Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Μπράβο Βασίλη!!!

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον διάβασα στον προηγούμενο Πανιώνιο Κόσμο το παρθενικό άρθρο του Βασίλη Καράβολα.

Ο Βασίλης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς κατ’ επανάληψη έχει τιμήσει το blog μου με τα εξαιρετικά του άρθρα.

Βασίλη καλή αρχή. Έχεις τις ευχές όλων μας για καλή επιτυχία. Περιμένουμε να είσαι αυθεντικός, δίκαιος, όπου χρειάζεται οξύς και σίγουρα σωστός στις κρίσεις και στις απόψεις σου. Εν ολίγοις να παραμείνεις αυτός που είσαι.

Σίγουρα αποτελείς έναν πρόσθετο καλό λόγο για την αγορά του Πανιώνιου Κόσμου, ο οποίος είναι γεγονός ότι βελτιώνεται συνεχώς.

Υ.γ

Προς όποιον επέλεξε τον Βασίλη: Σοφή κίνηση!!!

5 σχόλια:

vassilis είπε...

Πάλι καλά που δεν είναι ξύπνα Βασίλη γιατί θα αισθανόμουν σαν τον ποιητή Φανφάρα. Δεν με πρόλαβες, να έστελνα το επόμενο κείμενο με τίτλο "Ο Σκοταδόψυχος".

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Θα τα πούμε στο γήπεδο την Κυριακή. Πάντως να ξερεις ότι η συμμετοχή στον ΠΚ δεν σημαίνει ότι αφήνω τα μπλόγκς.

Θεωρώ την ύπαρξη τους πολύ σημαντική και ότι όχι μόνο πρέπει να συνεχίσουν αλλά και να αναπτυχθούν κι άλλο. Συνεπώς δεν αλλάζει τίποτα και να περιμένεις κείμενα.

Το ότι δεν γράφω συχνά δεν σημαίνει ότι δεν σας διαβάζω.
Απλά δεν έχω χρόνο.

Και πάλι ευχαριστώ.

br fun_atic είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=VuSGEdhYtos

Ασφαλώς και θα τα πούμε την Κυριακή. Είχα και σχέδια γιά το παιχνίδι... Κάποτε είχε ντυθεί στις απόκριες χάρυ πότερ ο γιος μου. Του είχα φέρει μια πάρα πολύ ωραία στολή από την Αγγλία. Με ραβδί, με σκουπόξυλο, με τα πάντα. Δυστυχώς δεν την βρήκα. Κι εκείνος θα τρελαίνονταν να ξαναντυθεί, αλλά θα κάναμε τις πλάκες μας με τις κατάρες και τα ξόρκια.
Τέσπα, ελπίζω τουλάχιστον όταν μπει η ομάδα να έχουμε κάποια επιβλητική μουσική επένδυση. Κάτι σε black sabbath (από τα παλιά τους - με ozzy) η ακόμη καλύτερα το fear of the dark των Iron Maiden θα ήταν ό,τι έπρεπε. Βέβαια ο dj μας είναι μικρό παιδί και που να τα ξέρει αυτά...

Costix είπε...

Εμπαινε Βασιλη !!!

Miltos@Chios είπε...

Μπραβο Βασιλη,εξαιρετικο.Και συμφωνω με τον οικοδεσποτη,οτι σιγα-σιγα βελτιωνεται η εφημεριδα και σταματαει να θυμιζει την ΥΕΝΕΔ!

br fun_atic είπε...

Εμένα αυτό που με ενοχλούσε στον Πανιώνιο κόσμο (και δεν θεωρώ ότι έχει βελτιωθεί τόσο όσο άλλα θέματα, είναι πάντος σε καλό δρόμο) είναι ο πεσιμισμός.Δεν μπορούσα να βρω έστω και κάτι που μπορούσε να μου φτιάξει την ημέρα.Κάτι ευχάριστο. Τον διάβαζα και αισθανόμουν βάρος... Αυτό απ' όσο ξέρω θα βελτιωθεί.

Καλά. Αυτό που γράφω δεν είναι και θέσφατο. Όμως έτσι είναι ο χαρακτήρας μου και αυτές είναι οι άμυνές μου. Μπορώ να πάρω το πιο τραγικό γεγονός και να το ξεφτιλίσω. Δεν μου αρέσει ο πεσιμισμός. Το νταούνιασμα. Η ζωή είναι μικρή. Νομίζω ότι αξίζει να φέρνουμε το χαμόγελο στη ζωή μας αλλά και στη ζωή των άλλων...