Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Ανακοίνωση Π.Α.Ε

Η Π.Α.Ε Πανιώνιος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα περί μεταγραφής ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου σε άλλες ομάδες, η ΠΑΕ Πανιώνιος θέλει να κάνει ξεκάθαρο προς κάθε κατεύθυνση ότι, μέχρι στιγμής καμία ομάδα, δεν έχει κάνει επίσημη ή ανεπίσημη πρόταση για κανέναν ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου. Συνεπώς όλα όσα οι φίλαθλοι διαβάζουν ή ακούνε από τα έντυπα ή ηλεκτρονικά ΜΜΕ, κινούνται στην σφαίρα της φαντασίας.

Επειδή μπαίνουμε στην λεγόμενη περίοδο της «μεταγραφολογίας» και είναι πιθανό να διαβάζουμε καθημερινά δημοσιεύματα «παρασκηνίου», να βλέπουμε διάφορα ποσά να αιωρούνται και γενικά μία ειδησεογραφία φημών κλπ. κάνουμε γνωστό ότι η ΠΑΕ Πανιώνιος, όπως έχει έμπρακτα αποδείξει και στο πρόσφατο παρελθόν, δεν πρόκειται να συμμετέχει σε διαδικασίας μεταγραφικών σήριαλ, ή να απαντά σε φήμες. Η μέθοδος της διασποράς φημών και δήθεν ειδήσεων από διάφορα ΜΜΕ, τα οποία προσπαθούν ή να πουλήσουν φύλλα ή να εμφανιστούν «υπέρμαχοι» κάποιων ΠΑΕ ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, δεν οδηγεί πουθενά και σίγουρα δεν θα οδηγήσει προς την πραγματοποίηση της όποιας μεταγραφής, όπως εξάλλου συνέβη και παλαιότερα. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά και όλες οι ομάδες, οι οποίες εάν ενδιαφέρονται για ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας, έρχονται ξεκάθαρα και με συνοπτικές διαδικασίες να τους ζητήσουν επίσημα, χωρίς παραφιλολογίες, παρασκήνιο και σήριαλ «διαρροών» από τον Τύπο.

Επειδή όμως με βάση προηγούμενη μας εμπειρία, δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι ξαφνικά θα αλλάξει το επίπεδο της ελληνικής αθλητικής δημοσιογραφίας και ότι θα αναγράφονται σοβαρά ρεπορτάζ, μετά από έρευνα, διασταύρωση κλπ. συνιστούμε στους φιλάθλους μας να μη δίνουν μεγάλη σημασία σε αυτά που θα διαβάσουμε (και) αυτή την άνοιξη/καλοκαίρι....

Σχόλιο: Προσωπικά, θα ήμουν ιδιαίτερα ευτυχής αν ζούσα σε μια Ελλάδα όπου τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του επαγγελματικού αθλητισμού και της αθλητικής δημοσιογραφίας θα κινούνταν σε υψηλότερο επίπεδο (βλέπε σχετικό βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=eKun5-IXSIc). Δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει. Τόσο ο επαγγελματικός αθλητισμός όσο και η αθλητική δημοσιογραφία είναι αυτά που είναι, για τον απλούστατο λόγο ότι και οι οπαδοί στους οποίους απευθύνονται δεν είναι συνήθως πολύ καλύτεροι.
Θα ήμουν επίσης ευτυχής να μην πιστεύω το παραμικρό δημοσίευμα που θα αφορούσε μεταγραφικά σενάρια παικτών του Πανιωνίου. Βέβαια θα ήμουν ακόμη πιο σίγουρος, αν η αγαπημένη μου ομάδα, χωρίς να χρειαστεί να εκδώσει την οποιαδήποτε σχετική ανακοίνωση, είχε φροντίσει να ανανεώσει τα συμβόλαια βασικότατων στελεχών της ομάδας ή έστω να τους προσφέρει οικονομικές απολαβές αντίστοιχες της αξίας τους. Από τη στιγμή βέβαια που δεν το έχει κάνει, άνθρωπος είμαι, θα επηρεάζομαι από τα δημοσιεύματα. Ιδίως από τη στιγμή που αυτά αυξάνονται καθημερινά, που είναι στοχευμένα σε συγκεκριμένους παίκτες του Πανιωνίου (είναι ιδέα μου ή τα περισσότερα μεταγραφικά σενάρια αφορούν παίκτες του Πανιωνίου και όχι άλλων ομάδων;) και δεν έχει ανανεωθεί ούτε καν το συμβόλαιο του Κουτσόπουλου, με τον οποίο είχε ακουστεί ότι υπήρχε καλή συνεργασία.
Ο κόσμος του Πανιωνίου στην παρούσα φάση έχει ανάγκη από πράξεις, από ενέργειες αποκατάστασης της εμπιστοσύνης και όχι από ανακοινώσεις.

55 σχόλια:

zamis είπε...

Οι φυλλαδες καθε ειδους δε θα σταματησουν ποτε να γραφουν,νομιζω και οι σοβαροι φιλαθλοι του ποκ γελανε με τα χαλια τους,γι'αυτο και κατα τη γνωμη μου ειναι λαθος να μπαινουμε σε διαλογο μαζι τους.
Εξ'άλλου,οπως λες,αυτοι οι καποιοι χιλιαδες στους οποιους απευθυνονται ειναι΄ο καθρεφτης τους,οποτε ο κυκλος ειναι φαυλος.
Φυσικα η ουσια βρισκεται στο δια ταυτα.Θα μεινει στην ομαδα η ''ραχοκοκκαλια''? θα αντικατασταθουν με καλυτερους αυτοι που θα φυγουν? θα ενισχυθουμε ουσιαστικα?
Και το σημαντικοτερο ολων,ποιος θα ειναι ο προπονητης που θα κανει τις επιλογες και θα σχεδιασει την ομαδα?
Η αποκατασταση της εμπιστοσυνης ειναι αμεση συναρτηση του τελευταιου καθως θα προσδιορισει το οραμα των διοικουντων για την ομαδα.


υγ. Μακος και Μανιατης πρεπει να μεινουν στην ομαδα.Ως οι σημαντικοτεροι Ελληνες παικτες μας και ως παλιοσειρες,ειναι σημαιες και η παραμονη τους θα δειξει,εκτος των αλλων,οτι ο Πανιωνιος θελει να συνεχισει να παιζει με Ελληνες γενικα.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Ας μείνει ο ένας τουλάχιστον (Μάκος, Μανιάτης) και ευχαριστημένοι θα είμαστε...Συγγνώμη για τον πεσιμισμό αλλά δικαιολογείται από το τι είδαμε φέτος. Υπάρχει και οικονομική κρίση, δεν προχώρησε και το γήπεδο...
Πιθανότατα θα φύγουν κάποιοι από τους πρωτοκλασάτους, αλλά έστω να φύγουν με τέτοιο τρόπο, που, όπως είχε ειπωθεί παλαιότερα σε αυτό το blog, στη θέση μιας Μερσεντές να μπορούν να αγορασθούν 2 Toyota που να κάνουν καλά τη δουλειά τους.
Για το θέμα του προπονητή, ονομαστικά φαίνεται ότι σχεδόν κανένας που έχει εκφέρει γνώμη στα Πανιώνια blogs που έχω δει ως τώρα, δεν συμφωνεί με λύση Δώνη και ελπίζω και η ΠΑΕ να την έχει αποκλείσει. Αντιθέτως υπάρχουν θετικά σχόλια για Μπρος και αν μη τι άλλο όχι αρνητικά (εκτός της έλλειψης εμπειρίας) για Νιόμπλια. Πάντως πιστεύω ότι άσχετα από ποιός θα έρθει σημαντικό ρόλο θα παίξει στην πορεία της ομάδας η αλλαγή νοοτροπίας από το φτιάχνουμε ρόστερ με παίκτες που μπορεί να μας βγουν και να τους πουλήσουμε με κέρδος, στο φτιάχνουμε ρόστερ που θα καλύψει την ομάδα επαρκώς σε όλες τις θέσεις και με την δυνατότητα βάθους πάγκου που θα επιτρέψουν τα οικονομικά μας.

br fun_atic είπε...

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας goal αναφέρει τους οικονομικούς όρους του αναπροσαρμοσμένου συμβολαίου του Φαμπιάν Εστογιανώφ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Φαμπιάν βάσει του πρώτου συμβολαίου του θα λάμβανε από τον Πανιώνιο το ποσό των 140.000 ευρώ τον χρόνο (???). Κατόπιν όμως της αναπροσαρμογής και της επέκτασης του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2010, συμφωνήθηκε να λαμβάνει το ποσό των 390.000 ευρώ τον χρόνο (???) κι αυτό σε οκτώ ισόποσες δόσεις των 48.750 ευρώ.

Του ζουμί δεν βρίσκεται στα αστεία αυτά ποσά, αλλά στον ειδικό όρο που προβλέπει ότι ο Φαμπιάν Εστογιανώφ, σε περίπτωση που μεταγραφεί σε άλλη ομάδα, θα λάβει το 50% του ποσού που θα αξιώσει ο Πανιώνιος (???).

Δηλαδή όχι μόνο γίναμε συνεταιράκια, αλλά ο άνθρωπος αυτός δεν έχει απολύτως κανέναν οικονομικό λόγο να θέλει να μείνει στον Πανιώνιο.

Το δημοσίευμα αυτό γεννά πολλά ερωτηματικά: 1. Πείτε μας πότε τελειώνουν οι δόσεις του συμβολαίου του, να σας πούμε πότε φεύγει. 2. Αν κατόπιν της γενναίας αναπροσαρμογής, ο Εστογιανώφ λαμβάνει 390.000 ευρώ ετησίως (έναντι 1,2 εκ ευρώ του συμπατριώτη του), τότε πόσα χρήματα λαμβάνουν ο Μανιάτης και ο Μάκος, τα οποία είναι και δύσκολο να καλυφθούν; 3. Που ακούστηκε σοβαρή Π.Α.Ε να δίνει το 50% της μεταγραφής στον ίδιο τον παίκτη, όταν μάλιστα τον απέκτησε ως ελεύθερο;

Κατά καιρούς η ομάδα έχει ασπαστεί διάφορα δόγματα: 1. δημιουργούμε φυτώριο, αναδεικνύουμε παίκτες χρησιμοποιώντας στο έπακρο το προπονητικό κέντρο και τους μοσχοπουλάμε (τη φετινή χρονιά αναδείξαμε μόνο έναν, τον Κοντοέ, και αυτόν χάρη στον Γερμανό). 2. Πουλάμε τους παίκτες μας σε ομάδες του εξωτερικού και μόνο αν μας καλύπτει απόλυτα η οικονομική προσφορά τους (συνέβη μόνος σε μία περίπτωση με τον Φερνάντεζ). 3. Αποφεύγουμε να πουλήσουμε σε Ελληνική ομάδα, για να μην ενισχύουμε ανταγωνιστές μας, αν όμως πουλήσουμε η τιμή είναι αυξημένη ( το δόγμα αυτό έχει ισχύσει σε δύο περιπτώσεις, στις οποίες όμως δεν ξέρουμε αν εκδηλώθηκε σοβαρό ενδιαφέρον από το εξωτερικό καθώς και το ύψος των προσφορών Τζιυμπουρ – Σπυρόπουλος).

Τελικά έχω την εντύπωση ότι το μόνο δόγμα που πραγματικά ισχύει είναι η ατάκα του Προέδρου που είχε πει ότι θεωρητικά όλοι έχουν την τιμή τους. Απλά μετά το χάπι χρυσώνεται με τις ειδικές συμφωνίες να μην αγωνίζονται οι πρώην παίκτες μας εναντίον μας.

Ας αφήσουν στην Π.Α.Ε τις δηλώσεις εναντίον του τύπου. Δεν τους παίρνει διότι οι δημοσιογράφοι έχουν ένα κουσούρι. Όταν νευριάζουν βγάζουν άπλυτα στη φόρα, όπως έγινε σήμερα.

Ας γίνουν ουσιαστικές ενέργειες για την ενδυνάμωση της ομάδας. Προσωπικά θα είμαι ευχαριστημένος αν δεν παραχωρηθεί ούτε ένας παίκτης από τη ραχοκοκαλιά. Ήδη η ομάδα θα έπρεπε να είχε έρθει σε επαφή, για να μην πω σε συμφωνία με προπονητή (όπως έκανε η Ξάνθη). Αν δεν γίνουν σοβαρές και συντονισμένες ενέργειες για το καλό της ομάδας, του χρόνου τα 1.000 φετινά εισιτήρια θα μοιάζουν με sold out.

br fun_atic είπε...

Υ.Γ
Αν η συμφωνία με τον Φαμπιάν ήταν γιά 140.000 ευρώ τον χρόνο πως και τον χειμώνα δεν βρήκαμε έναν συμπατριώτη του επιθετικό με 70.000 ευρώ που να μπορεί απλά να σπρώχνει την μπαλίτσα στο τέρμα; Υποτίθεται ότι είχαμε και τις διασυνδέσεις και τα χρήματα.

Griniaris είπε...

Καλημέρα σε όλους
Δυστυχώς όσο προσεκτικά κι αν διάβασα την ανακοίνωση δεν βρήκα ούτε μια λέξη που να μου δείχνει πόσο πολύ θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τους παίκτες μας.Αντίθετα το μόνο συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι εμείς εδώ είμαστε,ανοίξαμε και σας περιμένουμε,πάρε κόσμε.(όλες οι ομάδες, οι οποίες εάν ενδιαφέρονται για ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας, έρχονται ξεκάθαρα και με συνοπτικές διαδικασίες να τους ζητήσουν επίσημα, χωρίς παραφιλολογίες, παρασκήνιο και σήριαλ «διαρροών» από τον Τύπο).Μου θυμίζει λίγο πρόσκληση σε εγκαίνια καταστήματος.Μακάρι να κάνω λάθος...

ΥΓ.και οι μεταγραφές των Σπυρόπουλου,Τζιμπούρ φήμες ήταν...

br fun_atic είπε...

Σύμφωνα με όσα γράφω παραπάνω, η υπόθεση του Εστογιανώφ, μόνο φήμη δεν είναι.Διάβασε προσεκτικά και θα καταλάβεις.

Griniaris είπε...

Συγνώμη αλλά δεν πίστευα αυτό που διάβασα για το 50% και αγόρασα την εφημερίδα η οποία ακριβώς αναφέρει μάλιστα ότι ο Λόλο θα "καρπωθεί" αυτό το ποσό.Με λίγα λόγια με μια μεταγραφή γύρω στα 4 με 5.000.000 ο Λόλο θα έχει πάρει για ένα χρόνο περίπου 3.000.000.Προφανώς ούτε εγώ θα έμενα.Συγχαρητήρια...

ΥΓ.Δηλαδή στο συμβόλαιο του Ρεκόμπα προβλέπεται ότι σε περίπτωση μεταγραφής θα πάρει το 80%;

Griniaris είπε...

"Μέχρι τώρα κανένας δεν τιμωρήθηκε, εμένα βρήκατε να τιμωρήσετε;" goalday(από την απολογία Λανγκαμπ)
Δηλαδή τι γίνεται στα αποδυτήρια;ποιοί υπέπεσαν σε παραπτώματα και δεν τιμωρήθηκαν;ποιά ήταν αυτά;Ίσως τώρα εξηγείται και η πρόσληψη Μάντζιου.
ΥΓ.Σύμφωνα με το ίδιο άρθρο ο Ντελούρα τιμωρήθηκε με πρόστιμο 6000(3% των απολαβών του).Δηλαδή παίρνει 200000 το χρόνο;Θα τρελαθούμε τελείως μου φαίνεται.

zamis είπε...

Ολοι οι παικτες εχουν την τιμη τους,δεν αντιλεγω,και ουτε ειμαι εγω αυτος που θα κανω κουμαντο στην τσεπη του Τσακιρη.
Το θεμα ειναι οτι με φευγατους Λολο,Ρεκομπα(οχι οτι στεναχωριεμαι),Κρεσιτς και Μακο-Μανιατη υπο παραχωρηση εναντι του επιθυμητου τιμηματος(..),η μονη ραχοκοκαλια που μενει ειναι ο κακομοιρης ο Κουμ..
Για να μη θυμηθουμε με ποιους αντικατασταθηκε(?) η προηγουμενη ραχοκοκαλια..
Στο τελος θα μεινουμε με τους παικτες-ιδεα Φανουρη και Μανολο,μερικους μισθοφορους που θαρθουν και τα αδερφακια των Μακου-Μανιατη..ξεχασα και τον Εκρα που κατα Καρπετοπουλο επρεπε να παιζει ηδη..
Η καινουρια μεγαλη ομαδα χτιζεται απο την αρχη αφου διαλυθηκε οτι κτιζοταν απο το Γερμανο..
Με τρεις κι ο Κουκετς στην εξεδρα..

br fun_atic είπε...

Δεν είναι τυχαίο που αναφέρονται σε χρηματικές ποινές επί του ποσού που αναφέρεται στα συμβόλαια. Πολλές φορές οι αθλητές υπογράφουν το επίσημο συμβόλαιο, το οποίο προβλέπει μικρές αμοιβές για φορολογικούς λόγους και επιπλέον ιδιωτικά συμφωνητικά με την κανονική αμοιβή. Φαντάσου τώρα Γκρινιάρη ότι ο Χούτος καλούνταν (δεν ξέρουμε αν το έκανε κιόλας) να πληρώσει μικρότερα πρόστιμα από αυτά, δεδομένου ότι είχε ακουστεί πως είχε ετήσιο συμβόλαιο 100.000 ευρώ. Γι’ αυτό τρελαίνονταν ο Λίνεν

Ο.Κ Να δεχθώ ότι υπάρχει κρίση (απίστευτα συνηθισμένη δικαιολογία πλέον – στις μέρες μας όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να πληρώσει επικαλείται την κρίση), ότι ο Φαμπιάν θα αποφέρει πολλά λεφτά στον σύλλογο κ.λ.π
Δεν μπορώ να δεχτώ όμως ότι ο Μάκος ή ο Μανιάτης λάμβαναν περισσότερα χρήματα από το αρχικό συμβόλαιο του Εστογιανώφ και δεν μπορούμε να τους προτείνουμε μια γενναία αύξηση αποδοχών. Να μην ξεχνάμε ότι για τον ποδοσφαιριστή είναι αδιάφορη η συνολική αξία της μεταγραφής του. Ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για τα χρήματα που θα μπουν στην τσέπη του.

Είναι προφανές ότι η Γκολ δεν θα προέβαινε στο παραπάνω δημοσίευμα αν δεν είχαμε κάνει τις περίφημες ανακοινώσεις περί τύπου. Διαφωτιστικό δημοσίευμα για εμάς, πολύ άσχημο όμως για την Π.Α.Ε.

zamis είπε...

Για να γελασουμε(για να μην κλαψουμε) στο ροστερ της ομαδας οπως αναγραφεται στο επισημο site,ο Εκρα δεν εχει ουτε καν νουμερο φανελλας..

zamis είπε...

''Το δηκτικό και καθ' όλα επιθετικό ύφος που επέλεξε εκ νέου η ΠΑΕ Πανιώνιος δεν εκπλήσσει, ενώ όπως προαναφέραμε, καλό θα ήταν να μην «τσουβαλιάζονται» όλα, ας μας επιτραπεί η έκφραση. Και το κυριότερο; Αν θεωρούν οι «κυανέρυθροι» ότι με το να επιτίθενται κατά αυτόν τον τρόπο στα ΜΜΕ θα λυθεί το «πρόβλημα» που θεωρούν ότι προκύπτει με το να χαρακτηρίζονται παίκτες τους ως μεταγραφικοί στόχοι της εκάστοτε ομάδας, μάλλον πλανώνται πλάνην οικτράν...

Τα ουσιαστικά προβλήματα του -ειδικά φετινού- Πανιώνιου είναι σαφώς πιο πολύπλοκα και μεγάλα και χρήζουν άμεσης επίλυσης, προκειμένου οι «κυανέρυθροι» να αποδειχθούν εκ νέου ανταγωνιστικοί την καινούρια αγωνιστική περίοδο, μετά το φετινό «κάζο» σε όλα τα επίπεδα...''

goalday,Κωστας Φιτσαντωνακης

Griniaris είπε...

Μετά τη διαιτησία και τον τύπο οι μόνοι που έμειναν να ανοίξουμε πόλεμο είναι οι αμερικάνοι...
Τι,φως στο τούνελ;Προς θεού μην πας προς το φως...

zamis είπε...

Ο Κουμ ειναι τιμωρημενος για την Κυριακη η επιλογη να εκτισει την ποινη του στο συγκεκριμενο παιχνιδι?
Γιατι αν τον κραταμε για τον υποβιβασμενο Θρασυβουλα,τι να πω..

br fun_atic είπε...

Στο περσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είχε κόσμο το γήπεδο, φάγαμε τέσσερα γκολ και το ευχαριστηθήκαμε. Μάλιστα η κριτική που είχε γραφτεί τότε ήταν πως ο Πανιώνιος αντιμετώπισε τόσο επιθετικά τον Ολυμπιακό, σαν να επρόκειτο για το Χαϊδάρι. Δεν λέω ότι δεν θα πάω στο γήπεδο, πραγματικά όμως δεν έχω την ίδια διάθεση...Άντε να τελειώσει αυτό το μαρτυρικό υπερβατικό (μάλλον υποβιβαστικό) πρωτάθλημα να δούμε τι θα γίνουμε.

br fun_atic είπε...

Υ.γ
Για το σημερινό δημοσίευμα της Γκολ θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση ή μας καλύπτει η χθεσινή;

Υ.Γ 2
Θα ήθελα, αν βέβαια έχει κάποια αξία, να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον κο Φιτσαντωνάκη, ο οποίος επιμελείται συνήθως το ρεπορτάζ του Πανιωνίου στην εφημερίδα «Γκολ». Η δουλειά του πραγματικά ξεχωρίζει και θα ήταν μεγάλη μου χαρά να φιλοξενήσω σχόλιό του στο μπλογκ.
Θα ήθελα επίσης να πω στον δημοσιογράφο που επιμελείται την στήλη «χατ τρικ» στην ίδια εφημερίδα ότι σήμερα μας έσφαξε με το βαμβάκι, άξιζε όμως τον κόπο για να ξέρουμε που βαδίζουμε...

zamis είπε...

Αν δεν τον καψουνε πρωτα(το Φιτσαντωνακη),μπορει και να κανει σχολιο εδω..:)

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Είναι αξιοπρόσεκτο πως με τέτοια "υπερβατική" πορεία που κάναμε φέτος, όλοι έχουν στόχο να μεταγράψουν δικούς μας παίκτες!!!
Έχουν εντυπωσιαστεί ή υπάρχει πελατεία μεγάλη όπως στα μαγαζιά υπό διάλυση?
Πάντως για τον Εστογιαννόφ, αν συνεχίσουμε όπως είμαστε, είναι και κρίμα να μείνει σε μας. Ήρθε το παλληκάρι ξανά Ευρώπη να διεκδικήσει την τελευταία του ευκαιρία για καρριέρα επιπέδου μετά την αποτυχημένη προσπάθεια στη Βαλένθια κλπ και έπεσε σε μας, στο switchover μας στο NULL Status!
Συμφωνώ και εγώ πλήρως ότι η ανακοίνωση βγάζει από μέσα της το μήνυμα "ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ".

br fun_atic είπε...

Ασχέτως πορείας είναι γεγονός ότι η ομάδα μας έχει κάποιους σπουδαίους παίκτες. Πρώτος απ' όλους ο Εστογιανώφ, ακολουθεί ο Κούμο, που είναι παράξενο πως δεν έχει τραβήξει τα βλέμματα ομάδων (ίσως φταίει η εθνικότητά του και το ότι δεν έχει σταθερή απόδοση), ο Κρέσιτς (που ίσως να μην είναι ακόμα καλός για πρώτος τερματοφύλακας μεγάλης ομάδας, είμαι όμως μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίπτωση για τον πάγκο), ο Μανιάτης και ο Μάκος (γνήσια ταλέντα και Ελληνόπουλα).
Οι περισσότεροι από αυτούς τους παίκτες ήταν στην ομάδα και πέρσι. Κανείς όμως δεν διανοήθηκε να τους προσεγγίσει. Άρα κάτι άλλαξε.
Ο Εστογιανώφ θα είναι χαζός κατά τη γνώμη μου να μείνει στον Πανιώνιο όταν μπορεί να εισπράξει τα μισά λεφτά της μεταγραφής του, όπως επίσης θα είναι χαζός να πάει στην οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα για τον απλούστατο λόγο ότι και θα χαντακωθεί και δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει συμβόλαιο σε μεγάλο Ευρωπαϊκό σύλλογο.
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα τους δώσουμε όλους. Σίγουρα θα κρατήσουμε και κάποιον για το ξεκάρφωμα. Τουλάχιστον μέχρι τον χειμώνα. Ας ισχύσει τουλάχιστον το άλλο δόγμα Τσακίρη, ότι σε μία μεταγραφική περίοδο δεν δίνουμε παραπάνω από έναν βασικό (πέρσι βέβαια δώσαμε δύο).

zamis είπε...

COME BACK!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=AcPi6-ChWXY&NR=1

zamis είπε...

Με προλαβε ο εξ απορρητων Αντωνακης..

''Στον Πανιώνιο όλα δείχνουν πως θα αναλάβει χρέη προπονητή ο Νίκος Νιόπλιας. Απομένουν κάποια διαδικαστικά για να γίνει και επίσημα η συμφωνία, πράγμα που σημαίνει πως η ΕΠΟ πρέπει να ψάχνει προπονητή για τις Ελπίδες. Χθες ο Κωνσταντίνος Τσακίρης διέψευσε ότι έχει προτάσεις από ελληνικές ομάδες για κάποιον από τους παίκτες του. Η αλήθεια από όσα γνωρίζω είναι ότι μόνο η Αλμερία έχει ενδιαφερθεί για την ώρα για τον Εστογιάνοφ. Κανείς άλλος δεν έχει κάνει την παραμικρή κρούση.''

sport-fm

br fun_atic είπε...

Βρε Zamis, δεν ξέρω άλλη περίπτωση ομάδας όπου οι φίλαθλοι να στηρίζουν τόσο πολύ τον πρώην προπονητή. Κοντεύουμε να γίνουμε Ρουβίτσες του Λίνεν.

Και γιά όσους ξέχασαν: http://www.youtube.com/watch?v=0ZAmJt2koxo&feature=related

πράγματι δεν τον ήθελε κανείς...

zamis είπε...

Ησυχασα παντως,τωρα θα παιξει κι ο Εκρα και οι μικροι Μακομανιατηδες

br fun_atic είπε...

O Τσακ δεν διαβάζει φαίνεται Ελληνικό αθλητικό τύπο. Άσχημη είναι η Αλμερία; Με 50% πάει και στο Τζιμπουτί...
Γιατί τέτοια πρεμούρα με τον Νιόπλια;

br fun_atic είπε...

Ξέρεις αυτό με τους ΜακοΜανιάτιδες είναι πρόβλημα. Όταν λέμε ότι θέλουμε να μείνει ο Μάκος και ο Μανιάτης, αναφερόμαστε βασικά στους ΜΕΓΑΛΟΥΣ. Το λέμε γιά να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Το ίδιο ισχύει και γιά τον Εστογιανώφ, γιατί και εκείνος έφερε στην ομάδα τον μικρό αδελφό.

Δεν μας ενδιαφέρει να κρατήσουμε ράτσα. Μας ενδιαφέρει να κρατήσουμε τους μεγάλους αδελφούς.

Τελικά αυτή η μεταγραφική περίοδος μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί BIG BROTHER

Griniaris είπε...

Big Brother;Δηλαδή στο τέλος θα μείνει μόνο ένας;

zamis είπε...

Προσδιοριζεται το οραμα λοιπον.
Δουλεια με τους small brothers,Μαλντερες και φυτωρια,καλλιεργεια θερμοκηπιου και φρεσκα φρουτα στη λαικη καθε καλοκαιρι.

br fun_atic είπε...

Τι σημασία έχει; Πάντα μικροί θα μείνουν οι small brothers? Που θα πάει θα μεγαλώσουν. Θα τους κάνει άνδρες ο Νιόπλιας.

Οι small brothers μπορεί να έχουν και άλλα μικρότερα αδελφάκια και ως προς αυτά να είναι εκείνοι big brothers. Είναι αρκετά σύνθετο το θέμα. Από αυτά βέβαια που ακούω δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα κρατήσουμε τους πραγματικούς big brothers.

Το πρόβλημα δεν είναι ότι θα μείνει μόνο ένας. Πολύ φοβάμαι ότι στο τέλος θα μείνουμε πολλοί σε ρόλο Ρούλας Βροχοπούλου...

zamis είπε...

Της αρεσουν και τα τεκνα της Ρουλας.Κανενα προβλημα λοιπον

Griniaris είπε...

Μόνο που τα δάκρυα της Ρούλας ήταν ψεύτικα.Τα δικά μας φοβάμαι θα είναι αληθινά.

zamis είπε...

Συνθεση 2009-10
1.Γριβας
2.Μανιατης μικρος
3.Καραβιδας
4.Κοντοες(αρχηγος)
5.Μακος μικρος
6.Εστογιανωφ μικρος
7.Τζιμανης
8.Ζεμπεκος
9.Χουτος μικρος
10.Ρεκομπα
11.Εκρα

Το συστημα και τους αναπληρωματικους τα αφηνω στον προπονητη.

Ελπιζω να αντιλαμβανεστε το business plan μου,παρ'ολ'αυτα θα σας το κανω πενηνταρακια.

α.Ακριβος ο Ρεκομπα μεν,υπεραξια ανυπολογιστη δε(αξια ανεκτιμητη).Με αυτην επισης την κινηση,δηλωνεται η συνεχεια και η συνεπεια της περσινης στρατηγικης.Γυρω του τελος,θα χτιστει ολη η φρεσκια ομαδα μας.

β.Απο το υπολοιπο ροστερ κραταω Φανουρη και Μανολο γιατι ειμαι ρομαντικος και στη θεση των υπολοιπων φερνω φυτωριο για να ψηθει με την πρωτη ομαδα(βαλτε κατω ποσα φραγκα κερδιζουμε γιατι βαριεμαι).

γ.Κραταω τα ονοματα παλαιων παικτων
γιατι ειμαι αισθηματιας ως Πανιωνιος.

γ.Υποδομες και σκαουτινγκ δουλευουν στο φουλ για την αναδειξη νεων παικταραδων.

δ.Το καλοκαιρι πουλαω εναν,τι διαολο δε θα κατσει κανεις?

ε.Τα κερδη απ'ολα τα παραπανω,επανεπενδυονται στη μπουτικ και σε θεματικο παρκο παιδικης ψυχαγωγιας διπλα απο τις εγκαταστασεις στο Κορωπι.


Τι λετε,μπορει να περπατησει η προταση μου?

ΑΜΠΑΛΑΜΠΑΝ είπε...

Θερμή παράκληση, οι προτάσεις να γίνονται ΕΠΩΝΥΜΟΣ.

Η κωλοτούμπα γίνεται ευκολότερη μετά

zamis είπε...

mikep03

εχεις ψυχωση με τις κωλοτουμπες μαλλον.Και ελλειψη χιουμορ σιγουρα(ναι,ναι ξερω ειναι υποκειμενικη εννοια,τι να κανουμε)

για να σε επιβεβαιωσω ανωνυμως λοιπον,προχωρω σε ασκηση ενοργανης

''Κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Πανιώνιο βρίσκονται ο Γιάννης Μανιάτης και Γρηγόρης Μάκος. Όπως πρώτος μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, o ακραίος μπακ των «κυανέρυθρων» θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ακόμη ετών.

Ίδια εξέλιξη αναμένεται και για τον νεαρό χαφ, μια κίνηση που ουσιαστικά επιβεβαιώνει με πράξεις τα όσα λέγονταν τις περασμένες μέρες από τους διοικούντες την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ειδικά για τον Μανιάτη, που προβαλλόταν ως ένα βήμα από τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ, οι ιθύνοντες του Πανιωνίου είχαν προβεί σε ανακοίνωση διάψευσης των δημοσιευμάτων.''

μακαρι

br fun_atic είπε...

Είσαι σίγουρος ότι άκουσες και τα μικρά ονόματα τσιρκολάνε (από τις πολλές κωλοτούμπες) zamis? Μήπως κάλεσαν τίποτα αδελφάκια - ξαδελφάκια να υπογράψουν δεκαετή συμβόλαια?

Από εδώ και πέρα πριν από κάθε σχόλιο θα κάνω αναγνώριση. Αλτ τις ει και τα σχετικά. Όποιος δεν λέει όνομα, βαθμό Α.Σ.Μ, σύνθημα και παρασύνθημα δεν θα έχει δικαίωμα καταχώρισης Post. Έτσι. Για να μπει τάξη εδώ μέσα.

Αγαπητέ φίλε mikep03, όταν δημιουργήσεις με το καλό το δικό σου Blog θα χαρώ να μου υποδείξεις τους τρόπους καταχώρησης σχολίων. Μέχρι τότε και όσο φιλοξενείσαι εδώ, θα ακολουθείς τους δικούς μας κανόνες...

br fun_atic είπε...

Υ.Γ ΠΡΟΣ ZAMIS

Έχουμε δώσει και έναν πιτσιρικά από την παιδική ομάδα στην barca. Έχω φάει τον κόσμο να βρω το όνομά του, αλλά δεν μπορώ. Να ανακληθεί άμεσα πριν καταληφθούν οι θέσεις από τα αδελφάκια...

ΥΓ2
Έγραψες στη σελίδα ΜΟΥ ότι ο Μανόλο θα είναι αναπληρωματικός; Αίσχος!!!

ΥΓ3
Ο Νιόπλιας σε αυτή την ομάδα που περιγράφεις, θα είναι προπονητής ή νηπιαγωγός; Μόνο η παρουσία του Ρεκόμπα ανεβάζει τον μέσο όρο ηλικίας στα 12. Αυτή δεν θα είναι ομάδα. Θα είναι σύναξη EMO...

ΥΓ4
Οι προπονήσεις θα αρχίζουν μετά τις 6.00 το απόγευμα. Τα παιδιά θα πρέπει να διαβάσουν μετά το σχολείο, να πάνε σε φροντιστήρια...Τα συνηθισμένα. Ξέρεις...

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Το business plan για φέτος προβλέπει εκκαθάριση Εστογιαννόφ που είναι το φιλέτο και θα φέρει τα ουσιώδη κέρδη. Δεν είναι άτοπη κίνηση και πιστεύω ότι πιθανόν να υπάρξει και πρόταση καλύτερη της Αλμέρια -αν και από Ισπανία λόγω της προιστορίας με Βαλένθια κλπ το βλέπω λίγο δύσκολο να γίνει η μεγάλη πρόταση.
Μπορεί εμείς να ξεκινήσαμε μεταγραφολογία (γιατί όπως ήρθαν τα πράγματα με τι άλλο ν' ασχοληθούμε) αλλά μην ξεχνάμε ότι τέλος Μαρτίου είναι μάλλον νωρίς για μεταγραφικές προτάσεις από ομάδες σοβαρές που κυνηγούν στόχους.
Ο Λόλο είναι ένας παίκτης που παρ' ότι δεν πετύχαμε τίποτα φέτος, έστω και αν φύγει, θα μείνει χαραγμένος για πάντα στα μυαλά και στις καρδιές των Πανιωνίων φιλάθλων και πολύ θα θέλαμε να είχαμε τον τρόπο να τον κρατήσουμε και να φτιάξουμε γύρω του και με σωστές προσθήκες την πραγματική ομάδα της υπέρβασης. Μάλλον δεν είναι κάτι τέτοιο εφικτό και θα στηρίξει το νέο Πανιώνιο οικονομικά εν τέλει με την αποχώρησή του. Αν είναι εφικτό, πραγματικά πιστεύω όλοι μας θα έπρεπε να πιέσουμε τον πρόεδρο να τον κρατήσει. Ίσως όμως δεν είναι εφικτό και λόγω των στόχων του παίκτη. Ο άνθρωπος θέλησε να επανέλθει στην Ευρώπη για να κάνει αυτό που δεν έκανε ή δεν τον άφησαν να κάνει την πρώτη φορά και να έχει την καρριέρα που του αρμόζει. Δεν καταφέραμε ίσως ούτε ν' αποτελέσουμε το εφαλτήριο του για κάτι τέτοιο. Ας γίνει λοιπόν αυτό που θα βοηθήσει και το Λόλο προσωπικά να κάνει το κάτι παραπάνω.
Τώρα πως θα μείνει ο Ρεκόμπα που υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να μείνει και με τι οικονομικές συνθήκες, ειλικρινά είναι προς το παρόν δύσκολο να το προβλέψουμε.
όσο για τον υπόλοιπο πυρήνα (Μάκος, Μανιάτης, Κιουμουρτζί τουλάχιστον), ευελπιστώ ο Πρόεδρος να τον κρατήσει και να τον πλαισιώσει με σύνεση αυτή τη φορά. Πιθανότατα αν δεν πουλούσαμε τον Τζιμπούρ (η Τζεμπούρ) στους "καλοπληρωτές" της ΑΕΚ αλλά σε κάποιους που όντως θα πλήρωναν αν μη τι άλλο στην ώρα τους, να ήταν και άλλη η πορεία της ομάδας και φέτος (τουλάχιστον μετά το Γενάρη).
Τέλος για τον προπονητή, μήπως βιάζεται ο πρόεδρος με Νιόμπλια? Τα είπαμε, αν μη τι άλλο ο άνθρωπος ήξερε μπάλλα, αλλά μην περιμένουμε επειδή ήταν στην Ελπίδων να τον ακολουθήσουν οι παίκτες του στον Πανιώνιο, και ούτε το θέμα είναι να πάρουμε τα ταλέντα αλλά να κάνουμε συγκερασμό ταλέντων και εμπείρων και σε ορισμένες γραμμές έχουμε το απόλυτο κενό από έμπειρους. Αν πάμε στην τακτική της ομάδας ταλέντων, σε αντίθεση με την μεγαλόσχημη φετινή υπέρβαση, τότε και πάλι θ' αποτύχουμε. Είναι σαφές ότι χρειάζεται η χρυσή τομή.
Πρόεδρε (ο Παπαδάκος ο Κώστας μας είπε ότι διαβάζεις τα blogs...) έχει ακουστεί και περί Μπρος. Ο Βέλγος φαίνεται και καλός προπονητής και έχει και μια διεθνή εμπερία και σαν παίκτης και σαν προπονητής αν δεν κάνω λάθος. Δεν ξέρω τα των οικονομικών αλλά απεδείχθη περίτρανα ότι χρειάζεται κάποιος που πέρα από τα τεχνικά να έχει και ηγετικά προσόντα, ψυχολογία και να εμπνέει σεβασμό.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

OK...Γύρω στις 20:00 έβγαλε ανακοίνωση ο Πανσερραικός ότι θα συνεχίσει με Μπρος, οπότε ΙΣΩΣ, αν δεν είναι και αυτή ανακοίνωση-πυροτέχνημα, το προηγούμενο σχόλιο μου στο κομμάτι που αναφέρεται στον προπονητή να μην είναι και ιδιαίτερο σύμφωνο με την τρέχουσα ειδησεογραφία.

zamis είπε...

brfun

Παραυτα επαναφερω το Μανολο στην ενδεκαδα ενθυμουμενος την κριση σου οτι αυτος ο κεραυνος της δεξιας πτερυγας θεωρει υπερτατη δοξα της καριερας του και τιμη του που παιζει στον Ιστορικο.
Τα αυτα ισχυουν και για Φανουρη,στο πιο σουρεαλ βεβαια.
Κι αυτος μεσα!

ΑΜΠΑΛΑΜΠΑΝ είπε...

Zντο Zamis,να τα χαιρόμαστε τα παιδια(οπως τα χαρήκαμε φέτος)για πάντα.Καμία αντιρρηση πάνω σε αυτό.
Το χιούμορ που έκανα πάνω στο δικό σου δεν είχε εσένα δέκτη αγαπητε.(απλα μου δωσες την αφορμή...)Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια!
Οσο για να κάνω δικό μου blog,δεν προλαβαίνω,εχω κ εγω δουλειές.

Επι της ουσίας κ επειδή όλοι οσοι γράφουν,διαβάζουν τα blogs ολοι έχουν κοινό στόχο για τον Πανιώνιο (ανεξάρτητα τι γνώμη εχουν)-με δεδομένο οτι δεν κυνηγάμε τίποτα με 1 μήνα αγωνιστικής δράσης(ουτε την σωτηρία καν)κ το μόνο ζητούμενο είναι η αξιοπρέπια,ας περιμένουμε.Να δουμε κινήσεις να πάμε παρακάτω.Μακάρι χίλιες φορές.
Χρόνος υπάρχει...Αν δεν δούμε κινήσεις εδω θα μαστε κ παλι.

zamis είπε...

αγαπητε mikep03

προφανως το χιουμορ σου ειναι αμφισημο αλλα και αν παρεξηγουμεθα εδω ειμεθα δια να εξηγουμεθα.

Τοιουτοτροπως,αμφισημη(και αμφιθυμη)ειναι και η εννοια του ''Πανιωναρου''(δεν απευθυνομαι επισης σε εσενα,αφορμη βρηκα).

Ζντο

Griniaris είπε...

ίωνα
έχεις δίκιο σε όσα λες για το Λόλο.Αυτό όμως που πραγματικά με ενοχλεί είναι ότι όταν υπογράφεις συμβόλαιο με τέτοιο ειδικό όρο σημαίνει ότι δεν έχεις καν την πρόθεση να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις κάτι καλύτερο,απλώς πουλάς φούμαρα στους φιλάθλους.Αν βέβαια ισχύει αυτός ο όρος και έχει αποδοθεί σωστά.
zamis
o Τσακ φαίνεται σε διαβάζει.Ηδη κλείνει άλλους δύο 18χρονους.Αλήθεια πως σου φαίνεται να αναλάβεις τη θέση του προπονητή σε αυτή την ομάδα;Με μένα πρόεδρο θα μεγαλουργήσουμε.Άλλωστε μπορώ να προσφέρω δωρεάν πάνες,μπιμπερό,πιπίλες κλπ.

br fun_atic είπε...

Σήμερα το πρωί διάβασα στην "Γκολ" ότι ο Μανιάτης και ο Μάκος αρνήθηκαν ότι έχουν συμφωνήσει με τον Πανιώνιο, δεν αρνούνται όμως ότι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις. Είναι γεγονός ότι η είδηση που βγήκε χθές σχετικά με 4ετή συμβόλαια παρά ήταν καλή γιά να είναι αληθινή. Κρίμα...

Griniaris είπε...

Μην επαναπαύεσαι.Ακόμη και να υπογραφούν τα συμβόλαια δεν είναι τίποτα άλλο παρά εξασφάλιση του συλλόγου.Ναι,καλή κίνηση αλλά με την παρούσα κατάσταση δεν μου αποκλείει την μετακίνησή τους με οικονομικό όφελος του Πανιωνίου.

zamis είπε...

Αυτο το Γκολ τελικα τι θελει και μας χαλαει την αισιοδοξια?
burn motherfuckers burn!

griniari
δεχομαι αρκει μαζι με τις πανες να μου δινεις και τα ληγμενα σου.
Μοναχοφαη!

Griniaris είπε...

zamis, δε βγαίνω μάνα μου αλλά τέλος πάντων,μέσα...

zamis είπε...

lol!!
παω να ξαναφερω τσικουδια να το γιορτασουμε

Griniaris είπε...

Αλήθεια,τώρα που απαγορεύτηκαν οι κουκούλες τι θα γίνει με τον Κουκουλάκη την Κυριακή;

br fun_atic είπε...

Εδώ σου λέει θα έχει πρόβλημα ο Μπλάνκο. Έτσι και ξαναφορέσει τη μάσκα του Ζορό θα πάει κατευθείαν στο αυτόφωρο.

zamis είπε...

''Χθες κυκλοφόρησε μία έντονη φημολογία (;) περί συμφωνίας του Μανιάτη με την ΠΑΕ Πανιώνιος για επέκταση του συμβολαίου του (λήγει το 2010) για ακόμα 4 χρόνια, χωρίς αυτό πάντως να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, κάτι άλλωστε που διέψευσε κατηγορηματικά και ο ίδιος ο Βοιωτός αμυντικός σε επικοινωνία που είχε το «Goal» μαζί του χθες το βράδυ...

«Δεν ισχύει τίποτα. Βρισκόμαστε (μαζί με τον ατζέντη του...) μεν σε συζητήσεις με τη διοίκηση του Πανιώνιου, αλλά δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή. Θεωρώ ότι ό,τι είναι να γίνει θα γίνει σε τουλάχιστον ένα μήνα» ήταν επί λέξει η τοποθέτηση του Μανιάτη για τις φήμες ότι θα υπογράψει νέο 4ετές συμβόλαιο με τους «κυανέρυθρους».


Μάκος: «Δεν μπορώ να καταλάβω»
Οι ίδιες... φήμες συμπεριελάμβαναν και τον Μάκο στην ίδια κατηγορία (αυτή της υπογραφής νέου 4ετούς συμβολαίου), ενώ και ο διεθνής μέσος μιλώντας στο «Goal» εξέφρασε την απορία του: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς έχει βγει αυτό. Τι να σου πω...».

Αλλωστε και... πρακτικά αν το δει κανείς, δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, μιας και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης βρίσκεται στο εξωτερικό μαζί με τη σύζυγό του (ήταν στην Αγγλία, ενώ τις επόμενες μέρες θα πάει πιθανότατα στην Αμερική) και θα επιστρέψει σε μία εβδομάδα στην Ελλάδα, ενώ και οι διοικούντες τον «ιστορικό» διέψευδαν μετά βδελυγμίας τη φημολογία που αναπτύχθηκε χθες για τους δύο «κυανέρυθρους»...

Επιπροσθέτως, ειδικά ο Μάκος -ως γνωστόν- έχει εκφράσει κατά καιρούς την επιθυμία του να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του (ο Μανιάτης δεν το έχει δημοσιοποιήσει, πλην όμως δεν τον αφήνει αδιάφορο ένα τέτοιο ενδεχόμενο), συνεπώς καθίσταται σαφές ότι πολύ δύσκολα θα έβαζε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον «έδενε» με τον Πανιώνιο ως το 2014...''

Κωστας Φιτσαντωνακης,goalday


Τελικα,τι συμβαινει?
Ο Διογος απ'οτι καταλαβα χαρακτηριζει τα παραπανω ''γκαφα'' του δημοσιογραφου.
Και ποιοι ειναι οι Πανιωνιοι(?) οπως λεει που αναθαρρησαν απο μια τετοια κακη εξελιξη?
Αυτοι που εβριζαν και προπηλακιζαν τους παικτες,καποιοι αλλοι,ποιοι τελος παντων?

br fun_atic είπε...

Είναι προφανές ότι για την είδηση παραμονής των Μανιάτη και Μάκου, στεναχωρήθηκαν μόνο αυτοί που εδώ και χρόνια τους βρίζουν και προσφάτως τους προπηλακίζουν. Οι ίδιοι δηλαδή που δεν τους πηγαίνουν επειδή τους θεωρούν παιδιά του Λίνεν.
Θα ήταν ευχής έργο να έμεναν και οι δύο στον Πανιώνιο και μάλιστα για τόσα χρόνια. Αυτό συνεπάγεται βέβαια ότι θα τους γίνουν αξιόλογες οικονομικές προσφορές...Πριν όμως κάνουμε την οποιαδήποτε ανανέωση ή μεταγραφή μήπως θα ήταν σκόπιμο να αποκτήσουμε προπονητή αξιώσεων; Γιατί μου φαίνεται ότι εμείς αγοράζουμε πρώτα το σαμάρι και ύστερα τον γάιδαρο (με την καλή έννοια - Ψινάκης).

re-la-re είπε...

Η απάντηση στη μια ερώτηση είναι απλή. Οι άνθρωποι στους οποίους αναφέρεται ο Διόγος είναι οι Πανιωνάρες που εκφράζουν τις ανησυχίες τους ότι θα γίνει αποψίλωση της ομάδας. Είναι οι κακοί Πανιώνιοι που δεν αποδέχονται ότι τους πουν. Το γράφει και στο πρώτο σχόλιο του "Η παραμονή του Μανιάτη και του Μάκου θα είναι η καλύτερη απάντηση του Κωνσταντίνου Τσακίρη σε όλους, εντός και εκτός Πανιωνίου. Ιδιαίτερα για ορισμένες "Πανιωνάρες" που έχουν προβλέψει την... καταστροφή του συλλόγου." Ξέρετε εσείς κανένα τέτοιο;

zamis είπε...

Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με θετικό τρόπο και μπορεί να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα στα τελευταία παιχνίδια".

Σταματοπουλος

λετε? κρα κρα κρα ερχεται ο Εκρα

zamis είπε...

Και στο sportdog(τωρα τοδα,ειναι απ'το πρωι,μαλλον θα τοχετε διαβασει)η ειδηση οτι κλεινουμε Νιοπλια..
Νομιζω πρεπει να το θεωρουμε δεδομενο.

re-la-re είπε...

Ξαφνικά αλλάζει το κλίμα με Μαλιάτη-Μάκο, ο Πανιώνιος κινείται για έλληνες πιτσιρικάδες. Αυτό για μένα είναι απόδειξη ότι έχουμε κλεισει με Νομπλια. Οι παίκτες μας τον εμπιστεύονται και γι αυτό και συζητάνε για νλέα συμβόλαια και ο ίδιος προετείξνει πιτσιρικάδες που τους ξέρει και που τους έχει εμπιστοσύνη.

Ετελείωσε που έλεγε και ο Καλοχαιρέτας. Και εσύ οικοδεσπότα κάνεις ακόμα γκάλοπ για τον Λίνεν.

antunix είπε...

Πολύ κοντά σε συμφωνία
με Νιόπλια οι «κυανέρυθροι»

«Ο Νίκος Νιόπλιας θα είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο προπονητής του Πανιώνιου την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι δύο πλευρές έχουν ουσιαστικά συμφωνήσει και απομένει να συζητηθούν μόνο κάποιες λεπτομέρειες και οι υπογραφές, για να επισημοποιηθεί η συνεργασία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων θα υπογράψει συμβόλαιο δύο ή τριών ετών με τους «κυανέρυθρους», ενώ ήδη έχει αρχίσει τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα περίοδο. Η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα.

Ο Πανιώνιος θέλει επίσης να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Μάκο και τον Γιάννη Μανιάτη, τους οποίους θα καλέσει σύντομα να υπογράψουν νέα συμβόλαια, διάρκειας τεσσάρων ετών, με αυξημένες αποδοχές, αλλά και υψηλές ρήτρες. Θα ακολουθήσει ο Μπερνάρ Κουμορτζί, ενώ θα γίνει πρόταση ανανέωσης και στον Αλβαρο Ρεκόμπα, αλλά με μειωμένες αποδοχές ή με απολαβές ανάλογες των συμμετοχών του».

Sport dog

Όλα δείχνουν ότι ο Πανιώνιος θα έχει του χρόνου στην τεχνική του ηγεσία έναν έλληνα, φιλόδοξο και άριστο γνώστη του ποδοσφαίρου, τον Νίκο Νιόπλια, ενώ παράλληλα αν πιστέψουμε το ρεπορτάζ ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για το πάρε-δώσε. Σε παλιότερη ανάρτηση έχω υποστηρίξει την επιλογή (εν αντιθέσει με εκείνη του Δώνη, ο οποίος έχασε πολύ φέτος), θεωρώντας ότι αποτελεί μια καλή λύση για την νέα εποχή που θέλει να εγκαινιάσει η διοίκηση, μετά την φετινή απογοητευτική εικόνα σε πολλά επίπεδα. Τα θετικά αυτής της κίνησης είναι σημαντικά.

Κατά πρώτον, ο Νιόπλιας, γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική αγορά και κυρίως τις νεαρές ηλικίες, στις οποίες άλλωστε ο Πανιώνιος, έχει διαχρονικά παράδοση. Ήδη ακούσαμε ότι η πρώτη κίνηση μπορεί να είναι ο Σιάκκας, των Σερρών.
Επιπλέον, με το έργο που είχε δείξει στην Νέων και στην Ελπίδων (δεν παραγνωρίζω βέβαια ότι είναι διαφορετικά μεγέθη εθνικές και σύλλογος) ότι έχει πλάνο και σύστημα στον τρόπο δουλειά του. Με την προϋπόθεση βέβαια, η διοίκηση να τον στηρίζει σε όλα, διότι ο Νιόπλιας, είναι από τους ανθρώπους που λεει τα πράγματα με το όνομα τους, και ενδέχεται αν κάτι πάει στραβά να έχουμε πάλι τα παρεπόμενα της περίπτωσης Λεμονή και τις προστριβές με τους ανθρώπους της ομάδας.

Στα αρνητικά, βάζω την ανύπαρκτη εμπειρία του σε συλλογικό επίπεδο, και βέβαια τις σχέσεις που θα έχει ως προπονητής πλέον, με τους ανθρώπους της πιάτσας, και κατά πόσο το μοντέλο και ο τρόπος δουλειάς του θα αντιμετωπιστεί από το υπόλοιπο σύνολο. Μιλάμε για ένα επιχείρημα με μεγάλο ρίσκο, αλλά με αρκετές πιθανότητες να πετύχει, αν στηριχθεί σωστά. Υπέρ επίσης στην παραμονή, Μάκου, Μανιάτη, Κουμορτζί με σχετικές ρήτρες ώστε να φύγουν κάποια στιγμή να καρπωθεί σημαντικά κέρδη η ομάδα. Ο Ρεκόμπα μπορεί να βοηθήσει του χρόνου με προϋποθέσεις (με λιγότερα χρήματα σαφώς)και με την πολύτιμη εμπειρία του.