Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Για το Θάνο

Καλοί φίλοι, φοβερή παρέα, ωραία ατμόσφαιρα, απίστευτο γέλιο, ωραία μπαλίτσα και νίκη του Πανιωνίου.Brfunatic καταστάσεις δηλαδή!!!

Η μεγαλύτερη ικανοποίηση όμως της ημέρας ήταν η επιστροφή του Θάνου στο γήπεδο ύστερα από μακροχρόνια αποχή!!!

Τι είδε ο απογοητευμένος Θάνος; Μια ομάδα που είχε δυνάμεις και που έτρεχε. Μια ομάδα που κατόρθωσε να ελέγξει το κέντρο και να βγαίνει απειλητικά στις αντεπιθέσεις. Είδε επίσης μια ισορροπημένη ενδεκάδα αποτελούμενη από τους φετινούς πρωταγωνιστές και από τους μέχρι πρότινος ξεχασμένους του πάγκου Είδε τον Φανούρη σε μία μαγική βραδιά, ανατροπή σκορ μετά από πολύ καιρό και τρία ολόκληρα γκολ.

Πως έφυγε ο Θάνος; Όσο μεθυσμένος μπήκε αλλά πολύ πολύ περισσότερο χαρούμενος.
Θάνο μου καλώς ήρθες στο σπίτι σου. Το στοίχημα είναι να επιστρέψουν και οι φίλοι σου και όλοι σας να προλάβετε να αγοράσετε και πάλι διαρκείας έστω και τώρα…Στη σωστή θύρα όμως...

Υ.γ
Ευχαριστούμε πολύ τον Μαϊσόροβιτς και τον Σιαλμά γιατί τίμησαν το ψωμί που έφαγαν στη Νέα Σμύρνη

Υγ2
Τι μαλλί ήταν αυτό Φαμπιάν; Τρομάξαμε να σε γνωρίσουμε...Την επόμενη φορά σε θέλω με το ξανθό Σκανδιναβικό σαντρέ!!!

162 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Θάνο μου, ωραίες οι ξανθιές σου μπούκλες!!!

amanAM είπε...

δόσαμε το αίμα μας σήμερα για την Πανιώνια οικογένεια, και ο Πανιώνιος μας το ξεπλήρωσε με καλή εμφάνιση και σπουδαία νίκη.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

η ομάδα ήταν καλή. Σπουδαία νίκη. Ομως το σημαντικότερο είναι ότι δείχνει σημάδια βελτίωσης.

Χρειάζεται υπομονή και στήριξη... Ούτε γίναμε Μπαρτσελόνα, ούτε ο φερέρα Φέργκιουσον. Οπως και δεν είμασταν για τα μπάζα και ο Φερέρα... μάγειρας!

Νικάμε, προχωράμε...

ολοι δίπλα στον Πανιώνιο

br fun_atic είπε...

Κατάλαβες καλά τι θέλαμε από 'σένα Μάκη :)

Miltos@Chios είπε...

3 συνεχομενες νικες ειχαμε να κανουμε απο το τελος του 2004-5.Φανουρης τελειος,Μπαλαμαν κορυφαιος,Ριερα πολυ καλος,Μπελιτς καλος.Πολυ καλη εμφανιση και νικη ελπιδας για την συνεχεια.

re-la-re είπε...

Μάγειρας όχι, αλλά δεν τον λέμε και μυαλό σπίρτο. 4 μήνες έκανε να καταλάβει τι μπορεί να προσφέρει ο Φανούρης, 3 ο Λάτκα και ο Κοντοές, όσο για τον Ανδριόλα και τον Κούκετς ας είν καλά το ψυγείο. Μάλλον καίει κάρβουνο.

Griniaris είπε...

Υπάρχουν δύο όψεις να δει κανείς το σημερινό παιχνίδι.
Πρώτα η αισιόδοξη που δείχνει έναν Πανιώνιο αρκετά βελτιωμένο,με αρκετό τρέξιμο,πολλές ευκαιρίες και φάσεις,αρκετά δυνατό.Καλός ο Φανούρης αλλά για μένα κορυφαίος ο αναγεννημένος Μπάλαμπαν.Διαρκής πηγή κινδύνου,με μία ασίστ και ένα γκολ.Μπορεί να μην είναι ο παίκτης περιοχής που θέλαμε αλλά κι έτσι μας κάνει.Κρίμα για τον Όμο,κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα μάλλον λόγω της λάθος θέσης του.Η ενδεκάδα πρέπει να ξεκινάει από τον Κοντοέ.
Επειδή όμως αλλιώς δεν θα δικαιολογούσα το όνομά μου,πρέπει να γράψω και την άλλη όψη.Αν δεν θυμάστε παίζαμε με τα Γιάννινα στην έδρα μας.Ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε σε έλάχιστα δευτερόλεπτα και μετά επιλέξαμε το σύστημα των αντεπιθέσεων με πολλές φορές έντεκα παίκτες κάτω από τη σέντρα.Το δεύτερο γκολ ήταν τραγικό λάθος του τερματοφύλακα ενώ η άμυνα του ΠΑΣ ήταν για τα μπάζα.Σπάνια παίρναμε την απόκρουση της άμυνάς μας,γεγονός που μας στοίχισε και το πρώτο γκολ.Συγγνώμη αλλά εγώ όταν έρχονται τέτοιες ομάδες στη Ν.Σμύρνη θέλω να τις βάζω στην περιοχή τους και να τις πατάω και όχι να παίζω όπως μάλλον θα παίξω με τον ΠΑΟ την επόμενη αγωνιστική.΄Και αυτά τα περί έξυπνης τακτικής και αποτελέσματος δεν με αγγίζουν.Ναι χάρηκα,ναι πανηγύρισα αλλά...

re-la-re είπε...

Για να φανεί ο Μπαλαμπαν πρέπει κάποιος να του δίνει την μπαλα. Σήμερα αυτό το έκανε ο Φανούρης.

Πρώτο γκολ: Ο Φανούρης ανοίγει στον Μπαλαμπαν αυτός μπαινει στην περιοχή και κόβει στον Κουμ, το σουτ του κοντράρεται και η μπαλα γυρίζει στον Μπαλαμπαν που τη δίνει στον Φανούρη και 1-1.

Δεύτερο γκολ: Ο Φανούρης κάνει το απλό, ανοίγει σίγουρα και σωστά στον Μπαλαμπαν αριστερά, που μπαίνει στην περιοχή τη φέρνει στο δεξί σουτάρει και 2-1.

Αυτό ήταν κάτι που μας έλειπε ιδίως στο ματς με τον Ατρόμητο, δηλαδή σίγουρες και σωστές πάσες προς τους επιθετικούς.

IWN1998 είπε...

Νομίζω πως ο Μπάλαμπαν χρειαζόταν κάποιον παίκτη σαν το Φανούρη για ν' αναδείξει κάποιες πτυχές των ικανοτήτων του. Ο Φανούρης έχει το προσόν να παίζει και χωρίς μπάλα και αυτό μπερδεύει τον αντίπαλο.

Για το σχόλιο με τον Όμο, αν και είμαι ο πρώτος που έχω κατακρίνει τη χρησιμοποίησή του, θα πω ότι προσπάθησε πολύ και είναι κρίμα ειλικρινά, που τον βάζουμε να παίζει σε μια θέση που και λόγω προσόντων δεν μπορεί να έχει κανένα μέλλον, κατ' ουσίαν καταστρέφοντάς τον. Αλλά δυστυχώς έγινε το καλοκαίρι η επιλογή Σμόγιε με τα ρίσκα της και έτσι ο Όμο κλείνει τρύπες. Ειδάλλως αποτελεί άτοπο το να τον χρησιμοποιούμε στο κέντρο της άμυνας, όση διάθεση και να έχει και όσο φιλότιμη προσπάθεια και να κάνει.

Για το Μπέλιτς, νομίζω ότι αποτέλεσε, ιδίως στο Α' μέρος παραφωνία και με την αδράνεια του και τη δισταοκτικότητα του στις εξόδους πήγε να βάλει την ομάδα σε περιπέτειες. Στο Β΄μέρος ανέβηκε (βέβαια είναι πραγματικά τραγικός σε εξόδους με γροθιές) αλλά δεν εμπνέει σιγουριά και δεν καθοδηγεί και σωστά την άμυνα. Μάλλον χρειαζόμαστε καλύτερο γκολκήπερ.

Για την αρνητική πλευρά, Γκρινιάρη δεν συμμερίζομαι πλήρως την άποψη σου, γιατί η ομάδα είχε και άλλες ευκαιρίες και παρότι με αυτή τη σύνθεση υπάρχει το θέμα της παραγωγής παιχνιδιού, έβγαλε παιχνίδι σήμερα. Η ομάδα με αυτή της τη μη Ρεκομπική σύνθεση, δεν θεωρούμε ότι είναι εύκολο να κυριαρχήσει στο κέντρο, πράγμα που όμως κατάφερε ν' ανταπεξέλθει με διάφορους τρόπους.
Συμφωνώ ότι ο ενθουσιασμός δεν μπορεί να είναι χωρίς μέτρο, γιατί αυτά ήταν τα Γιάννενα χωρίς 6 βασικούς, αλλά δεν μου αρέσει να υποτιμώ τους αντιπάλους μου, ιδίως αυτούς, όπως ο ΠΑΣ, που έχουν αξιόλογο ρόστερ και που ως τώρα έχουν δείξει καλό πρόσωπο στο πρωτάθλημα. Συνεπώς η σημερινή νίκη έχει την αξία της και την κρατάμε και πάμε πιο κάτω.

zamis είπε...

Καλημερα φιλοι μου.
Ενα καταπληκτικο μεσημεροαπογευμα και μετα ενα χαρουμενο βραδυ υστερα απο πολυ καιρο.
Κραταμε αυτην την ατμοσφαιρα και το παθος που εδειξε η ομαδα για τη νικη.

υ.γ. Τιμη και δοξα στους οικοδεσποτες!!

Costix είπε...

Σημερα ειναι ΛΙΑΚΑΔΑ (παρα το ψιλοβροχο) για ολους τους Πανιωνιους. Απολαυστε το και παμε παρακατω. Παντως η ομαδα εχει αρχισει να δειχνει πολυ καλα στοιχεια, ευχαριστηθηκαμε μπαλιτσα χθες, μπραβο σε ολα τα παιδια. Φιλια σε ολη τη παρεα, ειστε απιθανοι, μοναδικοι, ΠΑΝΙΩΝΑΡΕΣ. Και δοξα το Θεο, επανηλθε ο Θανος, ο πληγωμενος Πανθηρας. Ειμαι σιγουρος χθες ξαναενοιωσε περηφανος που ειναι Πανιωνιος. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ !!!!

Katrinos είπε...

Καλημέρα σε όλους , μέσα στην ευφορία που μας προκάλεσε ένα πργματικά πολύ ευχάριστο μεσημερο-απόγευμα σημειώνω τα εξής.

1) Το φετινό πρωτάθλημα είναι και θα είναι, πάρα πολύ περίεργο για μένα όλοι οι αγώνες είναι 1Χ2 (δείτε μόνο τα χθεσινά για να καταλάβετε). Γεγονός που οδηγεί στο
2) Χαμηλοί τόνοι , συνεχής βελτίωση και ναι θα το πώ τεχνοκρατικό , μουντό , βορειοευρωπαικό στύλ του τύπου 'καλά καλά νικήσαμε αλλά πάμε παρακάτω γιατί έχουμε να διασχίσουμε κήπο με αγγούρια....'
Χαίρομαι που βλέπω ότι υπάρχει καλή ψυχολογία μέσα και έξω απο τις γραμμές αλλά αυτή η ομάς θέλει πολύ δουλειά ακόμα σε όλες τις γραμμές.Το πρωτάθλημα έχει πολλές στροφές ακόμα και εμείς, πολύ χώρο για βελτίωση.

ΥΓ
1) Έυχομαι να γυρίσουν και οι υπόλοιποι 'Θάνοι' στο γήπεδο.
2) Πολύ καλή παρουσία του κόσμου δεδομένου και του καιρού.
3) Πρώτη φορά μετά απο δύο χρόνια είδα φάσεις που μου θύμισαν την ομαδάρα που είχαμε επι Λίνεν και χάρηκα πολύ
4) Με ΛΟΛΟ στα καλά του θα ζήσουμε στιγμές που ζούσαμε με TERNER και Hutson στο μπάσκετ εκείνα τα ευλογημένα χρόνια.(Θυμηθήτε και κλάψτε..) Πήραμε μια μικρή γεύση χθες με τρείς αντεπιθέσεις.

Long Live Panionios !!

Costix είπε...

Γεια σου JON, η αληθεια ειναι οτι αν μπορουσε να παιξει απο την αρχη ο Λολο, θα εκανε παρτυ με την αμυνα του ΠΑΣ, που παραεπαιζε ψηλα. Θα βλεπαμε ακομα 2-3 γκολακια τουλαχιστον. Το τεταρο που του το ακυρωσε σαν οφσαιντ, μου λενε οσοι καθονταν στην 4 οτι δεν ηταν. Δεν βαριεσαι. Καλα και ετσι, και οπως λες θελει πολυ δουλεια ακομα. Περιμενω με αγωνια (και μεγαλη περιεργεια) το ματς με τον Βαζελο.
Λετε ???

lefterix είπε...

Μην αναλώνεστε σε αναλύσεις επι αναλύσεων γιά το χτεσυνό αποτέλεσμα παληκάρια μου...
Ας μην ήμουνα εγώ να προσεύχομαι εδώ στο Άγιο Όρος μέσα στην εκκλησία καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα,θα λέγατε άλλα σήμερα...(χα,χα,χα..)
Μπράβο Πανιωνάρα,κάθε μέρα και καλύτερη...

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

O Jon έγραψε: "Χαμηλοί τόνοι , συνεχής βελτίωση και ναι θα το πώ τεχνοκρατικό , μουντό , βορειοευρωπαικό στύλ του τύπου 'καλά καλά νικήσαμε αλλά πάμε παρακάτω γιατί έχουμε να διασχίσουμε κήπο με αγγούρια....".

Ετσι ακριβώς φιλαράκι. Αυτή είναι και η δική μου άποψη. Οταν "φώναζα" για λίγη υπομονή και πολύ στήριξη ήταν γι' αυτό.

Ο Φερέρα είναι εντελώς διαφορετικός χαρακτήρας, ας πούμε από τον Εβαλντ Λίνεν. Δεν θα πάει στη κερκίδα για χειροκρότημα, δεν θα πανηγυρίσει πολύ. Ακόμα με τους δημοσιογραφος στη καλύτερη είναι απόμακρος!!! Εγώ δεν τον θέλω για την κόρη μου. Θέλω να κάνει σωστά τη δουλειά στον πανιώνιο. να παίζουμε όπως χθες (και καλύτερα...), να μην βγάζουμε το χτικιό και να προωθήσει 3-4 μικρούς έτσι ώστε ο σύλλογος να εχει και μέλλον εκτός από παρών. Ζητάω πολλά;

Νομίζω το έγραψα πριν από λίγες μέρες. Κλασσικό βορειοευρωπαϊκό 4-4-2 θέλει να παίζει. Δεν είναι εύκολο με δεδομένο ότι π.χ. δεν έχει κλασσικό αριστερό χαφ τύπου Λόλο ή Ριέρα. Η έχει μεγάλο δίλημμα στα αμυντικά χαφ καθώς Νικολάου, Καστελιόνε κάνουν εξαιρετική βρώμικη δουλειά (με ΠΑΣ Ο Κάρλος έριξε κάτι κλωτσιές ξεγιρισμένες, κόβοντας τον ρυθμό του ΠΑΣ), ενώ δημιουργικά ο Κούμο είναι πολύ καλός, ενώ τα αμυντικά δεν είναι το φόρτε του.

Αρα ποιον να βγάλει από τους τρεις;

Ομως παλεύει, προσπαθεί, κάνει αλχημείες (Γουνδουλάκης αριστερό χαφ) και κυρίως διορθώνει και τα δικά του λάθη, αποκαθιστά αδικίες (π.χ. Κοντοές, Γουνδουλάκης, Λάτκα) και δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Χθες είδαμε μια ομάδα με σχέδιο στο ματς. Στο Α' ημίχρονο πίεση από την αρχή, ανάπτυξη κυρίως από τα πλάγια και σωστή αντίδραση στο γκολ του ΠΑΣ. Ηρθε το 2-1 και το σχέδιο στο Β' άλλαξε. Δώσαμε χώρο και τους κτυπήσαμε στις αντεπιθέσεις. Με Λόλο καλά θα κάναμε πάρτυ όπως έγραψε κάποιος...

Οσο για τα στημένα γίνεται εξαιρετική δουλειά. τα κτυπήματα του Τζαβέλα είναι μισό γκολ. αυτό είναι τυχαίο; Δεν έχει συμβάλει ο Φερέρα;

θα επαναλάβω ότι η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. και μαζί της βελτιώνεται-διορθώνεται και ο προπονητής. Δεν είναι κακό αυτό. Δλδ τι θέλαμε έναν προπονητή με εμμονές και κόμπλεξ που δεν αλλάζει την άποψή του και τελικά και η ομάδα πάει χάλια και αυτός (λογικά...) απολύεται;

Επιμένω ότι έχουμε καλό υλικό. Παίκτες υψηλής κλάσης (για το ελληνικό πρωτάθλημα) Λόλο, Ρεκόμπα, Μπόσκο, Ριέρα, Κούμο, μανιάτης. Καλούς εργάτες: Μπέλιτς, Κάρλος, Νικολαου, Τζαβέλας, Κοντοές, Λάτκα, Σκούφαλης, Γουνδουλάκης. Μέτριους αλλά φιλότιμους: Ομο, Σιόβα, Μπαρόνι. Νέους με μέλλον: Αναστασόπουλος, Σίμωσης, Ανδριόλας και ερωτηματικά: Κούκετς, Σμόγιε.

Και κάτι άλλο. Χθες όταν έβαλε το γκολ ο ΠΑΣ η "3" δεν σταμάτησε να τραγουδάει και να ενισχύει. Η ομάδα αντέδρασε και πέτυχε δυο γκολ σε οκτώ λεπτά κάτι που σπάνια κάναμε. Η ομάδα θέλει στήριξη. Ας βγάζουμε τον προπονητή που έχουμε μεσα μας (και πρώτος εγώ...) στα μπλογκ. Με ευπρέπεια και Πανιώνια αλληλεγγύη πάντα..

Για μένα ισχύει πάντα το: Νικάμε, προχωράμε...

Μάκης Δ.

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Τον 3χρονο γιό μου τον λένε Θάνο. Δεν ξέρετε πως περιμένω την ημέρα που θα τον βάλω μασκότ στο γήπεδο. Οπότε καταλαβαίνετε ότι χαίρομαι για την επιστροφή του Θάνου στο γήπεδο. Τον χαιρετώ...

Μάκης Δ.

re-la-re είπε...

Μάκη. Για πρώτη φορά τα λές σχεδόν καλά. Η απάντηση είναι απλή. Δεν παίζουμε 4-4-2. Αυτούς έχει αυτούς θα αξιοποιήσει. Χτες π.χ. δεν ήταν καθαρό 4-4-2 ούτε και 4-3-1-2.

Ο προπονητής πληρώνεται για να μην έχει εμμονές και να αξιοποιεί τους παίκτες που έχει. Οχι το καλοκαίρι να μοιράζει πάγκο σε παίκτες πριν καλά καλά τους δει. Οχι να αποφασίσει πριν δει το ρόστερ το σύτσημα που θα παίξει. Ο προπονητής το καλοκαίρι το χρησιμοποιεί για να γνωρίσει την ομάδα, και να δοκιμάσει σχήματα. Εμείς περάσαμε το ένα τέταρτο του πρωταθλήματος λες και παίζαμε φιλικά δοκιμάζοντας ποιοι παίκτες μπορούν να παίξουν και που.

Ο σινιορμεσσιέ Φερέρα μπορεί να είναι απόμακρος αλλά στις γκάφες είναι βέλγος.

Μάκη σκέψου μόνο ότι αν δεν έκαιγε κάρβουνο και είχε κάνει καλά τη δουλειά του το καλοκαίρι θα είχαμε 4-5 βαθμούς ακόμη και θα είμασταν στην τρίτη θέση. Απλά με τις μαλακίες του αδικεί και το υλικό που έχει και τον ευατό του.

Σκέψου μόνο ότι το 90% των προέδρων θα τον είχαν διώξει μετά το ματς με τον Αστέρα.

Ερώτηση: Αν στη τελική βαθμολογία έρθουμε 6οι και χάσουμε για 2 βαθμούς την Ευρώπη θα θεωρηθεί επιτυχία του προπονητή που μάζεψε αυτούς τους βαθμούς ή αποτυχία του γιατί απο δικές καλοκαιρινές μαλακίες δεν έχουμε τους 2 αυτούς βαθμούς;

Pav είπε...

Έχω καιρό να περάσω καλά στο γήπεδο όπωε χθές. Θυμάμαι την ανατροπή με Λάρισα (εποχές Λίνεν) και τρομοκράτη. Είμαι βέβαιος πως η ομάδα θα βρει το δρόμο της με τον καιρό.
Χαίρομαι που αυτοί οι πέτρινοι μήνες που περάσαμε εδώ και ενάμισι χρόνο, στο τέλος μας συσπείρωσαν σαν φιλάθλους και σαν ομάδα. Ομολογώ πως δεν απολάμβανα τους ιντερνετικούς τσακωμούς μεταξύ Μάκη και υπολοίπων. Με ηρεμία και σύμπνοια λύνονται όλα.
Χαίρομαι που βλέπω την άμυνα πιο δεμένη και ας μην κολλάει ο Όμο. Για κάποιον που δεν παίζει στη φυσική του θέση πάλι καλά. Τουλάχιστο παίζει και δεν είναι τραυματίας.
Χαίρομαι που βλέπω πίεση ψηλά.
Χαίρομαι που βλέπω Μπόσκο και Φανούρη να σκοράρουν
Δεν ξέρω πλέον πώς ο Άλβαρο θα χωρέσει σε αυτή τον ομάδα. Αξίζει να ρισκάρουμε και να επαναπρογραμματίσουμε την ενδεκάδα για χάρη του; Μου λείπουν οι περίτεχνες ενέργειές του αλλά δεν θέλω να μας χαλάει τη συνταγή.

zamis είπε...

Προς το παρον,ας δουνε σοβαρα το Αγρινιο.Το γηπεδο θα ειναι τιγκα και ειναι γι'αυτους το ματς της χρονιας.Πιστευουν οτι μπορουν να μας κερδισουν,το ματς θελει μεγαλη προσοχη απ'ολες τις αποψεις.

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

@ Pgss1890 "Ερώτηση: Αν στη τελική βαθμολογία έρθουμε 6οι και χάσουμε για 2 βαθμούς την Ευρώπη θα θεωρηθεί επιτυχία του προπονητή που μάζεψε αυτούς τους βαθμούς ή αποτυχία του γιατί απο δικές καλοκαιρινές μαλακίες δεν έχουμε τους 2 αυτούς βαθμούς;".

και γιατί να φταίει στο φινάλε ο Φερέρα και όχι ο Ρεκόμπα που στη Λιβαδειά, όχι μόνο χάνει το πέναλτι, αλλά στο Α' ημίχρονο χάνει τουλάχιστον τρεις κλασσικές ευκαιρίες;

Στο ποδόσφαιρο "αν" δεν υπάρχουν. Με τον Αστέρα κάθε ευκαιρία που χάναμε στο Α' ημίχρονο, τρώγαμε γκολ στην αντεπίθεση.

Ολοι οι προπονητές επιλέγουν ποιους θέλουν βασικούς και ποιους για τον πάγκο.

Να σου θυμίσω ότι ο χερ Λίνεν δεν γούσταρε καθόλου τον Φερνάντεζ τον οποίο και έδιωξε τελικά; θες επίσης αν σου θυμίσω τη περίπτωση Τσκιτισβίλι; Στους πρώτους 6 μήνες όλοι έλεγαν ότι πρόκειται για μεγάλο παλτό. στο Β' γύρο όμως έκανε παπάδες και τον παρακαλάγαμε να μείνει. λλη περίπτωση ο Ενσαλίβα. Για δεξί μπάκ τον πήραμε, αλλά αμυντικό χαφ έπαιξε με μεγάλη επιτυχία.

Οι προπονητές έχουν να διαλέξουν από 24 παίκτες τους καλύτερους κατά τη γνώμη τους. Στη πορεία αλλάζουν γνώμη και πολύ καλά κάνουν...

Για το συστημα συμφωνω. Είναι ένα περίεργο 4-2-2-2!!! Μάλον μόνο ο Φερέρα το υποστηρίζει...

Μάκης Δ.

IWN1998 είπε...

Νομίζω ότι ορισμένα σχόλια του κου Διόγου είναι κάπως υπερβολικά ή θα ονόμαζε καλύτερα όχι με σταθερή βάση.

Πχ το σχόλιο ότι ο Εμίλιο Φερέρα δεν έχει εμμονές.
Θα ήταν χρήσιμο να ξέραμε αν προχωρούσε σε χρησιμοποίηση Λάτκα και Κοντοέ αν δεν έβγαιναν τα λευκά μαντήλια και δεν γινόταν η εφ' όλης της ύλης συνδιάσκεψη εκείνη την Κυριακή, μετά το ματς με Αστέρα.

Επίσης κε Διόγο, όχι μόνο χθες ούτε η 3 ούτε η 2 σταμάτησε να ενισχύει την ομάδα με το γκολ του ΠΑΣ αλλά αν θυμάστε ούτε και με τον Αστέρα το είχε κάνει όταν προηγήθηκε ο Αστέρας στο πρώτο γκολ. Και στο ματς με τον Ατρόμητο, δευτεριάτικα και σε εργάσιμη ώρα, αφήσαμε τις δουλειές μας και ήρθαμε δίπλα στην ομάδα. Καμμιά δικαιολογια δεν πρέπει να υπάρχει σχετικά με τη στήριξη της ομάδας παρ' όλες τις αντιθέσεις που υπήρχαν με τις επιλογές του προπονητή.

Το ότι ο προπονητής εκμεταλλεύτηκε τις διακοπές του πρωταθλήματος και έχει κάνει διορθωτική δουλειά είναι σαφέστατο, δεν είμαι όμως σίγουρος για το πόσο δουλεμένη ήταν τελικά η ομάδα στη θερινή της προετοιμασία. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι ο Φερέρα εν γένει σαν προπονητής φαίνεται να φτιάχνει ομάδες που βρίσκουν τον εαυτό τους κάπως αργότερα από την έναρξη των αντιστοίχων πρωταθλημάτων και αυτό το έχει πληρώσει σε διάφορες περιπτώσεις στην καρριέρα του. Πολύ πιθανό, αν ισχύει κάτι τέτοιο, να δικαιώνει τον Πρόεδρο, που έκανε υπομονή και τη ζήτησε απ' όλους μας.

Αυτά και καλή συνέχεια και όσο για το Αγρίνιο που λέει και ο Zamis, πρέπει να μη ρισκάρουμε όσους παίκτες έχουν προβλήματα και να επιδιώξουμε τη λεγόμενη "επαγγελματική" νίκη.

IWN1998 είπε...

κε Διόγο δεν πρόλαβα το νέο σας σχόλιο προς Pgss1890.

Νομίζω ότι στη Λειβαδιά προπονητής ήταν ο κος Φερέρα και είδε έναν "σκασμένο" από το τρεχαλητό Ρεκόμπα να πηγαίνει ξεψυχισμένος να κτυπήσει το πέναλτυ. Θα μας πείτε αν ως όφειλε έδωσε εντολή να κτυπήσει κάποιος άλλος το πέναλτυ ή κάθησε απλά στον πάγκο του;

Και κάτι άλλο. Δεξι μπακ παίζει και αμυντικό χαφ. Δεξί μπακ, 1.70 με τακούνια πρέπει να υπερβάλλει πολύ τον εαυτό του για να παίξει σέντερ μπακ...και κάποια στιγμή πρέπει το συγκεκριμένο παίκτη να τον λυπηθεί και ο προπονητής και ο σύλλογος και να του δώσει τη θέση που μπορεί να παίξει στην καρριέρα του.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

@IWN1890

Θα επιμείνω λοιπόν και θα σου πω ότι ναι ο Φερέρα δεν έχει εμμονές. Γιατί αν είχε οι Κοντοές & Λάτκα δεν θα έπαιζαν παρά μόνο όταν δεν θα υπήρχαν άλλοι. Και μιλάω σοβαρά.

Ο Φερέρα σχεδίασε την άμυνα με Σμόγιε, Σιόβα στο κέντρο. Εδω θα σας θυμίσω ότι πήραμε πίσω τον Σιόβα γιατί ο Νιόπλιας που θα αναλάμβανε την ομάδα το καλοκαίρι τον ήθελε για στόπερ, όπως στην εθνική ελπίδων.

Ο Σμόγιε δεν εχει παίξει ακόμα, ο φερέρα ήθελε τον Κοντοέ για δεξί μπακ, επέλεξε τον Ομο που έπαιζε κατά διαστήματα στο Αιγάλεω στόπερ. Το δίδυμο Ομο - Σιόβα δεν πήγε καλά και στην τέταρτη αγωνιστική το άλλαξε. Που είναι η εμμονή; Καμία κερκίδα δεν επέβαλε κανέναν παίκτη. Οπως και η κερκίδα δεν κράτησε τον Ντάριο. Για να μην ξεχνιόαμστε!

Ο Φερέρα δεν είναι αλάνθαστος. Απλά εγώ είχα και έχω την άποψη ότι ο προπονητής θέλει το χρόνό του.

Για τον κόσμο θα πω ότι οι Πάνθηρες μέσα στο γήπεδο στηρίζουν και δεν μουρμουράνε. Εβγαλαν μια ανακοίνωση όπου εξέφρασαν τις απόψεις του κτυπώντας "καμπανάκια" , αλλά μέσα στο γηπεδο μόνο φωνή και "Πανιώνιος". Δεν ισχύει αυτό για όλους. Ετσι δεν είναι;

Μάκης Δ.

IWN1998 είπε...

Αρχίζουμε πάλι νομίζω την καχυποψία για το αν μουρμουράμε ή όχι.
Δεν θα επεκταθώ γιατί είμαι ο πρώτος που δεν θεωρώ σκόπιμες αυτές τις "αναμετρήσεις" Πανιώνιας συμπεριφοράς.

Επίσης το παράδειγμα με Φερναντέζ δεν έχει καμμιά σχέση με την τωρινή κατάσταση γιατί όπως ανέφερα δεν είναι μόνο η εξέδρα και τα λευκά μαντήλια αλλά και ολόκληρο ΔΣ που έγινε και πήρε 7 και τόσες ώρες, δηλαδή η παρέμβαση του ίδιου του Προέδρου.

Όσο για τα μπακ, τα έχουμε ξαναπεί... Αν ο Φερέρα κε Διόγο ήθελε Σμόγιε και Σιόβα και κτύπησε ο Σμόγιε τότε είχε πανομοιότυπο καλασσικό σέντερ μπακ να βάλει, το Λάτκα και όχι τον Όμο που έπαιζε περιστασιακά τη θέση στο Αιγάλεω πριν κάποια χρόνια.

Τώρα να καταναλίσκουμε φαιά ουσία για το αν έχει ή όχι εμμονές ο κος Φερέρα δεν αξίζει και τον κόπο.
"Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε" (¨Λουΐτζι Πιραντέλο).

Πάμε γι'΄άλλα.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Μα αγαπητέ και ο Λάτκα ήταν τραυματίας στην αρχη τη σεζόν. Τι να κάνουμε;

Δεν είναι καχυποψία. Κάποιοι μουρμουράγανε και χθες. Δεν είναι η πλειοψηφία, αλλά στο 2-1 κάποιοι δεν έλεγαν ότι κοιμάται ο Φερέρα και δεν βοηθάει την ομάδα; Εγώ δεν λεω ότι ολος ο κόσμος δεν στηρίζει την ομάδα. Απλά είπα ότι οι Πάνθηρες μόνο στηρίζουν. Αυτό! Και δεν το λεω με αιχμές για κανέναν...

Δεν είμαστε σε αντιπαράθεση. απλά ανταλλάσουμε απόψεις και ενιοτε διαφωνούμε δεν είναι κακό.

Οσο για Φερνάντεζ, σόρυ αλλά αν ο Φερέρα κατά την απόψη σου έχει εμμονές, ο Λίνεν με τον Ντάριο δεν είχε που τον ανέφερε σχεδόν σ' όλες τις σ/τ; Βλέπω άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Φιλικά πάντα...

Το θέμα μας δεν είναι τι έκανε ο Λίνεν ο οποίος αποτελεί παρελθόν. Το θέμα είναι ότι είμαστε στην 8η αγωνιστική και ο Φερέρα έχει ακούσει τόσα όσα κανένας άλλος προπονητής. Δικαιολογημένα; Ας πούμε ναι.

Αλλά τώρα που η εικόνα της ομάδας διορθώνεται με το παίζουμε τσάμικο και λέμε, ο Φερέρα παραμένει κακός, αλλά διορθώνεται γιατί του κουνάγαμε λευκά μαντήλια. Είναι άδικο και για τον προπονητή και για τους παίκτες που δουλευουν μαζί του.

Μάκης Δ.

Steve είπε...

Τελικά αυτό το περίπτερο μπροστά στο τυροπιτάδικο πρέπει να έχει ωραίες καραμέλες, βρε παιδί μου. Ένα χρόνο τώρα κάποιοι περιξ της ΠΑΕ, τις αγοράζουν χονδρική.

zouri1 είπε...

θα γινω και εγω γκρινιαρης.Απεναντι μας ειχαμε μια ομαδα β-γ εθνικης και στο β ημιχρονο εκει κοντα στο 70 αρχισαν να ανεβαινουν οι Γιανιωτες.Και ο φερερα?δν ειδε οτι κουραστηκαν αρκετοι ή δεν τραβουσαν?(καστελιονε).Τι εκανε ?τιποτα.
αν ειχαμε καμια σοβαρη ομαδα απεναντι μας και μας ισοφαριζε τι θα καναμε?
δεν πρεπει να ξεγελαστουμε με το 3-1.
Ο φερερα δεν βοηθαει την ομαδα με αλλαγες.Kai αυτο το εχουμε αναγκη

IWN1998 είπε...

Σε δικό σας σχόλιο κε Διόγο προ μερικών εβδομάδων αναφέρατε ότι ο κος Φερέρα διάλεξε τον Όμο απο το Λάτκα, γιατί δεν ήθελε μαζί με το Σιόβα δυο ψηλόκορμα μπακ. Τι να πιστεψουμε, εκείνη τη δήλωση ή αυτή ότι ο Λάτκα ήταν τραυματίας στην έναρξη της σεζόν.

Εγώ κε Διόγο κάθομαι στη 2 και όχι στα τέως υβριστικά και στη 5 και εκεί που ήμουνα εγώ η μόνη γκρίνια που έγινε από κάποιους ήταν όταν βλέπαμε στο Β' μέρος να μας έχουν πάρει τα Γιάννενα το κέντρο και να έχουμε τον Μπόσκο κατακουρασμένο και το Φανούρη σε μια παρόμοια κατάσταση και να μη γίνεται αλλαγή. Αλλά και πάλι κανένας δεν έκανε καμμιά έντονη αποδοκιμασία γύρω μου. Αν σας πείραξε αυτού του είδους η μουρμούρα, μάλλον υπάρχει μεγάλη ευαισθησία γιατί αυτά γίνονται σε κάθε αγώνα σε όλα τα γήπεδα του κόσμου και δεν συνιστούν αποδοκιμασία του προπονητή αλλά υγιή αντίδραση όσων βλέπουν ένα αγώνα και το ζουν. Και βλέπουν ποδόσφαιρο όταν έρχονται στο γήπεδο...

Όσο για τα περί Λίνεν να τα πείτε σε αυτούς που τον υποστηρίζουν τυφλά και όχι σε μένα που έχω ιστορία αυστηρής κριτικής του.

Τσάμικο δεν ξέρω να χορεύω, μόνο καλαματιανό...Ναι και οι τυρόπιτες είναι πολύ καλές στο τυροπιτάδικο, οι καραμέλες στο περίπτερο δεν ξέρω.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Αγαπητέ IWN1890 όταν πήρε τη μπάλα ο Αλβαρο θα μπορούσε ο Φερέρα να του πει να μην κτυπήσει το πέναλτι; Και αν το κτύπαγε κάποιος άλλος και το έχανε όλοι (και εσύ...) θα έλεγαν γιατί δεν το κτύπησε ο Τσίνο.

Κάνεις λάθος στο Αιγάλεω έπαιξε πάρα πολλά ματς στόπερ. Οσο για το ύψος του ο Κοντοές είναι πιο ψηλός; και με την ευκαιρία αν ο ομο έκανε το λάθος που έκανε ο Κοντές με τον Ατρόμητο και προήλθε το πέναλτι θα τον είχμαε κρεμάσει. Σωστά;

Μάκης

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Αγαπητέ IWN1890 πολύ επί του προσωπικού παίρνεις κάποια πράγματα. Εγώ δεν αναφέρομαι σε εσένα. Ούτε καν σε γνωρίζω. Γενικά μιλάω όταν αναφέρομαι στον κόσμο.

Σε παρακαλώ μην δημιουργείς κλίμα χωρίς λόγο.

Επίσης λίγο το ύφος που μου απευθύνεσαι. Εγώ δεν απολογούμαι για τον Φερέρα. Δεν είμαι οφερέρα. Την άποψή μου γράφω γι' ατά που κάνει ο Φερέρα. Μην τρελλαθούμε.
Σε παρακαλώ...

Οσο για τις καραμέλες εμένα μ' αρέσουν και οι τυρόπιτες και οι καραμέλες. Αυτό δεν αλλάζει ότι τον Ντάριο τον εδιωξε ο Λίνεν από τον Πανιώνιο. Γιατί οι καραμέλες είτε ελληνικές, είτε βελγικές, είτε γερμανικές πάντα είναι καραμέλες. Σωστά;

@ zouri1

Eγραψες: "Εκει κοντα στο 70 αρχισαν να ανεβαινουν οι Γιανιωτες.Και ο φερερα?δν ειδε οτι κουραστηκαν αρκετοι ή δεν τραβουσαν?(καστελιονε).Τι εκανε ?τιποτα"

Μα αγαπητέ στο 72 βάλαμε το γκολ και μέχρι εκείνο το λεπτό ο ΠΑΣ δεν έχει κάνει φάση. Τι αλλαγή να κάνει;

"Αν ειχαμε καμια σοβαρη ομαδα απεναντι μας και μας ισοφαριζε τι θα καναμε?"

Και αν ο Κοντοές είχε δώσει στο 48 σωστά τι μπάλα θα είχε γίνει 3-1 από τότε και ίσως το σκορ να ήταν αστρονομικό. Με αν δεν γίνεται κριτική...

"Δεν πρεπει να ξεγελαστουμε με το 3-1".

αυτό είπε και ο Φερέρα...

"Ο φερερα δεν βοηθαει την ομαδα με αλλαγες.Kai αυτο το εχουμε αναγκη"

Ο Εστογιανόφ που μπήκε αλλαγή δεν βοήθησε; Γιατί να κάνει άλλαγή όταν στο 87 βγαίνουν στην αντεπίθεση τζαβέλας, φανούρης, Ριέρα, Κούμο, Λόλο; Γιατί καπάκι Λόλο δίνει σε Ριέρα ο οποίος κα΄νει λάθος και δεν δίνει στον αμαρκάριστο Κούμο;

Να το σκίσουμε στη κριτική τον Φερέρα, αλλά να πούμε και τα σωστά.

Δλδ χθες νίκησαν οι παίκτες και ο φερ΄λερα δεν έκανε αλλαγές; Καλοπροαίρετα ρωτάω

Μάκης

IWN1998 είπε...

Δεν έχω καμμιά διάθεση να φάω ... Όμο. Μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής, είναι και πολύ φιλότιμο παιδί, αλλά δεν είναι σέντερ μπακ, δεν τον πήραμε για σέντερ μπακ και τον καταστρέφουμε βάζοντάς τον να παίζει σε αυτή τη θέση. Και το μέλλον θα δείξει ποιοι κάνουν καλό στον παίκτη και ποιοι όχι. Ο παίκτης αυτός όταν έπαιξε σέντερ μπακ σε άλλες ομάδες ήταν επιρρεπής σε τραγικά σφάλματα. Είστε δημοσιογράφος και μπορείτε να βρείτε όλα τα στοιχεία. Και το ότι έπαιζε τη θέση στην ομάδα που υποβιβάστηκε κακήν κακώς πριν μερικά χρόνια από Α και Β Εθνική ή και πέρυσι στον Ηλυσιακό, δεν αποτελεί και κάποιο ασφαλές κριτήριο.
Και στα σωματικά χαρακτηριστικά δεν είναι μόνο το ύψος. Είναι και το εκτόπισμα και η δύναμη. Και εγώ μίλησα για Λάτκα και όχι για Κοντοέ.

Όσο για το πέναλτυ του Ρεκόμπα, εγώ ξαναρωτάω, έκανε κάποια κίνηση ο προπονητής σχετικά με το ποιός θα το κτυπήσει; Αν όχι τότε έχει και αυτός το μερίδιο των ευθυνών του. Οι απαντήσεις με το αν και τι και πως είναι υποθέσεις και σοφιστείες. Ο προπονητής πρέπει να παίζει το ρόλο του σε κάθε περίπτωση και όχι να κάνει πολιτική, τι θα γίνει και τι θα πουν. Ο Ρεχάγκελ με την Εθνική όταν δεν ήθελε να κτυπήσει το πέναλτυ ο Σαμαράς σηκώθηκε από τον πάγκο και φώναζε σαν γαϊδούρι. Το κτύπησε μεν ο Σαμαράς τελικά αλλά αν δεν το 'βαζε, τι θα λέγαμε, ότι φταίει ο Ρεχάγκελ που τον άφησε ή μόνο ο Σαμαράς;

re-la-re είπε...

Ρωτάμε για Φερέρα μας απαντάνε για Λίνεν.

Οταν διώχνεις καποιον Μάκη φέρνεις κάποιον καλύτερο, εγω έτσι ξέρω ότι κάνεις.

Απαντήσεις: α) Ο προπονητής της Ελπίδων είπε πριν το τελευταίαο ματς ότι μπορεί να πάιζει ο Σιόβας σεντερ μπακ αλλά τον θέλει για χαφ.

β) Θέλουμε μια ξεκάθαρη απάντηση για την καλοκαιρινή προετοιμασία. Γιατί ο Φερέρα δεν έκανε αξιολόγηση του υλικού που είχε.

γ) Το ο κάθε προπονητής βάζει όποιους θέλει δεν συνάδει με το ότι μετά από 7ωρο η κατ' άλλους 9ωρο ΔΣ άλλαξε τακτική.

δ) δεν μπορώ να ακούω να μου λέει πόσο καλά πηγε ο Λάτκα και ο Κοντοές όταν ένα καλοκαίρι ολόκλη4ρο που έπρπε να τα δει αυτά κοιμότανε.

ε) Φίλαθλοι του Πανιωνίου είναι και στην 4 που πληρώνουν τα 300σαρια και στην 7 που πληγρώνουν τα τρακοσάρια και στη 2 αλλά και στην 3 με τα κατοστάρια. Αν εσείς βλέπετε μόνο τους τελευταίους πρόβλημα σας. Καιρός όμως είναι να σταματήσετε αυτή τη διχαστική συμπεριφορά του στυλ : Οι Πάνθηρες και όλοι οι άλλοι.

στ) Ο Ρεκόμπα έκανε ένα λάθος σε ένα παιγνίδι, ενώ ο σινιορμεσσιέ δεν ήξερε καν τ πάικτες έχει. Δεν είναι το ίδιο πράγμα.

Αν μου απαντήσετε θα ήθελα μια ξεκάθαρη απάντηση για το καλοκαίρι αυτό που δεν θα έχει ίχνος Λίνεν (δηλαδή τι έκανε σε μια ολόκληρη προετοιμασία ο σινιορμεσσιέ και δεν αξιολόγησε το υλικό του).

zouri1 είπε...

μακη,απο την αρχη του β ημιχρονου καποιοι παικτες δεν ειχαν δυναμεις ή δεν ηταν σε καλη μερα.Θεωρω οτι ακομα και ο Κουμο χθες δεν ηταν το ιδιο καλος οσο αλλες φορες.Εκει θεωρω οτι χρειαζοταν η ομαδα καποιες αλλαγες.Εξελλου για αυτο σου δινουν το δικαιωμα της αλλαγης.Για να διορθωσεις καποια πραγματα.Αν εσυ εχεις αλλη αποψη με χαρας να την ακουσουμε.Εγω το ξαναλεω οτι η ομαδα ηθελε αλλαγες στο β ημιχρονο.Απλα ειμασταν τυχεροι που ειχαμε απεναντι τα Γιαννενα.
Θεωρω οτι ο φερερα ειναι λιγος για την ομαδα και το λεω τωρα μετα απο νικη.
Ο ομαδα μας ειναι πολυ πιο δυνατη απο οσο θελει ο φερερα.
Αν εσυ εχεις αλλη αποψη σεβαστη και η δικη σου αλλα κανενος δεν ειναι η μοναδικη και η σωστη.
Αποψη εκφραζω εγω ,αποψη εκφραζεις ακι εσυ.
Οι θεοι και οι μοναδικοι εχουν τελειωσει.

REDinBLUE είπε...

Απο την Καθημερινη της Κυριακής (25/10):

ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ
Ο Αλβάρο Ρεκόμπα, όσο αγαπητός και συμπαθής και αν είναι στους οργανωμένους και μη φίλους του Πανιωνίου, με τις δηλώσεις που έκανε πριν από δύο εβδομάδες για τη μεταμέλεια της απόφασης του να παίξει και δεύτερο χρόνο στην Ελλάδα και στον Πανιώνιο, βρίσκεται ήδη με το ένα....πόδι εκτός της "κυανέρυθρης" ομάδας. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Η "Κ" χωρίζει να κομίζει γλαύκα πρωτοτυπίας, είχε τονίσει από τα μέσα της περσινής περιόδου οτι ο Ουρουγουανός, όσο κι αν θέλει να βοηθήσει την ομάδα , δε μπορεί για λόγους υγείας. Αυτή η διαπίστωση γινόταν από την κόπωση του μετά τη χρησιμοποίηση του στα πρώτα 60 λεπτά των αγώνων που ήταν βασικός και από την αργή επανένταξη του στις προπονήσεις μετά τους αρκετούςτραυματισμούς που είχε.

ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ
Ο Ρεκόμπα "βγήκε στη γύρα", για να βρει άλλη ομάδα, όταν ο Τσακίρης του πρότεινε μείωση αποδοχών στο δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του. Ουδεμία ενδιαφερόμενη ομάδα βρέθηκε. Και επέστρεψε στον πανιώνιο, στον οποίο ο Τσακίρης παρουσίασε το όλο θέμα ως μια μεγάλη επιτυχία. "Ο Τσίνο θα είναι μαζί μας ξανά!" κι άλλα τέτοια πομπώδη που "πουλάνε", αλλά από ουσία μηδέν. Γιατί ο Ρεκόμπα θέλει, αλλά δε μπορεί και ίσως να μπορούσε αν ήθελε πραγματικά. Αλλά ούτε το ένα συμβαίνει ούτε το άλλο και μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο θα αποτελέσει παρελθόν. Δυστυχώς, όχι και τόσο ένδοξο, παρά τη χαρά που πρόσφερε ο ερχομός του στη Νέα Σμύρνη.

Ανώνυμος είπε...

Το ζητούμενο για μένα είναι η δημιουργία μιας ομάδας που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο για το λόγο αυτό δεν στέκομαι στα αποτελέσματα ούτε στα επιτυχημένα ούτε στα αποτυχημένα παρά μόνο στην εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι το κριτήριο. Λόγω κοινωνικής υποχρέωσης δεν έχω άποψη για τον χθεσινό αγώνα ώστε να είμαι σε θέση να διαπιστώσω κάποια βελτίωση. Το σίγουρο είναι ότι άλλαξε η ψυχολογία και από εκεί που δεν έμπαινε μέσα με τίποτε τώρα βάζουμε με το τίποτα. Επίσης σίγουρο είναι ότι έχουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ παρά τις ελλείψεις και οι ομάδα πρέπει να παίζει ποδόσφαιρο ανάλογο των παικτών που έχει. Συγκρίνοντας το υλικό μας με άλλων ομάδων είναι δικαιολογημένο να ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ…..σίγουρα μεγαλύτερες από την έβδομη, όγδοη θέση.
Επιπροσθέτως πρέπει να διαπιστώσει κανείς το θετικό γεγονός ότι υπάρχει πάθος και θέληση για διάκριση από μέρους των παικτών, ο καθένας παλεύει για τους δικούς του λόγους αλλά όλοι παίζουν με πάθος.
Οι συγκυρίες είναι πολύ καλές για τον Πανιώνιο.
Διοικητική σταθερότητα (πόσες ομάδες την έχουν?)
Καλοί παίκτες (πόσες ομάδες έχουν το υλικό του Πανιωνίου?)
Κόσμος που δεν είναι πολύς αλλά στέκεται δίπλα στην ομάδα
Μπορεί να μου απαντήσει κανείς γιατί η όγδοη θέση θα είναι πετυχημένη?

IWN1998 είπε...

Το ύφος μου είναι τυπικότατο και ευγενέστατο και δεν κατανοώ το σχόλιο σας κε Διόγο. Και εγώ συζήτηση κάνω και ερωτήσεις βάζω και απαντήσεις δίνω και μάλιστα προσπαθώ ν' απαντώ με άμεσο τρόπο και όχι να φέρνω το θέμα σε πλαίσια που συμφέρουν τις απόψεις μου. Και εν πάση περιπτώσει που είπα εγώ για Λίνεν και μου απευθύνετε αναφορές περί Λίνεν και Φερναντέζ κλπ;
Όσο για τα τσάμικα, εσείς τα αναφέρατε και εγώ ανταπάντησα.
Να μιλήσω και εγώ για το ύφος που υποδηλώνουν τα τσάμικα; Για τις δε καραμέλες, έκανα λίγο χιούμορ στο σχόλιο του Steve και όχι σε σας.

Εφόσον σας ενοχλεί το ύφος μου, δεν συνεχίζω. Δεν θέλω να δημιουργήσω κανένα κλίμα. Εξ άλλου νομίζω είναι σαφείς οι θέσεις του καθενός.
Και για τον κο Φερέρα, το να λέμε ότι έκανε λάθη πριν και έχει τώρα πιο ορθολογική αντιμετώπιση της ομάδας και έχει δουλέψει στο μεσοδιάστημα ώστε να βλέπουμε βελτίωση και να παίρνουμε αποτελέσματα δεν είναι κατάκριση, είναι μια εικόνα που πολλοί πιστεύουν ότι αντανακλά την πραγματικότητα. Το να προσπαθούμε να δικαιολογούμε τα πάντα με σοφιστείες δεν ωφελεί κανένα.
Να 'στε καλά και να με συγχωρείτε για το ύφος μου.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

@pgss1890

Κανένας Λίνεν δεν υπάρχει στις απαντήσεις μου. Εφερε ένα παράδειγμα σχετικά με το αν εχει εμμονές ο Φερέρα. H περίπτωση Λϊνεν Φερνάντεζ είναι κλασσική περίπτωση εμμονής προπονητή προς παίκτη. Δεν είχε μόνο θετικά ο Λίνεν, είχε και κάποια αρνητικά. Ετσι δεν είναι;

Για όλα τα άλλα αγαπητέ pgss1890 έχω απαντήσει πάμπολες φορές.

Τι θέλεις να ακούσεις; Οτι ο Φερέρα έκανε λάθος αρχικές επιλογές; Τις έκανε γι' αυτό και η ομάδα είχε κακό ξεκίνημα.

Τις διόρθωσε; Τις διορθώνει συνεχώς και η ομάδα βελτιώνεται!

Να τον διώξουμε γιατί διόρθωσε τα λάθη του; Να τον διώξουμε. Τι να σου πω...

Ομως είναι ο πρώτος ή ο τελεταίος προπονητής πο αλλιώς κτίζει μια ομάδα και αλλιώς του βγαίνει;

Οσο για τους οπαδούς το ξαναγραφώ. Οι Πάνθηρες δεν μουρμουράνε ποτέ. Οτι και αν σημαίνει αυτό.

Αντίθετα με εμένα που όχι απλά μουρμουράω αλλά οποιος δει ματς μαζί μου νομίζει ότι ο προπονητής και οι παίκτες μου έχουν σκοτώσει τον πατέρα....

@ zouri1

Προφανώς και ο καθένας έχει την άποψή του. Εγώ δεν θεωρώ ότι ο Εμίλιο είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου. Ομως του αναγνωρίζω την προσπάθεια να βελττιώσει την ομάδα, όπως του έχω καταλογήσει λάθη σε επιλογές παικτών και στο στήσιμο της ομάδας.

@nk99

Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο από το καλοκαίρι ότι ο Πανιώνιος προσπαθεί να φτιάξει μια νέα ομάδα. Προσπαθεια που δεν είναι καθόλου εύκολη καθώς παράλληλα πρέπει να έχεις αξιοπρεπή πορεία και να είσαι στις πρώτες θέσεις, δλδ εξάδα.

Μάκης

REDinBLUE είπε...

Ρε παληκάρια δεν κουραστήκατε να ασχολείστε με το αν ο Φερέρα είναι καλός προπονητής ή όχι, με το αν ο Όμο μπορεί να παίζει κεντικός αμυντικός ή όχι???? Οσο γνωρίζω από ποδόσφαιρο (λέμε τώρα), αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι στην ουσία αυτοί που βρίσκονται στην εξέδρα μόνο υποθέσεις μπορούν να κάνουν, τίποτα άλλο. Το να μπορέσεις να δεις καθαρά και αντικειμενικά την ομάδα σου μου είναι κάτι το αδιανόητο, γιατί κυριαρχεί το συναίσθημα...

ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ FOREVER ΑΔΕΡΦΙΑ

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Αγαπητέ IWN1890 δεν θέλω να σταματήσουμε το διάλογο. Απλά ορισμένες φορές που απευθύνονται ερωτήσεις σε ύφος, να το πω, επιτακτικό. Στυλ :"Ξέρεις λέγε...".

Προς θεού. Δεν έχω τίποτα με κανέναν. Απόψεις ανταλλάσουμε και πραγματικά όπως έχετε καταλάβει είμαι τύπος των... απόψεων. Ακόμα και όταν γρλαφω και εγώ καμιά μαλακία παραπάνω...

Επίσης το τσάμικο δεν πήγαινε σε σένα. Γενικό ήταν...

ΟΚ; Δεν θέλω παρεξηγήσεις. Please...

Μάκης

IWN1998 είπε...

No problem. Απλά δεν έχω κάτι άλλο να πω και όπως έλεγε προ ημερών και ο Μιχάλης ο Λαδόπουλος ας μη το γκαντεμιάσουμε τώρα που πήραμε τα πάνω μας.
Ναι, δεν είναι και το καλύτερο όποτε συμμετέχετε σε συζητήσεις του blog να σας κάνουμε "ανάκριση" αλλά υπάρχει η ψυχολογία του πιο επίσημα συνδεδεμένου με την ομάδα και εμάς των άλλων.

Ανώνυμος είπε...

Kαλούμαστε δηλαδή να εμπιστευθούμε ένα προπονητή που είδε τα λάθη του αφού τα είδαν πρώτα οι φίλαθλοι, οι δημοσιογράφοι και η διοίκηση η οποία μάλιστα φαίνεται ότι του τα υπέδειξε…
Κάποια στιγμή θα καταλάβει ότι χρειάζονται και οι τρεις αλλαγές και αν δεν το καταλάβει θα του υποδειχθεί…όχι γιατί το λένε οι προπονητές της εξέδρας αλλά γιατί κάνουν τρεις αλλαγές όλοι οι κανονικοί προπονητές του ποδοσφαίρου…οι οποίοι πολύ θα χαιρόντουσαν λόγω του εξαντλητικού ρυθμού που παίζεται το σύγχρονο ποδόσφαιρο να έχουν δικαίωμα και για άλλες…

zouri1 είπε...

pes ta nk99.Ετσι απλα ειναι τα πραγματα.Καμια ομαδα δεν μπορει να εχει ολους τους παικτες ξεκουρσατους μεχρι το 90.Παντα κανει καλοτο φρεσκαρισμα

re-la-re είπε...

Μάκη το ζουμί το ειπε ο nk99. Ο Φερέρα έχει χάσει την εμπιστοσύνη μας γιατί δεν έκανε τη δουλειά του το καλοκαίρι.

Κανείς μας δεν ήθελε ο Φερέρα να αποτύχει. Πρακτικά απέτυχε, και αν δεν ήταν ο εγωισμός του Τσακίρη θα είχε φύγει από την ομάδα. Αυτό είναι μια αλήθεια που δεν μπορεί να την αρνηθεί κανείς.

Η εμπιστοσύνη άμα χαθεί ξανακερδίζεται πολύ δύσκολα. Ο Φερέρα λοιπόν θα κουβαλά την ρετσινιά αυτού που στο ματς με τον Εργοτέλη προτίμησε τον Μπαρόνι από τον Φανούρη. Αυτού που γενικά στην αρχή της χρονιάς είχε απαξιώσει αυτούς που έπαιζαν πέρσι στην ομάδα.

Διαβάζω ότι έχουμε μια νέα ομάδα. Γιατί; Μπέλιτς, Κοντοές, Μανιάτης, Λάτκα,Τζαβέλας, Κουμ, Νικολάου, Φανούρης, Εστογιάνωφ και Ρεκόμπα έπαιζαν και πέρσι. Νέοι είναι Ο Καστελιόνε, Ο Ριέρα, ο Μπαλαμπαν, Ο Ομο και οι πιτσιρικάδες. Γιατί λοιπόν νέα ομάδα; Γιατί θα πρέπει να απαξιώσουμε όσους έπαιζαν τα προηγούμενα χρόνια;

Η λογική λέει ότι στηριζόμαστε στην περσινή ομάδα και διορθώνουμε τα κενά της, όχι πετάμε δίκαιους και άδικους στον Καιάδα και αρχίζουμε από την αρχή.

re-la-re είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
re-la-re είπε...

Λοιπόν επειδή βαρέθηκα την όλη συζήτηση και τον όλο χορό γύρω από το νερό χωρίς να βρέχουμε τα πόδια μας θα πω ξεκάθαρα την άποψη μου.

Το γεγονός ότι ο Φερέρα δεν χρησιμοποίησε τη λογική που έλεγε ότι ξεκινάς από τον περσινό κορμό για να χτίσεις την ομάδα προσθέτοντας νέους σημαίνει ότι ένα από τα δύο παρακάτω πράγματα συμβαίνουν:

α) Η ότι είναι ακατάλληλος για την ομάδα γιατί δεν μπορεί να διαχειριστεί το υλικό που έχει στα χέρια του.
β) Η ότι είχε εντολές από την διοίκηση να προχωρήσει στην σταδιακή απομάκρυνση όλων όσων συνδέονταν με την 3 ετη γερμανική εποχή.

Δεν ξέρω ποια από τις δύο εκδοχές είναι σωστή, όποια και να είναι πάντως μόνο ευχάριστη δεν είναι.

Griniaris είπε...

Κοιτάζω την βαθμολογία και μελαγχολώ λίγο σκεπτόμενος ότι τα "λάθη" του Φερέρα μας έχουν στοιχίσει την τρίτη θέση και μάλιστα με διαφορά 4-5 βαθμών από τον τέταρτο.Μας έχουν στοιχίσει το όνειρο μιας διαφορετικής χρονιάς.Μας έχουν στοιχίσει μια χρονιά άλλης ψυχολογίας.Αυτό δεν μπορεί να το διορθώσει όπως δεν μπορεί να διορθώσει και τη δήλωση "κοίταξα στον πάγκο και δεν είδα κανέναν που μπορούσε να βοηθήσει".Μόνο που αυτοί που κοίταγε τότε είναι αυτοί που τον διατηρούν στον πάγκο σήμερα.Αυτά θα τα κουβαλάει συνέχεια.

re-la-re είπε...

Συγχαρητήρια στα παιδιά του πόλο που πήραν την πρόκρισηστην Ουγγαρία για την Ευρωλίγκα.

IWN1998 είπε...

Συγχαρητήρια στο πόλο που απαλύνει λίγο τη σχετική στενοχώρια από την ήττα στην πρεμιέρα του μπάσκετ στο Περιστέρι.

O pgss νομίζω τα έγραψε σταράτα.

Απλά για το (α) νομίζω ότι τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων της ομάδας ίσως ο κος Εμίλιος ΄ν' αναγκάστηκε να την κάνει και με μη τεχνικά κριτήρια άσχετα του (β), δηλαδή ν' αναδείξουμε νέους οπωσδήποτε, να βάλουμε Εσπανιόλους όσο το δυνατόν πιο πολύ, να μη βάλουμε κάποιους που τους έχουμε για κόψιμο συμβολαίων όσο το δυνατόν πιο σύντομα, οπότε τους ΄βάζουμε μόνο κατ' ανάγκη. Πιθανόν να μπήκαν και κάποια τέτοια κριτήρια στην προετοιμασία και αρχικά. Ήρθαν και αρκετοί τραυματισμοί, δεν έχει και την τρομερή αντίδραση στο κοουτσάρισμα μέσα στο ματς, υπήρχε και ατυχία και είδαμε όσα είδαμε.

Το (β) δεν είναι άτοπο αλλά όχι και αυταπόδεικτο, οπότε μένει ως κάπως πιο μακρινή εικασία.

Ότι και να συνέβη, να μείνουμε στο γεγονός της προσπάθειας και της δουλειάς που όντως φαίνεται να έγινε από Αστέρα κυρίως και μετά και ως γνωστόν ομάδα που νικάει δεν αλλάζει. Ο κος Εμίλιος σίγουρα έχει και τα στραβά του που αν δεν τα 'χε θα ήταν σε Μπρυζ και Άντερλεχτ τώρα αφού η ζωή του έδωσε την ευκαιρία για πρωταθλητισμό έστω και στην παρηκμασμένη χώρα του. Αλλά και με τα στραβά του, πιθανόν να βγάλει δουλειά. Ας δούμε.
Έτσι και αλλιώς οι ενδείξεις που φάνηκαν και σε σχόλιο φίλου εδω από έγκριτη εφημερίδα, "διώχνουν" το Γενάρη ένα από τα προβλήματά του στη σύνθεση της ομάδας...αν πιστεύσουμε αυτές τις ενδείξεις γιατί κάτι άλλες προ ολίγων ημερών ανέφεραν κινέζικη διάθεση για μακροημέρευση εν Ελλάδι...Ή κάνω λάθος;

lefterix είπε...

Αφού αυτός ο Βελγοέτσι(κλεμμένο,αλλα μου άρεσε και το υιοθέτησα..)μας έφερε στο σημείο να τραβιόμαστε στα όρη στ'άγρια βουνά γιά ν'ανάβουμε δίμετρες λαμπάδες γιά την ομάδα,και να παρατάμε τα διαρκείας σπίτι(ούτε ο 25χρονος γιός μου ήθελε να πάει στο παιχνίδι)θεωρώ ότι δεν είναι και το καλύτερο...
Συνεχίζω να επιμένω(όπως βλέπω πιστεύουν και άλλοι το ίδιο..)ότι είναι πολύ λιγος γιά τον Ιστορικό,παρά τις νίκες...
Άρα με βλέπω να μένω εδώ και την άλλη εβδομάδα(είτε γιά γούρι είτε γιά να αποκτήσω μεγαλύτερη υπομονή να δέχομαι τις τεχνικές επιλο΄γες του Αιμιλιάνο...)
Θα συνεχίσω πάντως να παρακολουθώ τα blogs γιατί ενημερώνωμαι περισσότερο και καλύτερα από τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης...

Pav είπε...

Δεν είμαι υποστηρικτής του Φερέρα αλλά δεν νομίζετε οτι αρκετά κλάψαμε πάνω από το χυμένο γάλα;
Συμφωνούμε οτι κακώς έπραξε στο παρελθόν ο Φερέρα και ότι καλύτερα πράττει στο παρόν. Το κουράσαμε. Ας προχωρήσουμε παρακάτω. Λίγη ηρεμία και επικοδομητική κριτική χρειαζόμαστε. Νομίζω οτι το εξαντλήσαμε το θέμα. Σεβαστές και κατανοητές όλες οι απόψεις αλλά όπως λέμε και στο χωριό μου "let's move on to the next chapter"
Νάστε καλά όλοι και καλή εβδομάδα.
Α! ξέχασα κάτι...
Αγάπησε ρε Πανιωνάρα τον Βάζελο την άλλη Κυριακή. Βαρέθηκα να ακούω για τον Πολύ (χασογκόλη) Σισέ. Για μεσημεριανό θα τον φάει ο Γιαννάκης.

boko. είπε...

Ν'αγιασει το στομα σου βρε Pav!!!!!!!! Και για τα δυο μερη του σχολιου σου!
Κοιταμε μπροστα, μπορουμε και καλυτερα!!!!!
Thanx!!!!

br fun_atic είπε...

Καλησπέρα στα παλικάρια μου.
Παρακολουθούσα από το κινητό τη συζήτησή σας, αλλά τώρα βρέθηκα σε pc για να γράψω με την ησυχία μου.
Είναι δεδομένο ότι ο Φερέρα έχει κάνει πάρα πολλά λάθη. Τα έχουμε επισημάνει όλα. Ο κάθε άνθρωπος όμως, ο κάθε εργαζόμενος έχει ένα ανεκτό περιθώριο σφάλματος, εκτός κι αν μιλάμε για ειδήμονες ή αυθεντίες. Στον βαθμό που συνειδητοποιεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα λάθη του και τα διορθώνει, προσωπικά ικανοποιούμαι. Ασφαλώς και θα του ξανακάνω κριτική, εφόσον όμως αυτό χρειάζεται.
Δεν μου αρέσει καθόλου το σενάριο που πάει να παιχτεί με τον Ρεκόμπα. Μας προετοιμάζετε για φυγή του τον Γενάρη; Ας μιλάμε με ανοιχτά χαρτιά τουλάχιστον μεταξύ μας.
Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι καταλαβαίνω τον τρόπο που ο Μάκης βλέπει τους Πάνθηρες. Οι οπαδοί είναι πάντα χρήσιμοι σε μία ομάδα. Το συγκεκριμένο μπλογκ δεν είναι οπαδικό, αλλά φιλάθλων. Εμείς δεν υποστηρίζουμε απλά ό,τι και όποιον φοράει κόκκινα και μπλε. Και κριτικάρουμε και επιβραβεύουμε ακριβώς επειδή θεωρούμε ότι με αυτόν τον τρόπο είμαστε δημιουργικοί και προσφέρουμε στην ομάδα. Είναι διαφορετική οπτική προσέγγισης του Πανιωνίου. Σαφέστατα όμως και δεν μιλάμε για γκρίνια.
Ας μην αντιμετωπίσουμε τον Μάκη ως τον εκπρόσωπο της ομάδας, γιατί δεν είναι. Ας μη μας βλέπει όμως κι εκείνος ως οπαδούς του Λίνεν. Μάκη μου, αν δεν σε είχε συνταράξει ο Γερμανός, δεν θα τον είχες εξώφυλλο στο βιβλίο σου. Νομίζω;
By the way, αγόρασα ΠΚ μετά από καιρό και δεν είδα άρθρο του majorball. Τι έχει γίνει;

br fun_atic είπε...

υ.γ
και κάτι που θέλω να το πω εδώ και πολλές ημέρες και το ξεχνάω. Κάποια στιγμή το καλοκαίρι είχα γράψει ένα κείμενο με τίτλο: πρόεδρε, αγόραζε στο Limit down. Ουσιαστικά του έλεγα ότι φέτος που είναι μια χρονιά κατά την οποία είτε αποδυναμώθηκαν είτε δεν ενισχύθηκαν επαρκώς πάρα πολλές ομάδες, ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να διαθέσουμε κάπως περισσότερα χρήματα σε σχέση με τον αρχικό συνδυασμό (εννοείται σε μεταγραφές ουσίας) προκειμένου να επωφεληθούμε της συγκυρίας. Δεν έγινε. Συνεπώς αυτό είναι κάτι που μπορεί να χρεωθεί στον Τσακίρη και ασφαλώς επηρεάζει και την δουλειά του Φερέρα. Τώρα που το θυμηθήκαμε ίσως είναι αργά, γιατί συνήθως είναι δύσκολο να βρεις ποιοτικούς και ελεύθερους παίκτες στις θέσεις που έχουμε ανάγκη...

υ.γ 2
ο Καστελιόνε, στο ανασταλτικό τουλάχιστον κομμάτι είναι ένας παίκτης ου είχαμε ανάγκη. Σε κάθε παιχνίδι είναι και καλύτερος. Μπορεί να μην είναι το τρελό ταλέντο, αλλά νομίζω ότι τέτοιο παίκτη δεν είχαμε στα χαφ. Με το καλό ή το άγριο επιβάλει την παρουσία του στους αντιπάλους. Χρειάζεται βέβαια να βελτιωθεί στις μεταβιβάσεις. Όμως είναι καλός.

Costix είπε...

Και σκοραρει κιολας. Θυμηθειτε και το δοκαρι του σε μονοκοματο σουτ εν κινησει (με τον ΠΑΟΚ νομιζω). Και μενα που αρεσει, ειναι απλος και αθορυβος αλλα συναμα πολυ χρησιμος και ουσιαστικος. Μακραν καλυτερος του Μακου, θα ελεγα.

Οσο για τον Ρεκομπα, σιγουρα κατι συμβαινει. Δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια.

Παντως, ισως η ομαδα και ο προπονητης να χρειαζοντουσαν, εκτος απο την καλοκαιρινη προετοιμασια και τα (λιγα) φιλικα, και 3-4 αγωνιστικες μεχρι να δεσουν ολοι και η ομαδα να αρχιζει να ρολαρει και να αποδιδει.

Η μαυρη αληθεια ειναι οτι απο τοτε που ανελαβε την τυχη της ομαδας ο Τσακ, ο πυχης εχει ανεβει πολυ ψηλα, ειμαστε και εμεις λοξοι Πανιωνιοι (που την θεωρουμε την ομαδα ουτως η αλλως επιεικως Barca)
και οι απαιτησεις ειναι μεγαλες, για να μην πω υπερβολικες καμμια φορα.

Αλλα κι αν δεν ζητησεις, δεν παιρνεις !!

Και στο φιναλε, διαγουμε τον 120στο χρονο της ιστοριας μας και για πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια εχουμε τοσο ευνοικες συγκυριες, δλδ ενα Τσακ Προεδρο, παιχτες κλασεως Τσινο, Λολο, Μποσκο κλπ και τις αλλες ομαδες (πλην γαυρου και βαζελου) εμφανως αποδυναμωμενες και να βραζουν λιγο-πολυ στο ιδιο καζανι.

Μηπως φετος ειναι και η χρονια που θα κανουμε κατι σημαντικο ??? Και μηπως πρεπει να το προσπαθησουμε ΟΛΟΙ (απο το μετεριζι του ο καθενας) διακαως ?? Λεω, ΜΗΠΩΣ ??

Αντε, τερμα οι γκρινιες και παμε για το παιχνιδι με Παναιτωλικο και φυσικα μετα αυτο με τον Βαζελο.

Και θα δουμε.

Ανώνυμος είπε...

Με τα δύο τελευταία posts του br-fun δεν συμφωνώ απλά, τα θεωρώ άψογα. Είναι ένα είδος επιτομής του διαλόγου που διεξήχθη τελευταία και πιστεύω πως ήταν πολύ χρήσιμος.

Διαφωνώ όμως κάθετα με αυτό που γράφει ο φίλτατις CostisT: "Η μαυρη αληθεια ειναι οτι απο τοτε που ανελαβε την τυχη της ομαδας ο Τσακ, ο πυχης εχει ανεβει πολυ ψηλα, ειμαστε και εμεις λοξοι Πανιωνιοι (που την θεωρουμε την ομαδα ουτως η αλλως επιεικως Barca)
και οι απαιτησεις ειναι μεγαλες, για να μην πω υπερβολικες καμμια φορα.".

Δεν είναι έτσι Costis. Τουλάχιστον, όχι σε αυτά τα blogs που διαβάζω. Δεν ζητήσαμε τίποτα αλλο από ένα καλό κλίμα στην ομάδα και στην εξέδρα, και μία ατμόσφαιρα που να μας κάνει να υπερηφανευόμαστε που είμαστε Πανιώνιοι. Να πηγαίνουμε με τα παιδιά μας στο γήπεδο και να φεύγουμε χαρούμενοι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Και αν τυχόν πηγαίνουμε και καλά στο πρωτάθλημα, τόσο το καλύτερο! Δες πότε δημιουργήθηκε αυτή η κοινότητα των ανεξάρτητων blogs και θα καταλάβεις ότι ο πήχυς μπήκε ψηλά μόνο σε αυτό που θίγω παραπάνω. Ούτε στις μεταγραφές (κανείς δε ζήτησε Ρεκόμπ-ες ..) ούτε στα λεφτά, ούτε στους τίτλους, ούτε στο "παραμύθιασμα" .. Μόνο στην υπερηφάνεια του να είσαι Πανιώνιος και να μην τολμά να σε υποτιμήσει κανείς.

Σε αυτό, ο Τσακίρης φαινόταν να έχει πάρει πρωτάθλημα με το καλημέρα της παρουσίας του. Εκ των υστέρων, μάλλον κανείς μας δεν είναι πιά σίγουρος ... Οχι γιά τις προθέσεις του, αλλά γιά τις δυνατότητές του (και δεν εννοώ τις οικονομικές).

Ron Barceló είπε...

Για πρώτη φορά, από την αρχή του φετινού πρωταθλήματος, απόλαυσα μπάλα από την ομαδάρα κ έφυγα από το γήπεδο πλήρης. Πλέον, το μόνο που με νοιάζει δεν είναι ούτε ο Ρεκόμπα κ οι τάσεις φυγής του, ούτε οι αλχημίες του Βέλγου, ούτε το κακό ξεκίνημα. Το μόνο που θέλω είναι να πάρουμε εισιτήρια για τη φωλιά του λαγού.
Μην σταματάς να τους ...νικάς Ιστορικέ!

υγ: Peace brothers! Εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους. Δεν μπορεί να διασπάσει την πανιώνια οικογένεια ούτε ο Λίνεν, ούτε ο Ρεκόμπα, ούτε ο Τσακ, ούτε κανείς!
Όλοι τους είναι περαστικοί. Μόνο η κοκκινο-μπλέ παράνοια μένει στο τέλος κ επειδυνώνεται..Στην τελική, είμαστε άρρωστοι κ είναι πια αργααά

zamis είπε...

Παιδια,ο Παναιτωλικος προηγειται,προσοχη.
Καλη μας εβδομαδα!

br fun_atic είπε...

Να αναφέρουμε και κάτι το οποίο είχε προσέξει μόνο ο "Εμπαθέστατος" (είσαι μεγάλη μορφή!!!).

Εισιτήρια: 5.144 - Εισπράξεις: 39.173. Υποθέτω ότι το συνολικό νούμερο των εισιτηρίων περιλαμβάνει και τα διαρκείας (καλό θα ήταν να ξέραμε με βεβαιότητα).

Είναι σημαντική η στήριξη του κόσμου στην ομάδα. Τόσοι φίλαθλοι σε ένα παιχνίδι όχι μεγάλης σημασίας και μάλιστα σε μια βροχερή ημέρα είναι σπουδαίο γεγονός.Επειδή έχω πάθος με το θέμα του κόσμου, θα ήθελα πολύ αυτή να είναι η ελάχιστη παρουσία φιλάθλων σε παιχνίδι της ομάδας...

Φοβάμαι όμως ότι ο κόσμος θα έχει την αντιμετώπιση Ρεκόμπα. Πρώτα τον φέραμε και μετά ψάχναμε (;) τρόπο να τον χρησιμοποιήσουμε/αξιοποιήσουμε. Έτσι και τους φιλάθλους. Καλά τους φέραμε. Πρέπει να βρούμε τρόπους να τους ικανοποιήσουμε και να τους κρατήσουμε κοντά στην ομάδα.

Φαντάζεται κανείς πως θα είχαν τα πράγματα εάν δεν είχε γίνει η πρωτοφανής κινητοποίηση του καλοκαιριού για τα διαρκείας (πρόεδρε; ο κόσμος δεν ήρθε πάντως λόγω του συνθήματος "φέτος όλοι διαρκείας, όλοι Πανιωνάρα") και αυτό σε συνδυασμό με τα άσχημα αποτελέσματα - εικόνα της αρχής; Θα παίζαμε με 500-1000 φιλάθλους.

Άσχημα μας έπεσαν οι 39.000 ευρώ εισπράξεις; Τις είχαμε και πριν;

Πράγματι ο κος Τσακίρης έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων. Και τι εννοώ. Έχει τις δυνατότητες να γίνει ο κορυφαίος πρόεδρος στην ιστορία του συλλόγου.Μακράν...

Είμαστε πολλοί που το βλέπουμε αυτό πολύ καθαρά. Εννοείται ότι τον κρίνουμε ως κορυφαίο και όχι ως μέτριο.

Άραγε γιατί θέλει να παραμείνει σε μέτρια επίπεδα; Γιατί τον τελευταίο καιρό μας δίνει την εντύπωση ότι βλέπει την ομάδα ως ένα ωραίο χομπυ;Οι πληροφορίες λένε ότι αυτό δεν θα το παραδέχονταν ποτέ. Ας δει την ανοργανωσιά σε κάθε επίπεδο για να καταλάβει τι εντύπωση μας δίνει ο ίδιος και η ομάδα.

Μας λέει ότι έχει δαπανήσει 30 εκ ευρώ για την ομάδα (εκ των οποίων μόνο τα μισά έπιασαν τόπο). Ακόμη κι αν είναι έτσι, θα ήθελα πολύ να μάθω πόσα χρήματα μπορεί να στοιχίσουν στην ομάδα 5-6 απόλυτα εξειδικευμένα στελέχη σε καίριους τομείς ( κι ας μην είναι Πανιώνιοι - έλεος με αυτά τα στεγανά - μη βάλεις φίλους σου αυτή τη φορά γιατί πάλι θα χαλαστείς) που θα μπορέσουν να διαχειριστούν την ομάδα κατά τρόπο ικανοποιητικό.

Με τον τρόπο αυτό όλα θα ρολάρουν ικανοποιητικά και επιπλέον ο κος Τσακίρης δεν θα έχει το άγχος της Πανιώνιας καθημερινότητας.

Το τι ηγέτης είσαι πρόεδρε φαίνεται από τους συνεργάτες σου... Ο κόσμος σε εκτιμά, αλλά αρκείσαι στον ρόλο του πιο πλούσιου Πάνθηρα. Νομίζεις ότι αν ο αρχηγός των Πανθήρων κέρδιζε αύριο το πρωί το τζόκερ θα μπορούσε να είναι τόσο καλός πρόεδρος όσο εσύ; Αν όχι σημαίνει ότι μάλλον έχεις υποτιμήσει τον εαυτό σου.

Τα μπλογκ έχουν αποδείξει ότι οι Πανιώνιοι έχουν πάθος για την ομάδα. Γι αυτό σε στηρίζουν. Γιατί έχεις την ίδια τρέλα. Όμως για να απολαμβάνουμε όλοι την τρελάρα μας (είναι σίγουρο ότι έχω την πιο τρελή Πανιώνια παρέα)πρέπει κάποιοι να κάνουν τη "βρώμικη" δουλειά. Κι εδώ έχουμε πρόβλημα...

br fun_atic είπε...

Να ευχηθούμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσους γιορτάζουν σήμερα, ιδίως σε παίκτες της ομάδας αλλά και στους φίλους του μπλογκ (ιδίως όμως στη μεγάλη μορφή της παρέας). Χρόνια πολλά Δημήτρη!!!

Katrinos είπε...

Ένα μικρό σχόλιο περί επενδύσεων, στελεχών και 'βρώμικης δουλειάς'

Η σειρά που πρέπει να γίνονται τα πράγματα (δεν το λέω εγώ η επιστήμη του managment το λέει) είναι.
1)Καθορίζω με τον εαυτό μου (βασικά) μέχρι πού είμαι διατεθιμένος να φτάσω (χρόνος , χρήμα, οικογένεια κλπ)
2) Βάζω στόχους μεσοπρόθεσμους,φιλόδοξους μεν ρεαλιστικούς δε, τους οποίους και αναλύω στη συνέχεια σε μίκρο-μάκρο.
3) Ποσοτικοποιώ του στόχους αυτούς σε δύο βασικές κατηγορίες , Αγωνιστικοί και Εμπορικοί (αξία ομάδας, αξία 'μάρκας' ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,που μεταφράζεται σε τηλεθέαση, πωλήσεις ειδών, εισητήρια κλπ)
4) Συγκροτώ την ομάδα. Αρχικά με ανθρώπους που μπορούν να εξυπηρετήσουν τους αρχικούς και στη συνέχεια προσθέτω. Εαν δεν μπορώ να βρώ κόσμο που εξυπηρετεί το 1 και 2 , πάω σε κάποιον που είναι η δουλειά του (βλ. headhunters). Αυτό γιατί ακούω συνέχεια ότι δεν βρίσκουμε κόσμο να στελεχώσει επαρκώς τη ΠΑΕ.
4)Καθορίζω (αφού έχω πάρει το κόσμο και με τη συμβολή του) τη στρατηγική και τα πλάνα που χρειαζονται για να υλοποιηθεί το 2.
5) Εκτελώ
6)Αξιολογώ
7)Διορθώνω (για όλα εκτός απο το 1)

Αυτά είναι και τίποτα πιό πολύπλοκο και σύνθετο , όποια και αν είναι η επένδυση , το μέγεθος της επιχείρησης.

ΥΓ. για να μαθαίνουμε και να θυμόμαστε.
1) Κάθε νέα προσπάθεια έχει αυτό που λένε τη καμπύλη μάθησης (learning curve).Η σωστή εφάρμογή των παραπάνω -θεωρητικά- τη μικραίνει.Όσο πιό μεγάλη είναι αυτή η καμπύλη τόσο μεγαλύτερο ποσοστό της επένδυσης θα πάει χαμένο , εκτός αν είσαι εξαιρετικά τυχερός.
2) Για να γίνει η ΠΑΕ αυτόνομη (καταπληκτικός μεσοπρόθεσμος στόχος!)χρειάζεται η ΠΑΕ να στηθεί σε απολύτως επαγγελματικά πρότυπα, ώστε να παράγει τζίρο και κέρδη μεγαλύτερα απο το Input οτι και αν είναι αυτό.
3) Ο Πανιώνιος είναι πολύ τυχερός που διαθέτει τόσες ανεξάρτητες αξιόλογες φωνές , μήπως είναι καιρός να τις αξιολογήσει?

Να με συγχωρέσετε για το μακροσκελές του σχολίου.

Costix είπε...

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και απο μενα στον φιλο μου τον Δημητρη και παρε και μια αφιερωση (Jimi for ever)

http://www.youtube.com/watch?v=qQRUcybOjOM

Οι ευχες μου και προς ολους τους αλλουσ Δημητρηδες των Πανιωνιων blogs.

Υ.Γ. Θες να πεις ρε Costas, οτι δεν θεωρεις την ομαδα Barca ??? Αστειευομαι βεβαια.
Εγω βεβαια την θεωρω, και δεν αστειευομαι τωρα.

br fun_atic είπε...

@CostisT

Πως νοιώθει ο Θάνος ως επανακάμψας στο γήπεδο και φίρμα στα Πανιώνια μπλογκ; Τώρα να δούμε τι θα κάνουμε και με την παρέα του...

Costix είπε...

Εγω παντως θα το επαναλαβω.
Παρα τους κακους ΟΙΩΝΟΥΣ, φετος μπορει να ειναι η χρονια μας (και σε συνδυασμο με τα 120 μας χρονια).

Χρονια για κατι εντυπωσιακο.

Ας αρπαξουμε την ευκαιρια.

Και ο Τσακιρης, και το τεχνικο team, και οι παιχτες και οι φιλαθλοι.

Υ.Γ. Πασα προς την διοικηση για σλογκαν.

''ΕΙΣΑΙ ΝΟΤΙΟΣ; ΓΙΝΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.''

Pav είπε...

Να συμπληρώσω επίσης:
1.Πρόεδρε φτιάξε τουελέτες και ανδρικές και γυναικείες στη θύρα 4 και όχι μόνο. Δεν είναι δυνατόν να ερχόμαστε με τις γυναίκες μας και να σιχαίνονται να πάνε στις τουαλέτες όχι μόνο γιατί είναι άθλιες (βλ. απλωμένες μπουγάδες και πλυντήρια με υπέργιους πλαστικούς σωλήνες που στάζουν και επειδή δεν υπάρχει χαρτί). Συγνώμη αλλά αυτό είναι επειικώς απαράδεκτο.
2. Πρόεδρε φτιάξε τη σκεπαστή που μαζεύει νερό και στάζει σαν μην πω τί. Ενώ δεν έριξε σταγόνα βροχής κατά τη διάρκεια του αγώνα με τα Γιάννενα εμείς που πληρώσαμε διαρκείας στη σκεπαστή (4) βραχήκαμε περοισσότερο από αυτούς που κάθονταν στη θύρα 2.
3.Πρόεδρε έλεγξε αυτούς που έχουνα ναλάβει τα κυλικεία. Πέρα από το ότι είναι άθλια σαν παρουσία (βλ. κρεμαστή γέφυρα Θύρας 4) το προσωπικό που ασχολείται είναι ανήλικα παιδιά. Θα μας πάνε μέσα. Η εικόνα μας προς τα έξω και ο στοιχειώδης σεβασμός προς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια επιβάλλει να επέμβεις άμεσα.

Τέλος χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες της ομάδας μας και στο φίλο Γκρρρρ Δημήτρης του μπλογκ. Τι καλύτερο δώρο από αυτό που σου έκαναν το Σάββατο. Ελπίζν μόνο να μη στο πάρουν πίσω αύριο στο Αγρίνιο και αρχίσει πάλι η γκρίνια...

Costix είπε...

brfun, δεν τον εχω δει ακομα αλλα μιλησαμε χθες στο τηλεφωνο. Φυσικα, ειναι ευτυχισμενος !!! Θα δουμε και την παρεα του εν ευθετω.

Pav είπε...

Υπάρχει περίπτωση τηλεοπτικής κάλυψης του αυριανού αγώνα;

br fun_atic είπε...

Λοιπόν, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ το χάρηκα!!!

zamis είπε...

Φιλοι μου,σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας.Ναμαστε καλα!

υ.γ. pav,μη μου λες τετοια,το τρεμω το Αγρινιο,κανεις δεν ασχολειται..

br fun_atic είπε...

Αχχχχχχχχχ!!!! Είναι την άλλη βδομάδα και το παιχνίδι με την Ξάνθη.....2:30 το μεσημέρι...
Μπήκα και στη σελίδα της aegean, βρήκα εισιτήρια για μονοήμερη εκδρομή (καλά οι ώρες δεν βολεύουν καθόλου), αλλά άντε τώρα να πατήσεις το κουμπί της αγοράς...
Είναι η μόνη φορά που ζηλεύω το λίαρ τζετ του προέδρου...

υ.γ
Στο Αγρίνιο δεν πήγαινα που να είχαμε αγοράσει τον Ροναλντίνιο...Μου τη δίνει αυτή η πόλη...Κάνουν όμως ένα κοκορέτσι...ΚΟΛΑΣΗ!!!

Costix είπε...

@brfun, εκεινος να δεις πως το χαρηκε. Μου θυμιζει την επιστροφη του ασωτου.

Παντως εγω δεν το φοβαμαι το Αγρινιο, η ομαδα εχει παρει τα πανω της και η ψυχολογια της ειναι στα high. Δεν βλεπω να το δειχνει αυριο. Μονο το γαυρο (φυσικα) με τις Σερρες.

br fun_atic είπε...

Ξέρεις κάτι CostisT; Όλο το καλοκαίρι χαιρόμασταν με τα φθηνά διαρκείας και με την καθημερινή ανακοίνωση της αύξησης των πωλήσεων. Αυτό είναι ωραίο αλλά και κάπως απρόσωπο. Είναι τεράστια ικανοποίηση να βλέπεις κάποιον να επιστρέφει στο σπίτι του. Όχι το υπ' αριθμ. τάδε διαρκείας αλλά τον φίλο μας τον Θάνο...

Φτιάχτηκα τώρα!!! Φέρτε μου την παρέα του!!!

br fun_atic είπε...

Ο Παναιτωλικός έχει καλή ομάδα, πολύ καλό τερματοφύλακα (super ταλέντο), νομίζω ότι έχει και έναν καλό επιθετικό και απίστευτα δυνατή έδρα. Ακόμη και ο Ολυμπιακός ή ο Π.Α.Ο να έπαιζαν εκεί θα έλεγα και πάλι ότι το παιχνίδι είναι δύσκολο γι' αυτούς.

Ακριβώς επειδή το παιχνίδι είναι δύσκολο και το κύπελλο είναι στους στόχους μας (βέβαια αντικειμενικά, ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι έχεις ως στόχο σου το κύπελλο γιατί είναι εντελώς απρόβλεπτη διοργάνωση), δεν πρέπει να γίνουν πολλές δοκιμές και να συμφωνήσω ότι ίσως δεν πρέπει να ρισκάρουμε τη συμμετοχή του Φαμπιάν.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Αφού ευχηθώ και εγώ σ' όλους όσοι γιορτάζουν χρόνια πολλά με υγεία, θέλω να διευκρινήσω (όσο μπορώ & γνωρίζω...) το θέμα Ρεκόμπα.

Ο Αλβαρο μετά το ματς με τον ΟΣΦΠ κάνει θεραπείες και ειδικό προπονητικό πρόγραμμα. Δυστυχώς βγάζει συνεχώς προβλήματα, αν και οι εξονυχιστικές εξετάσεις που τον υπέβαλε ο Γ. Κατσιφαράκης είναι καθαρές.

Ο ίδιος δηλώνει ότι πονάει και γι' αυτό δεν προπονείται.

Αρα πλέον δεν είναι θέμα του Φερέρα πως να τον χρησιμοποιήσει, καθώς δεν τον εχει στη διάθεσή του.

Και το ερώτημα είναι. Αν ο Αλβαρο συνεχίζει έτσι τι πρέπει να κάνει ο προπονητής και η διοίκηση; Για πείτε...

Μάκης

zamis είπε...

Μαλιστα.Ciao Alvaro.

Ανώνυμος είπε...

Συζήτηση μαζί του. Ο πρόεδρος που έχει και προσωπική σχέση με τον Ρεκόμπα δεν μπορεί να συζητήσει και να βρεθούν κάποιες λύσεις? Είναι πολύ καλό σε μία ομάδα να γίνονται συζητήσεις. Ο διάλογος είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσουν συμβιώσουν οι άνθρωποι.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

@ nk99

Προφανώς θα γίνει συζήτηση με τον Αλβαρο.

@ zamis

Η δική σου άποψη ποια είναι; Nα μείνει και χωρίς να αγωνίζεται;

Προφανώς αν είναι ΟΚ δεν τίθεται κανένα θέμα. Για να μην περξηγηθώ δλδ...

Μάκης

amanAM είπε...

Πέρισυ είδαμε σπανίως και που, έναν Ρεκόμπα περιπατητή, που ξέρει μπάλα, ξέρει να στείλει την μπάλα εκεί που θέλει, αλλά δεν μαρκάρει, και πέφτουν πάνω του 2 αμυντικοί και τον πιέζουν...

Φέτος, είδαμε έναν Ρεκόμπα να προσπαθεί να τα κάνει όλα μόνος του, δεν είδαμε τις μπαλιές. Φέτος, έτρεχε και λιγάκι, μέχρι να κουραστεί.

Δεν ξέρω πόσο χρησιμος είναι ένας τέτοιος παίκτης στον Πανιώνιο και σε κάθε άλλη ομάδα.

Για παράδειγμα, χάζευα στον Άγιο Κοσμά, ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, και εντυπωσιάστηκα από τον Νίκο Αναστόπουλο. Δεν έτρεχε ιδιαίτερα, αλλά έκανε κάτι μπαλιές διαβήτη, άσε που με την εμπειρία του διάβαζε τις φάσεις και ήξερε που να τοποθετηθεί.

Φαινόταν από μακριά, ότι ξέρει μπάλα, αλλά... θα θέλαμε έναν Αναστόπουλο, στην ηλικία που βρίσκεται, στο κέντρο του Πανιωνίου?

Ο Ρεκόμπα, δεν διαφέρει πολύ, από παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

br fun_atic είπε...

Δεν το διευκρίνισες το θέμα Μάκη μου. Φωτιές μας άναψες.Αν και βέβαια εδώ και μέρες ρωτάω εάν οι μυικοί πόνοι φαίνονται στην μαγνητική.

Να σου πω τη λύση; Αν ο Αλβάρο προσποιείται τον τραυματία, όπως αφήνεις να εννοηθεί, τότε υπάρχει πρόβλημα το οποίο πρέπει να λυθεί άμεσα από τη διοίκηση. Τόσο απλά.Σε αντίστοιχη περίπτωση ο Λίνεν έφυγε πριν αλέκτορ λαλήσει τρεις...Μάλιστα ο ίδιος ο Ρεκόμπα αποκάλυψε πρόσφατα ότι είχε και εκείνος πρόβλημα με τον προηγούμενο προπονητή, αλλά ήταν επαγγελματίας κ.λ.π κ.λ.π

Ίσως ο Χούτος να έκανε τη βρώμικη δουλειά, μια που τα λέμε. Ίσως...

Εάν γίνουν προσπάθειες επίλυσης αλλά δεν βρεθεί λύση και εξακολουθεί να κάνει τα ίδια, τότε πρέπει να τιμωρηθεί σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό. Αυτό δεν χρειάζεται να δημοσιοποιηθεί...

Σε είχα ρωτήσει και χθες, αλλά μάλλον δεν το είδες. Αγόρασα τον π.κ μετά από καιρό και δεν είδα άρθρο του majorball.Δεν συνεργάζεται πλέον μαζί σας;

Ανώνυμος είπε...

Ο Ρεκόμπα πέρασε ήδη στην ιστορία του ποδοσφαίρου σαν ένας σπουδαίος παίκτης. Εκείνο που δεν έχει καταλάβει πολύ κόσμος είναι ότι την απολύτως αποτυχημένη συνεργασία μαζίτου θα την χρεωθούμε 100% όποια και αν είναι η αλήθεια (και σε ένα ποσοστό δικαίως θα την χρεωθούμε). Αυτό είναι πλήγμα για το γόητρο του συλλόγου που ευτύχησε να έχει στις τάξεις της ένα τεράστιο όνομα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ο οποίος ήταν σε θέση να προσφέρει έστω και στους μισούς αγώνες της σαιζόν και τελικά δεν κέρδισε ΤΙΠΟΤΑ από την παρουσία του. Οι προπονητές και ο Λίνεν πρώτος από όλους με τα συστήματα τους και τις μπουρδες τους φέρουν τεράστια ευθύνη για την αποτυχία του εγχειρήματος του Τσακίρην για τον οποίο οφείλουμε να τον ευχαριστήσουμε.
Το να λέμε ήταν τελειωμένος εκτός από λανθασμένο είναι και μικρόψυχο.
Εφόσον δεν συνεχίσει μαζί μας τουλάχιστον ας ελπίσουμε ότι δεν θα μας κάνει βούκινο.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

@BR

Πρώτα απ' όλα o Majorball λείπει στη Ρωσία για δουλειές. Αλήθεια. Δεν μπορεί να φύγει ο Μ. από τον ΠΚ γιατί αυτός είναι η ψυχή του ΠΚ.

Για Αλβαρο δεν άναψα καμία φωτιά. παραμένω πιστός στην αρχή μου ότι πάνω από την κυανέρυθρη ιωνική ασπίδα, πάνω απ' τον πανιώνιο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. Ούτε πρόεδρος, ούτε παίκτης, ούτε προπονητής κανείς..

Ο Αλβαρο είναι μεγάλος παίκτης, τιμή για τον σύλλογο (αλλά και γι αυτόν πιστεύω...), αλλά τον θέλω στο χορτάρι. Οχι να τρέχει στον Κον τοέ ή τον Νικολάου, αλλά τον θέλω ενεργό στην προσπάθεια της ομάδας. Αδικο έχω;

Μάκης

br fun_atic είπε...

Ciao είναι στα Ιταλικά. Εδώ χρειαζόμαστε κάτι σε Adios, vaya con dios ή κάτι τέτοιο.

Αν πρόκειται να φύγει ο Αλβάρο, μήπως να κυκλοφορούσαμε άμεσα τις νέες εμφανίσεις; Γιατί η φανέλα του Μπαρόνι δεν βλέπω να κάνει τρελές πωλήσεις τον Δεκέμβριο...

Ron Barceló είπε...

Αναφορικά με το θέμα του Τσίνο, πιστεύω οτι προτιμότερο είναι να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση μεταξύ αυτού κ της διοίκησης. Από τη στιγμή που αδυνατεί να προσφέρει, είναι ανούσιο να επαναπαύεται πάνω στο παχυλό του συμβόλαιο. ΝΑΙ, είναι η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική προσωπικότητα που φόρεσε την κυανέρυθρη φανέλα, μας χάρησε -έστω κ λίγες- μαγικές στιγμές κ ανατριχίλες. Τον ευχαριστούμε για ό,τι προσέφερε κ δεν αντιλέγω πως, υπό άλλες συνθήκες θα ήταν αυτό που όλοι μας ονειρευτήκαμε με το άκουσμα της μεταγραφής. Αλλά πάνω από όλα ο Πανιώνιος. Κ από τη στιγμή που δεν μπορεί να προσφέρει άλλο, ας τελειώσει το παραμύθι με happy end. Αν επιθυμεί να συνεχίσει να παίζει μπάλα με τέτοια συχνότητα τραυματισμών, καλή τύχη στον επόμενο του σταθμό. Αν πάλι αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια, ο Πανιωνιος οφείλει να τον 'αλυσοδέσει' σε οποιοδήποτε άλλο τεχνικό πόστο. Πιθανές προτάσεις να πληρωνεται επί των συμμετοχών που θα έχει, τις θεωρώ λάνθασμένες. Ο Τσακίρης είναι κύριος κ δεν θα έπεφτε ποτέ σε τέτοιο επικοινωνιακό ολίσθημα.

Αναφορικά με το παιχνίδι του κυπέλλου, συμφωνώ με όσους πιστεύουν ότι το παιχνίδι είναι δύσκολο αρκετά. Ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε σοβαροί.

Μάκη, ακούγεται τιποτα για ενίσχυση το Γενάρη ή είναι ακόμη νωρίς?

ΥΓ: Γρηγοράκη, καλή τύχη στον πάγκο της νέας σου ομάδας. Ελπίζω εκεί να καλύπτεις τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σου. Και άσε τα ..'κουρέλια' να κάνουν σερί.

br fun_atic είπε...

Φωτιές στο μπλογκ Μάκη, γιατί βλέπω μέχρι το βράδυ να έχουμε φτάσει τις 120 απαντήσεις στο θέμα...

Ωραίος ο Majorball!

Πιο ωραίος βέβαια ο Λαδόπουλος.Οι συμπάθειες δεν κρύβονται!!!

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

@ BR θέλω... κέρασμα. Βλέπεις τι πελατεία σου φέρνω...

Μάκης

IWN1998 είπε...

Ο Ρεκόμπα ακόμα και στην Ίντερ είχε αυτά τα προβλήματα τραυματισμών και εκεί η διοίκηση έδειχνε άπειρη υπομονή. Αλλά εκεί ήταν η Ίντερ με τους σούπερ προϋπολογισμούς.

Ο Πανιώνιος σίγουρα δεν μπορεί να αντέξει μια τέτοια κατάσταση.

Αλλά απλά για το ενδεχόμενο να υπάρχει "άλλου" είδους πρόβλημα ή και άλλου είδους πρόβλημα (και με δεδομένο και το προηγούμενο Λόλο με τη μη χρησιμοποίησή του στο Καυτατζόγλειο) θα είναι πράγματι σώφρoν να γίνει συνάντηση του παίκτη με τον Πρόεδρο και πιστεύω ότι κάτι τέτοιο σίγουρα θα γίνει.

Εγω πάντως σε προηγούμενες αναρτήσεις του κου Διόγου στο blog, αλλά και σε άλλα sites, είχα δει αναφορές σε οσφυαλγίες, σε προβλήματα στη μέση κλπ. Τότε υπήρχαν να υποθέσω άλλα δεδομένα και τώρα σε νεότερες εξετάσεις, ο κος Κατσιφαράκης τον βλέπει "καθαρό";

Και στις τελευταίες του δηλώσεις στο contra.gr, ο Ρεκόμπα μιλάει για διάθεσή του να μείνει πιο πολύ στην Ελλάδα για να μην αλλάζει περιβάλλον το παιδί του κλπ. Πως κάνει τέτοιες δηλώσεις και από την άλλη έχουμε την υποψία ότι το παίζει τραυματίας; Το μόνο συμπέρασμα που βγαίνει, αν είναι έτσι η κατάσταση, είναι ότι έχει πρόβλημα με τον προπονητή.
Βέβαια ο προπονητής τον χρησιμοποιούσε ανελλιπώς ως τον τραυματισμό του στο Καραϊσκάκη, άρα έχει πρόβλημα με το πως τον χρησιμοποιούσε ο προπονητής του.

Σε κάθε περίπτωση, μια καθαρή συζήτηση του Προέδρου ίσως λύσει το θέμα, αν όλες οι παραπάνω υποθέσεις στοιχειοθετούνται, εν τέλει. Σε όλους είναι φανερό ότι ο Αλβάρο μόνο σε συγκεκριμένο σχήμα μπορεί να προσφέρει και πιθανότατα, ειτε πρέπει να ξεκινάει και να βγαίνει στο 65-70 το πολύ ή να μπαίνει αλλαγή. Μια κουβέντα με ειλικρίνεια και από τα δυο μέρη νομίζω μπορεί να βρει το καλύτερο δυνατό και πιστεύω ότι παρόν πρέπει να είναι σε κάποια φάση της κουβέντας ή μετά απ' αυτή και ο προπονητής.

Παρεπιπτόντως και ο Super Bosko, παρ' ότι διαστημικός στο πρώτο μέρος, μετά το 60-65 τα φτήνει και αυτός, για να μη λέμε μόνο για Ρεκόμπα. Αν τελικά μείνει ο Ρεκόμπα και βρεθούν λύσεις θα πρέπει να λάβουμε υπ' όψη μας, ότι υπάρχει και άλλος σχετικά εύθραστος κρίκος στην αλυσίδα.

ΟΧΙ ΦΑΜΠΙΑΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

zamis είπε...

Μακη,
Γνωμη μου ειναι οτι ο Ρεκομπα στραβα ηρθε και στραβα θα φυγει.Δυστυχως χωρις να φταιει αυτος.

br fun_atic είπε...

@Ιwn
Τα είπες όλα!!!

@Μάκης
Τόσος κόσμος και χωρίς να διαφωνούμε...Μάλλον εσύ θα βγεις ωφελημένος :)

br fun_atic είπε...

Να σου πω όμως κάτι Μάκη; Πριν από μερικές ημέρες υποστήριζες ότι ο Αλβάρο είναι τραυματίας.Ο.Κ Λάθος δημοσιογραφικές πληροφορίες...

Την ίδια στιγμή όμως μας ενημέρωνες για την ιδανική ενδεκάδα του Φερέρα στην οποία δεν υπήρχε ο Ρεκόμπα (δημοσιογραφική πληροφορία και αυτή βέβαια) και παράλληλα μας ενημέρωνες ότι πρόκειται να αγοράσουμε αριστερό χαφ...

Από πότε λοιπόν ξέρεις ότι θα φύγει ο Αλβάρο; Και αν αυτό δεν είναι σημαντικό, από πότε το ξέρει ο Αλβάρο; Γιατί εδώ έρχεται και κολλάει και η συνέντευξη του Τσακίρη που μιλούσε γιά τη μέτρια παρουσία του Ρεκόμπα στην ομάδα και δένουν όλα...

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

@br

Mια διόρθωση δεν ξέρω ότι θα φύγει ο Αλβαρο. Να μην υπάρξει καμία παρανόηση.

Επίσης όταν έγραφα ότι ο Τσίνο είναι τραυματίας, αυτή ήταν η επίσημη πληροφόρηση από ΠΑΕ και ιατριό τημ. Εξάλλου από που αλλού να ενημερωθούμε;

Επίσης έγραψα κατά την άποψή μου την ιδανική 11άδα, με δεδομένο ότι την παρούσα φάση ο Τσίνο είναι τραυματίας.

Αυτά διευκρινιστικά για να μην υπάρξει λάθος εντύπωση σ' όσους διαβάζουν το μπλογκ και τις απόψεις μου. και επειδή εγώ, δυστυσχώς, είμαι "γνωστός" μη κυκλοφορήσει στη Νέα Σμύρνη ότι ο Διόγος γράφει ότι φεύγει ο Αλβαρο. Αρκετά έχω τραβήξει μ' αυτό το θέμα.

Πολύ απλά σας μετέφερα μια πραγματική εικόνα, δλδ ότι ο Αλβαρο ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και δεν είναι στη διάθεση του Φερέρα.

Το αν θα φύγει ο Αλβαρο από την ομάδα αρμόδιοι είναι για μένα πρώτα ο Φερέρα και μετά ο Τσακίρης. Αυτή είναι η σωστή σειρά κατά την ταπεινή μου άποψη...

Μάκης

br fun_atic είπε...

Η αυριανή αποστολή:
Ανδριόλας, Μπεθέρα, Μανιάτης, Λάτκα, Όμο, Σιόβας, Σμόγιε, Γουέλινγκτον, Τζαβέλλας, Κοντοές, Καστελιόνε, Νικολάου, Κούκετς, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Αναστασόπουλος, Σκούφαλης, Εστογιανόφ, Μπάλαμπαν, Ριέρα.

Ελπίζω να πιάσει ο Ανδριόλας την ευκαιρία από τα μαλλιά...

br fun_atic είπε...

Μπορεί να παρανοήθηκε το σκεπτικό μου. Στην πραγματικότητα δεν λέω ότι κυκλοφορείς εσύ τη φήμη για τον Ρεκόμπα. Εννοείται ότι ΔΕΝ το κάνεις και αυτό είναι ξεκάθαρο. Εσύ απλά έχεις κάποιες πληροφορίες (που σου δίνουν ή που διαρρέουν) και τις διαχειρίζεσαι αφού πρώτα τις διασταυρώσεις. Είσαι δημοσιογράφος και όχι spokesman.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όσες πληροφορίες είχες, αν τις συνθέσουμε αυτή τη στιγμή οδηγούμαστε λογικά στο συμπέρασμα της πιθανής αποχώρησης του Ρεκόμπα.

Μπορεί αύριο τα πράγματα να έχουν διαφορετικά. Σήμερα όμως μπορούμε να υποθέσουμε ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα...Σε όλα αυτά πρέπει να συνυπολογίσουμε και την πρόσφατη συνέντευξη του Αλβάρο.

Να σε παρακαλέσω κάτι; Μπορείς στην πρενς κόμφερανς της Παρασκευής να ρωτήσεις για την ακριβή κατάσταση της υγείας του Αλβάρο; Θα με ενδιέφερε η απάντηση του Φερέρα και για την άποψη του γιατρού της ομάδας για τον Αλβάρο...

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

@BR

Ετσι ακριβώς. Αυτή τισ τιγμή που... γράφουμε ο Τσίνο δεν υπολογίζεται στα αγωνιστικά πλάνα, όλοι το καταλαβαίνουν.

Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση λογικό είναι να μπει θέμα αποχώρήσης του...

Μάκης

Ανώνυμος είπε...

@costisT

Τι είναι Barca; Μου θυμίζει κάτι το όνομα. Είχε παίξει κάποτε με τον Πανιώνιο;

(To αστείο είναι πως το είχαν κολλήσει τα πιτσιρίκια μου και πουλούσαν πνεύμα στην αυλή του Δημοτικού - τι είναι το Μάντσεστερ United? Rugby? Γιατί αν ήταν ομάδα ποδοσφαίρου θα την είχαμε δεί κάποια στιγμή στη Νέα Σμύρνη ...)

re-la-re είπε...

Η αλήθεια είναι ότι στην ομάδα δεν χωράνε και οι 4 (Αλβάρο-Ριέρα-Λολο-Μπάλαμπαν). Χωράνε δύο αντε το πολύ 3.

Κανείς από τους 4 αυτούς δεν είναι διατεθιμένος να κάτσει στον πάγκο.

Εκεί είναι το ζουμί. Από εκεί πιστεύω ότι προέρχονται όλες οι φήμες.

Εγω πιστεύω ότι ο Αλβαρο είναι απαραίτητος στην ομάδα. Αν φύγει θα πρέπι να βρούμε επιτελικό χαφ και όχι απλά αριστερό χαφ. Και θα οδηγηθούμε στο ίδιο πρόβλημα.

Μιλάνε για 3 σερί νίκες. Στο πρώτο ματς είμασταν άθλιοι, στο δεύτερο κάναμε 3 τελικές προσπάθειες και μόνο το Σάββατο ίσως επειδή κάναμε γρήγορα το 2-1 είχαμε μια αξιοπρεπή δημιουργική παρουσία. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να κρατήσει πολύ. Δηλαδή να σκοράρουμε συνέχεια με τα φάουλ του Τζαβέλα και τις κεφαλιές των αμυντικών. Θα μας πάρουνε χαμπάρι και θα μας κλείσουν. Η φαντασία του Αλβαρο είναι απαραίτητη στην ομαδα.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

@pgss1890

Συμφωνώ με όσα γράφεις. Ομως το ερώτημα είναι μπορεί ο Αλβαρο; Από πλευράς υγεάις ενοοώ!

Γιατί αγαπητέ μου σωστό είναι ότι η φαντασία του Αλβαρο λείπει, όμως αυτό συμβαίνει γιατί ο Αλβαρο (αυτή τι στιμή...) δεν μπορεί...

Αυτό δεν μπορεί να απαντηθεί με ικασίες και ευχολόγια...

Μάκης

br fun_atic είπε...

Κάτσε. Γιά να καταλάβω. Είναι τραυματίας ή δεν είναι; Πριν μας είπες: "...Ο Αλβαρο μετά το ματς με τον ΟΣΦΠ κάνει θεραπείες και ειδικό προπονητικό πρόγραμμα. Δυστυχώς βγάζει συνεχώς προβλήματα, αν και οι εξονυχιστικές εξετάσεις που τον υπέβαλε ο Γ. Κατσιφαράκης είναι καθαρές.Ο ίδιος δηλώνει ότι πονάει και γι' αυτό δεν προπονείται".

Δεν λέω ότι αυτά είναι δικά σου λόγια. Αν όμως αυτές είναι οι πληροφορίες που αντλείς από την ΠΑΕ μέσω ρεπορτάζ, δε σημαίνει ότι στην Π.Α.Ε θεωρούν ότι είναι καλά και το παίζει;

Εννοείται ότι δεν περιμένω απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Μάλλον όμως πρέπει να αρχίσουμε να προβληματιζόμαστε...

Δεύτερη ερώτηση: Γιατί ένας Αλβάρο που στα πρώτα παιχνίδια τα έκανε όλα (έστω και ανεπιτυχώς) μπορεί και να προσποιείται τον τραυματία; Γιατί δηλώνει ότι θέλει να μείνει στην ομάδα την ίδια στιγμή που ο πρόεδρος δείχνει προβληματισμένος από τη μέχρι σήμερα προσφορά του;

Έχουμε χρήματα γιά να αγοράσουμε παίκτες τον Γενάρη ή χρειάζεται να ελαφρύνουμε λίγο το μπάτζετ μέσω Ρεκόμπα;

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

@ br

Ό Αλβαρο λεει στον γιατρό ότι πονάει.

Από εκείνη τι στιγμή Φερέρα και γιατροί δεν μπορούν να του πουν "Οχι δεν πονάς, έλα να κάνεις προπόνηση". Είναι κατανοητό;

Δεν είναι διαρροές, είναι ενημέρωση στον Τύπο.

Το τι θεωρεί η ΠΑΕ μένει να το μάθουμε. Και πραγματικά έχει ενδιαφέρων...

Τώρα για τον Αλβαρο αν θέλεις τη προσωπική μου άποψη, πιστεύω ότι θέλει να βοηθήσει. Ειλικρινά. Δεν τον εχω για λαμόγιο. Ομως το θέμα με την υγεία του πρέπει να διευθετηθεί....

Για τον Γενάρη αυτό που γνωρίζω είναι ότι η ομάδα θα ενισχυθεί...

Μάκης

Costix είπε...

Για τον Θανο, ρε γαμωτο !!!!

Λοιπον, διαβαστε αψογο υφος και πνευμα της τελευταιας δηλωσης της ΠΑΕ, σχετικα με τα εισητηρια στο ματς με βαζελο (ο εμπαθεστατος ηδη το αναρτησε).

Θεωρω οτι κατι αλλαζει γενικα.

Μαλλον θα ασχοληθει σοβαρα και με την επικοινωνιακη πολιτικη ο Τσακ.
Τουλαχιστον, αυτο βγαζει.

Αντε, λεγε-λεγε το κοπελι....

br fun_atic είπε...

Όλα καλά. Σαφέστατα και δεν μπορούν να τον πιέσουν αν δηλώνει ότι πονάει. Ο κος Κατσιφαράκης όμως ως γιατρός και πέρα από τα παράπονα του Ρεκόμπα διαπιστώνει τραυματισμό; Γιατί είναι άλλο να βγάζει μαγνητική, να διαπιστώνεται κάτι και να παραπονιέται και άλλο να μην διαπιστώνεται τίποτα αλλά να δηλώνει τραυματίας.

Μπορείς να κάνεις μια απλή ερώτηση; Ποιά είναι η κλινική εικόνα του Αλβάρο Ρεκόμπα σύμφωνα με τις εξετάσεις και κατά την εκτίμηση του κου Κατσιφαράκη;

zouri1 είπε...

το 100 σχολιο,ειναι η αποψη μου για τον αγωνα οπως την ειχα γραψει στο blog mou
http://zouri1.wordpress.com/2009/10/24/%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BD-%CF%83%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE%B7/

Katrinos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Katrinos είπε...

Συμφωνώ με την άποψη ότι ήρθε η ώρα για μια ξεκάθαρη απάντηση για τη κατάσταση του Αλβάρο. Ίσως τη Παρασκευή ως guest stars της press C. να φέρουν μαζί Αλβάρο και Κατσιφαράκη ώστε να τελειώνει το θέμα εκεί.
Πάντως εαν το πρόβλημα είναι όντως στη μέση, απο τα λίγα που γνωρίζω είναι θέμα περίεργο και δυστυχώς όχι ξεκάθαρο.

By the way , νωρίς είναι ακόμα αλλά υπάρχουν ιδέες για τη παρακολούθηση του ματς με παο?

br fun_atic είπε...

Μια καλή ιδέα είναι να πάμε να το δούμε σε καφετέρια στου Γκύζη. Και στη Βικτώρια δηλαδή καλά θα είναι.

Pav είπε...

Καλόοοοο,
ή στην ΠΑΛΕΦΙΠ Αμπελοκήπων

Katrinos είπε...

Έχω στα υπ'οψιν και μία καφετέρια στη Λ. Αλεξάνδρας , αν θέτε πάμε και με πουλμανάκι.

zamis είπε...

Το Θανο μην ξεχασουμε :)

br fun_atic είπε...

Θέμε.

Πάμε με το πούλμαν και φεύγουμε όπως ο Κεντέρης στον τερματισμό των 200 μέτρων. Μπροστά αυτός και πίσω 7 αγριεμένοι μαύροι!!!

zamis είπε...

Θα παρουμε και Κοντοε φευγοντας να φοβουνται οι μαυροι.

Costix είπε...

Ο Θανος σας στελνει χαιρετισμους. Ομως δεν θα μπορεσει να ακολουθησει την Κυριακη με το βαζελο, γιατι κανονισε φαγακι στην αδελφη του που εχει Nova, μετα το φαγακι θα δουνε το αεκακι (avec καφε και παστουλα) και τελος το δικο μας παιχνιδι (εκει θα αρχισουν τα γουισκια με στρογγυλα παγακια, να κανουν γκλαν-γκλαν, φυστικακια και ολα τα παρελκομενα). αναλογα το αποτελεσμα θα ανοιξουν 1,2,3 η και 4 μπουκαλια και ισως αναγκαστουν να περασουν και στα τσιπουρα σε περιπτωση που θα μας καθαρισουν τα κορακια !!!!

br fun_atic είπε...

Αν χάσουμε, προς Θεού μη του το πείτε. Με τόσα γκλαν γκλαν τον έχω ικανό να τρώμε πέντε και να πηγαίνει στην Ομόνοια για να πανηγυρίσει :)

amanAM είπε...

άντε, άλλα 9 σχόλια, και τα πιάσαμε τα 120. Αυτός δεν ήταν ο στόχος?

:-)

Katrinos είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=N-2dTOolpgw

Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο , αφιερωμένο στο Θάνο.

Δείτε και κλάψτε.....

br fun_atic είπε...

Ευτυχώς που ηρέμησε γιατί θα είχε δείρει τη μισή Αθήνα…

br fun_atic είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=-PVBPXtQFno&feature=related

Στο νεόκοπο ροκά φίλο μας

Katrinos είπε...

δεν ξέρω αν το έχετε δεί αλλά , σε περίπτωση που με το Φερέρα δεν.... έχω έτοιμη πρόταση. Στον Αιμίλιο με αγάπη.


http://www.youtube.com/watch?v=VfnvR71T7Gw

Καλό βράδυ σε όλους

br fun_atic είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=pXUCUsK3XM4&NR=1

o δευτερος προπονητής είναι δικός μας και δεν το ξέρει!!!

zamis είπε...

τα σπατε!!!!
καλο βραδυ κι απο μενα

υ.γ.1 Costi,ανταποδιδω
http://www.youtube.com/watch?v=Ut8IvVrfVMs&feature=related

Jamie S. Poursas είπε...

Επειδή βλέπω το γυρίσαμε στον χαβαλέ (και καλά κάνουμε), ορίστε ο Έλληνας προπονητής-πρότυπο για τον καθένα από εμάς:
http://www.youtube.com/watch?v=VfnvR71T7Gw&feature=related

br fun_atic είπε...

Θα έρθεις τελικά στην Αθήνα;

Jamie S. Poursas είπε...

Και η μεγαλύτερη αγάπη όλων των Σερραίων φιλάθλων (για να μην πω η μοναδική και υπερβάλλω)... ΕΛΠΙΣ ΧΟΡΤΕΡΟΥ - Γιατί η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.
http://www.youtube.com/watch?v=BNokrXs4WdQ&feature=related

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλους τους Πανιώνιους φίλους και τα χρόνια μου πολλά σε όλους τους συνονόματους.

Jamie S. Poursas είπε...

Ετοιμάζομαι να κατέβω το Σαββατοκύριακο.
Θα ήταν καλή φάση να μπορούσαμε να πάμε μέχρι το ΟΑΚΑ, αλλά θα βολευτούμε κάπου σε κανένα cafe!
Λογικά Σάββατο μεσημέρι θα έχω φτάσει.

br fun_atic είπε...

Να κανονισουμε να τα πουμε από κοντά. Έχω πολλούς που θέλουν να σε γνωρίσουν από κοντά...

br fun_atic είπε...

σαψαλώθηκα με το βίντεο

re-la-re είπε...

Mάκη

τα πράγματα είναι απλά. Πριν όμως αρχίσεις να μου κατεβάζεις καντήλια τα επόμενα ΔΕΝ αναφέρονται σε σένα.

Μυρίζομαι στον αέρα μια προπάθεια απαξίωσης του Ρεκόμπα και μια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων του στυλ με τον Ρεκόμπα δεν κερδίζαμε χωρίς αυτόν έχουμε 3 νίκες.

Σε αυτούς αναφερόμουνα στο σχόλιο μου για την ανάγκη ύπαρξης ενός Ρεκόμπα στην ομάδα. Αν αυτή τη στιγμή ο Ρεκόμπα πονάει ας τον κάνει καλα το ιατρικό τημ. Αυτή είναι η δουλειά του. Αλλά η φαντασία του είναι απαραίτητη. Το να προσπαθούν κάποιοι να προετοιμάσουν τον κόσμο για την αποχώρηση του Ρεκόμπα το βρίσκω άθλιο.
Και πάλι τονίζω ότι δεν αναφέρομαι σε σένα. Απλά νιώθω να γυρίζει ο καιρός και βγάζω τα μπουφάν για την καταιγίδα που στήνεται.

IWN1998 είπε...

Το πιο πιθανό σενάριο είναι η αντιστάθμιση Ρεκόμπα με μεταγραφικούς στόχους Ιανουαρίου. Αλλά ας κάνουμε υπομονή για σεναριολογώντας κατά και΄ρούς διαψευστήκαμε.
Επιμένω ότι πρέπει να πεισθούν όλες οι πλευρές να βρουν την καλύτερη δυνατή χρησιμοποίηση του Αλβάρο που πάει στη φυσική του κατάσταση και στην καλύτερη απόδοση της γενικότερης σύνθεσης της ομάδας, χωρίς ταμπού της μορφής, είμαι ο Αλβάρο και πρέπει να παίξω όλο το ματς ή είμαι ο Ρεκόμπα και δεν βγαίνω/μπαίνω αλλαγή ή και αν είσα ο Ρεκόμπα θα σε βάλω αριστερό χαφ να τρέχεις πέρα δώθε.

τρελοπανιωνιος είπε...

Ως Δημητρης και εγω ευχαριστω για τις ευχες... Την κυριακη παντος εγω το παιχνιδι θα το δω στο οακα δεν παιζει να χασω το διπλο.... γερα αυριο Πανιωναρα στο ΑΓΡΙΝΙΟ θελω στα δυο επομενα παιχνιδια νικη ετσι για δωρο γιορτης..!!

Costix είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Costix είπε...

Επειδη ειστε τελειως τρελαρες, και γουσταρω απιστευτα, σας αφιερωνω το παρακατω (μου θυμιζετε το παρανοικο χιουμορ τους σε πολλες περιπτωσεις)

http://www.youtube.com/watch?v=Xe1a1wHxTyo

Υ.Γ. φυσικα και λογω ημερας, especially αφιερωμενο στους Δημητρηδες !!!

cdu είπε...

Συγγνώμη ρε παιδιά (τρόπος του λέγειν βεβαίως το "παιδιά") που θα χαλάσω μια ωραία ατμόσφαιρα. Και ειλικρινά χαίρομαι τη συζήτηση, με τις διαφωνίες αλλά και την καλή διάθεση ανάμεσα στους συμμετέχοντες.
Ακούω λοιπόν για τον πρόεδρο που δικαιώθηκε για την υπομονή του, για τον Φερέρα ότι μπορεί να είναι και καλός προπονητής και τέτοια επειδή έχουμε τρεις συνεχόμενες νίκες. Παιδιά ας κοιτάξουμε τον βαθμολογικό πίνακα: Νικήσαμε τη 12η, τη 13η και τη 15η ομάδα της κατάταξης !!! Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους.
Εγώ επιμένω (γκρινιάζοντας). Χρεώνω στον προπονητή (και στη διοίκηση) όχι ότι πήραν τα ρίσκα τους με τις μεταγραφές αλλά ότι δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ να ενισχύσουν την ομάδα όταν φάνηκαν τα κενά με τα φιλικά και τους πρώτους αγώνες, ούτε αντέδρασαν στους τραυματισμούς. Και προφανώς, θεωρώ απαράδεκτο να λες ότι κτίζεις ομάδα και να έχεις ελάχιστα φιλικά. Και να μην πούμε τίποτα (γιατί έχουν χιλιοειπωθεί) για τα παιχνίδια με Εργοτέλη και Αστέρα.
Λοιπόν, ελπίζω και εύχομαι να διαψευτώ, αλλά προβλέπω ανώμαλη προσγείωση στο ΟΑΚΑ. Θα αλλάξω γνώμη και για τον Φερέρα και θα θεωρήσω ότι δικαιώθηκε ο πρόεδρος αν αυτή η ομάδα (και σε αυτό το πρωτάθλημα) αρχίσει να κοντράρει και να κερδιζει τους μεγάλους σαν τη Καβάλα ή και τον Εργοτέλη προχθές ή αν τερματίσει πέμπτη θέση, ή αν διακριθεί στο κύπελλο.
Κάπου είχα διαβάσει ότι όταν πας στο γήπεδο στη Ν. Σμύρνη καταλαβαίνεις ότι ο κόσμος ξέρει μπάλα, και δεν μπορεί παρά να είναι έτσι εκεί που ξεκίνησαν πολλοί από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Μη το ξεχνάμε αυτό.
Υποστηρίζουμε την ομάδα, χαιρόμαστε όταν κερδίζει (ακόμα και όταν έχουμε να φάμε τα λόγια μας που εύχομαι να συμβεί σε μένα) αλλά δεν έχουμε το δικαίωμα να μην βλέπουμε την πραγματικότητα σαν να είμαστε βεζελογαύροι.

Griniaris είπε...

http://www.sport-fm.gr/videos/976


Ο Πανιώνιος συναντά την έβδομη τέχνη...

re-la-re είπε...

Νέο διαφημιστικό τρυκ για τα διαρκείας:

Ελάτε έχουμε και στριπ-τηζ.

Costix είπε...

Μολις προκριθηκαμε στο αγρινιο (0-0 στην κανονικη ληξη και στην παραταση)
με 8-7 στα πεναλτυ.

Costix είπε...

Ποιος παιχτης εβαλε το 8ο πεναλτυ/γκολ ??? Ο Ομο !!! Και μετα απεκρουσε ο Ανδριολας. Ολοι οι παιχτες μας το εβαλαν, πλην του Κουμο που την εστειλε αουτ αλλα το αμεσως επομενο του Πανιτωλικου το απεκρουσε ο Ανδριολας επισης (οπως και το τελευταιο τους). Η ρεντα συνεχιζεται, αν και με οχι σπουδαιο αποτελεσμα.
Να δουμε την Κυριακη με βαζελο τι θα κανουμε. Ολες οι πληροφοριες για τον αγωνα στο site της ομαδας.

Costix είπε...

Και οπως ειπε και ο Θανος, το καλυτερο συνθημα το ακουσε στο Αγρινιο.

''Γαμηστστστς τς, σκιτστστς τς, πιλικιστστστστστς τς''.

Με πολλα ''τσ''.

Pav είπε...

Ο Ανδριόλας έπιασε δύο πέναλτυ αλλά όπως άκουγα από το ραδιόφωνο έκανε αρκετά λαθάκια κατά τη διάρκεια του αγώνα όπως και σωστές επεμβάσεις. Πρέπει να τον δούμε από κοντά για να τον κρίνουμε.
Νομίζω πως το μομέντουμε επιβάλλει να τον χρησιμοποιήσει ο Αιμίλιο με τον Βάζελο.
Άκουγα πως έκανε και εξόδους.

re-la-re είπε...

Το ραδιόφωνο δεν το πολυπιστεύω καθώς είναι συνήθως τοπικοί ανταποκριτές και τα βλέπουν όλα οπαδικά, κάνοντας την τρίχα τριχιά. Διαβάζοντας όλα τα sites βλέπω ότι ελάχιστα πιεστήκαμε. Και όσες φορές χρειάστηκε ο Ανδριόλας καθάρισε.
Είναι καιρός να τον δούμε και στη Νέα Σμύρνη να κρίνουμε.

IWN1998 είπε...

Βασικά ο Ανδριόλας έκανε δυο λάθος τοποθετήσεις που τις διόρθωσε. Μην ξεχνάμε ότι έχει να παίξει σε επίσημο "αιώνες". Και έπιασε και δυο πέναλτυ. Και ιδίως το πρώτο μετά την απο΄τυχία Κούμο ήταν κρίσιμο. Πάντως είναι φανερή μια δυσκολία να παράγουμε παιχνίδι και να φτιάξουμε φάσεις. Αν δεν μας βγουν και τα στημένα...Αυτά συνδέονται λοιπόν και με την ανάγκη μπαλαντερ στυλ Αλβάρο.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Χαιρετώ. Πήρα το ματς (για την εφημερίδα) από συνάδελφο Αγρινιώτη που είναι Παναιτωλικός & Πανιώνιος γιατί ζούσε στη Νέα Σμύρνη όταν σπούδαζε στην Αθήνα.

Μου είπε σε γενικές γραμμές.

1) Ο Παναιτ. είχε πάθος, δύναμη αλλά η άμυνα μας λειτουργούσε σωστά. Οσες φορές απείλησαν (με φάουλ κυρίως0 ο Ανδριόλας ήταν καλός.

2) Κάναμε αρκετές επιθετικές προσπάθειες, αλλά είτε από υπερβολική σιγουριά (δυο φορές ο Μπάλαπμαν και μια ο Ριέρα αν το έκαναν απλά θα είχαν σκοράρει...), είτε από λάθος ε΄πιλογές δεν σκοράρραμε.

3) Ο Εστογιανόφ προσπάθησε, έφαγε όμως 2-3 γερές κλωτσιές κια ψιλομάσησε (και καλά έκανε...).

4) Στη παράταση βγήκε κούραση, τους κρατήσαμε μακριά από τηνε στία αλλά δεν ακταφέραμε να σκοράρουμε και πήγαμε πέναλτι.

5) Ο Κώστας σε όλα σχεδόν έπεσε καλά. Επιασε δυο και μας έδωσε τη πρόκριση.

Σε ότι αφορά αν θα πρέπει να παίξει με ΠΑΟ, θα έλεγα ότι είναι δίκοπο μαχαίρι. Μπορεί να πάει καλά, μπορεί όμως να εκτεθεί από λάθη αμυντικών. Θεωρώ ότι είναί ένας προικισμένος τερματοφύλακας.

Θεωρώ ότι για αρχή πρέπει να παίζει στα ματς κυπέλλου και σε ματς θεωρητικά εύκολα στη Νέα Σμύρνη.

θα γράψω και εδώ αυτό πυο έγραψα στα Κ.Ν. Δεν πανηγυρίζουμε. Πρέπει αυτά τα ματς να τα καθαρίζουμε.

Βέβαια είδατε τη έπαθε ο γάβρος. Στο κύπελλο οι μικρότερες ομάδες λυσσάνε...

Μάκης

Pav είπε...

Ο Ανδριόλας έπιασε την ευκαιρία που του δώθηκε αλλά δεν νομίζω πως πρέπει να μιλάμε για τον σούπερ τερματοφύλακα αν δεν το αποδείξει στα δύσκολα, και τα δύσκολα είναι η επόμενη Κυριακή που σε ένα τέτοιο παιχνίδι γεννιούνται (?) οι τερματοφύλακες. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε να τον δοκιμάσουμε και γιατί όχι να τον χρίσουμε και πρώτο τερματοφύλακα.
Επαναλαμβάνω ότι η διάκριση σε ένα παιχνίδι κυπέλλου είναι σημαντική αλλά δεν στοιχειοθετεί τηυν προαγωγή του σε πρώτο αν δεν δοκιμαστεί στη σούπερ λίγκα.

Pav είπε...

Δύο είναι οι αλαζώνες οι γαύροι και οι βάζελοι (οι τελευταίο λίγο λιγότερο λόγω στραπάτσων). Ο πρώτος αλαζώνας αποχώρησε με σκυμένο το κεφάλι όπως και ο πολύς Μήτρογλου που σιχαίνομαι να τον βλέπω να πανιγυρίζει

Katrinos είπε...

Αυτή η παραλίγο σφαλιάρα μας κάνει πολύ καλό και χωρίς κόστος. Γιατί με 3Χ3 δεν θέλει και πολύ να χάσουμε το μπούσουλα. Κάτω τα κεφάλια και πολύ δουλειά γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.

Αν και δεν ξέρω γιατί έχω πολύ καλό feeling....

zamis είπε...

Ανεξαρτητα απο το σημερινο,υπαρχει παντα το ερωτημα του κατα ποσο βοηθαει την αναπτυξη(και την αμυντικη λειτουργια)να παιζουν μαζι Ριερα,Μπαλαμπαν,Λολο.Και με Ρεκομπα δε,δεν το συζητω καν.Θεωρω φυσικα και Κουμο δεδομενο,πραγμα που δυσκολευει ακομα περισσοτερο την κατασταση.
Τωρα,για Ανδριολα,αν και το timing ειναι καλο και αν και συμφωνω με τον pav,δεν το βλεπω.
Νομιζω δεν τον πιστευουν και γιατι οπως ο Μακης ειπε,παμε πιθανον για τερματοφυλακα το Γεναρη αλλα και γιατι ουτε καν σταθερα στην αποστολη δεν ηταν μεχρι προσφατα.

Pav είπε...

Το καλό feeling το έχω κι'εγώ και δεν έχει να κάνει με το 3Χ3. Εξ'άλλου το Σάββατο 30 δευτερόλεπτα πριν φάμε το γκολ έλεγα "Να προσέξουμε ρε παιδιά τον Ντιμπαλά στην επόμενη φάση"
Τα feelings καλά ή κακά καμιά φορά βγαίνουν.
Το μόνο που με ανησυχεί είναι η κούραση από το σημερινό αγώνα

Jamie S. Poursas είπε...

Εντάξει παιδιά, μόλις γύρισα από το γήπεδο (των Σερρών) και ότι και να πεις είναι λίγο.

Φουλ επίθεση από τον Πανσερραϊκό, ωραία επιθετική ανάπτυξη, πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Πολλά μπράβο στον Όγιος και στους ποδοσφαιριστές που δεν μάσησαν ούτε δευτερόλεπτο.

Η άλλη ομάδα που κατέβηκε στο γήπεδο αν σου έλεγαν ότι πέρυσι πήρε πρωτάθλημα, κύπελλο και φέτος έχει 7-1-0 στο πρωτάθλημα και δύο νίκες στο Τσου-Λου δεν θα το πίστευες. Μαύρο χάλι.

Μακάρι και η ομάδα μας να κατέβει στο ΟΑΚΑ όπως ο σημερινός Πανσερραϊκός. Να παίξει την μπαλίτσα της όμορφα (όσο όμορφα γίνεται) και ωραία (όσο ωραία μπορεί) και όλα θα πάνε καλά.

Για το σημερινό παιχνίδι κυπέλλου δεν έχω πολλά να πω. Ικανοποίηση για την πρόκριση στην δυσκολότερη ίσως έδρα της Β' Εθνικής και ασφαλώς ικανοποίηση για Ανδριόλα, Αναστασόπουλο. Από όσα άκουγα από το ραδιόφωνο δεν παίξαμε και σπουδαία μπάλα, αλλά Πανιώνιος είσαι και αυτά τα ματς πρέπει να τα κερδίζεις έστω και με αυτόν τον τρόπο.

Συγχαρητήρια στην ομάδα. Συνεχίζουμε...

Pav είπε...

Βάζελος και Γαύρος είναι χέστες. Ναι έχουν καλό εμψυχο υλικό ναι έχουν περισσότερο κόσμο, πολύ περισσότερο. Αν τους παίξεις με πάθος και διαθέτεις ένα τουλάχιστο παίκτη με ποιότητα όπως ο Βραζιλιάνος που σκόραρε το πρώτο γκολ κατά του Ολυμπιακού τότε μπορείς να τους κάνεις να φαίνονται λίγοι.
Το κακό με τον Πανιώνιο είναι ότι ή δεν το πιστεύει ή όταν το πιστεύει δεν έχει τον κατάλληλο παικταρά να κάνει τη ζημιά. Γιαυτό πήραμε τον Άλβαρο και γιαυτό αν υπάρχει ελπίδα θα πρέπει να βρούμε την άκρη του νήματος στην υπόθεση του Ρεκόμπά ώστε να μας βοηθήσει σε τέτοιου είδους παιχνίδια έστω και να χρειάζεται να παίξει έξι-επτά παιχνίδια.
Νομίζω ότι μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε.

General Tanz είπε...

Πολλα δεν μπορω να πω, μια που δεν υπηρχε τηλεοπτικη καλυψη αλλα και δεν βρεθηκα στο Αγρινιο.
Εγω παντως το βλεπω(μετα και το αποτελεσμα γαβρου) σαν μεγαλη προκριση.
Εναι γνωστο το τι μπορει να συμβει σε ματς κυπελλου, και μαλιστα με την ψυχολογια εναντιον του Πανιωνιου κατα την διαδικασια των πεναλτυ.
Πολλα μπραβο σε ολους και ιδιαιτερως στον Ανδριολα και τον Αναστασοπουλο.

Συμφωνω με τον Κο Διογο, θα ηθελα να δω Ανδριολα σε αλλο ματς και οχι στο Οακα, γιατι αν εχουμε τιποτα ντορτια(λεμε τωρα) μαλλον δεν θα του κανουν καλο.

zamis είπε...

pav,o φερερα τι λες να πιστευει?

Pav είπε...

Αν ο Φερέρα τον θεωρεί ξεγραμμένο (και λόγω αγοράς τερματοφύλακα το Γενάρη) θα τον βάλει την Κυριακή. Έχει να χάσει τίποτα;Όχι λέω εγώ, εκτός από το ξερό του το κεφάλι, λέει ο Φερέρα. Ίσ- ίσα μπορεί να του βγεί (γιατί σε αυτό το παιχνίδι ο Ανδριόλας θα τα δώσει όλα μα όλα μια και θα είναι το τελευταίο0 του χαρτί) και να γλυτώσει από τον Τσακ και λεφτά που μπορούν να επενδυθούν σε έναν πιο ακριβό σέντερ φορ ή μέσο.
Να κάψει τί σε βαζελοπαίχνιδο τον ήδη καμμένο;
Δηλαδή αν δεν θέλει να τον κάψει σημαινει πως τον κρατάει (κάποια στιγμή για βασικό). Όπως και τον Τομπάζη δηλαδή που είχαμε πέρσι και έφυγε άκλαφτος;
Βάλτον τώρα ρε κόουτς και ξεκόλλα. Η ζωή θέλει και ρίσκο (αν είναι ρίσκο το ματς με Βάζελο εκτός έδρας)

General Tanz είπε...

Τον Βαζελο δεν τον βλεπω και πολυ χεστη.
Εχει γυρισει πολλα ματς φετος.
Αν παρουμε βαθμο η βαθμους, θα τους εχουμε παρει(κατα την γνωμη μου) απο τον επομενο πρωταθλητη.

Παρηγορο το γεγονος οτι σε 2 κολλητα εντος εδρας,πολυ ΛΙΓΕΣ ομαδες κανουν 2 κολλητους ασσους.
Αγραφοι ποδοσφαιρικοι νομοι βεβαια, αλλα νομοι!!

zamis είπε...

pav,σωστος!
Αν και η ερωτηση μου πηγαινε στο 7.53 σχολιο σου :)

Pav είπε...

Και ο Γαύρος είχε γυρίσει πολλά ματς (βλ. με τον Αστέρα πέρσυ)
Σήμερα δεν γύρισε. Πάντα υπάρχει και η φορά που δεν θα συμβεί. Το ζήτημα είναι να μη φοβηθούμε το ματς.
Επειδή φοβάμαι όμως τον προπονητή που ίσως να το πάει πολύ συντηριτικά το παιχνίδι δεν μπορώ να πώ. Η άποψή μου είναι κτύπα αλ΄ύπητα και με περίσσιο θράσος όταν παίζεις με ομάδες ποιοτικά καλύτερες από εσένα. Θυμίζω το αεκάκι-Πανιώνιος 2-3 που είχα την τύχη να παρακολουθώ με χάνουμους και από πάνω μου να έχω την Πάολα Τσακ να χοροπηδάει στο booth και να την και με φτύνουν συνεχώς. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω απολαύσει τόσο πολύ την χλέπα. Είναι αφασία να βλέπεις εκατοντάδες λυσσασμένους να σβήνουν εξουθενωμένοι από το φτύσιμο.

Pav είπε...

@ Zamis
Έχει χρόνο να πειραματιστεί τελευταία στιγμή με Ρεκόμπα; Για χάρη αυτού του παιχνιδιού πιστεύω ναι.

zamis είπε...

Ο Ρεκομπα ποναει,ετσι δεν ξερουμε?

Pav είπε...

Καμιά φορά όταν κάποιος λέει ότι πονάει ζητάει "βοήθεια" που μπορεί να μην έχει να κάνει απαραίτητα με τη μέση του.
Είμαστε ικανοί να καταλάβουμε τί βοήθεια θέλει;
Αν ναι θα έχουμε τον Άλβαρο μαζί μας σύντομα.
We must read between the lines my friend.
Αυτό τουλάχιστον πιστεύω εγώ

General Tanz είπε...

Ο Ρεκομπα παντως αμοιβεται με 800 χιλ το χρονο για να παιζει μπαλλα και να βοηθαει τον Πανιωνιο.

Αν ειναι να κανει η διοικηση/προπονητης τον Πουαρο καθε λιγο και λιγακι για το τι λεει, τι εννοει και το που θελει να καταληξει ο Αλβαρο, τοτε μαλλον θα μας φαει το μαυρο φιδι.
Θα του προτεινα να μιλαει λιγοτερο, και να προσπαθει να παιζει περισσοτερο.

Να σημειωσω επισης οτι ειμαι ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ οπαδος του ταλεντου του και τον θελω στον Πανιωνιο πολλα-πολλα χρονια , αλλα τελευταια νοιωθω να μου τα χαλαει.

Katrinos είπε...

Σας παραθέτω αυτό το link όχι να διαβάσετε το άρθρο αλλά να δείτε τη φωτό.

Σε ελεύθερη μετάφραση αυτή η φωτό μου δείχνει μία ομάδα τύπου die hard, και εξίσου τρελλή με τους οπαδούς της. Μόνο και μόνο για αυτή τη στιγμή , πρέπει να πάψουμε να ασχολούμαστε με τις μονάδες και να δούμε το σύνολο. Αύριο βλέπουμε.....

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=5606183


Βy the way , ο γαύρος πάει να το πάρει το ματσάκιον στα χαρτιά ! για άλλη μια φορά.

Pav είπε...

Είναι πολλά που δεν γνωρίζουμε και καλό είναι να μην είμαστε απόλυτοι.
Όταν θα ξεκαθαρίσει η κατάσυαση (αν ξεκαθαρίσει) τότε θα κάνουμε απολογισμό.
Προς το παρόν όλοι οφείλουν να κάνουν από το μετερίζι τους την προσπάθεια που τους αναλογεί.
Όλοι και όχι μόνο αυτοί που φαίνονται στη βιτρίνα.

re-la-re είπε...

Εγώ μένω σε αυτό που είπε ο Μάκης. τι ο Ανδριόλας καθάρισε τις φάσεις με τα φάουλ (και φαντάζομαι ότι έκανε και εξόδους).

Δεν μπροώ ρε παιδιά να τρέμω κάθε φορά που η μπάλα πάει ψηλά στα όρια της μικρής περιοχής. Ο Ανδριόλας δεν είναι παιδάκι. Είναι 24 ετών και άρα έτοιμος να πάιξει με τον ΠΑΟ.

Pav είπε...

Ας το πάρει και στο τάβλι ο γαύρος το ματς. Τους έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες τί κλαψομ...δες που είναι...

General Tanz είπε...

Οι παροντες στο ματς λενε οτι ο Ανδριολας ηταν απο μετριος εως κακος (πιο πολυ προς το κακος) κατα την διαρκεια του ματς, αλλα του βγηκαν τα πεναλτυ.

Για μενα μετραει το bottom line, αρα ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ ΜΟΥ σε ενα παιδι με ΜΗΔΕΝ συμμετοχες.

Εγω λοιπον την θεωρω μεγαλη προκριση, μεχρι ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ.

Υ.Γ Δεν ειμαι φρεσκος, βλεπω Πανιωνιο απο το 1970.

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Χρόνια Πολλά σ' όλους!

Επειδή θέλω να σας κρατώ σωστά ενήμερους (δεν το λεω ειρωνικά...) σας λεω ότι σήμερα ο Ρεκόμπα είχε γαστρεντερίτιδα και φυσικά δεν ακολούθησε τπο ειδικό πρόγραμμα που έχει!

Μάκης Δ.

Υ.Γ. Ωραία συνέντευξη του Κώστα Ανδριόλα το Σάββατο στον Π.Κ.

Costix είπε...

Να πω μπραβο στον γαυρο που δεν εκανε ενσταση ??? Δεν μου παει το χερι οταν θυμαμαι τοσα και τοσα.

Μπραβο ομως στον Πανσεραικο για την μεγαλη του επιτυχια.

Ελπιζω να το ζησουμε συντομα και εμεις.