Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Κάρτα φιλάθλου


Αν και έχουν περάσει πολλοί μήνες από την καθιέρωση του μέτρου, εντούτοις πολλοί φίλοι δεν έχουν εκδώσει ακόμη την κάρτα φιλάθλου. Η αμέλειά τους αυτή δημιουργεί καθυστερήσεις, εκνευρισμούς και μεγάλα θέματα ασφάλειας.

Για την έκδοση εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα. Αν έχεις εκδώσει κάρτα φιλάθλου, την επιδεικνύεις και το εισιτήριο βγαίνει άμεσα. Αν όχι, τότε πρέπει να πληκτρολογηθούν όλα τα στοιχεία ταυτότητάς σου και το αποτέλεσμα θα είναι να ταλαιπωρηθούν στην ουρά μαζί με εσένα ακόμη κι εκείνοι που είχαν προνοήσει να εκδώσουν τη δική τους.

Αν δεν έχεις εκδώσει την κάρτα είναι βέβαιο ότι θα περιμένεις πολλή ώρα και στα τουρνικέ. Και μαζί με εσένα και όλοι οι υπόλοιποι. Αποτέλεσμα; Θα χάσεις από λίγα λεπτά του παιχνιδιού έως και ολόκληρο το ημίχρονο. Κρίμα δεν είναι;

Από την αμέλειά σου αυτή προκαλείς και μεγάλα προβλήματα ασφάλειας σε όλους μας. Κάποια στιγμή πρέπει το γήπεδο να καθαρίσει από την αλητεία. Πρέπει κάποια στιγμή να βρούμε αυτούς που πληγώνουν και την ομάδα και το ποδόσφαιρο και να τους απομακρύνουμε. Άρα το υποτιθέμενο φακέλωμα είναι για καλό σκοπό. Πέρα από αυτό όμως και υπό την προϋπόθεση ότι οι ομάδες του Π.Ο.Κ δεν έχουν εφαρμόσει το μέτρο της κάρτας φιλάθλου και δεν λαμβάνουν επισήμως εισιτήρια, είναι και ο μοναδικός τρόπος για να παρεμποδίσουμε την είσοδό οργανωμένων ή μη οπαδών τους. Κανένας Π.Ο.Κατζής στη Νέα Σμύρνη!!!

Όποιος έχει κάρτα φιλάθλου είναι Πανιώνιος. Όποιος δεν έχει είναι πιθανό να είναι οπαδός των φιλοξενούμενων. Επειδή για το παιχνίδι της Κυριακής δεν μας περισσεύει ούτε ένα εισιτήριο για τα χανούμια, σας καλώ να εκδώσετε όλοι κάρτα φιλάθλου. Η διαδικασία κρατά ελάχιστα και εξασφαλίζει την ευταξία και την ασφάλεια. Ας διευκολύνει η Π.Α.Ε τον κόσμο και ας δημιουργήσει και κάποιο άλλο σημείο έκδοσης (στην πλατεία ή στην Άνω Νέα Σμύρνη).

Αν πρώτα ο Θεός όλα πάνε καλά και κερδίσουμε την Κυριακή, τότε πρέπει άμεσα να ανακοινωθεί ο διαρκείας β’ γύρου. Όλοι μαζί αδέλφια.

Υ.γ

Το παγκόσμιο εννοείται ότι θα γίνει. Τις επόμενες ημέρες θα σας στείλω σχετικές πληροφορίες.

22 σχόλια:

Griniaris είπε...

Από το καλοκαίρι το λέμε.Ένα απλό περίπτερο με ένα laptop και μια σύνδεση internet να λειτουργούσε στην πλατεία,έστω και μόνο τα Σάββατα,η μισή Νέα Σμύρνη θα είχε κάρτα φιλάθλου.Ας γίνει έστω και τώρα μαζί με τα διαρκείας β' γύρου.

ΥΓ.Κάτσε να δούμε αν θα κατέβουν τα χανούμια γιατί αν δεν πληρώσει ο θείος από το Σικάγο δεν βλέπω κανέναν άλλο να βάζει το χέρι στην τσέπη.

lefterix είπε...

Φέτος, παρ'ότι τα οικονομικά μου δεν είναι και στα φόρτε τους, προτίμησα να πάρω διαρκείας μόνο και μόνο γιά να αποφύγω τις ουρές, κάτι που δεν συμπαθώ και ιδιαίτερα...
Έτσι λοιπόν, έρχομαι στο γήπεδο με την ησυχία μου χωρίς άγχος, πίνω τα ρακάκια μου με τους συνπανιώνιους φίλους,και χαλαρά πηγαίνω μέσα...
Πολύ σωστή λοιπόν η ανάρτηση, είναι μάλιστα και επίκαιρη ιδιαίτερα την Κυριακή που επίκειται sold out...

Υ.Γ. Άν μου πείτε ότι δεν σας άρεσαν οι μαντινάδες μου στον Π.Κ., θα πεθααααανωωωωωω!!!!!

Griniaris είπε...

Εδώ άρχισε ο εμπαθέστατος να λέει καλά λόγια για τον ΠΚ και δεν θα αρέσουν σε μας οι μαντινάδες σου επειδή είναι στον ΠΚ;

Griniaris είπε...

ΥΓ.Να δω πότε θα κατέβω στο κάτω διάζωμα μόνο και μόνο να επιββεβαιώσω τα ρακάκια...

zamis είπε...

Αρχισαμε πρωι πρωι..

lefterix είπε...

ΟΥΦ...Μούφυγε ένα βάρος.....
Πάντως οι επόμανες θα είναι ακόμα καλύτερες....(χαχαχαχα!!!).
Θα ήθελα να ενημερωθώ τις λεπτομέρειες γιά τη MOUNDOμπέκρα, γιατί ο μικρός μου τρακάρισε τη μηχανή και θα χρειαστώ αρκετή ώρα να ανέβω από Δραπετσώνα με τη συγκοινωνία...(Ε,ρε που κατάντησα...)

lefterix είπε...

Όσο αφορά τα ρακάκια, griniari, το κάτω διάζωμα δεν έχει έξτρα εισιτήριο, άσε που δεν δαγκώνουμε κι όλας...ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ...
Δόξα τω θεώ, υπάρχει μπόλικη...Μόνο ποτηράκια να φέρετε...(έχει πλάκα πώς την περνάω από τους μπάτσους και δεν παίρνουνε πρέφα...χαχαχα...)

br fun_atic είπε...

@Lefteris
δεν ήμουν στην Αθήνα το ΣΚ και δεν αγόρασα τον Π.Κ. Είμαι σίγουρος όμως ότι οι μαντινάδες σου θα ήταν φοβερές. Δεν μας κάνεις μια εναδημοσίευση;

Η κράτηση της ταβέρνας θα γίνει μάλλον σήμερα. Μόλις έχω πληροφορίες θα σας εενημερώσω όλους. Πιστεύω να συναντηθούμε κατά τη 1:30.

lefterix είπε...

Με πολύ ευχαρίστηση....

Μιά ιστορία θα σας πω, για έναν έρωτά μου,
που η τρίχα μου σηκώνεται, όταν τον δω μπροστά μου...

Κάθε στιγμή κάθε λεπτό, δε βγαίνει απ'το μυαλό μου,
και μιά φωτογραφία του, έχω προσκέφαλό μου...

Είναι ο Πανιώνιος, ιστορική ομάδα,
κι έχει χιλιάδες οπαδούς, απ'όλη την Ελλάδα...

Πανιωνάρα σ'αγαπώ, και τραγουδώ γιά σένα,
όπου βρεθώ κι όπου σταθώ, ακόμα και στα ξένα...

Δώσ'μου το μπλέ της θάλασσας, και κόκκινο από αίμα,
να το φορώ παντοτινά, και δεν θα είναι ψέμμα...

Με κυανέρυθρη καρδιά, και με ψυχή μεγάλη,
σ'Ελλάδα κι εξωτερικό, σ'ακολουθώ και πάλι...

Σε κυανέρυθρο πανώ, έγραψα Πανιωνάρα,
και ήρθα πάλι να σε δω, ιστορική ομαδάρα...

Πανιωνάρα νίκησε, κι εμείς σ'ακολουθάμε,
τίμα την ιστορία σου, και θα σου τραγουδάμε...

Στο γήπεδο θα βρίσκομαι, την Κυριακή και πάλι,
με κυανέρυθρο κασκόλ, με σκούφο στο κεφάλι...

Μη σταματάς Ιστορικέ, κέρδιζε τις ομάδες,
κι εγώ θα είμαι πάντα εδώ, να γράφω μαντινάδες...

br fun_atic είπε...

μπράβο ρε Lefteri...Ελπίζω να μας πεις και την Κυριακή

re-la-re είπε...

Πάντα γράφω αυτό που πιστεύω και στους κοθόρνους μου αν αρέσει ή δεν αρέσει.

Ο ΠΚ εξακολουθεί να εκφράζει την ΠΑΕ αλλά άρχισε να αποκτά στοιχεία ενδιαφέροντα. Δεν έχει πια εκείνο το κόλημα να μας αποδείξει πόσο λάθος ήταν ο Λίνεν και πόσο Θεός έστω και αν δε το καταλαβαίνουμε εμείς οι πτωχοί τω πνεύματι ο Φερέρα. Ισως αυτή η αλλαγή οφείλεται στο ότι η ομάδα πάει καλά.

Τώρα για τις μαντινάδες του Λεφτέρη πρωί πρωι δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Πρέπει να έχω πιει κανα δυο τσίπουρα για να τις εκτιμήσω δεόντως.


Το ζουμί όμως είναι ότι ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε όλοι στο γήπεδο την Κυριακή.

Costix είπε...

Κρατατε δυναμεις για την Κυριακη, λεω εγω, θα ειναι μια πολυ γεματη μερα. Καντε κουρα στο συκωτι σας, αλλα και στο λαρυγγι σας, εχω πολυ καιρο να δω την Πανιωναρα τοσο αφιονισμενη (πρωτα ο μεγαλοδυναμος) !!!

Panos είπε...

Σημεία έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου μπορεί να φτιάξει μόνο η ΓΓΑ και όχι η ΠΑΕ. Άρα δεν μπορεί να φτιαχτεί σημείο στην Πλατεία, ή αλλού.
Αυτό που έχουν πει είναι ότι τα ΚΕΠ θα εξέδιδαν κάρτες φιλάθλου, αλλά δεν προχώρησε ακόμα

Pav είπε...

Να παρακαλάτε να πληρωθούν ώς την Παρασκευή τα ψευτοπροσφυγάκια γιατί αλλιώς θα απέχουν από το παιχνίδι και μας βλέπω να μένουμε μπουκάλες και χωρίς ματσάκι την Κυριακή.
Άαααα ρε Γρηγοράκη σε τί ομαδάρα πήγες. Άραγε ο μέντωράς σου πληρώνεται τη στιγμή που σε αφήνουν νηστικό. Μήπως να τσοντάρει το κατιτίς το αδερφάκι του από τα δικά μας τριτοτέταρτα μπας και φάει γαλοπούλα ο άμοιρος.

br fun_atic είπε...

Ακόμη κι αν δεν είναι εφικτό να δημιουργηθεί χώρος έκδοσης από εμάς, είναι τόσο δύσκολο να αιτηθούμε από την ΓΓΑ τη δημιουργία και άλλων σημείων έκδοσης; Υπάρχει λόγος να μη μας επιτρέψουν; Υπάρχει πρόβλημα με τον εξοπλισμό; Ένα πρίντερ είναι (ίσως αυτό να παρουσιάζει κάποια δυσκολία) ένα λάπτοπ σε δίκτυο και μια φωτογραφική μηχανή...
Θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται.

br fun_atic είπε...

Ξέρετε τι σκέφτηκα;
Πριν από λίγους μήνες, όταν ο Γρηγόρης ήταν αρχηγός της ομάδας μας και δεν είχε προβλήματα με την αμοιβή του πλήρωνε από την τσέπη του για να πάρει μεταγραφή. Και κουβαρντάς και ερασιτέχνης.

Σήμερα που η νέα του ομάδα δεν τους δίνει χρήματα ούτε για κουλούρι με τυρί τι θα κάνει ο Γρηγόρης; Θα κάνει απεργία; Είναι τόσο φιλάνθρωπος για να δώσει χρήματα από την αμοιβή του σε συμπαίκτες του με μικρότερα συμβόλαια;
Ωραίο σκαλοπάτι ήταν αυτό για την καριέρα σου Γρηγόρη.

Costix είπε...

Ως γνωστον, οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδια. Και οποιος παει για τα πολλα, χανει και τα λιγα. Και επιτελους, ε ναι, υπαρχει Θεια Δικη.

Μηπως, λεω μηπως, ο Καστελιονε, τον οποιον πηραμε στη θεση του Μακου (και πρεπει να πηραμε και ρεστα απο την μεταγραφη του Γρηγορακη) ξκαναλεω μηπως, ειναι λιγο καλυτερος απο τον μπουλη τον Γρηγορακη ???

Αρχοντας ο Καστελ, κοφτης μαζι με Νικολαου και Κουμπο, μπροστα απο τα σεντερ-μπακ μας, εμπνει εμπιστοσυνη σε ολη την αμυνα. Ειναι και μεσα στις επιθετικες φασεις (ενα γκολ με κεφαλια, μονοκοματο σουτ στο δοκαρι με τον μπαογκ, κεφαλια-ψαρακι συριζα αουτ με τα σκουληκια προχθες κλπ).

Ευχαριστουμε πολυ χανουμια.

Και εντελει, ενα μεγαλο μπραβο στην διοικηση, στο σκαουτινγκ και προπονητικο τημ.

Ριερα, Μπαλαμπαν, Καστελιονε, ακομα και ο Ομο, αποδεικνυονται καλες μεταγραφες και ελπιζω στο μελλον να βγουν ''χρυσαφι'' για την ομαδαρα.

br fun_atic είπε...

Για τον Καστελιόνε δεν το συζητάμε καθόλου. Και επειδή παίζει ουσιαστικά χωρίς ξεκούραση είμαι σίγουρος ότι προς το τέλος της χρονιάς και πολύ περισσότερο την επόμενη θα δείξει τις πραγματικές του ικανότητες.

Katrinos είπε...

Eκτός θέματος τελείως, αλλά με τέτοιες δηλώσεις επιβεβαιώνεται το πολύ καλό κλίμα και το team spirit πού έχουμε

http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=46434

Costix είπε...

Κατα τα αλλα τους αδικησε η διαιτησια τους αλητες. Αυτο ειναι αντιποδοσφαιρο που παιζουν. Ντροπη που καταντησαν μια ομαδα σαν τον Αρη σ' αυτο το επιπεδο, καποτε ειχαν τουλαχιστον ηθος, τωρα αντι για μπαλα παιζουν kick-boxing.

zamis είπε...

Καλη και γρηγορη αναρρωση και ακομα πιο δυνατος οταν επιστρεψει.

antunix είπε...

Αυτός που είναι όμως μεγάλος αλήτης είναι ο Αμπρέου...
Στην ψύχρα βάρεσε τον Ριέρα και την γλίτωσε ο τραμπούκος