Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Κάντο όπως ο Καβαλιέρε!!!

Οι καλές ιδέες είναι χρήσιμες όχι μόνο όταν είναι απλές και εύκολες στην εφαρμογή, αλλά και όταν υλοποιούνται στον κατάλληλο χρόνο.

Εδώ και αρκετό καιρό έχει κατατεθεί από τον Pgss1890 μια καταπληκτική ιδέα, την οποία υποστηρίζω με σθένος. Το εισιτήριο διαρκείας Β’ Γύρου. Έχω ξαναγράψει πως το πάθος μου είναι το γεμάτο γήπεδο. Γι’ ατό το λόγο υποστηρίζω κάθε καλή πρωτοβουλία που κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Είναι γεγονός ότι η ομάδα είχε ένα καταπληκτικό καλοκαίρι από πλευράς πωλήσεων διαρκείας, ένα απογοητευτικό ξεκίνημα το οποίο επανέφερε στους παλαιότερους μνήμες των εποχών του υποβιβασμού και ένα απίστευτο σερί στους τελευταίους πέντε αγώνες, το οποίο συνοδεύτηκε από πολύ καλές εμφανίσεις. Αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν υπέροχα.

Είναι γεγονός ότι το πρόγραμμα που έχουμε μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου είναι αρκετά έως πολύ δύσκολο. Τα τρία πρώτα παιχνίδια όμως είναι εξαιρετικής σπουδαιότητας. Πανθρακικός, Άρης στη Θεσσαλονίκη και Α.Ε.Κ στη Νέα Σμύρνη. Η καλή παρουσία και η αυξημένη συγκομιδή βαθμών είναι βέβαιο ότι θα ανεβάσουν την ψυχολογία όλων μας στα ύψη. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε τη συγκυρία και να ανακοινωθεί η έκδοση εισιτηρίων διαρκείας β’ γύρου.

Η πρωτοβουλία θα έχει πάρα πολλά οφέλη: 1. Άμεσα έσοδα κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Δεκεμβρίου, 2. Ενίσχυση της εξέδρας και αύξηση του αριθμού των μόνιμων θεατών, 3. Απόκτηση διαρκείας από ανθρώπους που για διάφορους λόγους δεν απέκτησαν εισιτήριο κατά την κανονική περίοδο πώλησης. Εφόσον τα διαρκείας αυτά θα διατεθούν σε μια αναλογικά καλή τιμή είναι βέβαιο ότι θα αποκτηθούν και από ανθρώπους χαμηλότερου εισοδήματος που ίσως δεν είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν διαρκείας σε μία περίοδο δύσκολη όπως οι καλοκαιρινές διακοπές και η έναρξη της σχολικής χρονιάς. 4. Μεγαλύτερος αριθμός πελατών για τη νέα χρονιά, 5. Ενίσχυση της ψυχολογίας όλων, καθώς η διάθεση των συγκεκριμένων διαρκείας θα καταδείξει την αισιοδοξία μας. 6. Προσέγγιση των δύσκολων και απαιτητικών «πελατών» που θέλουν να δουν πρώτα αποτελέσματα.

Εννοείται βέβαια ότι μια τέτοια πρωτοβουλία δεν πρέπει να αφεθεί στην τύχη της, αλλά πρέπει να υποστηριχθεί από καλή διαφημιστική καμπάνια (όχι απαραίτητα ακριβή – σίγουρα όμως έξυπνη). Ένα πετυχημένο σποτ σε αθλητικούς ραδιοσταθμούς (όχι μόνο στον σπορφμ, αλλά και σε άλλους Πανελλήνιας εμβέλειας) καθώς και ένα σποτάκι στην τηλεόραση (νομίζω ότι στο περιβάλλον του Προέδρου υπάρχει κάποιο έμπιστο πρόσωπο που θα μπορούσε να το αναλάβει ως προς το δημιουργικό σκέλος). Πιστέψτε με. Στα κορυφαία κανάλια υπάρχουν άνθρωποι κλειδιά που θα το δουν ιδιαίτερα θερμά το θέμα, αρκεί να κινηθούμε σωστά και μεθοδικά. Υπάρχουν Πανιώνιοι εκεί που δεν το περιμένεις. Αρκεί να ενδιαφερθείς, να κινηθείς και να ψάξεις… Στην τελική ανάλυση έχουν χρέος να μας βοηθήσουν και όλοι εκείνοι οι μεγαλοδημοσιογράφοι που δηλώνουν φίλοι ή οπαδοί του Πανιωνίου... Εκτός κι αν είναι στα λόγια...

Tip: Αλήθεια, το ξέρετε ότι η κα Γκαγκάκη του ΑΝΤ1 δήλωσε πρόσφατα ότι είναι Πανιώνιος; Η συγκεκριμένη κυρία δεν είναι απλή παρουσιάστρια αλλά πολύ σημαντικό στέλεχος του σταθμού...

Ένα άλλο θέμα είναι αυτό της φανέλας. Η καινούργια εμφάνιση έχει προκαλέσει αντικρουόμενες γνώμες. Στο βαθμό που το θέμα είναι καθαρά αισθητικό το καταλαβαίνω. Προσωπικά, αν και δεν μου αρέσει γιατί δεν μου θυμίζει Πανιώνιο αλλά Λάτιν ομάδα, θα την αγοράσω και το ίδιο προτρέπω να κάνουν όλοι οι φίλοι, καθώς ο σύλλογος προσβλέπει στα έσοδα από την μπουτίκ. Ελπίζω να είναι καλύτερη στην πραγματικότητα…Πάντως είναι γεγονός ότι σπάνια βρίσκεις σε παγκόσμιο επίπεδο επιτυχημένη ομάδα με σχεδόν αμιγώς μπλε εμφάνιση.

Χάρηκα επίσης ιδιαίτερα για το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εμφάνιση δεν θα αποτελέσει την επετειακή φανέλα, η οποία κατά τη γνώμη μου πρέπει να είναι κλασική Πανιώνια.

Πληροφορήθηκα ότι η συγκεκριμένη νέα εμφάνιση θα παρουσιαστεί στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Καταλαβαίνω ότι το συγκεκριμένο «προϊόν» πρέπει να προωθηθεί και η προώθηση δεν θα είναι πετυχημένη αν η φανέλα δεν χρησιμοποιείται από την ομάδα, από την άλλη πλευρά συμφωνώ απόλυτα με την λογική και την ανάρτηση του Ίωνα αλλά και με τις θέσεις των υπόλοιπων φίλων ότι δεν αλλάζεις την φανέλα με την οποία κερδίζεις. Τόσο καιρό είχαμε διατυπώσει επιφυλάξεις για το γούρι της συγκεκριμένης εμφάνισης. Η αλλαγή όμως ως προς το σορτς συνοδεύτηκε από πολύ καλές εμφανίσεις και βαθμολογική άνοδο και σίγουρα αυτό δεν έμεινε απαρατήρητο από κανέναν. Θα πρότεινα λοιπόν η καινούργια εμφάνιση να αντικαταστήσει για την ώρα την λευκή και να χρησιμοποιείται εναλλάξ με την κόκκινη, τουλάχιστον μέχρι να συνδεθεί κι αυτή με αγωνιστικές επιτυχίες. Έτσι όλοι θα είμαστε ευχαριστημένοι…

40 σχόλια:

zamis είπε...

Να στειλουμε το Φανουρη στο x-factor να τον αναλαβει η lady gaga.
Φανουρη εσυ σουπερ σταρ!

Katrinos είπε...

+1,000 BR , Θέλει πολύ γρήγορα αντανακλαστικά , on air 7/12 μετά απο το ματσάκιον με την ΑΕΚ (Με δεδομένο το θετικό αποτέλεσμα).

Όπως πολύ σωστα έγραψες, υπάρχουν απο συμπαθούντες έως οπαδοί σε όλα τα μέσα , μήπως ήρθε η ώρα να εκμεταλευτούμε το γεγονός?

Επίσης να θυμίσω , βγαίνει η νέα ταινία της Καρύδη (+ theme song + video clip) που είναι 100% Πανιώνιος! Αυτό και αν μπορούμε να το εκμεταλευτούμε.

zamis είπε...

Jon,σωστος,αν και νομιζω στην ταινια η ομαδα γλιτωνει στο παρα πεντε τον υποβιβασμο :)

υ.γ. περαν της εξαιρετικης και αμεσα εφαρμοσιμης ιδεας των pgss 1890-Μπερλουσκονι,πρεπει απο τωρα η παε να ετοιμαζει συνολικη επικοινωνια για τα 120.Ελπιζω καποιοι ν'ακουνε.

Katrinos είπε...

@ zamis,

oups! έχεις δίκιο , καλό θα ήταν να τσεκαρισθεί το περιεχόμενο. Καλά δεν μπορούσαν να βγάζουν την ομάδα στο τσακ Ευρώπη?

Για τα 120 θέλει πολύ προσπάθεια και ενέργεια, εδώ ο ΣΚΑΙ που έκανε ολόκληρη σειρά δεν ασχολήθηκε μαζί μας , μάλιστα απο ότι πληροφορήθηκα έμπλεξε όλο το προσφυγικό σκηνικό ακόμα και τη καταστροφή της Σμύρνης, αποκλειστικά με την αεκ

zamis είπε...

Jon,τοχω ξαναπει και νομιζω καλο ειναι να ανοιξει μια συζητηση γυρω απο το θεμα.
Η ευκαιρια ειναι μοναδικη ωστε να ακουστει ο Πανιωνιος σε ενα πολυ ευρυ κοινο.Ειναι απο τις ελαχιστες φορες που θα προτεινα τηλεοπτικη καμπανια,λογω κοστους κυριως.Ομως εδω εχουμε κατι εξαιρετικο,τα 120στα γενεθλια της πιο ιστορικης Ελληνικης ομαδας,με οτι αυτη κουβαλαει και πρεσβευει.
Φυσικα,οπως λες,θελει πολυ προσπαθεια και ενεργεια,θα προσεθετα οτι θελει και πολυ οργανωση και συντονισμο.Ιδανικα,θα πρεπει να κινηθουμε επικοινωνιακα σε πολλα συμπληρωματικα επιπεδα.
Γι'αυτο,δουλεια απο..χθες!

υ.γ. Μαγκες,σας χαιρετω,θα λειψω ενα δεκαημερο,ναστε καλα.

zamis είπε...

α,pgss1890,αμα δω τον Καβαλιερε θα του δωσω τη σελιδα σου,μπορει ναχετε κι αλλες κοινες ιδεες :))

br fun_atic είπε...

Zamis
θα ήθελες, όταν μπορέσεις, να μας γράψεις ένα κείμενο για το θέμα Της τηλεοπτικής καμπάνιας; Εξάλλου είναι κυρίως δική σου ιδέα.

Griniaris είπε...

zamis καλό ταξίδι...

re-la-re είπε...

Ασε γιατι αν μαθει η γυναικα μου ότι έχω κοινές ιδέες με τον Καβαλιέρε ποιος με σώνει.

br fun_atic είπε...

Εσύ όμως θα ήθελες να είχες ίδιες... ιδέες με τον Καβαλιέρε.
Γιατί με κάτι τέτοιες ιδέες έχει ρίξει όλες αυτές τις κουκλάρες :)

re-la-re είπε...

Με τις ιδέες ή με το μπόι του; Ας ήμουνα και εγω πρωθυπουργός και θα μοίραζα κοκκότες σε όλα τα Πανιώνια μπλόγκς. Θα πέσει που θα πέσει γκρίνια για τα φαγιά ας έχουν και λίγο δίκιο.

br fun_atic είπε...

Είναι και πρωθυπουργός και καναλάρχης και μεγαλοκατασκευαστής και ιδιοκτητης την Μίλαν και παμπλουτος...
Άστα...Καλή και η κυρα Πόπη...

Costix είπε...

σας χαιρετω απο το γνωστο και περιφημο χωριο.
απο κιλα, brfun, και εγω ειμαι στο -10, ομως με βλεπω να επιστρεφω την δευτερα even-keel. οπως γνωριζεις, το φαγητο εδω ειναι απαιχτο.
zamis, καλο ταξιδι και να εισαι πισω την αλλη κυριακη για το παιχνιδι με τον Πανθρακα.

re-la-re είπε...

καλο ταξείδι zamis

br fun_atic είπε...

τυχεράκιααααα...
Λυπάμαι τον σερβιτόρο για το πήγαινε έλα που θα ρίξει. Είναι όμως τυχερός λόγω tip!

Όπως σου είπα θα κατέβω κι εγώ την Τρίτη το βράδυ.Έχω δουλειά την Τετάρτη το πρωί.Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσω το βράδυ να περάσει ανεκμετάλλευτο :)

Απλά θα παίξω σε άλλο ταμπλό.
Πίτσα ζαμπόν μανιτάρια και μπείκον, νιόκι τέσσερα τυριά και σαλάτα σιζαρς...

Εννοείται βέβαια ότι στο δικό σου χωριό θα προτιμούσα τις τοπικές σπεσιαλιτέ.

br fun_atic είπε...

Και για να μην αναρωτιέστε για τις τοπικές σπεσιαλιτέ του χωριού μου, έχω να σας πω ότι βρίσκεται λίγο έξω από το Παλέρμο. Εκεί ζουν στενοί συγγενείς μου όπως τα ξαδελφάκια μου (25 ζωή να έχουν) και ο Νονούλης μου !!!

re-la-re είπε...

τα ξαδερφακια σου και ο νονούλης σου διαρκείας έχουν πάρει;

re-la-re είπε...

Στο τεύχος 43 του ΠΚ που διαφημίζει ο Διόγος σήμερις πέρα από το γεγονός πως υπάρχει ένα λαθάκι (νονέ αν προλαβαίνεις να το διορθώσεις διόρθωσε το αλλιώς πολλοί θα το δουν και λίγοι θα το καταλάβουν καθώς στην φωτο το εξώφυλλο γραφει τεύχος 42) υπάρχει η χαρτογράφηση της κυανέρυθρης κερκίδας (φαντάζομαι από ειδικούς τοπογράφους-κερκιδογράφους του αντίστοιχου τμήματος του ΕΜΠ).

Όντως την τελευταία εβδομάδα αισθανόμουν λίγο χαρτογραφημένος εσείς;

br fun_atic είπε...

Ασφαλώς και έχουν όλοι, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορούν να περάσουν τον έλεγχο της αστυνομίας. Μυστήριο!!!

br fun_atic είπε...

@Εμπαθέστατος (με τρελαίνει αυτό το όνομα).

Δε θυμάμαι να έχω συμφωνήσει να επεξεργαστεί η ομάδα τα προσωπικά μου δεδομένα...Αυτό ας το σκεφτούν καλά οι υπεύθυνοι πριν δημοσιεύσουν χαρτογραφήσεις κερκίδας...

br fun_atic είπε...

update για νέα εμφάνιση.

Την είδα σήμερα που την αγόρασαν φίλοι μου. Εξακολουθεί να μη μου αρέσει. Την βρίσκω too much, ιδίως όταν συνδυαστεί με το παντελονάκι της που είναι τρελιάρικο...Θα μπορούσε να είναι η τρίτη φανέλα για ειδικές περιστάσεις, αλλά σε καμία περίπτωση η πρώτη μας.

Το ότι δε μου αρέσει δε σημαίνει ότι δεν αρέσει στα παιδιά (άρεσε και στον γιο μου που την είδε και στους φίλους του), ούτε ότι δεν θα την αγοράσω τελικά. Αν μπορώ ας κάνω κι αλλιώς...

Από φίλους που την αγόρασαν για τα παιδιά τους έμαθα: ότι υπήρχε επάρκεια σε ποσότητα και νούμερα (σημαντικό), ότι η τιμή της στο παιδικό νούμερο μαζί με το παντελονάκι που είναι σετ ανέρχεται στα 65 ευρώ (καλή τιμή), ότι η ποιότητά της είναι καλή, ότι υπήρχε η δυνατότητα άμεσης εκτύπωσης αριθμού και ονόματος με επιβάρυνση 10 ευρώ.
Νομίζω λοιπόν ότι όλα πήγαν καλά και ότι αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους υπεύθυνους. Το καλό να λέγεται!!!

Katrinos είπε...

@ br , το παιδικό σετάκι κοστίζει 55 ευρώπουλα, η μπλούζα κατά την άποψη μου είναι μιά χαρά , το σορτσάκι ...κάπως.

Αύριο θα τη δείς και Live στο γνωστό μέρος.

br fun_atic είπε...

Έχεις δίκιο...κατάλαβα λάθος.10 ευρώ είχε το τύπωμα. Ήμουν σίγουρος ότι θα την έβλεπα στο γνωστό μέρος...

lefterix είπε...

Ελπιζω BR, να πήρες το mail μου,και να με συμπεριλάβεις στην ρακοκατάνυξη της παρέας..
Φίλε και συναθλητά Μάγγο,το κείμενό σου γιά τα θηλυκα,με συγκλόνισε...Έπρεπε να κάνω τρείς γάμους(σε ξεπέρασα,χα,χα..)γιά να πάρω γραμμή τι πάιζει με τις γυναίκες...
Μου θυμίζει το γνωμικό που λέει:
"ξέρεις γιατί οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό;"
"Φυσικά,γιατί νομίζουν ότι μας νοιάζει...."

Υ.Γ. Το νου μας παιδιά,πρέπει να εστιάσουμε με παρρησία την προσοχή μας στο:ΦΑΝΕΛΛΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ,ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ...(BY THE WAY,η καινούρια δεν μου αρέσει καθόλου και αποκλείεται να την αγοράσω...)

br fun_atic είπε...

ήσουν από τους πρώτους και είσαι μέσα

Costix είπε...

και ενα μικρο κουιζ

ποια η διαφορα μεταξυ ρακης, τσιπουρου και τσικουδιας ???

Costix είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
lefterix είπε...

Εγώ που ξέρω, να το πώ, η να το αφήσουμε ως υπόθεση εργασιας γιά την ημέρα της συνάντησης;

Costix είπε...

Λευτερακη, εχεις δικιο. Αστο να το μοιρασουμε διαγωνισμα κατα τη διαρκεια του συμποσιου, να δουμε κιολας τι μαθανε τα παιδια τοσο καιρο.

lefterix είπε...

Χα, χα....Συμφωνώ...
Κωστή,που να σε είχα τώρα που ήμουνα στο Όρος,που ανοίξαμε με το Γέροντα το καζάνι και βράσαμε ρακή...Ωωωωω τη μπαντέρμη,22 γράδα βγήκε...

Costix είπε...

ελαφρια, ελαφρια....
οτι πρεπει γαι εντριβες. μωρε κοπελι.

Costix είπε...

Δεν σας εκανε εντυπωση η παραιτηση του Α' Αντιπροεδρου μας, του Γιωργου Απεγητου ??? Δεν βλεπω να το σχολιαζει κανενας. Μακη, εσυ τι ξερεις ???

br fun_atic είπε...

Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε γιατί δεν έχουμε πληροφορίες...Ήταν άραγε για προσωπικούς ή για ενδυματολογικούς λόγους;

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Σας χαιρετώ. Ο Γιώργος Απέγητος ΠΟΤΕ δεν παρίστανε την Πανιωνάρα. Είναι ένας εξαιρετικός τεχνοκράτης του ποδοσφαίρου, με διασυνδέσεις στην ΟΥΕΦΑ. Μπήκε στη διοίκηση με τεχνοκρατικούς όρους και κατάφερε πάρα πολλά. Αρκεί να σας θυμίσω ότι πέρυσι τον Δεκέμβριο ο Πανιώνιος είχε περίπου 40 συμβόλαια.

Από την άλλη ο Γ.Α. είναι επιχειρηματίας, με σοβαρές δουλειές. Δεν μπήκε στον Πανιώνιο για να βγάλει χρήματα και αυτό το γράφω εν πλήρη γνώση. Ο Γ.Α. δεν είναι ανεπάγγελτος.

Πιστεύω ότι είναι απώλεια για την ομάδα η απόχωρήσή του, αν και πιστεύω ότι θια συενχίσει να βοηθαέι τον Ιστορικό καθώς "κόλλησε" το μικρόβιο της "Πανιωνίτιδας"....

Μάκης

br fun_atic είπε...

Μάκη, αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν ήταν αυτός που καταγγέλλονταν σε συγκεκριμένη ανάρτηση ότι παρακολουθούσε τον Ολυμπιακό με ερυθρόλευκη περιβολή.

br fun_atic είπε...

@Μάκης

Τώρα που έφυγε ο Απέγητος, μήπως να βλέπαμε το θέμα αδελφοποίησης του Πανιωνίου με κάποις Κυπριακή ομάδα (ΌΧΙ ΑΠΟΕΛ);

Το ιδανικό θα ήταν η αδελφοποίηση με την Ανόρθωση (προσφυγική ομάδα με τον περισσότερο κόσμο).Αυτοί βέβαια είναι βάζελοι, χωρίς να ξέρουν τον λόγο...

Θα μπορούσαμε να βλέπαμε το θέμα της αδελφοποίησης με το Παραλίμνι (προσφυγική ομάδα μικρότερης δυναμικότητας) την οποία απ' ότι καταλαβαίνω συμπαθείς.

Έχω κάποια κονέ στο Παραλίμνι. Τι λες; Συνεργαζόμαστε; Πρέπει όμως να σπρώξεις το θέμα στην Π.Α.Ε. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αναλύσουμε το γιατί είναι απαραίτητη μια τέτοια κίνηση...

Costix είπε...

Ακριβως, μαλλον αυτον "φωτογραφιζε" η αναρτηση, και ισως και να εξηγει οτι το συγκεκριμενο μπλογκ ανηκει σε ατομα του ''τεως'' περιβαλλοντος του Τσακ.

Και εγω ειχα πολυ καλη αποψη για τον Απεγητο, ο οποιος ηταν στο παρελθον και μεγαλοπαραγοντας της ΑΠΟΕΛ, νομιζω.

Ξερουμε αραγε τους ακριβεις λογους που παραιτηθηκε, δλδ τονε εφαγε κι' αυτον η πολλη (προσωπικη) του δουλεια ??? Νομιζω ειχε να κανει με εκδοσεις ??? Μακη, διορθωσε με αν γνωριζεις παραπανω.

lefterix είπε...

Πάντως,μία από τις απορίες μου,ο Μάκης μου την έλυσε...(σε ότι αφορά τον κ.Απέγητο...)
Ετούτη δα την ώρα πινω τα κρασάκια μου και ακούω κρητικά...Στην υγεία ολωνών...

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

@ BR

O Γ.Α. ήταν ο άνθρωπος που έκανε πάλι ισχρό τον ΑΠΟΕΛ και πήρε το πρωτάθλημα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη προπονητή.

οσο για τα περι ερυθρόλευκης φανέλας. Ο Γ.Α. είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος. Ποτέ δεν θα παρακολουθούσε ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Πολύ περισσότερο από τι στιγμή που ήταν μέος του ΔΣ του Πανιωνίου. Ηταν μια χυδαιότητα. Μια αλητεία. Αλλά από τέτοια στον Πανιώνιο έχουμε πολλά, δυστυχώς.

Ομως πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι κανένας δεν είναι ανώνυμος στο διαδίκτυο. Μπορείς με νόμιμο τρόπο να μάθεις ονόματα και διευθύνσεις. Τέλος πάντων.

Οσο αφορά την Ενωση Νέων Παραλιμνίου. Οχι απλά τη συμπαθώ. Είμαι μέλος της. Είχα κάνει παλαιότερα μια κίνηση, αλλά δεν είδα φως από τη πλευρά του Πανιωνίου.

Ξέρετε ότι ο μεγαλύτερος, εν ζωή, ποιητής της Κύπρου ο Μιχάλης Πασιαρδής είναι Πανιώνιος; Δεν το ξέρετε και φταίω και εγώ γι' αυτό. Σε ένα από τα επόμενα τεύχη του ΠΚ θα του κάνω αφιέρωμα.

Πάντως μετά την υπέροχη στάση της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ στο θέμα της ελληνικής σημαίας, υποστηρίζω πλέον θερμά και τον ΑΠΟΕΛ!

Μάκης

br fun_atic είπε...

@Μάκη

Με καλύπτει απόλυτα η τοποθέτησή σου για τον Απέγητο. Θα μου έκανε τρομερή εντύπωση εάν είχε κάνει κάτι τέτοιο.

Το θέμα της αδελφοποίησης με Κυπριακή ομάδα θέλει μεγάλη προσοχή γιατί είναι γνωστό ότι οι Κύπριοι συνδέουν στανά το ποδόσφαιρο με την πολιτική. Συνεπώς θα ήταν επιζήμιο γιά την ομάδα μας να αδελφοποιηθούμε με τον Α.Π.Ο.Ε.Λ. Ίσως το Παραλίμνι να είναι η ιδανική περίπτωση...

Αν νομίζεις ότι μπορούμε να προωθήσουμε το θέμα με το Παραλίμνι πες μου... Εγώ δεν εχω προσβάσεις στον Πανιώνιο, πιθανότατα όμως να μπορώ να κάνω κάτι με το Παραλίμνι...

Επειδή επιμένω στην ανωνυμία μου, ολα τα credit θα είναι δικά σου αλλά το όφελος θα είναι για την ομάδα...