Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ


Στις 19:00 το απόγευμα όλη η Ν. Σμύρνη είχε πάει σε γιορτή. Στο γήπεδο του Ιστορικού. Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της ομάδας ήταν εντυπωσιακή. Κυριολεκτικά δεν έπεφτε καρφίτσα. Τόσο κόσμο είχαμε να δούμε πιθανόν από το παιχνίδι με την Μπάρτσα.

Όλοι περίμεναν μια βραδιά μαγείας, από αυτές που μας είχε συνηθίσει η ομάδα τον τελευταίο καιρό. Ο φετινός Π.Α.Ο δεν είχε καμία τύχη απέναντι στον καλό ή έστω μέτριο Πανιώνιο.

Δυστυχώς όμως η ομάδα δεν απέδωσε καλά. Αν εξαιρέσουμε κάποιες μεμονωμένες ατομικές ενέργειες, δεν είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, έχασε τη μάχη κου κέντρου και παρέμενε ασύνδετη και άνευρη. Όλα τα μεγάλα μας αστέρια έμειναν μακριά από τον καλό εαυτό τους. Τα πολλά και άστοχα σφυρίγματα του κου Ζωγράφου εκνεύρισαν τόσο τον κόσμο όσο και τους παίκτες, με αποτέλεσμα να πέσει ακόμη περισσότερο ο ρυθμός.

Ο Π.Α.Ο ήταν σαφέστατα τυχερός, πέτυχε δύο τέρματα από το πουθενά και έφυγε από την Ν. Σμύρνη με τρείς βαθμούς που δεν άξιζε.

Από την άλλη μεριά ο Πανιώνιος σεβάστηκε υπερβολικά τον αντίπαλο, δεν πίεσε, δεν πέρασε κάθετες πάσες, τις οποίες είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει δύσκολα ο Π.Α.Ο και γενικά ήταν στημένος περισσότερο για το Χ παρά για τη νίκη.

Καθημερινά διαβάζουμε ότι ο φετινός Πανιώνιος έχει αλλάξει επίπεδο. Πιθανότατα να είναι αλήθεια. Αυτό όμως μπορεί να αποδειχθεί μόνο κόντρα στις ομάδες του κατεστημένου. Χθες χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να το αποδείξουμε και αυτό προκάλεσε σχετική απογοήτευση στον κόσμο. Δεν πειράζει. Συνεχίζουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: