Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Ένα σπουδαίο διπλό!!!


Δεν έχω κρύψει ποτέ ότι μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Χαίρομαι όταν βλέπω τον Πανιώνιο να παίζει επιθετικά, να τρέχει και να μαρκάρει ψηλά. Ο Πανιώνιος, με τη φόρα της πολύ καλής εμφάνισης στο Ολυμπιακό στάδιο, ήταν φανερό ότι είχε ανέβει στην αγαπημένη μου Ξάνθη για να διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς.

Από τα πρώτα λεπτά έγινε φανερή η μεγάλη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων. Όμως απέναντι σε μια ομάδα που αμύνεται πολύ καλά, που διαθέτει έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες και μία από τις πιο δύσκολες έδρες, δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος. Τελικά φύγαμε με τη νίκη ύστερα από τα δύο γκολ του Μπάλαμπαν.

Είναι δύσκολο να κερδίζεις, όσο καλή επίθεση κι αν έχεις , αν αντιμετωπίζεις προβλήματα στην άμυνα. Η αμυντική μας γραμμή όμως ήταν σήμερα πάρα πολύ καλή και θεωρώ ότι μεταμορφώνεται με τον Λάτκα. Νομίζω ότι πλέον η μη καθιέρωση του Μάρτιν στην αρχική ενδεκάδα θα αποτελεί έγκλημα εκ προθέσεως καθώς η διαφορά του με τον Όμο είναι χαώδης. Εκτός αυτού θεωρώ ότι δένει πάρα πολύ καλά και με τον Κοντοέ.

Ένα το κρατούμενο ο Λάτκα. Η αγωνιστική άνοδος όμως του Πανιωνίου περνάει και από τα πόδια των Τζαβέλα και Γουνδουλάκη που για άλλη μία φορά ήταν πολύ καλοί. Εξαιρετική η παρουσία του Σίτο Ριέρα, ενώ αυτονόητα σπουδαία ήταν και η παρουσία του Μπόσκο Μπάλαμπαν, ο οποίος πέτυχε τα δύο γκολ που μας έδωσαν τη νίκη. Ο Κροάτης έχει ανεβάσει κάθετα την απόδοσή του και φαντάζομαι ότι μπορούμε να περιμένουμε κι άλλα απ’ αυτόν. Παρατηρώ όμως ότι για την ώρα έχει επαρκείς δυνάμεις για ένα ημίχρονο με φουλ τις μηχανές.

Ο αδύναμος κρίκος της σημερινής ενδεκάδας ήταν ο κατά τα άλλα αγαπητός μου Μανόλης Σκούφαλης. Ταλαιπώρησε τη μπάλα, έκανε λάθος μεταβιβάσεις και γενικά δε νομίζω ότι βοήθησε ιδιαίτερα. Δεν είμαι σε θέση να ξέρω ακριβώς το επίπεδο φυσικής κατάστασης του Εστογιανώφ, θεωρώ όμως ότι θα μπορούσε να πάρει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Αν ο Φαμπιάν είχε χρησιμοποιηθεί από την αρχή ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, όταν και παρουσιαστήκαμε (για άλλη μία φορά) πολύ πιο δυνατοί.

Είναι βέβαιο ότι ο καλός Φαμπιάν μπορεί τη συγκεκριμένη ομάδα να την ανεβάσει ένα επίπεδο παραπάνω με την ποιότητά του. Το μεγάλο στοίχημα θα είναι ο τρόπος χρησιμοποίησης του Ρεκόμπα όταν επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

47 σχόλια:

Costix είπε...

Ανασταση, αδελφια. Ηομαδαρα μας εχει τρελλανει. Μπραβο στα παιδια, μπραβο στον σενιορμεσιε, μπραβο και στον Τσακ που τον κρατησε (το καλο να λεγεται). Η ομαδα δειχνει συνοχη, αυτοπεποιθηση και τρομερη ψυχολογια.
Κτυπαει στο ψαχνο. Καιρο εχουμε να δουμε τετοιο Πανιωνιο.

Και κατι αλλο, επικροτω την κινηση του Εμιλ, να επαναφερει Κουμο στην φυσικη του θεση (κοφτης διπλα στον Νικολαου). Τωρα το συστημα ειναι καθαρο 4-4-2 και αποδιδει τα μαλα, οπως βλεπουμε και στο γηπεδο.

Υ.Γ. Πολυ ενδιαφεροντα τα σχολια (και τα υπονοουμενα) του Μακη στο προηγουμενο post, σχετικα με το καινουργιο site (panioniosnet). Σαν να υπονοει τον κυριο (και τους περι αυτου) με το ''προβληματακι στην φτερνα'', αν καταλαβα καλα.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Ναι αλλά σήμερα ο κορυφαίος για μένα ήταν ο Νικολάου. σχεδόν αλάνθαστος...

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

"προβληματακι στη φτέρνα"; Ωραίο. Τι είναι αυτό Κωστή;

Costix είπε...

πως λεμε την ''πτερνα'' η τον ''τενοντα'' ??? χρησιμοποιουμε ενα επιθετο, που προερχεται απο ονομα της μυθολογιας. got it now, makis ??
εκτος αν εννοουσες αλλο ατομο(α) και η φαντασια μου οργιασε παλι !!!

Griniaris είπε...

Σπουδαία εμφάνιση,ακόμη σπουδαιότερη νίκη.Τα μπράβο στον κ.Φερέρα όμως θα τα κρατήσω γι αργότερα,όταν τον δώ να διαχειρίζεται την ομάδα σωστά.Ένας ακόμη παίκτης τον εκθέτει σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.Μάρτιν Λάτκα.Η ομάδα συνεχίζει να είναι αβοήθητη όταν χρειάζεται επειγόντως αλλαγές.Ελπίζω να μην μας στοιχίσει κάποια στιγμή.Κλείνοντας μια ερώτηση,ο Ρεκόμπα δεν μπορεί να έχει τον ελεύθερο ρόλο που είχε σήμερα ο Ριέρα;

Pav είπε...

Καλή η νίκη εκτός έδρας, αλλά εμφατική δήλωση προς τις υπόλοιπες ομάδες του στυλ "Δεν ερχόμαστε να πάρουμε αποτέλεσμα αλλά προκαλούμε εσάς να αποσπάσετε βαθμούς στην έδρα σας από εμάς"
Είπαμε καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε λυπούνται, και αυτή τη στιγμή ο Πανιώνιος έχει αρχίσει και σηκώνει ελαφρύ κυματάκι στη Σούπερ Λιγκ. Ας ελπίσουμε να μετατραπεί σε τσουνάμι.
Έτσι θα σκέφτονται λίγο παραπάνω τα κοράκια να βλάψουν μία τόσο μοιοτική ομάδα.
Σπάω το κεφάλι μου να βρω τρόπο να χωρέσει και ο Άλβαρο στην ομάδα. Εκτός αν το γεγονός ότι δεν μαρκάρει μας δώσει τη δυνατότητα να αλλάξουμε τον κανονισμό ποδοσφαίρου και να μας επιτραπεί να παίζουμε με 12 για χάρη του θεάματος.
Μπράβο ρε Πανιωνάρα που έκανες τους βάζελους να μην έχουν να πουν τίποτα Δευτεριάτικα.
Μπράβο ρε Πανιωνάρα που δείχνεις να έχεις στόφα ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό και δεν αρκείται στην έκτη θέση (και ας γίνει ότι γίνει στο μέλλον)
Και αφήστε τον Κούπερ να πηγαίνει στα λόγια για πρωτάθλημα.

Pav είπε...

@ Griniaris

Η διαφορά είναι ότι ο Ριέρα τρέχει και μαρκάρει
Θέλω τον Ρεκόμπα σα τρελλός μέσα αλλά όχι με κόστος την απόδοση της ομάδας.
Έχω χρόνια να δω τον Πανιώνιο να πιέζει τόσο ψηλά (ούτε επί αγαπητού Λίνεν)
Για να μην πω πως η τακτική αρχίζει να ψιλιφαίνεται σιγά σιγά.
Λάτκα οπωσδήποτε κεντρικό δίδυμο με Γιαννάκη.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

καμία σχέση Κωστή, καμία ειλικρινά. Αντίθετα ο συγκεκριμένμος στηρίζει τσακίρη...

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Και δυο λόγια για Ρεκόμπα. Θα μπορούσε ο Ρεκόμπα στο 85 να βγάλει την αντεπιθεση που έβγαλε ο Σίτο; Οχι βέβαια!

θα μπορούσε ο Ρεκόμπα να μαρκάρει όπως ο Κουμορτζί; Οχι βέβαια!

Λυπάμαι αλλά ο Ρεκόμπα δεν είναι πλέον πολυτέλεια γι' αυτή την ομάδα που και οι 11 μαρκάρουν, αμύνονται και βγαίνον στην αντεπίθεσαη...
Στο δεύτερο γκολ μετά τη κεφαλαιά απόκρουση του Λάτκα, βγήκαν στην αντεπίεθση οι: Λόλο, Κούμο, Νικολάου, Σίτο και Μπόσκο...

Λυπάμαι αλλά ο Αλβαρο που έχουμε δει μέχρι σήμερα δεν χωράει στην ομάδα...

Μάκης

Costix είπε...

Ευχαριστω, Μακη - τοτε θα εχει να κανει με το ''χοντρο διδυμο'' γιατι δεν μπορω να πιστεψω οτι αλλοι ανθρωποι (π.χ. γιατροι, εχοντες σχεσεις με φωτιστικα κλπ0 εχουν καμμια διαθεση για λασπη και στειρα αντιπολιτευση.

υ.γ. τι ωραιο πραγμα να προβληματιζεσαι για το που χωραει ο Ρεκομπα στην ομαδα !! Ειλικρινα, χαιρομαι για ενα λογο παραπανω, επειδη του βγανει το ρισκο του Κωνσταντινου του φιλου μου.

Griniaris είπε...

@Pav
Δεν είπα να παίξει στη θέση του Ριέρα.Απλά ότι μπορούμε να ξεφύγουμε από το ανελαστικό 4-4-2.Τρόποι υπάρχουν,θέληση και δουλειά χρειάζεται.
@Μάκη,
όχι και δε χωράει στην ομάδα ο Ρεκόμπα που είδαμε στα πρώτα παιχνίδια φέτος.Θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει.

re-la-re είπε...

Μάκη υπάρχει και ο αντίλογος. Ούτε ο Κουμ, ούτε ο Ριέρα ούτε ο Νικολάου μπορούν να κρατήσουν την μπαλα στο κέντρο και να ελέγξουν τον ρυθμό. Να κάνουν 3 τρίπλες να πάρουν φάουλ, να κάνουν αυτό που έκανε στο τέλος ο Φερνάντεζ στη Σοσώ. Ο μόνος που μπορεί να το κάνει είναι ο Αλβάρο.

Εγώ θεωρώ ότι ο Αλβάρο έχει θέση σε αυτή την ομάδα. Και όχι μόνο έχει θέση αλλά θα κάνει τη διαφορά, γιατί δεν θα έχει στο κεφάλι του το μαρκάρισμα. Σκέψου το μαρκάρισμα από τους 10 του ΟΑΚΑ και την ποιότητα του Αλβάρο.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Αγαπητέ Γκρινιαρη, θα σου θυμίσω ότι εσύ και πολλοί άλλοι "κραζατε" τον Εμίλιο και κατ' επέκταση την ομάδα των πρώτων αγωνιστικών.

Που σημαίνει ότι στους αγώνες που ήταν καλός ο Αλβαρο, δεν ήταν η ομάδα. Σωστό; Και μην μου πεις για τα αμυντικά λάθη. Τα αναγνωρίζω. Το θέμα είναι τι γινόταν μπροστά...

Η ομάδα έχει πολύ γρηγορο ρυθμό. Ο Αλβαρο νομίζω (μπορεί να κάνει σφάλμα...) ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτό τον ρυθμό...

Μάκης

Pav είπε...

@ Griniaris
Αν μπορεί να βρει τους τρόπους ο Φερέρα πάσο.
Επ'ουδενί όμως να χαλάσει τη χημεία της ομάδας. Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα αλλά και η τρόπος παιχνιδιού (ακόμα και στα εκτός έδρας)
Με Άλβαρο σε ελέυθερο ρόλο θα έχουμε μείον ένα παίκτη στο ψηλό πρέσινγκ.
Μακάρι να υπάρχει τρόπος (4-3-2-1?)να ενσωματωθεί γιατί τον γουστάρω πολύ αλλά πιο πάνω είναι το καλό της ομάδας.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

@ pgss1890

Υπάρχει ομάδα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο που 10 να τρέχουν και ένας να πασάρει; να μου τι βρεις...

αλλά μάλλον δεν υπάρχει. Εκτός και αν μιλάμε για ομάδα από το Ουζμπεκιστάν ή την Κυργιζία...

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα η ομάδα ήταν πολύ καλή αλλά δεν θα είναι πάντα έτσι θα έρθουν αγώνες που θα είναι κακή ή μέτρια ή καλή και θα έχει να αντιμετωπίσει μία κλειστή δυνατή άμυνα. Εκεί θέλεις την κλάση τον παίκτη που κολάει στα πόδια του την μπάλα και την στέλνει εκεί που θέλει, που με ένα φάουλ θα σου δώσει την νίκη που δεν αξίζεις, τον παίκτη που με την τεχνική του κάνει την διαφορά.
Το κρίμα είναι ότι ΠΟΤΕ μέχρι τώρα ο Ρεκόμπα δεν έπαιξε σε μία συγκροτημένη καλή ομάδα σαν αυτή που έπαιξε στην Ξάνθη και για αυτό δεν μπορούμε να τον κρίνουμε αυστηρά. Στο παιχνίδι π.χ. με τον Αστέρα ήταν συγκινητικός αλλά πίσω η ομάδα ήταν απίστευτο σκορποχώρι....
Έχουμε πολύ καλούς παίκτες αλλά καλούς παίκτες έχουν και οι άλλες ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις....
ΡΕΚΟΜΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ
Απλά είναι κρίμα να μην μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε...είναι κρίμα να μην θέλουμε τον παίκτη που τρέμουν οι αντίπαλοι προπονητές...Έστω και σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

re-la-re είπε...

Ναι Μάκη, υπάρχουν τέτοιες ομάδες σε πρωταθλήματα της πλάκας όπως το δικό μας.

Δυστυχώς όσο καλή και να είναι η ομάδα τώρα (τώρα που στηρίζεται στους παίκτες που είχε στο ψυγείο ο Φερέρα) παίκτης που να μπορεί να κρατήσει τη μπαλα στο κέντρο δεν υπάρχει.

Επίσης όσο καλά να είναι τα στημένα του Τζαβέλα κάποια στιγμή θα μας πάρουν πρεφα και θα μας κλείσουν. Τότε θα χρειαστούμε τη φαντασία του Αλβάρο.

Griniaris είπε...

Και τί σημαίνει αυτό Μάκη;Θα τον τιμώρήσουμε γιατί ήταν ο μόνος διακριθέντας όταν η ομάδα παρέπαιε;
Μπροστά που;Έχει καμμία σχέχη το τότε μπροστά με το τώρα;Μήπως ξέχασες πόσες πάσες του πήγαν χαμένες;

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

@ pgss1890

Αυτό για τους παίκτες που ήταν στο ψυγείο είναι τραβηγμένο. Ο φερέρα έκανε αλλαγές μετά την 4η αγωνιστική, όχι μετά την 20η μην τρελλαθούμε.

Καλά τα στημένα του Τζαβέλα, αλλά θα μας καταλάβουν; ΟΚ. Ποιο στημένο του Αλαβρο θυμάσαι; Για πες μου.

Σκληρό, αλλά αληθινό. Ο Αλβαρο δεν χωράει. Που να παίξει; Πίσω απ΄ τα φορ; ΟΚ και να βγει ποιος; Πείτε. οχι λόγια του αέρα. Ποιος από τα χαφ θα βγει; Ο Κούμο; ο Νικολάου ή ο Γουνδουλάκης ή ο Λόλο; Γιατί πλέον η μόνη θέση που παίζατει είναι η τέταρτη στα χαφ.

@ Γκρινιάρη

Δεν είπα να τον τιμωρήσουμε. Είπα ότι η ομάδα έχει βρει αγωνιστικό πρόσωπο. Ερχεται ο Λόλο, είναι έξω και ο Κατσελιόνε. Εχει δλδ 13-14 παίκτες ενδεκαδάτους. Αυτό λεω πολύ απλά.

Τώρα αν γυρίζει ο Αλβαρο και κολλήσει στην ομάδα, προφανώς και θα χαρώ πολύ. Εγλω θέλω η ομάδα να παίζει καλά, να παίρνει νίκες και να μας γεμίζει περηφάνια.

Για μενα κανένας παίκτης κανένας προπονητής κανένας πρόεδρος δεν είναι πάνω από την ομάδα μου.

Ημουν Πανιώνιος με πρέοδρο το Γιοβά, με προπονητή τον Αλέφαντο και με παίκτη τον Βλάχοβιτς...

Μάκης

br fun_atic είπε...

@Μάκης:1. Μερικές διευκρινίσεις και υπενθυμίσεις. Τα Πανιώνια μπλογκ έκαναν κριτική στον Ρεκόμπα (ήδη από τον Νοέμβριο - Δεκέμβριο 2008) όταν όλοι οι άλλοι του φυλούσαν τα πόδια...Είμαστε οι ίδιοι που θέλουμε να εξαντληθεί κάθε περιθώριο σωστής ενσωμάτωσής του στην ομάδα.

2. Η κριτική που δέχθηκε ο Φερέρα ήταν για την φυσική κατάσταση της ομάδας, για την αμυντική λειτουργία, για την έλλειψη συστήματος , για το κακό κοουτσάρισμα και κυρίως για την κάκιστη διαχείριση του έμψυχου υλικού κατά τις πρώτες αγωνιστικές μέχρι ΚΑΙ το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Αγαπητέ Μάκη, πριν μιλήσουμε για τα επιτεύγματα του Φερέρα, ας δούμε καλύτερα ποιοι παίκτες έχουν σηκώσει στους ώμους τους της αγωνιστική ανάταση της ομάδας…Ω ναι… Είναι οι απόμαχοι του πάγκου…
Δες και τις αρχικές ενδεκάδες των δύο πρώτων αγωνιστικών συνυπολογίζοντας την πρόσληψη του εργοφυσιολόγου και βγάλε συμπεράσματα… Επίσης θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμο να ξέραμε τις οδηγίες που έδωσε το Δ.Σ στον προπονητή μετά το 9ωρο συμβούλιο…Γιατί η ομάδα άρχισε σιγά - σιγά να ανεβαίνει από τότε, διότι από εκείνο το χρονικό διάστημα άρχισε να βάζει ο προπονητήςνερό στο κρασί του σχετικά με εκείνους τους παίκτες που ήταν στον πάγκο, αλλά παράλληλα ήταν αόρατοι στα δικά του μάτια …

Οι ίδιοι άνθρωποι που του κάναμε κριτική είμαστε διατεθειμένοι να του αναγνωρίσουμε ΚΑΘΕ καλό που κάνει για την ομάδα. Όπως και στον οποιονδήποτε, όπως κι αν λέγεται, όποια θέση κι αν κατέχει… Απλά πράγματα.
Εμείς βλέπεις, θέλουμε απλά να βλέπουμε μπαλίτσα. Διαβάζοντας το νέο site φαντάζομαι ότι θα έχεις αντιληφθεί τις διαφορές που μας χωρίζουν από άλλους «ανώνυμους» Πανιώνιους.

Ο Ρεκόμπα πρέπει να βρεθεί τρόπος να χωρέεσει εάν και εφόσον μπορεί να αποδώσει προς όφελος της ομάδας. Αν αυτό δεν γίνεται τότε πρέπει να χωρίσουν φιλικά οι δρόμοι μας. Χωρίς ανακοινώσεις, χωρίς μπηχτές, χωρίς διαδόσεις για τραυματισμούς και υπονοούμενα...

Pav είπε...

Μου αρέσει που βρέξει χιονίσει εμείς το τοπάριό μας.
Η ομάδα πάει καλά και όταν έρθει η ώρα να μπορεί ο Άλβαρο να προσφέρει (?) τότε θα δούμε.
Μικρά βήματα

re-la-re είπε...

Μάκη, δεν είπα εγώ ότι κανείς από τους παίκτες του πάγκου δεν θα άλλαζε το ματς. Δεν έκανα εγώ 7-8-9 ώρες ΔΣ για να αποφασίσει ο Φερέρα να βάλει Λάτκα και Κοντοέ. Δεν ήμουνα εγώ που είπα στο Φανούρη ότι δεν υπολογίζεται. Δεν ήμουνα εγώ που ξαναέβαλα τον Ομο αφήνοντας τον Λάτκα εκτός με την πρώτη ευκαιρία. Δεν ήμουν εγώ που επέμενα στον Μπαρόνι, θάβοντας όλους τους άλλους. Δεν ήμουν εγώ που δεν ανακατεψα σε όλη την προετοιμασία τους παίκτες για να δω ποιοι πραγματικά κάνουν και σε ποιες θέσεις μπορούν να προσφέρουν. Το ξέρεις και το ξέρω ότι το ψυγείο υπήρχε και στο ποσωπο του Ανδριόλα μάλλον εξακολουθεί να υπάρχει. Εκτός αν ο Μπεθέρα είναι τόσο καλύτερος ώστε να είναι στις τελευταίες αποστολές. Αν όμως ήταν τόσο καλύτερος θα είχε πάιξει στο Αγρίνιο.

Τώρα που παίζει ο Αλβαρο. Καθως Ριέρα και Εστογιάννωφ είναι ίδιοι παίκτες ένας από αυτούς πρέπει να είναι στην ενδεκάδα. Θεωρώ ότι σε ένα 4-3-1-2 Μπροστά Μπάλαμπαν και ένας από Ριέρα-Εστογιάννωφ και πίσω τους ο Αλβάρο με 3 χαφ Φανούρη-Κουμ- Νικολάου (Καστελιόνε).

Η κατάσταση είναι απλή. Ο Αλβάρο είναι ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου και σημαντικό περιουσιακό του στοιχείο εν όψει και των 120 χρόνων. Ο Φερέρα είναι προπονητής του Πανιωνίου. Δουλειά του είναι να εκμεταλλεύεται όλους τους παίκτες που έχει και όχι μόνο αυτούς που ήρθαν από την Εσπανιόλ. Να κόψει λοιπόν το λαιμό του (δουλειά του είναι) να βρει πως θα εκμεταλλευτεί τον Αλβάρο.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

@br

Γνωρίζω ποιος έχει το εν λόγω σάιτ. και ειλικρινά λυπάμαι για την κατάντια του ανδρός. Κρίμα γιατί έχει υπηρετήσει τον πανιώνιο. Κρίμα!

Εχω ξαναγράψει ότι είσασταν (και μερικοί είναι ακόμα...) πολλοί αστηροί με τον Φερέρα. Πίστωση χρόνου μηδέν. Ασε που τώρα που η ομάδα παίζει καλά ορισμένοι λένε "σας τα λέγαμε...".

Δλδ ο Φερέρα δεν ήθελε η ομάδα να παίζει καλά και να νικάει; Εκανε λάθη, τα διόρθωσε και η ομάδα έστρωσε... Αυτό δεν θέλαμε όλοι;

Η κριτική είναι καλό πράγμα. Η εμπάθεια και η προκατάληψη είναι πολύ κακό πράγμα...

Οσο για το ρεκόμπα έχω τοποθετηθεί. Αν είναι υγιής και στην απαιτούμενη φσική κατάσταση φυσικά και πρέπει να παίζει. Διαφορετικά κανένας δεν παίζει με το όνομά του. Σωστά;

Μάκης

Griniaris είπε...

Δεν υπάρχει καμμία εμπάθεια και καμμία προκατάληψη.Τα λάθη δεν τα διόρθωσε,του τα διόρθωσαν.Σαν ανθρωπος εχει χάσει το επικοινωνιακό παιχνίδι,αλλά αυτό λίγο μας ενδιαφέρει.Μας έχει φτάσει να "χαιρόμαστε"που ένας παίκτης μας πήρε κόκκινη κάρτα.Αν μπορεί λοιπόν ας κερδίσει πάλι τη χαμένη εμπιστοσύνη.Όσο για τον Ρεκόμπα τώρα θα συμφωνήσουμε.Εμένα απλά με ενοχλεί η προσπάθεια απομυθοποίησής του.

re-la-re είπε...

Μάκη, η εμπάθεια είναι my middle name. Μην την κολλάς και σε άλλους γιατί θα χεστούμε.

Ναι Μάκη, θέλουμε έναν γερό Ρεκόμπα μέσα στην ομάδα. Αυτό θέλουμε όλοι. Να γίνει όμως πραγματική προσπάθεια να μπει στην ομάδα, όχι απλά κάτι για τα μάτια του κόσμου. Και αυτό το λέω γιατί έχω δει πόσο αρνητικός είναι ο Φερέρα σε αυτούς που πιστεύει ότι δεν του κάνουν.

Χριστόφορας είπε...

Μπράβο στην ομάδα,σπουδαία νίκη και καλή εμφάνιση. Μετά και απο την απίστευτη εμφάνιση στο ΟΑΚΑ η ομάδα μπήκε απο το πρώτο λεπτό με όρεξη,αυτοπεποίθηση και αγωνιστικό προσανατολισμό.Με τα δύο "βόρεια" διπλά καλύψαμε χαμένο έδαφος στην βαθμολογία.

Για τον Ρεκόμπα,τι να πρωτοπούμε ...Ας τον δούμε υγιή και ας μπαίνει στην αρχή αλλαγή,σαν τον Φαμπιαν.Αν θυμάμαι καλά όλες οι συμμετοχές του ως τώρα ήταν σαν βασικός.
Και ο Ριβάλντο μια χαρά εκανε την διαφορα 3 χρόνια σε Ολυμπιακό και 1 σε Αεκ και δεν νομίζω αμφότεροι να είχαν απαιτήσεις για τρεξίματα και μαρκαρίσματα απο αυτόν.

antunix είπε...

Μπράβο στα παλικάρια... Σπουδαίο διπλό
Αν ο Μίστερ Φερέρα εξακολουθεί να επιμένει στον Ομο αντί του Λάτκα, τι να πω... Είναι αυτοκαταστροφικός...


Υ.Γ. Νισάφι πλέον με εκείνους που όλο καταγελούν και δεν λένε ποτέ τίποτα... Όποιος μιλάει καλύτερα να μιλάει με ονόματα... Αυτός, αυτός και αυτός... Έλεος με τα υπονοούμενα και τους χαρακτηρισμούς. Έχω βαρεθεί στον Πανιώνιο να άκουω αυτή την ιστορία. Εσύ φταις κ. Παπαδάκο, κ. Απέργητο, κ. Τσέλιο, κ. Τάδε... Σταράτα πράγματα...

zamis είπε...

Ενα λεπτο γιατι θα τρελλαθουμε.
Οταν καποιοι λεγαμε οτι Ρεκομπα και Λολο ηρθαν απρογραμματιστοι και ο Λινεν επρεπε να κοψει το κεφαλι τους να τους χωρεσει,εφταιγε ο Λινεν.
Οταν καποιοι παλι λεγαμε αν και κατα ποσο ειναι ορθο να χτιστει το καλοκαιρι η ομαδα γυρω απο το Ρεκομπα(διοτι δεν θα μπορουσε να γινει αλλιως),φταιγαμε εμεις που τολμουσαμε να αμφισβητησουμε οχι το Ρεκομπα αλλα την ικανοτητα διαχειρησης του.
Οταν τελος παλι λεμε οτι αφου τον κρατησαμε οφειλουμε να τον εκμεταλλευτουμε,τωρα φταιει ο Ρεκομπα.
Σαν πολυ δεν βολευει ορισμενους να τα ξεχνανε ολα αυτα και να κανουν σαν να ειδαν το Ρεκομπα πρωτη φορα φετος?
Αφου κυριοι δεν μπορειτε να αντεξετε εναν Ρεκομπα,τουλαχιστον προστατεψτε την αξιοπρεπεια του συλλογου και μην αφησετε το θεμα να γινει σαπουνοπερα.

υ.γ. Συγχαρητηρια στην ομαδα.Ο παραγοντας φυσικη κατασταση αποδεικνυεται καθοριστικος και η δουλεια του Φερερα αρχιζει να δειχνει.Ηταν ενας απολαυστικος Πανιωνιος στο α ημιχ,με συνεχεις εναλλαγες θεσεων κι εναν Φανουρη να παιζει οχι αριστερα ακριβως..

Costix είπε...

Ειρηνη υμιν, ρε παιδες !!!

Καλες οι διαφωνιες και ο πολιτισμενος διαλογος, αλλα επιτελους αν χωραει η δεν χωραει ο Ρεκομπα ειναι δουλεια του προπονητη και ΜΟΝΟΝ.

Εμεις θα μπορουμε κανουμε την κριτικη μας, οταν ελθει η ωρα και τον χρησιμοποιησει η οχι.

Απο οτι ακουω, μας στοιχιζει φετος πολυ λιγοτερα λεφτα σε συγκριση με περυσι (ετσι δεν ειναι Μακη ?? γι' αυτο και τον κρατησε ο Τσακ), ας αφησουμε με ηρεμια τον προπονητη να εκμεταλευτει αυτο το σημαντικο κεφαλαιο.

Εξ αλλου, δυστυχως η ευτυχως, υπαρχουν καρτες, τραυματισμοι κλπ.

Υ.Γ. Οσο για τον Ομο, αν τον ξαναδω σεντερ-μπακ με τον Λατκα στον παγκο, τοτε δεν θα αντεξω και θα τον γιαουρτωσω τον Εμιλ. I am just kidding (για το γιαουρτωμα μονο, μαλλον ταραμοσαλατα θα του πεταξω).

zamis είπε...

Καλα,αυτο με τον Ομο-Λατκα ειναι αλλο ενα ανεκδοτο.Οπως και ο Φανουραρος που εκθετει οχι μονο το Φερερα αλλα και πολλους που τον εβγαζαν αχρηστο κατ'εξακολουθηση.
Θαχε ενδιαφερον να μας πει ο doctor κατα ποσο οι εμμονες του κοουτς ειναι εμφυτες η φυτευτες.Και ποιες απο αυτες ειναι τι.

br fun_atic είπε...

Θα μπορούσα να θεωρηθώ εμπαθής αν έβλεπα τη βελτιωμένη εικόνα του Πανιωνίου και δεν την αναγνώριζα. Επίσης εάν δεν αναγνώριζα σωστές κινήσεις στον Φερέρα. Αυτό όμως δεν συμβαίνει. Του αναγνωρίζω κάθε καλό και του ασκώ αυστηρή κριτική όταν νομίζω ότι χρειάζεται κι αυτό γιατί ο κος Φερέρα έχει την τρελή τύχη να διαχειρίζεται την ομάδα που κυριολεκτικά λατρεύω...

Αλήθεια Μάκη, ποιά λάθη καταλογίζεις στον Φερέρα από την ανάληψη των καθηκόντων του τον Μάιο μέχρι σήμερα;

Griniaris είπε...

Αυτό είναι όλο το ζουμί,ότι όλα είναι θέμα προπονητή.Ποιά ομάδα δεν θέλει να έχει 14,15 εντεκαδάτους παίκτες που να χρησιμοποιούνται ανάλογα τις ανάγκες και το σύστημα;Αυτό είναι εμένα το πρόβλημά μου,μπορεί η δεν μπορεί να το κάνει;Με τέσσερις καλές εμφανίσεις γίναμε Μπαρτσελόνα και δεν χωράει ο Ρεκόμπα στην ομάδα;

Katrinos είπε...

Όλη αυτή η συζήτηση είναι άκαιρη. Η ομάς έχει κάνει 4 στα 5 , έχει να κάνει κολλήτα δύο εκτός νίκες και 3Χ3 απο την εποχή Μπέου, δείχνει συνεχή βελτίωση σε όλους τους τομείς και αχνοφαίνεται καλή εφαρμογή τακτικής.

Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε για το τί θα γίνει ΟΤΑΝ ο Ρεκόμπα επανέλθει.

Έχουμε μπροστά μας δεκαπέντε ημέρες μέχρι το επόμενο παιχνίδι και πρόγραμμα μέχρι το τέλος του α' γύρου ΦΩΤΙΑ ! Θέλει χαμηλούς τόνους και την ομάδα πάνω απ'όλα.

τρελοπανιωνιος είπε...

η δουλεια πλεον ειναι ορατη του Φερερα αλλα κανεις δεν μπορει να λεει οτι εμεις γκρινιαζαμε κτλ κτλ ενα ειναι το συμαντικο βλεπαμε τα λαθη και τα φωναζαμε για το καλο της ομαδας... Το καταλαβαν ορισμενοι μας ακουσανε και να τα αποτελεσματα....Μια super ομαδα ο ανθρωπος εχει κανει δουλεια στην ομαδα και ειναι ορατη σε ολους εχει αρχισει και βαζει τους παικτες που πρεπει (κρατα μεσα και Λατκα) μια αδικια ακομα του μενει ακομα και ειναι στο προσωπο του Ανδρεολα καιρος να ξεκολλησει και με αυτην την τρελα του με Μπεθερα δεν μας κανει ο πιτσιρικας... Γερα ΦΕΡΕΡΑ και ολοι θα ειμαστε μαζι σου γιατι το ενα και μοναδικο που θελουμε ειναι το καλο της ομαδας μας ....Να βλεπουμε εναν Πανιωνιο να παιζει μπαλαραρα οπως στα τελευταια παιχνιδια...καποιος να πει ρε παιδια στον ΠΡΟΕΔΡΟ να παρε τον Μπλαζιτς του Λεβαδειακου ειναι μεγαλη παικτουρα... Με αυτον τον παικτη και μια ακομα ενισχυση (κεντρικο φορ )η ομαδα θα ειναι για μεγαλα πραγματα...

br fun_atic είπε...

κάτι μου λέει ότι και ο πρόεδρος καλοβλέπειι την περίπτωση Μπλάζιτς

Steve είπε...

Καλησπέρα σε όλους.

- Μπράβο στα παιδιά που έπαιξαν σήμερα αλλά και στα παιδιά που δεν έπαιξαν. Όσοι (και για όσο) φορούν αυτή τη φανέλα, έχουν την αγάπη μας και τη συμπαράστασή μας. Μπράβο και στον Βελγοέτσι. Βέβαια, μας κοψοχόλιασε ξανά(!) που δεν φρέσκαρε νωρίτερα την ομάδα στο Β' ημίχρονο (για μένα κακώς βγήκε κι ο Μανόλο), αλλά δεν πειράζει. Μαθαίνει σιγά-σιγά, αλλά πάντως μαθαίνει. Μόλις 10η αγωνιστική είναι άλλωστε. Μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος θα έχει πια εμπεδώσει τη θέση του κόουτς και θα μπορέσουμε να τον μοσχοπουλήσουμε!

- Για τον Αλβάρο, τα έχουμε ξαναπεί σε αυτό εδώ το μπλογκ. Ο Αλβάρο δεν είναι κυνηγός, δεν είναι 10άρι, δεν είναι ακριβώς χαφ. Είναι κάτι από όλα αυτά. Αυτή είναι η ομορφιά του Αλβάρο. Διαθέτει μια ελκυστική απειθαρχία, η οποία όμως κάνει δύσκολη τη ζωή των προπονητών που ζητούν συγκεκριμένους ρόλους στο γήπεδο. Έχει αυτό το κάπως αλανιάρικο που δεν ταιριάζει στο σημερινό ποδόσφαιρο. Γι αυτό και δεν έγινε ποτέ το no.1 σε καμία από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Δέκα χρόνια στην Ιταλία έψαχναν να του βρουν θέση και στο τέλος τον έδιναν δανεικό γιατί δεν μπορείς εύκολα να πεις σε μια διοίκηση, να τον διώξει. Το ίδιο αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό αναρχίας, αισθάνομαι ότι μπορεί να συμβαίνει και με το Λόλο. Δείτε για παράδειγμα τον τραυματισμό του. Βγήκε από μέσα του η αλάνα!

- Για το μυστήριο site, εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι από πίσω αλλά αν αυτα που γράφει είναι αλήθεια ή όχι! Είναι; Διότι αν για παράδειγμα όντως υψηλόβαθμο στέλεχος του ΔΣ ήταν με ερυθρόλευκη φανέλα στο Καραϊσκάκη, θα πρέπει μέχρι αύριο το πρωί να έχει στηθεί γκιλοτίνα στην πλατεία.

Καλό βράδυ και μακάρι να είμαστε πάντα χαρούμενοι τις Κυριακές!

Costix είπε...

Ε, οχι και γκιλοτινα. Μια απλη κρεμαλα θα εκανε μια χαρα την δουλεια της, ασε που τον αφηνεις και κανα-δυο ωρες κρεμασμενο (φορωντας και την φανελα) να τον βλεπει και ο κοσμος να το ευχαριστιεται.

Περαν της πλακας ομως, με ενοχλει πολυ αυτη την στιγμη ειδικα, ολη αυτη η ανωνυμη ιντριγκα και διαπλοκη. Αν εχω καταλαβει καλα, ειναι μια προσπαθεια της ''παλιας'' αυλης να σπιλωσει την ''καινουργια''. Πως λεμε ''αμα εχεις το χερι μεσα στο μελι κλπ''

Ε, λοιπον, δεν νομιζω οτι αυτη την στιγμη η ομαδα εχει αναγκη απο παρομοιες καταστασεις αναταραχης και αναστατωσης.

Αντιθετα, εχει αναγκη απο απολυτη ηρεμια και αυτοσυγκεντρωση.

Αρα, αγνοω καθε παρομοια προσπαθεια.

Θα δεχομουν να ακουσω ΜΟΝΟΝ επωνυμες και συγκεκριμενες/εμπεριστατωμενες καταγγελιες, και παλι με μεγαλη
επιφυλαξη.

Οφειλουμε, ολοι εμεις που δεν εχουμε κανενα συμφερον αλλα και αγαπαμε το συλλογο να διαφυλαξουμε με αξιοπρεπεια και σεβασμο την ηρεμια της ομαδαρας.

Αυτα !!!

IWN1998 είπε...

Απλά να θυμήσω στον κο Μάκη ότι τον υπερδιακριθέντα σήμερα Λάτκα αναγκαστικά τον έβαλε ο κόουτς, λόγω της τιμωρίας Όμο. Συνεπώς ας μην είναι τόσο σίγουρος για το κατά πόσο έχει διορθώσει τα όποια λάθη του ως προς τη χρησιμοποίηση του ρόστερ, από την 4η αγωνιστική και μετά.

Θα ήθελα όμως να επισημάνω ότι η χρησιμοποίηση Σκούφαλη αντί Καστελιόνε που έκανε ο κος Φερέρα ήταν καίρια και παρά τα λάθη Σκούφαλη, έδωσε την παραπάνω επιθετική πνοή, που όλοι θαυμάσαμε σήμερα. Κατά συνέπεια χρεώνεται στα υπέρ του κόουτς.

Δεν νομίζω ότι πρέπει ο Φερέρα να είναι υπό συνεχή αίρεση και αυστηρή κριτική των λαθών του. Κέρδισε την εμπιστοσύνη των οπαδών, δουλεύοντας την ομάδα έστω και με τις όποιες παραμένουσες εμμονές του και τα πιθανά λάθη στο κοουτσάρισμα και στις αλλαγές. Κάποιον που δουλεύει σκληρά τον στηρίζουμε έστω και με τα ελαττώματά του, πόσο μάλλον όταν δείχνει τέτοια αποτελέσματα. Δεν λέω να σταματήσουν οι σε πολλά σημεία σωστές επισημάνσεις των φίλων αλλά είναι σαφές πλέον ότι γίνονται με στόχο το να βελτιώσουμε πράγματα και όχι για να θέσουν σε αίρεση τη θέση του προπονητή. Άρα και οι "συνεπείς" υποστηρικτές Φερέρα, ας είναι λίγο δεκτικοί σε παρατηρήσεις, που όταν τις ακολουθεί ο κόουτς πολύ καλύτερα πάμε (βλέπε Φανούρη, βλέπε Λάτκα).

κε Μάκη, μια που βλέπατε και τον Πανιώνιο του Αλέφαντου, όπως λέτε (κάπως υποτιμητικά για ένα κατ' εμέ σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου ή κάνω λάθος;), σας κάνω δώρο το http://www.youtube.com/watch?v=bxCs8UQKnOY&feature=related γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε και πρέπeι να τα ξαναθυμηθείτε.

Τέλος, δεν βλέπω κανένα ούτε σε αυτό το blog, ούτε σε άλλα παρόμοια να επιχειρεί¨"κωλοτούμπες" και να λέει σας τα 'λεγα εγώ και άλλα τέτοια. Aυτού του είδους το σχόλιο είναι μάλλον μειωτικό για ότι οι περισσότεροι από μας που σχολιάζουμε, προσπαθούμε να κάνουμε. Σίγουρα δεν θέλουμε να παραστήσουμε τους εξυπνάκηδες με τα σχόλια μας και όταν κάνουμε λάθος έχουν το θάρρος της γνώμης μας να το παραδεχθούμε.

Ανώνυμος είπε...

Paidia nomizw ta kefalia mas pairnoun aera. e oxi kai den exei thesh o alvaro recoba sthn omada. me katallhlh xrhsimopoihsh kai isws oxi gia 90 lepta, einai ena megalo pleonektima gia thn omada. ksexname eukola mou fainetai. apo ekei kai pera, kanenas paikths den einai siderenios, oloi mporei na traumatistoun kai o recoba mporei na paiksei se oles tis theseis (riera, koum, balaban). Mhn trelathoume kai teleiws re paidia..

IWN1998 είπε...

Το πρόβλημα για την ομάδα και εκεί καταλαβαίνω τον κο Μάκη, είναι ότι για τον Πανιώνιο είναι μεγάλο το κόστος να έχει δωδέκατο παίκτη το Ρεκόμπα.
Το άλλο επιχείρημα είναι ότι δεν αλλάζεις ομάδα που κερδίζει.

Το λογικό σε αυτή τη φάση είναι να περιμένουμε να επανέλθει ο άνθρωπος και να δούμε σε τι κατάσταση είναι τότε η υπόλοιπη ομάδα και τότε θα μπορέσει ο προπονητής να κρίνει τη χρησιμοποίησή του. Γιατί δεν ξέρουμε και τι ξημερώνει αύριο (να φάω τη γλώσσα μου...) αλλά όλοι είδαμε πως την έπαθε ο Λόλο το καλοκαίρι.

Το κακό είναι όμως ότι το ύφος των σχολίων για το Ρεκόμπα του κου Διόγου, μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι έχει προδιαγραφεί η τύχη του, ούτως ή άλλως. Εγω αισθάνομαι σε κάθε σχόλιο του κου Διόγου για το Ρεκόμπα σαν να θέλει να με προετοιμάσει για το διώξιμο του παίκτη. Το λεώ ειλικρινά καλοπροαίρετα αλλά έτσι νοιώθω [BR λες να το κοιτάξω με τον Dr Rigas ή δεν είμαι σε προχωρημένο στάδιο ακόμα;]

Ανώνυμος είπε...

Το παιχνίδι της μεθεπόμενης εβδομάδας με τον Πανθρακικό είναι πολύ σημαντικό όχι τόσο γιατί με νίκη θα μπούμε στην πεντάδα αλλά γιατί από την παρουσία του κόσμου θα φανεί η φετινή μας δυναμική.
Θα απογοητευτώ πολύ αν είμαστε λιγότεροι από 5.000 μετα από τόσο καλές εμφανίσεις που δείχνουν τις φετινές δυνατότητες του Πανιωνίου.

antunix είπε...

Μάγκες,
Σήμερα Δευτέρα στις 11 ο πρόεδρος μιλάει στον sentra fm για όλους και για όλα... Έχετε το νού σας... Να δούμε τι θα ακούσουμε πάλι...

amanAM είπε...

Είναι φανερό, ότι η φυσική κατάσταση όλης της ομάδας έχει βελτιωθεί πολύ, και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, η διαφορά μας με την ομάδα της Ξάνθης ήταν πολύ μεγάλη.

Η καλή φυσική κατάσταση της ομάδας, φάνηκε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ, και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, όπου παίζαμε σαν ίσιος προς ίσον, και ενώ είχαμε μείνει με 10 παίκτες.

Η τακτική μας επίσης έχει βελτιωθεί σημαντικά, και είναι προφανές ότι ο Φερέρα αξιοποιεί καλύτερα το υλικό της ομάδας.

Η κριτική, κανέναν δεν έβλαψε ποτέ. Όλοι θέλουμε να βλέπουμε τον Πανιώνιο να έχει επιτυχίες, και να παίζουμε όμορφη μπαλίτσα και να νικάμε.

Είναι φανερό ότι ο ομάδα βρίσκει τον δρόμο της. Δεν θα περάσει κανένας τόσο ευχάριστο απόγευμα στην Ξάνθη. Τον Ηρακλή που εμείς τόσο εύκολα νικήσαμε με 0-2, ο Ολυμπιακός ίδρωσε και το τέλος δεν κατάφερε να τον νικήσει στην έδρα του. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μας νίκησε, αλλά ακόμα αναρωτιούνται για τα χάλια τους, χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι προφανώς παίξαμε εμείς καλά...

Με τον Ατρόμητο θεωρώ ότι μας βοήθησε η τύχη, αλλά μετά από αυτό το παιχνίδι, η ομάδα άρχισε να αποδίδει.

Ron Barceló είπε...

Μπράβο στα παιδιά κ στο Φερέρα που έχει ακούσει τα χειρότερα από την αρχή της σεζόν. Για δευτερο σερί παιχνίδι φάνηκε το πολυπόθητο ορθολογικό κοουτσάρισμα, για το οποίο παραπονιούμασταν όλοι. Μπράβο ιδιαίτερα στο Νικολάου, για τον οποίο έτριβα τα μάτια μου από αυτό που έβλεπα..Μπράβο κ στον Τσακ που δεν παρασύρθηκε από το κακό ξεκίνημα κ έδωσε στο Φερέρα ακόμη μια ευκαιρία. ΤΗΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ, Ο ΝΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ. Θα είναι η καλύτερη επιβράβευση για τα παιδιά.

ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟ.-

Costix είπε...

Ολους μας μας κανει περηφανους.

Ειλικρινα συγκινηθηκα, οταν ακριβως μετα το πρωτο γκολ και τους πανηγυρισμους, στραφηκε η καμερα στον Τσακιρη που παρακολουθουσε απο τα δημοσιογραφικα θεωρεια (κατα την προσφιλη του τακτικη) και ο ανθρωπος εκανε τον σταυρο του.

Δεν ειναι και λιγο να εχεις βαλει 30 μυρια σε ενα συλλογο σαν τον Πανιωνιο, να εχεις παρει παιχτες σαν τον Ρεκομπα, Λολο, Μπαλαμπαν κλπ, και να μην σου βγαινει. Και να τα ακους απο πανω. Χοντρο ζορι. Βεβαια, εχουμε ξαναπει οτι πληρωνει καποια λαθακια του και κυριως λαθος επιλογες του.

Τεσπα, πιστευω για τον Νικολαου οτι ανεβαινει ψυχολογικα με τον Κουμο διπλα του.

Για μενα αυτος ειναι ο ΚΟΡΜΟΣ της ομαδας, δλδ με Κουμο/Νικολαου κοφτες (και Καστελιονε και ισως Ομο αλλαγες τους, εαν και εφοσον χρειαζεται).

Τωρα εδεσε η ομαδα 100% επαναφερωντας τον Κουμο στην φυσικη του θεση.

Επισης, Κοντοες/Λατκα ειναι οτι καλυτερο εχουμε επι του παροντος για κεντρικους αμυντικους. Ελπιζω να το χωνεψει και ο Εμιλ, και να δοκιμασει επιτελους τον Ομο και στον παγκο αλλα και σε αλλη θεση
(κοφτης ??).

Το καλο ειναι πως αποδεικνυεται οτι το ροστερ μας εχει τελικα αρκετες λυσεις.

zamis είπε...

Υπαρχει και δουλεια που πρεπει να του αναγνωρισουμε.
Εναλλαγες θεσεων απο τη μεση και μπροστα,αλλαγες πλευρων οταν η μια ηταν φορτωμενη,δουλεμενες κινησεις των δυο μπακ,πρεσινγκ ψηλα,μπαλες με τη μια.
Και αυτοπεποιθηση+ενοτητα της ομαδας.
Παντα ετσι!

br fun_atic είπε...

Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Θα μπορέσουμε να βγάλουμε καλά συμπεράσματα σε αυτό το χρονικό διάστημα. Είναι βέβαιο ότι η ομάδα είναι βελτιωμένη, ας συγκρατηθούμε όμως και λίγο για να τη δούμε και σε πιο απαιτητικά παιχνίδια. Πάντως το δείγμα των τελευταίων παιχνιδιών είναι πολύ καλό.
Ελπίζω η διακοπή του πρωταθλήματος να μη μας επηρεάσει αρνητικά μια που βρισκόμαστε σε καλή φόρμα...