Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Άδειες εξέδρες ΤΕΛΟΣ


Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με γκρίνια. Ο κόσμος δυσκολεύτηκε να πιστέψει ότι η ομάδα θα μπορούσε να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο ύστερα από την αποχώρηση των Τζιμπούρ και Φερνάντεζ.


Τα πρώτα δείγματα γραφής δεν ήταν καλά. Άλλοι τα απέδωσαν στην ατυχία και άλλοι στην αποδυνάμωση της ομάδας. Το σίγουρο όμως είναι ότι η ομάδα έχασε πολλούς βαθμούς στις πρώτες αγωνιστικές και μάλιστα εντός έδρας.


Το παιχνίδι με τον Άρη όμως αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας με την προσθήκη των Ουρουγουανών. Δεν είναι μόνο η μεγάλη τους κλάση, αλλά και η σιγουριά που εμπνέει η παρουσία τους στους υπόλοιπους παίκτες.


Ο φετινός Πανιώνιος μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Το είδαμε στο παιχνίδι με τον Άρη, όπου καταφέραμε να γυρίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και μάλιστα εναντίον μιας ομάδας που ουσιαστικά έπαιζε διπλή ζώνη άμυνας, όπως επίσης και στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Η Κρητική ομάδα δεν βρίσκεται τυχαία στην συγκεκριμένη βαθμολογική θέση. Κι όμως αυτή την ομάδα ο Πανιώνιος κατόρθωσε να κερδίσει εκτός έδρας με 2-5. Πολλοί βέβαια θα πουν ότι ο Εργοτέλης είχε ελλείψεις. Ελλείψεις όμως είχε και στο παιχνίδι με τον Π.Α.Ο και είδαμε τα αποτελέσματα.


Η ουσία είναι μία. Η ομάδα έχει δυνατότητες και προσπαθεί για το καλύτερο. Χρειάζεται βέβαια να καταβάλει μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα και ίσως και έναν καλύτερο τερματοφύλακα.


Η διοίκηση έκανε το χρέος της. Και μάλιστα με το παραπάνω. Αρκεί βέβαια να μην αποχωρήσουν τον Γενάρη χρήσιμοι παίκτες και να προχωρήσει εγκαίρως στις απαραίτητες ανανεώσεις συμβολαίων.


Μετά από όλα αυτά ένα πράγμα χρειάζεται. Να μιλήσει ο κόσμος του Πανιωνίου. Μια γειτονιά είμαστε. Όλοι φίλοι και γνωστοί. Ας αφήσουμε για λίγο την άνεση του σπιτιού και ας υποστηρίξουμε έμπρακτα την ομάδα. Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε. Ας γίνει η αρχή το Σάββατο. Να μην αφήσουμε απούλητο ούτε ένα εισιτήριο. Το μέλλον μας ανήκει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: