Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Τσάμπα Μάγκες

Στο σημερινό παιχνίδι είδαμε όσα θέλαμε και όσα περιμέναμε να δούμε. Συγκεκριμένα είδαμε έναν ψυχωμένο Πανιώνιο να κυνηγάει σκυλίσια κάθε μπαλιά, να διεκδικεί τη νίκη κόντρα στον πρωτοπόρο και μάλιστα παίζοντας με 10 παίκτες για περίπου 80’. Χάσαμε σπουδαίες ευκαιρίες, είχαμε ένα απίστευτο δοκάρι με τον Μπάλαμπαν ( ο οποίος έχει αρχίσει να ανεβαίνει πολύ), ενώ με λίγη προσοχή στο τελικό σουτ ή με μια πάσα στον ακάλυπτο Ριέρα ο Κούμο θα μπορούσε να γίνει ο ήρωας του αγώνα. Η συνολικά πολύ καλή εικόνα της ομάδας είναι ένα επίτευγμα του κου Φερέρα. Υπάρχει και «όμως» παρακάτω…

Είδαμε επίσης έναν διαιτητή με χειρουργική ειδικότητα που στέρησε τις ελπίδες του Πανιωνίου και δεν σεβάστηκε τον κόπο των παικτών μας. Τηλεοράσεις, πρόεδροι και λοιποί συγγενείς έπαιξαν τον συνηθισμένο ρόλο τους. Όλοι είδαν οφσάιντ στο τετ α τετ του Γουνδουλάκη, κανείς όμως δεν είδε τη γραμμή στο χορτάρι. Όλοι είδαν καθαρή εκκίνηση πριν από την φάση του πέναλτι, κανείς όμως δεν μας έδειξε τη μπάλα να φεύγει από τα πόδια του παίκτη του Παναθηναϊκού. Κανείς δεν ασχολήθηκε με το επικίνδυνο και αντιαθλητικό παιχνίδι του Π.Α.Ο το οποίο ανέχθηκε ο διαιτητής, της βουτιές του Καραγκούνη και το δολοφονικό χτύπημα στον Εστογιανώφ.

Όμως το παιχνίδι δεν χάθηκε μόνο από τη διαιτησία. Ο κος Φερέρα που πράγματι παρουσίασε ένα αξιόμαχο σύνολο είναι ο ίδιος που με επιλογές του έβλαψε την τελική προσπάθεια. Συγκεκριμένα: Στο παιχνίδι αυτό σαφέστατα και είχε θέση ο Ανδριόλας. Θεωρώ ότι ένας αρκετά καλός τερματοφύλακας την είχε τη φάση του δεύτερου γκολ του Παναθηναϊκού, ενώ και το πέναλτι δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο.

Τραγικό λάθος η χρησιμοποίηση του μοιραίου Όμο στην βασική ενδεκάδα, όταν θα έπρεπε να αντιμετωπίσει παίκτες όπως ο Σισέ και ο Σαλπιγγίδης. Ήταν τραγικό λάθος η καθυστέρηση εισόδου στο παιχνίδι του Λάτκα, ο οποίος θα έπρεπε να μπει με τη σέντρα. Ήταν ατυχέστατη έμπνευση η ολιγόλεπτη χρησιμοποίηση του Καστελιόνε ως κεντρικού αμυντικού. Για άλλη μία φορά ο Λάτκα εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον προπονητή του, καθώς με την παρουσία του έδεσε η άμυνα της ομάδας, κέρδισε όλες τις εναέριες μονομαχίες και ήταν ιδιαίτερα απειλητικός στα στημένα. Ο κος Φερέρα αν και δεν είχε να χάσει τίποτα καθυστέρησε χαρακτηριστικά να βάλει τον Εστογιανώφ. Πολύ μεγάλο λάθος.Και τα λάθη συνεχίζονται. Η είσοδος του Εστογιάνωφ σημαίνει ρίσκο. Άσε χρυσέ μου άνθρωπε στον αγώνα τον Φανούρη που είχε προσφέρει πολλά και βγάλε τον Νικολάου μια που ρισκάρεις και βάζεις τον Φαμπιάν στα τελευταία δέκα λεπτά.

Αν ο κος Φερέρα παρουσιάσει μια τόσο καλή ομάδα και αφού εγκαταλείψει και τις τελευταίες εμμονές του, έχουμε ελπίδα να δούμε κάτι καλό φέτος, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι θα ενισχυθούμε ουσιαστικά τον χειμώνα.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι προσωπικά διαφωνώ κάθετα με το ύφος και την φρασεολογία της ανακοίνωσης της ομάδας. Ήταν πρόχειρη και έδωσε λαβή για σχόλια που τελικά απέφεραν το αντίθετο αποτέλεσμα από τον αρχικό σκοπό της.

53 σχόλια:

Costix είπε...

Σημερα νοιωθω πολυ περηφανος για την ομαδαα μας. Παρα την κοντρα διαιτησια, που μας εσφαξε με το βαμβακι, τα τρανταχτα λαθη του Εμιλ (σιγουρα η χρησιμοποιηση του Ομο και ισως και η μη χρησιμοποιηση του Ανδριολα, αλλα αυτο δεν θα το μαθουμε ποτε) και το -2 γκολ απο τον εντεκατο λεπτο, η ομαδα εδειξε χαρακτηρα και σταθηκε ισος προς ισον απεναντι στον βαζελο. Διεκδηκησε το αποτελεσμα, παλεψε, δημιουργησε, ετρεξε. Γενικα συμπεριφερθηκε σαν ομαδα. Οπωσδηποτε ευσημα, εκτος απο τους παιχτες, ανηκουν και στον Εμιλ αλλα και στον Τσακ που δεν βιαστηκε να τον διωξει.
Ας ελπισουμε οτι ο σενιορμεσιε, που τον αποκαλει ο φιλτατος εμπαθεστατος, συντομα θα ξεπερασει και τις τελευταιες του εμμονες και θα δινει ισες ευκαιριες, σε οσους το αξιζουν.
Αυτη η ομαδα μπορει να παει πολυ μπροστα, αρκει να σταματησουν τα λαθη σαν τα σημερινα. Και στο τελος, ποιο το κερδος ??
Ο δε Μπαλαμπαν πιστευω οτι θα μας προσφερει συγκλονιστικες στιγμες συντομα. Ολα τα παιδια σημερα απεδειξαν οτι αξιζουν να φορανε αυτη τη φανελα.
Υ.Γ.1 - 4ο γκολ απο ασιστ φαουλ του Τζαβελα.
Υ.Γ.2 - συμφωνω οτι το υφος της ανακοινωσης ηταν λιγο ακομψο, και εκτος απο μαυρο η ασπρο, υπαρχει και το γκριζο, αλλα απο την αλλη ηταν επιτελους καιρος να αντιληφθει η διοικηση οτι επρεπε επιτελους να αντιδρασει στη στημμενη διαιτησια. Φτανει πια, αφηστε μας να ευχαριστηθουμε λιγο μπαλιτσα και για να σας κανουμε πιο ευκολη την ζωη, δωστε τους τιτλους στην αρχη της σεζον, να μην στεναχωριεται κανενας καιν να μην χαλιομαστε με την ελεινη διαιτησια πλεον !!!!

Pav είπε...

Ο σκληρός νόμος της αγοράς λέει πως πρέπει η μάζα να μένει ικανοποιημένη. Δυστυχώς φίλοι μου ακόμα και πρωτάθλημα να παίρναμε οι δημοσογραφισκοι θα το περναγανε στα ψιλά για χάρη «είδησης» που θα αφορούσε τον ΠΟΚ. Απο αυτούς ταΐζουν τις οικογένειές και αυτούς θα βαυκαλιζουν. Η διαφορετικότητα μας έγκειται στο γεγονός πως εμείς θα πάρουμε πρωτάθλημα κόντρα στο ρεύμα που θέλει τους «ισχυρούς» στο προσκήνιο.
Μπράβο ρε μάγκες. Ξεγυμνώσατε τον «με το ζόρι» μελλοντικό πρωταθλητή. Άλλαξε ο Μανωλιός. Απλά στην Ευρωπη το γέλιο θα έχει άλλο όνομα και χρωμα.
Γερά ρε Πανιωνάρα. Η Ξανθη είναι σφιχτή ομάδα και θα χρειαστεί να παλέψουμε για να περάσουμε από τα Πηγάδια. Α ρε Φερερα λίγο λιγότερο ξεροκεφαλος νασουνα θα επερνες και αποτελέσματα.

br fun_atic είπε...

Το τραγικό είναι ότι έπεισε 11 παίκτες να χτυπήσουν στα ίσια το παιχνίδι με τον Π.Α.Ο στο Ο.Α.Κ.Α, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον ίδιο του τον εαυτό.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά απέναντί του είχε έναν μετριότατο Π.Α.Ο και έναν κάκιστο Τεν Κάτε, που ξέχασε τον Λέτο στον πάγκο, και από τη στιγμή που έβγαλε τον Νίνη, ουσιαστικά αχρήστευσε τον Σισέ.

Katrinos είπε...

H ανακοίνωση είναι ένας κρίκος σε αλυσίδα ερασιτεχνικών κινήσεων της ΠΑΕ. Απο την άλλη σίγουρα υπάρχει σφαγή , διότι βλέπω τεράστια προσπάθεια συγκάλυψης. Ενώ υπάρχουν κατάλληλα πλάνα ΔΕΝ τα δείχνουν !! αλλά δείχνουν πλάνα που δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα και απλά τα ερμηνεύουν όπως θέλουν. Αυριο πουρνό πουρνό η παε πρέπει να ζητήσει ΟΛΟ τα υλικό , να το δουλέψει και να βγάλει συμπληρωματική - τεκμηριωμένη ανακοίνωση.

Costis, το άλλο Σ/κ πρέπει να τηρηθεί το πρωινό γούρι στο γνωστό μέρος (άσε που έχασες ματσάρες...)

re-la-re είπε...

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ είναι ατυχέστατη. Η ίδια η πΑΕ στην περιγραφή του αγώνα παραδέχεται ότι η μπάλα χτύοησε στο χέρι του Ομο. Τότε προς τι οι ανακοινώσεις;t

br fun_atic είπε...

Αντιλαμβάνομαι τον λόγο που οδήγησε την Π.Α.Ε να βγάλει την ανακοίνωση, διαφωνώ με την διατύπωσή και το φρασεολόγιο που χρησιμοποιήθηκε.

Ron Barceló είπε...

ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ Κ ΣΙΑ, ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣ'ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ Κ ΠΟΥ ΓΙΑ 60 ΛΕΠΤΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟΤΕΡΜΑ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΑΣ. ΕΤΣΙ ΤΗ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ. ΜΕ ΚΑΡ(Υ)ΔΙΑ.
ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ.ΟΛΟΙ.
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ! ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΩ ΣΗΜΕΡΑ..

Pav είπε...

Σε αγώνα πρωταθλήματος υπάρχουν τουλάχιστον δυο κάμερες. Μια υπήρχε ακριβώς στην ευθεία του Σισέ. Τι έγινε και δεν είδαμε τα πλάνα από την κάμερα αυτή, σοκοφρετα έτρωγε ο καμεραμαν και έχασε το ανοιχτό πλάνο που έχει συνήθως αυτή η κάμερα. Αντί αυτού αρχισαν να τραβάνε γραμμές με τη βοήθεια της «τεχνολογίας». Για στοκους μας περνάνε.
Απαιτούμε η ΠΑΕ Πανιωνιος να ζητησει το υλικό από αυτή τη συγκεκριμένη κάμερα. Υπάρχει αυτή η κάμερα (σαν εικονοληπτης το γνωρίζω) και γιατί έχω γνωστούς που δουλεύουν στις μεταδωσεις από το ΟΑΚΑ.
Άντε ξεφτιλες που σας πληρώνουμε για να μας κοροιδευετε. Αν δεν λογοδοτήσουν να τους απαγορεύσει η ΠΑΕ να ξαναπατησουν στο γήπεδο. Και ας χρειαστεί να χάσουμε λεφτά.

Katrinos είπε...

άσχετο , αλλά τώρα το βρήκα και είπα να το μοιρασθούμε μπας και γλυκαθούμε λιγακι...

http://www.youtube.com/watch?v=qiXGKpPAsR0&feature=player_embedded

Ron Barceló είπε...

Δείτε ολα τα sites, όλη την προπαγάνδα κ το γνωστό παραμυθάκι του "μεγάλου" παναθηναικού που "έπαιξε όσο χρειαζότανε" κ κέρδισε τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Κανείς δεν αναφέρει τίποτα για το κοτέτσι κ τον πανικό που τους προκάλεσε μια ομάδα που αγωνιζότανε από τα αποδυτήρια ΑΔΙΚΩΣ με 10. Κανείς τίποτα για τις καρατίες κάποιου Δάρλα. Κανείς τίποτα για την προκλητική μονομέρεια του διαιτητή. Η ανακοίνωση με εκφράζει στο έπακρο. Όπως κ τα λόγια του Κούμο. Αλλά δυστυχώς δεν έμαθα κάτι καινούριο. Θα επαναληφθούν δυστυχως τέτοια σφαγεία.
Είδε όλη η Ελλάδα τι έγινε σήμερα. Αν δεν το πάρουν π΄ρεφα κ οι ίδιοι, θα είναι αναγκασμένοι να βλέπουμε το ευρωπαικό τους θίασο να πηγαίνει από φάπα σε φάπα.

υγ: Συγγνώμη για τον τόνο του προηγούμενου ποστ. Αλλά κοντεύω να σκάσω με τα καλοστημένο τους πανηγυράκι των 2 ταχυτήτων.

cdu είπε...

Να πώ την αμαρτία μου, περίμενα διασυρμό σήμερα. Όχι γιατί οι παίκτες μας δεν έχουν ψυχή αλλά η ομάδα, με τα κολλήματα του προπονητή, έχει κενά. Ίσως να μας έκανε καλό ο διαιτητής που απέβαλε αυτό το κακόμοιρο παιδί, τον Όμο, που τον εκθέτει ο προπονητής συνέχεια. Τέλως πάντων, χαίρομαι που έκανα λάθος. Όμως έχω την εντύπωση ότι ο προπονητής εξακολουθεί να είναι η τροχοπέδη της ομάδας.
Κάτι ακόμη: Η ΠΑΕ πρέπει να είναι πολύ προσεκτική με τις ανακοινώσεις. Δεν λέω, εμένα με άγγιξε αυτή η ανακοίνωση. Τη ξεφτιλα την βιώνουμε χρόνια. Μόλις πρόσφατα διαβάζαμε για την καημένη την ΑΕΚ που της κλέβουν βαθμούς αλλά όταν συμβαίνει το αντίθετο (όπως σήμερα) είτε σιωπούν είτε φτιάχνουν αντισταθμιστικά άλλοθι. Όμως, εμείς, ο Πανιώνιος, δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε σε πόλεμο με τους δημοσιογράφους. Δυστυχώς.
Και κάτι τελευταίο: Στα σαράντα χρόνια που παρακολουθώ ποδόσφαιρο, δεν με παραξενεύει που οι διατητές ευνοούν τους μεγάλους. Ούτε με ξαφνιάζει που οι δημοσιογράφοι κάνουν το άσπρο μαύρο, αφού για αυτούς υπαρχουν μόνο δυόμιση ομάδες (ΟΣΦΠ,, ΠΑΟ και το Αεκάκι). Αυτό ρε γαμώτο που δεν μπορώ να χωνέψω είναι πως 85% περίπου συν-Έλληνες (οι οπαδοί του ΠΟΚ) δεν αντιδρούν σε αυτή την κατάσταση, αλλά τους αρέσει κιόλας. Και αυτό που μου τη δίνει πάνω απ'όλα ειναι να ακούω Παναθηναϊκούς και Αεκτζήδες να διαμαρτύρονται γιατί ευνοείται ο Ολυμπιακός και να μην βλέπουν, χρόνια τωρα, πώς οι ομάδες τους ευνοούναι απέναντι σε όλες τις άλλες. Είναι να μην αγανακτείς;

antunix είπε...

Περήφανους μας έκανες Πανιωνάρα! Μόνο να βλέπατε πως τρέχαμε οι πράσινοι κότες... Νά τους πήγε... Ο κόσμος τους γιούχαρε...

IWN1998 είπε...

Είναι ίσως λογικό κάποιος να διαφωνεί με το ύφος της ανακοίνωσης αλλά όχι με την έκδοσή της. Ζήσαμε πέρυσι τη συνεχή αδικία όταν πηγαίναμε με το σταυρό στο χέρι εν ονόματι της μη διατάραξης του κλίματος διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Επίσης τα σχετικά με το άν ήταν οφσάιντ ή όχι στο ξεκίνημα του Α' γκολ, θεωρώ ότι δεν μπορεί να βγαίνει μια θολή φωτογράφηση με μια μεγέθυνση της κακιάς ώρας και να δημοσιοποιούνται συμπεράσματα πλήρους βεβαιότητας με βάση τέτοια στοιχεία. Σημειώνω ότι έχει προηγηθεί η αποβολή Μανιάτη στο Καυτατζόγλειο και ο "σχολιασμός" Βαρούχα... Άρα η διαμαρτυρία της ΠΑΕ για τέτοιου τύπου σχολιασμούς έπρεπε να γίνει. Το ύφος νομίζω και γω ότι θα μπορούσε να κρατηθεί στον τόνο εκείνο, που θα παραθέτει επιχειρήματα περισσότερα παρά συνθήματα.

Όσο για τον κο Φερέρα δεν είναι μόνο η χρησιμοποίηση Όμο που φέρει ευθύνη αλλά και η επιλογή Σμόγιε στην οποία επέμεινε και όταν ο παίκτης παρουσίασε προβλήματα και κατ' ουσίαν άφησε την ομάδα χωρίς κλασσικό κεντρικό μπακ. Είναι κρίμα γιατί δείχνει ότι απαλλαγμένος από εμμονές μπορεί να κάνει δουλειά.
Αλλά ας μην υπερβάλλουμε στα σχόλιά μας όπως σε κάποια που βλέπω για την άμεση αλλαγη του Λάτκα. Κάνενα παίκτη δυστυχώς δεν διακινδυνεύεις να τον βάλεις χωρίς προθέρμανση. Τώρα αν κάνω λάθος και δεν είχε σηκώσει το Λάτκα για προθέρμανση και σκόπευε να αφήσει Καστελιόνε στη άμυνα, θα συμφωνήσω και γω με το συγκεκριμένο σχόλιο, ειδάλλως είναι μάλλον υπερβολικό.

br fun_atic είπε...

Ίωνα, το πέναλτι έγινε στο 7'. Τι είδους προθέρμανση χρειάζονταν ο Λάτκα;Ουσιαστικά θα είχε κάνει την ίδια προθέρμανση που είχαν κάνει και οι βασικοί...Σε κάθε περίπτωση τον έβαλε στο 13' αφού ήδη είχαμε δεχθεί το δεύτερο γκολ.

Ο.Κ δεν θέλω να θεωρηθώ κακόπιστος και ίσως πρέπει να το δεχτώ ως ατυχία. Γύρισε τον Καστελιόνε ελπίζοντας ότι θα κρατήσει η ομάδα για μερικά λεπτά.

Σε κάθε περίπτωση συμφωνείς με την χρησιμοποίηση του Όμο ως βασικού όταν απέναντί του έχει τους Σισέ, Σαλπιγγίδη και Νίνη; Υπήρχε κανένας λόγος να αποκρούσει τη μπάλα με το χέρι; Γιατί ανεξαρτήτως οφσάιντ, το πέναλτι είναι καθαρό, συνεπώς δίκαιη η κόκκινη...Αυτή η κίνηση δείχνει ξεκάθαρα απειρία. Θα ήθελα να ξαναδώ τη φάση, αλλά νομίζω ότι ο Μπέλιτς μπορεί και να την είχε, άρα τριπλό κακό...

Για ποιο λόγο βγαίνει από το παιχνίδι ο Καστελιόνε και όχι ο Νικολάου; Τι άλλο πρέπει να κάνει ο Λάτκα για να πείσει ότι κάνει για βασικός; Να μην ξεχνάμε ότι ο Λάτκά έχει εμπειρία ακόμη και από πρέμιερ λιγκ (όχι ιδιαίτερα επιτυχημένη, αλλά έχει) ενώ ο Όμο δεν ξέρει καν την κατηγορία.

Ο Μπέλιτς έπεσε σωστά στη φάση του δεύτερου γκολ; Γενικά ήταν παιχνίδι στο οποίο δεν είχε θέση ο Ανδριόλας; Δεν ξέρω. Ο Ανδριόλας των δύο πέναλτι του κυπέλλου, μήπως είχε κάποιες πιθανότητες παραπάνω στο όχι και σπουδαίο πέναλτι που εκτέλεσε ο Σισέ; Ο Μπέλιτς ούτε καν διάλεξε γωνία...

Για ποιο λόγο άργησε τόσο πολύ να βάλει τον Εστογιανώφ;

Θέλω να ξαναπώ ότι ο Πανιώνιος έπαιξε το ποδόσφαιρο που μας αρέσει να βλέπουμε, ιδίως κόντρα στους μεγάλους και αυτό είναι σαφέστατα επίτευγμα του κ. Φερέρα, το οποίο το αναγνωρίζουμε όλοι. Όμως θεωρώ ότι έκανε και τρανταχτά λάθη τα οποία στοίχισαν στην ομάδα.

Κάτι άλλο που δεν κατάλαβα: Ο Άννα Καραμανλή στην Αθλητική Κυριακή είπε ότι ο Πανιώνιος αν και στερούνταν των υπηρεσιών του Ρεκόμπα απέδωσε καλά, για να δεχθεί το σχόλιο του Κατσαρού ότι δεν πρέπει να είναι και σίγουρη (ενν για το πόσο στοίχισε η απουσία του Ρεκόμπα)...Τώρα λοιπόν έχει γίνει αυτονόητο για κάποιους ότι δεν χρειαζόμαστε τον Ρεκόμπα...Μάλιστα

Griniaris είπε...

Θα διαφωνήσω με τους περισσότερους ως προς την ανακοίνωση.Κατά τη δική μου άποψη το ύφος ήταν αρκετά ήπιο.Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να τα λέμε και με την "αλήτικη" γλώσσα που μιλάνε όλοι αυτοί.Όχι ότι βγαίνει κάτι με τις ανακοινώσεις αλλά δεν μπορεί να σε φτύνουν και να δηλώνεις ότι με ενοχλεί η βροχή.Η μόνη λύση στην αλητεία των διαιτητών και του συναφιού που τους ελέγχει είναι ο ξεφτιλισμός του πρωταθλήματος.Ας αρχίσουν οι πρόεδροι στην πρώτη στραβή να αποσύρουν την ομάδα τους από το γήπεδο να παίζει μετά μόνο του το ΠΟΚ να ησυχάσει.Κάποιος ανέφερε ότι δεν θέλουμε τα μέσα ενημέρωσης εναντίον μας.Ποια μέσα,αυτά που όταν παίζουμε με το ΠΟΚ μας θεωρούν ξένη ομάδα;Και καλά από ένα ιδωτικό κανάλι μπορώ να το ανεχτώ.Αλλά δεν ανέχομαι το κρατικό κανάλι που το πληρώνω με το έτσι θέλω να μου βγάζει πληρωμένους σχολιαστές και "καθηγητές" για να μου κάνουν το άσπρο μαύρο.

br fun_atic είπε...

Πρόσεξε μία λεπτομέρεια. Είναι ξεκάθαρο ότι η ανακοίνωση βγήκε για να παίξει στην Αθλητική Κυριακή. Εκδίδουμε την ανακοίνωση και αντίστοιχα την παίζουν στην ΝΕΤ ΠΡΙΝ από την τοποθέτηση του Βαρούχα. Η διατύπωση είναι περίεργη, ο Βαρούχας χρησιμοποιεί το πλάνο που βολεύει (δηλαδή δείχνει τους παίκτες ΠΡΙΝ την πάσα), σου κάνει το άσπρο μαύρο και λόγω διατύπωσης σε παρουσιάζει και ως γραφικό. Ακολουθεί η επί του ασφαλούς τοποθέτηση του Π.Α.Ο που ολοκληρώνει την εικόνα...

Θέλεις να σου πω πως θα έγραφα την ίδια ανακοίνωση; Θα περίμενα την εκτίμηση του Βαρούχα και μετά θα έλεγα: Συγχαρητήρια στους παίκτης της ομάδας μας, οι οποίοι αν και απέδωσαν εξαιρετικά δεν κατάφεραν να κερδίσουν τη διαιτησία, το κατεστημένο του ΠΟΚ και τις δημοσιογραφικές και "επίσημες" εκτιμήσεις επαγγελματιών τηλεσχολιαστών".

Ούτε γαμώ την αγανάκτηση, ούτε νιόνιος ούτε τίποτα...

IWN1998 είπε...

Υπάρχουν ευθύνες και λάθη Φερέρα και τα έχουμε πει. Όπως είπες και είπαμε και τα υπέρ, ότι από ένα σημείο και μετά δούλεψε με την ομάδα και προσπαθεί να παίξει κοιτώντας όλους στα μάτια.
Εγώ άσχετα από το ύφος θεώρησα αναγκαία την ανακοίνωση, γιατί έχουμε φθάσει να σφάζουν τους μη-ΠΟΚ "με το βαμβάκι" εκτός απο διαιτητές και δημοσιογράφοι.

Πάντως θα είναι εσωστρέφεια να μείνουμε στα όποια θέματα τα διαιτητικά και των ανακοινώσεων αυτού του ματς. Ας δούμε μπροστά.
Το ζήτημα είναι να σταματήσουν ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ και ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ λόγω δανεισμών, ν' αξιοποιηθεί το ρόστερ στο έπακρο και να βρεθεί χρυσή τομή με Ρεκόμπα. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΞΑΝΘΗ λοιπόν. Και ελπίζουμε ότι θα γίνει δυναμική ενίσχυση της ομάδας το Γενάρη...
Και να επαναλάβω αυτό που είχα γράψει σε άλλη ανάρτηση. Ας μην βλέπουν εκεί στην τεχνική μας ηγεσία από δω και μπρος το κύπελλο σαν πάρεγρο και ευκαιρία για rotation. Νομίζω ότι υπάρχουν ικανές πιθανότητες διάκρισεις και πρέπει να τισ διεκδικήσουμε σοβαρά.

dimosthenis είπε...

Θα συμφωνήσω σε όλα με την αρχική ανάρτηση και με τις τοποθετήσεις των περισσότερων φίλων. Θα χρεώσω και τα λάθη στο Φερέρα και στο διαιτητή και στους πληρωμένους δημοσιογράφους και σχολιαστές.Ομως φίλοι συνΠανιώνιοι "ως εδώ και μη παρέκει".
Έχουμε μια καλή ομάδα με παίχτες με προσωπικότητα (σ' αυτούς ας προστεθεί παρακαλώ πια και ο Τζαβέλλας προς πολύ μεγάλη ικανοποιήση μου είναι νέος και ελληνόπουλο). Δεν μπορώ παρά να πιστώσω την εικόνα της ομάδας στον προπονητή τον οποίο κατά καιρους όλοι μας έχουμε λοιδωρήσει.
Το παιχνίδι με τον ΠΑΟ πέρασε ανεπιστρεπτί. Θα τον περιμένουμε στο δεύτερο γύρο όπου ελπίζω να παίξουμε 11 με 11 και με 50-50 διαιτησία για να δουμε ποιος έχει καλύτερη ομάδα. Μέχρι τότε ξεχνάμε τα πάντα και επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι δύσκολο, η Ξάνθη είναι μια σληροτράχηλη ομάδα και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε όπως και το βάζελο και ακόμη σοβαρότερα για να έχουμε σημαντικό κέρδος από το παιχνίδι και να μη μείνουμε με τις εντυπώσεις της καλής εμφάνισης στο ΟΑΚΑ. Να θυμηθούμε ότι η περσινή κατρακύλα άρχισε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟ και τις ατέλειωτες εσωστρεφείς αναλύσεις που επακολούθησαν. Γι αυτό ας σταματήσουμε κάθε αναφορά σε ζητήματα που περισπούν την ομάδα και την αποπροσανατολίζουν σε εξωαγωνιστικά θέματα. Προπόνηση, δουλειά, συστήματα και μόνο αγωνιστικές υποχρεώσεις. Τίποτε άλλο.Ο τι έγινε τέλειωσε την Κυριακή το βράδυ. Η Δευτέρα είναι μια άλλη μέρα.
Φοβάμαι το μήνα Νοέμβρη είναι τα τελευταία χρόνια, αν θυμάμαι καλά, από τους χειρότερους για την ομάδα. Ελπίζω αυτός ο αντιφατικός προπονητής να ανατρεψει την κατάσταση, αφού παρουσίασε τα χάλια της ομάδας το Σεπτέμβρη.

IWN1998 είπε...

Ο Βαρούχας αν ήταν διαιτητάρα θα το βλέπαμε στα γήπεδα...Τι καρριέρα έκανε στην πράξη; Από καθηγητές γέμισε ο τόπος...
Αυτό και τέρμα από μένα για τη διαιτησία. Πάμε γι' άλλα με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Και ελπίζουμε να σταματήσουν και τα πείσματα και οι εμμονές και να βρουν όλοι στην ομάδα την κοινή συνισταμένη για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό. Γιατί φάνηκε ότι μπορούμε και είναι κρίμα αφού μπορούμε να αυτοκαταστρεφόμαστε και να μην παίρνουμε ότι μας αξίζει.

Griniaris είπε...

@br
Από τη στιγμή που ανακαλύφθηκε το πλάνο από την κάμερα της τροχαίας στην Κηφισίας ήταν προφανές τι θα έλεγε ο Βαρούχας.Έτσι κι αλλιώς οι εκπομπές αυτές είναι για να χαιδεύουν τα αυτιά του ΠΟΚ.Εκείνο που με έβγαλε κυριολεκτικά από τα ρούχα μου είναι το εξής:
"δ) Αποστερεί την αντίπαλη ομάδα ένα γκολ ή μια "προφανή" ευκαιρία να σημειώσει γκολ, (μια ευκαιρία "καθαρή" - καταφανή - ολοφάνερη, που εύκολα τη βλέπει και την κατανοεί κανείς), πιάνοντας (ή αγγίζοντας) τη μπάλα με τα χέρια με πρόθεση. Η περίπτωση δεν αφορά τον τερματοφύλακα όταν αυτός βρίσκεται μέσα στη δική του (επανορθωτική) περιοχή πέναλτι ."
...Από τον κανονισμό ποδοσφαίρου.
Ο ίδιος "καθηγητής" είχε δώσει την ερμηνεία ότι απευθείας κόκκινη δίνεται όταν η μπάλα έχει σαφή κατεύθυνση προς τα δίχτυα.Προφανώς χθες θεώρησε(ίσως διαβάζοντας και τα blog)ότι ο Μπέλιτς δεν είχε καμμία τύχη να αποκρούσει.
@Ίωνα
Θα συμφωνήσω με όλη τη δεύτερη παράγραφο.Η κλήρωσή μας με τον θρασύβουλο μάλιστα μας επιτρέπει όνειρα για το κύπελλο.

Pav είπε...

Ακούστε πως πανιγυρίζει ο σχολιαστής του ΑΝΤ1 τα γκολ του παναθηναικού και τι κατήφεια τον πιάνει όταν σκοράρει ο Ριέρα.
Ρε παιδιά οι άνθρωποι είναι καθαρά μισθοφόροι. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε.

http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=589804&cid=83

Ανώνυμος είπε...

Στο θέμα της ανακοίνωσης προσωπικά συντάσσομαι με την Διοίκηση που επιτέλους σταμάτησε να δέχεται αδιαμαρτύρητα την κακομεταχείριση τησ ομάδας από την διαιτησία και κυρίως από τον τύπο. Ως προς την φρασεολογία είναι σίγουρο ότι ο καθένας από εμάς θα την έγραφε διαφορετικά.
Από τις "αντικειμενικές" εφημερίδες σήμερα δύσκολα καταλαβαίνει κανείς ότι έπαιζε και ο Πανιώνιος...αυτό που καταλαβαίνει είναι ότι ο ΠΑΟ έπαιζε καλά μετά άσχημα και μετά το παιχνίδι έληξε 2-1.
Αν δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε τους "αντικειμενικούς" να ασχολούνται μαζί μας ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ και επίσης μπορούμε να ξεμπροστιάσουμε στην κοινή γνώμη την "αντικειμενικότητα" τους...
Στο ΚΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ παραδοσιακά κάθε φορά που παίζουμε με τον ΠΑΟ υποχρεωνόμαστε να ακούμε τον άθλιο δημοσιογράφο-οπαδό του ΠΑΟ να μεταδίδει το παιχνίδι..(πριν μερικά χρόνια έκλαψε κυριολεκτικά στο μικρόφωνο όταν ο ΠΑΟ νικησε στο 90 τον Πανιώνιο)...

br fun_atic είπε...

Το παιχνίδι με την Ξάνθη είναι σπουδαίο. Αν δεν μπορούμε να αποσπούμε βαθμούς από δύσκολες επαρχιακές έδρες όπως της Ξάνθης, τότε δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε καλή πορεία.

Η Ξάνθη έχει καλή ομάδα (τρώγομαι με τα ρούχα μου που δεν μπορώ να πάω...). Από άποψη ονομάτων έχουμε καλύτερη, ενώ οι τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις μας γεμίζουν με αισιοδοξία για τη συνέχεια. Δεν θέλαμε πολλά. Θέλαμε να βλέπουμε μπαλίτσα και προσπάθεια από τους παίκτες...

Θα συμφωνήσω με τον Ίωνα στο ότι πρέπει να δούμε μπροστά, όπως και στο ότι ο προπονητής μας πρέπει για το καλό της ομάδας να εγκαταλείψει τις κλασικές εμμονές του. Δεν τον κριτικάρουμε άδικα. Ίσα - ίσα είμαστε διατεθειμένοι να αναγνωρίσουμε και την παραμικρή σωστή του ενέργεια. Και αυτό είναι λογικό γιατί εργάζεται στην ομάδα της καρδιάς μας.

Θεωρώ ότι αν η ομάδα ενισχυθεί σωστά θα μπορέσει να κάνει πολύ καλή πορεία, εάν και εφόσον βέβαια συνεχίσει τις τόσο καλές εμφανίσεις...

Στα πολύ θετικά μετράω την άνοδο του Μπάλαμπαν και την απίστευτα καλή παρουσία του Φανούρη.Είναι καλός παίκτης και αδικημένος. Περισσότερο βέβαια από τον εαυτό του και λιγότερο από τους άλλους.

br fun_atic είπε...

13 ή 20 Ιανουαρίου 2010 το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο στην Φυλή. Σπουδαία ευκαιρία για κάτι καλό. Δύσκολη έδρα η Φυλή λόγω των περίεργων κλιματολογικών συνθηκών της περιοχής.

Νομίζω ότι σε αυτό το εκτός θα πάω (ημέρα διεξαγωγής Τετάρτη - ελπίζω να μη μιλάμε για νωρίς το μεσημέρι).Λογικά μέχρι τότε η ομάδα θα έχει ενισχυθεί, πιθανότατα θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε τον Ιστορικό να προκρίνεται στους 8 (βέβαια κάτι τέτοια πίστευε και η Α.Ε.Κ) και ασφαλώς θα είναι και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επισκεφθώ και τις φοβερές χασαποταβέρνες της περιοχής...

Griniaris είπε...

Με το τελευταίο br με έπεισες.Θα έρθω κι εγώ.Μόνο καλού κακού να φάμε πριν το ματς.

Pav είπε...

Ο μόνος τρόπος να προκύψει «αντικειμενική» αντιμετώπιση προς τον Πανιώνιο είναι να δυναμώσει σαν ομάδα και να αρχίσει να παίρνει σιγά σιγά και τα αποτελέσματα. Μόνο τότε θα μας προσέξουν χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα εκλείψουν αυτού του τύπου οι αντιμετωπισεις. Ο φόβος πάντα εμπνέει σεβασμό. Νομίζω ότι η αρχή έγινε χθες και αν συνεχίσουμε έτσι σύντομα θα δούμε η γκρίνια της αντιμετώπισης να μεταφέρεται και στον ΠΟΚ (lol). Η βελτίωση της ομάδας έρχεται με γεωμετρική πρόοδο το οποίο σημαίνει πως θα δούμε την κορυφωσή της κατα τα Χριστουγεννα με μια μικρή κοιλιά (αναμενόμενη) στις αρχές του β´ γύρου και τέλειο ντεμαραζ την περίοδο του τελικού κυπέλλου (τί ωραία που είναι η θεωρία). Πριν λίγο καιρό βλέπαμε την Β´ Κατηγορια κατάματα και τώρα ξαναονειρευόμαστε. Νομίζω ότι η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο και όχι απλά βελτιωμένη.

br fun_atic είπε...

Είδα στο μπλογκ του Αμαν - Αμαν
(http://www.panionios-gr.blogspot.com/)
το βίντεο με το χέρι του Όμο και σιγουρεύτηκα για κάτι που σκεφτόμουν από χθες. Το σουτ του Σισέ είναι τόσο χλιαρό και ο Μπέλιτς ελέγχει τη φάση σε τέτοιο βαθμό ώστε είναι σίγουρο ότι θα την απέκρουε με ευκολία.
Η συγκεκριμένη φάση δείχνει την μεγάλη απειρία του Όμο, καθώς κατάφερε να φτάσει τον Σισέ για να τον μαρκάρει και υπέπεσε σε ένα παιδαριώδες λάθος. Επίσης είναι περίεργο ότι ενώ έχει προσπεράσει τον Σισέ του αφήνει τόσο μεγάλο χώρο για να σουτάρει.
Γιά να πούμε όμως και του στραβού το δίκιο δεν είναι σωστή η ανίδραση και του Κοντοέ. ο οποίος αν και βρίσκεται κοντά στη φάση δεν σπεύδει προς βοήθεια του Όμο αλλά κοντοστέκεται και για μερικά δέκατα του δευτερολέπτου παρακολουθεί την εξέλιξη.

br fun_atic είπε...

Ξέρεις τι θα κάνουμε; Θα πάρουμε τα παϊδάκια στο γήπεδο σε λαδόκολλα. Πικ νικ σε γήπεδο, απλά δεν ξανάγινε...

br fun_atic είπε...

Επίσης, αν σταματήσουμε τη φάση ακριβώς στο σημείο που σουτάρει ο Σισέ και πριν η μπάλα να ακουμπήσει στο χέρι του Όμο, θα δούμε ότι το σουτ ίσως και να μην έμπαινε. Μάλλον για δοκάρι το βλέπω ή οριακά άουτ.

zamis είπε...

Χαιρετω το παρεακι μας,δυστυχως εχασα την ομαδαρα μας στη βαζελοφωλια λογω ανωτερας βιας αλλα απ'οτι καταλαβαινω ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι απο την ομαδα.
Kαθως τσακωνομαι και βριζομαι στη δουλεια απο το πρωι με τους σιχαμενους,θελω να πω για την ανακοινωση:
Ναι,τους εχουμε δωσει πατηματα αλλα οι τυποι δεν μπορουν και δεν θελουν να καταλαβουν την ουσια αυτων που λεμε,με ανακοινωσεις η χωρις.ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Επομενως,αν και θα ηθελα κατι πιο κομψο και ''κουμπωμενο'',δεν πειραζει.Καλα καναμε και τη βγαλαμε,να πανε να..

br fun_atic είπε...

Που είσαι ρε φιλε; Μας έλειψες ιδιαίτερα.

zamis είπε...

Κι εμενα μου λειψατε πολυ,παμε για Ξανθες(14.30 παιζουμε),Κυπελο και τσιμπουσια!

Griniaris είπε...

Καλώς τον...
Μολις άκουσες παϊδάκια zamis εμφανίστηκες...

amanAM είπε...

Να οργανώσουμε μια κοινή εξόρμηση για τις χασαποταβέρνες, με φίλαθλο πνεύμα βεβαίως βεβαίως...

br fun_atic είπε...

Και ό,τι μιλούσα με Ξάνθη. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ θα το ήθελα :)
Υπάρχει μια ταβέρνα σε μια ορεινή τοποθεσία κοντά στην Ξάνθη (κοντά σε δάσος)που λέγεται Γερακοφωλιά. Απίστευτο φαγητό. Για τον φίλο μου τον CostisT έχω ταβέρνες με ζωντανές πέστροφες στα κάρβουνα ή στο τηγάνι με βούτυρο (Μύκη) και κάποια καλά ουζερί... Για τον φίλο μου τον Griniaris έχω αρνί σούβλας στη Σμίνθη (είναι το πρώτο από τα πομακοχώρια) ή κατσικάκι στα Κιμμέρια. Εννοείται ότι έχω και απλές λύσεις φαγητού και μέσα στην πόλη...Ακόμη και σουβλάτζίδικα...Πριν φύγετε επιβάλλεται να αγοράσετε σουτζουκ λουκουμ από κεντρικά καταστήματα καθώς επίσης καριόκες και σαραγλί από τον Παπαπαρασκευά...ΚΟΛΑΣΗ. Φοβερά γλυκά θα βρείτε και στο παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο Ελλάς κοντά στην κεντρική πλατεία.
Όποιος θα πάει στην Ξάνθη ας με ρωτήσει. Θα τον στείλω σε καλά μέρη...

zamis είπε...

griniari,μαγος εισαι? :)
brf,καμια ξανθιωτικη ταβερνα πιο κοντα μας δεν εχουμε να παμε την Κυριακη?

Jamie S. Poursas είπε...

Καλημέρα και από εμένα και καλή εβδομάδα σε όλους.

Δυο λόγια για το παιχνίδι:
Η ομάδα ανεβάζει στροφές και αρχίζει να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Αυτό πλέον είναι πασιφανές και πιστώνεται και στον προπονητή.
Δεν θα μιλήσω για το πόσο κακός ήταν ο Παναθηναϊκός (όπως γράφουν όλες οι παλιοφυλλάδες) αλλά για το πόσο καλά στημένος ήταν ο Πανιώνιος.
Ούτε θα υποθέσω πράγματα όπως για παράδειγμα αν δεν έδινε το οφσάιτ στον Φανούρη ή την κόκκινη στον Όμο τι θα μπορούσε να γίνει κλπ.
Είδα μία ομάδα πειθαρχημένη σε όλες τις γραμμές (με τα όποια -γνωστά- προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία), πάθος και διάθεση από τους ποδοσφαιριστές μας, καλή κυκλοφορία, είδα τον Πανιώνιο όπως ο καθένας από εμάς θέλει να βλέπει την ομάδα μας να αγωνίζεται.

Ναι, συμφωνώ πως ο Σενιορμεσιέ έχει εμμονές σε ότι αφορά την χρησιμοποίηση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών (κυρίως στα μετόσπισθεν). Ναι, συμφωνώ πως ο Πανιώνιος στα παιχνίδια απέναντι στις ομάδες του ΠΟΚ αντιμετωπίζεται σαν "ομάδα του εξωτερικού". Ναι, συμφωνώ πως οι "τηλεκριτικοί - τηλεσχολιαστές - δημοσιογράφοι - τηλεκαννίβαλοι - τηλεδιαιτητές" δεν θα αποδώσουν ποτέ με αντικειμενικότητα τα πραγματικά περιστατικά και θα προσπαθούν πάντα να μας μειώνουν.
Εμείς όμως, ο Πανιώνιος και όλοι όσοι ζούμε την καθημερινότητά μας μέσα από αυτόν τον Σύλλογο, γινόμαστε ολοένα και πιο δυνατοί. Θα μας αδικήσουν ξανά, θα μας πολεμήσουν, θα μας πονέσουν, θα μας σνομπάρουν, θα μας αφήσουν στο περιθώριο αλλά το ηθικό μας δεν θα καμφθεί.

Συγχαρητήρια στους παίκτες και στην τεχνική ηγεσία για την χθεσινή τους εμφάνιση, γιατί δείξανε χρακτήρα, πολέμησαν το παιχνίδι, κυνήγησαν μέχρι το τέλος αυτό που τους άξιζε αλλά ίσως γνώριζαν εκ των προτέρω ότι "κάποιοι" θα τους το στερούσαν.

Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, με μεγαλύτερη διάθεση και με περισσότερο πείσμα.

Υ.Γ.1: Όλοι όσοι αγωνίστηκαν χθες στο ΟΑΚΑ έκαναν πολύ καλή εμφάνιση. Ιδιαίτερα όμως θέλω να σταθώ στους Φανούρη (λατρεία) Γουνδουλάκη και Μπόσκο Μπάλαμπαν από τους οποίους έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.

Υ.Γ.2: Πάμε στην Ξάνθη για να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις αλλά και για το αποτέλεσμα. Υπάρχει αισιοδοξία και για τα δύο.

IWN1998 είπε...

BR, o Όμο δεν μπόρεσε να "φρενάρει" με τη φόρα που πήρε για να φθάσει το Σισέ, γι' αυτό βρέθηκε τόσο μακριά του. Πάντως αυτά που λες για τη θέση Μπέλιτς και την κατεύθυνση του σουτ χρησιμοποίησε χθες ο κος Βασιλάκης για επιχειρήματα του ότι το χρώμα της κάρτας στον Όμο ήταν λάθος.

Όσο για το σχόλιο για Κοντοέ, είναι σίγουρο ότι η άμυνα πάσχει εν συνόλω. Ξεχνιόμαστε, αφήνουμε μεγάλες αποστάσεις δεν υπάρχει κάλυψη καλή από αμυντικά χαφ. Ας μην τα ρίξουμε όλα στον Όμο, την απειρία και την ακταλληλότητα του για τη θέση. Βέβαια το βασικότερο κατά τη γνώμη μου είναι ότι χρησιμοποιούμε τον Όμο σέντερ μπακ, που δεν είναι σέντερ μπακ και το Λάτκα που είναι σέντερ μπακ, τον έχουμε για αλλαγή.
Ο κος Διόγος μας έλεγε ότι ο κος Φερέρα ήθελε ένα κινητικό κεντρικό μπακ και ένα πιο βαρύ ψηλό μπακ. Χθες υποτίθεται είχε ένα κινητικό, τον Κοντοέ. Και εν τέλει, είχε λάβει υπ' όψη του ο κος Εμίλιο ότι στις σέντρες ο Σισέ έχει επιτόπιο 1 μέτρο χωρίς φόρα; Νομίζω πως ο συμπαθής Όμο και το πέναλτι να μην έκανε, κάποια στιγμή θα είχε πρόβλημα με το Σισέ, είτε αυτός είτε ο Κοντοές, στο ψηλό παιχνίδι. Άσχετα τώρα αν ο άλλος προπονηταράς ο πράσινος έκανε την ομάδα του αχταρμά.

Για Ξάνθη, μήπως έχει και λόγους να πάει καλά εκεί και ο Φερέρα;

kostas_n_s είπε...

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΡΕΡΑ !
ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΤΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ .ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ BALLS ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ 10 , ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ...
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ , Ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ .
30 ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΣΤΕ .
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗ Ν.ΣΜΥΡΝΗ ΠΡΙΜΑΝΤΟΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, γιά πολλοστή φορά: χαρά στο κουράγιο σας αφού αντέχετε ακόμα να βλέπετε αυτό το κατασκεύασμα που λέγεται ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ και τον "καθηγητή" Κύριο Μπαρούφα.

Επέστρεψα χτες βράδυ αργά στο σπίτι από κοινωνική υποχρέωση. Είχα ακούσει το α ημίχρονο στο αμάξι. Άνοιξα την τηλεόραση μπας και προφτάσω κάτι και έπεσα πάνω στον Κύριο Καθηγητή. Έδειξε περί τις 5 φορές το πέναλτυ που δόθηκε στην ΑΕΚ, σχολιάζοντας πως ήταν όντως πέναλτυ και άδικα εξανέστη ο Καραγεωργίου. Στραβώθηκα και κόντεψα να μπω στην οθόνη μέσα. Δεν φαινόταν πουθενά να ακουμπά ο αμυντικός τον Σκόκο, και όμως, η απάισια φωνή του κ. Μπαρούφα στο background επέμενε εμφατικά. Τι να κάνω; Έκλεισα την τηλεόραση και αναρωτήθηκα ποιός τους βλέπει ....

Όσο γιά μας. Χαλάλι μας. Άκουγα σήμερα στο ραδιόφωνο τους παντες να παραδεχονται πως επί 70 λεπτά μόνο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Χαλάλι τους και χαλάλι και στον Φερέρα, παρά τα λάθη του. Όσο γιά την ανακοίνωση, εμενα με βρίσκει σύμφωνο.

Ron Barceló είπε...

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=112185

Τα σχόλια δικά σας..

IWN1998 είπε...

Ας τα αφήσουμε για τα σεμινάρια διαιτησίας τους. Πάντως αν βλέπει ο κος Τεβεκέλης πέναλτι σε Σκόκο και Νέμεθ, κάποιος πρέπει να κοιτάξει τις διασυνδέσεις του με ΑΕΚ.
Για το Σισέ και το οφσάιντ, που βάσισε το συμπέρασμά του; Ήταν στο γήπεδο ή είδε τo Photoshop του ΣΚΑΙ;

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Σχετικά με το αν είναι πέναλτι του Ομο σας παρακαλώ πολύ δείτε αυτό http://bluerednews.blogspot.com/2009/11/036-037.html

Η μπάλα κτυπά ΚΑΘΑΡΑ στο γόνατο του Ομο.

Για το γαμώτο βέβαια, γιατί η ήττα δεν αλλάζει.

Μάκης

Costix είπε...

@joncal71,
λες να χασαμε, επειδη δεν ηλθα χθες ?? Παντως για σιγουρια το επομενο ΣΚ ειμαι εκει !!! Ασε που θα δω και μπαλαρα.

Προχωραμε τωρα για Ξανθη, θα ειναι μεγαλη επιτυχια αν καταφερουμε το διπλο εκει μεσα !!!

Εγω, παντως, πανω απο ολα ευχαριστηθηκα μπαλιτσα με την ομαδαρα χθες, θυμηθηκα παλιες καλες μερες.

Πολυ παιχτουρι αποδεικνυεται παντως και ο Μπαλαμπαν και ο Ριερα (τι γκολαρα ηταν αυτη !!), δοξα τον Θεο.

Τωρα τα περι διαιτησιας και λαθων του Φερερα ειναι γνωστα και χιλιοειπωμενα. Ας λαβει τα δεοντα μετρα πλεον η διοικηση.

Τουλαχιστον, κατι αρχιζει να γινεται με τον εμιλ (τοσες λαμπαδες που αναψανε στον Αγιο Αντρεα !!).

Οσο για τον καθηγητη-Μπαρουφα και ολους τους διαιτητολογους/δημοσιογραφισκους/ΠΟΚατζηδες κλπ, δυστυχως αντικατοπτριζουν την μεγαλη πλειοψηφια του λαου μας και σ' αυτους απευθυνονται. Εμεις δεν ΜΑΣΑΜΕ !!! Το φερανε απο δω, το φερανε απο κει, παντως ειναι η μοναδικη φαση στην ιστορια των τηλεοπτιων μεταδοσεων, που δεν υπαρχει ενα καθαρο κανονικο replay. Μας περνανε για τελειως μαμακες !!

Costix είπε...

Αλλη μια φορα που ο Μακης συμφωνει με τον εμπαθεστατο.

Στο οτι δλδ η μπαλα χτυπαει στο γονατο του Ομο και οχι στο χερι.

Παντως η φαση σε ξεγελαει, αν και η φορα της μπαλας φαινεται καθαρα οτι ειναι απο σκληρο σημειο (γονατο) και οχι απο επαφη με χερι που θα επεφτε πιο μαλακα κατω, οπως λεει και ο εμπαθεστατος.

Η καμερα βεβαια για το replay της φασης εκει ειναι, αλλα δεν την φτιαξανε καλα, αφου τους το λεει και ο σπηκερ ''οχι, ετσι, φτιαχτε το και μετα δειχτε το μας''.

Εχουν πολυ γελιο !!! Να δουμε τι αλλο θα εφευρουν τα παιδια του ΠΟΚ.

Εμεις δεν θα ΜΑΣΑΜΕ, ελπιζω η διοικηση να εξακολουθησει τον πολεμο προς την καταφωρη αδικια, εστω και με ακομψο τροπο. Τετοιοι μασκαραδες που ειναι, ετσι τους πρεπει!!!

General Tanz είπε...

Στο 1ο γκολ η ληψη δεν βοηθαει, παντως εφοσον ειναι οριακη ειναι βεβαιο οτι θα δωθει υπερ βαζ. Παντως δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι ειναι οφσαιντ.

Για το πεναλτυ (εφοσον το δινει) υπρχει βεβαια και κοκκινη. Ο Ομο πρωτα απλωνει το ποδι του προς τα αριστερα γιατι απο εκει πιστευει οτι θα την στειλει ο Σισε. Μετα αλλαζει και (εκτος την εκταση του δεξιου ποδιου του)γερνει το κορμι του και το χερι του προς τα δεξια(για να μπορεσει ισως και να ισσοροπησει)

Αν χτυπαει και στο χερι η μπαλλα? Μαλλον ναι και παντως ειμαι βεβαιος οτι ο Ομο εχει προθεση να παιξει την μπαλλα ΚΑΙ με το χερι.

Πιστευω και εγω οτι ο Μπελιτς μπορει και να το ειχε το σουτ, το οποιο ηταν ενα μαλλον χλιαρο πλασε.

Ολες οι αλλες φασεις, ειναι ξεκαθαρες.

Η ομαδα φαινεται να ειναι σε καλο, για να μην πω εξαιρετικο, μονοπατι.

@br - Griniaris

Στην Φυλη για φαγητο το ονομα ειναι ενα.
ΑΒΡΑΜΗΣ.
Ο τυπος νομιζω ειναι και αντιδημαρχος αλλα και στο ΔΣ του Θρασυβουλα.
ΘΕΟΣ, παιδακια, λουκανικα κλπ και μια σαλατα σαν ULCC(Ultra Large Crude Carrier)Οχι οτι ειμαι της σαλατας δηλ, αλλα μου εκανε εντυπωση.

General Tanz είπε...

Να συμπληρωσω, γιατι το ξεχασα, οτι ο Φανουρης μαλλον δεν ειναι οφσαιντ.

Costix είπε...

Το ULCC που το ξερεις ρε στρατηγε ??
Εισαι ναυτιλιακος και συ ???

General Tanz είπε...

Ο πατερας μου χροοοοονια καπετανιος. Ε, εχω ασχοληθει και εγω λιγουλακι.

Miltos@Chios είπε...

Θα ηθελα να πω οτι και εγω διαφωνω με το υφος και την φρασεολογια της ανακοινωσης της ΠΑΕ.Γραμμενη `στο ποδι`,με χαμηλο επιπεδο συγγραφης και υπονοουμενα καφενειου,μαλλον το αντιθετο αποτελεσμα εφερε...

IWN1998 είπε...

Εγώ πάντως από τη πίσω κάμερα το βλέπω πιο πολύ γόνατο και αν η μπάλα κτύπησε και στο πόδι και στο χέρι δεν είναι η κάρτα κόκκινη, που έτσι και αλλιώς δεν είναι γιατί η πορεία της μπάλας είναι προς τον Μπέλιτς.
Τέλος πάντων, ένα είναι σίγουρο, ότι ανάποδα αν γινόταν δεν θα το 'δινε ο διαιτητής σε αυτή την έκταση ποινής (και πέναλτυ και αποβολή). Θα το σκεφτόταν πολύ.

Τώρα για το οφσάιντ να πω στο φίλο μας να παρατηρήσει ότι ο επόπτης εμφανίζεται να βρίσκεται 4-5 μέτρα πίσω από τον Σισέ, αρά την ε΄χιε χάσει τη φάση, όπως και ο κάμεραμαν...Πολλοί δεν την έχασαν για να είναι έγκυρη;

Τώρα ότι έγινε έγινε. Αφού τόσοι άνθρωποι δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα, θα έλεγα ότι δεν μπορούμε να καταδικάσουμε το διαιτητή εν τέλει παρά μόνο για το ότι ίσως θα μπορούσε να μην προχωρήσει στην αποβολή (βέβαια υπάρχουν και άλλες φάσεις όπως Δάρλα - Λόλο που χρειαζόταν δεύτερη κίτρινη και αποβολή...), αλλά παραμένει το θέμα των αναλύσεων των διαιτητοδημοσιογραφούντων με τα ζουμ από τα 100 μέτρα και τις γραμμές με προβολική γεωμετρία.

Costix είπε...

Ειλικκρινα χαιρομαι που ο Κωνσταντινος τα εχει παρει πλεον τοσο πολυ με την διαιτησια. Στο κατω-κατω, εκεινος οφειλει πρωτος να προστατεψει την επενδυση και περιουσια του. Καλλιο αργα παρα ποτε.

Διαβαστε τον

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=50997

Costix είπε...

Διαβαστε κι' αυτο

http://www.sport24.gr/html/ent/329/ent.325329.asp

Προφανως ειναι ολοκληρη η συνεντευξη του Τσακ, διαβαστε κυτιως τις 3 τελευταιες παραγραφους.

Μου αρεσει ειδικα το ''ολοι μαζι''.

Αρχιζει και αντιλαμβανεται απο επικοινωνια, αφου το συνθημα του μπυ θυμιζει πολυ το ''παμε'' του Γιωργακη.

Βεβαια, του θυμιζω, γιατι το ξερει, οτι ποδοσφαιρικα ολοι οι Πανιωνιοι ειμαστε by far πιο αριστερα απο τον Georgy Boy.

Παντως σε καλο δρομο βρισκεται ο Κωνσταντινος !!!

Καθως και η ομαδαρα !!!