Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Πανιώνιος 3 (;;;) Πανθρακικός 1

Το σημερινό παιχνίδι είχε κάτι από Ανατολή,τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο. Ράθυμη διάθεση, βόλεμα μετά το πρώτο γκολ του Εστογιανώφ και ένα βαρύ μενού με πολλά μπαχαρικά, το οποίο κυριολεκτικά κοίμισε και έκατσε βαρύ στο στομάχι των θεατών και παραλίγο και στης ομάδας…

Μετά την ισοφάριση του Πανθρακικού με το γκολ φωτοβολίδα, όλοι μας θυμηθήκαμε τους φίλους που φοβόντουσαν το παιχνίδι. Ο λόγος ήταν απλός. Η ομάδα μας δεν μπορούσε να ελέγξει το κέντρο με αποτέλεσμα η μπάλα να ανεβοκατεβαίνει πολλές φορές άσκοπα. Είδαμε τρεξίματα, είδαμε κάποιους καλούς συνδυασμούς και κάποια φοβερά μαγικά του Εστογιανώφ, αλλά όσο παρέμενε το 1-1 και ο Πανιώνιος δεν απειλούσε ουσιαστικά την εστία του Ρόκα, όλα φαίνονταν ανούσια.

Η λύτρωση ήρθε στο τέλος με τα γκολ των Όμο και Ριέρα.

Τελικά πόσο ήρθε ή πόσο έπρεπε να έρθει το παιχνίδι; Επισήμως ο Πανιώνιος πέτυχε τρία γκολ. Του ακυρώθηκαν άλλα τόσα, προσωπικά όμως πιστεύω ότι τουλάχιστον το ένα από αυτά ήταν έγκυρο.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, αλλά πολύ περισσότερο ο επόπτης, έκαναν ό,τι μπορούσαν καλύτερο για να έρθει το ματσάκι Χ. Τελικά δεν τους κάναμε τη χάρη και πλέον αγναντεύουμε από την πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Μετά από τόσες καλές εμφανίσεις αλλά και τόσους βαθμούς που έχουμε συλλέξει, δικαιούμαστε να βλέπουμε με αισιοδοξία το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.

Και γιατί όχι να ελπίζουμε για ένα διπλό στο Χαριλάου

Υ.γ
όλοι χαρήκαμε με την επιστροφή του Εστογιανώφ, με το πρώτο του φετινό τέρμα και πολύ περισσότερο με την βράβευσή του από την Pepsi.

31 σχόλια:

vyruss είπε...

Συγχαρητήρια στα παιδιά που δεν ψάρωσαν με τη διαιτησία και παίξανε σοβαρά εκεί που μέτρησε.

Επίσης θερμά συγχαρητήρια στον Έκτορ Κούπερ για το πρωτάθλημα!

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK_Aris/256096.html

Katrinos είπε...

O απίθανος προπονητής του Πάνθρακα , υποστήριξε ότι μπορούσαν να βάλουν και δύο γκόλ, ξεχνώντας ότι έφαγε πέντε + !!

Τέλος πάντων εγώ το φοβήθηκα το ματσάκιον, εκ του αποτελέσματος άδικα, άσχετα εαν καρδιοκτυπησαμε είμασταν πολύ καλύτεροι.

Τώρα για το διπλό στο Χαριλάου , εγώ θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, αρκεί να ξαναδούμε την αμυντική λειτουργία που είχαμε πριν. Δηλαδή τη γνωστή τετράδα της άμυνας, οπωσδήποτε Καστελιόνε στο κέντρο και απο κει και πέρα δεν ξέρω αν θα πρέπει να μπεί ο Λόλο σε όλο το ματς ή να τον βάλει στο β'μέρος. Αιρετικό , το ξέρω , αλλά αν θες να κερδίσεις ομάδες σαν τον Άρη θα πρέπει να τους βραχυκυκλώσεις πρώτα και μετά να σκεφτείς πως θα τους κερδίσεις.

ΥΓ1 Τα παραπάνω, καλό θα ήταν να μη κοινοποιηθούν στο γιό μου (όπως και στο br junior) διότι θα έχουμε ενδοοικογενειακά δράματα.
ΥΓ2 ΔΕΝ είμαι προπονητής , δεν θέλω ποτέ να γίνω προπονητής (ούτε της εξέδρας) , αλλά ορισμένα πράγματα είναι very very obvious.

Costix είπε...

ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΗ, ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΗ,
ΠΑΤΑ, ΤΩΡΑ, ΤΟΝ σκουληκι-ΑΡΗ.

Costix είπε...

Καλα, σας την εφερε ο Φερερα, ρεεε!!
Ποιος Μπαρονι θα επαιζε στην θεση του Τζαβελμαν ???? Παρτε Ομο σεντερ-μπακ παλι, και Κοντοε αριστερο μπακ.
Ειναι τρελλοοοος ο Βελγοοοος !!!

Costix είπε...

Και καλα ρε Εμιλ, εχεις εμμονη με το παιδι (τον Ομο εννοω). Και οντως ξανασκοραρε κλπ κλπ. Τις εκανε βεβαια τις γκελιτσες του ειδικα στο πρωτο ημιχρονο. Βαλτο μπρε το παιδι να παιζει κοφτης, μπας και ηρεμησουμε και μεις, ειμαστε και σε επικινδυνη ηλικια... Αν ειναι η χρονια μας αυτη, τουλαχιστον να προλαβουμε να το ευχαριστηθουμε !!

υ.γ. πολλα μπραβο και συγχαρητηρια στον Νικολαου που κανει συνεχομενα τρομερη, ουσιαστικη και αθορυβη δουλεια στο κεντρο.

REDinBLUE είπε...

Ομολογουμένως το παιχνίδι αυτό μου θύμισε λίγο τις πρώτες αγωνιστικές... Αλλά το τέλικό δεκάλεπτο έδειξε ότι η ομάδα συνεχίζει να ανεβαίνει. Ναι, η αντίπαλη ομάδα είναι τελευταία στο πρωτάθλημα αλλά η 5η θέση και η σημερινή κατάσταση της ομάδας δικαιολογούν ένα χαμόγελο (και μία μικρή ελπίδα για ωραία πράγματα στο μέλλον).

Επίσης χάρηκα και για τις βαθμολογικές απώλειες των τριών... Ο Ολυμπιακός φαίνεται να μην το παλεύει γενικώς, το ΑΕΚάκι είναι για κλάμματα και ο βάζελος παίζει κακή μπάλα και κερδίζει βαθμούς παίζοντας με αριθμητικό πλεονέκτημα.....

Την άλλη Κυριακή πάμε Χαριλάου, και ας προκύψει το καλύτερο. Ο άρης είναι καλή ομάδα που μπορεί να μας πιέσε πολύ (το ίδιο και ο κόσμος του). Προπαντώς θέλει καλή αμυντική λειτουργία. Αν προκύψει και κάτι εύστοχο από το άψογο επιθετικό τρίο ακόμα καλύτερα.

Τι διαιτησία ήταν πάλι αυτή σήμερα. Μιλάω και για άλλους αγώνες. Πότε θα ανέβει το επίπεδο να ησυχάσουμε;

ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ

Χαιρετησμούς από Εδιμβούργο

cdu είπε...

Να πώ την αμαρτία μου, αυτό που χάρηκα περισσότερο αυτό το Σαββατοκύριακο δεν ήταν η νικη μας, ούτε ότι κανεις από το ΠΟΚ δεν κέρδισε. Αυτό που καταδιασκέδασα ήταν σχόλια Αεκτζήδων σε διάφορα site που αποκαλούσαν τον Μάκο παικτάκι και μετριότητα που δεν κάνει για την ΑΕΚ. Τελικά, το σκαλοπάτι δεν είναι πάντα προς τα πάνω.

Ανώνυμος είπε...

Ανεξάρτητα από τα αισθήματα μας για τον Μάκο νομίζω ότι για ευνόητους λόγους είναι προς το συμφέρον του Πανιωνίου οι παίκτες που δίνει σε άλλες ομάδες έστω και ανταγωνιστικές να πηγαίνουν καλά.

Griniaris είπε...

Λόγω της γνωστής απαγόρευσης διαφωνίας με τον οικοδεσπότη που μου έχει επιβληθεί το μόνο που έχω να πω είναι:
Κάνε μου μια χάρη
κάνε μου μια χάρη
"αγάπησε" στο Χαριλάου
τον "άντρακλα" τον Άρη...

br fun_atic είπε...

Jon; Πως τα πετάς έτσι αυτά για τον Εστογιανώφ; Ο δικός μου κοιμήθηκε φορώντας τη μπλούζα του και το πρωί τη φόρεσε για φανελάκι για να πάει στο σχολείο...Άσε που σε όλο το δρόμο προσπαθούσε να αναπαραστήσει το χθεσινό τακουνάκι όνειρο, αλλά και το all time classic μαγικό στον Καραγκούνη...Νομίζω ότι η Π.Α.Ε πρέπει να δώσει χαρά στα παιδιά και να ετοιμάσει μια εκδήλωση με τον Εστογιανώφ για τα Χριστούγεννα...Τον λυπάμαι βέβαια τον βαψομαλλιά γιατί θα τον κάνουν λάστιχο τα πιτσιρίκια...

Συγνώμη, δαίμων του τυπογραφείου δεν υπάρχει στον Π.Κ; Πως επιτρέπει να περνούν στο φύλλο δηλώσεις του Φαμπιάν περί μελλοντικής επιστροφής του στην Ισπανία; Πιπέρι στο στόμα...

CostisT χαρούμενος μου φαίνεσαι...Ήρθε ο Θάνος στο παιχνίδι ή πρέπει να αναλάβω και πάλι καθήκοντα;

Zamis που είσαι; Η απουσία σου χθες ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή.

Η χαρά που είχα χθες που θα ξανάβλεπα την Πανιωνάρα ύστερα από τόσο καιρό ήταν απερίγραπτη...

Χάρηκα επίσης επειδή δεν άλλαξε και η εμφάνιση της ομάδας. Αυτός ο συνδυασμός (που είναι και γούρικος) μου αρέσει πολύ. Δεν το έχω κρύψει ότι η νέα εμφάνιση δεν μου αρέσει καθόλου. Ο συνδυασμός της δε με το σορτσάκι είναι...(θου Κύριε)...Αντιλαμβάνομαι την προσπάθεια για τη δημιουργία μιας ντιζαϊνάτης εμφάνισης. Πριν δώσετε όμως το Ο.Κ για την παραγωγή της κάντε μία σκέψη. Προσπαθήστε να φανταστείτε μυθικές μορφές του συλλόγου να φορούν την νέα εμφάνιση. Λόγω τιμής με τη συγκεκριμένη ντρέπομαι και να σκεφτώ να την φορούν ο Χάιτας, ο Δέδες, ο Σαραβάκος και οι υπόλοιποι...
Ειδικά το παντελονάκι με το κόκκινο καβάλο είναι...

Για κάποιο λόγο όμως στα παιδιά αρέσει πολύ, οπότε λογικά οι πωλήσεις θα πάνε καλά. Άσχετα από το αν αρέσει είναι χρέος μας να την αγοράσουμε γιατί ο σύλλογος προσβλέπει στα συγκεκριμένα έσοδα. Απλά πρέπει να είμαστε πολύ περισσότερο προσεκτικοί στην επιλογή της επετειακής.

Στην τελική δεν πειράζει καθόλου να είναι η τρίτη μας εμφάνιση, που παραδοσιακά σε όλες τις ομάδες είναι τρελιάρικη.

antunix είπε...

Θα λέγα κάτι για τον Όμο αλλά…
Όπως ο Ρεχάγκελ έχει εμμονή με τον Χαριστέα, έτσι και ο δικός μας έχει με τον Όμο…

Costix είπε...

brfun, ο Θανος δεν εμφανιστηκε γιατι ειχε ερθει η κορη του απο Κερκυρα αυτο το ΣΚ. Βεβαια, θα ειναι μαζι μας στις 6 Δεκεμβριου.

ο zamis ειχε πει οτι θα ελειπε για 10 ημερες, αν θυμαμαι καλα, πρεπει να επιστεφει οπου ναναι.

Εχθες εκανα μια χαρη στον εαυτο μου και εκλεισα την τηλεοραση την ωρα της Αθλητικης Κυριακης και πηγα για υπνο. Ακουσε κανεις σας μηπως τι δηλωσε ο καθηγητης Μπαρουφας για τα ακυρωθεντα γκολ στο παιχνιδι μας ??

br fun_atic είπε...

Χθες για πρώτη φορά είδα σκάϊ και όχι αθλητική Κυριακή. Μια χαρά. Γύρω στις 22:00 έδειξε τον Πανιώνιο και πήγα για νανάκια, γιατί ξυπνάω πολύ νωρίς. Αυτό το πράγμα με την Αθλητική Κυριακή έχει καταντήσει αηδία. Να περιμένεις μέχρι τα μεσάνυχτα για να ακούσεις την μπαρούφα του ενός και του άλλου.
Σκάϊ και πάλι Σκάϊ. Άσε που ιδιοκτήτες του είναι και Γερμανοί :)

Ron Barceló είπε...

Καλημέρα σε όλους.

Παρά την όποια 'κοιλιά' έκανε η ομάδα για 40 λεπτά (δείγμα υπεροψίας κυρίως κ υποτίμησης του αντιπάλου), είναι πλέον κατανοητό σε όλους ότι έχουμε ποιότητα κ καρύδια όταν χρειαστεί. Οι διαιτητές προσπάθησαν, μάτωσαν τη φανέλα, έκαναν τα αδύνατα-δυνατά, αλλά ο Σίτο είχε άλλη γνώμη..
Το θέμα είναι πως, βλέποντας τα χάλι του ΠΟΚ και την ανυπαρξία των άλλων, είναι εμφανές πως εδώ και 2,3 βδομάδες παίζουμε την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα. Το μόνο που θέλω πλέον είναι ένα θετικό αποτέλεσμα στον άρη (ακόμα κ Χ) κ μετά το πολυαναμενόμενο ξεπουπούλιασμα, ώστε να μπεί μια κ καλή τέλος στο 'προσφυγικό' παραμυθάκι της Μάρθας Βούρτση.

Forza Πανιωνάρα εοε οε.
Κανε μας να παραμιλάμε κι'άλλο

br fun_atic είπε...

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος με τον Άρη, στο παιχνίδι ε την Α.Ε.Κ θα γίνει χαμός.

Δεν ξέρω τι θα κάνετε. Δεν πρέπει να μείνει απούλητο ούτε ένα εισιτήριο...

Και μια που μιλάμε για εισιτήρια. Ο καιροί είναι δύσκολοι οικονομικά. Πολύς κόσμος θέλει να έρχεται στο γήπεδο αλλά τα φέρνει δύσκολα. Μήπως σε παιχνίδια με ομάδες όπως ο Πανθρακικός θα έπρεπε το εισιτήριο να είναι ελαφρώς μειωμένο;

Και μια τελευταία επισήμανση. Γιατί χρειάζονταν χθες τόσο ισχυρή αστυνομική δύναμη; Μήπως είναι προκλητικό;

Ron Barceló είπε...

Πως σας φάνηκε η κλάψα του Πατέρα κ των εντεταλμένων στην κρατική για το μη καταλογισμό πέναλτι στο Βύντρα? Πως είδατε την περιβόητη κάμερα της Κηφισίας που έδωσε 200+ λήψεις για την πιστοποίηση του πέναλτι? Ναι Πατέρ, έχεις δίκιο. Όχι μόνο οφθαλμίατρο θέλουν οι διαιτητές, αλλά κ ψυχίατρο.
Πόσο ποναέι το 50-50 πια...

Ron Barceló είπε...

http://www.balla.gr/default.asp?pid=96&&la=&artid=96324

Πάρτο απόφαση επιτέλους! Έλα να τους τρελάνουμε όλους. Σε περιμένουμε ρε ψυχάκια

amanAM είπε...

πράγματι, τι χρειαζόταν όλη αυτή η αστυνομική δύναμη μέσα (καιέξω)στην Νέα Σμύρνη?

Όταν ακύρωναν τα γκολ, και ο διαιτητής σφύριζε ότι του κάπνιζε με την "βοήθεια" των ανεκδιήγητων εποπτών, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις των σεκιουριτάδων μέσα στο γήπεδο... Εκεί με έλουσε κρύος ιδρώτας!!! Είπα πως πρέπει να ετοιμαζόμαστε για χειρότερη σφαγή, και φοβούνται τις αντιδράσεις μας...

Ευτυχώς, το γκολ του Όμο άλλαξε τον προγραμματισμένο ρου των πραγμάτων...

Pav είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

Συγχαρητήρια στην ομάδα που έδειξε χαρακτήρα και πήρε το παιχνίδι έστω και στα τελευταία λεπτά.
Μπορεί να έχουμε αποκτήσει νοοτροπία νικιτή αλλά όχι πρωταθλητή. Δεν αντιμετωπίζεις κανέναν αντίπαλο με υπεροψία. Όσο τα παιχνίδια είναι δύσκολα (κυρίως τα εκτός έδρας μέχρι στιγμής) τα αντιμετωπίζουμε άριστα. Πρέπει να μάθουμε όμως να αντιμετωπίζουμε και τα θεωρητικά "εύκολα" με την ίδια προσοχή γιατί εκεί πονάει περισσότερο όταν γίνεται η ζημιά.

Μπορούμε να μάθουμε τελικά αν στα 3.459 εισητήρια περιλαμβάνονται και τα διαρκείας; Αν ναι τότε κλάφτα Χαράλαμπε.
Είπαμε πως εμείς οι Πανιώνιοι είμαστε απαιτητικοί αλλά όχι κι'έτσι.

Katrinos είπε...

@ Pav

Με το μάτι , που λένε , πρέπει να είμασταν πάνω απο 5,000. Μήπως κάτι παίζει με τις προσκλήσεις και τα εισητήρια συνοδών στην 1 , ή δεν έχουν μπεί τα διαρκείας. Πάντως 3,500 δεν είμασταν με τίποτα.

@ BR

Ελπίζω ότι ο BR Junior δεν διαβάζει τη σελίδα σου , διότι α) δεν θα μου μιλάει και β) θα τα πεί στο δικό μου. Αλλά σε ένα παιχνίδι , όπως αυτο με τον Αρη (που είναι και με τη πλάτη στο τοίχο) θέλει κέντρο-άμυνα γρανίτη (Αλεφάντειος έκφραση) και για να γίνει αυτό χρειάζεται το Καστελλιόνε μπροστά απο την άμυνα (Τζαβέλλας-Λάτκα-Κοντοές-Μανιάτης)και δεν χρειάζεται να αναφέρω το Νικολάου σε καλή του μέρα κλπ,κλπ. Μακάρι ο Φερέρα και να βρεί τη λύση και ότι θέλει ας κατεβάσει (μεταφορικά και κυριολεκτικά...).

τρελοπανιωνιος είπε...

προς την παε : ΒΓΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ SOLD OUT...!!!! GERA RE PANIVNARA

Pav είπε...

Ευχαριστώ Jon
Κι εγω που δεν μπόρεσα να έρθω στο γήπεδο είχα την αίσθηση πως ο κόσμος ήταν περισσότερος

amanAM είπε...

οι φιλεξονούμενοι ήταν 15 άτομα. Η θύρα δίπλα σε αυτούς ήταν ολόαδεια. Η μαθητική είχε 200 άτομα. Οι επίσημοι και η 4 ήταν επίσης ψιλοάδειες, και η 2 ήταν πιο γεμάτη από άλλες φορές, αλλά... ούτε αυτήν την έλεγες γεμάτη. 4 με 5 χιλιάδες ήταν ο κόσμος στο γήπεδο. Έπρεπε να είμασταν 10 χιλιάδες. Δεν καταλαβαίνω να σνομπάρουμε επειδή είναι ο Πανθρακικός, η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο πιο πολύ σε αυτά τα παιχνίδια.

Εαν ήταν το γήπεδο γεμάτο, το κοράκι θα αισθανότανε μεγαλύτερη πίεση να μην σφυρίζει ότι του έρχεται...

lefterix είπε...

Αντε Ντορή μου απ'την αρχή...
Πάλι ξεκίνησε ο Φερρέρας τον Όμο σέντερ μπακ...
Τρία πουλάκια κάθονται,και πίνουνε ταμπάκο....
Και τις αλλαγές που τις έβλεπε και η κουτσή Μαρία τις έκανε κατόπιν εορτής...
Βάλε καλέ μου άνθρωπε τον Όμο κάνα δυό μέτρα πιό μπροστά,αφου σου αποδίδει...
Εκείνος δε ο Καστελιόνε,τι τάμα πρέπει να κάνει γιά να παίξει βασικός...(ξέχασα,έχουμε τον Βαρώνο...)

Υ.Γ.Τα μαγικά σας δεν πιάσανε...'Αμα δεν έβγαζα ένα κομποσκοίνι ΝΑ!!(με το συμπάθειο..) δεν θα κερδίζαμε ποτέ...

Στις 6-12 του Αγίου Νικολάου,περιμένω να συναντηθούμε παληκάρια μου..

br fun_atic είπε...

Αυτό με τον Καστελιόνε δεν το έχω καταλάβει ούτε κι εγώ. Ο παίκτης μπορεί να μην είναι φαντεζί είναι όμως χρήσιμος. Εντάξει, κάποιες φορές οι μεταβιβάσεις του δεν είναι καλές, όμως ξέρει να κρατάει τη μπάλα στο κέντρο, κάνει τα κοψιματάκια του, ρίχνει και καμιά κλοτσιά όπου χρειάζεται (στη ζούλα, αλλά οι αντίπαλοι παίρνουν το μήνυμα) και έχει δυνατό πόδι για σουτ. Επειδή τον πήραμε για αντιΜάκο, αν δεν κάνω λάθος, νομίζω ότι τη θέση την έχει...

Katrinos είπε...

@ br

Ο Καστελιόνε βοηθά ώστε να δέσει όλη η άμυνα.Έχω να δώ παίκτη σε αυτό το ρόλο απο την εποχή Ενσαλίβα. By the way έχω την εντύπωση ότι τουλάχιστον χθες , οι μεταβιβάσεις του ήταν μια χαρά. Επίσης μη ξεχνάτε ότι απελευθερώνει Κούμο (κυρίως) και Νικολάου και κατ'επέκταση όλο το μπροστινό κομμάτι.

br fun_atic είπε...

Ξέρεις τι εντύπωση έχω; Παρατηρώ ένα σημαντικό delay στις αντιδράσεις του προπονητή. Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, αν όντως αργεί να λάβει αποφάσεις ή αν δεν έχει δοκιμάσει κάθε πιθανό σχήμα στις προπονήσεις. Πάντως μετά από τόσες αγωνιστικές θεωρώ ότι θα έπρεπε να υπάρχουν κάποιοι αυτοματισμοί στις αλλαγές...

Costix είπε...

Ο Τσακ αποφασισε να μην παει για την προεδρια της superleague. καλο γιατι θα αφιερωσει ολον του τον ελευθερο χρονο στον Πανιωνιο, κακο γιατι σαν προεδρος της superleague, τουλαχιστον θα ενεπνεε καποιον φοβο στα κορακια για αναποδα σφυριγματα.

Επισης τα media λενε οτι φερνουμε τον Δεκεμβριο σεντερ-μπακ Βοσνιο, ονοματι Εντιν Τσοτσολιτς (η Κοτσολιτς) 22 χρονων και με περγαμηνες απο τις μικρες εθνικες της Βοσνιας.

Πιστευω οτι ο Σμογιε θα μας χαιρετησει (που απ' οτι φαινεται τελικα ηταν και μοναδικη ''ατυχη'' μεταγραφη του καλοκαιριου).

Επισης εγω ειχα χασει την ακολουθη προσφατη συνεντευξη του Σουπερ Μποσκο. Διαβαστε την, αν την εχετε χασει και σεις, λεει ορισμενα πολυ ενδιαφεροντα.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=6447678

Miltos@Chios είπε...

Περιμενω να δω την Κυριακη στου Χαριλαου που επιστρεφει ο Τζαβελλας με τι αμυνα θα παιξουμε.Παλι Ομο?(για τον οποιο πιστευω οτι ειναι καλος παικτης,αλλα δεν ειναι σεντερ-μπακ)

re-la-re είπε...

ιδίως εκείνο το μαζευτήκαμε στα αποδυτήρια και μιλήσαμε αλλά καλύτερα να μη βγουν προς τα έξω αυτά που είπαμε είναι όλα τα λεφτά.

Costix είπε...

ακριβως, εμπαθεστατε !!! αυτο ειναι και το πιο ενδιαφερον κομματι της συνεντευξης. μηπως εχει να κανει το ολο θεμα και με την φυσικη κατασταση του Ρεκομπα ??? φαινεται παντως οτι ο Μποσκο εχει αναλαβει ηγετικο ρολο.