Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Τραυματισμοί και άλλα

Η επικοινωνιακή πολιτική του Πανιωνίου δεν ήταν ποτέ καλή. Τον τελευταίο καιρό είχε γίνει ακόμη χειρότερη καθώς είχε ουσιαστικά καταργηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη του προπονητή κάθε Παρασκευή όπως επίσης και η δημοσίευση του ιατρικού δελτίου.

Ενόψει του παιχνιδιού με τον Ηρακλή, είναι προφανές ότι ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα γιά την κατάσταση των ποδοσφαιριστών μας. Εφόσον λοιπόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση θα αρκεστούμε στο σημερινό σχετικό άρθρο του Τηλέμαχου Βαρβαρέσου στην Sport Day.

Έχουμε και λέμε: 1. Φαμπιάν Εστογιανώφ: Αγωνίστηκε για 75' στο φιλικό με τον ΠΑ.Ο Ρουφ και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή, 2. Γιώργος Τζαβέλλας: Ξεπέρασε το σφίξιμο στους προσαγωγούς, 3. Μπόσκο Μπάλαμπαν: Ενοχλήσεις στον δικέφαλο, μάλλον θα προλάβει το παιχνίδι, 4. Μάρτιν Λάτκα: θλάση στον δικέφαλο, υπάρχει αισιοδοξία, 5. Αλβάρο Ρεκόμπα, αμφίβολος καθώς δεν έχει επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα, 6. Ντάριο Σμόγιε: ατομικό πρόγραμμα λόγω τραβήγματος στον δικέφαλο την προηγούμενη εβδομάδα, 7.Μάριος Νικολάου:απουσίαζε με την εθνική Κύπρου και πρέπει να ελεχθεί ο βαθμός ετοιμότητας του.

Οι παραπάνω ειδήσεις δεν είναι καλές. Δεν σημαίνει ότι η ομάδα θα αγωνιστεί με τόσες ελλείψεις. Είναι βέβαιο όμως ότι πολλοί από τους παίκτες που θα αγωνιστούν δεν θα είναι στην καλύτερη κατάστασή τους. Εντύπωση προκαλούν οι πολλοί μυικοί τραυματισμοί παικτών... Θα ήθελα πάρα πολύ να γνωρίζω τις επιδόσεις τους στα εργομετρικά τέστ...

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Goal, η Εσπανιόλ παρακολουθεί στενά τον Ουέλιγκτον Μπαρόνι, ο οποίος θα της επιστραφεί (μάλλον) το καλοκαίρι και θα ενταχθεί στην πρώτη ομάδα. Αντίθετα, δεν φαίνεται να υπάρχει ανάλογο ενδιαφέρον για τον Μπεθέρα. Το δημοσίευμα αυτό δίνει εξηγήσεις σε πολλά ερωτηματικά που είχαμε μέχρι και σήμερα, σχετικά με τις υποχρεώσεις μας έναντι της Εσπανιόλ. Ας ελπίσουμε ο Βραζιλιάνος να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον των Ισπανών, αποδίδοντας ικανοποιητικά για όσο χρόνο παραμείνει στην ομάδα μας και παράλληλα, μια που ο Μπεθέρα δεν κατόρθωσε να αποδώσει τα αναμενόμενα, ας ελπίσουμε ότι θα επιστρέψει στον Πανιώνιο ο Ταμπάσης, έχοντας αγωνιστικές παραστασεις και ότι θα δοθούν ευκαιρίες στον ταλαντούχο Ανδριόλα.

Η πιο σημαντική είδηση όμως ήταν ότι εντός των επόμενων ημερών ο Μπαρόνι θα αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο, γεγονός που σημαίνει ότι θα ανοίξει μια θέση ξένου, συνεπώς ο Πανιώνιος θα έχει περισσότερες εναλλακτικές λύσεις κατά την μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου.

47 σχόλια:

Jamie S. Poursas είπε...

Γνωρίζει κανείς εάν πάρουμε εισιτήρια την Κυριακή με τον Ηρακλή και ποιος ο αριθμός τους?

Θα ανέβει κανείς Θεσσαλονίκη (να γνωριστούμε βρε αδερφέ)?

br fun_atic είπε...

Έχω ακούσει ότι θα πάρουμε εισιτήρια. Δεν το ξέρω όμως επισήμως.

Θα το ήθελα πάρα πολύ, αλλά μου είναι δύσκολο να ανέβω στη Θεσσαλονίκη. Αν βέβαια το ήθελαν και κάτι κουρασμένα παλικάρια, θα το έβλεπα κι εγώ διαφορετικά...Δεν εννοώ κάποιον συγκεκριμένα αλλά αρκετούς εδώ μέσα :)

Εννοείται ότι όταν έρθεις στην Αθήνα θα μας ειδοποιήσεις για να γνωριστούμε.

IWN1998 είπε...

Θα δοθούν απ' όσο είχαν ανακοινώσει, 500 εισιτήρια.
Αν και αυτό είναι το καλύτερο ματς για ν' ανεβεί κάποιος Θεσσαλονίκη, ο υποφαινόμενος έχει πια δυσκολίες ν' ακολουθεί στα εκτός Αττικής, αν και πολύ θα το 'θελε.

BR, άσχετα με τους υπόλοιπους τραυματισμούς, αυτός του Σμόγιε πια καταντάει σήριαλ. Τι θα γίνει αυτό το παιδί. Ή τον βάζουν σε προπονήσεις ενώ δεν είναι ακόμα αποθεραπευμένος και κυλάει συνέχεια ή δεν μπορεί πια ο άνθρωπος με τίποτα να γυρίσει σε ενεργό δράση.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ θα ήθελα να ξέρω ποιος διοχετεύει τις πληροφορίες για τον Μπαρονι? Στην Α Ισπανίας μπορούν να παίξουν παίκτες που βγάζουν μάτια (κυριολεκτικά όμως) σε πρωταθλήματα σαν το ελληνικό. Εδώ δεν έχει θέση ο Εστογιάνοφ στο Ισπανικό πρωτάθλημα και έχει ο Μπαρόνι....Εδώ δεν έχει θέση κανονικά στην 18άδα του Πανιωνίου...Νομίζω ότι πρόκειται περί ταίσματος κουτόχορτου το οποίο ο κόσμος του Πανιωνίου δεν πρόκειται να φάει...

br fun_atic είπε...

Καλό θα ήταν να λυθεί το συμβόλαιό του τον χειμώνα. Η ιστορία με τους τραυματισμούς του δεν πάει άλλο...
Σε τελική ανάλυση αμυντικό έχουμε και αμυντικό δεν βλέπουμε.

IWN1998 είπε...

Καλά δεν σημαίνει και τίποτα για την αξία του παίκτη (Μπαρόνι) ότι τον παρακολουθούν (Εσπανιολ). Και ο Εκρά που έφυγε πέρυσι χωρίς σχεδόν λεπτό συμμετοχής στον Πανιώνιο, κέρδισε θέση στην πρώτη ομάδα της Χαλ Σίτυ στην πρέμιερ λήγκ. Μια πρώτη ομάδα 45 περίπου παικτών...για να βγάλει τέτοιο πρωτάθλημα, ληγκ κάπ, κύπελλο. Στο εξωτερικό όταν κάποιος φθάσει στην ηλικία Μπαρόνι, οι σοβαροί σύλλογοι πρέπει ν' αποφασίσουν αν αξίζει να τον κρατούν ή θα πρέπει να τον αποδεσμεύσουν να μην τους πιάνει και θέση και να μην ξοδεύονται άδικα.

Ότι η συγκεκριμένη παρακολούθηση του παίκτη είναι κίνητρο για το Μπαρόνι είναι σαφές. Το θέμα είναι αν "μπορεί" ο Μπαρόνι εν τέλει και αν εμείς βλέπουμε στην κατάρτηση της ομάδας, το συμφέρον μας ή διευκολύνουμε τη δουλειά της Εσπανιόλ για να δει τι μπορεί να κάνει ο παίκτης της στην πράξη. Αν κάνουμε το δεύτερο παραβλέποντας το πρώτο κατ' ουσίαν παραπλανούμε και την Εσπανιόλ γιατί και το να μην παίζει ο παίκτης και πάλι δείχνει αν αξίζει ή όχι. Υποτίθεται ότι αυτό είναι η δουλειά του κου Εμίλιου αρκεί να την κάνει σαν προπονητής του Πανιωνίου και όχι σαν μεσάζοντας της Εσπανιόλ. Προς το παρόν να βάζει Μπαρόνι έναντι όποιου βγαίνει, δεν δείχνει και ιδιαίτερα επαγγελματικό.

br fun_atic είπε...

Και μια που το συζητάμε. Ας βρούμε από τώρα ένα εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας, έστω και σε κοντινό μέρος και ας κανονίσουμε να πάμε παρεούλα όλοι μαζί. Θα έχει πλάκα πιστεύω. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις...

zamis είπε...

Μπαρονι,Μπεθερα και Σμογιε να πανε σπιτι τους.
Αρκετα με αυτη την ξεφτιλα δανεικων και τραυματιων.

τρελοπανιωνιος είπε...

ωραια ιδεεα για ενα εκτος ολοι μαζι και εγω μεσα....

Jamie S. Poursas είπε...

Κι εγώ μέσα είμαι, εξαρτάται όμως το "έστω και σε κοντινό μέρος" που θα βρίσκεται.

Πάντως ανεξάρτητα από το ερχόμενο ματς με τον Ηρακλή, τέλος Οκτωβρίου σκοπεύω να κατέβω Νέα Σμύρνη μήπως και προλάβω να βγάλω το διαρκείας μου. Αλλά ρε γαμώτο δεν έχει κανένα ματς την περίοδο που θα κατέβω.

Μπάσκετ παίζει να βρούμε κανένα εισιτήριο στο Αρτάκης?
31/10 παίζουμε με το ΑΕΚ αλλά γιατί γράφει Ελληνικό?

antunix είπε...

Ανεπίσημα ξέρω και ότι θα πάρουμε 500 εισιτήρια.
Την Κυριακή, ελλείψει Super League, πήγα με συγγενικό πρόσωπο και παρακολούθησα την ομάδα του (Εθνικός) στο Αιγάλεω. Μιας και αναφέρατε τον Ταμπάση και περί επιστροφής του, έχω να πω αφού το είδα αγωνιζόμενο το παλικάρι ότι δεν έχει να ζηλέψει και τίποτα από τους δικούς μας, και άνετα θα μπορούσε όχι μόνο να έχει θέσει στο ρόστερ αλλά και ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα.

Επίσης, θετική γνώμη αποκόμισα για τον νεαρό Ουλάι, τον οποίο χρησιμοποίησε ο Σούλης (ένας είναι ο Σούλης...) στην μεσαία γραμμή του Σίτι. Καλό χαφάκι, είναι αλλά όχι βέβαια και νέος Κούμο. Πάντως, έβλεπα τους άλλους τους μαυρούκους του Αιγάλεω και έλεγα «εδώ πρέπει να ήταν και ο Όμο. Πώς βρέθηκε σε μας…;». Τι να κάνεις όμως; Έτσι είναι οι συνεργασίες-κολεγιές με τον Κοκαλιάρη!

Όσον αφορά τον Κυριακάτικο αγώνα, θα είμαι και εκεί (ακόμη και αν δεν πάρουμε εισιτήρια, μέσα στις Γριές...) αφού κατάφεραν να συνδυαστούν επαγγελματικές (δηλ. ταξίδι για δουλειά την Παρασκευή), κοινωνικές (μυστήριο γάμου σε γειτονική Μακεδονική Πόλη, το Σάββατο) αλλά και το πρόγραμμα της Super League (στις 7 μ.μ. Καυτανζόλειο, ερχόμαστε ! Αυτές οι ευκαιρίες δεν χάνονται!

Υ.Γ. : Χειμώνας έρχεται, ο χρειαστεί ο Σμόγιε... (το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι...;)

IWN1998 είπε...

Στο Αρτάκης παίζουμε απ' όσο ξέρω μέχρι στιγμής, όχι Ελληνικό. Πες αν έρθεις μήπως κάποιος από μας μπορέσει να σου βρεί εισιτήριο. Πιθανολογώ ότι θα βρεις την ίδια μέρα αν πας στο γήπεδο, όσο και αν είναι μικρό εκτός και αν κάνουμε τις υπέρτατες πωλήσεις στα διαρκείας (μακάρι και ας μη βρίσκονται εισιτήρια).
Απ' ότι έμαθα από νεαρούς που προπονούνται στο Αρτάκης, λόγω των ανακαινίσεων (βάψιμο κλπ), είναι λίγο αφόρητη η ατμόσφαιρα προς το παρόν...αλλά να ελπίσουμε σε γρήγορη "εκτόνωση".

τρελοπανιωνιος είπε...

μακαρι να μπορουσα να πας να δω το παιχνιδακι στην Θεσσαλονικη ειμαι σιγουροσ για το διπλο

br fun_atic είπε...

update για τους τραυματισμούς:

Μια που εξακολουθεί να μην υπάρχει επίσημη ενημέρωση θα εμπιστευτούμε για άλλη μία φορά τις εφημερίδες.

Η σημερινή goal έχει τις ακριβώς αντίθετες πληροφορίες από την χθεσινή sport day. Συγκεκριμένα: ο Φερέρα μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Ηρακλή τους: Λάτκα, Εστογιανώφ και Ρεκόμπα, ενώ κανονικά θα δώσουν το παρόν οι Σμόγιε και Μπάλαμπαν !!!

Πραγματικά δεν ξέρω ποιο ρεπορτάζ να πιστέψω... Θα δούμε την Κυριακή

Σε αφιέρωμα της ίδιας εφημερίδας σε παίκτες της Β' Κατηγορίας διαβάζω για τον Μάρκ Γκουέι. Λέγεται πως είναι ο νέος Τζιμπουρ. Τον Ιβοριανό παίκτη ανακάλυψε ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου Θοδωρής Ζιάκας. Ειδοποίησε αμέσως τον Αντώνη Μανίκα (ουπς κι άλλος Πανιώνιος)και κατά το δημοσίευμα αυτό ο Εθνικός Αστέρας απέκτησε έναντι μόλις 50.000 ευρώ έναν επιθετικό που βγάζει μάτια. Μήπως θα μπορούσαμε να τον τσεκάρουμε; Η Καισαριανή είναι κοντά και είναι βέβαιο ότι με τον Αστέρα έχουμε τα κονέ...

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι πως το τμήμα σκαουτινγκ αν υπάρχει τέτοιο δεν έχει αποδώσει σε καμία περίπτωση επί προεδρίας Τσακίρη. Πήγαν άνθρωποι της ομάδας στην Αργεντινή που δεν χρειάζεται να πούμε πόσα ταλέντα σε χαμηλή τιμή υπάρχουν στην χώρα αυτή και μας έφεραν έναν 29χρόνο που στην καλύτερη περίπτωση θα αποδειχθεί χρήσιμος (ακόμα δεν έχει αποδειχθεί).
Σκέφτομαι αν τα 300 που δόθηκαν για τον Μπάλαμπαν είχαν δοθεί για την δημιουργία ενός ισχυρού τμήματος ανεύρεσης ποδοσφαιριστών μπορεί τώρα να μην γυμνάζαμε το τεράστιο ταλέντο της Εσπανιόλ. Αλήθεια ο Κόντι δεν είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ?
Αλλά επίσης δεν βρίσκουμε παίκτες (αποκλείεται να μην υπάρχουν) από ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών. Έχουν περάσει δεκάδες παίκτες από ερασιτεχνικές ομάδες (Στάμος, Χατζηφούντας κ.λπ.) και κανένας δεν έπαιξε και κανείς δεν ξέρει που είναι τώρα…
Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι ο Μπέος στον τομέα αυτό (μόνο σε αυτόν) τα πήγε πολύ καλά (π.χ Σπυρόπουλος που δεν ήταν πολύ μικρός σε ηλικία και που δεν τον ήξερε κανείς). Επί Μπέου πέρασαν παίκτες όπως ο Μπουλούτ (ο οποίος ήταν ο αγαπημένος μου παίκτης), ο Σίλιακ (εν ενεργεία σκόρερ της εθνικής Σλοβενίας), ο Κρίστιανσεν την επόμενη χρονιά βγήκε πρώτος σκόρερ στο γερμανικό πρωτάθλημα, ο Βλτσεκ (από τότε έχουμε να δούμε ογκόλιθο στην άμυνα) και άλλοι παίκτες που δεν μου έρχονται τώρα στην μνήμη.
Δεν αναπολώ αυτή την εποχή…..απλά θέλω να πω ότι υπάρχουν δυνατότητες και ο πρόεδρος να μην σπαταλάει τα χρήματα του και η ομάδα να έχει καλούς παίκτες με λίγα χρήματα και μεταπωλητική αξία…
Η στρατηγική «ιπποφορβείο της Εσπανιόλ» δεν οδηγεί πουθενά. Αυτή είναι η πρόβλεψη μου. Μακάρι να κάνω λάθος. Εγώ πρώτος θα χαρώ αν κάνω λάθος. Δεν ζω από τις ποδοσφαιρικές μου προβλέψεις για να στενοχωρηθώ αν διαψευστώ…
Όλα αυτά επειδή υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι λένε ότι όσοι προέβλεπαν το φετινό χάλι πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα τώρα χαίρονται με τις ήττες της ομάδας.

zamis είπε...

nk99
γιατι τα λες αυτα?
Εγω ξερω(ετσι μου ειπαν)οτι ειμαστε πιο οργανωμενοι απο ποτε.

br fun_atic είπε...

Ο Μπέος είναι πληθωρικός σε όλα του. Και τα λάθη του ήταν μεγάλα και τα σωστά του. Δεν αναπολώ την προεδρία του, όμως δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω και σωστά πράγματα τα οποία έκανε. Το βασικό προτέρημα του έναντι του Τσακίρη είναι ότι ο Μπέος είναι παράγοντας (με την πλήρη έννοια του όρου). Τέτοιο άνθρωπο ΔΕΝ έχουμε αυτή τη στιγμή...

zamis είπε...

Ο Τσακιρης εχει απαλλαξει τον Πανιωνιο απο ολες τις σκιες Μπεου και αυτο δεν το ξεχναμε.
Εχει επισης προσφερει το προπονητικο που ειναι πολυ σημαντικο.
Ειναι κριμα με τετοια οικονομικη υγεια και διαθεση να εισπραττουμε γραφικοτητα ομως.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως η αναφορά μου στον Μπέο στον οποίο πρέπει να πιστωθεί και το ξεχρέωμα της ΠΑΕ έγινε μόνο και μόνο για να δείξω ότι υπάρχουν δυνατότητες και ότι ο Τσακίρης βάσει των χρημάτων που αποδεδειγμένα έχει δαπανήσει ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...σκεφτείτε με το φτηνό δίδυμο Βλτσεκ Γιαννόπουλος ή Σμίλιανιτς σήμερα...με αμυντικό χαφ το "άγριο σκυλί" Ρανκουέλ πού θα πήγαινε η ομάδα...

zamis είπε...

Σωστα τα λες.Εχουν γινει εγκληματα με το φετινο μιγμα ομαδας και φυσικα δεν φταιει μονο ο Φερερα.

br fun_atic είπε...

Η ομάδα κατέρρευσε σε κάθε επίπεδο με την απομάκρυνση του Λίνεν. Είναι λοιπόν προφανές ότι εκείνος ήταν που κυριαρχούσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, έχοντας αναλάβει βέβαια πολύ περισσότερες αρμοδιότητες απ' όσες του αναλογούσαν. Ο Λίνεν ωφέλησε απίστευτα τη δημόσια εικόνα του Τσακίρη. Κι αυτό δε νομίζω ότι αμφισβητείται.

update στο update των τραυματισμών:
Sportday: Ο Εμίλιο Φερέρα περιμένει να διαπιστώσει την ετοιμότητα των Φαμπιάν Εστογιάνωφ, Μπόσκο Μπάλαμπαν, Αλβάρο Ρεκομπα, Γιώργου Τζαβέλλα, Μάρτιν Λάτκα και Ντάριο Σμόγιε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Εστογιανώφ και ο Τζαβέλλας θα είναι στην αποστολή. Για όλους τους υπόλοιπους υπάρχει αισιοδοξία ενώ ο συντάκτης Τηλέμαχος Βαρβαρέσος μας συνιστά να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει μαζί τους.

Πως γίνεται τώρα δύο εφημερίδες να έχουν τόσο διαφορετικό ρεπορτάζ δεν το καταλαβαίνω. Εκτός κι αν όλα αυτά είναι για να θολώσουμε τα νερά στις γριές.

IWN1998 είπε...

Είναι σίγουρο ότι εκτός της τελευταίας χρονιάς που τα έκανε μαντάρα, ο Μπέος κατάφερνε να φέρνει παίκτες καλούς στην ομάδα. Το κακό ήταν ότι σε πολλούς φερόταν απαράδεκτα ως προς τις εργασιακές τους σχέσεις και ότι δεν κράταγε σχεδόν σε καμμιά περίπτωση τον κορμό της ομάδας, εκτός εξαιρέσεων 1-2 περιόδων Μπουμπένκο. Το αποτέλεσμα είναι ότι και έτσι δεν μπορείς να μιλάς για σχεδιασμούς αλλά για αλλησιβερίσια παικτών χωρίς κατευθυντήρια γραμμή οργάνωσης της ομάδας.
Νομίζω ότι το θέμα του σκάουτινγκ είναι ο σημαντικός παράγοντας που θα πρέπει να προσεχθεί και ν' αντικαταστήσει τις συνεργασίες τύπου Εσπανιόλ, που αν γίνονται με τη μορφή ιπποφορβείου (όπως σωστά διατύπωσε ο nk99)είναι αδιέξοδες. Αλήθεια, το Ζιάκκα, paλιό δικό μας παίκτη, που αν θυμάμαι καλά είναι από το Βέλγιο ομογενής και έχει διεθνή εμπειρία και ήξερε και αρκετή μπάλα, δεν είναι περίεργο να μην τον χρησιμοποιούμε εμείς και να τον χρησιμοποιεί ο Εθνικός Αστέρας;

zamis είπε...

α μπε μπα μπλομ
μ'αρεσει η ομαδα μας,kinder εκπληξη!

br fun_atic είπε...

Σου έχω καλύτερο και με πολλά όσκαρ. Η ουσία βέβαια είναι ίδια...

http://www.youtube.com/watch?v=YOn4vg0JIAo&feature=related

zamis είπε...

kalo!

Miltos@Chios είπε...

"H ομάδα κατέρρευσε σε κάθε επίπεδο με την απομάκρυνση του Λίνεν. Είναι λοιπόν προφανές ότι εκείνος ήταν που κυριαρχούσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, έχοντας αναλάβει βέβαια πολύ περισσότερες αρμοδιότητες απ' όσες του αναλογούσαν. Ο Λίνεν ωφέλησε απίστευτα τη δημόσια εικόνα του Τσακίρη">>παρα πολυ σωστα -br!!!

br fun_atic είπε...

Και όσο περνάει ο καιρός αυτό θα το βλέπουμε όλο και πιο καθαρά. Μπορεί ο Γερμανός να μην ήταν ο Μουρίνιο, όμως για κάθε θέση υπάρχει σε μια δεδομένη χρονική στιγμή το κατάλληλο πρόσωπο που ταιριάζει γάντι. Είμαι σίγουρος πλέον ότι αυτός που έχασε περισσότερο από την απομάκρυνση του Λίνεν ήταν ο ίδιος ο κ. Τσακίρης.

Το σχόλιο αυτό, όπως και κάθε προηγούμενο, δεν έχει απολύτως καμία αιχμή εις βάρος του κου Φερέρα.Είναι απλές διαπιστώσεις.

Δυστυχώς φαίνεται ότι με το συγκεκριμένο πρόσωπο, ως ομάδα συνολικά, δεν ταιριάζουμε ιδιαίτερα. Δεν έχει κάνει τον παραμικρό κόπο να μας γνωρίσει κι εμείς βέβαια δεν του έχουμε χαρίσει ούτε ένα λεπτό ηρεμίας (η αλήθεια να λέγεται).

Ο Λίνεν είχε καρδιά Έλληνα και 100% Πανιώνια ιδεολογία.Ποιος μπορεί να ξεχάσει το ότι αν και απολυμένος χαιρέτισε την ομάδα του φορώντας τα Πανιώνια σύμβολα.

Αυτά φοβάμαι ότι δεν τα έχει ο κος Φερέρα και νομίζω ότι για τον λόγο αυτό, όσες επιτυχίες τυχόν επιδείξει στο μέλλον, δεν θα καταφέρει να γίνει το ίδιο αγαπητός με τον Γερμανό. Αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα διότι δεν θα μπορέσουν να δημιουργηθούν ανάμεσα στον κόσμο και την τεχνική ηγεσία σωστοί δεσμοί και κλίμα εμπιστοσύνης και κατανόησης...

zamis είπε...

Βεβαιως ο Τσακιρης εχει αλλη αντιληψη των πραγματων.Γενικως.Δυστυχως.

br fun_atic είπε...

Ακόμη κι άλλη εντύπωση να έχει δεν μπορεί να μην βλέπει την αγωνιστική και βαθμολογική πορεία της ομάδας, αλλά και τη στάση του κόσμου απέναντί του. Πριν από ένα χρόνο και κάτι ήταν αδιανόητο στον οποιονδήποτε να γράψει έστω και έναν υπαινιγμό κριτικής προς τον Πρόεδρο. Σήμερα έχει αλλάξει ακόμη κι αυτό.

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/199274

Μη μας το κάνετε αυτό ρε παιδιά!!!

Βέβαια θα είναι εξευτελιστικό να αποχωρήσει ο παίκτης τον Ιανουάριο. Δεν είμαστε το προπονητήριο καμίας ομάδας.

zamis είπε...

Οχι!
Ωιμε!!
Μεινε!!!

zamis είπε...

Μπορει και η αγωνια της Εσπανιολ να παρει πισω τον παικτη(lol)να εντασσεται στο γενικοτερο κλιμα δημοσιευματων που εχουμε δει τον τελευταιο καιρο..Ομο κλπ
Ρε μπας κι εχουμε παικταραδες και δεν τοχουμε καταλαβει?

br fun_atic είπε...

Διαβάζουν οι άνθρωποι ότι ο Μπαρόνι έχει αντικαταστήσει τη μισή ομάδα και νομίζουν ότι ο Φερέρα έχει ανακαλύψει τον παίκτη ορχήστρα. Το ενδιαφέρον τους βέβαια παρουσιάστηκε ταυτόχρονα με την κτήση του Ευρωπαϊκού διαβατηρίου...

Θα έλεγα να βγάλουμε από την ομάδα τον Ριέρα (μια που υπάρχει ρήτρα απόκτησής του από την Εσπανιόλ) και να δώσουμε ευκαιρίες στον Μπεθέρα, ακόμη κι αν χρειαστεί να παρατάξουμε τους υπόλοιπους δέκα παίκτες στη γραμμή του τέρματος.
Αν δεν μπορεί να γίνει αυτό, υπάρχει και άλλη ακόμη καλύτερη ιδέα. Μια που έχουμε εμπειρία από ληγμένα dvd μπορούμε να στέλνουμε στην Εσπανιόλ μονταρισμένα στιγμιότυπα των αγώνων, όπου ο Μπεθέρα θα φαίνεται ότι πιάνει τα άπιαστα. Θα το γυρίσουμε όπως οι φαντάροι στο λούφα και παραλλαγή 1. Αποτελέσματα εγγυημένα!!!

Αρχίσαμε πάλι τα σουρεάλ μου φαίνεται :)

zamis είπε...

Μπεθερα σεντερ φορ εννοεις,ε?

br fun_atic είπε...

Όχι. Θα είναι κανονικά τερματοφύλακας. Απλά θα μένουμε όλοι λίγη ώρα μετά το παιχνίδι (για ντεκόρ), θα δίνουμε και ένα χαρτζιλικάκι σε κανα - δυό αντιπάλους να του τραβάνε μερικά σουτ και τις καλύτερες αποκρούσεις θα τις μοντάρουμε στο βίντεο του αγώνα και θα τις στέλνουμε στην Ισπανία. Σατανικό ;;;

Ο Πεντζαρόπουλος θα φαίνεται ανίδεος μπροστά του!!!

Υ.Γ
Μπορούμε βέβαια την ίδια δουλειά να την κάνουμε και σε green wall, ιδίως όταν ο φωτισμός δεν θα βολεύει (ο ήλιος θα μας προδίδει την ώρα). Τέλος πάντων αυτές είναι κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες που λύνονται. Εδώ είδαμε σε τρέιλερ του Mega μπρατσαρά τον Φιλιππίδη. Λες να μην μπορούμε να κάνουμε Καν τον Μπεθέρα; :)

Μουσική επένδυση Σταμάτης Σπανουδάκης: Κάτι σε μυθοδία είναι καλό και πιασάρικο.
Σχολιασμός Μανώλης Μαυρομάτης
Σκηνοθεσία Τάσος Μπιρσιμ, για να σου κάνει τη Ν.Σ να μοιάζει με το Μαρακανά (όχι γκριλ - το άλλο)
και σκίσαμε!!!

zamis είπε...

http://www.myspace.com/musikomo

ο ομο εχει και συγκροτημα!

br fun_atic είπε...

Νομίζω ότι δεν λειτουργεί η σελίδα.Στείλε πάλι url.
Αν η σελίδα έκλεισε και πρόλαβες να τη δεις, πες μας τι όργανο παίζει...

br fun_atic είπε...

Διαβάζω σήμερα στην SportDay: Η έλλειψη ρευστού χτυπά κόκκινο στην Π.Α.Ε

"Τραγική χαρακτηρίζεται η κατάσταση στην Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ, που αδυνατεί πλέον να ρυθμίσει τις πολλές τις υποχρεώσεις, καθώς η έλλειψη ρευστού έχει χτυπήσει κόκκινο.Πρόκειται μάλλον για παγκόσμια πρωτοτυπία να έχει αφεθεί εδώ και μήνες μιά εταιρεία χωρίς χηματοδότηση και όπως έχουμε ήδη γράψει, τα προβλήματα έχουν αρχίσει να μεταφέρονται και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι καθυστερήσεις δεν είναι μεγάλες (ούτε ακόμα και τα παράπονα από πλευράς παικτών), αλλά η ΠΑΕ έχει κι άλλες υποχρεώσεις πέρα από τις πληρωμές των παικτών, του τεχνικού τιμ και των εργαζομένων. Στο τέλος του μήνα ενδεικτικά θα πρέπει να καταβληθούν 130.000 ευρώ στον Πανιώνιο γιά τη μεταγραφή του Τζεμπουρ και το ταμείο είναι...μείον, αφού δεν υπάρχει πλέον ρευστό από εισιτήρια,δόσεις πωλήσεων παικτών κ.λ.π

Κατά τα άλλα η Π.Α.Ε Α.Ε.Κ έχει παραπεταμένο τον Τζιμπουρ, ο οποίος ψάχνει ομάδα έστω για να προπονείται, προκειμένου να μην υποστεί ακόμη μεγαλύτερη ζημία από την αγωνιστική απραξία. Φαντάζομαι ότι ο Πανιώνιος θα μπορούσε να του προσφέρει αυτή τη δυνατότητα...

br fun_atic είπε...

Να συμπληρώσω ότι στις άμεσες υποχρεώσεις της Α.Ε.Κ δεν είναι μόνο μια δόση 138.000 ευρώ. Η Α.Ε.Κ έχει την υποχρέωση να μας καταβάλει μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου 2010 συνολικά 690.000 ευρώ σε πέντε μηνιαίες δόσεις των 138.000 ευρώ.
Συνεπώς από τη μία είναι υποχρεωμένη να πουλήσει τον Τζιμπουρ και μάλιστα άμεσα, από την άλλη τον έχει καταστρέψει αγωνιστικά.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ που τα λέμε και από ότι έχω καταλάβει η ΑΕΚ έκανε ότι μπορούσε με τον Τζιμπούρ...αλλά ο Τζιμπούρ είναι αλλού και δεν νομίζω ότι στην παρούσα φάση θα μασ προσέφερε κάτι άλλο εκτός από μπελάδες.
Το ιδανικό σενάριο θα ήταν εφόσον συμφωνεί η τσέπη του προέδρου ο Τζιμπούρ στον ΠΑΟΚ ο Μουσλίμοβιτς στον Πανιώνιο και χάρισμα στην ΑΕΚ 1 εκ.
Τον Μουσλίμοβιτς που είναι ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΚΛΑΣΙΚΟΣ δεν μπορούν να τον αξιοποιήσουν στον ΠΑΟΚ και για αυτό το λόγο δεν τον πολυθέλουν..

br fun_atic είπε...

Δεν έχουν σημασία τα ονόματα. Απλά πρέπει να βρούμε έναν επιθετικό που να ξέρει να στέλνει τακτικότατα το τόπι γιά ύπνο στα δίχτυα. Γιατί μέχρι σήμερα οι επιθετικοί μας έχουν καταφέρει να στέλνουν για ύπνο όλους εμάς. Και τα όνειρα δυστυχώς δεν ήταν και καλά...

Griniaris είπε...

Όσοι διάβαζαν μικροί το "Αγόρι" θα το θυμούνται.Σε μια από τις ιστορίες υπήρχε ένας παίκτης που ενώ ήταν τελείως άμπαλος,κάποιος τον χτυπούσε επίτηδες δυνατά στο πίσω μέρος του κεφαλιού την ώρα του αγώνα και γινόταν σούπερ.Μπορούμε να εφαρμόσουμε αυτή τη μέθοδο στον Μπάλαμπαν.Αν παρ'ελπίδα δεν γίνει σούπερ,τουλάχιστον θα δούμε και λίγο τον Σίμωση...

ΥΓ.Αν φύγει ο Μπαρόνι θα καταθέσω το διαρκείας στην ΠΑΕ σε ένδειξη διαμαρτυρίας.Κατ'αρχήν δεν θα έχουμε αλλαγή συν όλα τα άλλα.

Miltos@Chios είπε...

Θεωρω οτι ολα αυτα τα δημοσιευματα για τον παικτη-ορχηστρα δεν ειναι δυνατον να ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα.Εχοντας δει τον Μπαρονι στο γηπεδο,δεν μπορει να σταθει στην Α"Εθνικη εδω-πολυ περισσοτερο στην Ισπανια.Μαλλον προκειται για παιχνιδια του μανατζερ του.

Jamie S. Poursas είπε...

Από την μεριά μου πάντως θα ήθελα πολύ τον Τζεμπούρ πίσω στην ομάδα. Φαντάζομαι τι έχει να γίνει μπροστά με Ράφικ, Λόλο, Άλβαρο, Ριέρα, Κούμο και με πιάνει ταχυκαρδία. Και ίσως (λέω ίσως κάπου βαθιά μέσα στο μυαλό μου και λόγω του ανταγωνισμού που θα υπάρξει για μια θέση στην 11άδα) φιλοτιμηθεί και ο Μπόσκο να μας δείξει λίγο αν τελικά ξέρει ή όχι μπάλα, αν μπορεί ή όχι να βοηθήσει την ομάδα.

Αν πάλι δεν μας βοηθήσει ο Τζεμπούρ στον αγωνιστικό χώρο τότε σίγουρα μπορεί να μας βοηθήσει μέσα στα αποδυτήρια. Το πιάσατε το υπονοούμενο, έτσι?

Πάντως έχω πίστη στην ομάδα για το παιχνίδι της Κυριακής.

br fun_atic είπε...

Δε νομίζω ότι πρόκειται να επιστρέψει ο Τζιμπουρ. Ήδη δοκιμάστηκε από τη Σέλτικ. Είναι γνωστό άλλωστε ότι έψαχνε ομάδα στο εξωτερικό. Αν η Αλγερία έχει ελπίδες πρόκρισης στο Μουντιάλ (δυστυχώς δεν έχω ιδέα για την πορεία της) τότε είναι βέβαιο ότι ο Ρεφίκ θα ήθελε να είναι μέλος αυτής της ομάδας και ενδεχομένως να αξιοποιήσει μια τυχόν καλή παρουσία του στη Ν. Αφρική με μιά καλή μεταγραφή σε μεγάλο σύλλογο του εξωτερικού. Όλα αυτά τα σενάρια δεν ξέρω αν περνούν από τη Νέα Σμύρνη...

Griniaris είπε...

Η Αλγερία είναι πολύ κοντά στην πρόκριση.Της αρκεί μια ισοπαλία με την Αίγυπτο για να περάσει.Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Τζεμπούρ παρ'ότι παίζει έστω και σαν αλλαγή,δεν είναι σε καλή κατάσταση λόγω της αποχής από τα γήπεδα.Μόνη μας ελπίδα να θελήσει από το Γενάρη μέχρι το καλοκαίρι να μπει σε αγωνιστική δράση και μετά να κάνει τη μεταγραφή.

Miltos@Chios είπε...

Νομιζω οτι η επιστροφη Τζιμπουρ αναγεται στους ευσεβεις μας ποθους...