώ δύο απανωτά σφηνάκια αχινό...

br fun_atic είπε...

Βέβαια οι Πάνθηρες και η Λέσχη του δήλωσαν ότι δεν έχουν πρόβλημα γιατί είναι διατεθειμένοι να πάνε παντού. Κι εμείς είμαστε διατεθειμένοι. Απλά δεν ξέρω πόσα νεύρα θα έχω αν κάνω 70 χλμ ταξίδι πήγαινε έλα για να δω την u21 ομάδα :)

Costix είπε...

Εγω λογω δουλειας, αποκλειεται να τα καταφερω για Κορωπι.

amanAM είπε...

Εγώ δεν στέλνω email. Παρόλα αυτά, μετά τις 8μιση, θα είμαι όπου πείτε!!!

Αν τα Παγκόσμια είναι μόνο για Πανιώνιους, τότε εκείνον τον ΑΕΚτζή τι τον θέλαμε στο τραπέζι μας?

Κωστή, και να ήθελες να με αγαπήσεις μονά, δεν θα μπορούσες, όπως κι εγώ το ίδιο, είμαστε extra large τύποι, έτσι κι αλλιώς διπλά αγαπάμε εμείς οι διπλοί τύποι.

Griniaris είπε...

Μην το λες br,μπορεί να έχει τίποτα εκπλήξεις τύπου περσινού Ρονάλντο...

Costix είπε...

Γεια σου, πικρη διπλη μου αγαπη.

Οσο για τον Κιντη, εφ' οσον εργαζεται για τον Πανιωνιο, εγω τον βλεπω bluered, φυσικα μεχρι αποδειξεως του εναντιου.

Μεχρι στιγμης, δεν μου εχει δωσει την παραμικρη αφορμη να τον δω σαν αεκτζη, παρα τα οσα γραφτηκαν και γραφονται.

Καλα, ρε ρεμαλια, δεν εχετε δουλεια και γραφετε στα μπλογκς πρωι-βραδυ ??

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Costix, ναί να σού πώ εγώ τί έγινε.
Λοιπόν, ο Τσακ. έχει τσαντιστεί πολύ μ' αυτά που διαβάζει στα μπλόγκ, και ξύπνησε χθές και λέει δέ γαμιέται κι ο προϋπολογισμός και όλα, και έκλεισε τον τερματοφύλακα τής Νιγηρίας, και τον Ερνάντες τού Μεξικού (είναι ράδιο αρβύλα ότι θα πάει στη Μ.Γιουνάιτεντ). Συζητάει και με τον Παλέρμο τής Αργεντινής, ο οποίος σε ανύποπτο χρόνο είχε εκφράσει την επιθυμία να κλείσει την καρριέρα του στην Ελλάδα, αλλά δέν είναι σίγουρο επειδή είναι λίγο μεγάλος. Άν δώσει κάτι παραπάνω, θα παίξει στον Πανιώνιο! Επίσης, ενημέρωσε πως θα παίξουν στην ομάδα τουλάχιστον 6-7 μικροί από την "Κάτω των 18", οι οποίοι ήδη έχουν μπεί σε φοβερό πρόγραμμα προετοιμασίας και τρέχουν σάν τα σκυλιά και τρώνε σίδερα προκειμένου να καθιερωθούν στην ομάδα. Και είναι όλοι Έλληνες, όχι όπως στην Άρσεναλ, είπε, που έχουν μαζέψει όλα τα παιδάκια τών τριτοκοσμικών χωρών. Η ομάδα θα έχει τους περισσότερους έλληνες από κάθε άλλη του πρωταθλήματος, και τον μικρότερο μ.ο. ηλικίας.
Θα τη βλέπετε ρε και θα τρίβετε τα μάτια σας, για να το βουλώσετε επιτέλους γιατί με σκάσατε, ούφ!

br fun_atic είπε...

Ναι αυτό είναι περίεργο. Ιδίως αν συνυπολογίσεις ότι του τα έχω χώσει κατά πρόσωπο όσες φορές τον είδα (προσωπικό πρόβλημα εννοείται ότι δεν έχω) και του τα 'χω γράψει και δημόσια.

Μαγκιά του που ήρθε παρ' όλα αυτά, μαγκιά μας που τον δεχθήκαμε και μαγκιά οποιουδήποτε είχε πρόβλημα από την παρουσία του οποιουδήποτε να αποχωρήσει.

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα. Από εδώ και πέρα όταν θα γίνεται παγκόσμιο θα είναι δημόσιο. Έρχεται όποιος θέλει, κάθεται όσο θέλει και έχει τις πιθανότητες να καθίσει δίπλα στον οποιονδήποτε έχει σχέση με τον Πανιώνιο. Όποιος έρχεται το κάνει για την παρέα και τη συζήτηση. Θα κάνει και θα δεχθεί κριτική. Αυτός είναι κανόνας.

Έχω να σας πω ότι απ' όσους ήρθαν κατά καιρούς στα παγκόσμια οι πιο μάγκες ήταν ο Μάκης και ο ΑΕΚτζης που λες γιατί και για τους δύο το περιβάλλον ήταν εχθρικό.

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τον οποιονδήποτε, αρκεί να μην έχει βλάψει την ομάδα.

zamis είπε...

Ελα μωρη Πανιωναρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(ετσι χωρις λογο:)

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Ο λόγος είναι zamis πως έχεις παγκόσμιο αύριο!!! και είσαι χαρούμενος βρέ!

IWN1998 είπε...

@akis. Συμφωνώ απόλυτα ότι χρειάζονται αυτές οι επαφές και για ένα ακόμα λόγο. Αλλό το κράτη και οι πολιτικοί και άλλο οι άνθρωποι. Τουλάχιστον εγώ αφελώς έτσι θέλω να το βλέπω.
Ανέφερα τις αντιρρήσεις που υπήρχαν προ μηνών περισσότερο για να τονίσω ότι η τελική απόφαση των βετεράνων να κάνουν την κίνηση και να πάνε, κάθε άλλο παρά σε βάρος του όποιου εθνικού μας ή συλλογικού μας γοήτρου ήταν. Όπως λες και συ νομίζω, αν θέλουμε να μην είναι χαμένες οι πατρίδες, πρέπει να επιδιώκουμε την επαφή μαζί τους σε όλα τα επίπεδα.
Να 'σαι καλά που μας ενημέρωσες.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

ΊΩΝ, για τις δικές μας τις επαφές (π.χ. παγκόσμια) τί λες; χρειάζονται;

Για το θέμα τών παλαιμάχων στη Σμύρνη και την αντιμετώπιση τού γεγονότος από την ΠΑΕ, δημοσιογράφους, κ.λ.π. άστα καλύτερα... Ό,τι έχω να πώ είναι πικρό και δέν θέλω γιατί είμαι σε πολύ καλή διάθεση τώρα.
Βέβαια, οφείλω να σού πώ, πως αυτό μού συμβαίνει μονίμως μ' εσένα και τα θέματα που θέτεις. Χαρά στο κουράγιο σου φίλε! Σε παρακολουθώ καθημερινά και σού βγάζω το καπελλο!

IWN1998 είπε...

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Όλες οι ανθρώπινες επαφές χρειάζονται ... και οι "παγκόσμιες"...έστω και αν το λέω εγώ που δεν σας έχω συντροφεύσει ποτέ ως τώρα.

Griniaris είπε...

Br,τηλεφωνοοοοο....

zamis είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_7231.html

cdu είπε...

Αφού όλοι γκρινιάζουν, να πώ και εγώ το δικό μου: καλά αυτό το παιδαρέλι του Ολυμπιακού πάει στην Σάλκε με 2εκ ευρώ κα εμείς νομίζουμε ότι μοσχοπουλήσαμε τον παιχταρά μας για 1.2 εκ; Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει;
ΥΓ Πάει και Τζεζάρεκ.

Ron Barceló είπε...

http://www.sportnet.gr/report.php?id=228030


Axaxaxaxaxa..Τσακιρη γερά, παρτους τα λεφτά!

http://www.youtube.com/watch?v=pAbK00sfZNE&feature=related

"Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο - κανονισε να μου φέρεις κανα Φιλομένο - Πωλείται οπως είναι, όσο όσο, φέρε μου αντι του Κούμο τον Καρντόοοοσο"

Φωτιά κ Ατσάλι.

zamis είπε...

http://panionianea.blogspot.com/2010/06/are-you-kidding-me-george-vol2.html

lefterix είπε...

Are you Kinti-ng me George?

Αρχίσανε τα όργανα.....
Του-ρου του-ρου...

zamis είπε...

Ο Φρειτας ειναι επιλογη Βελιτς in case u don't know.
Αρα αν τον παρουμε,θα εχουμε προεδρο που εχει επιλεξει τον τεχνικο διευθυντη του κοτοπουλου οντας κολλητος με τον προεδρο του και τεχνικο διευθυντη που εχει επιλεξει τον τεχνικο διευθυντη του βαζελου ο προεδρος του οποιου ειναι ο μονιμος εργοδοτης του ενδεχομενως τεχνικου διευθυντη μας.
Κεντα,ε?
Ας μη βαλω και γαβρο στο μενου.

Griniaris είπε...

lol....
Τι κέντα,αυτό είναι φλος και βάλε...

zamis είπε...

Ξεχασα και τον Γοντικα αλλα δε βαριεσαι

Katrinos είπε...

Mπλέξαμε τα μπούτια μας. Δηλαδή όταν θα φωνάζει το γήπεδο, υβριστικά συνθήματα για τα κοτόπουλα ή τους βαζέλες η μισή διοίκηση του Πανιωνίου θα εισπράτει και αυτή τα π@@στριλίκια.

Υ.Γ Πάντως το μπλόγκ διαθέτει και γαμώ τους ρεπόρτερ. Πάντα πρώτοι και κυρίως έγκυροι!! Ωρα είναι να δούμε και το Χρυσικόπουλο σε ρόλο για να ολοκληρωθεί το παζλ...

zamis είπε...

Που ειστε ολοι,σας εχουν απαγαγει?

br fun_atic είπε...

Ήταν πολύ περίπλοκο αυτό. Δεν το έπιασα.

Costix είπε...

ιδω ιμιστι αλλα βαριομιστι.
πιριμινουμι μι ανιπουμουνισια του βραδυ να τα πουμι (κι να τα πιουμι) εκ του συνιγγυς.

br fun_atic είπε...

Έχω στείλει mail για το παγκόσμιο. Θα γίνει σήμερα στις 2100 στη ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΕΔΡΑ !!!Εκεί που γίνονται τα καλά!!!
Όποιος δεν κατάλαβε ή δεν έλαβε το mail να με πάρει τηλέφωνο.
Θεωρώ όμως απαράδεκτο για σύνεδρο, να μην γνωρίζει τη φυσική μας έδρα!!!