Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Συνέντευξη τύπου κ. Φερέρα

Στην εισαγωγή του ο κ. Φερρέρα τόνισε: «Η ερώτηση που σίγουρα έχετε είναι γιατί κάνουμε αυτή τη συνέντευξη σήμερα και όχι στο παρελθόν. Η απάντηση είναι ότι τώρα έχω πράγματα να σας πω, επειδή ξέρω καλύτερα την ομάδα και το σύλλογο, αλλά και επειδή θεωρώ ότι πρέπει να μας δίνεται η δυνατότητα να μιλάμε μία φορά την εβδομάδα, έτσι ώστε να έχετε και εσείς καλύτερη ενημέρωση. Με αυτό τον τρόπο θα αποφευχθούν λάθος ειδήσεις που προέρχονται από λάθος πληροφορίες»

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας ο κ. Φερρέρα είπε: «Φυσικά και δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία. Η συγκομιδή των 2 βαθμών δεν είναι ότι καλύτερο. Απ’ την άλλη δεν είμαι σίγουρος πως αν πει κάποιος πως έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς, θα είναι σωστός.
Χρησιμοποιούμε πολλούς νεαρούς παίκτες, γεγονός που είναι καλό για το σύλλογο. Προσπαθούμε να δώσουμε μία θετική εικόνα για το ποδόσφαιρο που παίζει ο Πανιώνιος, προσπαθώντας να παίζουμε πάντα επιθετικά, δηλαδή δεν παίζουμε καταστροφικό ποδόσφαιρο. Παίζουμε όλους τους αγώνες με 2 επιθετικούς και 2 μεσοεπιθετικούς, δυστυχώς έχουμε μόνο 2 βαθμούς και αυτό είναι αυτό που προσπαθούμε να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε.
Στο ποδόσφαιρο δυστυχώς δεν μπορείς να τα εξηγήσεις όλα. Για παράδειγμα στον αγώνα με τον Λεβαδειακό δεν έπρεπε να χάσουμε, αλλά χάσαμε. Είχαμε χαμένο πέναλτι, πολλές ευκαιρίες, περισσότερη κατοχή, αλλά χάσαμε.
Με τον Αστέρα πιστεύω ότι είχαμε λάθος στρατηγική και γι αυτό δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Ο Αστέρας είχε έρθει εδώ με ένα σκοπό. Να εκμεταλλευτεί τα όποια λάθη μας. Έπαιξε αμυντικά, δίνοντας μας χώρο και αφήνοντας μας να έχουμε πολύ κατοχή. Η ομάδα μας δεν είναι έτοιμη ακόμη για τέτοιο παιχνίδι και γι αυτό είχαμε πρόβλημα με τον Αστέρα.
Στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, εμφανιστήκαμε πολύ πιο βελτιωμένοι. Ειδικά μέχρι τον αγώνα με Ολυμπιακό, σε όλα τα άλλα ματς, ήμασταν η ομάδα με τις πιο πολλές ευκαιρίες από τους αντιπάλους μας. Μας λείπει το γκολ, αλλά είναι πλέον θέμα χρόνου να έρθει και αυτό».

Για τον εάν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης: «Φυσικά και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Κατ΄ αρχάς για να δουλέψεις επάνω σε κάτι και να το βελτιώσεις πρέπει να σου αρέσει. Εμένα μου αρέσει ο Πανιώνιος σαν ομάδα και γι αυτό πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να δουλέψουμε έτσι ώστε να βελτιωθούμε. Ξέρω τις δυσκολίες, είδα ότι οι οπαδοί της ομάδας δεν ήταν ικανοποιημένοι μετά την ήττα από τον Αστέρα, αλλά όταν σου αρέσει κάτι σημαίνει ότι το πιστεύεις. Και εγώ πιστεύω στον Πανιώνιο».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και αν αυτό έχει ιδιαίτερο ή κρίσιμο χαρακτήρα: «Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι ένας άλλος αγώνας, στο οποίο αν κερδίσεις παίρνεις 3 βαθμούς, στην ισοπαλία 1 και αν χάσεις 0. Δηλαδή έχουμε δουλέψει για το παιχνίδι, αλλά για εμάς δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία. Αν νικήσουμε έχει καλώς, αλλά δεν τελείωσε τίποτα. Δεν είναι «τελικός» . Σε κάποιον «τελικό» κερδίζεις και σηκώνεις «κύπελλο». Γι αυτό και όπως είπα η ομάδα έχει ετοιμαστεί για τον αγώνα, όπως προετοιμάζεται σε όλους τους αγώνες. Δεν έχει γίνει κάποια ειδική προετοιμασία γι αυτόν τον αγώνα.
Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε θέσεις κλπ. με δεδομένη και την απουσία του Ρεκόμπα. Ο κύριος στόχος μας είναι να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος και να κερδίσουμε τον αγώνα».

21 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Ύστερα από αυτή τη συνέντευξη τύπου θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να μακροημερεύσει ο συγκεκριμένος προπονητής στον πάγκο του Πανιωνίου.

Το συγκεκριμένο σχόλιο δεν έχει να κάνει με τις προπονητικές του ικανότητες ή τα αποτελέσματα που έφερε η ομάδα. Θεωρώ όμως ότι ο κος Φερέρα έχει χάσει εντελώς το επικοινωνιακό παιχνίδι. Άρα έχει σίγουρα χάσει τον κόσμο...

Οι συγκεκριμένες απαντήσεις θα μπορούσαν να είχαν δοθεί ύστερα για παράδειγμα από ανεπιτυχές αποτέλεσμα στο πρώτο φιλικό της ομάδας. Ας ενημερώσει κάποιος τον κο Φερέρα ότι κοντεύουμε να συμπληρώσουμε μισό γύρο πρωταθλήματος.
Επιπλέον θα ήταν καλό να ξέρει ότι η ομάδα δεν είναι νέα αλλά έχει διατηρήσει τον βασικό της κορμό, όμως ο ίδιος φέρει την αποκλειστική ευθύνη για τη διασάλευση της ισορροπίας που υπήρχε, ιδίως στην άμυνα. Ο ίδιος είναι ο προπονητής της ομάδας και ο ίδιος χρεώνεται την χρησιμοποίηση άπειρων παικτών και μάλιστα σε θέσεις που δεν γνωρίζουν.
Αν υπαινίσσεται ότι συγκεκριμένοι παίκτες αγωνιζονται στην βασική ενδεκάδα κατόπιν διοικητικές παρέμβασης έχει δύο επιλογές. Είτε το δέχεται και ααναλαμβάνει την ευθύνη γιατί είναι προπονητής, ή παραιτείται γιά λόγους ευθιξίας, καταγγέλλοντας παράλληλα τις διοικητικές παρεμβάσεις.

Ο ίδιος χρεώνεται επίσης το γεγονός τη μη ενίσχυσης της ομάδας σε βασικές θέσεις, όπως όλοι μας επισημαίνουμε ήδη από τον προηγούμενο Ιανουάριο. Αν είχε κάνει εισηγήσεις οι οποίες δεν πραγματοποιήθηκαν οφείλει να μας ενημερώσει.

Καλά θα κάνει να δει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ως τελικό. Ακόμη κι αν ο τελικός αυτός δεν χαρίζει κύπελλο ή περισσότερους από 3 βαθμούς...

Αν λοιπόν κατά τον κο Φερέρα έχουμε πάρει όσους βαθμούς αξίζαμε, ας μας απαντήσει ο προπονητής μας γιατί αξίζαμε ΜΟΝΟ τόσους βαθμούς…Γιατί στις αρχές της χρονιάς άλλαα μας έλεγαν...

Costix είπε...

Ξαναποσταρω τα σχολια μου
=========================

Διαβασα πολυ προσεκτικα και πολλες φορες την χθεσινη συνεντευξη του Φερερα.

Πρωτα απ' ολα επικροτω την κινηση αυτη, που ειναι επιβεβλημενη και αποδεχομαι την δικαιολογια οτι ΤΩΡΑ πια εχει κατι να μας πει για την ομαδα.

Μηπως ομως ειναι καλο να αρχισει ξανα και το Ιατρικο δελτιο καθε βδομαδα (οπως και παλαιοτερα) ???? Νομιζω οτι επιβαλλεται για την ενημερωση μας.

Αρχιζω να πιστευω οτι ο Φερερα ειναι παρεξηγημενος. Η οτι τουλαχιστον δεν φταιει αυτος ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, απο καποιους αλλους.

Πρωτον δεν ειναι καθολου επικοινωνιακος (σαν τον Προεδρο μας), με αποτελεσμα να μην εμπνει τον κοσμο και προφανως και τους παιχτες του (παρα μονο ισως μεσα απο την δουλεια του).

Επιμενω ομως οτι εινα ΕΠΙΜΟΝΟΣ.

Εν κατακλειδι, εισπρατω τα εξης απο οσα ειπε στην συνεντευξη.

- Δεν φταιει ΜΟΝΟΝ αυτος γιατι μεχρι τωρα εχουμε δυο βαθμους. Επειδη ετσι ΠΡΕΠΕΙ, χρησιμοποιει πολλους νεους παιχτες (αρα και απειρους !!!). Αυτο ειναι για το καλο της ομαδας. Υπονοει προφανως οτι ειναι ορος της διοικησης. Αυτο εξηγει ισως και την επιμονη σε Ομο/Σιοβα/Μπαρονι/Αναστασοπουλο κλπ.
Αρα η διοικηση τον πιεζει να βγαλει το συντομοτερο δυνατον καινουργια ''φυντανια'' για πουλημα ??? Βεβαια ολοι γνωριζουμε οτι ΜΟΝΟΝ ετσι πια θα συντηρηθει η ομαδα, αφου ο Τσακ δηλωσε οτι δεν βαζει αλλα λεφτα.

- Δευτερος λογος ειναι οτι ειμαστε ομαδα που παιζει θετικα και οχι καταστροφικα. Εφαρμοζουμε επιθετικο παιχνιδι με δυο επιθετικους και δυο μεσοεπιθετικους και συστημα 4-4-2 (το πλεον επιθετικογενες). Κανουμε πολλες ευκαιριες αλλα δυστυχως δεν σκοραρουμε. Δεν ειμαστε αμυντικογενης ομαδα (οπως ο Αστερας, με τον οποιο ομολογησε οτι ακολουθησε λαθος τακτικη). Ομως μας παρηγορει οτι συντομα θα σπασει η γκινια και θα μας βγει ο δρομος προς τα διχτυα. Ισως εδω μιλαμε για αλλη μια συμπεφωνημενη παρεμβαση της διοικησης, οτι δηλαδη ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ, κυριε προπονητα, τελεια και παυλα.

Αναποφευκτη η συγκριση με Λινεν (και ακομα και επι Σταμ), οπου οντως παιζαμε επιθετικα χωρις να εχουμε και τοτε μεγαλες λυσεις στην αμυνα αλλα τρωγαμε 2 γκολ και βαζαμε 3 η 4 και περναμε τα παιχνιδια (και τυς βαθμους).

Costix είπε...

ΣΥΝΕΧΙΖΩ
========

Τι συμβαινει τωρα και τοση αφλογιστια ??? Ειπε ο Φερερα οτι δουλευει πανω στην ισορροπια των παιχτων (ελπιζω οχι την εγκεφαλικη) και στα στημενα, οπου (ΟΝΤΩΣ) μεχρι στγμης δεν ειμαστε καλοι.

Θεωρω επιτυχημενη την αναφορα του στον αγωνα με τον Ατρομητο, οτι δηλαδη ειναι ενα κανονικο παιχνιδι σαν ολα τα αλλα και οχι τελικος, ΕΑΝ ο στοχος του ειναι να ξεφορτωσει τους παιχτες απο το αγχος (αν και καμμια φορα αν γνωριζεις να διαχειριστεις το στρες, θεωρω οτι ειναι μαλλον παραγωγικο).

Βεβαια, ολα αυτα θα δειξουν ΜΕΤΑ το παιχνιδι με τον Ατρομητο !!!!

Διαφωνω για το οτι κανεις δεν μιλαγε για τους Σιοβα και Ομο πριν απο το παιχνιδι με τον Αστερα. Επανειλημμενα σε ολα τα Πανιωνια μπλογκς ειχε θιχτει το θεμα για τον Ομο (οτι ειναι ο βασιλιας της γκελας στην αμυνα) απο την ημερα ανακοινωσης της μεταγραφης του.

Οσο για τον Σιοβα ολοι λεγαμε οτι ειναι πολυ απειρος και σχετικα αργος (αν και ταλαντουχος) για να παιζει μαζι με εναν αλλον απειρο και επισης αργο (Ομο) κεντρικο αμυντικο διδυμο, και βεβαια ιδου τα αποτελεσματα.

Κακη δικαιολογια κυριε Φερερα, καλυτερα παραδεχτειτε την λαθος επιλογη σας. Κανεις δεν ειπε οτι ειναι κακοι αυτοι οι παιχτες, ομως τους χρησιμοποιειτε σε λαθος θεσεις και/η με λαθος διδυμο (ειμαι περιεργος να δω το διδυμο Σιοβα/Κοντοε, μαλλον την Δευτερα).

Εξ αλλου γιατι τοτε τους αλλαξατε και χρησιμοποιησατε Κοντοε/Λατκα με ΠΑΟΚ και γαυρο ??? Οπου οντως ημασταν καλυτεροι και αμυντικα και σαν ομαδα !!!

Καταληγοντας, εισπρατω επισης οτι για την επιλογη παιχτων αποφασιζουν ολοι μαζι προπονητης, σκαουτερς, αρχηγος ποδοσφαιρικου τμηματος, διοικηση κλπ Αρα μας λεει να μην τον ψεγουμε, γιατι γνωριζε ο Τσακ περι π.χ. τραυματισμου του Σμογιε κλπ και πηραν τα ρισκα τους εν γνωσει τους.

Ο δε στοχος φετος της ομαδας ειναι τουλαχιστον μια θεση καλυτερη απο περυσι, αρα μινιμουμ 7η θεση.

Συνδυαζοντας ολα αυτα με τις προσφατες δηλωσεις Τσακιρη, θεωρω οτι οντως υπαρχει καποιο πλανο, ομως δεν γνωριζω αν θα μας βγει.

Εχουν παρει τα ρισκα τους ολοι, ας ελπιζουμε για το καλυτερο. Παντως φαινεται οτι εχουν επιγνωση για το τι συμβαινει.

Costix είπε...

Ενα πραγμα ακομα. Πιθανολογω οτι την συνεντευξη τυπου την εδωσε ο κυριος Φερερα μαλλον στα Αγγλικα (και οχι στα Φλαμανδικα η Ισπανικα). Επειδη πολλες φορες η μεταφραση δεν ειναι πιστη (απο χιλιους μυριους λογους), πολυ θα ηθελα να την ακουσω αυτουσια στα Αγγλικα, γιατι οντως μερικες απο τις εκφρασεις του παρα ειναι ''μεσοβεζικες'' για να προερχονται απο ανθρωπο του ποδοσφαιρου. Και απο οσο ξερω ο κυριος Φερερα δεν εχει σπουδασει την Νομικη η αλλη συναφη επιστημη χειρισμου του λογου.

Μηπως, λοιπον, παραφραζονται καποιες απο τις δηλωσεις του ???

Υπαρχει τροπος να την ακουσουμε αραγεςςςςςς ???

Πολυ θα το ηθελα.

Η ΠΑΕ θα πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικη με αυτα.

br fun_atic είπε...

Στο μπλογκ του φίλου Ίωνα βρήκα και τμήμα της συνέντευξης που δεν ανέβηκε στην επίσημη σελίδα
http://www.sport24.gr/html/ent/049/ent.319049.asp

Συνεχίζω τα σχόλια:Ο Πανιώνιος πέρα από ομάδα πενταετούς προγραμματισμού έγινε και ομάδα συλλογικής ευθύνης. Ενδιαφέρον.

CostisT προλαβαίνεις να συναντηθούμε για μια ξεγυρισμένη μακαρονάδα...Ξέρεις που θα με βρεις...Αν δεν προλάβεις, θα φάω μία και γιά 'σένα :)

Costix είπε...

Ρε μαστορα, εχεις φαγωθει να μου ανεβασεις το ζαχαρο ??? Τα μακαρονια ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ στο διαιτολογιο μου. Αμα εισαι για σκορπινα μπουργετο, ειμαι μεσα ομως !!!

IWN1998 είπε...

Εμένα δεν θα με πείραζε καθόλου ένας αντιεπικονωνιακός προπονητής, που όμως ξέρει σωστά να κάνει το τεχνικό μέρος της δουλειάς του.

Όσο για το ότι υπάρχει σχέδιο CostisT, είναι σίγουρο και δεν είχαμε κανένα ενδοιασμό γί' αυτό, μόνο που με το ζόρι δεν θα γίνουν παίκτες σαν τον Μπαρόνι και τον Όμο ταλεντάρες για να μοσχοπουληθούν και ούτε ρίσκα σαν αυτό του Σμόγιε ταιριάζουν πολύ με τα σχέδια (περισσότερο ταιριάζουν με τα σχέδια ενός γραφείου μανατζαρίσματος παικτών μάλλον).
Συνεπώς ναι υπάρχει σχέδιο αλλά μηπως πρέπει να φοβάσαι τώρα πιο πολύ καταλαβαίνοντας το περιεχόμενο και κυρίως τον τρόπο εφαρμογής του σχεδίου;

br fun_atic είπε...

Τελικά CostisT, εσύ μπορεί να είσαι πιο brfunatic τύπος κι από 'μένα!!!

Ο τύπος είναι αλλού. Δεν του φταίνε ούτε οι μεταφράσεις ούτε τίποτα.Θα ήθελα πάρα πολύ να ξέρω τι είδους αποζημίωση έχει συμφωνηθεί να λάβει σε περίπτωση απόλυσης.

Για να μη συνεχίσω, παραπέμπω στο άρθρο του κ. Λαδόπουλου στον προηγούμενο Π.Κ. Τα είπε όλα και τον συγχαίρω και δημοσίως γιά το θάρρος του.

br fun_atic είπε...

Τα πάντα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Ίσως σε αρχικό στάδιο να κρίνονται και από τη γενική εικόνα. Επειδή και στα δύο αυτά τα έχει πάει χάλια, κρίνω μόνο το επικοινωνιακό κομμάτι που του είχε απομείνει κι όλας.

CostisT. Με εσένα παρέα και τρώω μέχρι και βατραχοπόδαρα!!!

Costix είπε...

Ιωνα, αυτο υπονοω και εγω. Οτι κανει ο μεσιε Φερερα, ΤΕΛΙΚΑ εχει την ΠΛΗΡΗ αποδοχη της Διοικησης και του Τσακ, για να μην πω οτι του τα επιβαλλουν κιολας. Γι' αυτο αλλωστε και ο Τσακιρης πηρε ολη την ευθυνη πανω του, οταν κουνησαμε τα λευκα μαντηλια στον μεσιε. Θελω να πιστευω στην καλη θεληση του Τσακιρη για νοικοκυρεμα της ομαδας και απευχομαι τα πεισιμιστικα σεναρια. Ομως, οπως στρωσει κανεις θα κοιμηθει και αυτο ισχυει για ολους. Το γεγονος ειναι οτι εμεις θα ειμαστε παντα διπλα στην ομαδα, no matter what !!!!

brfun, τι μου τσαμπουνουσες για διαιτα και στοιχηματα πριν λιγες μερες ??? Μονο φιγουρα και μεταξωτες κορδελες ??? Κανεις την διαιτα της μακαροναδας και συ ????
Anyway, αφου αποκαλυφθηκες πια οτι εισαι ορκισμενος ''μακαρονας'', την επομενη φορα θα σου κανω την αγαπημενη μου (εκοτς μενου) συνταγη, για να σε στειλω !!! ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΕ ΚΥΜΑ ΑΠΟ ΣΟΥΠΙΑ.
=============================

YOU WILL FLY, BABY !!!!

br fun_atic είπε...

H δίαιτα πηγαίνει μία χαρά. Για λόγους ανεξάρτητους από τη θέλησή μου, αναγκάζομαι να την διακόψω για τρεις ημέρες. Αυτό δεν αποκλείει όμως το γεγονός να χάσω ένα με δύο κιλά στο τριήμερο.

Το στοίχημα μας εξακολουθεί να ισχύει...

Μου αρέσουν τα ζυμαρικά, δεν είμαι όμως λάτρης. Κάποιοι άλλοι δοκιμάζουν τα ριζότι με την πρώτη ευκαιρία...

Αναμένω με ανυπομονησία κάθε μαγειρική ανήσυχη συνταγή σου.

Costix είπε...

Εγω παντως εχασα 4 κιλα μεσα στο Σεπτεμβριο, κανωντας κανονικη διαιτα (με 2-3 μερες εξαιρεση) αλλα και πινοντας καθε βραδυ το κρασακι μου. Σκοπευω, πρωτα ο Θεος, να συνεχισω για αλλους 9 μηνες με στοχο 3 κιλα το μηνα, συνολο 27 + 4 ηδη = 31 κιλα περιπου. Απο τα 149 που την ξεκινησα δηλαδη να πεσω μεχρι τελους Ιουνιου κατω απο τα 120, τα οποια ελπιζω να καταφερω να διατηρησω στην ΚΡΙΣΙΜΗ εποχη του καλοκαιριου και των διακοπων (Ιουλιος/Αυγουστος), και αντε παλι απο την αρχη για αλλους 10 μηνες, μπας και καταφερω και πεσω κατω απο τα 100 και εχει ο Θεος. Μπας και καταφερω και φαω μετα καποια απο τις μαγειρικες μου ''ανησυχιες''.

zouri1 είπε...

νομιζω οτι προσπαθει ν αξεκαθαρισει καποια πραγματα και προσαπθει να μιλησει ελευθερα.Υπονοει οτι καποιες πιεσεις εχει ή δεν γιναν καποια που ζητησε.
Τα παντα ομως θα εξαρτηθουν απο το παιχνιδι με τον Ατρομητο.Εκει θα φανει αν πουμε αντε παμε ξανα,ή θα αποχωρησουμε ντροπιασμενοι.Θανε καλο για εμας να μην παιξει ο Μιχαηλιδης.
Αλλα δεν πρεπει να αρκυμαστε και να προσευχομαστε για αυτο.Νικη με πολλα γκολ θα μας αλλαξει την διαθεση
Καλη ψηφο.την δευτερα να πανηγυρισουμε 2 νικες

Pav είπε...

Δεν θα το πιστέψετε αλλά σας διαβάζω μέσα από την New York Metropolitan Opera. Έχω έρθει με την γυναίκα μου να δούμε την Tosca. Τι να κάνουμε , ερήμην Πανιωνάρας το έριξα στην όπερα.

cdu είπε...

Μάλλον ιδέα της γυναίκας σου ήταν η όπερα, για αυτό και, για να περάσει η ώρα, το έριξες στα Πανιώνια blog. Πάντως, για την ιστορία, εγώ διάβαζα τα blog (και αυτό εδώ) το καλοκαίρι από την Ινδία.

IWN1998 είπε...

Zouri δεν ξέρω αν έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να πανηγυρίσεις Κυριακή ή Δευτέρα, με τις διάφορες ελλείψεις που έχει η ομάδα και με κυριότερη την αδυναμία της να γεμίζει με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή.

Παιδιά μας λύσατε τώρα μια απορεία γιατί ψάχναμε να βρούμε τον Ινδό Πανιώνιο.
Καλή απόλαυση της όπερας Pav.

Pav είπε...

Ευχαριστώ για τις ευχές σας παιδιά.
Και από κοντά στο γήπεδο με την επιστροφή στην πατρίδα.
Άντε να δούμε τη Δευτέρα...

Costix είπε...

Και μ' αυτα, και μ'αυτα... φτασαμε Δευτερα να δουμε λιγο μπαλιτσα. Δεν πιστευω να κανει κοπανα κανεις σας σημερα απο τον ΝΑΟ !!! Αντε με την νικη.

Miltos@Chios είπε...

Μπαρονι παλι ενδεκαδα?

zamis είπε...

Για Μπαρονι δεν ξερω αλλα συμφωνα με το sport-fm.gr :
''Για αμυντικό δίδυμο ο Βέλγος προπονητής έχει επιλέξει τους Γιάννη Κοντοέ και Σουλεϊμάν Ομο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 42χρονος τεχνικός σκέφτηκε να ξεκινήσει τον Ντάριο Σμόγιε, όμως το πιθανότερο είναι πως δε θα κάνει σε αυτό τον αγώνα το ντεμπούτο του ο Κροάτης αμυντικός καθώς ο Φερέρα θα προτιμήσει πιο σίγουρες λύσεις γιατί θεωρεί το παιχνίδι ιδιαίτερα κρίσιμο.''

μου αρεσουν οι σιγουρες λυσεις

rgegeo είπε...

αφού επιστρέφουν σκουφαλης-νικολαου το ματσάκι είναι δικό μας!!! θα δούμε μεγάλη μπάλα σήμερα με τέτοιους παιχταράδες!


ΥΓ. 1)ένα μεγάλο μπράβο στον Καλαμποκη!
2)σνομπάροντας παλαιότερο μου πόστα από το blog,επανερχομαι λέγοντας ότι δίνουμε πολύ αξία στο ποδόσφαιρο ενώ υπάρχουν αθλητές στον σύλλογο άξιοι επαίνων ήθους και επαγγελματισμού!