Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Colgate


Διάβαζα σήμερα ότι ο προπονητής της Εθνικής Αλγερίας έθεσε ως προϋπόθεση συμμετοχής του Τζιμπουρ στο Μουντιάλ, την ένταξή του σε ομάδα μέχρι τις 15/12/2009 και τη συμμετοχή του στο Κόπα Άφρικα τον Γενάρη (21 ημέρες).

Τα περιθώρια για τον Ρεφίκ έχουν στενέψει και πρέπει να λάβει μια απόφαση εδώ και τώρα.

Ξέρω ότι ο χαρακτήρας του είναι περίεργος. Ξέρω ότι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Ξέρω ότι μπορεί να μην δέσει με την υπόλοιπη ομάδα. Ξέρω ότι ο συγκεκριμένος προπονητής πολύ δύσκολα θα τον φέρει σε λογαριασμό. Ξέρω ότι με το που θα τον αποκτήσουμε θα χρειαστεί να λείψει για σημαντικό διάστημα.

Ξέρω όμως και κάτι άλλο. Από την ημέρα που πληροφορήθηκα το ενδεχόμενο επιστροφής του τρομοκράτη, έχω διαρκώς ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Πρέπει να είναι κάποια ψυχοσωματική αντίδραση στην λογική. Νομίζω ότι έχω θέμα για τον Dr Rigas!!!

6 σχόλια:

Griniaris είπε...

Σύμφωνα πάντως με σημερινό δημοσίευμα της score ο Τζιμπουράκος μας αρνείται ακόμη μία φορά προτιμώντας ομάδα του εξωτερικού.Παρ'όλα αυτά Αλγερινό δημοσίευμα γράφει για ήδη συμφωνία Πανιωνίου-ΑΕΚ.

br fun_atic είπε...

Καλά. Τι πιστός Μουσουλμάνος είναι αν δεν πιστεύει στο κισμέτ;

zamis είπε...

Εγω πραγματικα δεν καταλαβαινω τι κακο μπορει να παθουμε αν τον παρουμε.
Εδω ολοκληρος Ρεκομπα ειναι εξω και δεν ακουγεται κιχ.Αν δημιουργησει προβληματα,στο καλο και με την αγαπη μας.Αν παλι παιξει,οπως και οποτε θελει ο προπονητης,θα προσφερει πολλα.
Γιατι ουτε μπροστα ειμαστε πληρεις,οσο κι αν θελουν καποιοι να με πεισουν περι του αντιθετου.

Ron Barceló είπε...

Αρχίζω να πιστεύω πως η δαιφαινόμενη επιστροφή του Τζιμπούρ το Δεκέμβρη θα αποτελέσει την αντισταθμιστική κίνηση Τσακ για το φευγιό του Αλβάρο. Όλες οι ενδείξεις προς εκεί οδηγούν. Κάπου διάβασα πως για τον περιβόητο Βόσνιο εμπλέκονται κ ομάδες από Γερμανία. Είχε ψαχτεί κ το αεκ - τι πρωτότυπο - το καλοκαίρι. Αν ευσταθούν αυτά δνε θα μάθουμε ποτέ. Ίσως αποτελούν το γνωστό επικοινωνιακό τρικ των μανατζαρέων. Μακάρι να είναι τόσο καλός πάικτης όπως έχον περάσει προς τα έξω. Το γεγονός ότι είναι 22 χρονών κ όχι κανα τελειωμένο σαπάκι με συνεχείς πραυματισμούς είναι ενθαρρυντικό. Δείχνει μια νοοτροπία διαφορετική της ελληνικής προβλεπομένης. Η απορία είναι ποιος θα μείνει έξω από το κέντρο της άμυνας, μιας κ ο συνδυασμός κοντού γρήγορου (Κοντοές) - ψηλού δυνατού (Λάτκα) δείχνει να μας ταιριάζει γάντι. Δε θέλω επουδενί να σκέφτομαι πως θα παροπλιστεί ο γιγαντας ο Γιάνναρος. Θα δείξει το μέλλον..προς το παρόν όλες οι κινήσεις είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Φορ - Αμυνα - Τερμα.

υγ: Διαβάζω κατά καιρούς πως η ομάδα χρειάζεται αριστεροπόδαρο δημιουργικό χαφ να κάνει παιχνίδι κ τα συναφή. ΚΟΥΚΕΤΣ κυριοι! Αξίζει να κερδίσει άλλο ένα παίκτη με προοπτική η ομάδα εκ των έσω.

Καλημέρα

zamis είπε...

Argy,ειναι λογικο αυτο που λες για Ρεκομπα-Τζιμπουρ,τοχουν θιξει κι αλλοι φιλοι.Μη δεις και καμια ''ανταλλαγη'',λεω εγω..
Κουκετς και Λατκα(ειδικα ο πρωτος) ειναι κατα τα φαινομενα τελειωμενοι επι της ουσιας,για λογους που θετει ο Iwn στο μπλογκ του..
Αρα,ο Βοσνιος-με δεδομενη και την αποχωρηση Σμογιε-ειναι απαραιτητος.
Τερματοφυλακας δε με νοιαζει,εχουμε Μπεθερα.

Griniaris είπε...

Αν νομίζουν πάντως ότι θα αντισταθμίσουν την απώλεια(σε όλους τους τομείς) Ρεκόμπα με τον τρίμηνο ουσιαστικά δανεισμό Τζιμπούρ μάλλον μας περνάνε για ηλίθιους.
Ο Κούκετς όπως και ο Κοιλιάρας είναι ίσως από τους πιο αδικημένους παίκτες που πέρασαν από τον Πανιώνιο ενώ θα είναι έγκλημα τυχόν αποδέσμευση Λάτκα προς τέρψιν κάποιων εμμονών.