Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Ανακοίνωση Π.Α.Ε Πανιώνιος για τις δόσεις


Η διοίκηση του Πανιωνίου ΓΣΣ ΠΑΕ, παρακολουθεί έκπληκτη την παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί σε μερίδα του Τύπου, σχετικά με τις πληρωμές που αφορούν τις μεταγραφές των πρώην αθλητών μας Ραφίκ Τζιμπούρ και Γρηγόρη Μάκου στην ΠΑΕ ΑΕΚ.
Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν έχουμε καμία συμμετοχή σε όλα αυτά τα συκοφαντικά δημοσιεύματα περί δήθεν αδυναμίας πληρωμών, οφειλών κλπ. Ουδέποτε ερωτηθήκαμε και ουδέποτε εκφράσαμε άποψη επί αυτών.

Είμαστε λοιπόν αναγκασμένοι, στα πλαίσια και της πάγιας πολιτικής μας περί διαφάνειας, να δημοσιοποιήσουμε όλες τις πληρωμές (παλιές και μελλοντικές) προς γνώση και συμμόρφωση όλων όσων διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις.

Θεωρούμε τέλος, ότι είναι απαράδεκτο να έχουμε φτάσει στο 2010 και να μην τηρούνται οι στοιχειώδεις δεοντολογικές αρχές από μερίδα των Μ.Μ.Ε. Δηλαδή τα αυτονόητα, όπως να ρωτάνε πριν βγάλουν μία «είδηση» ή να επιβεβαιώνουν τις «πληροφορίες» που έχουν.
Τώρα λοιπόν που έχουν πλήρη εικόνα των ημερ/νιών πληρωμών, θα είμαστε στη διάθεση τους να μας ρωτήσουν την επομένη κάθε πληρωμής, αν τη λάβαμε ή όχι…

5 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Χαιρόμαστε πάρα πολύ για την εμπρόθεσμη καταβολή των δόσεων, λυπούμαστε όμως για την ομάδα που επιλέξαμε να δώσουμε τους παίκτες μας. Ο Τζιμπουρ θα εξοφληθεί το 2010 και ο Μάκος το 2012. Μέχρι τότε θα κάνουμε τον δοσατζή στην Α.Ε.Κ του 1 €.

zamis είπε...

Σωστος.

IWN1998 είπε...

Αν δεν κάνω λάθος γύρω στις 20-6-2009, η ΠΑΕ έδωε οικονομικό απολογισμό που εν περιλήψει δημοσιεύθηκε και στον Πανιώνιο Κόσμο. Έδειχνε έσοδα από,παίκτες (σπυρόπουλο, Φερναντέζ, Τζιμπούρ) γύρω στα 2.100.000 νομίζω. Από τη σημερινή δημοσίευση, φαίνεται ότι το 1.150.000 είναι από Τζιμπούρ.
Η αποπληρωμή Μάκου πραγματικά είναι μορφής Κωτσόβολου!...

br fun_atic είπε...

γιατι του Ρεφίκ τι είναι;

amanAM είπε...

Εαν αυτό που γράφει ο Ιων είναι ακριβές, τότε η ανακοίνωση είναι για τα μπάζα, και για άλλο λόγο:

Δεν μου έχει τύχει ποτέ να βλέπω οικονομική συμφωνία, που και ο ΦΠΑ μπαίνει σε δόσεις. Ο ΦΠΑ συνήθως πληρώνεται άμεσα, με την επόμενη περιοδική δήλωση ΦΠΑ μετά την έκδοση του τιμολογίου, έστω κι αν είναι πιστωτικό το τιμολόγιο αυτό. Αλλά και εαν δεχτούμε ότι το τιμολόγιο για κάποιον παράξενο λόγο κόβεται τμηματικά, οι δόσεις του ΦΠΑ δεν συμβαδίζουν με τις δόσεις της πώλησης, ο δε χρόνος της καταβολής του ΦΠΑ είναι εξίσου παράλογος.

Όταν είδα την ανακοίνωση, απόρρησα με τον ΦΠΑ, αλλά είπα να αφήσω τον λογιστή να κοιμάται στο υποσυνείδητο μου.

Έχω την αίσθηση, πως πιθανότατα ο ισολογισμός είχε τα προσδοκόμενα έσοδα, αλλά οι επιταγές κλώτσησαν, και οι δόσεις όπως ανακοινώθηκαν ανεφέρουν τα ποσά που τελικά πήραμε, και τα μοιράσανε έτσι για να δείξουν ότι και καλά όλα βαίνουν καλώς με τις πληρωμές, για να καλύψουν τον πελάτη μας, την ΑΕΚ.

Ότι ακριβώς θα έκανε κάθε επιχειρηματίας, που δεν θέλει να πνίξει τον πελάτη του, μπας και πάρει κάτι από τα χρωστούμενα.