Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Και τώρα η Α.Ε.Κ

Για το χθεσινό παιχνίδι δεν θα ήθελα να γράψω πολλά, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν το παρακολούθησα. Άκουσα τη ραδιοφωνική μετάδοση του πρώτου ημιχρόνου και αποσπασματικά του δεύτερου, ενώ την όποια εντύπωση σχημάτισα από τα στιγμιότυπα του ΣΚΑΙ, από τις σημερινές αθλητικές εφημερίδες και από τα φιλικά μπλογκ.

Θα μπορούσα να πω ότι ανεξάρτητα από τις αμφισβητούμενες φάσεις και από το ποιος είχε δίκιο ή όχι, μένω πολύ ευχαριστημένος από τον βαθμό στο Βικελίδης. Δύσκολη έδρα από κάθε άποψη, κι όμως περάσαμε.

Αφού λοιπόν δεν μπορώ να ασχοληθώ με τον χθεσινό αγώνα, θα ήθελα να ασχοληθώ με την πορεία της ομάδας επ’ ευκαιρία και του χθεσινού αγώνα.

Αυτό που μου αρέσει πολύ στον φετινό Πανιώνιο είναι ότι σκοράρει με πολλούς παίκτες. Αυτός είναι φαντάζομαι ένας μεγάλος πονοκέφαλος για τους αντίπαλους προπονητές.
Η αγωνιστική του ανάκαμψη όμως δεν έχει έρθει από την επίθεση (ή αποκλειστικά από την επίθεση) αλλά από δύο επιπλέον βασικά στοιχεία. Θεωρώ ιδιαίτερα κρίσιμη την κατακόρυφη βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας. Όχι της άμυνας ως γραμμής (η οποία ακόμη και σήμερα αντιμετωπίζει προβλήματα) αλλά της συνολικής αμυντικής λειτουργίας. Αυτό είναι αναμφίβολα έργο του προπονητή και του το αναγνωρίζω.

Ένα δεύτερο πολύ βασικό στοιχείο είναι η δυνατότητα και η αντοχή που δείχνει η ομάδα να ανταπεξέρχεται στην πίεση και να σκοράρει ακόμη κι όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ. Αυτό έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την προσωπικότητα και το δέσιμο των παικτών. Αναμφισβήτητα διαθέτουμε παίκτες με προσωπικότητα και έχουν φροντίσει να το βγάζουν και στο γήπεδο. Στη δεδομένη στιγμή έχουν με το μέρος τους και την ψυχολογία, καθώς τα τελευταία θετικότατα αποτελέσματα τους έχουν δημιουργήσει αέρα νικητή.

Όλα αυτά οδηγούν και σε άλλα συμπεράσματα. Ήταν ιδιαίτερα σημαντική η συμβολή του κου Τσακίρη. Όχι γιατί κράτησε τον κο Φερέρα, αλλά γιατί δείχνοντάς του εμπιστοσύνη (σε κάποιο βαθμό) τον βοήθησε να εγκαταλείψει απόλυτες θέσεις που πάντα βλάπτουν και ενδεχομένως να δει κάποια από τα σφάλματά του και να αξιοποιήσει καλύτερα το έμψυχο δυναμικό που έχει στη διάθεσή του.

Προσωπικά χαίρομαι για τις επιτυχίες του κου Φερέρα και για την καλή πορεία της ομάδας, σε αντίθεση όμως με πολλούς φίλους δεν θα του ζητήσω συγνώμη, για τον απλούστατο λόγο ότι θεωρώ πως πλέον κάνει πολύ καλύτερα τη δουλειά του και ο ίδιος, δηλαδή το αυτονόητο. Δεν τον αδικήσαμε εμείς, αλλά μάλλον ο ίδιος τον εαυτό του.

Υπάρχουν πράγματα τα οποία περιμένω: Ο τραυματισμός του Μπέλιτς ανοίγει τον δρόμο για την απόκτηση τερματοφύλακα. Στη χειρότερη περίπτωση θα βοηθήσει τους αναπληρωματικούς του να δείξουν τι αξίζουν. Ομολογώ ότι ο Μπεθέρα είναι πολύ καλύτερος απ’ ότι πίστευα πλην όμως είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της ομάδας. Περιμένω επίσης την αξιοποίηση του Κούκετς. Απορώ γιατί έχει απαξιωθεί τόσο πολύ. Περιμένω τη λύση στο θέμα Κοιλιάρα, όπως και κάποιες καλές μεταγραφές. Τέλος θεωρώ υποχρέωση του προπονητή να εντάξει στα πλάνα της ομάδας τον Ρεκόμπα και να αξιοποιήσει το μεγάλο του ταλέντο, αλλά και να βελτιώσει την εικόνα του απέναντι στους οπαδούς, η οποία παραμένει μέχρι και σήμερα παγερή.

Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Το θέμα είναι να συνεχίσουμε καλά και να μείνουμε ενωμένοι και στα δύσκολα, δηλαδή κατά το διάστημα που η ομάδα θα κάνει την αναπόφευκτη κοιλιά . Ο δρόμος περνάει από το παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. Για το παιχνίδι αυτό που έχει κομβική σημασία η Π.Α.Ε οφείλει να προβεί σε κάποιες ενέργειες.

Θεωρώ υποχρέωση όλων μας να γεμίσουμε το γήπεδο. Δεν πρέπει να μείνει απούλητο ούτε ένα εισιτήριο. Για να συμβεί αυτό όμως πρέπει να ξεκινήσει άμεσα η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα και να βρεθεί τρόπος διευκόλυνσης όλων των φίλων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας προκειμένου να εκδώσουν την κάρτα φιλάθλου. Το μέτρο της έκδοσής της αποκλειστικά στα γραφεία της Π.Α.Ε ίσως δεν είναι καλό. Πιστεύω ότι θα βοηθούσε αρκετά η εγκατάσταση της απαιτούμενης υποδομής σε δύο ή τρία σημεία της Νέας Σμύρνης. Θεωρώ επίσης ότι πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό καμπάνια για το παιχνίδι με την Α.Ε.Κ και να βρεθούν τρόποι προσέλκυσης του κόσμου στο γήπεδο. Το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο και να κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα μας εκτοξεύσουν κυριολεκτικά.

Αν μου επιτρέπεται να μιλήσω εξ ονόματος όλων, όλα τα μπλογκ είμαστε διατεθειμένα να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο κάθε καλή προωθητική ενέργεια. Όλοι και θέλουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε…Γι' αυτό υπάρχουμε άλλωστε

24 σχόλια:

zamis είπε...

Η ομαδα παρουσιαζεται σταθερα καλη και η ψυχολογια της ειναι στα υψη.
Υπαρχουν ολες οι προυποθεσεις για να βελτιωνομαστε συνεχως.
Θελω ομως να βαρεσω καμπανακι.Επειδη ολοι περιμενουμε το ματς με τον αρπαγα πως και πως αλλα και επειδη η διαιτησια μας πηγαινει γ.......,ΠΡΟΣΟΧΗ.
Το τελευταιο που θελουμε να μας συμβει ειναι ενδεχομενη τιμωρια εδρας.

Costix είπε...

μαλλον σ' ακουσε η ΠΑΕ

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17590&catid=5

br fun_atic είπε...

Τέλεια. Τώρα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος εξυπηρέτησης και του πιο βαριεστημένου για την έκδοση κάρτας φιλάθλου.

zamis είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/206822

Αυτα βλεπεις και χαιρεσαι που υπαρχει ο Τσακ στον Πανιωνιο.

υ.γ. και τα χωσιματα χωσιματα,μην παρεξηγουμαστε..)

br fun_atic είπε...

Το θέμα είναι ότι ο Πρόεδρος δεν έχει καταλάβει ούτε το πόσο χαιρόμαστε που τον έχουμε, ούτε το πόσο τον εκτιμούμε, ούτε τον λόγο που του τα χώνουμε...

Αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω που δεν έρχεται στο γήπεδο και παράλληλα αφήνει να διαρρεύσει ότι είναι έντονα προβληματισμένος.

Πρόεδρε, δεν σε πάμε για τα εκατομμύρια σου (please μην ξαναπείς πόσα έβαλες, το ξέρουμε και σε ευχαριστούμε), αλλά για όλα τα υπόλοιπα.

Αχ, αυτές οι δηλώσεις σου...

Katrinos είπε...

ΒR όπως πάντα εύστοχος. Η αμυντική λειτουργία (και όχι η γραμμή της άμυνας όπως πολύ σωστά αναφέρεις) είναι η γενεσιουργός αιτία της όλης ανάκαμψης.
Επίσης έχει γίνει σαφές πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο Καστελλιόνε ,αφ'ενός δένοντας την αμυντική γραμμή αφ'εταίρου δίνοντας ελευθερία σε Κούμο και Νικολάου να κάνουν παιχνίδι.

Μίλαγα πρίν απο λίγο με 'χαμηλόβαθμο στέλεχος του πάγκου μας' ο οποίος είναι σε αυτή τη θέση αρκετά χρόνια. Τα δύο βασικά στοιχεία που συγκρατώ είναι πρώτον το τέλειο κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια και δεύτερο η πολύ καλή ζωή που κάνουν οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας και θρησκευτική προσήλωση στην ίδια την ομάδα, στοιχεία που ποτέ δεν υπήρξαν τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια.Τα παραπάνω τα πιστώνω άμεσα στο Φερέρα και τη διοίκηση και ίσως είναι και ο λόγος που βλέπουμε θάματα και πράγματα ιδιαίτερα τα τελευταία λεπτά.

Τώρα η ΑΕΚ... μια άκρως επιθετική ομάδα χωρίς πολλά πράγματα στο κέντρο και την άμυνα, με κακές καταστάσεις στα διοικητικά, είναι ένα απελπισμένος και πολύ επικίνδυνος αντίπαλος. Βασικοί στόχοι είναι να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι μέσα στην ομάδα (έχω εμπιστοσύνη στο μονόχνωτο Βέλγο για αυτό) το μπλοκάρισμα του κέντρου και να τους λυσσάξουμε στο πρεσάρισμα απο το πρώτο λεπτό.Κλείνοντας θα σας ξαναστεναχωρήσω αλλά για το πρώτο ημίχρονο δεν θα έβλεπα το Λόλο μέσα γιατί στην αρχή τουλάχιστον θα πέσει πολύ ξύλο.

antunix είπε...

Βλέπω με ιδιαίτερη χαρά ότι η ομάδα έχει αποκτήσει ομοιογένεια και έχει βελτιώσει σε τεράστιο βαθμό την αμυντική λειτουργία της. Όπως και να έχει το πράγμα, το ουσιώδες είναι ότι σε μια δύσκολη έδρα, που παραδοσιακά τα βρίσκουν ζόρικα και οι διεκδικητές του τίτλου, ο Πανιώνιος στάθηκε πολύ καλά και πήρε τον πόντο. Ήταν τέτοια η ροή του αγώνα, που θα μπορούσε να χάσει αλλά και να κερδίσει. Το εξίσου θετικό είναι το γεγονός, ότι φέτος η διοίκηση μας, άφησε κατά μέρους την πορεία με τον σταυρό στο χέρι και τα «χώνει» για την διαιτησία.
Θέλω επίσης, να σημειώσω ότι πλέον τον Ιανουάριο είναι επιβεβλημένη η απόκτηση ενός ικανού και έμπειρου τερματοφύλακα, αφού ο Μπέλιτς στάθηκε άτυχος και σίγουρα θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα να επανέλθει στη δράση διότι νομίζω ότι ο τραυματισμός του είναι ζόρικος. Σίγουρα βλέπω να έχουν τις ευκαιρίες τους, οι Μπεθέρα, κατά πρώτο λόγο και εκ των πραγμάτων ο Ανδριόλας. Προσωπικά, πιστεύω ότι τερματοφύλακα, εκ των έσω βρίσκεις κάτω από πίεση και κατόπιν παρόμοιων συγκυριών. Τέλος, θέλω να δω το γήπεδο κατάμεστο στο ματς με τους «κιτρινόμαυρους»... φουκαράδες (δυστυχώς ο Γρηγοράκης δεν θα μας... κάνει την τιμή, αφού -όλως τυχαίως- επέλεξε το ματς της Νέας Σμύρνης για να εκτίσει την ποινή των τεσσάρων καρτών που συμπλήρωσε το Σάββατο) αφού διαισθάνομαι ότι η ομάδα θα μας κάνει πάλι υπερήφανους...
Αυτάαα...

br fun_atic είπε...

Ο Καστελιόνε είναι ένας πάρα πολύ χρήσιμος παίκτης. Μπορεί να μην είναι φαντεζί είναι όμως πάρα πολύ ουσιαστικός. Πιο πολλά θα μας δείξει του χρόνου. Επιπλέον είναι επικίνδυνος και επιθετικά. Δυνατό σουτ,καλή κεφαλιά, καλές τοποθετήσεις...

br fun_atic είπε...

Αν ο καιρός είναι καλός θεωρώ ιδιαίτερα πιθανό να έχουμε sold out. Το θέμα είναι αν το προηγούμενο sold οut μας έμαθε πράγματα για τη διαχείριση της επιτυχίας ή της αποτυχίας.

zouri1 είπε...

νομιζω οτι στον αγωνα με την Αεκ,πρεπει να γινει ρεκορ εισιτηριων.Ειναι μια μεγαλη ευκαιρια.
εδω εχω βαλει την πολυ σωστη ανακοινωση της ΠΑΕ για τον αγωνα με τον ΑΡΗ>
http://zouri1.wordpress.com/2009/11/30/to-video-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B3/

zamis είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/206833

Και γκολακι ο Κουκετς.

Costix είπε...

Λοιπον αυτο το στυλακι του Εμιλ στην συνεντευξη μετα το παιχνιδι με τον Αρη, με καταφτιαχνει. Τους τα χωνει μ' αυτο το γλυκοξινο Ευρωπαικο του στυλακι.

Do you think you lost two points today because of the refery ??? Come on, you must be serious.

Λαθος μα τελειως λαθος εκφραση το ''κωλοτουμπας'' Κωνστατινε και ποφανως το ξερεις. Μαλλον εξαιρετικα προσαρμοσιμος, θα το ελεγα.

Εχει αρχιζει και παιρνει Πανιωνιες αποχρωσεις ο Εμιλ, παντα με εξευρωπαισμενους τονους.

Συγχαρητηρια και στη ΠΑΕ για την ευστοχη δηλωση/βιντεο για τη διαιτησια με τον Αρη. Μην ξεχναμε οτι μια εικονα, χιλιες λεξεις.

Παμε γερα με αεκακι για το τριποντο.

Jon, συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου για τον Λολο, δυστυχως δεν ειναι ακομα ετοιμος να βαλει τα ποδια του στην φωτια. Πιστευω οτι θα ειναι πολυ πιο χρησιμος στο δευτερο ημιχρονο, φρεσκος και ξεκουραστος με κουρασμενη την αντιπαλη αμυνα.

Ας μην χαιδευουμε πια κανεναν εις βαρος της ομαδας !!!!

Katrinos είπε...

H ανακοίνωση , όλα τα λεφτά , σύντομη-περιεκτική- to the point Που λένε στα Ελληνικά.
Μέχρι και οι αρειανοί έχουν αγανακτήσει , παραθέτω σχετικό σχόλιο.

Hμαρτον ρε αυτή η διοικηση θα μας καταντήσει ανέκδοτο.... ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΡΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ. Ε-Λ-Ε-Ο-Σ. ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΜΕ ΑΙΩΝΕΣ ΠΙΣΩ... ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!!! ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΔΑΧΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΛΙΓΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΗΣ ΡΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΗΘΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΘΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ. ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΕΩΣ ΤΩΡΑ¨ΠΟΡΕΙΑ" ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΑΥΤΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΠΕΡ ΤΟΝ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ... ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΝΑ ΨΕΛΙΖΕΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΟΤΙ ΚΛΑΨ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ (ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ) Θ-ΡΙ-Α-Μ-Β-Ο-Υ!!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΑ???????????????? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ/ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ -ΚΟΙΝΗ- ΓΡΑΜΜΗ ΣΑΣ! ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ.... ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΡΑΚΟ.... ΤΑ ΠΑΛΤΑ ΟΜΑΔΑΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΩΡΑ! ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Η ΚΑΖΟΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ 11 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΤΕ..... ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ Ο νιονιος ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΕ!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ Ο ΤΟΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

br fun_atic είπε...

Μου φαίνεται Jon ότι δεν έχεις αφήσει φόρουμ για φόρουμ. Τι να πω; Καλό κουράγιο...

Miltos@Chios είπε...

br εχεις ερωτηση στο site μου

Katrinos είπε...

@br
Σχολιάκι στο sport.gr είναι. εκεί έγινε ο χαμος...

br fun_atic είπε...

είπα κι εγώ...

lefterix είπε...

Επειδή(ς) δε λείπει ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή,λέω να πω κι εγώ το σχόλιό μου...
Τον αγώνα τον είδα κι εγώ απ'ευθείας(από την TV..) δεν χρειαστηκε να πω τα σχόλιά μου γιατί με κάλυψε απόλυτα ο ΑΜΑΝΑΜ...
Άστε τον σκουληκιΑΡΗ να τρώγεται με τα ρούχα του,και πάμε παρακάτω...
Είναι ηλίου φαεινώτερον,ότι ο Ομο(ς) είναι πολύ καλό και αξιοποιήσιμο ΧΑΦ...
Ο Μπεθέρα(ς) είναι καλό(ς) τέρμα(ς),αλλά όπως όλοι ξέρουμε είναι δανεικός,άρα χρειαζόμαστε επειγώντως τερματοφύλακα εντεκαδάτο...
Ευτυχώς που ο Φερρέρα(ς) κατάλαβε ότι η χρησιμοποίηση Μπαρόνι είναι εκ των ουκ άνευ,και χρησιμοποιεί πλέον Καστελιόνε..(είδες πρόεδρε,ότι τα blogs έχουν και άποψη,και μάλιστα με ουσία;)
Πολύ μου άρεσε η απάντηση του Φερρέρα στην συνέντευξη..(να μη λέμε πάντα τα αρνητικά...)
Ο μόνος αριστεροπόδαρος χαφ πλέον είναι μόνο ο Κούκετς,νομίζω οτι είναι καιρός να αξιοποιηθεί...
ΟΥΦ! τα είπα και ξαλάφρωσα!!!

Υ.Γ.
Δεν έχω λάβει ενημέρωση γιά την MUNDOμπέκρα,και αμησυχώ...
Μηπως έφαγα κάρτα επειδή(ς) έγραψα μαντινάδες στον Π.Κ.;

zamis είπε...

νιονιο να πουν τον θειο τους και να χωθουν στις τρυπες τους.

lefterix είπε...

Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κανει κραμαστάρια, ή πιό λιανά, Zamis, της κοντής ψιλής της φταίνε οι τρίχες...

re-la-re είπε...

Ολοι οι δρόμοι την Κυριακή οδηγούν στη Νέα Σμύρνη όπου 11 φλώροι θα αναμετρηθούν με 11 λιοντάρια (καλή τους όρεξη) σε μια κατάμεστη αρένα υπό τις ιαχές ενός πλήθουν διψασμένου για κίτρινο αίμα και υπό το βλέμμα του Καίσαρα Τσακίρη. Στη γιορτή θα συμμετέχει και ομάδα κορακιών.

Costix είπε...

Το σημαδιακο ειναι οτι την Κυριακη ειναι του Αι-Νικολα, προστατη των ναυτικων και ναυτιλιακων, αρα και του Τσακ. Καταλαβατε το υπονοουμενο ???

Griniaris είπε...

Γνωστές οι απόψεις μου για τον Φερέρα οι οποίες και δεν έχουν αλλάξει.Δεν μου αρέσει όμως να είμαι άδικος.Γι αυτό δεν μπορώ να μην του προσάψω και την φοβερή αλλαγή νοοτροπίας της ομάδας.Μετά το γκολ του Άρη,σε ένα γήπεδο που έβραζε και με διαιτησία αστα να πάνε,δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να ανασάνει δείχνοντας ψυχολογία μεγάλης ομάδας.Θα το θεωρούσα τυχαίο αν δεν είχαν προηγηθεί το Καραισκάκης και το ΟΑΚΑ.Είναι μεγάλη υπόθεση για τον οπαδό να ξέρει ότι η ομάδα του θα παλέψει κάθε παιχνίδι,ασχέτως αντιπάλου και έδρας,μέχρις εσχάτων.

Miltos@Chios είπε...

Ειναι αυτο ακριβως griniari που σε κανει να αισθανεσαι περηφανος!