Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Πρώτη προπόνηση Πανιωνίου

Ήταν ίσως η πιο περίεργη πρώτη προπόνηση που έχω παρακολουθήσει ποτέ. Αν και τα νέα της ομάδας είναι κάθε άλλο παρά ευχάριστα, εντούτοις ο κόσμος που μαζεύτηκε ήταν ανέλπιστα πολύς. Λιγότεροι από πέρσι, όχι όμως αισθητά. Αν και τραγουδήσαμε συνθήματα της ομάδας, δεν νομίζω ότι υπήρχε ένας αισιόδοξος άνθρωπος στο γήπεδο.

Οι φήμες έδιναν και έπαιρναν, με βασικότερη την υποτιθέμενη (;;;) μετακίνηση του Ριέρα στον Άρη και την αντίστοιχη (;;;) του Κούμο στον Ολυμπιακό. Η ανησυχία έγινε μεγαλύτερη όταν είδαμε την ομάδα. Τριάντα δύο παίκτες παρατάχθηκαν απέναντί μας. Κανείς δεν ήξερε ποιος ήταν ποιος. Κάτι μαλλιάδες, κάτι σπυριάριδες, κάτι Αφρικανοί. Ένα είναι το σίγουρο. Πολύ πιτσιρικαρία. Τους έχει επιλέξει όλους αυτούς ο κος Στόρε ή τους μάζεψαν από τις καφετέριες και τα ίντερνετ καφέ της Ν.Σμύρνης για να παρουσιάσουν ομάδα για αγιασμό;

Και αφού κάνετε ρε παιδιά αγιασμό, κάντε και μια παρουσίαση των παικτών να ξέρουμε ποιους βλέπουμε. Καρφιτσώστε τους έστω ένα ταμπελάκι με το όνομά τους όπως στα σούπερ μάρκετ. Η μόνη βοήθεια ήλθε ανέλπιστα από τον ιερωμένο που τέλεσε τον αγιασμό. Τους ράντισε όλους, έναν έναν στη σειρά, οπότε είχαμε μια πρώτη εικόνα για το δόγμα του κάθε ενός.Μέχρι εκεί όμως.

Τα highlights της βραδιάς ήταν τα συνθήματα εις βάρος της Α.Ε.Κ (γιατί άραγε;) και το δυναμιτάκι που έσκασε δίπλα από τα πόδια του κου Κιντή. Επειδή είμαστε σοβαροί άνθρωποι και επαγγελματίες, όλοι μας καταδικάζουμε την ενέργεια αυτή εις βάρος του προέδρου του Δ.Σ. Αν όμως ήμασταν λίγο μικρότεροι σε ηλικία, μάλλον θα είχαμε μπει στον ίδιο πειρασμό!!! Το τραβάει ο οργανισμός σου χρυσέ μου άνθρωπε το δυναμιτάκι!

Δεν το θεωρώ παράλογο να μην του έχουμε απολύτως καμία εμπιστοσύνη. Και ο ίδιος ίσως πετούσε δυναμιτάκια στον Πέτρο Κόκκαλη, εάν και εφόσον είχε αναλάβει την Α.Ε.Κ. Και πώς να του έχεις εμπιστοσύνη, όταν βλέπεις μια ομάδα πιτσιρικάδων στην οποία ο παίκτης που θα εμπνεύσει σεβασμό λόγω ηλικίας, προσφοράς στην ομάδα κ.λ.π είναι ο Φανούρης; Αυτή τη στιγμή η ομάδα εξακολουθεί να έχει τεράστια κενά, δεν έχει σε καμία περίπτωση τον παίκτη προσωπικότητα πάνω στον οποίο θα χτιστεί και δεν έχει επίσης τους έμπειρους παίκτες που θα βοηθήσουν τους πιτσιρικάδες. Αν μέσα σε όλα αυτά προσθέσει κανείς το πειθαρχικό παράπτωμα του Ριέρα και τα κατσουφιασμένα πρόσωπα των παικτών, τότε μπορεί να είναι ανήσυχος για το μέλλον και για τα σχέδια του κου Κιντή. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, ο μόνος που ήταν χαμογελαστός (πρέπει να ανησυχούμε;) και ευδιάθετος ήταν ο κος Κιντής. Σκάω να μάθω που στηρίζει την καλή του διάθεση.

9 σχόλια:

br fun_atic είπε...

που ήταν ο Τσακ;;;;; Οέο;

amanAM είπε...

η καλή διάθεση του Κιντή, μπορεί να προέρχεται από αρκετές αιτίες:

1. Δεν τον πέτυχε το δυναμιτάκι, και ήταν χαρούμενος!
2. Άκουγε τα συνθήματα κατά της ΑΕΚ, και σκεφτόταν ότι πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!!
3. Να είναι χαζό παιδί, χαρά γεμάτο!!!
4. Να άκουσε τον παπά να λέει στο τέλος καλή επιτυχία στην ομάδα μας, και να χαμογελούσε σκεπτόμενος πως... ούτε με την βοήθεια του Θεού δεν θα γλυτώσουμε τον υποβιβασμό του χρόνου!!!!
5. Να ένοιωθε αμήχανα μέσα σε τόσους Πανιώνιους, ή να χαίρεται που ακόμα δεν έχει φάει το ξύλο της αρκούδας!!!!!
6. Να σκεπτόταν τις δηλώσεις του Φαμπιάν, που υποτίθεται ότι έκανε!!!!!!

NK99 είπε...

Επίσης δεν ξέρουμε αν υπάρχει τεχνικό επιτελείο ικανό να αξιοποιήσει τους νεαρούς παίκτες.
Στο ποδόσφαιρο και γενικά στον αθλητισμό το να δουλεύει κανείς με ταλέντα και να τα βελτιώνει είναι η πιο δύσκολη δουλειά.
Το να είναι κάποιος προπονητής και να έχει παικταράδες που το μόνο που χρειάζεται είναι να τους βρει μία διάταξη στο γήπεδο....σιγά το δύσκολο...

Griniaris είπε...

Αν αυτό ήταν πρώτη εμφάνιση Πανιωνίου τότε εγώ είμαι ο Μουρίνιο.Οκ,τη μη παρουσίαση των παικτών μέχρι ένα σημείο μπορώ να την καταλάβω.Έτσι κι αλλιώς από αυτούς τους 32 ούτε οι μισοί δεν θα είναι στο κανονικό ρόστερ.

Αυτό που με ενόχλησε αρκετά είναι η βουβαμάρα.Ο κ.Κιντής δεν είχε υποχρέωση σαν πρόεδρος να απευθύνει τουλάχιστον ένα χαιρετισμό σε ολους αυτούς που ήρθαν να δουν το συνοθύλευμα που παρουσίασε;Τόσα χρόνια δεν θυμάμαι πρόεδρο να μην έχει πει μια κουβέντα στην πρώτη.Ακόμη και ο Πανταζής τότε,κάτι είχε πει.Ουσιαστικά ήταν η πρώτη του εμφάνιση στον κόσμο του Πανιωνίου γιατί Πανιώνιος δεν είναι μόνο οι πάνθηρες και οι "ιντερνίστες".Και κάπως έτσι μας έμεινε μόνο το ειρωνικό του χαμόγελο στα συνθήματα εις βάρος της ΑΕΚ.

amanAM είπε...

Μην τον αδικούμε τον άνθρωπο, φαντάζεστε τι θα γινόταν στο γήπεδο, έτσι και έπιανε μικρόφωνο στα χέρια του?

Καλύτερα που δεν μίλησε... Θα γελούσαμε πολύ, το χάσαμε αυτό, αλλά δεν ξέρω πόσο θα βοηθούσε τον Πανιώνιο να εκφράσουμε την εκτίμηση μας στο πρόσωπο του, στην επίσημη πρώτη.

Απέφυγε την κακοτοπιά ο άνθρωπος, και καλά έκανε.

Griniaris είπε...

Δεν το δέχομαι αυτό.Άλλωστε τίποτα δεν ακούστηκε εις βάρος του σε όλη τη διάρκεια της πρώτης.Άντε να έτρωγε ένα δυναμιτάκι ακόμη.Εξάλλου ό ίδιος δεν είπε ότι δεν τον ενοχλεί να τον βρίζουν;
Ας έλεγε μια κουβέντα ο Τσακ στο κάτω κάτω...Ουπς,σορρυ...

br fun_atic είπε...

@Griniaris

Αυτά τα λες γιατί δεν διάβασες το blog του g4.
Πήγαν στη συνάντηση οι Πάνθηρες και άφησαν στο τραπέζι κάτι αγελαδίτσες, με την υποσημείωση ότι για την ώρα τις προσφέρουν προς κατανάλωση.

Έχω να παρατηρήσω μερικά πράγματα: Για γαλακτοκομικά προϊόντα ένας είναι ο ειδικός. Ένα όνομα, μία φίρμα. Katrinos.Θα σας φτιάξει καλά, εάν και εφόσον χρειαστεί!!!

Το δυναμιτάκι πολλοί εμίσησαν. Αυτόν που το πέταξε ουδείς!!!

Γενικά όλο αυτό ο σκηνικό είναι πολύ χαζό. Χιλιάδες κόσμου να βλέπουν τον νέο πρόεδρο και να μην του έχουν την παραμικρή εμπιστοσύνη και ο ίδιος να έχει ένα στυλάκι λες και ξέρει ότι θα βγάλει τη συγκεκριμένη ομάδα στο Cl από φέτος.

Χάθηκε ο κόσμος να είχαμε δώσει στον κο Κιντή τη θέση του γενικού μάνατζερ, του γενικού αρχηγού, του γενικού γαμάω έστω και στη θέση του Προέδρου να βρίσκεται ένα πρόσωπο που να ενώνει τον κόσμο και να μην τρώει δυναμιτάκια;Δηλαδή αν τρώει δυναμιτάκια από τον Ιούνιο, στην πρώτη στραβή τι έχει να γίνει;

Σε λίγο θα ανεβάσω και μιά δήλωση του Φαμπιάν για να ολοκληρωθεί το σουρεάλ σκηνικό.

@ΑΜΑΝΑΜ
Καλό το μετανοημένη. Προσωπικά θα το είχα κάνει "Μαγδαληνή"

zamis είπε...

Καλημερες.
Παρακολουθω μεσω virtual υπερανεπτυγμενης τεχνολογιας τα τεκταινομενα απο το penthouse bar του President hotel.
Πινω St.George cocktail(Grenadine, Jim Beam Bourbon Whiskey, Mandrin Liqueur, Southern Comfort, Sweet and Sour Mix)αλλα ριχνω και λιγο τσιπουρο για ναμαι εναρμονισμενος με το ελαντα.
Παρεα μου διαφορες ηλιολουστες εκσυγχρονιστικες μεταμοντερνες Συνιστωσες.

Griniaris είπε...

Όχι ρε γαμώτο,τόσο δυνατά ήταν τα κτυπήματα.Αχ ρε zamis μου,είμαι κοντά σου σε ότι χρειαστείς...