Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Ηρθε η φανέλα


Ήρθε η πολυαναμενόμενη νέα εμφάνιση του Πανιωνίου. Η φανέλα της ομάδας, φτιαγμένη από την Diadora, θα τεθεί σε διάθεση για τους φίλους του Πανιωνίου, από Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009 στις Μπουτίκ του συλλόγου (Ι. Χρυσοστόμου και Αγίου Ανδρέου)

28 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Θα έχει έρθει και το μηχάνημα για τα νούμερα; Αν όχι, μη την παρουσιάσετε ακόμα...

Εντάξει ρε παιδιά. Έτσι κι αλλιώς θα την αγόραζα.Ελπίζω στην πραγματικότητα να είναι καλύτερη, γιατί στη φώτο μου φαίνεται σαν την Άρτα με τα Γιάννενα...

br fun_atic είπε...

έκπληξη - ανακοίνωση #2

Ξεκίνησε η λειτουργία του Ηλεκτρονικού καταστήματος της μπουτίκ του Πανιωνίου, μέσα από το οποίο οι επισκέπτες του site του Συλλόγου μας θα μπορούν να προμηθεύονται τα είδη της αγαπημένης μας ομάδας.

Με την κατασκευή του e-shop ο Πανιώνιος δίνει τη δυνατότητα στους πολυάριθμους φίλους και οπαδούς του που ζούν εκτός Αττικής να γνωρίσουν τα προϊόντα με το σήμα της ομάδας μας και να τα προμηθευτούν

Για τη χρήση των υπηρεσιών του e-shop του Πανιωνίου είναι υποχρεωτική η εγγραφή (login) ως μέλος του site. Με τον τρόπο αυτό ενεργοποιείται ο λογαριασμός του μέλους και δίνεται δυνατότητα πρόσβασης στα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Ηλεκτρονικού καταστήματος

Τι έγινε ρε παιδιά; Τι οίστρος είναι αυτός;Κάτσε βέβαια να τα δούμε όλα αυτά υπό το φίλτρο της Πανιώνιας διαφορετικότητας.

antunix είπε...

Τέλεια η ιδέα για κρασοκατάνυξη και μεζεδοκατάνυξη...
Βλέπω με χαρά ότι ο Br ξέρει από καλό φαγητό, και ως φαληριώτης, που εδρεύει βέβαια και στην Νέα Σμύρνη (ένα τσιγάρο, άντε δύο δρόμος είναι οι γειτονιές...) συνυπογράφω για τα μαγαζί 3 και 4 που προτείνει, όπως επίσης και στο 5.
Υ.Γ. Ρε παιδιά, μια που το έφερε η κουβέντα, ρε μπας και έχει κανείς σας, διαρκείας στην 4 και καθόμαστε δίπλα-δίπλα στους αγώνες; Περιμένω να παρουσιαστείτε όπως στον στρατό… Και ειδικότερα εσύ Br…

Katrinos είπε...

Η ομάς (το Πανιώνιο κομμάτι) θα κατέβει με νέα εμφάνιση το Σάββατο?

Miltos@Chios είπε...

Παντως αυτη η φανελλα ειναι πολυ καλυτερη απο την πυτζαμα που φοραμε τωρα!Και br το BRQ δεν ειναι για τετοιου ειδους συναντηση.

Costix είπε...

φιλαρακια, ψαξτε το οσο γουσταρετε (αλλα σας βλεπω να καταληξετε στα νυχακια μου).

περαν της πλακασ, ειμαι μεσα σε οτι κι αν διαλεξετε. για κρεας ομως μετραει και η μουρια στην αχιλλεως.

οσο για την εμφανιση, οσο και αν δεν πιστευουμε εμεις οι Πανιωνιοι στην μεταφυσικη, σας πληροφορω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει (προς το παρον τουλαχιστον) η συγκεκριμενη που φοραμε αυτη τη στιγμη (κοκκινες φανελες με λευκη λαιμοκοψη και αριστερο μπλε μανικι συν λευκα σορτσακια). Γαμω τα γουρια !!! Εχει κανει τρομερα αποτελεσματα !!! ουτε να το σκεφτειτε...

αληθεια, επειδη αποσχω απο τα δρωμενα της περιοχης, δεν εχει κανενα πραγματικο κουτουκι η περιοχη απο φαληρο/καλλιθεα/νεα σμυρνη που να ειναι ανοιχτο κυριακη μεσημερι ??

για να ρωτησω τον θανο που ειναι πρατηγος !!!

re-la-re είπε...

μην τολμήσει κανείς να αλλάξει εμφάνιση τώρα που έχουμε ρέντα γιατί θα τον καταραστούν 2600 διαρκείας. Και τότε να δείτε πως πιάνει.

Costix είπε...

πεστα ρε χρυσοστομε !!!
αλλαζει η εμφανιση οταν υπαρχει ρεντα ???

ΠΟΤΕ !!!

Griniaris είπε...

Καλά κατάλαβα,όλοι εδώ ακολουθούν πιστά τη δίαιτα του χρυσόψαρου.Απλά τρώει μόνο όσο του βάλουν μπροστά του.

Μη διανοηθεί κανείς να αλλάξει τις εμφανίσεις εκτός αν οι καινούριες έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία στην Τζαμάικα.

Griniaris είπε...

Αν αφήσεις το Θάνο με τον CostiT να κανονίσουν,ξέρεις που θα καταλήξουμε.Σε γνωστό μαγαζί το οποίο μάλιστα μετά το ιλλιγγιώδες ποσό που μας χρέωσε την τελευταία φορά κάνει και ανακαίνιση...

br fun_atic είπε...

Λοιπόν.Για να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά. Ψάχνουμε για κουτούκι στην ευρύτερη περιοχή της Ν. Σμύρνης, για να συναντηθούμε πριν το παιχνίδι με την Α.Ε.Κ.Ωραία.

Την επιλογή του μέρους θα την κάνει ο Θάνος.

ο CostisT θα μου πει με mail το μέρος που προτείνει ο Θάνος.

Όποιος ενδιαφέρεται για τη συνάντηση θα επικοινωνήσει μαζί μου με mail για να του δώσω τις σχετικές πληροφορίες (όνομα μαγαζιού, διεύθυνση, ώρα συνάντησης κ.λ.π).

Όσοι ενδιαφέρεστε για τη συνάντηση αλλά δεν μου έχετε ξαναστείλει email, σας παρακαλώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης από την οποία θα φαίνονται τα στοιχεία σας, δίνοντάς μου ταυτόχρονα και το ψευδώνυμο σας (π.χ papadopoulos@yahoo.gr). Εννοείται ότι στη συνάντηση μπορούν να έρθουν όσοι από εσάς έχουν μια σταθερή παρουσία στα μπλογκ...Εξαιρούνται μέλη της διοίκησης του Πανιωνίου, στελέχη του ( νυν ή πρώην) καθώς οποιοσδήποτε άλλος διατηρεί οποιαδήποτε επαγγελματική σχέση με την ομάδα.Σε περίπτωση που μαζευτούμε πάρα πολλοί, τότε η συνάντηση θα γίνει σε δύο γκρουπ, δύο διαφορετικές ημερομηνίες.

@antun
Κοίτα καλύτερα γύρω σου. Όπου δεις ανθρώπους να κάνουν πλάκα και να γελάνε στο παιχνίδι, πιθανότατα θα έχεις βρει κάποιους από εμάς.Θα σου πω ότι στο παιχνίδι με τα Γιάννενα κάναμε καινούργιο συκώτι από τα γέλια...Δεν είναι και πολλοί τέτοιοι στο γήπεδο :)

br fun_atic είπε...

Απλά δεν θα πάμε γιατί είναι ζαβολιάρης :)
Ποινή λοιπόν μίας αγωνιστικής, με κίνδυνο την επόμενη φορά να θεωρηθεί υπότροπος...

υ.γ
αυτό είναι που λέμε, το έχω χτίσει αυτό το μαγαζί. Πήρε το ζεστό χρήμα (show me the money) και το έριξε στις ανακαινίσεις :)

Costix είπε...

τι ζορι τραβατε ρε μαγκες ??
ουτε μια ανακαινιση δεν μπορουμε να κανουμε πια...

εγω φυσικα δεν εχω κανενα προβλημα, ουτε ζαβολιαρης ειμαι, αντιθετα ως Πανιωνιος ειμαι ακριβοδικαιος.

επειδη ομως ξερω οτι η παρεα αποτελειται απο carnivorus (το γραφω σωστα brfun ??) προτεινω συναντηση σε κρεατοκουτουκι.

θα σου στειλω mail με τις προτασεις του θανου (α, ρε ασωτε υιε, που επεστρεψες ...)

Costix είπε...

Μολις επεστρεψε και ο Λευτερης. Αν εχει καμμια ιδεα για κουτουκι/ρακαδικο κλπ να μας την πει.
Επισης καλο να ειναι για καπνιζοντες το μαγαζι που θα επιλεξουμε.

Katrinos είπε...

http://kourkouti.yooblog.gr/2009/11/11/3144/

No comment.

br fun_atic είπε...

@jon
στείλε μου σε παρακαλώ το mail σου, γιατί έχω να σου πω κάτι για τους μπάμπηδες :)

Katrinos είπε...

BR ο Σύλβιο σε άκουσε , μήπως κάνει κάτι και ο Τσακ? Έχουμε μπόλικο χρόνο μπροστά μας ...

http://www.sport24.gr/html/ent/111/ent.327111.asp

Costix είπε...

brfun, μολις σου εστειλα mail με ΤΗΝ προταση του Θανου. By the way, στελνει Συμπανιωνιους χαιρετισμους σε ολη την παρεα και περιμενει με ανυπομονησια την Κυριακη 6 Δεκεμβριου.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

μην τολμήσει κανείς να αλλάξει εμφάνιση τώρα που έχουμε ρέντα γιατί θα τον καταραστούν 2600 διαρκείας. Και τότε να δείτε πως πιάνει.

Αυτό θα ισχύσει pgss1890, να είσαι σίγουρος... χα, χα, χα

lefterix είπε...

Χε,χε,χε...Όπου γάμος και χαρά,η Βασίλω πρώτη...Μόλις διάβασα γιά τσίπουρα,ρακές και τα συναφή αλκοολούχα,αναντράνισε η ψυχή μου...
Να ενθυμείστε ότι το καλο ποτό θέλει καλό μεζέ και καλό παρεάκι...
Παρ'ότι τα τελευταία τρία χρόνια διαμένω εν Πειραιεί(Δραπετσώνα..),δεν ενδύκνεινται οι γνώσεις μου γιά ρακάδικα κλπ...Φυσικα οι δεσμοί μου με την επί 40 χρονια γειτωνια μου(Νέο Κόσμο..)δεν έχουν διακοπεί,σε περίπτωση που μου έρθει κάποια ιδέα θα τη στείλω στον BR με mail...
Υ.Γ. Ελπίζω να με συμπεριλάβετε στην παρέα,αλλιώς θα κάνω χαρακίρι...

br fun_atic είπε...

Λείπει ο Μάρτης απ' τη Σαρακοστή Lefteris;

τρελοπανιωνιος είπε...

α και εγω μεσα ειμαι ετοιμος για τρελο κρασι και μασα ... με ολους τους blogoφιλους... :-)

Katrinos είπε...

Φορ γιόρ ίνφο.

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Super League γνωστοποίησε την αλλαγή της ώρα σε δύο παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22 Νοεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τις αναμετρήσεις Ηρακλής-Ατρόμητος, που αντί για 16:45 θα ξεκινήσει στις 14:30, και Πανιώνιος-Πανθρακικός που η έναρξη της μετατίθεται για τις 16:45, αντί για 14:30 που ήταν αρχικά προγραμματισμένη

Miltos@Chios είπε...

Wellcome back Lefteris!Θα σου στειλω mail!Ωραια πραγματα κανονιζονται και θα ειμαι απων! Maybe next time!br knows!

Costix είπε...

παιδια, μια χαζη ερωτηση (ασχετο)

γιατι το μπλογκ των Ιωνων οπως αναψε, εσβησε ???

μηπως εχει να κανει με το panioniosnet.gr ???

λυπαμαι !!!

οσο πιο πολλα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ, τοσο καλυτερα, λεω εγω...

IWN1998 είπε...

Μάλλον έχει να κάνει με την τρέχουσα διαθεσιμότητα κάποιων ανθρώπων μέσα στους Ίωνες, που στήριζαν το blog τους.

Miltos@Chios είπε...

conspiracy theories by Costis!

zouri1 είπε...

μην ειναι και τοσο σιγουροι οτι ηρθε η φανελα ...