Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Χωρίς άλλο σχόλιο

43.000 ευρώ πρόστιμο γιά την ανοησία 20 ατόμων. Χρήματα δηλαδή που ισοδυναμούν με 8.600 παιδικά εισιτήρια. Συγχαρητήρια γιά το καλό παράδειγμα.

21 σχόλια:

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Τα νέα για την ομάδα μας σήμερα ήταν το βαρύ πρόστιμο και η καταγγελία του ΠΣΑΤ. Ας μην βλέπουμε μόνο την κακή συμπεριφόρα των κάποιων επιπολαίων πίσω απ' αυτά (που βέβαια είναι καταδικαστέα στο μέγεθος που της αρμόζει) αλλα ας δούμε με κάποια μεγαλύτερη προσοχή την ένταση των δηλώσεων της καταγγελίας ΠΣΑΤ και τι μπορεί περαιτέρω να κρύβει μια τέτοια ένταση (που σημειωτέον σε παρόμοιες περιπτώσεις άλλων ΠΑΕ δεν υπήρξε).
Όπως είπα και νωρίτερα σήμερα, ο σύλλογος φαίνεται να έχει γίνει εύκολος στόχος για τις διάφορες κλίκες που λιμαίνονται super league και ΕΠΟ αλλά και για δημοσιογραφικούς και πολιτικούς κύκλους που παρεπιδημούν τον ποδοσφαιρικό χώρο και που πολύ θα ήθελαν να βρουν εύκολο θύμα για να ικανοποιήσουν ευρύτερες περιφέρειες που τους ενδιαφέρουν. Έχουμε γίνει εύκολος στόχος για διάφορους λόγους, όπως την πιθανόν όχι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στιβαρό χερι διοίκηση της ομάδας τελευταία, την εσωτερική αναστάτωση, την ηπιότητα και ανεκτικότητα στις όποιες ως τώρα αδικίες απέναντί μας, τη μη συμμαχία με ισχυρά μπλοκς και την εν αντιθέσει συναίνεση με αντιπάλους των επικρατούντων τάσεων κλπ.
Πιστεύω επίσης ότι αυτοί μέσα απο τον οπαδικό μας κόσμο που κατά καιρούς φθάνουν σε ακραίες συμπεριφορές παρασύρονται σε αυτές από την αγάπη τους για την ομάδα.
Θα παρακαλούσα στους δύσκολους καιρούς που ακολουθούν, όλοι να σκεφτόμαστε ότι κάποια πράγματα τα περιμένουν πιθανόν κάποιοι καραδοκούντες να πιασουν ερίσματα που θα βλάψουν τον σύλλογο. Φαντάζει με κινδυνολογία αλλά σενάρια συνομωσίας εναντίον της ομάδας έχουν ζήσει οι παλιότεροι και δεν έχουν αλλάξει τόσο οι καιροί και οι νοοτροπίες ώστε να μην επαναληφθούν. Κατά συνέπεια ας προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε εαυτούς και να δείξουμε ψυχραιμία και ενότητα για να βοηθήσουμε την κατάσταση.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ. ΔΕΙΧΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ. ΔΕΙΧΤΕ ΟΤΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΒΑΡΕΘΕΙ" ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ...(ΔΗΛΩΣΗ ΛΙΝΕΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ "ΒΑΡΕΘΕΙ"). ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ΥΠ' ΟΨΗ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΜΕ ΣΘΕΝΑΡΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΤΟΝ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ.

Συγχωρέστε με αν είμαι εν τέλει σε λάθος συχνότητα και τίποτε από τα παραπάνω δεν είναι σωστό. Ίσως η σκέψη μου απατάται από τις φοβίες του παρελθόντος. Εσείς ξέρετε καλύτερα (ευελπιστώντας ότι κάποιοι απο την ΠΑΕ βλέπουν το blog).

re-la-re είπε...

Γιατί εμφανιζόμαστε έκπληκτοι απο αυτά που λέει ο ΠΣΑΤ;

α) Ποια είναι η διοίκηση της ΠΑΕ που υποτίθεται ότι έπρεπε να προστατέψει τους δημοσιογράφους; Στο ΔΣ υπάρχουν 3 μέλη τα οποία εκπροσωπούν συνδέσμους. Ο ένας μάλιστα (Ιωνες) με ανακοίνωση του δηλώσε ότι διαφωνεί με την προηγούμενη ανακοίνωση της ΠΑΕ.
β) Σε ποιο γήπεδο έχει ξανασυμβεί να εμποδίσουν 30 "φίλαθλοι" τη συνέντευξη τύπου; Μας λένε οι δικοί μας ότι η αστυνομία που ήταν εκεί ζητούσε ταυτότητες. Η ερώτηση είναι πόσες συλλήψεις έκανε; Και αν δεν έκανε συλλήψεις γιατί δεν έκανε. Μήπως παρανέβει κανένας δικός μας;
γ) Δεν ξέρουν οι δημοσιογράφοι τις στενότατες σχέσεις του μεγαλομέτοχου με τους οργανωμένους;
Η goalday πριν 15 μέρες έγραφε (http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10560&subid=2&tag=8103&pubid=1757321)
"ΠΕΡΙΟΔΟ «αυτοκριτικής» και «προβληματισμού» περνάει ο Τσακίρης όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Κώστα Φιτσαντωνάκη. Η απογοήτευσή του, μάλιστα, έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που θέλει να κόψει τα πολλά πολλά με τους "Πάνθηρες" και να αραιώσει. Εύκολο είναι όμως; Το τσιγάρο καμιά φορά κόβεται. Ο Τσακίρης τους "Πάνθηρες" πώς να τους κόψει; Στη φωτογραφία του, στην ιστοσελίδα του Πανιώνιου, την τιμημένη φανέλα των "Πανθήρων" φοράει ο Τσακίρης. Πώς να τη βγάλει και να βάλει μια άλλη με κουστούμι και γραβάτα; Πώς να το αντέξει; Μπέος είναι ο Τσακίρης, να τσακώνεται με το καλύτερο κομμάτι των φιλάθλων της ομάδας του;

Καταλυτική παρέμβαση

ΟΙ "Πάνθηρες" να κόψουνε τις παρτίδες με τον Τσακίρη, γίνεται. Ο Τσακίρης να κόψει τις παρτίδες με τους "Πάνθηρες" δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. "

Συνεπώς εμείς οι ίδιοι δίνουμε τα όπλα σε αυτούς που μας δυσφημούν. Πριν λοιπόν σηκώσουμε τις πέτρες εναντίον τους ας κοιτάξουμε την δικιά μας καμπούρα.

Τα 43000 ευρώ θα μπορούσαμε να τα προσθέσουμε στην πρόταση μας προς τον Μανιάτη ή έναν άλλο παίκτη. Τώρα θα τα πετάξουμε.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Δεν είμαι έκπληκτος απ' αυτά που λέει ο ΠΣΑΤ. Θεωρώ όμως ότι η ένταση της καταγγελίας μπορεί να κρύβει και ππεραιτέρω πράγματα γι' αυτό παρκάλεσα όλους σε αυτοσυγκράτηση και στο να μη δίνουμε έναυσμα σε όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν τέτοια πράγματα σε βάρος του συλλόγου. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος για τη φετινή συνέχεια και το τι σενάρια επιφυλάσσει, συνεπώς προς το παρόν δεν με φοβίζει το πρόστιμο και τα χαμένα λεφτά (παρεπιπτόντως...να τα δώσουμε στο Μανιάτη?...αλήθεια είναι πράγματι τόσο σοβαρά τραυματίας? Αλλά και να του τα προσφέρουμε μήπως ήδη έχει προαποφασίσει?) αλλά η απομόνωση και η στοχοποίηση της ομάδας.

re-la-re είπε...

Τον θέλουμε τον Μανιάτη στην ομάδα; Αν τον θέλουμε θα πρέπει να του ανεβάσουμε την προσφορά.

Και καιρός είναι να πάψουμε να βλέπουμε παντού συνομωσίες που μας επιβουλεύονται. Φέτος προπηλακίστηκαν οι παίκτες μας από τους οπαδούς μας και όχι μόνο μια φορά, μέχρι και με σεκιούριτι έφυγαν παίκτες από το γήπεδο,"οπαδοί" σταμάτησαν τη συνέντευξη τύπου, η ΠΑΕ έκανε 3 μέρες να συντάξει μια εξωφρενικά ήπια ανακοίνωση για αυτούς που σταμάτησαν την συνέντευξη τύπου και εμείς διαμαρτυρόμαστε για αυτά που μας λέει ο ΠΣΑΤ; Μα εμείς τους δίνουμε το δικαίωμα.

Ερώτηση: Αν ο ΠΣΑΤ πάει στον αθλητικό εισαγγελέα, η ΠΑΕ τι θα κάνει; Θα στηρίξει τον ΠΣΑΤ η θα καλύψει τους "οπαδούς"; Από την απάντηση αυτή ίσως καταλάβουμε γιατί είναι τόσο επιθετική προς την ιδιοκτησία του Πανιωνίου η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ.

Λέει ο ΠΣΑΤ: "Το ΔΣ του ΠΣΑΤ, αφού εξάντλησε την ανοχή του απέναντι στις ακραίες αυτές ενέργειες και αντελήφθη ότι, η καλώς εννοούμενη συνεργασία και συνεννόηση μεταξύ δημοσιογράφων και αθλητικών φορέων παρεξηγείται, αποφάσισε να μην ξαναδεχθεί την έκφραση της δημόσιας συγγνώμης από τη διοίκηση μιας ΠΑΕ, η οποία είτε λειτουργεί υποκριτικά, είτε είναι ανίκανη να ελέγξει την οργανωμένη αλητεία στο συγκεκριμένο γήπεδο. "

Δηλαδή με απλά ελληνικά "Η διοίκηση της ΠΑΕ καλύπτει αυτές τις ενέργειες". Πως αισθάνεται η διοίκηση της ΠΑΕ όταν διαβάζει ότι το συνδικαλιστικό όργανο των αθλητικογράφων την περιγράφει: "τη διοίκηση μιας ΠΑΕ, η οποία είτε λειτουργεί υποκριτικά, είτε είναι ανίκανη να ελέγξει την οργανωμένη αλητεία στο συγκεκριμένο γήπεδο";

Και συνεχίζει:

"Κατόπιν αυτών, το ΔΣ αναγκάζεται να προσφύγει στο δικαιοδοτικό όργανο, καταγγέλλοντας τις παραβάσεις που συντελέστηκαν στη διάρκεια του εν λόγω αγώνα, καθώς, επίσης, στη διοργανώτρια Σούπερ Λίγκα και στον Αθλητικό Εισαγγελέα, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες των νέων κρουσμάτων βίας στο δημοτικό γήπεδο της Νέας Σμύρνης και να επιβληθούν οι προβλεπόμενες, από τους νόμους και τους κανονισμούς, κυρώσεις"

Ουσιαστικά με αυτές τις δύο παραγράφους ρίχνει το μπαλάκι στη διοίκηση της ΠΑΕ λέγοντας "Κύριοι κόψτε το δούλεμα, σας πήραμε πρέφα ότι τους καλύπτετε. Εμείς πάμε στον εισαγγελέα. Εσείς τι θα κάνετε; Οι συγνώμες σας δεν αρκούν, θέλουμε πράξεις αλλιώς θα μας βρείτε αντίπαλους"

Εμείς μπορούμε να πετάμε στα σύννεφα φωνάζοντας ότι είμαστε διαφορετικοί, ότι μας την πεφτουνε ξένα κέντρα και ύποπτοι μηχανισμοί και να αισθανόμαστε καλά. Η ουσία είναι ότι κάποιοι το παρατράβηξαν και ξεφτύλισαν τον Σύλλογο και έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση και την διοίκηση. Αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν απο τον Πανιώνιο, όχι από τα δικαστήρια. Και είναι ευθύνη της διοίκησης να βρει τον τρόπο ώστε να τους τιμωρήσει και ταυτόχρονα να αποτινάξει από πάνω της αυτη την κατηγορία.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

ΟΚ, δεν υπάρχουν συνωμοσίες...Ο καιρός θα το δείξει.

Συμφωνώ ότι η ΠΑΕ επιτέλους πρέπει να επιδείξει δυναμική προς όλες τις κατευθύνσεις και μεταξύ άλλων οφείλει να επιβάλλει την τάξη στο γήπεδο της (Δημοτικό γήπεδο Ν. Σμύρνης...??? Μάλλον τονίσθηκε επί τουτου στην ανακοίνωση ΠΣΑΤ).
Το αν η ΠΑΕ υποθάλπει τους ταραξίες οπαδούς ή όχι πάντως θα μπορούσαμε να το κρίνουμε και με βάση το συμβάν της υβριστικής επίθεσης που και ο ίδιος ο Τσακίρης είχε δεχθεί. Αν ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος γίνεται θύμα, αυτό νομίζω ότι δείχνει πως δεν υπάρχει υπόθαλψη ή πρόκληση εκ μέρους της ΠΑΕ αλλά αυτενέργεια. Το αν πρέπει η ΠΑΕ να τους καταγγείλει και καταδώσει, θα έλεγα ότι κάποιοι θα πρέπει να ξεχάσουν από δω και μπρος το ότι στηρίχθηκαν από συγκεκριμένους οργανωμένους οπαδούς στην απόκτηση τηε ΠΑΕ και να επιβάλλουν αυτό που επιτάσσει το συμφέρον του συλλόγου, και η ιστορία και αξιοπρέπειά του με μέτρα συγκεκριμένα. Και το πιο βασικό μέτρο θα έλεγα είναι να μην δίνει τις αφορμές αυτοδικίας των θερμόαιμων με την παθητική τακτική της και τη "βαριεστημάρα" που δείχνει να την διακατέχει.
Όσο αφορά τον Μανιάτη, το θέμα δεν είναι αν τον θέλουμε μόνο εμείς, είναι αν θέλει και ο ίδιος εμάς. Εγώ θεωρώ ότι ο άνθρωπος όχι μόνον δεν θέλει να συνεχίσει του χρόνου αλλά ήδη είναι σε στάση.

zamis είπε...

το χτεσινο ρεπορταζ του γκρινιαρη για τον θαλαμοφυλακα Μαντζιο επιβεβαιωνει ο Φιλαθλος.
Ρολος η ανυψωση ηθικου και η επαναφορα του καλου κλιματος στα αποδυτηρια.

Φανταζομαι ατακες του τυπου ''ρε,ξερετε που παιζετε ρε,παμε,δυνατα με ψυχη ρε''

Ζντο

Griniaris είπε...

Για όσους κατηγορούν τον Τσακίρη.Ο άνθρωπος επιτελεί κοινωνικό έργο.Εν μέσω κρίσης δημιουργεί θέσεις εργασίας.
Οι πληροφορίες ότι ο Μάντζιος προσλήφθηκε για να κρατάει αυτούς που θέλουν να φύγουν κρίνονται ως αναληθείς και εγκάθετες.

br fun_atic είπε...

ειναι γνωστο οτι η διοικηση δεν συνδεεται με τους οργανωμενους.απλα δυο συνδεσμοι φιλαθλων μετεχουν στο δσ,στο οποιο θα μετειχαν και οι πανθηρες αν ηθελαν,ο προεδρος φοραει την κολεξιον των πανθηρων, θα πεθαινε για τα παιδια στην τρια οπως εχει δηλωσει και επιπλεον μετα απο εκτροπες οργανωμενων δεν υπηρξε ουτε επιπληξη

br fun_atic είπε...

υγ
φταιει ο πσατ η φταιει ο ερωτας;

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια καλησπέρα,

νομίζω πως είμαστε μέχρι και γιά διπλό στον Ηρακλή! Μόλις διάβασα πως δεν παίζει ο (υπερβατικός) βαδιστής (λέγε με Ρεκόμπα). Μετά από αρκετό καιρό θα παίξουμε με 11 παίκτες. Ναί σας λέω! Μέχρι και διπλό!

br fun_atic είπε...

Τι επαθε πάλι; Θλάση; Έχει πάντως ένα θέμα με την Θεσσαλονίκη... Τι πρόβλημα έχεις Κώστα με τους βαδιστές; Ένα σου λέω. Τζουμελέκα. Χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο...

br fun_atic είπε...

ο.κ το βρήκα. έχει ενόχληση στον δικέφαλο. Βρέχει κι όλας...Ποιός τρέχει στη Θεσσαλονίκη. Κρύο, υγρασία, φέρνει και βρώμα ο Βαρδάρης.... Καλή η Αθήνα για cocooning

zamis είπε...

κακεντρεχειες..ο καιρος ειναι καταπληκτικος..αντι το παλλικαρι να πινει φραπεδιες στον ηλιο με τον κολλητο του εμεινε χτυπημενος εδω..γκαντεμω ζωη!

υγ την ανταπαντηση του πσατ τη διαβασατε?

br fun_atic είπε...

το σκ δεν θα ειμαι στην αθηνα.γραψτε εδω τα σχολια σας για το παιχνιδι με τις γριες.μη μου το κανετε ομως american bar.ο εκδρομικος brfunatic

zamis είπε...

φτασαμε να παιζουμε σχεδον την κατηγορια στη Λειβαδια λοιπον..

Αν θυμαμαι καλα,ο κ.Τσακιρης εχει δεσμευτει οτι σε περιπτωση αποχωρησης του θα παραδωσει την ομαδα σε καλα χερια.
Ισως παλι ναμαι ζαλισμενος απο τα τρυφερα ενσταντανε με τον Αχιλλεα

Ανώνυμος είπε...

Paides ...ena exw na pw...o titlos (kai mono o titlos) tou Diogou gia to shmerino match me ekfrazei apolyta!!!

OXI ALLO KARVOUNO!!!eleos pia

An kai na sas pw thn alitheia nomizw oti (ksana)ginomai xontropetsos( e kala ws palioi ta exoume dei ola )..afto pia pou me noiazei einai niki me Thrasivoulo.Eilikrina mono afto vlepw efikto plewn (giati prepei na swsoume thn leivadia,me gavro ti na pw pelates me 4ares pia,me Larisa exw den to syzitw opws kai me astera exw episis) gia na kratithw kai kathgoria.....Oso kai na prospathw to Paniwnaki apo mesa mou fwnazei pou mexri twra(toulaxiston gia 2 xronia kai) to eixe pathsei vathia o PANIONIOS.Krima.....

Me adelfikous pantwte paniwnious xairetismous

Slippy

zamis είπε...

γεια σου ρε slippy :)

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, τι μαρτύριο είναι αυτό; Που θα φτάσει; Πως θα βγεί η υπόλοιπη χρονιά;

Eίπα να κάνω λίγη πλάκα με το Ρεκόμπα παραπάνω και μου βγήκε ξινή. Όχι πως δεν πιστεύω πως ο Ρεκόμπα είναι η επιτομή της φετινής μας "βλαχιάς", που μας έκανε να πιστεψουμε πως αρκούσαν μερικά χρήματα γιά να κάνουμε "υπέρβαση". Όχι ότι δεν πιστεύω πως η ομάδα παίζει καλύτερα χωρίς αυτόν. Αλλά είτε με αυτόν είτε χωρίς αυτόν, είμαστε "γιά τα μπάζα"...

(Παρεμπιπτόντως, πήγα στην Τρίπολη για δουλειά την Πέμπτη και έφαγα το δούλεμα της αρκούδας. Όχι γιά την ομάδα- απλά μου είπαν όλοι πως μας είχαν σε μεγάλη υπόληψη από πέρυσι και δεν πιστεύουν το κατάντημά μας. Γιά το Ρεκόμπα με δούλευαν. Με διαβεβαίωσαν πως στην κερκίδα τους στοιχημάτιζαν μεταξύ τους αν έκανε συνολικά ένα χιλιόμετρο όσο έπαιξε ή όχι ...)

Ο Τσακίρης υπάρχει; Εξακολουθεί να είναι ο Πρόεδρος της ΠΑΕ; Εχω να ακούσω γι' αυτόν (ή κάτι από αυτόν) κάμποσο καιρό. Ασχολείται; Θυμάται τι ανέλαβε; Μετά από πόσα "διαιτητικά κατορθώματα" σκέφτεται να κάνει κάτι; Εννοώ, πριν πέσουμε κατηγορία και μην γελάσει κανείς. Την ώρα που γράφω δεν ξέρω τι έχουν κάνει οι ομάδες που κινδυνεύουν και αν σε λίγο θα είμαστε κι εμείς μία από αυτές.

Εκτός αν την υπερβαση την εννοούσαν προς τα κάτω, μιάς και η ομάδα της "γερμανοπαρέας" τους έπεφτε λίγη ... Γιά χιλιοστή φορά, σκέφτομαι τη στιγμή που βγαίναμε οικογενειακώς από το παιχνίδι με τη Νάπολι το καλοκαίρι και λέγαμε πόσο ωραίο είναι πλεόν να βλέπεις τον ΠΑνιώνιο, και τι θα κάνουμε φέτος ... Όποιος μου έλεγε τότε πως θα πάιζουμε την κατηγορία με Λεβαδειακό και Θρασύβουλο θα τον διαολόστελνα. Που να υπολογίσω την υπέρβαση ....

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Σε αυτή τη φάση πιστεύω ότι πλεον πρέπει να γίνει αλλαγή προπονητή έστω και για ψυχολογικούς λόγους. Κάτι πρέπει να κινηθεί εν πάσει περιπτώσει και δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα. Δεν ρίχνω ευθύνες στον προπονητή αλλά δεν γίνεται να αφήσουμε την ομάδα σε ελεύθερη πτώση. Ο κατήφορος που συνεχίζεται κάπως πρέπει άμεσα ν' αντιμετωπιστεί.
Για τα συνεχή λάθη της διατησίας εις βάρος μας, ίσως θα μπορούσαν οι καλοί κύριοι του ΠΣΑΤ να κατανοήσουν ότι αποτελούν μέρος της πυροδοτημένης κατάστασης που αντιμετωπίσανε και να ήταν κάπως επιεικέστεροι για την "οργανωμένη αλητεία"...Μήπως θα πρέπει τις συνεχείς αλλοιώσεις αποτελεσμάτων να τις εκλάβουμε και αλλιώς; Κάποιοι γελούσαν για τις αναφορές στοχοποίησης που έγιναν την προηγούμενη βδομάδα και τα θεώρησαν απλές φοβίες και συνομωσιολογία. Δεν ξέρω αν συνεχίζουν να έχουν την ίδια γνώμη.
Ειλικρινά λυπάμαι για την κατάσταση που έχουμε περιέλθει και φοβάμαι τα χειρότερα.

[Συγγνώμη αλλά δεν υπάρχει ιατρικό δελτίο πλέον και δεν ξέρω αλλά φαίνεται πως ο Μανιάτης πρέπει να ήταν πολύ άσχημα τραυματίας για να έχει απουσιάσει από τα 6 τελευταία ματς της ομάδας]

zamis είπε...

Costa

καμια ανακοινωση θα βγαλει παλι ο μεγαλομετοχος για να χαιδεψει τα αυτακια των συνδιοικουντων φιλων του..

κ.Τσακιρη,ξυπνα και σωσε την ομαδα τουλαχιστον.Αρκετα πια,ποσο γραφικη ξευτιλα πλεον?

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Η όλη εικόνα της αγωνιστικής ανατρέπει τα περί σχεδίων και συνομωσιών και δείχνει όλα να οφείλονται στη δική μας φετινή χαοτική κατάσταση και τη χωρίς κανένα σχέδιο και κατεύθυνση πορεία αφ' ενός και αφ' ετέρου στη κάκιστη απόδοση της διατησίας που το επίπεδο της ήταν απερίγραπτο.
Συνεπώς επειδή πρώτος μίλησα για στόχευση και σενάρια, είμαι αναγκασμένος να πω ότι η εξέλιξη των πραγμάτων δεν φαίνεται να με επαληθεύει, δεν φαίνεται να επαληθεύει τις φοβίες του παρελθόντος.
Για τον Πανιώνιο βέβαια αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει όσοι συνεχίσουν να ασχολούνται με την ΠΑΕ, ν' αναλύσουν τα φετινά τους τρομερά σφάλματα και να καταλάβουν ότι πριν μιλήσουν για υπερβάσεις, θα πρέπει πρώτα να οργανώσουν σωστά την ομάδα, με υπεύθυνο προπονητή, με ρόστερ που θα ικανοποιεί τις ανάγκες που θέτει ο προπονητής και όχι τις όποιες ανάγκες μαρκετινγκ και δοσοληψιών με μάνατζερς (πχ παίρνουμε 38 παίκτες άσχετα με το τι ζητάει ο προπονητής και άσχετα με τα πραγματικά προβλήματα της ομάδας, μήπως και μας βγεί κάποιος να τον μοσχοπουλήσουμε).