Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Είσαι Νότιος; Ρίχνεις κατάρες; Γίνε Πανιώνιος!!!


Τώρα εξηγούνται όλα. Ακόμη και τα ανεξήγητα. Γιατί ο Ενσαλίβα δεν έπιασε ποτέ στην Α.Ε.Κ; Γιατί ο Τζιμπουρ αν και στοίχισε 3εκ ευρώ, βρέθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα στα αζήτητα; Γιατί ο Μάκος εξαφανίστηκε από το ρόστερ της Α.Ε.Κ; Γιατί ο Καστίγιο που πάντα έκανε πάρτι στην άμυνά μας βρέθηκε να παίζει μπάλα στις ρώσικες στέπες; Γιατί ο Ριβάλντο που νόμιζε ότι ήταν καλύτερος από τον Ρεκόμπα βρέθηκε σε χρόνο ντε - τέ στο Καζακστάν; Πως τιμωρήθηκε ο Ντάρμπισάιρ για το οφ σάιτ γκολ που σημείωσε εις βάρος μας; Τι δουλειά κάνουν σήμερα όσοι μας έφερναν ληγμένα dvd; Γιατί ο Νίνης μετά το πρώτο γκολ στην Α’ Εθνική που πέτυχε εις βάρος της ομάδας μας βρέθηκε στο χειρουργικό κρεββάτι; Γιατί ο Χούτος βρέθηκε στην Γ' Εθνική της Ιταλίας; Σε ποιο υπουργείο βρίσκεται σήμερα ο Σουφλιάς που δεν προχώρησε το θέμα του γηπέδου και καθυστέρησε να δώσει λύση το θέμα του υπόγειου γκαράζ της Νέας Σμύρνης; Σε ποια ομάδα προεδρεύει ο Αχιλλέας Μπέος που τόλμησε να τα βάλει με την θύρα 3;

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια την αδικία του Π.Ο.Κ και όσους τον βλάπτουν με τον μόνο τρόπο που επιτρέπει η Σμυρναίικη παράδοσή μας. ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ…

Τα παιδιά της Ατάρτης βρίσκονται στην εξέδρα, έτοιμα να συντρίψουν κάθε έναν που βλάπτει την ομάδα μας…Όταν η αστυνομία ψάχνει για κέρματα και αιχμηρά αντικείμενα, μερικά αδέλφια μας περνούν στο γήπεδο κουκλάκια βουντού, μαγικά ραβδιά και βιβλία σολομωνικής. Καλώς ήρθατε στην ΚΟΛΑΣΗ…

Κύριοι, δεν χρειαζόμαστε ούτε παίκτες, ούτε προπονητές, ούτε οργάνωση…Ας είναι καλά τα ξόρκια, τα μάγια, τα ταρώ, το κληρονομικό χάρισμα ορισμένων, η Μάρα Μεϊμαρίδου (γνωστή Πανιώνιος), τα βουντού και προπάντων ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ…μπουυυ!!!

Για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν την ομάδα με τον γνωστό Πανιώνιο τρόπο, πληροφοριες στο παρακάτω λίνκ…Μωρέ αυτό δεν είναι γήπεδο…Είναι το Χόγκουαρτς. Α ρε Τσακίρη Ντάμπλντορ!!!

http://www.marameimaridi.gr/

55 σχόλια:

antunix είπε...

Πλάκα-Πλάκα... Όλα βγαίνουν χαχα!

amanAM είπε...

:-)

Στον αγώνα με τον Πανθρακικό, όλοι ντυμένοι μάγισες!!! Θα γίνει χαμός, με κρυστάλινες σφαίρες, με νεκροκεφαλές, με σκούπες, και όλα τα σχετικά γκάτζετ.

br fun_atic είπε...

Προβλέπω οι αντίπαλοι να έρχονται στη Ν.Σ φορώντας πλεξούδες με σκόρδα, φυλαχτά,μάτια, γούρια, και να κρατούν σταυρούς και ξύλινα παλούκια...Πριν και μετά τους μεταξύ μας αγώνες θα περνούν για ένα μίνι εξορκισμό από τον Άγιο Κυπριανό…

Χριστόφορας είπε...

=D

Έγραψες πάλι Br,χαχα!!! Με το λινκ δε,δεν έμεινε πλευρό στην θέση του απο τα γέλια!!!Ακου εκεί και σεμινάριο!!! Μετά από αυτο το επικό ματσ στο Οακα και τις κατάρες μας τι έχουν να τραβήξουν απο δω και πέρα φέτος οι βάζελοι δεν θα λέγετε...δυό-δύο θα ταβλιάζονται!!! Ασε και για κάποιους τεχνικούς της Νοβα...

Katrinos είπε...

BR ώρες ώρες με τρομάζεις !

IWN1998 είπε...

Ο Βόλντεμορ ποιός είναι; Ο Ρεκόμπα;
Και ο Φαμπιάν είναι ο Μαλφόι λόγω ξανθού μαλλιού;

Πάντως νομίζω ότι και η μεταμόρφωση της ομάδας που φαντάζει υπερφυσική είναι αποτέλεσμα αποτέλεσμα της μαγικής δύναμης που κατέχουμε. ο Δον Εμίλιο που έχει και Μεξικάνικες ρίζες και έχει κάνει και κει κάποια χρόνια ξέρει κόλπα φοβερά, που βαστάνε απο τους Αζτέκους. Και το Μπάλαμπαν τον έκανε Σούπερ Μπόσκο και πάλι.

zamis είπε...

lol!!
πρεπει βεβαια να βρει κι ενα τροπο να κανει τα ξορκια εγκαιρα,π.χ.να παιξει τωρα μπαλα ο Ρεκομπα και οχι να του συμβει τιποτα κατοπιν εορτης.

zamis είπε...

Σωστα,παιζει και ο Δον Χουαν,το εργο γινεται ολο και καλυτερο!

Χριστόφορας είπε...

Και με τον Δον Χουάν παρέα έχουμε τον Καρλος Καστελιονέ ως Καρλος Καστανέντα!

Katrinos είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/203652


και η ταφόπλακα !

Miltos@Chios είπε...

X-files of Panionios!I want to believe!Tsakiris denies Knowledgement!

br fun_atic είπε...

Όποιος διαιτητής θα μας αδικεί πρέπει να χτίζεται στα υπόγεια του γηπέδου και οι κραυγές του να αποτελούν το φόβητρο για κάθε νέα αδικία.

Κάτι άλλο που χρειάζεται είναι να αποκτήσουμε τον Τζιμπούρ (δύσκολο) και να τον πείσουμε να κάθεται έξω από τα αποδυτήρια των αντιπάλων και να αποκεφαλίζει λίγο πριν το παιχνίδι νυχτερίδες με τα δόντια του ως άλλος Όζζυ (εύκολο)...

Ανώνυμος είπε...

A να χαθείτε κωλόπαιδα. Το ξεφτιλισατε το ζήτημα. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να μιλήσει και τον πιάνετε στο στόμα σας.

Α να χαθείτε ...

Costix είπε...

Παντως περαν της πλακας, πρεπει να παραδεχθουμε ολοι οτι ο Τσακ ειναι καθαρα Πανιωνια ψυχη.

Αυτο με το ''συνδρομο Γολιαθ'' και τις ''Πανιωνιες καταρες'' σ' αυτους που μας αδικουν και δεν μας σεβονται, ΜΟΝΟ ενας Πανιωνιος θα μπορουσε να το σκεφτει και να το εκφρασει.

Ακουσα την συνεντευξη πολυ προσεχτικα, με ακουμπησε σχεδον σε ολα τα σημεια και κυριως

α) δεν ερχεται στο γηπεδο για να μην επηρεαστει

β) ''Πανιωνια αδελφια, ηρεμια το καλοκαιρι''

και

γ) τα παιρνει οταν τον κοροιδευουν

Η ειλικρινεια του αφοπλιστικη και οσον αφορα τον Χουτο, και τον Ρεκομπα, και τον Λινεν (ειχε το ματι στραμμενο στα αποτελεσματα του Λινεν στην Γερμανια τον τελευταιο καιρο) αλλα και τον Φερερα (που τον θεωρει ''κρυο'' οπως ολοι μας).

Μιλησε για πρωτη φορα μεσα στην καρδια μας.

Το πρωι Πανθηρας, το βραδυ τεχνοκρατης.

Οκ, λοιπον, εγω γουσταρω.

Κωνσταντινε, respect.

Ομως καθε λαθος που θα βλεπω θα το γραφω. Γιατι επιτελους ξερω οτι διαβαζεις.

Και ας λεμε και καμμια μαλακια, που και που. Εξαλλου πως εμεις σου συγχωρουμε τις δικιες σου ??

Με εχεις πεισει βαθυτατα οτι εισαι ενας απο μας.

Φιλακια,
Δαβιδ

amanAM είπε...

πράγματι, κι εμένα με άγγιξε η συνέντευξη, ιδίως στο θέμα του Δαυίδ και του Γολιαθ.

Να την πω την αμαρτία μου, ακόμα και όταν δεν συμφέρει τον Πανιώνιο, εγώ δεν μπορώ να μην υποστηρίξω τον αδύνατο...

Κάθε φορά που βλέπω έναν αγώνα Ελληνικού πρωταθλήματος, εκνευρίζομαι από τους τηλεσχολιαστές, αλλά δεν είχα εντοπίσει την αιτία... Είναι πέρα για πέρα αλήθεια, ότι οι τηλεσχολιαστές σχολιάζουν τα παιχνίδια, λες και η μικρότερη ομάδα είναι ξένη!!! Αντιθέτως, οι ίδιοι άνθρωποι, όταν σχολιάζουν παιχνίδια ξένου πρωταθλήματος ή ευρωπαϊκών κυπέλων, και αυτοί συντάσσονται με τον μικρό.

Griniaris είπε...

Ώρες ώρες ξεπερνάς ακόμη και τον εαυτό σου,τα είπες όλα.Πολύ καλή η πρόταση του AmanAM.Όποιος σκεφτεί να πουλήσει έξω από το γήπεδο καπέλα μαγισσών θα πλουτίσει...

Costix είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Costix είπε...

Ο Καρπετ απο το gazzetta.gr, σχολιαζει για τον Πανιωνιο¨-

- Για τον Φερέρα έλεγα ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχουν δουλέψει ποτέ στην Ελλάδα. Χαίρομαι που είχα δίκιο. Ο Πανιώνιος είναι ένα κομψοτέχνημα προπονητικής ευφυΐας, μια ομάδα στην οποία καταλαβαίνεις ότι υπάρχει προπονητής που δουλεύει καλά. Είμαι περίεργος πως θα χωρέσει τον Ρεκόμπα και τον Εστογιανόφ, αλλά όπως και να χει το πράγμα με τον Πανθρακικό η ομάδα αξίζει να παίξει σε ένα γεμάτο γήπεδο γιατί παίζει αν όχι το θεαματικότερο σίγουρα το σωστότερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Εγω θα μαι εκεί.

br fun_atic είπε...

όχι τίποτα άλλο, αλλά είχα κατηγορήσει (αδίκως όπως φαίνεται) την Βίκη Σιώρη, που είχε μεταφέρει σε άρθρο της μετά το φιλικό με την Α.Ε.Κ τις κατάρες που έριχναν οι φίλαθλοι στον Μάκο...
Μετά από όλα αυτά, καλό θα ήταν να κάναμε τα υπόλοιπα παιχνίδια μας νύχτα, χωρίς φεγγάρι και προβολείς (μπορούμε να βάλουμε δάδες). Καλά...οι αντίπαλοι θα @@@@@@ μέντες, μαλλί και πατάτες μαζί!!!

Costix είπε...

@brfun, εισαι πολυ πιο παλαβος απ' οτι φαινεσαι (κλασσικο γνωρισμα Πανιωνιου). Το ιδιο, βεβαια, και ο Τσακ. Καλα, αυτο με την Πανιωνια καταρα, κι ΑΝ ηταν δηλωση. Γουσταρω αφανταστα. Πρεπει να οργανωθουμε για τον αγωνα με το αεκακι, παιζουμε Κυριακη 6 Δεκεμβριου στις 7 το βραδυ.
Για κανε game !!!!

Costix είπε...

Και ξεχασα να σου πω για τον φιλο σου, τον Θαναση. Εχει παρει για καλα τα πανω του.

Την περασμενη Παρασκευη, μαζι με τον Θαναση πηραμε τα δυο καινουργια παληκαρια, που προσλαβαμε στο γραφειο και τους πηγαμε για welcome lunch (κατι που συνηθιζουμε σαν εταιρεια).

Λοιπον, πανω στο φαι και στο κρασι, και μετα τις κλασσικες κουβεντες πιασαμε βεβαια και τα ποδοσφαιρικα.

Ο ενας (περιεργως) δηλωσε μπαογκι, ο αλλος ομως μας δηλωσε γαυρος, οποτε αμεσως γυαλισε το ματι του Θαναση.

Και ηλθαμε στο ματς Ξανθης-Πανιωνιου, οπου ο Θανασης απεριφραστα δηλωσε διπλο, και ο γαυρακος του το επαιξε τσαγκος και του ειπε σιγουρο ασσο της ξανθης.

Ο θανασης δεν χανει ευκαιρια και του βαζει στοιχημα 100 ευρω παιρνοντας ΜΟΝΟ το διπλο και δινοντας του ασσο και Χ.

Ο μικρος, που προερχεται απο γνωστη οικογενεια στην πιατσα, παιρνει επι τοπου τον Πανοπουλο (τον γιο) και του λεει την φαση (μπροστα μας), και ο Πανοπουλος βαζει αλλα 100.

Καταλαβαινεις βεβαια τι εγινε την Δευτερα !!!!

Να δω τι θα τον κανω τωρα που δεν πηρε διαρκειας, και εχει μπει ξανα γερα στο παιχνιδι.

Griniaris είπε...

CostisT o br σχολάει κατά τις 12 νομίζω.Οπότε 1 με 6 είναι ένα καλό διάστημα προετοιμασίας γηπέδου...

Costix είπε...

τσιμα-τσιμα θα ειναι, αλλα θα προλαβουμε....

br fun_atic είπε...

Τρόποι για να έρθει ο Θάνος στο γήπεδο:1. Τηλέφωνο στον Μόγκριτς
2. Με τον τρόπο που είχαμε χρησιμοποιήσει την προηγούμενη φορά.
3. Με βίντσι
4. Από τους υπονόμους
5. Με ελικόπτερο σε στυλ "Παλαιοκώστας".
6. Με τον δικό σου τρόπο.
7. Με κάρτα φιλάθλου, εισιτήριο και εξασφαλισμένη τη διπλανή μου θέση.
8. Με ντου..
Τέλος πάντων ο Θάνος να θέλει και τρόποι υπάρχουν...

zamis είπε...

Πριμ νικης για βαζελο εδωσε ο Τσακ μετα απο το διπλο στην Ξανθη.
Μπραβο προεδρε,φτιαξτους και παρε κι ενα σεντερ φορ να γινει της..!

re-la-re είπε...

Προτάσεις: Για την καλύτερη εμπέδωση της καταρολογίας και γενικά της μαγείας προτείνεω να δημοσιεύονται σε συνέχειες στον Πανιώνιο Κόσμο ξόρκια, μάγια και βουντού.

Επίσης στα ακριβά διαρκείας να δίνονται βιβλία του Λαβκραφτ και της μυθολογίας Κθούλου.

Στο δε ματς με την ΑΕΚ στη σέντρα τα παιδιά να μην σχηματίσουν κύκλο αλλά το πεντάλφα.

Και στο τέλος να παίζει συνέχεια από τα μεγάφωνα το γέλιο του Καλογήρου (Μποοοοοοοοοαααααααααααχααααααααχααααααα)

br fun_atic είπε...

Για μεγαλύτερη επιτυχία θα χρειαστούμε και μερικές παρθένες. Τρέχα γύρευε δηλαδή...

zamis είπε...

Αν ειναι και ξανθια δε η παρθενα..λεμε τωρα..brf περιμενω νεοτερα μεσα στη μερα.

amanAM είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
br fun_atic είπε...

βάζεις καμιά τελίτσα στο υποκοριστικό του Μάκου;

amanAM είπε...

Για όνομα του Θεού, δεν αμφισβητώ τον ανδρισμό του Μάκου, ούτε έχω κάποιο πρόβλημα μαζί του. Απλώς... κάνει καλή ομοιοκταληξία!!!

br fun_atic είπε...

Είμαι βέβαιος και η ομοιοκαταληξία είναι εξαιρετική, απλά πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί με το ίντερνετ. Συγνώμη αν στην σπάω. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις...

amanAM είπε...

Έχεις δίκιο, παρασύρθηκα...

Το διέγραψα το σχόλιο, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

br fun_atic είπε...

Το εκτιμώ πολύ. Με συγχωρείς, αλλά είναι κάτι που το προσέχω, ακριβώς επειδή ξέρω τις επιπτώσεις. Και η μεγαλύτερη βέβαια είναι η πιθανότητα φίμωσης των μπλογκ... Ελπίζω να μη με παρεξήγησες :)

Ανώνυμος είπε...

Συνοδοιπόροι, μάλλον τα "έχετε πάρει στο κρανίο". Φυσιολογικό βέβαια γιά Πανιώνιους αλλά μάλλον το παρακάνατε. Θυμίζετε λίγο τους Γαλάτες του Goscinny.

Θα μου επιτρέψετε δύο σχόλια.

Το ένα είναι γιά τον Πρόεδρό μας. Οι συνεντεύξεις του δείχνουν έναν άνθρωπο πνευματώδη, έξυπνο και κάπως "χαλαρό". Σίγουρα είναι ο καλύτερος Πρόεδρος που κυκλοφορεί στην ελληνική πραγματικότητα, και μεταξύ των καλυτέρων του Ιστορικού, διαχρονικά. Κατά πάσα πιθανότητα, θαυμάσιος άνθρωπος στην προσωπική επαφή.

Στο "δια ταύτα": Δεν θέλω να συζητήσω τη μονότονη επανάληψη του πόσο έχει μετανιώσει γιά την εμπλοκή του και το ποσον που έχει δαπανήσει. Αισθητικά δεν μου αρέσει, αλλά είναι δικαίωμά του (ίσως και γιά να μας προετοιμάσει ...). Θα ήθελα όμως να επισημάνω πως οι ανοησίες γιά τις κατάρες (που τις πιστεύει ... παρά τα πτυχία του) δεν ήταν η καλύτερη στιγμή του. Ο Πανιώνιος έχει μερικούς από τους πιό υψηλού επιπέδου οπαδούς και τέτοιες ανόητες επικλήσεις μεταφυσικού χαρακτήρα είναι απαράδεκτες. Εκτός αν ήταν "πλακα" που απλά δεν βγήκε. Αμφιβάλλω ...

Το δεύτερο είναι γιά τον προπονητή μας: φαίνεται πως έχει κάποιες ικανότητες που δεν τις είδαμε νωρίτερα. Δεν μας βοήθησε βέβαια κι αυτός, αλλά κι εμείς θορυβηθήκαμε γρήγορα και πολύ (τουλάχιστον εγώ ...). Από αυτό το άκρο όμως δυσκολεύομαι να πάω στο άκρο του Καρπετόπουλου και να του αναγνωρίσω το πιό "σωστό" ποδόσφαιρο. Προσωπικά (γιά να επανέλθω και στον Προεδρο) θα δυσκολευόμουν να εμπιστευθώ τυφλά προπονητή που θέλει να διώξει παίκτη το καλοκαίρι, τον αποκλείει συστηματικά, και οταν αναγκάζεται να τον χρησιμοποιήσει, αναρωτιέται γιατί δεν τον έβαζε. Εσείς τον εμπιστεύεσθε? Ο Πρόεδρος? όσο χαριτωμένες και να βρίσκει αυτες τις "κωλοτούμπες", του δημιουργούν πεποίθηση ασφάλειας?

Σε τελική ανάλυση, το αντίθετο περιμένεις: να φωνάζει η εξέδρα "βγάλτον", ο προπονητής να επιμένει και στο τέλος η εξέδρα να αναγνωρίσει το δίκιο του προπονητή. Όχι να φωνάζει η εξέδρα "βάλτον" και μετά να αναγνωρίζει ο προπονητής το δίκιο των φιλάθλων!

Γι' αυτό σας λέω: μην τρελλαίνεστε! Έχουμε δρόμο ακόμα.

Costix είπε...

Λεω του Θανου

- αντε ρε μεγαλε, να δουμε πως θα σε βαλουμε στο γηπεδο τωρα που δεν εχεις διαρκειας, μαμακα

και η ατακα του (απαιχτη)

- κοιτα Κωστη μου, στο παιχνιδι με τον Πανθρακικο δεν θα μπορεσω να ερθω γιατι ερχεται η κορη μου απο Κερκυρα. Στο παιχνιδι ομως με την ΑΕΚ θα ερθω.

Τι λες ρε μεγαλε ??? Θα δουμε πως θα τον βολεψουμε, ειναι και η τσιπουροποσια στη μεση.

Costix είπε...

αγαπητε (συνονοματε) Costa,

το sense of humor του Τσακ ειναι δεδομενο και αυτοσαρκαστικο. νομιζω οτι ταιριαζει απολυτα στην Πανιωνια ιδεολογια. βεβαια, ανθρωπος ειναι κι αυτος, θα πει και καμμια μαμακια. μεσα στο προγραμμα και ουδεις αλανθαστος κλπ κλπ.

παντως εγω τον προτιμαω ετσι, παρα σαν κατι κατσουφηδες και σοβαροφανεις.

οσο για τον μεσιε εμιλ, το ειπαμε,
εχει παρει μια κιτρινη καρτα.

προς το παρον τελει υπο "τσακιρικη" ασυλια.

ο λογαριασμος στο τελος, μαζι με τα γλυκακια...

Costix είπε...

και σου θυμιζω, Costa, εδω ειναι Μπαρτσα, δεν ειναι παιξε-γελασε !!!

zamis είπε...

Costa μη με διαολιζεις με τον Καρπετοπουλο..κατα τ'αλλα συμφωνω.
Απλως στον Δον Χουαν αναγνωριζω οτι εχει βγαλει δουλεια μεσα στο γηπεδο και στον Νταμπλντορ οτι σιγουρα αγαπαει τον Πανιωνιο.
Αν προσλαβει δε και κανα μαγο να χοροπηδα πισω απο τα αντιπαλα γκολποστ,ποιος μας πιανει :)

υ.γ. Costi,αφου θαρθει ο Θανος με το αεκ δε φοβαμαι τιποτα!!
Ρε μηπως να κανει αυτος τον μαγο?

Costix είπε...

@zamis, ο Θανος και ΑΝ εκφραζει την Πανιωνια καταρα !!! Κατ' αρχας, ΑΥΤΟΣ ηταν που ''εφαγε'' τον Ντερμπισιρ (κατα το αγγλικον) μετα το οφσαιντ-γκολ του στο περσινο παιχνιδι στην εδρα μας. Και ποσους αλλους ...

Costix είπε...

Για να μην σας πω οτι για ΟΛΟΥΣ τους τραυματισμους του γαυρου φετος, εχει κανει το θαυμα του ο Θανος !!!
Οσο για τον Βαζελο .... χε,χε,χε...
μετα απ' αυτο που μας εκανε στο ΟΑΚΑ, συντομα ερχεται η ωρα του !!!!

PANIONIA KATARA IS HERE AND FOREVER
===================================

amanAM είπε...

Για να κρίνουμε τον Τσακίρη, θα πρέπει να σκεφτούμε σαν πετυχημένοι επιχειρηματίες, που κάποια στιγμή αποφασίσαμε να κάνουμε την τρέλα μας, και αντί να αγοράσουμε άλλο ένα τάνκερ ας πούμε και να κερδίσουμε κιάλλα λεφτά από αυτό που γνωρίζουμε καλά, ξοδέψαμε κάμποσα εκατομμύρια ευρώ για να γίνουμε Πρόεδροι του Πανιωνίου...

Και να ακούμε τον καθένα, να μας κράζει από πάνω!!! Τον κάθε δημοσιογράφο, τον κάθε τζάμπα μάγκα, τον κάθε ένα μας.

Στα λόγια του, υπάρχει ο αυτοσαρκασμός. Είναι σαν να τάσπασες στα μπουζούκια, και να πληρώνεις για την ζημιά σου έναν τεράστιο λογαριασμό, και η γκόμενα να σου κάνει κριτική για το χρώμα της Μερσεντές σου... Ε, δεν θα της πεις πως εγώ την Μερσεντές την έχω για τα τέτοια μου, κιάμα λάχει την παρκάρω και στον κήπο για να την κάνω σκυλόσπιτο, να κοιμούνται τα ντόπερμαν μου, που ταιριάζουν και στο χρώμα!!!

Μην τον παρεξηγείτε επειδή λέει και ξαναλέει πως το μετάνοιωσε... Και βέβαια το μετάνοιωσε, και έχει ανάγκη να το πει ξανά και ξανά, για να μην αισθάνεται το κοροϊδάκι της δεσποινίδος... Όταν δεν έχεις ανάγκη τα λεφτά, έχεις την πολυτέλεια να χάνεις κιόλας μερικά, και μπορείς να βγαίνεις και να το λες πως έχασες και μετάνοιωσες και δεν τρέχει κάστανο.

Εαν τον πείραζε πραγματικά, θα έλεγε πόσο χαρούμενος είναι που πήρε τον Πανιώνιο, πόσα πολλά κέρδισε, ελπίζοντας να βρεθεί άλλο κορόιδο να ζηλέψει, και να αγοράσει τις μετοχές του.

Είναι προς το συμφέρον μας να έχουμε πρόεδρο κάποιον σαν τον Τσακίρη, και ας γρινιάζει λιγάκι μερικές φορές. Τόσα έχει ξοδέψει για την τρέλα του, και την τρέλα μας. Ας μην είμαστε αυστηροί σε αυτό.

Costix είπε...

Εξαιρετικα αφιερωμενο απο τον Θανο προς ολους τους Βαζελους

http://www.youtube.com/watch?v=enA6pWdCHH4

Υ.Γ. δεστε το μεχρι τελους

Costix είπε...

O AmanAm εχει απολυτο δικιο για το πως αισθανεται ο Τσακ. Δλδ, και μαμακας και δαρμενος ??? Κατ' αρχας ειναι νεαρος ακομα (δεν πρεπει να εχει κλεισει ακομα τα 40) και τον παρασερνει ο ενθουσιασμος του (το παραδεχεται κιολας ''μην με παρασερνετε''). Ομως ειναι πολυ ξυπνιος και μαθαινει πολυ γρηγορα και με την εμπειρια που αποκτα θα γινει εξαιρετικος προεδρος και παραγοντας.
Ασ μην ξεχναμε οτι κανει λαθη, αλλα τα διορθωνει.
Το κυριωτερο (και ισως και το δυσκολοτερο)ειναι οτι εχει αντιληφθει τοσο βαθεια οτι ο Πανιωνιος ειναι ''τροπος ζωης''.
Αυτο τα λεει ολα.

br fun_atic είπε...

Δε νομίζω ότι υπάρχει ζήτημα. Όλοι τον πάμε με τρέλα.
Αυτό όμως που με διαολίζει σε αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι δεν έχει καταλάβει πόσο σημαντικός μπορεί να γίνει... Αν το είχε καταλάβει θα ήταν πιο μετρημένος σε αρκετά πράγματα.
Θεωρώ βέβαιο ότι αν δεν υπήρχε το θέμα της ανωνυμίας μας, θα κάναμε εξαιρετική παρέα μαζί του...

Νομίζω ότι επιβάλλεται να γίνει προσκλητήριο της τρελοπαρέας. Θα γελάμε, θα τρώμε και θα πίνουμε για ώρες...Προτείνω η τσιπουροποσία να γίνει σε ευρύτατο Πανιώνιο ιντερνετικό κύκλο + Θάνος και λοιποί. Θα γίνει πάλι του Κουτρούλη ο γάμος. Κι άντε μετά να πανηγυρίζεις τα γκολ κόντρα στο Α.Ε.Κάκι!!!

amanAM είπε...

πάει η δίαιτα!!!

:-)

Costix είπε...

ειμαι μεσα με τα μπουνια.

θα οργανωσεις, brfun ???

εχεις καμμια ιδεα για το που ???

br fun_atic είπε...

Βρήκες λάθος ανθρώπους για παρέα σε δίαιτα.

amanAM είπε...

από΄τότε που έπρεπε να κάνω δίαιτα, πήρα 30 κιλά!!!

Τώρα αναρωτιέμαι:
Τι 30, τι 40, τι 50?

(κατά το γνωστό ρετρό άσμα...)

br fun_atic είπε...

Προτείνω 1. Κρητικό για παϊδάκια, μπριζόλες κ.λ.π (είναι και κοντά στο γήπεδο), 2. barbq για συναφή είδη σε πιο in περιβάλλον, "ποινολόγιο" (διατηρώ επιφυλάξεις όμως για το αν είναι ανοιχτό την Κυριακή το μεσημέρι) σε πιο κουτουκοειδές...
3. Τρία Αστέρια ή Αλαντίν (φάληρο) για ανατολίτικη κουζίνα...Μετά όμως θα είμαστε...
4. Καλυψώ (Φάληρο - δυνατή ταβέρνα)
5. Το μπιφτεκάδικο στην Αμφιθέας (αλλά σιγά να μη βρούμε να καθίσουμε όλοι μας...
Ξέρω επίσης ένα πολύ ιν και προχωρημένο στέκι, αλλά δεν το προτείνω γιατί ο ιδιοκτήτης του είναι πολύ large και μας αλλάζει κάθε φορά τις συμφωνίες...Αυτό για να μάθει...

Υπάρχει και ένα μαγαζάκι στην πλατεία που λέγεται Ρακάδικο. Δεν έχω πάει ποτέ (συνήθως δεν έχει πολύ κόσμο), αλλά παρατήρησα ότι την Κυριακή που μας πέρασε είχε ζωντανή μουσική (ενδιαφέρον).

Δεν ξέρω πως είναι το φαγητό του, αλλά αν συναντηθούμε εκεί θα του κάνουμε κατανάλωση που δεν μπορεί να του τη φέρει ούτε ο Μποτρίνι. Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση, την οποία θα δεχθώ αποκλειστικά και μόνο με email. Με αυτό τον τρόπο θα κάνουμε και την τελική συμφωνία...
Ο Εμπαθέστατος και ο Ίωνας να μην διανοηθούν ότι δεν θα έρθουν...

re-la-re είπε...

Χμ-Χμ-Χμ
Τι τσιπουροποσίες ετοιμάζετε ωρέ παραμονές μεγάλης μάχης; Θα βλέπετε τις γραμμές του γηπέδου πιο στραβές και από τεχνικό του συνδρομητικού.

Μπέκροι για συνέρθετε. (http://www.youtube.com/watch?v=_x4KWcRx97c)

br fun_atic είπε...

Οι γραμμές δεν θα ξανά - στραβώσουν.Τουλάχιστον όχι τη Νέα Σμύρνη

Katrinos είπε...

Count me in , screw the diet....

μόνο που σχολάμε μία και, άρα θα έχουμε περίπου τέσσερις ώρες μέχρι να πάμε , οπότε με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα θα είμαστε με τη μπουκιά στο στόμα!

antunix είπε...

Τέλεια η ιδέα για κρασοκατάνυξη και μεζεδοκατάνυξη...
Βλέπω με χαρά ότι ο Br ξέρει από καλό φαγητό, και ως φαληριώτης, που εδρεύει βέβαια και στην Νέα Σμύρνη (ένα τσιγάρο, άντε δύο δρόμος είναι οι γειτονιές...) συνυπογράφω για τα μαγαζί 3 και 4 που προτείνει, όπως επίσης και στο 5.
Υ.Γ. Ρε παιδιά, μια που το έφερε η κουβέντα, ρε μπας και έχει κανείς σας, διαρκείας στην 4 και καθόμαστε δίπλα-δίπλα στους αγώνες; Περιμένω να παρουσιαστείτε όπως στον στρατό… Και ειδικότερα εσύ Br…

lefterix είπε...

Μόλις επέστρεψα και έπεσα στο καλύτερο...Ο πάτερ ρακάκιος είναι παντα μέσα όταν αφορά τσικουδοποσίες...
Όσο γιά τα βουντού και τα σχετικά,μη μασάτε κύριοι...Ας μην ήμουνα εγώ εκεί απάνω να ανάβω κάτι λαμπάδες νααα(με το συμπάθειο..) και θα σας έλεγα τι θα τραβάγαμε ακόμα...