Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΙΝΕΝ


Τον δρόμο γιά το διπλό κόντρα στον Παναθηναικό έδειξε ο προπονητής της ομάδας μας Έβαλτ Λίνεν. Ζήτησε προσοχή στην άμυνα και παρότρυνε τους φιλάθλους να γεμίσουν το γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Συγκεκριμένα δήλωσε τα παρακάτω:

«Αύριο θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Είμαι βέβαιος ότι σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα απέναντι στον Εργοτέλη, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα με μεγάλες πιθανότητες οι Ζιλμπέτρο Σίλβα, Σιμάο, Ίβανσιτς, Νίλσον και Καραγκούνης να ξεκινήσουν τον αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν μεγάλο κίνητρο για ένα θετικό αποτέλεσμα αφού στα δυο τελευταία τους παιχνίδια (σ.σ. Ηρακλή, Εργοτέλη) είχαν απώλειες.

Εμείς όμως ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, βελτιώνοντας την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να δημιουργήσει ευκαιρίες και αυτό θα το πετύχουμε αν αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρό.

Η ομάδα μας τα τελευταία τρία χρόνια δουλεύει για να παρουσιάζει το δυνατόν καλύτερο θέαμα και για να προσελκύει περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο. Αν το γήπεδο το Σάββατο είναι γεμάτο, θα είναι κάτι φανταστικό! Αξίζει η ομάδα την συμπαράσταση των φιλάθλων του Πανιωνίου! Ομάδα και φίλαθλοι σαν μια γροθιά μπορούμε να πετύχουμε πολλά!».

Οφείλουμε όλοι να είμαστε εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: