Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΑΡΑ


Ένα σωματείο δεν είναι μόνο μεγάλο λόγω των αθλητικών του επιτυχιών αλλά και λόγω της επιρροής του σε μεγάλη μερίδα του φίλαθλου κόσμου. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που λατρεύεται από μερικές χιλιάδες αντισυμβατικούς ανθρώπους σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Τα ιδανικά της ομάδας αποτελούν κανόνες ζωής των φιλάθλων. Αγνοί ποδοσφαιρόφιλοι, γνώστες του αθλήματος, άνθρωποι απλοί και καταδεκτικοί που εκτιμούν τη νίκη και την επιτυχία μόνο όταν αυτή αξίζει πραγματικά στην ομάδα, οι Πανιώνιοι ξεχωρίζουν ανάμεσα σε όλους τους υπόλοιπους φιλάθλους της Ελλάδας.

Υποστηρίζουμε μια καθαρά προσφυγική ομάδα, εντελώς αντισυμβατική, έξω από κάθε μπλοκ, συμφέρον και παράγκα. Είμαστε εμείς κόντρα σε όλους τους άλλους. Μια ομάδα που έχει τροφοδοτήσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και συνολικά τον Ελληνικό αθλητισμό με τα κορυφαία ονόματά του τα τελευταία πενήντα χρόνια. Για όλους αυτούς τους λόγους ο Πανιώνιος των λίγων θεατών της Κυριακής είναι η αγαπημένη δεύτερη ομάδα όλων των Ελλήνων. Ίσως γιατί είναι εύκολο να θαυμάζεις κάτι ξεχωριστό, αλλά δύσκολο να επιλέγεις αυτό το ξεχωριστό πράγμα ως πυξίδα ζωής…

Την τελευταία φορά που επισκέφτηκα την Κύπρο διέμεινα στο πανέμορφο Παραλίμνι. Η έκπληξή μου ήταν τεράστια όταν διαπίστωσα ότι η τοπική ομάδα του Παραλιμνίου (Ένωση Νέων Παραλιμνίου) είναι το Κυπριακό alter ego του Πανιωνίου.

Η «Ενωσάρα», όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, φοράει κυανέρυθρα, τα οποία θυμίζουν την εμφάνιση της West Ham.

Η διοίκηση και οι φίλοι της έχουν πάρα πολλά κοινά μαζί μας. Αν και τοπική ομάδα και όχι από τις κορυφαίες της Κύπρου λατρεύεται από τους ανθρώπους της σαν μόνιμη πρωταθλήτρια. Ακριβώς δηλαδή όπως και η Πανιωνάρα.

Προς πείσμα όλων των υπολοίπων, τόσο εμείς όσο και οι Κύπριοι αδελφοί μας θεωρούμε ότι υποστηρίζουμε τις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη.

Τόσο εμείς όσο κι εκείνοι έχουμε αναδείξει μεγάλα ποδοσφαιρικά ταλέντα. Το μεγαλύτερο καμάρι του Παραλιμνίου είναι ο Μιχάλης Κωνσταντίνου.

Τόσο εμείς όσο κι εκείνοι κοντεύουμε να γίνουμε μειοψηφία στην ίδια μας την περιοχή.

Τόσο εμείς όσο κι εκείνοι έχουμε γνωρίσει την βαρβαρότητα κατακτητών. Εμείς των Τούρκων και οι Κύπριοι αδελφοί μας των Άγγλων και των Τούρκων.

Ο Πανιώνιος είναι αμιγώς προσφυγική ομάδα. Το Παραλίμνι υποστηρίζεται από πολλούς πρόσφυγες της Τουρκοκρατούμενης Κύπρου και συγκεκριμένα της ευρύτερης περιοχής της Αμμοχώστου. Τεράστια ήταν η συμβολή των ανθρώπων του Παραλιμνίου στον Εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα της Κύπρου. Η ευρύτερη περιοχή του γηπέδου του Παραλιμνίου ονομάζονται και «τρίγωνο του θανάτου» εξαιτίας των ενεδρών που έστηναν στον Άγγλο κατακτητή. Η δράση τους αυτή οδήγησε στην κατεδάφιση του γηπέδου τους από τους Άγγλους. Το δικό μας γήπεδο χρησιμοποιείται από την Τουρκική Αλτάϊ.

Αυτά τα οποία μας συνδέουν με το Παραλίμνι είναι πολλά. Σχεδόν μεταφυσικά. Θεωρώ ότι η Ένωση Νέων Παραλιμνίου πρέπει να αδελφοποιηθεί με τον Πανιώνιο και να δημιουργηθεί μια στενή σχέση συνεργασίας.

Συγεκριμένα: Η ανάγκη επέκτασης του Πανιωνίου σε μία αγορά όπως της Κύπρου είναι σχεδόν επιτακτική. Οι Κύπριοι αδελφοί μας υποστηρίζουν Ελλαδίτικες ομάδες σχεδόν χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Τα ιδανικά και η ιστορία του Πανιωνίου μπορούν να μιλήσουν στην καρδιά του κάθε Κύπριου, ιδίως των προσφύγων. Αρκεί να μας μάθουν και να μας αγαπήσουν. Η Κύπρος καλλιεργεί το ποδόσφαιρο και μάλιστα τα τελευταία χρόνια έχει και σημαντικές επιτυχίες και σε συλλογικό και σε διεθνές επίπεδο. Υπάρχουν πολλά ταλέντα τα οποία θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν καλύτερα στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Γιατί είναι αυτονόητο ότι όταν δίνεις την ευκαιρία σε ένα Κύπριο, ουσιαστικά δίνεις την ευκαιρία σε ένα Ελληνόπουλο.

Ο Πανιώνιος μπορεί να έχει σταθερή και ισχυρή παρουσία στην Κύπρο, μέσω της αδελφοποίησης με το Παραλίμνι για την δημιουργία Ακαδημιών, μπουτίκ, συνδέσμου φιλάθλων, παρακολούθησης και απόκτησης ταλαντούχων παικτών. Δεν αποκλείεται επίσης να προκύψει και κάποιου είδους επιχειρηματική συνεργασία.

Αντίστοιχα το Παραλίμνι θα έχει τη δυνατότητα να λάβει τεχνογνωσία από τον Πανιώνιο σε θέμα ακαδημιών και ενδεχομένως να αποκτήσει παίκτες μας υπό μορφή δανεισμού ή ακόμη και με ελεύθερη μεταγραφή. Αυτό θα το βοηθήσει να ισχυροποιήσει τη θέση του στην Κύπρο, ενώ παράλληλα θα αυξήσει και το πρεστίζ του όντας συνεργαζόμενο με ομάδα της Super Leaque και συγκεκριμένα της Πανιωνάρας.

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται υπάρχουν πολλοί Πανιώνιοι που διατηρούν δεσμούς τόσο με το Παραλίμνι όσο και με την ομάδα του. Σε πολλούς είναι αγαπητή η συγκεκριμένη ομάδα.

Έχω φροντίσει η συγκεκριμένη ανάρτηση να έρθει σε γνώση τόσο της διοίκησης του Παραλιμνίου όσο και του συνδέσμου των οργανωμένων οπαδών του. Ευελπιστώ ότι κάτι ανάλογο θα γίνει και με τον Πανιώνιο.

Κάνω εγώ το προξενιό και ελπίζω οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές ( διοίκηση και φίλαθλοι) να κινηθούν και να υλοποιηθεί η αδελφοποίηση με το Παραλίμνι. Όσο κι αν ακούγεται ρομαντικό, ας πετύχουμε την ΕΝΩΣΗ έστω και ποδοσφαιρικά.

38 σχόλια:

zamis είπε...

Σωστος Γεωργια Βασιλειαδου μου!

br fun_atic είπε...

Όταν μιλάμε για Παραλίμνι, μιλάμε και για Αγία Νάπα...
Το τέλειο μέρος γιά όλα τα party animals που έχουμε μαζέψει εδώ. Γκρινιάριδες, Ζούριδες και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.
Έχω κονέ με τον πιο τρελαμένο ταξιτζή του παραλιμνίου (με limo παρακαλώ), που αυτά τα κόλπα τα παίζει στα δάχτυλα... Είχε φαγωθεί να μας πάει γιά crazy night.
Που ήσουν καλέ μου άνθρωπε 20 χρόνια νωρίτερα;

Paralimni είπε...

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο. Κατάγομαι από Παραλίμνι και είμαι πολύ περήφανος για την ιστορία της ΕΝΠ. (Ένωση Νέων Παραλιμνίου). Είναι μακράν η κορυφαία ομάδα παραγωγής ταλέντων στην Κύπρο. Κατά καιρούς είχαν περάσει πολλοί παίχτες παραλιμνίτες από τα Ελληνικά γήπεδα. Ο Ζάγκυλος την δεκαετία του 50 στην ΑΕΚ, ο Δημήτρης Οικονόμου στον Παναθηναϊκό (νομίζω μετά Πανιώνιο), ο Δημήτρης Κύζας στον Παναθηναϊκό, ο Μιχάλης Κωνσταντίνου και ο Γιασεμής Γιασεμάκης στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ μεγάλη τιμή της ΕΝΠ το να γίνει μια τέτοια αδελφοποίηση αφού θα έχει ενωθεί με την ιστορικότερη ομάδα του Ελληνισμού.

br fun_atic είπε...

Είναι μεγάλη μου χαρά να φιλοξενώ τις απόψεις των Κύπριων αδελφών μας. Λόγω τιμής

br fun_atic είπε...

φίλε Villos. Ποια η σχέση σας με τις "μεγάλες" ομάδες της Κύπρου; Εξακολουθούν να σας κλέβουν τα μεγαλύτερα ταλέντα όπως κάνουν και σε εμάς;

Griniaris είπε...

Για Ξάνθες μας λες,για Κύπρο μας λες αλλά εκδρομή δε βλέπουμε...Όλο λαδι,λάδι κι από τηγανίτα τίποτα...

br fun_atic είπε...

Η σιωπή μου προς απάντησή σου :)
Άπιστε Θωμά.
Όλα θα γίνουν γιατί εδώ μέσα υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ τρέλα!!!

paralimni26 είπε...

γεια σας αδερφια.. απο παραλιμνι ειμαι εγω κ στελνω χαιρετισμους.. πολυ ωραιο το αρθρο και ελπιζουμε σε συνεργασια με εσας.. οντως ειστε ιστορικη ομαδα κ ειναι κριμα που σε πολλα παιχνιδια η κερκιδα σας δεν ειναι γεματη οπως παλια(ακομα ενα κοινο με την ΕΝΠ-δυστυχως).. ειδα τα video απο την κερκιδα σας και εχετε ωραια κερκιδα.. οσο για το αν ειμαστε λιγοι, και εσεις και εμεις: ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ

Katrinos είπε...

@ br
Tο επόμενο project προτείνω να είναι ο γαστρονομικός γύρος της Super League. Μέσα σε ένα Σ-Κ , προλαβαίνουμε δύο μεσημεριανά και ένα βραδυνό, δηλαδή πλήρες στατιστικό δείγμα. Κρίμα που περάσαμε απο Κομπότη γιατί ξέρω κάτι χασαποταβέρνες εκεί μούρλια!!
Μακαρι του χρόνου να ανέβει ο αξιότιμος Αχιλεύς , διότι κατα κεί έχει τα περιβόητα τσιπουράδικα...


By the way , excellent idea η πρόταση με την Ενωσάρα, μακάρι να γίνει.

lefterix είπε...

Υπόσχωμαι οι επόμενες μαντινάδες μου,(που θα δημοσιεύονται πλέον κάθε Σάββατο στον Π.Κ.) θα είναι γιά τα αδέρφια μας στο Παραλίμνι...

Katrinos είπε...

http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=45942


Δεν το κρύβω , ο Τζαβελάκος ήταν και είναι μια απο τις συμπαθειες μου. Ο βασικός λόγος είναι ότι κάθε Κυριακή ματώνει τη φανέλα και αυτό μου είναι αρκετό. Το παραπάνω άρθρο απλά αποδεικνύει ότι ο άνθρωπος σέβεται το ψωμί που τρώει και πραγματικά πιστέυω ότι θα τον δούμε κάποια μέρα πολύ ψηλά

lefterix είπε...

Δεν είναι τυχαίο που τον λέμε Πάνθηρα....
Σήμερα απέδειξε ότι έχει και επίπεδο....

Υ.Γ.Η κλήση του στην Εθνική ήταν το καλύτερο δώρο γιά τα γενέθλιά του..

Slippy είπε...

Swstos Br. na se kala me tis poly kales idees sou.
Symfwnw kai epafksanw...


Mas enwnei istorika o Super Mario!

lefterix είπε...

Φιλε Slipy, ο σούπερ Μάριο ήταν(και είναι ακόμα ο Μπρέσκα,αλλά αυτός απ'ότι ξέρω παίζει στο ΑΠΟΕΛ..)ο δε επόμενος Μάριος είναι ο Νικολάου,αλλά αυτός έπαιζε στον Απόλλωνα Λεμεσσού...

Υ.Γ.Σόρυ γιά την υπόδειξη....

ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ, Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ...
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...

br fun_atic είπε...

Συντροφικούς χαιρετισμούς από την ηρωική Βυτίνα.
Φέρτε σόδες!!!
Για το θέμα της αδελφοποίησης: Όπως ξέρουμε όλοι, Ελλαδίτες και Κύπριοι, οι ομάδες μας έχουν ένα...ελαφρό delay στην αντίδρασή τους. Πρέπει ο καθένας από εμάς και πολύ περισσότερο οι σύνδεσμοι οργανωμένων να προωθήσουμε το ζήτημα.
Μια καλή ιδέα είναι ακόμη καλύτερη όταν βρίσκει εφαρμογή...
Η συμμετοχή με μηνύματα στα μπλογκ θα βοηθήσει σίγουρα...

re-la-re είπε...

Εγώ συμφωνώ με την πρόταση του οικοδεσπότη για αδελφοποίηση-συνεργασία κλπ με την ΕΝΠ.

vassilis είπε...

Μακάρι, η πρόταση σου να γίνει δεκτή. Εγώ κάθε καλοκαίρι τον Αυγουστο είμαι στο Παραλίμνι. Αν τύχει και περάσεις απο κει τέτοια εποχή ελά να φαμε σούβλα.

Slippy είπε...

File Lefteri...
gi afto eipa mes sindeei #ISTORIKA# o Super Mario...giati akrivos istorika epezai sto Paralimni...

:)

br fun_atic είπε...

Για να μπουν και κάποια πράγματα στη θέση τους.

Δεν είναι τα μπλογκ που διοικούν τις ομάδες, πολύ περισσότερο δεν καθορίζουν αυτά τις διεθνείς σχέσεις των ομάδων.

Τα μπλογκ όμως μπορούν να προσφέρουν αυτό που στην διπλωματία ονομάζεται καλές υπηρεσίες. Να φέρουν κοντά ανθρώπους και να ενδυναμώσουν τις σχέσεις τους.Αυτό ξέρουμε όλοι μας να το κάνουμε πάρα πολύ καλά...

Ασφαλώς και δεν μπορεί να αδελφοποιηθεί ο Πανιώνιος με την ΕΝΠ επειδή το λέω εγώ ή μερικοί άλλοι.

Δίνω την ιδέα, η οποία πρέπει να προωθηθεί από όλους. Φιλάθλους,οργανωμένους μπλογκ κ.λ.π σε Ελλάδα και Κύπρο. Είναι μιά ενέργεια προς το συμφέρον όλων. Όσοι πιστοί προσέλθετε

br fun_atic είπε...

Άσχετο: Όντως δήλωσε ο κος Φερέρα ότι δεν χρειαζόμαστε κεντρικό αμυντικό ή είναι λάθος η μετάφραση;

zamis είπε...

Ξεκαθαρος ο Φεραρι νομιζω.
Αν δε φυγει κανεις(Σμογιε)μπορει να μη γινουν μεταγραφες,ο Βοσνιος δεν ειναι δικη του επιλογη.
Τον καλυπτει δλδ ο Ομο και ο Σιοβας.
Τι να πεις μετα.

zamis είπε...

Αυτο δε το δεν ειναι απολυτα δικη μου αρμοδιοτητα σε γεμιζει εμπιστοσυνη..

Costix είπε...

Καλησπερα κι απο μενα απο τον Ελαιωνα Διακοπτου. Σοδες και το ζαχαρο στα υψη.

brfun, οπως παντα right to the point.
Εξαιρετικη η προταση σου.

br fun_atic είπε...

Τις σόδες τις καταλαβαίνω. Το ζάχαρο πάλι όχι. Κάνε κράτη γιατί σε μία εβδομάδα έχουμε και παγκόσμιο. Πρέπει να έχεις κρατήσει buffer :)

Costix είπε...

Μην φοβασαι, μια βδομαδα φτανει και περισευει για να το ξαναριξω στα φυσιολογικα... και να το ξανανεβασω την επομενη Κυριακη. Παω για σκορπινα μπουργετο (αυτο το εργο θα το μαθεις το καλοκαιρι).

br fun_atic είπε...

λαμπίρι?

lefterix είπε...

Πάλι στο τρίτο δεκάλεπτο, η ομάδα έκανε κοιλιά, και χάνει με 14 πόντους,ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχε μονίμως κεφάλι στο σκορ...

Costix είπε...

θυμασαι καλα, μωρε μουσιτσα, οταν ειδικα προκειται για καλο φαγητο.
λαμπιρι, βεβαια, στην ψαροταβερνα του μαζαρακη για σκορπινα μπουργετο, με 3-4 καραβιδες μεσα. ολα τα λεφτα !!!
βεβαια, ξερω και αλλο ενα μαγαζακι πιο κοντα, αλλα αυτο δεν το καταδεχεσαι !!! καληνυχτα σε ολους και αυριο με το διπλο.

br fun_atic είπε...

Όταν ο ιδιοκτήτης του δεν κάνει ζαβολιές το καταδέχομαι μια χαρά. Να μη σου πω ότι έχει γίνει από τα αγαπημένα μου.

Costix είπε...

καλημερα, στη βυτινα θα δεις τον αγωνα η θα προλαβεις να γυρισεις ?? εγω φευγω σε καμμια ωρα για Αθηνα.

Costix είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
τρελοπανιωνιος είπε...

ελα ρε br βυτινα εσυ Δημητσανα εγω..!!

Costix είπε...

Ααα, θα σας μαλωσω. Τι ειναι αυτα τα πραγματα ??? Η ομαδα παιζει σημαντικο παιχνιδι εκτος εδρας με τον σκουληκια...αρη (ονομα και πραγμα ειδικα σημερα) και σεις, ο ενας στην Βυτινα, ο αλλος στην Δημητσανα, ο τριτος ακουγε πενιες στην Πλακα !!! Καλλλα, πλλλακα με κανετε ??? Εσεις οι στυλοβατες το Παγκοσμιου Πανιωνιου Ιντερνετ δεν βλεπετε αγωνα της ομαδας, και μαλιστα τοσο κρισιμο ??? Μηπως μας δουλευετε ???

Και ποιος θα σχολιασει τον αγωνα ??? Το ποσο τον αδικησε τον φουκαρα τον Αρη η διαιτησια !!!

Θελω να ξαναδω ολες τις φασεις στην Αθλητικη Κυριακη (δυστυχως θα υποβληθω το μαρτυριο γιατι δεν προλαβα τον SKY) και θα γραψω αργοτερα.

Εγω παντως, παιδακια, το ειδα ολο το παιχνιδι και το ευχαριστηθηκα !!! Ημουνα και εγω εκδρομη στον Ελαιωνα Διακοφτου, αλλα γυρισα σπιτι αρκετα νωρις για να προλαβω το ματς.

Costix είπε...

Ποτε θα σταματησει επιτελους αυτη η ποδοσφαιρικη αλητεια ???

Πως μπορει μια ομαδουλα σαν τον Αρη να διμαρτυρεται για διαιτησια και δεν κοιταει να διορθωσει τα χαλια της ???

Οταν εχει κατεβει στο γηπεδο με μοναδικο στοχο να ριξει ξυλο στους παιχτες μας ??? Τετοιο αντιαθλητικο παιχνιδι μονο ο Μπαοκ και ο σκουληκιαρης παιζουν πλεον.

Και πως διμαρτυρονται για την διαιτησια ???

Μηπως επειδη τους χαρισε 3 κοκκινες (Αμπρεου/Νετο/Σηφακης) ???

Η μηπως επειδη καταπιε κανονικο πεναλτυ στο 83' πανω στο Ριερα ???

Αν ειναι ετσι ενταξει.

Γιατι αν διαμαρτυρονται για το ακυρωθεν γκολ του Κοκε, ειχε προηγηθει κανονικο και επαγγελματικο φαουλ του Ροναλντο Γκιαρο στον Μανιατη (ευχαριστουμε πολυ και για την εξαρθρωση του ωμου του Μπελιτς).

Και για το γκολ του Κουμο, που, ναι, ηταν οφσαιντ, αλλα μονο απο καμερα φαινεται, η φαση ειναι πολυ δυσκολη για να την πιασει ο εποπτης.

Ας εδινε τις 3 κοκκινες και το πεναλτυ και ας ακυρωνε το γκολ.

Για να μην μιλησουμε για το ''επαγγελματικο'' στησιμο της μπαλας ως προς το τειχος στο φαουλ-γκολ του Νετο.

Επιτελους, καταλαβετε το κυριοι, η ομαδαρα μας παιζει μπαλαρα και κοντρα στην διαιτησια πλεον.

Μπραβο στα παιδια, μπραβο στον Φερερα.

Πρωτη φορα ο Ομο, που δεν μου δημιουργησε ιδιαιτερο αγχος.

Ο Jon ειχε παντως πολυ δικιο στο θεμα Λολο, επρεπε να ξεκινησει σ' αυτο το αντιαθλητικο παιχνιδι καποιον πιο σκληροτραχηλο παιχτη, οπως τον Φανουρη και να τον εχει αλλαγη τον Λολο στο Β' ημιχρονο, οταν θα ειχαν κουραστει τα σκουληκια.

Costix είπε...

Το πιο αστειο βεβαια ειναι οτι ολοι οι τηλεοπτικοι αστερες της διαιτησιας, συμπεριλαμβανομενου και του καθηγητη Μπαρουφα, συμφωνησαν χθες το βραδυ και για τις κοκκινες, και για το πεναλτυ του Ριερα, και για το σωστα ακυρωθεν γκολ το Κοκε και φυσικα για το οφσαιντ-γκολ του Κουμο.

Μηπως διαμαρτυρονται οι αρειανοι για την κακη διαιτησια εις βαρους του Πανιωνιου ??? Δεν καταλαβα, δηλαδη.

Griniaris είπε...

Αντιλαμβάνομαι τις υποχρεώσεις που προσπαθείτε να καλύψετε όλοι εν όψει παγκόσμιου συνεδρίου αλλά να μην δείτε ούτε τον αγώνα;Τουλάχιστον ο CostisT γύρισε εγκαίρως.

Είναι βαριά βαριά
η παντόφλα του τσολιά...

Katrinos είπε...

Το πρόβλημα του άρη , είναι ότι νομίζουν ότι είναι κάτι που στη πραγματικότητα δεν είναι. Νομίζουν ότι επειδή με κάποιο τρόπο έκαναν μεταγραφές αεροδρομίου (και μόνο -κατα τεκμήριο) είναι ομάδα ΠΟΚ και απαιτούν να έχουν την ίδια σκανδαλώδη αντιμετώπιση που έχουν και αυτές. Νομίζω ότι ο Φερέρα τα είπε όλα στι δηλώσεις του και εαν δεν καταλάβουν ότι έχουν οι ίδιοι πρόβλημα σαν ομάδα τότε δεν θα πάνε πουθενά. Αλλά μάλλον αυτό δεν ενδιαφέρει τους διοικούντες άλλα τους νοιάζουν. Για τα αγωνιστικά, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι οι παίκτες του άρη παίζουν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ και πολύ ΒΡΩΜΙΚΑ και κάτι πρέπει να γίνει με αυτό. Το φάουλ στο ΄Μπέλιτς είναι κλασσικό δείγμα δολοφονικής ενέργειας, δεν είναι 'απο αυτά που συμβαίνουν' διότι όταν ο επιθετικός φτάνει σε τέτοια θέση συνήθως φρενάρει για να μη τραυματίσει το τέρμα. Anyway , ευτυχώς περάσαμε και απο κεί χωρίς άλλες απώλειες.

Miltos@Chios είπε...

Δεν ξερω αν υπηρχε προθεση η οχι,αλλα το σιγουρο ειναι οτι ο Κωνσταντινεας ειναι κακος διαιτητης και δεν πρεπει να ξανασφυριξει