Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

1o Παγκόσμιο συμπόσιο Ανεξάρτητου Πανιώνιου Ίντερνετ. Θέμα:Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 4-4-2 ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ


Και για να το κάνουμε λίγο πιο επίσημο, αλλά και για να ενημερωθούν όσοι τυχόν δεν παρακολούθησαν την προηγούμενη κουβέντα:

Τις τελευταίες ημέρες «έπεσε» η ιδέα για μια ευρεία ιντερνετο – Πανιώνια συνάντηση για φαγητό και ποτό πριν από τον αγώνα με την Α.Ε.Κ (6/12/2009).

Όποιος ενδιαφέρεται για τη συνάντηση θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μου με mail (brfun_atic@yahoo.gr) για να του δώσω τις σχετικές πληροφορίες (όνομα μαγαζιού, διεύθυνση, ώρα συνάντησης κ.λ.π).

Επειδή κατά πάσα πιθανότητα θα μαζευτούμε αρκετά άτομα και θα ήταν σκόπιμο να κάνουμε κράτηση, θα πρέπει να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας το αργότερο μέχρι την 30/11/2009.

Πληροφοριακά σας αναφέρω ότι θα πρέπει να έχετε πάρει υπηρεσιακό σημείωμα από τις γυναίκες σας, διάρκειας αρκετών ωρών, διότι συνήθως αυτού του είδους οι συναντήσεις κρατάνε πολλές (ευχάριστες όμως) ώρες. Με δεδομένο ότι το παιχνίδι αρχίζει στις 7:00 και λογικά δεν θα συναντηθούμε πριν τη 1:00, έχουμε μόλις πεντέμισι ωρίτσες πριν το παιχνίδι. Κοινώς ίσα που προλαβαίνουμε…

Ασφαλώς μετά θα πάμε και στο γήπεδο (δεν είμαι απόλυτα βέβαιος όμως αν θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε τον αγώνα…

Όσοι ενδιαφέρεστε για τη συνάντηση αλλά δεν μου έχετε ξαναστείλει email, σας παρακαλώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης από την οποία θα φαίνονται τα στοιχεία σας, δίνοντάς μου ταυτόχρονα και το ψευδώνυμο σας (π.χ papadopoulos@yahoo.gr).

Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και για να μη θεωρηθεί ότι θα γίνει αυθαίρετη επιλογή προσώπων: 1. Στη συνάντηση μπορούν να έρθουν όσοι από εσάς έχουν μια σταθερή παρουσία στα μπλογκ. Δεν έχει νόημα να συναντηθούμε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων.

2. Από τη συνάντησή μας εξαιρούνται α) μέλη της διοίκησης του Πανιωνίου (πρώην και νυν), β) στελέχη του Πανιωνίου (πρώην και νυν), γ) εργαζόμενοι στον Πανιώνιο καθώς και όσοι διατηρούν έμμεση ή άμεση επαγγελματική ή επαγγελματικού τύπου σχέση με την ομάδα, δ) οργανωμένοι οπαδοί και στελέχη συνδέσμων οργανωμένων οπαδών.

Επειδή δεν ξέρω πόσοι τελικά θα συναντηθούμε καλό θα ήταν να κρατήσουμε τον αριθμό των συμμετεχόντων σε κάποιο λογικό πλαίσιο. Σε περίπτωση που συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός ατόμων (που να υπερβαίνει δηλαδή τα όρια μιας μεγάλης παρέας), τότε η συνάντηση θα γίνει σε δύο γκρουπ.

Σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχής σας παρακαλώ να με ενημερώσετε εγκαίρως, προκειμένου να μη δημιουργηθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα στο μαγαζί.

40 σχόλια:

Costix είπε...

Αντε μαγκες, οργανωθειτε !!! Μου αρεσε το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ, παντως.

rgegeo είπε...

πολύ καλή ιδέα, ευκαιρία να πέσουν και οι μάσκες! έχω να προτείνω μέρος εφόσον δεν έχει αποφασισθεί στο οποίο παρεμπίπτοντος υπάρχει χώρος να βλέπουμε τα εκτός έδρας ματς!

br fun_atic είπε...

Μέρος υπάρχει...

amanAM είπε...

Εγώ στην μάσα λέω ναι, κι αν είναι Πανιώνια μάσα και κρασοκατάνυξη τότε λέω ναι με 1000.

Στο γήπεδο συνήθως πάω με τα 3 από τα 5 παιδιά μου, ο ένας είναι 22, ο άλλος 10 και ο τρίτος 8.

Φαγανά είναι τα παιδάκια μου, και καλό θα τους κάνει να βρεθούν με συμπανιώνιους, οπότε... εγώ είμαι ένας for sure, και πιθανόν να είμαι και 4 άτομα, μιας και θα πάμε στο καπάκι γήπεδο.

Για εμένα, έχω εξασφαλισμένη άδεια εξόδου μετά δημόσιων θεαμάτων (μετά από κάμποσα χρόνια γάμου, χαίρεται η γυναίκα σου να μην σε έχει στα πόδια της), και για τον μεγάλο γιό δεν χρεαζόμαστε άδεια, αρκεί να θέλειο ίδιος να έρθει (θα τον ρωτήσω), αλλά για τους μικρούς... θα πρέπει το συζητήσω με το έτερον ήμισυ, και θα επιβεβαιώσω συντόμως!!!

Όπως όλοι θα καταλαβαίνετε, έχω πάντα την τελευταία λέξη στο σπίτι, και αυτή είναι ενίοτε το "συγνώμη αγάπη μου" και τις άλλες φορές το "έχεις δίκιο μωρό μου".

amanAM είπε...

μια μικρή υπόδειξη-παρατήρηση για τον τίτλο της ενότητας:

Η "συνάντηση" είναι πολύ φτωχιά λέξη για το επικείμενο γεγονός. Να αντικατασταθείμε τον όρο "συνδιάσκεψη", η οποία καλύπτει και το φαγοπότι γιατί εκτός των άλλων, συνήθως στις συνδιασκέψεις υπάρχει και τσιμπούσι!!!

br fun_atic είπε...

@ AmanAm

Το θέμα των παιδιών (όχι μόνο των δικών σου αλλά όλων) να το δούμε στο τέλος; Δεν αποκλείεται να είμαστε πολλοί και με τα παιδιά μπορεί και να ξεφύγουμε εντελώς. Αυτή τη στιγμή έχω περίπου 10 άτομα σίγουρα...

Καλό θα ήταν να ήξερα από τώρα τα ονόματα όσων έχουν τουλάχιστον την πρόθεση να έρθουν (εννοείται θα μου το επιβεβαιώσουν και μετά) ώστε να έχουμε μια πρώτη εικόνα. Όποιος ενδιαφέρεται λοιπόν ας στείλει mail...

Griniaris είπε...

Λίγες περαιτέρω διευκρινήσεις...

Παρακαλώ να σημειωθεί ότι ΔΕΝ εξαιρούνται όσοι νομίζουν ότι είναι στη διοίκηση καθώς και οι προπονητές της ομάδας που ασκούν τα καθήκοντά τους από την εξέδρα...

Η μουσική θα είναι παραδοσιακή χικ-χοπ,ενώ θα υπάρξει μέριμνα και για τους χίκις.

Ο καθένας πρέπει να δηλώσει το άτομο που θα τον παραλάβει μετά και το οποίο πρέπει απαραιτήτως να τον οδηγήσει στο γήπεδο.Για λόγους ασφαλείας δεν μπορείτε να δηλώσετε κάποιον από τη συνάντηση.

Τέλος θα αποκλείονται όσοι στην ενδυμασία τους φέρουν χρώμα πράσινο.

zamis είπε...

Ναμαστε κοντα στο γηπεδο,αν χρειαστει να συρθουμε..

br fun_atic είπε...

Κοντά θα είμαστε...

Επιμένω στα υπηρεσιακά σημειώματα από τις συζύγους...Το βράδυ που θα γυρίσετε στα σπίτια σας, είμαι βέβαιος ότι δεν θα μπορείτε να κάνετε πολλές κουβέντες και αναλύσεις...

br fun_atic είπε...

@Aman: σου έκανα τον τίτλο πιο πλούσιο...

Θα προηγηθεί δοξολογία και περιφορά της εικόνας του Αγίου Εβάλδιου στους γύρω δρόμους...

amanAM είπε...

τώρα ο τίτλος έγινε πιο πιασάρικος. Πολύ καλό!!!

τρελοπανιωνιος είπε...

εγω ειμαι ποιο ευκολος δεν χρειαζομαι σημειωμα... bBR στειλε μου παραπανω πληροφοριες στο email μου...θα χρειαστουμε μετα βοηθεια για να φτασουμε στο γηπεδο...!!

br fun_atic είπε...

Θέλω κατ' αρχήν να μου στείλετε mail όσοι θέλετε να έρθετε, ακόμη και όσοι έχετε εκφραστεί θετικά στο μπλογκ. Πληροφορίες για το μαγαζί, ώρα κ.λ.π θα σας στείλω μερικές ημέρες πριν και αφού έχουμε οριστικοποιήσει το ραντεβού

Pav είπε...

Άντε να δούμε πως θα πάρουμε υπηρεσιακό σημείωμα για εκείνη τη μέρα...

br fun_atic είπε...

Ρίξε ένα τηλέφωνο στο βύσμα…Αλλιώς με σημείωμα της κλαδικής ή του βουλευτή της περιφέρειάς σου...

Pav είπε...

Ούτε αυτά δεν φτάνουν
Θέλει ειδικούς χειρισμούς

amanAM είπε...

Το είπα σαν αστείο τα περί υπηρεσιακού σημειώματος, και τι μου είπε η άθλια?

Και που ξέρουμε ότι όλοι αυτοί που μιλάς στο ίντερνετ, δεν είναι γυναίκες???

Λοιπόν ρεμάλια, εαν κάποιοι από εσάς, κατά βάθος είσαστε γυναίκες, πείτε το, να μαζευτούμε ακόμα περισσότεροι!!!

Costix είπε...

@brfun, ας ακουσουμε και την προταση του giorgo.loco, και βλεπουμε.
εχει πλακα να λεμε το ιδιο μερος.
πες το ρε Γιωργαρα, τι εχεις να προτεινεις ???

Griniaris είπε...

Μέχρι πόσο βάθος μετράει;

Costix είπε...

@griniaris, εισαι ολα τα λεφτα. ακομα ποναει η κοιλια μου απο τα γελια.
μηπως ειασι Πανιωνιος ???

Griniaris είπε...

Μπαααα...

br fun_atic είπε...

Είμαστε δίμετρες καυτές κούκλες με καμπύλες, έτοιμες για όλα. Στον ελεύθερο χρόνο μας ασχολούμαστε με τον Τσακ και το 4-4-2 του Φερέρα...

lefterix είπε...

Είστε μιά παλιοπαρέα blogoμπεκρήδων..
Προσωπικά, μετά από δύο επιτυχημένους γάμους αλλά και δύο ευτυχισμένα διαζύγια δεν χρειάζομαι υπηρεσιακο σημείωμα, γιατι η τρίτη μου συμβία είναι εκπαιδευμένη σε τέτοιου είδους συμπόσια...
BR, στέλνω τώρα μήνυμα γιά να δηλώσω και επισήμως συμμετοχή...

Miltos@Chios είπε...

Λευτερη,μαλλον αυτα πρεπει να τα ξεκαθαριζεις απο την αρχη,ετσι?.@ AmanAM>>γιατι αραγε και η δικη μου γυναικα μου ειπε το ιδιο?? @br απιστευτος τιτλος!

br fun_atic είπε...

Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες δεν ασχολούνται ούτε με το ίντερνετ ούτε με το ποδόσφαιρο...Συνεπώς οι γυναίκες σας λένε κάτι που δεν ισχύει απλά και μόνο για να φανεί ότι σας κάνουν τη χάρη...

Γυναίκες λοιπόν εδώ δεν έχουμε...
Εκτός...κι αν...τα Ανεξάρτητα Πανιώνια μπλογκ αρχίζουν να βγάζουν...λαγούς απ'το καπέλο.
Και όταν μιλάμε για λαγούς, μιλάμε για κάτι λαγούδαρους ναααα...

Costix είπε...

Λαγους με παλαμαρια....

@brfun, ετσι για να ζηλεψεις, ξεχασα να σου πω οτι αυριο φευγω για το χωριο (the well-known one) για ΣΚ.

Καληνυχτα σε ολους.

br fun_atic είπε...

Δε ζηλεύω γιατί την Τετάρτη θα πάω στο παραδίπλα well known χωριό

Costix είπε...

Καταλαβα, μωρακι μου.
Και θα κανεις την γνωστη διαιτα της μακαροναδας, ε ???

amanAM είπε...

Προς κάθε ενδιαφερόμενο, αλλά ειδικά και τον Μίλτο τον συμπάσχοντα:

Κατ αρχάς σαφώς ισχύει αυτό που λέει ο Br-funatic. Οι γυναίκες το τίποτα, μας το παρουσιάζουν σαν μεγάλη χάρη, για να μας έχουν υπόχρεους και υπόλογους…

Όσο πιο πολύ γνωρίζεις πως σκέφτονται οι γυναίκες, θα καταλάβεις ότι μας εκμεταλλεύονται με κάθε τρόπο, και μας θεωρούν δικαιολογημένα ότι είμαστε κορόιδα, για να μην πω μακάκες…

Από την άλλη, είναι ανθρώπινο και φυσιολογικό να κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια, και αυτό κάνουν και οι γυναίκες. Εάν μια γυναίκα κανόνιζε κάτι αντίστοιχο με τις φίλες της, στην χειρότερη περίπτωση θα ήταν απλώς ψέματα (και θα έκανε κάτι άλλο…), ενώ στην καλύτερη, θα συναντιόταν όντως με τις φίλες της, και θα έθαβαν τους άντρες τους!!!

Σκέφτεται λοιπόν η γυναικούλα μας: Κι αν αυτοί οι μακάκες, τρώγοντας, πίνοντας, συζητώντας για τον Πανιώνιο και κάνοντας πλακίτσα περάσουν καλά, και καταλάβουν πως περνάνε καλύτερα μόνοι τους, παρά με εμένα την νταβατζίνα, ποια η θέση μου μετά?
Φαντάσου να βρεις έναν συνέταιρο, και εσύ να τα ξύνεις νυχθημερόν, αυτός να δουλεύει, αυτός να ευθύνεται για τα πάντα, αυτός να πληρώνει, αυτός να είναι υπόλογος, και εσύ να περνάς ζωή και κότα γιατί ο βλάκας ο συνέταιρος σου, είναι το προσωπικό σου κορόιδο… Και να κανονίζει το δικό σου το κορόιδο, να συναντηθεί με άλλα παρόμοια κορόιδα… Κι αν ξυπνήσουν?

Κατά βάθος, θα προτιμούσαν οι γυναίκες μας να μαζευόμασταν για γκομενοδουλειά, παρά για να φάμε και να πιούμε και να διασκεδάσουμε. Γιατί με την γκόμενα, ξέρουν τον αντίπαλο (κάποια όμοια τους), ξέρουν τι κινδύνους έχουν, και ξέρουν πώς να το χειριστούν το πρόβλημα, και να το εκμεταλλευτούν. Είτε με τις τύψεις που θα μας δημιουργήσουν (εάν μας τσακώσουν), είτε με αυτές που θα νοιώθουμε από μόνοι μας.

Μην ξεχνάτε, πως ο γάμος είναι ένας συνεταιρισμός, που η γυναίκα κεφαλαιοποιεί το ποσοστό της κατά την διάρκεια του, και το εισπράττει όταν διαλύεται ο συνεταιρισμός.

Σαφώς υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά… εκτός του ότι είναι σπάνιες, όλοι όσοι ανήκουμε στον κανόνα, νομίζουμε ότι είμαστε μοναδικοί και ανήκουμε στην εξαίρεση, έως ότου θα ξυπνήσουμε μια μέρα από τον βαθύ ύπνο, και θα τρομάξουμε συνειδητοποιώντας πόσο βαθειά ήμασταν νυχτωμένοι. Και όποιος ξύπνησε κάποτε, μετά από λίγο ξανάπεσε για ύπνο, αλλά νομίζει πως είναι ξύπνιος…

Είμαι παθώς και μαθώς, αλλά το μαθώς είναι πολύ σχετικό!!! Ο δεύτερος μου γάμος έφτασε αισίως τα 11 χρόνια, και έχω ένσημα άλλα 10 χρόνια από τον πρώτο μου γάμο, έχω κάμποσα παιδιά και από τους 2 γάμους, οπότε… ακούστε τι λέει ο παλιός (σε αυτό το θέμα), κάτι ξέρει…

Έχω απαντήσει εδώ και πολλά χρόνια, στο ερώτημα τι είναι οι γυναίκες: Φυσικά σαν άντρας, δεν μπορώ να γνωρίζω, αλλά… ξέρω τι πιστεύουν οι γυναίκες για τις όμοιες τους!!!

Εάν θέλεις να μάθεις τι φρούτο είναι η γυναίκα σου, ρώτα την να μάθεις τι γνώμη έχει για τις φίλες της, για την πεθερά της, για όλες τις άλλες γυναίκες γενικότερα. Ότι πιστεύει για τις άλλες, το πιστεύει γιατί τις κρίνει εξ ιδίων, άρα… η ίδια είναι ακριβώς αυτό που πιστεύει για τις άλλες!!! Μην την ρωτήσετε για την μάνα της, γιατί η σχέση των γυναικών με την μάνα τους, είναι ιδιάζουσα, και είναι απίθανο να την κατηγορήσει, όσο πουτ@να κι αν είναι η πεθερά σου!

Η δικιά μου η γυναίκα, πιστεύει φυσικά πως όλες οι άλλες γυναίκες είναι πονηρές και βρωμιάρες, αλλά… η δικιά μου εξαιρείται από τον κανόνα που πριν από λίγο ανάφερα!!!
Και κάποια μέρα… θα ξυπνήσω ξανά.

Μέχρι τότε, νάμαστε όλοι καλά, και καλό και βαθύ ύπνο φίλοι συμπανιώνιοι.

Γι αυτό ασχολούμαι με τον Πανιώνιο. Με τι να ασχοληθώ? Με τα χάλια μου? Με την γυναίκα μου? Με τις άλλες? Γιατί να ασχοληθώ με τις άλλες? Θα διαφέρουν σε τίποτα από αυτήν που έχω ήδη? Αποκλείεται!!!

amanAM είπε...

καλά... τι είπα ο άνθρωπας πρωινιάτικα?

br fun_atic είπε...

Γι' αυτό δεν πάμε πουθενά χωρίς τον Dr Riga!!! Εγγύηση!!!

Costix είπε...

Αντωνακη, οντως για τοσο πρωι, ειχες πολυ μεγαλη ρεντα...

br fun_atic είπε...

@CostisT
λέω την Τρίτη το βράδυ να χαλάσω κάπως τη δίαιτά μου :)

Costix είπε...

@brfun, οταν λες να την χαλασεις, εννοεις για τα καλα ???

το θεμα του συμποσιου θα επρεπε να ειναι

Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 4-4-2 ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΑΣΗ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ.

br fun_atic είπε...

Η πρότασή σου είναι διαταγή. Δεν χώρεσε όμως ολόκληρος ο τίτλος.

Για την ενημέρωσή σου είμαι χαλαρά στο -8...Εσύ πουλάκι μου τι κάνεις; Συνεχίζεις ακόμη τη δίαιτα με το σπανακόρυζο ή βάζεις τον Βασιλάκη να τρέχει; :)

Το πρόβλημά μου είναι ότι ακολουθώ το αντίστροφο πρόγραμμα από τους μποντιμπιλτεράδες. Εδώ και χρόνια είμαι στον όγκο, χωρίς να ξέρω πότε θα αρχίσω τη γράμμωση :)

br fun_atic είπε...

Ήδη έχει συγκεντρωθεί ένας ικανότατος αριθμός συμμετεχόντων, οι οποίοι μάλιστα είναι σε μεγάλο βαθμό σίγουροι για τη συμμετοχή τους.

Επειδή δεν είναι δυνατόν να ξεφύγει εντελώς ο αριθμός των συμμετεχόντων, καθώς δεν θα μπορούμε να κάνουμε κράτηση θα σας πω ότι εξασφαλισμένη έχουν τη συμμετοχή τους όσοι έχουν στείλει mail μέχρι και τώρα, ενώ οι υπόλοιποι θα ικανοποιηθούν μόνο εάν υπάρξουν ακυρώσεις κατά την οριστικοποίηση του ραντεβού.

Συγνώμη, αλλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά στην παρούσα φάση. Θα φροντίσω ώστε στην επόμενη συγκέντρωση να ανανεωθούν κυκλικά τα πρόσωπα που συμμετέχουν...

antunix είπε...

@brfun

Την δική μου συμμετοχή (antoun) την έλαβες;
Περιμένω στο mail περισσότερες πληροφορίες…
Πάντως ψηφίζω δαγκωτό το «κουτούκι της Καλυψώς»
Ξέρεις από καλό φαγητό…

Miltos@Chios είπε...

AmanAM ,εμπνευσμενο και πολυ ευστοχο κειμενο-μου εφτιαξες την μερα!

br fun_atic είπε...

Antun είσαι σίγουρος γιατί ήσουν ο πρώτος. Θα επικοινωνήσουμε και πάλι για να οριστικοποιήσουμε το ραντεβού και μετά θα ενημερωθείτε με mail για την ώρα και το μέρος

antunix είπε...

Είδες Br αυτό σημαίνει ανταπόκριση...
Ευτυχώς που δεν έχω να πάρω άδεια από την οικογένεια...