Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Μήνυμα Ενότητας από τον Έβαλντ Λίνεν


Σε σημερινό του post ο φίλος του blog και τακτικότατος σχολιαστής του Zamis, ανέβασε μία δήλωση του Έβαλντ Λίνεν, η οποία δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα sportday και αναδημοσιεύτηκε από το sportdog.Επειδή σε αυτές τις δύσκολες στιγμές του συλλόγου είναι ευπρόσδεκτο κάθε μήνυμα που συμβάλει στην ενότητα, πόσω μάλλον όταν προέρχεται από τον διακεκριμένο Γερμανό προπονητή, το ανεβάζω με τη σειρά μου ως κεντρικό θέμα και ευχαριστώ τον zamis για την καλή δουλειά του.


Έβαλντ Λίνεν «Ελπίζω ο Πανιώνιος να επιστρέψει άμεσα στις νίκες. Αυτό θα είναι ό,τι καλύτερο, το πιο σημαντικό και αυτό ακριβώς που χρειάζεται η ομάδα αυτή τη στιγμή. Ο κόσμος του Πανιωνίου πρέπει στις δύσκολες στιγμές να είναι δίπλα στην ομάδα και να σταθεί στο πλευρό του Γιώτη Σταματόπουλου και των παικτών.

Μια νίκη θα επαναφέρει το καλό κλίμα και την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Όλοι όσοι εργάζονται στον σύλλογο χρειάζονται στήριξη και ενότητα. Είμαι σίγουρος ότι ο Πανιώνιος θα βρει και πάλι τον δρόμο του».


Σχόλιο: Το διπλό στη Λειβαδιά πρέπει να επιτευχθεί και γιά τον Λίνεν, που απέδειξε γιά άλλη μία φορά ότι είναι κύριος.


Υ.Γ

Επειδή κάποια στιγμή ο κόσμος του Πανιωνίου πρέπει να μιλήσει, επειδή εμείς είμαστε η κινητήρια δύναμη του συλλόγου, επειδή ο λόγος μας μετράει γιατί ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, από σήμερα στη σελίδα μας έχει ανέβει γκάλοπ σχετικά με την επαναπρόσληψη Λίνεν ή την απόκτηση ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ άλλου προπονητή. Οι απαντήσεις είναι άσπρο μαύρο γιατί κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε ξεκάθαρα την επιθυμία του κόσμου του Πανιωνίου. Παρακαλώ να γίνει τίμια ψηφοφορία για να έχουμε αντιπροσωπευτικό αποτέλεσμα.

brfunatic

76 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πανο στη λειβαδια

EWALD FUR DICH!

br fun_atic είπε...

Κάνε ονειρα ότι θα βρεθεί άνθρωπος να σηκώσει αυτό το πανό.

Ανώνυμος είπε...

παμε στοιχημα?

br fun_atic είπε...

αντέχεις το ξύλο;

Ανώνυμος είπε...

off course.αλλα δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να με δειρεις? πιστευα οτι εδω μπορει ο καθενας να εκφρασει τη γνωμη του παλι
αρχισαμε τις τακτικες ξυλοφορτωματος στις αντιθετες απο τις δικες σου αποψεις?ωραιος εισαι η ελευθεροτυπια σε ολο της το μεγαλειο

Ανώνυμος είπε...

τελικα κατι τυποι σαν κι εσενα διωχνουν τον αγνω φιλαθλο του πανιωνιου απο το γηπεδο.ΚΡΙΜΑ

br fun_atic είπε...

Εσύ θα φας το ξύλο από τους υπόλοιπους στην κερκίδα αν ανεβάσεις ένα τέτοιο πανό. Όχι από εμένα. Φαίνεται σε πέτυχα μετά τον ύπνο του μεσημεριού.
υ.γ
διαλεξε ένα όνομα.

Ανώνυμος είπε...

το ανωνυμος ειναι κατι σαν το δικο σου ψευδωνυμο.αν δε μπορεις να με δειρεις να μην κανεις δηλωσεις και μετα κρυβεσαι πισω απο τη φουστα της μαμας σου.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ

br fun_atic είπε...

ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΔΕΙΡΩ? ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΡΑΦΗ. ΜΑΛΛΟΝ ΥΣΤΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ. ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟ.ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

καλα ολα αυτα.δε μου λες τωρα που ειναι το πληκτρο abuse για το blog σου να μην το ψαχνω μονος μου?

Ανώνυμος είπε...

ασε μην μπαινεις στον κοπο το βρηκα

br fun_atic είπε...

Κάνε ότι θέλεις. Απλά να ξέρεις ότι τόσο ο χρόνος μου όσο και ο χώρος στο blog είναι πολυτιμος και δεν μπορώ να ασχολούμαι

br fun_atic είπε...

Επειδή δεν επιθυμώ πλέον να δέχομαι ανώνυμα σχόλια, από αυτή τη στιγμή θα έχουν δικαίωμα καταχώρησης σχολίου μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες καθώς και χρήστες με ΟpenΙd. Γιά την προάσπιση του blog δεν αποκλείω να επιτρέπω στο μέλλον την καταχώρηση σχολίων μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

Griniaris είπε...

Καλημέρα σε όλους,

Φίλε brfun νομίζω ότι το γκάλοπ όπως είναι διατυπωμένο δεν είναι ίσως απόλυτα δίκαιο.Επειδή η λέξη "οποιουδήποτε" είναι λίγο απαξιωτική και βάζει στο ίδιο καλάθι ονόματα αποτυχημένων που έχουν αναφερθεί αλλά και ονόματα άλλων κοινής αποδοχής όπως αυτό που υποννοήθηκε προχθές.
Πάντως γενικά πιστεύω ότι πολύ λίγα ονόματα θα μπορούσαν να ανταγωνιστούν τον Λίνεν ειδικά στην παρούσα φάση.

br fun_atic είπε...

Σε ευχαριστώ για την ερώτηση. Θα σου εξηγήσω το σκεπτικό.

Από τη μία βάζω τον γνωστό σε όλους μας Λίνεν και από την άλλη πλευρά οποιονδήποτε προπονητή που εργάζεται στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, ή ξένο προπονητή, εννοείται στα μέτρα των οικονομικών δυνατοτήτων του Πανιωνίου, δηλαδή με συμβόλαιο αντίστοιχο του Λίνεν. Δεν εννοώ τον χειρότερο προπονητή του Ελληνικού πρωταθλήματος, ούτε τον Μουρίνιο.

Αυτό που ρωτάω είναι απλό: πιστεύετε ότι στη δεδομένη στιγμή (από τώρα έως και την έναρξη της νέας περιόδου) ο Λίνεν μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα από κάποιον άλλο προπονητή αντίστοιχου επιπέδου;

Σε καμία περίπτωση λοιπόν ο λέξη "οποιοσδήποτε" δεν είναι απαξιωτική.

Griniaris είπε...

Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.Δεν είπα ότι εσύ την χρησιμοποιείς απαξιωτικά,απλά έτσι φαίνεται συνήθως όταν μπαίνει σε ένα ξερό γραπτό.
Πάντως έτσι όπως θέτεις τα πράγματα "αναγκαστικά" θα ψηφίσω κι εγώ την προφανή λύση.

Costix είπε...

Λινεν και ξερο ψωμι !!!

Ο Εβαλντ δεν ηταν μονο ενας πολυ καλος προπονητης, αλλα και αντανακλουσε ολη την κοσμοθεωρια τησ Πανιωνιας ιδεας.

Βεβαια δεν τρεφω φρουδες ιδεες οτι μπορει να επιστρεψει, γιατι υπαρχει και ο εγωισμος στη μση (και απο την πλευρα του και απο την πλευρα του Τσακ).

Διαβαζω σε αλλα blogs οτι θα μας τρλανει το καλοκαιρι ο Τσακ με σουπερ μεταγραφες κλπ κλπ.

Το ευχομαι γιατι πολυ πικρα φαγαμε φετος. Αντε να δουμε.

Υ.Γ. Παντως το Biffex καλα κραταει.
Εκλεισε χτες σχεδον στις 2300 μοναδες, αρκετα ψηλοτερα απο το low του Δεκεμβριου (630 μοναδες).

zamis είπε...

griniari,οι σουπερ μεταγραφες μας μαρανανε..
δυστυχως εαν οντως η διοικηση τροφοδοτει τους οργανωμενους με τετοιες χιμαιρες,δειχνει οτι δεν πηρε κανενα διδαγμα..

καλος και χρυσος ο Κετσπαγια(σημερα κυκλοφορει το ονομα του και στον αθλητικο τυπο)αλλα η βαρυτητα και το ερεισμα που εχει στον Πανιωνιο κοσμο ο Γερμανος δυσκολα ξεπερνιεται.
Αν αυτο δε θελουν να το καταλαβουν γιατι δεν τους συμφερει,προβλημα τους,εχουν ηδη κριθει και εκτεθει ανεπανορθωτα

br fun_atic είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό ότι ο Πανιώνιος είναι πρώτα κοσμοθεωρία (ιδέα) και μετά ομάδα.

Όλοι θέλαμε τις μεγάλες μεταγραφές. Έγιναν. Κάποιες πέτυχαν και κάποιες όχι. Ο Λίνεν όμως αντιπροσώπευε αυτό ακριβώς που είναι ο Πανιώνιος. Γι αυτό τον ενδιαφέρουμε ακόμη και γι αυτό μας ενδιαφέρει. Με την δήλωση που παραχώρησε δεν μπορούσε να καταστήσει σαφέστερο το ενδιαφέρον του για την ομάδα. Μπροστά στο καλό της ομάδας και στην ενότητα του κόσμου δεν χωράει ΚΑΝΕΝΑΣ εγωισμός. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αν έμεναν σε ένα δωμάτιο μόνοι ο Τσακίρης με τον Λίνεν δεν θα τα έβρισκαν. Και οι δύο αγαπούν υπερβολικά την ομάδα. Άρα έχουν ένα πολύ ισχυρό κοινό στοιχείο.


Μπορεί να φανεί κάπως βαρύ αυτό που θα πω, αλλά στα μάτια τα δικά μου ο Λίνεν ήταν για το ποδοσφαιρικό τμήμα ότι ο Φάνης στο μπάσκετ. Αν έχω πικραθεί για μεταγραφή παίκτη του Πανιωνίου ήταν για τη μεταγραφή του Φάνη.

Ο Κετσπάγια, μια που τον αναφέρεις zamis, μέχρι και σήμερα έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής (στην νο1 Κυπριακή ομάδα - αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε).

Θεωρητικά είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή. Όμως το θέμα με τον Λίνεν είναι ότι μας ταίριαζε γάντι «ιδεολογικά». Αριστεριστής, ανένταχτος, τίμιος, εργατικός, τα έβαζε με όλους, έπαιζε επιθετικά ακόμη κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους. Τι να λέμε τώρα; Ξεχάσαμε ότι δεν υπήρξε παιχνίδι που να μην τον επευφημήσει ολόκληρο το γήπεδο και ιδιαίτερα η 3 (με δύο εξαιρέσεις μόνο); Τώρα ξαφνικά έγινε άσχετος; Υπήρξε έστω και ένας επικριτής του που να μην του αναγνώρισε το σύνολο του έργου του;

Καταλαβαίνω ότι η επιμονή μου με τον Λίνεν μπορεί να θεωρείται ανώφελη ή να κουράζει. Επιμένω μόνο και μόνο επειδή θεωρώ ότι ο Λίνεν μπορεί να δώσει άμεση λύση στα καίρια προβλήματά μας και να μας ξαναδώσει την χαμένη περηφάνια.

zamis είπε...

brfun,δεν μπορει να γινει αντιληπτο γιατι δεν τους συμφερει η/και γιατι ζουνε μεσα σε ενα μικροκοσμο ασχετο με την πραγματικοτητα

Griniaris είπε...

Άσε zamis,τις σούπερ μεταγραφές τις είδαμε το Γενάρη,και τότε τα ίδια λέγονταν.Είπαμε,τώρα ο Λίνεν φαίνεται απαραίτητος αν και θα ήθελα κάποιες "διορθώσεις" του.
Συμφωνώ απόλυτα με το πως χαρακτηρίζει ο br τον Λίνεν αλλά μην ξεχνάς ότι τελευταία είχε χάσει αυτήν ακριβώς την επιθετικότητα που αναφέρεις.
Μη συγκρίνεις το Φάνη με το Λίνεν,είναι τελείως διαφορετικά πράγματα.Ίσως ο Λίνεν κάποτε να γινόταν σαν το Φάνη.Όσο για τη μεταγραφή του,έγινε όταν δεν είχε τίποτα άλλο να δώσει στον Πανιώνιο και ήταν τιμής ένεκεν,γι αυτό μη σε στεναχωρεί.

zamis είπε...

Στη Γερμανία για φιλικό με την Καϊζερσλάουτερν αναμένεται να ταξιδέψει ο Πανιώνιος στις 28 Μαρτίου. Ως γνωστόν, το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω του αγώνα της Ελλάδας με το Ισραήλ και υπάρχουν συζητήσεις με τη γερμανική ομάδα για διεξαγωγή φιλικού. Οι σχέσεις των δύο συλλόγων είναι πολύ καλές και ενδεχομένως να γίνουν κάποιες επαφές με μεταγραφικούς στόχους

goalday

ε,μηπως να γυρισει και κανας αλλος με το αεροπλανο του brfun?

Ανώνυμος είπε...

Aδέλφια, νομιζω πως σκιαμαχούμε. Ο pgss1890 το έχει πεί με σαφήνεια στο blog του (όπου έχει και ένα έυστοχο σχόλιο πάνω στη δημοσκόπηση γιά την επιστροφή Λίνεν): ο βόθρος του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έχει αφήσει ανέγγιχτο τον Πανιώνιο. Και αν το καπάκι έγραφε Λινεν και σκέπαζε τα λύματα, τώρα που έφυγε μας πήρε η μπόχα και η βρώμα ....

Πριν λίγη ώρα έμαθα από πηγή της οποίας η αξιοπιστία είναι σε μένα αδιαμφισβήτητη πως, γνωστός έγκριτος (ή "έγκριτος" αν θέλετε) Πανιώνιος δημοσιογράφος διακήρυττε μετά την αποπομπή Λίνεν, σε όλους τους συναδέλφους και φίλους του πως με τον Λίνεν θα πέφταμε κατηγορία. Μάλιστα, καλά διαβάσατε! Με τον προπονητή που βγήκαμε δύο χρονιές 5οι, που έπαιξε στα ίσα τη Νάπολι με τα υπολλείμματα της περυσινής ομάδας + τον Κοιλιάρα & τον Μπάρκογλου, θα πέφταμε κατηγορία!!!

Οπότε τα συμπεράσματα είναι εύκολα [1] δεν είναι θέμα εγωισμού ... έχουν εκτεθεί τόσο πολύ με τη λάπση που έχουν ρίξει ώστε δεν μπορούν να κάνουν πίσω χωρίς να τους πάρουν με τις πέτρες. Πως θα δικαιολογηθούν στους οργανωμένους τους οποίους ξαμόλυσαν με ένα σωρό συκοφαντίες στην εξέδρα? Θέλει πολύ φιλότιμο για να παραδεχτείς ότι έπιασες πάτο ... και τα λεφτά, καλά είναι, αλλά δεν ξεπλένουν τα πάντα ... [2] τα διδακτορικά ποδοσφαίρου που πρότεινε ο pgss1890, μπορούν να αρχίσουν να αποδίδονται. Οι παραλήπτες, αρχίζουν και αποκτούν πρόσωπο και ονοματεπώνυμο ...

Επαναλαμβάνω, μάλλον δεν έχει νόημα .. Όπως ξαναγράφτηκε σε αυτό το blog, θα κάνουν 1-2 μεταγραφές και θα μας πείσουν να τα ξεχάσουμε όλα ...

zamis είπε...

costa

αφιρωμενο εξαιρετικα

http://www.youtube.com/watch?v=b-V0NEavP7w

Griniaris είπε...

zamis είσαι φοβερός.Παραλίγο να μου φύγει το κομπιούτερ από τα χέρια.Μα και το τραγούδι;

br fun_atic είπε...

εγραψες

Ανώνυμος είπε...

zamis:

άπαικτο !!!! Πέθανα ...

ΥΓ. Συγχωρήστε μου όλα τα ορθογραφικά που έχω κάνει στα posts μου. Γράφω βιαστικά και σχεδον δεν τα ξανακοιτάω ....

zamis είπε...

Ευχαριστω guys,χαιρομαι που γελασατε

Slippy είπε...

bravo re zamis...poly kalo!!

sevasmiotatos είπε...

Φιλοι μου μην ανησυχείτε. Οταν φύγει ο απαράδεκτος Τσακίρης, ο Λίνεν θα επιστρέψει και θα οδηγήσει τον Πανιώνιο εκεί που του αξίζει...

Υ.Γ. Το σχόλιο είναι δεικτικό και όχι ειρωνικό.

zamis είπε...

τα σεβη μου

zamis είπε...

Οσον αφορά τη διαδοχολογία περί του νέου προπονητή, το όνομα του Τιμούρ Κετσπάγια που είδε χθες το φως της δημοσιότητας, έπαιξε μεν, αλλά πριν από 3 μήνες και ο Γεωργιανός προπονητής της Ανόρθωσης είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο να έρθει στη Νέα Σμύρνη, αφού οι βλέψεις του είναι να αναλάβει (τουλάχιστον στην Ελλάδα), μια από τις τρεις μεγάλες ομάδες της χώρας.

goalday

br fun_atic είπε...

Αγαπητέ σεβασμιότατε,σε καλωσορίσω στην παρέα μας.

Θα ήθελα να διαφωνήσω με το σχόλιό σου.

Νομίζω ότι αυτό που χρειάζεται στην ομάδα δεν είναι να φύγει ο ένας γιά να έρθει κάποιος άλλος.

Αντιθέτως χρειαζόμαστε την παρουσία όλων. Χρειαζόμαστε να επιστρέψουμε στην περίοδο της αγαστής συνεργασίας του Τσακίρη με τον Λίνεν. Ακόμη όμως κι αν δεν επιστρέψει ο Γερμανός, χρειαζόμαστε το ενδιαφέρον του Τσακίρη γιά την ομάδα ( το σχετικό σχόλιο του Λίνεν το υπολογίζω ιδιαίτερα) και ασφαλώς ένα εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας και στήριξης προς τον νέο προπονητή.

Χρειαζόμαστε επίσης την συμφιλίωση του κόσμου και την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης. Δύσκολα πράγματα βέβαια. Όμως το σταλινικό ποσοστό υπερ του Λίνεν στο γκάλοπ μας, έστω και σε μικρό δείγμα προσώπων, κάτι πρέπει να μας λέει.

Griniaris είπε...

Καλά και μένα οι "βλέψεις" μου ήταν να αναλάβω μια μεγάλη φαρμακοβιομηχανία αλλά προς το παρόν ένα φαρμακείο έχω.

br fun_atic είπε...

Γειά σου Γρινιάρη Γιαννακόπουλε!!!
Glaxo Griniaris

Griniaris είπε...

Μακάρι.Τότε θα βλέπατε αληθινό πρόεδρο.Θα έτρεμε ο zamis.

Griniaris είπε...

Και για να σας τσιγκλίσω λιγάκι γιατί παρακοιμηθήκατε.
Βαλβέρδε-Λίνεν.
Ποιού ο χειρισμός ήταν ο καλύτερος;

zamis είπε...

mr chairman,griniari,για Χουτο-Λετο λες υποθετω.
Να σου θυμισω οτι ο ηθικος ειχε κανει τρεις μου φαινεται τετοιες ανακοινωσεις μεταμελειας.Και πολυ πιο γλαφυρες μαλιστα

Griniaris είπε...

Εγώ για άλλο το είπα.Φαντάζεστε να είχε βάλει ο Λίνεν τους παίκτες να ψηφίσουν;

zamis είπε...

καλο!

ο σπορ εφ εμ απο ιντερνετ εχει λαιβ απο την εκδηλωση στη wind

zamis είπε...

Ασχετο.Ο μπαοκ τιμωρηθηκε με προστιμο!

br fun_atic είπε...

ωραια η εκδηλωση της wind.Μακαρι να γινει και του χρονου με τους ιδιους παικτες

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Ο Μανιάτης ούτε δήλωση δεν έκανε στην εκδήλωση της Wind. Υποθέτω ότι και στη Λειβαδιά δεν θα παίξει. Μάλλον είναι ήδη εκτός ομάδας...

br fun_atic είπε...

Δεν ξέρω τι ίωση έχει. Εμέnα προσωπικά μου φάνηκε μία χαρά. Είναι ευγενέστατο παιδί πάντως. Κρίμα τις βρισιές που του έχουν ρίξει...Θα είναι και οι τέσσερεις του χρόνου; Δύσκολο…

br fun_atic είπε...

υγ
ας είμαστε σίγουροι πάντως ότι δεν τους χάσαμε λόγω χρημάτων...

Griniaris είπε...

Δυστυχώς ίωνα ο Μανιάτης έκανε δήλωση.Ότι όπως κάθε παίκτης στην ηλικία του έτσι κι αυτός θα ήθελε να παίξει σε μια μεγαλύτερη ομάδα και η ΑΕΚ είναι μία απο αυτές.
One down,three to go όπως λένε κι οι φίλοι μας οι αμερικάνοι.

kim είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
br fun_atic είπε...

Έκανε εχθές τέτοια δήλωση; Τελικά, μου φαίνεται μόνο εμείς πιστεύουμε ότι η ομάδα μας είναι μεγάλη. Αν δεν πιστεύουν οι ίδιοι οι παίκτες μας ότι παίζουν σε μεγάλη ομάδα, δεν πάνε να λένε οι οπαδοί...

Έτσι και τους χάσουμε όλους αυτούς, τι φάρμακο πρέπει να πάρουμε griniari? Σε παρακαλώ όμως θα το ήθελα σε σιρόπι ή χάπι. Μου τη δίνουν τα κλύσματα...Αν και ως Πανιώνιος θα έπρεπε να τα έχω συνηθίσει ήδη (να μη σου πω ότι θα έπρεπε να μου αρέσουν κι όλας...)

zamis είπε...

Chairman φερε φαρμακα,να βαλουμε και τσικουδια κι οτι γινει..

εκανε οντως ο Μανιατης τετοια δηλωση?
και με ποιους θα παιζει ο Αλβαρος..

Griniaris είπε...

Την άκουσα στο sentra fm.Φοβάμαι πως μόνο υπόθετα έχω και δε μ' αρέσουν καθόλου.Τα ληγμένα τα έχω πάρει όλα.

br fun_atic είπε...

Πες μας τι πίνεις Γρινιάρη...

zamis είπε...

Διοικητικό συμβούλιο επί παντός επιστητού
Με την (αγωνιστική) πορεία των "κυανέρυθρων" και λειτουργικής υφής ζητήματα που άπτονται σε αρκετές των περιπτώσεων του σχεδιασμού εν όψει της νέας σεζόν ασχολήθηκε το χθεσινοβραδινό ΔΣ του Πανιώνιου.

Σημαντική... είδηση δεν προκύπτει, πάντως, από τη χθεσινή συνεδρίαση, που διήρκεσε κάτι παραπάνω από δύο ώρες, με το κλίμα να είναι σε κάθε περίπτωση όχι και το καλύτερο δυνατό, εξαιτίας της άσχημης εικόνας στο πρωτάθλημα τις τελευταίες εβδομάδες.

Αλλωστε, την παρούσα φάση, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά από την πλειοψηφία των μελών του ΔΣ του Πανιώνιου, "δεν μπορεί να γίνει κάτι και ουσιαστικά λέμε τα ίδια και τα ίδια".

Είναι κοινό μυστικό ότι ο Σταματόπουλος δεν θα συνεχίσει στον πάγκο το καλοκαίρι, ενώ θα γίνουν πολλές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις τις τελευταίες ημέρες.

Στα αγωνιστικά, ο Μανιάτης θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, αφού νιώθει έντονες ενοχλήσεις στο δικέφαλο, ενώ ο Κρέσιτς δεν προπονήθηκε ούτε χθες...

goalday

Griniaris είπε...

Δεν ήταν καλό το κλίμα στο ΔΣ;Τι,τσακώθηκε ο Τσακίρης με τη γυναίκα του;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε zamis, παρακολουθώ τα σχόλιά σου και εδώ και στα άλλα blogs. Νομίζω πως η προσπάθεια που κάνουμε είναι χωρίς νόημα. Ματαιοπονούμε ..
Έχουμε γεμίσει φιλάθλους-προπονηταράδες (μερικοί από τους οποίους στην 5 είναι και παιδικοί μου φίλοι ...). Έχω βαρεθεί κι εγώ ν' ακούω πως ο Λίνεν δεν ήταν γιά παραπάνω ... Άστο, δεν αντέχει το όλο θέμα στην κριτική, μάλλον πρόκειται για εγγενές Πανιώνιο πρόβλημα.

Κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί θέτουμε το θέμα Λίνεν και το θεωρούμε κομβικό. Είναι δικαίωμα ενός μεγαλομετόχου που βάζει τα λεφτά, να διώξει έναν προπονητή. Όσο καλός και αν ήταν, όσα και να πρόσφερε. Το αναγνωρίζω. Δεν του αναγνωρίζω όμως το δικάιωμα να ανέχεται τη διαπόμπευση του από τα διάφορα παπαγαλάκια, γιά να μην πω ότι πιθανώς από το γραφείο της ΠΑΕ να εκτοξεύεται και η λάσπη ... Μου είναι αδιάφορα τα λεφτα στον Πανιώνιο (και τα περί διαφορετικότητας ) αν δεν συνοδεύονται από το ήθος που ταιριάζει στον Πανιώνιο. Τελέιως αδιάφορα, ακόμα κι αν στελνουν τον κόσμο στο αεροδρόμιο να υποδέχεται την κάθε λογής υπερβαση ...

zamis είπε...

φιλε Costa,οπως τα λες ειναι..

γι'αυτο φτασαμε στα ξεφτιλικια,στη διχονοια και στα 900 εισιτηρια.
Αμα εισαι Πανιωνιος προπονηταρας της 5,της 2,της 3 και παει λεγοντας,για να καλυψεις τα προσωπικα κενα σου,αστα να πανε..
Ας μεινουνε λοιπον μεταξυ τους να αλληλοβριζονται και να αλληλοθαυμαζονται.
Εγω δε θα παρω αλλη μιζερια και θα πηγαινω που και που γηπεδο να βλεπω τους φιλους μου και να γελαμε..

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

tamiziuΗ δήλωση Μανιάτη υποτίθεται αλιεύτηκε σε πηγαδάκι από κάποιον που κρυφάκουγε.
Στα Κυανέρυθρα Νέα αναφέρεται ότι διαψεύσθηκε.
Σε άλλες εποχές σε κρίσιμα ματς παίκτες έμπαιναν και έπαιζαν κάνοντας ένεση, αλλά ο Μανιάτης ίσως το φοβάται αυτό. Να 'ναι καλά.

Επίσης, θεωρώ ότι στη παρούσα φάση είναι πολυτέλεια η ενασχόληση με το θέμα Λίνεν ακόμα και αν όλοι σας έχετε απόλυτο δίκιο στις σχετικές απόψεις σας.
Κατ' ουσίαν η κριτική σας στρέφεται έναντι Τσακίρη γιατί τα γεγονότα τελικά δείχνουν ότι προς τα εκεί στρέφεται η κύρια ευθύνη των όσων συνέβησαν. Και εν τέλει αν το καλοσκεφτεί κανείς αυτό που πρακτικά ζητιέται είναι η δημόσια απολογία του Τσακίρη έναντι του Γερμανού προπονητή (και η πιο προχωρημένη άποψη μιλάει για την αίτηση της ΠΑΕ προς το Γερμανό να επανέλθει). Μπορεί ίσως με κάποιο εύσχημο τρόπο να επανέλθει ο Λίνεν κάποια στιγμή. Πιστεύω πάντως ότι αυτή η στιγμή είναι δύσκολο να είναι τώρα. Είμαστε υπό πίεση και όσο και αν υποστηρίζετε τις απόψεις σας, δεν είναι ξεκάθαρο μέχρι που και ο Λίνεν έχει κάποιες ευθύνες για την εικόνα της ομάδας. Και ερχόμενοι και στη θέση του Τσακίρη, ο οποιοσδήποτε θα ήθελε αυτή η επαναπροσέγγιση να μην γινόταν υπό όρους αυτοταπείνωσης και εξευτελισμού του.

Τέλος για τη Λειβαδιά, δυστυχώς και πάλι φαίνεται να κατεβαίνουμε με αμυντικά κενά που ας κάνουμε μια προσευχή να μην στοιχίσουν και πάλι ακριβά ως συνήθως.

br fun_atic είπε...

o.k τότε. Ας έρθει ο προπονητής που θα μας πάει παρακάτω. Το καλοκαίρι φτάνει και θα πρέπει να αποδειχθούν ένα σωρό πράγματα. Ότι έχουμε λεφτά γιά να κρατήσουμε τους παίκτες μας, ότι θα πάμε τρεις φορές στο αεροδρόμιο (για παίκτες που θα έρχονται), ότι θα αγοράσουμε προπονητή αξιώσεων κ.λ.π

Ο Τσακ δεν το χειρίστηκε καλά το θέμα με το Δ.Σ. Στις ελληνικές ταινίες όταν οι άνδρες ήθελαν να μπερμπαντέψουν έλεγαν στην γυναίκα τους ότι είχαν βραδυνό συμβούλιο (συνήθως με Ελβετούς). Εκείνος την έκανε μέλος του Δ.Σ.

Ε ρε Δαλιανίδης που σου χρειάζεται...

br fun_atic είπε...

Τα ίδια έλεγαν και οι γαύροι γιά τον Μπάγεβιτς και έκανανπόσα χρόνια μέχρι να βρουν προπονητή αξιώσεων (Βαλβέρδε)

zamis είπε...

Δεν τοχεις καταλαβει brfun οτι γαυριζουμε και γαυγιζουμε?
Ελα μωρε,ο Τσακ ναναι καλα που αγαπαει την ομαδα και απο προπονητες αλλο τιποτα..

ζητω η διαφορετικοτητα

ζντο

br fun_atic είπε...

Γιατί είναι πολυτέλεια να μιλάμε για τον Λίνεν Ίωνα; Το αναφέρω ως άμεση λύση στα προβλήματα. Χωρίς πειραματισμούς, χωρίς τίποτα.

Πόσο γρήγορα μπορεί να μας κερδίσει ο Νιόπλιας, ο Δώνης ή κάποιος ξένος προπονητής; Πότε θα δούμε αποτελέσματα; Στην καλύτερη περίπτωση τα υπερβατικά συμβόλαια λήγουν του χρόνου.Υπάρχουν παίκτες που είναι μάλλον σίγουρο ότι θα φύγουν. Πάλι θα μας ζητούν πίστωση χρόνου; Αυτό το φρούτο δεν υπάρχει. Ήμασταν πέμπτοι και βλέπαμε ψηλά και τώρα ίσως και να βγούμε δωδέκατοι...Τι πίστωση να δώσουμε; Οκτάδα;Με ποιά ομάδα; Με ποιούς στόχους; Ποίο είναι το όραμά μας πλέον;

Γιά να γίνουν όλα αυτά που υποτίθεται ότι υπόσχεται ο Τσακίρης (επισήμως βέβαια δεν έχει δηλώσει τίποτα) χρειάζονται εκατομμύρια. Θα τα δώσει το καλοκαίρι;

Γιατί η επιστροφή Λίνεν ισοδυναμεί με τον εξευτελισμό του Τσακίρη; Ποιός φίλος δεν θα αναγνώριζε τα credits στον Πρόεδρο;

Μήπως όμως προσπαθήσει να διορθώσει το ένα λάθος με δεύτερο, το οποίο πάντα οδηγεί τουλάχιστον σε ένα τρίτο;

Ούτε δημόσια συγνώμη χρειάζεται ούτε τίποτα. Απλά να κινηθεί αποκλειστικά με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου και όχι υποκινούμενος από εγωισμούς. Άλλωστε τις δηλώσεις εις βάρος του Λίνεν εκείνος της ξεκίνησε (είχαμε αρχίσει να χάνουμε την εμπιστοσύνη μας γι' αυτό τον άνθρωπο) και είναι σίγουρο οτι μετά από τις δηλώσεις που έκανε και την στήριξη που παρείχε σε φίλους του, οφείλει στον Γερμανό τουλάχιστον μία συγνώμη. Όχι δημόσια. Ιδιωτική. Ο Λίνεν μόλις τώρα είπε κάτι αρνητικό για τον πρόεδρο (είχε αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον του) κι αφού πρώτα είχε δεχθεί τόνους λάσπη από διάφορους.

Έχει αναλογιστεί τι κριτική θα δεχθεί ο καινούργιος προπονητής, αν δεν είναι ένα όνομα που θα κλείσει τα στόματα; Ας το καλύτερα. Θυμόμαστε όλοι τι έγινε με τον Λεμονή. Αυτό συμβαίνει πάντα στο ποδόσφαιρο όταν ένας επιτυχημένος (παίκτης, προπονητής, πρόεδρος, οτιδήποτε) αντικαθίσταται ενώ δεν έχει προλάβει να φθαρεί αρκετά στα μάτια των οπαδών.

Από εδώ και πέρα ο κριτική θα αρχίσει να γίνεται εντονότερη προς τον Τσακίρη. Κι όταν η εικόνα του τσαλακωθεί, αντίο γήπεδο...

Είναι απλή λογική ότι η επιστροφή Λίνεν μπορεί να λύσει αρκετά προβλήματα άμεσα…

Υ.Γ
Ας ξανασκεφτεί ο κος Σταματόπουλος τις δηλώσεις του περί ατυχίας. Το είπαμε μία, το είπαμε δύο. Φτάνει. Αν ήμασταν απλά άτυχοι θα κάναμε ευχέλαιο, θα φέρναμε έναν μάγο εξορκιστή και το θέμα θα τελείωνε. Αλλού είναι το πρόβλημα. Τι να πει βέβαια ο άνθρωπος;

Griniaris είπε...

Μία είναι η λύση.Τσακίρης πρόεδρος,Μπέος γενικός αρχηγός,Σταματελάτος ταμίας.
Ο προπονητής θα κληρώνεται σε κάθε εντός έδρας αγώνα απο τη θύρα 2.

zamis είπε...

Μαλιστα.Τωρα ανοιξαμε πολεμο και με τη gazzetta.
Πρεπει να ειναι σε μεγαλο πανικο και συγχυση..

br fun_atic είπε...

Το θέμα δεν είναι αν το είπε ή δεν το είπε ο Μανιάτης, αλλά το αν θα φύγει ή αν θα μείνει. Γιατί αν φύγει και όλως τυχαίως πάει στην Α.Ε.Κ, η gazzetta θα μας ξεφωνήσει...

re-la-re είπε...

Ιωνα, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι πολυτελεια να μιλάμε για τον Λίνεν. Και γιατί αυτό στρέφεται ενάντια στον Τσακίρη.

Κάποιες απλές παρατηρήσεις:
α) Αν κάποιος θέλει να λέγεται ηγέτης πρέπει να μάθει να παραδέχεται τα λάθη του.
β) Η ηγεσία του Πανιωνίου πρέπει να μας ξεκαθαρίσει το όραμα που έχει για την ομάδα. Με βάση την υλοποίηση αυτού του οράματος να κρίνουμε.
γ) Ο Ηγέτης μπαίνει μπροστά στα δύσκολα και με τις πρωτοβουλίες του ανοίγει δρόμο. Που είναι ο ηγέτης του Πανιωνίου σήμερα; Γιατί είναι σιωπηλός; Δεν χρειάζεται να πάρει θέση για τα όσα συμβαίνουν; Γιατί σιωπά; Δεν είναι δυνατόν η ΠΑΕ να δείχνει ότι πηγαίνει με τον αυτόματο πιλότο.
δ) Το πρόβλημα είναι ότι δειλά δειλά με την ανυπαρξία διοίκησης άρχισε η σύγκριση με τον Μπέο. Αυτό είναι το πρόβλημα που πρέπει να προβληματίσει κάποιους και όχι η επιστροφή Λινεν.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Νομίζω ότι το προηγούμενο post μου ή παρεξηγήθηκε κάπως ή έγινε αντιληπτό κατά το δοκούν των περισσοτέρων που το σχολίασαν. Τι είπα λοιπον;
Αυτό που ανέφερα είναι ότι ο Τσακίρης κάνοντας συνεχείς λανθασμένους χειρισμούς, με το να φέρει άμεσα το Λίνεν όπως συζητάτε είναι σαν να παραδέχεται ότι όλα όσα είπε επίσημα και ανεπίσημα απέναντι του ήσαν το λιγότερο λάθος. Αυτό ισοδυναμεί με το πολλοστό mea culpa φέτος, που δεν νομίζω ότι ο άνθρωπος είναι πλέον σε δυσχερή θέση για να το δεχθεί. Γιατί το πολλάκις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού...
Επίσης ανέφερα ότι με όσα επιχειρήματα κατ' επανάληψη έχετε αναπτύξει, μπορεί να αποδεικνύετε ότι η κύρια ευθύνη πέφτει στον Τσακίρη αλλά δεν αποδεικνύετε ότι ο προπονητής που ανεχόταν την τακτική σούπερ μάρκετ των "φίλων Τσακίρη" και που προετοίμασε την ομάδα για να έχει αυτή την εικόνα και θέση δεν είναι ουδόλως υπεύθυνος της κατρακύλας.
Κατά συνέπεια ούτε γαυρίζω ούτε γαυγίζω κατά zamis. Παίζω το δικηγόρο του διαβόλου ίσως σε μια κουβέντα που κάνετε εδώ και μέρες παράλληλα με τη ψηφοφορία και σε περίοδο ιδιαίτερης κρίσης για το σύλλογο. Και σας δίνω το έναυσμα εφόσον νομίζετε να επιχειρηματολογήσετε όπως κάνετε. Εγώ θα προτιμούσα βέβαια να έβλεπα μόνο τα επιχειρήματα λογικής και όχι τις εκφράσεις απαξίωσεις προς όσους εκφέρουν την αντίθετη άποψη (προπονηταράδες, τσιράκια κλπ).
Από την άλλη νομίζω ότι εδώ και καιρό η διοίκηση πιστεύει ότι δεν χρειάζονται έξοδα για μια χαμένη χρονιά και δεν πρόκειται να κάνει οτιδήποτε ως το τέλος, πιστεύωντας ότι δεν θα κινδυνεύσει εν τέλει κυρίως λόγω της ανικανότητας των κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Το ατύχημα θα είναι αν απατάται για μιά ακόμα φορά...
Τέλος σχετικά με το σχόλιο Σταματόπουλου περί τύχης...Στα τελευταία 4 ματς αν δεν υπήρχαν τα "ανθρώπινα" λάθη θα είχε +2 με Εργοτέλη, +1 με ΠΑΟ και +1 με Ηρακλή, δηλαδή 33 βαθμούς. Επίσης έχασε ένα ματς στο 93 σχεδόν στη τελευταία φάση και δύο στο τέλος (85 βάλε, με Αστέρα πρώτο ματς στο κύπελλο και με Ηρακλή) και έχει παίξει στα τελευταία 6 ματς με τις γνωστές ελλείψεις στην άμυνα -Λατκα και Μανιάτης- και στο πιο κρίσιμο σημείο-καμπή και ενώ έμοιαζαν να λύνονται τα χρόνια αμυντικά προβλήματα, γυρίσαμε πάλι στο να χάνουμε τα παιχνίδια από τα αμυντικά κενά. Ο άνθρωπος έίναι τεχνικός και αξιοπρεπέστατος και αναφέρθηκε στα του γηπέδου και όχι στα εκτός γηπέδου. Τι περιμένουμε να πει? Εκτός και αν θεωρούμε ότι φταίει αυτός για το ότι η ΠΑΕ άφησε την ομάδα χωρίς φορ και γιατί ο Μανιάτης δεν νοιώθει καλά τώρα τελευταία. Ναι κύριοι χρειάζεται και τύχη και δεν την έχουμε από την αρχή της χρονιάς, παράλληλα με όλα τα άλλα προβλήματα. Και χρειάζονται και λιγότερα "ανθρώπινα" λάθη. Χαιρετισμούς σε όλους σας.

br fun_atic είπε...

Με υποθέσεις δεν κέρδισε κανείς παιχνίδι. Ο Αγώνας τελειώνει με το τελικό σφύριγμα και μέχρι τότε τα γκολ μετράνε κανονικότατα. Αν είχαμε ισχυρότερη ομάδα και στιβαρότερη παρουσία της διοίκησης δεν θα υπήρχαν ανθρώπινα λάθη. Να είσαι σίγουρος.
Εμείς Ίωνα προτείνουμε και κάτι. Μπορεί να είναι σωστό, μπορεί και λάθος. Μπορεί απλά να ματαιοπονούμε. Δεν σε εκνευρίζει όμως που αυτό το διάστημα κανείς δεν προτείνει τίποτα, οι ειδήσεις βγαίνουν με το σταγονόμετρο και υπάρχει αυτή η φοβερή ηττοπάθεια και αδράνεια; Αν διαβάσεις το νέο θέμα σχετικά με τις δηλώσεις του κου Απεγητού πραγματικά θα τρομάξεις. Ειλικρινά ελπίζω να μην έχουν αποδοθεί καλά.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Το είπα και γω νομίζω ότι η ΠΑΕ δεν κάνει τίποτα και δεν θα κάνει τίποτα πιστεύοντας στα δώρα των άλλων.
Η ομάδες χρειάζονται και τύχη. Ακόμα και στο σκάκι πολλές φορές παίζει ρόλο και η διαίσθηση, πόσο μάλλον σε ένα σπορ σαν το ποδόσφαιρο. Δεν έχω κάνει υποθέσεις, γεγονότα έχω αναφέρει. Και τ' "ανθρώπινα λάθη" δεν είναι υποθέσεις...4 διαιτητές και 4 επόπτες έχουν τιμωρηθεί γι' αυτά.

zamis είπε...

Iwna,
δεν αναφερομουν σε σενα σε καμια περιπτωση,απορω γιατι με παρεξηγησες.
Επι της ουσιας του σχολιου σου με καλυπτει η απαντηση του οικοδεσποτη.

υγ οι δηλωσεις Απεγητου για το κομματι Ρεκομπα-δανεισμων τουλαχιστον,που ακουσα με τα αυτια μου,αποδιδονται πολυ σωστα.Μαλιστα ειπε οτι θα περιμενουμε για

zamis είπε...

sorry,
μεχρι την τελευταια μερα των μεταγραφων για χορηγια και δανεισμο

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Δεν παρεξηγώ κανένα zamis. Δεν αναφέρθηκα επί προσωπικού. Αναφέρθηκα γενικά στον τρόπο αντιμετώπισης των όποιων έχουν άλλη άποψη στο γνωστό θέμα που σας απασχόλησε.

Οι δηλώσεις Απεγητου κινούνται στα πλαίσια των όσων αναμένουμε να δούμε πλέον. Έχουν χρηματική δυσκολία και κατά συνέπεια δεν είναι δυνατό να περιμένουμε Ρεκόμπες και προπονητές με τρανταχτά ονόματα. Είναι δύσκολη η προσγείωση (αλλά και η απογείωση δεν μας ταξίδεψε ψηλά εν τέλει!!!) και εδώ είναι που πρέπει επί τέλους με αξιοπρέπεια, οργάνωση και νοικοκύρεμα να φτιάξουμε σε λογικά πλαίσια μια ομάδα που να μπορεί να έχει κάποιους στόχους. Εδώ είναι η μαγκιά να βρεις το καλύτερο πράγμα που αντέχεις οικονομικά. Συνεπώς οι διοικούντες πρέπει να ξεχάσουν τον φετινό τους εαυτό και να αποδείξουν ότι μπορούν. Και κ. Τσακίρη αν δεν βγαίνει το πράγμα μήπως -λέω- μήπως υπάρχει και η πολυμετοχική περίπτωση που μπορεί να ψαχτεί και για τον Πανιώνιο;

br fun_atic είπε...

Υπόθεση έκανες μόνο στο σημείο των ανθρώπινων λαθών. Το ότι για παράδειγμα δεν μας δόθηκε πέναλντι σε ένα παιχνίδι, δεν σημαίνει υποχρεωτικά ότι θα το κερδίζαμε κι όλας, καθώς το πέναλντι παρέχει αυξημένες πιθανότητες για γκολ, χωρίς όμως αυτό να είναι σίγουρο (υπάρχουν και τα περιστάρια).
Έτσι όμως όπως περιγράφει ο Απεγητός τα πράγατα, μάλλον πάμε γιά Νιόπλια.

re-la-re είπε...

Ιωνα,

ένα πράγμα δεν έχεις καταλάβει. Βαρέθηκα τα μισόλογα, τα παραμύθια, τα ψευτικα τα λόγια τα μεγάλα, τους θεούς και τους σωτήρες.

Πατάω στη Γη και επειδή πατάω στη Γη και ξερω τις δυνατότητες μας γι αυτο και ΑΠΑΙΤΩ σήμερα την επιστροφή Λίνεν. Ο προπονητής αυτός είναι μια δοκιμασμένη λύση με πολλά καλά και κάποια κακά. Ξέρει την ομάδα και έχει αγωνιστικές λύσεις για αξιοπρεπείς πορείες.

Δεν περιμένω χορηγούς, δεν περιμένω μεσσίες, δεν περιμένω θαύματα. Μπορεί κάποιος να προτείνει μια άλλη λύση με τις ίδιες πιθανότητες επιτυχίας στα ίδια οικονομικά μεγέθη; Ας την ακούσουμε. Μέχρι τότε όμως η λύση Λίνεν είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

Τώρα αν ο πρόεδρος δεν μπορεί να βάλει τον εγωισμό του πάνω από την ομάδα αυτό είναι μάλλον αρνητικό γι αυτόν. Η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται σιωπή ΟΡΑΜΑ χρειάζεται. Και γι αυτό είναι απαραίτητες αυτές οι συζητήσεις.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

ΟΚ. Αποσύρω την έκφραση που χρησιμοποίησα περί πολυτέλειας της συζήτησης περί Λίνεν, αφού εξηγήσω ότι τη χρησιμοποίησα άστοχα. Α΄τό που ΄΄ηθελα να εκφράσω στο συγκεκριμένο σημείο ήταν ότι ίσως τα πράγματα δεν αποδειχθούν ως το πέρας της περιόδου τόσο βολικά ώστε εν γένει να προπονητολογούμε σε αυτό το χρονικό σημείο.
Εν πάσει περιπτώσει έχω εξηγήσει στα περαιτέρω posts ότι δεν είναι αυτό το καίριο σημείο της αρχικής ανάρτησης μου.

Το γεγονός πάντος ότι ο Λίνεν συνέπεσε να βγει με ενωτικές δηλώσεις σε αυτή τη φάση και το ότι αν και υπήρχε το ενδεχόμενο, δεν έχει ακόμα δεσμευθεί εργασιακά, δεν αποκλείει την έκπληξη της προσε΄γγισής του και της επανόδου του. Όπως εξήγησα όμως αν συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ως το τέλος της περιόδου και θα γίνει με εύσχημο τρόπο που δεν θα εκθέτει τους εμπλεκόμενους.

Παντως πέρα από τον προπονητή, σημαντικό είναι όποιος έρθει να μην αντιμετωπίσει το κλίμα που υπήρχε φέτος στην ΠΑΕ και μα αφεθεί να κάνει τη δουλειά του με την ΠΑΕ να βοηθάει το έργο του με βάση τις δικές του εισηγήσεις και όχι τα κερδοσκοπικά πλάνα ανάπτυξης μαθητευόμενων μάγων. Ειδάλλως και το Χίντιγκ να φέρουμε θ' αποτύχει.

Τέλος BR νομίζω ότι τώρα εσύ κάνεις υποθέσεις στην αναφορά μου για τη δήλωση Σταματόπουλου. Αν χάναμε τα πέναλτυ που δεν μας έδωσαν κλπ. Ας μας τα έδιναν όμως πρώτα. Έχεις ένα παίκτη που υφίσταται 15 φάουλ ανά αγώνα και συνήθως ο αντίπαλός του δεν παίρνει ούτε κάρτα. Πολλή διαιτητική ανθρώπινη αδυναμία διακρίνω εις βάρος μας φέτος και αυτο δεν είναι καλος οιωνός.
Εν πάσει περιπτώσει θεωρώ μάλλον υπερβολική την αγανάκτησή σου για τη δήλωση Σταματόπουλου. Και όντως εκτός των άλλων προβλημάτων φέτος, ούτε και τύχη έχουμε.

zamis είπε...

IWNA

Περα λοιπον απο το προσωπικο και πανω στον απαξιωτικο,οπως λες,τροπο αντιμετωπισης εκ μερους μου οσων εχουν αντιθετη αποψη.
Κανεις μεγαλο λαθος.
Πρωτα απ'ολα,το γαυριζουν-γαυγιζουν ηταν λογοπαιγνιο.Δευτερον,και αυτο αλλα και το προπονηταραδες που ειπα δεν τα παιρνω πισω διοτι τα εννοω.
Υστερικες απομακρυνσεις-προσληψεις προπονητων,απαιτησεις για νικες και υπερβασεις με καθε κοστος, συνεχη βρισιδια εξεδρας σε μαναδες,επιθεσεις σε παικτες και δημοσιογραφους,διαστρεβλωσεις της πραγματικοτητας,παπαγαλιες,''αναλυσεις'' ποδοσφαιρικης τακτικης της πλακας κλπ κλπ. Απαξιωτικος ειναι ο τροπος που αντιμετωπιζουν τη νοημοσυνη μου και οχι η αληθεια.
Το να λεω οτι δηθεν σεβομαι την αντιθετη αποψη οταν δεν υπαρχει σοβαρη επιχειρηματολογια ειναι τουλαχιστον υποκριτικο.Κι εδω δε μιλαμε για μια αντιθετη αποψη αλλα για ενα ολοκληρο αλλο συμπαν-μακρια απο μενα.
Κι οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Εντάξει μυγιάζομαι Zamis. Τι να γίνει. Να 'σαι καλά. Ίσως τελικά ανήκω στο άλλο σύμπαν και δεν το ξέρω.

Πάντως δυστυχώς σε αυτό το χώρο πάντα υπήρχαν και συνεχίζουν να υπάρχουν και πιθανότατα δεν θα πάψουν να υπάρχουν ανεγκέφαλοι, όπως τους περιγράφεις, μόνο που πιστεύω ότι συμπεριλαμβάνεις στην ίδια ομάδα με αυτούς που βιαιοπραγούν κατά παικτών και άλλους που δεν εκφράζουν τις απόψεις σου, που δεν είναι μη σκεπτόμενοι και επειδή δεν είναι μη σκεπτόμενοι βάζουν και κάποια περαιτέρω θεματάκια με τα οποία διαφωνείς ή τα θεωρείς αναλύσεις της πλάκας.
Το πρόβλημα δεν είναι όμως ούτε με τους ανεγκέφαλους ούτε με την όποια διαφορά απόψεων μεταξύ μας. Το πρόβλημα είναι στην ηθελημένη ή μη, έλλειψη ορθολογισμένης διαχείρισης από τους διοικούντες την ΠΑΕ, στη συνεχή αναστάτωση που οι άστατες ενέργειές τους δημιούργησαν οξύνοντας τα πνεύματα και βγάζοντας εκτός όποιων στόχων την ομάδα. Και ανέφερα και τη λέξη "ηθελημένη" γιατί πιθανολογώ ότι κάποια πράγματα που έγιναν και η μεγαλύτερη ανικανότητα δεν τα δικαιολογεί.
Κατά συνέπεια αν θέλεις να βλέπεις την αλήθεια, υπάρχει κάποιος με την ουσιαστική ευθύνη για το πλείστον των φετινών προβλημάτων. Γεννάται λοιπόν το ερώτημα, αν θέλουμε να βλέπουμε την αλήθεια κατάφατσα όπως λες, τον θέλουμε αυτόν τον κάποιον και του κάνουμε κριτική για να βελτιωθεί, βλέπουμε ότι δεν μπορεί να βελτιωθεί και του λέμε να σηκωθεί να φύγει, περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις του για να βγάλουμε τελικό συμπέρασμα; Τι απ' όλα;
Φαίνεται να πιστεύουμε ότι ο επανασυνδυασμός του με την υψηλού επιπέδου προσωπικότητα του Λίνεν θα επαναφέρει τη λογική και την τάξη.
Αν ο υπεύθυνος όμως παραμείνει με την ίδια φετινή νοοτροπία και με το Μουρίνιο δίπλα του και με το Λίνεν και με το Βαζάκα, μάλλον στα ίδια χάλια θα φθάσει.
Εκτός και αν ο υπεύθυνος δεν θέλει πια να είναι υπεύθυνος και εν τέλει δεν υπάρχει υπεύθυνος και η βάρκα πάει μόνη στο πέλαγος...

zamis είπε...

ΙWNA,

Ξεπερνω τη διαφωνια μας για να ξεκολλησουμε και προχωρω στο δευτερο κομματι του σχολιου σου με το οποιο και συμφωνω.
Προσωπικα,περιμενω τις κινησεις του για να βγαλω οριστικο συμπερασμα και φυσικα δε σου κρυβω την απαισιοδοξια μου.
Επειδη ομως απο την αλλη ο ανθρωπος αυτος εφερε ψηλα τον Πανιωνιο,εχω την υποχρεωση να ''του δωσω δικαιωμα''.
Δικαιωμα του ειναι επισης να φυγει.
Σε καθε περιπτωση παντως περιμενω μια ξεκαθαρη και συνολικη τοποθετηση του στο τελος της σεζον.
Σιγουρα παντως δεν περιμενω τοποθετησεις του τυπου θα περιμενουμε μεχρι το τελος των μεταγραφων μηπως παρουμε κανενα παικταρα τυπου Ρεκομπα δανεικο η να βλεπω πολεμο ανακοινωσεων με μια ιστοσελιδα αν το ειπε,που και πως ο Μανιατης.
Αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα.

Προτεινω να συνεχισουμε στο καινουριο ποστ.

υγ.μπορει να μην βιαιοπραγει καποιος αλλα ταυτοχρονα να αδυνατει να το παει παραπερα,ετσι δεν ειναι?