Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Ανακοίνωση ΠΑΕ Πανιώνιος για τον Εστογιανώφ

Σήμερα ελήφθη πρόταση από την ομάδα της Ουρουγουάης Πενιαρόλ για μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή Φαμπιάν Εστογιάνοφ σε αυτήν. Η πρόταση αυτή αφορά μόνο το δανεισμό του ποδοσφαιριστή για ένα χρόνο, χωρίς καμία option αγοράς του από την Πενιαρόλ.
Η διοίκηση του Πανιωνίου ΓΣΣ ΠΑΕ θα μελετήσει την πρόταση και θα αποφασίσει επί αυτής τις επόμενες ημέρες.

Σχόλιο: Η Πενιαρόλ ήταν η παλιά ομάδα του Φαμπιάν. Ξύπνησαν ένα πρωί οι Ουρουγουανοί και σκέφτηκαν να ξαναπάρουν τον Φαμπιάν; Δεν είχαν προηγηθεί επαφές με τον παίκτη και την πρώην του ομάδα κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ουρουγουάη; Δεν είναι κοροϊδία από τη μία να διαβάζουμε την επιστολή - ποταμό αγάπης και από την άλλη να συνειδητοποιούμε ότι υπήρχαν επαφές; Ποιος ο λόγος επιστροφής του Φαμπιάν, της ιατρικής εξέτασης που υποβλήθηκε και της ανακοίνωσης ότι θα ξεκινήσει την προετοιμασία; Η κοινή λογική λέει ότι η όποια επαφή δεν έγινε μετά την επιστροφή του Φαμπιάν στην Ελλάδα.
Θα περιμένω την απάντηση της διοίκησης. Είτε η διοίκηση απαντήσει θετικά είτε αρνητικά είναι απόλυτα εκτεθειμένη, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον.Θεωρώ ότι η καθαρή θέση ήταν να είχε αρνηθεί την πρόταση και να μην δημοσιοποιούνταν τίποτα.

28 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Ο κος Κιντής είχε μιλήσει για 3 έμπειρους των 500.000 ευρώ και την στελέχωση της ομάδας από νέους και ταλαντούχους.Προφανώς δεν μας είπε ότι οι νέοι και ταλαντούχοι θα καταλάμβαναν ακόμη και τις θέσεις των ήδη υπαρχόντων έμπειρων παικτών.

Υπό αυτές τις συνθήκες βέβαια αδυνατώ να καταλάβω κάτι άλλο. Γνωρίζαμε ότι το μπάτζετ θα ήταν μειωμένο φέτος κατά 25%. Αν όμως απογυμνωθούμε από τους καλούς μας παίκτες και από τα βαριά συμβόλαια, γιατί η μείωση του μπάτζετ θα είναι μόλις 25%, δεδομένου ότι οι παίκτες που θα αποκτηθούν θα είναι φθηνοί ή και δανεικοί;

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Να πώ τώρα ωχ, άου, ωιμέ, βαβαί, ή να περιμένω να το "μελετήσει" η ΠΑΕ πρώτα;
Δανεισμός τού Εστογιάνωφ από πού κι ως πού ρε παιδιά; Τί είναι, κανένα παιδαρέλι που θέλει ψήσιμο; μήπως έχουμε το τεράστιο ρόστερ, το υπερπλήρες και έ, να δώσουμε και κανέναν δανεικό να παίξει αλλού; Θα μας τρελλάνετε ρε παλληκάρια τής ΠΑΕ;
Μόλις πήγαμε να αναθαρρήσουμε λίγο μετά την απόκτηση ενός σοβαρού τερματοφύλακα, θα σκεφτείτε να "δανείσετε" τον Φαμπιάν; Έλεοοοος!

br fun_atic είπε...

Έχουμε και λέμε: Αν τον δώσει, δημιουργείται ένα τεράστιο κενό. Αν δεν τον δώσει θα παρουσιάσει το αυτονόητο ως επιτυχία.
Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.
Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που δηλώσαμε ότι θα το σκεφτούμε, είναι σαν να λέμε ότι είμαστε ανοιχτοί και σε άλλες προτάσεις για τον Φαμπιάν, λες και έχουμε λυμένα τα προβλήματά μας.

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι να φύγει γιατί δεν ταιριάζει στο σύστημα του προπονητή και να φέρουν 3-4 Γιόνσον στη θέση του ας προμηθευτούμε μαντήλια.
Αν υπάρχει ιατρικό θέμα και δεν μπορεί να ξαναπαίξει αυτό που θαυμάσαμε πρόπερσι τότε οφείλουμε να δείξουμε κατανόηση στην όποια προσπάθεια ξεφορτώματος. Φυσικά τυχόν ιατρικό πρόβλημα δεν είναι να ανακοινώσιμο.

zamis είπε...

Πιθανοτατα το θεμα Λολο συνδεεται με το θεμα Μπαλαμπαν.
Οπως και με το αντιτιμο(οικονομικο και πιθανον αγωνιστικο-παραχωρηση παικτων)πωλησης Κουμο-Μανιατη.
Μπορει επισης να ειναι ειλημμενη αποφαση για την οποια μας προετοιμαζουν καιρο(θυμαστε κατι διαρροες οτι ''αναστατωνει''την ομαδα η αγωνιστικη απειθαρχια του Λολο).
Σε καθε περιπτωση,ο χειρισμος της διοικησης δεν ειναι κομψος(sic)και κυριως δεν πειθει οτι θελουν να κρατησουν τον παικτη.
Που αν τον κρατησουν,οπως λες brf,θα το παρουσιασουν σαν επιτυχια.
Αλλα αυτο δεν νομιζω οτι το ''αγοραζει''κανεις.
Θα ξαναπω οτι δεν εχω προβλημα να φυγουν ολοι αρκει να ερθουν ισαξιοι η και αν ειναι δυνατον καλυτεροι.Αλλα η εμπειρια μεχρι τωρα..
Κατι τελευταιο για τον Μαχο,που εθιξε κι ο brf σε προηγουμενο σχολιο.
Γιατι τριετες? Το προηγουμενο του Μπαλαμπαν το λουζομαστε ηδη..

Βαγγέλης είπε...

Ο Λόλο είναι ο μοναδικός κράχτης μας και θα σκεφτούμε να τον δώσουμε και μάλιστα δανεικό? Να δούμε πόσο πολύ θα το σκεφτούμε.
Επίσης αν μίλαγε ο Λόλο με την Πενιαρόλ γιατί μας δηλώνει ότι μας αγαπάει?
Παράξενα πράγματα.

zamis είπε...

Αν υπαρχει ιατρικο θεμα δεν χρειαζονταν ουτε τα μηνυματα αγαπης και ετοιμοτητας ουτε τα πρωτοσελιδα του Π.Κ.

amanAM είπε...

Μην βιάζεστε να κρίνετε. Άλλωστε πόσα εκατομμύρια βάλατε από την τσέπη σας, για να κρίνετε τις αποφάσεις αυτών που τα έβαλαν? Πως θέλετε να κρίνετε τι και γιατί αποφάσισαν, ενώ δεν μπορείτε να ξέρετε όλα τα στοιχεία και τις λεπτομέρειες που θα τους οδηγήσει σε μια τέτοια απόφαση?

Γιατί θέλετε να κάνετε ήρωες όσους τελικά απλώς κρατήσουν τον Φαμπιάν?

Δηλαδή, αντί να "απολογηθούν" για όλα όσα δεν έκαναν, να φανούν μάγκες που έκαναν το αυτονόητο? Να κρατήσουν δηλαδή έναν από τους πιο αξιόλογους μπαλαδόρους που πέρασε από το γήπεδο μας, και είδαμε λίγη μπαλίτσα?

Άλλωστε, μπορεί η Πενιαρόλ να καταλάβει τι παλτό είναι ο Φαμπιάν, και τελικά να αλλάξει γνώμη.

amanAM είπε...

Πάντως, εγώ δεν είμαι υπέρ στο να μείνει ο Φαμπιάν.

Πέρυσι είχε την ατυχία να τραυματιστεί, αλλά όταν επέστρεψε, ο φιλαράκος του ο Ρεκόμπα διώχτηκε σαν άχρηστος και τελειωμένος...

Έκτοτε, ούτε μπάλα έπαιξε (έκανε μια συγκεκριμένη και εκνευριστικά προβλέψιμη κίνηση, και έχανε την μπάλα), ούτε η συμπεριφορά του (κάρτες, αποβολές κλπ) δεν μας προϊδεάζουν ότι εάν έμενε τελικά, θα βλέπαμε ποτέ ξανά τον προπέρσινο Φαμπιάν.

Άλλωστε ξέρει προ πολλού, πως νύχτα θα φύγει, όπως έφυγε ο Ντάριο , τόσοι άλλοι πριν από αυτόν, καθώς και ο Ρεκόμπα που όπως και να το κάνουμε, είχε πιο βαριά καρύδια από τα δικά του...

Οπότε, ας φύγει εάν αυτό θα είναι καλό για το κλίμα στην ομάδα και στα αποδυτήρια του Νέου Πανιώνιου του Κιντή (κάτι αντίστοιχο με την Νέα Μακεδονία του Βαρδάρη)...

Βέβαια όλα όσα λέω, είναι οι λαλακίες που σκέφτεται ένας αναξιόπιστος, οπότε μην κάνετε τον κόπο να τις πάρετε υπ όψιν σας.

Griniaris είπε...

Είναι προφανές ότι η ανακοίνωση βγήκε για να μετρήσει αντιδράσεις.Η δική μου λοιπόν είναι,ΟΧΙ να μην πάει δανεικός εκτός αν έχουμε ήδη κλείσει κάποιον τουλάχιστον ισάξιο.Για βαρύτερους χαρακτηρισμούς θα ακολουθήσω τη συμβουλή του br και θα περιμένω τη Δευτέρα...

amanAM είπε...

Γιατί να μην κάνουν τριετές στον Μάχο? Εάν δεν θελήσουν να τον κρατήσουν τελικά, θα τον βγάλουν ιατρικά τελειωμένο ή έστω κατά 99% εντάξει αλλά αυτό το 1% που δεν είναι, είναι υπερπολίτιμο, και θα τον δανείσουν αριστερά δεξιά...

br fun_atic είπε...

Σήμερα λοιπόν, για πρώτη φορά εδώ και καιρό, μιλάμε πάνω σε χειροπιαστά θέματα, όπως είναι οι ανακοινώσεις της Π.Α.Ε.

Είναι προφανές Αντώνη ότι δεν σκόπευα να κάνω τον επιθεωρητή Μπέκα και να ανακαλύψω την απόλυτη αλήθεια και τα πλήρη στοιχεία. Αυτό που σου έχω πει πολλές φορές είναι ότι θεωρώ καλύτερο να σχολιάζω χειροπιαστά πράγματα.

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

σας χαιερτώ. Πήρα συνέντευξη από τον Λόλο την Τρίτη. Μπορείτε αν την διαβάσετε στον αυριανό ΠΚ. Λεει πολύ ωραία πράγματα για Πανιώνιο και τους φιλάθλους. Τον ρώτησα και για μεταγραφή. Η λέξη Πενιαρόλ δεν ειπώθηκε από τον Λόλο.
Απ' όσο έμαθα η πρόταση εμφανίστηκε χθες το βράδυ... Τι να πω; Αυτά για ενημέρωση σας...

Μάκης

br fun_atic είπε...

@Μάκης

Θα ήθελα την επαγγελματική σου άποψη.
Θεωρείς λογικό να δημοσιοποιεί η Π.Α.Ε μια τέτοια πρόταση, από τη στιγμή που έχει επιβάλει πλήρη συσκότιση για όλα τα άλλα μεταγραφικά θέματα;

Εδώ υπάρχουν θέματα: 1. σε περίπτωση άρνησης να παρουσιάσει το θέμα ως επιτυχία και υπέρβαση, 2. σε περίπτωση αποδοχής να δικαιολογήσει είτε την απουσία του Φαμπιάν από την πρώτη είτε την παρουσία του και την απομάκρυνσή του τις επόμενες ημέρες.

Πως εξηγείς το γεγονός ότι η προσφορά έφτασε χθες βράδυ, όπως λες, αλλά η είδηση δανεισμού (όχι πρότασης) είχε δημοσιευθεί στον τύπο της Ουρουγουάης;

Νομίζω λοιπόν ότι είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, που ο Πανιώνιος θα ξεκινήσει προετοιμασία και θα είναι αμφίβολοι για τη συνέχεια τουλάχιστον 4 βασικοί του παίκτες.

Μήπως έχεις ειδήσεις για τον Μπόσκο;

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Τι να σου πω φίλε BR; Μόλις το έμαθα πρέπει να σου πω έπαθα ένα μικρό σοκ. Είχα φτιάξει πρωτοσέλιδο από την Πέμπτη το μεσημέρι. Το είδες. Πάντως σου λεω την Τρίτη ο Λόλο δεν μου ανέφερε για Πενιαρόλ, ενώ μου είπε για την Ισπανική Καδίθ, αλλά και προτάσεις από Βραζιλία και Μεξικό...

Οχι για Μπόσκο δεν εχω τίποτα...

μακης

br fun_atic είπε...

Υπάρχει κι ένα άλλο θέμα:Μπορεί μια Π.Α.Ε. να δανείσει έναν παίκτη της ΧΩΡΙΣ τη σύμφωνη γνώμη του;

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Οχι βεβαια...

akis είπε...

Ειλικρινά ξενέρωσα. Πιστεύω ότι τέτοια πρόταση δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί. Δανεισμός γιατί? Για να τραυματιστεί για λογαριασμό της Πενιαρόλ και να επιστρέψει? Εμένα με ενόχλησε που δανείσαμε τον Κοιλιάρα και πιστεύω ότι τον καταστρέψαμε έτσι σαν παίκτη.Αν δεν μπορούμε να αντέξουμε βαριά συμβόλαια τύπου Εστογιάνωφ καλύτερα να μην τα κάνουμε.Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι ένα δώρο που μας έφερε ο Τσακίρης συμπλήρωμα με την μεταγραφή Ρεκόμπα. Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει τα προσόντα να μας γιγαντώσει. Θα μου πείτε τώρα με πρόταση από την πατρίδα του με τι όρεξη να κάτσει στην Ελλάδα ... ο σωστός επαγγελματίας τιμάει το συμβόλαιο του και τους ανθρώπους που του τα σκάνε. Ο Εστογιάνωφ χρωστάει στον Πανιώνιο πολύ καλές εμφανίσεις και όχι απερίσκεπτες ενέργειες. Οι τραυματισμοί μακάρι να μην εμφανιστούν ξανά.

br fun_atic είπε...

να τονίσουμε ότι δεν είναι μιά τυχαία ομάδα. Είναι η πρώην του ομάδα με την οποία έχει γνωρισει επιτυχίες και ο κόσμος τον αγαπά

akis είπε...

...να προσθέσω ότι φοράνε και κιτρινόμαυρα

br fun_atic είπε...

μήπως μπορούμε να μάθουμε που προετοιμάζονταν ο Φαμπιάν στην Ουρουγουάη;

zamis είπε...

Δηλαδη η προταση ηρθε κατα τη διαρκεια του τσιμπουσιου,καλο ε?

zamis είπε...

A,τοχα ξεχασει,πολυ καλο το νεο λουκ του blog brf.

amanAM είπε...

@ Μπρφαν

Δεν έχεις τίποτα χειροπιαστό, μόνο μια ανακοίνωση περί του αιτήματος δανεισμού.

Η πλήρης απάντηση, εδώ

c@mel είπε...

«Είμαι ενήμερος για την πρόταση. Ο Πανιώνιος, όμως, είναι αυτός που θα αποφασίσει από τη στιγμή που έχω συμβόλαιο μαζί του. Για μένα αποτελεί δέλεαρ η Πενιαρόλ», τόνισε ο 27χρονος άσος.

Βλέπω να πέφτουν τίποτα ντομάτες την Δευτέρα.

c@mel είπε...

Δανεικός στην Πενιαρόλ παραχωρήθηκε από τον Πανιώνιο ο Φαμπιάν Εστογιανόφ. Η πρόταση του συλλόγου της Ουρουγουάης έγινε δεκτή από τους «κυανέρυθρους», χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί μέχρι στιγμής οι όροι της συμφωνίας.

http://www.sport-fm.gr/article/280150

Αντε να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος.

fatboyslim είπε...

Mpravo sthn dioikisi k polla mpravo ston kyrio tsakiri
gia allh Mia fora apedikse oti opion pexth aresei ston kosmo ton diwxnei pame twra na paroume sapakia tipou buval dresk maxo k o katalogos megalwnei

ena megalo efxaristo sthn megali efimerida panionio kosmo pu gia allh Mia fora epekse to ferefono ths pae

amanAM είπε...

Τι να κάνουν κι αυτοί?
Πιθανόν να μην έχουν πληροφόρηση, πιθανόν να έχουν αλλά να μην μπορούν να μιλήσουν, για να μην χάσουν το μεροκάματο. Τι σε κάνει να πιστεύεις πως... στις επερχόμενες περικοπές, δεν θα βρεθεί και ο Π.Κ. στα προς περικοπή κονδύλια? Λες να είναι αυτοχρηματοδοτούμενος από τις πωλήσεις και την μεγάλη του κυκλοφορία?

Εάν γνωρίζουν και δεν μιλάνε, τους λυπάμαι. Εάν δεν γνωρίζουν, τους λυπάμαι ακόμα περισσότερο. Πιστεύω πως ισχύει το δεύτερο.

Τρίτο ενδεχόμενο, δεν μπορώ να σκεφτώ, δεδομένου ότι πιστεύω ακράδαντα πως ο Μάκης ο Διόγος, είναι αγνός και έντιμος άνθρωπος, και σε καμία περίπτωση δεν θα πίστευα πως παίζει παιχνίδια και συμμετέχει σε ίντριγκες.

Θυμάστε το προγραμματάκι που παίρναμε πρόπερσι? Πως ξέπεσε στο περσινό δισέλιδο? Την νέα σεζόν, προβλέπω να μην μας δίνουν ούτε αυτό.

Οικονομία κάνε, τι θες τα περιττά,
έτσι σαν θα γεράσεις, θάχεις λεφτά με ουρά...

Φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι!