Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Ίωνες - Γιατροί χωρίς σύνορα


ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΙΩΝΕΣ 1890 ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ, ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ.Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009.Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΑΞΙΑΣ 2 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ(ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:19:00 - 21:00) ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 5 ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΚΑΙ ΑΕΚ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ(ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ!!!

Φαντάζομαι ότι είναι εξαιρετικά δύσκολη η απόφαση να μη "κυνηγήσεις" την καριέρα του γιατρού στην Ελλάδα, όπου πιθανότατα θα έχεις και επαγγελματική καταξίωση και οικονομικά οφέλη και να στραφείς στην ουσία της επιστήμης σου δηλαδή στην αγάπη και βοήθεια του συνανθρώπου, χωρίς μάλιστα την αξίωση αμοιβής, όπου κι αν βρίσκεται ο συνάνθρωπος που έχει την ανάγκη σου.
Στηρίζουμε όλοι την πρωτοβουλία τω "Ιώνων" και των "Γιατρών Χωρίς Σύνορα". Αυτή τη φορά, πριν πάμε στο γήπεδο ας μην αφήσουμε τα κέρματα στο σπίτι. Ας τα πάρουμε μαζί μας και ας ενισχύσουμε το έργο αυτό. Θα πρότεινα επίσης, όσα χρήματα κατασχεθούν από την αστυνομία κατά την είσοδο στον αγώνα να ενισχύσουν τον σκοπό αυτό ή να τον ενισχύουν σε μόνιμη βάση. Φαντάζομαι ότι την πρωτοβουλία αυτή θα έπρεπε να την υποστηρίξει η ίδια η ομάδα.
Εξαιρετική η πρωτοβουλία των Ιώνων, την στηρίζουμε όλοι και πιστεύω ότι είναι μια καλή ευκαιρία να αποδείξουμε την περίφημη Πανιώνια διαφορετικότητά μας.

υ.γ
μιά έκκληση και προς τους άλλους οργανωμένους.
Παιδιά ξέρουμε ότι αγαπάτε και στηρίζετε την ομάδα. Όμως πολλές φορές, ίσως και από νεανικό ενθουσιασμό, έχετε ξεφύγει σε συμπεριφορές που στοίχισαν στην ομάδα τουλάχιστον οικονομικά. Στηρίξτε κι εσείς την προσπάθεια των Ιώνων.Αυτή τη φορά ας μη γίνει απολύτως τίποτα. Ούτε υβριστικά συνθήματα, ούτε ρίψη αντικειμένων.Τίποτα απολύτως. Και η Π.Α.Ε Πανιώνιος ας καταβάλει στους Γιατρούς Χωρίς σύνορα το ποσό που θα πλήρωνε σε περίπτωση επιβολής χρηματικού προστίμου στην ομάδα.

6 σχόλια:

Costix είπε...

Καλημερα, bro. Μια ακομη φορα μπραβο στους Ιωνες για την πρωτοβουλια τους, που οφειλουμε ολοι να στηριξουμε. Και ας μην ειναι μονο κερματα, και χαρτονομισματα π.χ. των 10 ευρω (5 κουπονια), πιανουν τοπο.
Υ.Γ. ειδες ο Τζαβελακος, τοκανε το θαυμα του με την Εθνικη !!!

br fun_atic είπε...

Θα έχω μια μικρή καθυστέρηση στη ροή των ειδήσεων γιατί δεν ήμουν στην Αθήνα.Ήμουν στα ηρωικά χώματα!!!

Το πρόγραμμα της Τρίτης λίγο πολύ το φαντάζεσαι... Ένα θα σου πω...ξενύχτησα...Και όχι τίποτα άλλο. Είχα και σοβαρή δουλειά το πρωί!!!

Την Τετάρτη το μεσημέρι πέρασα από το γνωστό μέρος, όμως ήταν κλειστή η γνωστή ταβέρνα. Γι αυτό και κατέληξα στον τόπο της δεύτερης συνάντησής μας, επιλέγοντας αυτή τη φορά τη μεσαία ταβέρνα. Ήταν σαφέστατα καλύτερη από εκείνη που είχαμε πάει παρέα.Άρα οι πληροφορίες σου ήταν σωστές (όπως πάντα βεβαίως βεβαίως)

br fun_atic είπε...

Από σήμερα, στην κατηγορία ενδιαφέρονται λινκ, θα βρίσκεται και το μπλογκ του συνΠανιώνιου και φίλου της σελίδας Θάνου Τοπούζη, ο οποίος διαμένει μόνιμα στην Αγγλία και είναι Visual Effects Artist.
Στη σελίδα του υπάρχει ένα καταπληκτικό δείγμα δουλειάς του.
http://thanostopouzis.blogspot.com/

Αυτά να τα βλέπουν όσοι εγκρίνουν σποτάκια του τύπου "φέτος όλοι Πανιωνάρα όλοι διαρκείας", χωρίς να σκεφτούν να αξιοποιήσουν τους δικούς μας ανθρώπους...

Katrinos είπε...

Προς κ.κ. Costis, BR.

Επειδή όλοι έχουμε δικαίωμα στο καλό φαγητό , σας καταγγέλω για απόκρυψη σημαντικών στοιχείων που είναι κρίσιμα στην ολοκλήρωση της κοιλιοδουλείας μας (μου).

Απαίτηση του λαού του blog, είναι να κοινοποιηθούν άμεσα διευθύνσεις και ονόματα και να δημιουργηθεί νέο section του τυπου 'η γωνιά του κοιλιόδουλου'. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΑ , ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ !!!!

Welcome back br

Y.Γ , Πολλά μπράβο στους Ίωνες για την αξιέπαινη προσπάθεια τους.

br fun_atic είπε...

Jon,
θα σου δώσω διευθύνσεις και ονόματα. Είδες το δείγμα δουλειάς του Θάνου; Μπορεί και να σε ενδιαφέρει...

Costix είπε...

brfun, ποιου Θανου, του δικου σου η του δικου μου ?? περαν πλακας, ειναι συγκλονιστικη η δουλεια του (του δικου σου, ντε).

Α, ρε Πανιωναρα, μονο τελενταρες οπαδους εχεις.

Jon, μιλαμε για 150/180 χιλιομετρα απο την Αθηνα, προς Αιγιο μερια.
Ενδιαφερεσαι ???