Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Προβληματίστηκα

Για μένα το γήπεδο είναι διασκέδαση. Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να περνάω δύο ώρες την Κυριακή. Αυτό το Σαββατοκύριακο προβληματίστηκα πολύ. Ειλικρινά, δεν ήμουν σίγουρος αν ήθελα να δω το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν ήξερα τι είχα να περιμένω από ένα τέτοιο παιχνίδι. Εδώ και πολύ καιρό έχουμε βγει εκτός στόχων, ασφαλώς εξακολουθούμε να έχουμε απίστευτες ελλείψεις στην επίθεση, ενώ και η ομάδα συνολικά δεν δείχνει να είναι σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Τις τελευταίες ημέρες έχουμε και το φρούτο της μεταγραφολογίας, το οποίο είμαι σίγουρος ότι μας ρίχνει όλους. Δεν είναι μικρό πράγμα να μας βομβαρδίζουν τα μέσα με μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τους καλύτερους παίκτες μας ήδη από τον Μάρτιο.

Τελικά αποφάσισα να πάω στο γήπεδο και αγόρασα εισιτήρια. Σκέφτηκα ότι η φετινή ομάδα μας οφείλει ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Οφείλει να διασκεδάσει έστω και τώρα τις εντυπώσεις μιας χρονιάς που γρήγορα θα ξεχάσουμε. Βέβαια δεν οφείλει μόνο η ομάδα. Οφείλουμε κι εμείς. Οφείλουμε να την στηρίξουμε, να την εμψυχώσουμε και κυρίως να στηρίξουμε με το χειροκρότημά μας όλους εκείνους τους παίκτες μας που φέρονται ως μεταγραφικοί στόχοι άλλων ομάδων. Πρέπει να νοιώσουν αγαπητοί και σημαντικοί. Ας μην κρυβόμαστε. Είναι δύσκολη επιλογή να είσαι φίλαθλος του Πανιωνίου, αλλά τις περισσότερες φορές είναι δυσκολότερη επιλογή να παραμένεις παίκτης αυτής της ομάδας κόντρα στον επαγγελματικό αθλητισμό των εκατομμυρίων και του life style.

17 σχόλια:

dimitris είπε...

nai

dimitris είπε...

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΡΙΑ .....!!!! ΠΑΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΥΠΑ....!!!!!!

dimitris είπε...

ΕΙΝΑΙ Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΣ... ΝΙΚΗ ΜΕ γαυρακια ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΑΝΕΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ LEN TROPIC.... προεδρε θελω να δω τωρα πως θα χωρεσεις ολο το κοσμο που θα θελει να δει το παιχνιδι μεσα στον ναο...

dimitris είπε...

δεν ξερω πως γινετε για εσενα να ειναι δυσκολο να εισαι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ...αν εισαι πραγματικα ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ , εγω πιστευω οτι πρεπει να εισαι περιφανος για αυτο που εισαι...!! τερμα η μουρμουρα τερμα η ΠΟΚιστικη συμπεριφορα ....ολοι μαζι για το καλο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ......

zamis είπε...

αλλα νταλα της παρασκευης το γαλα.

υγ και βεβαια θαμαστε μεσα για να χειροκροτησουμε Μακο και Μανιατη(για αλλη μια φορα)!

Griniaris είπε...

Πρώτα απ'όλα ένα μεγάλο ευχαριστούμε στην ομάδα του πόλο που έκανε την πραγματική "υπέρβαση" και έσκασε λίγο το χειλάκι μας.Μια ομάδα με αμιγώς Έλληνες παίκτες,με μοναδικά όπλα την εμπειρία των μεγάλων και το πάθος των μικρών παλεύει κόντρα στα ευρωπαικά θηρία των εκατομμυρίων.Μια ομάδα που τελικά μας δείχνει το δρόμο και για τα άλλα αθλήματα.Γιατί αποδεικνύεται ότι όποιος Ρεκόμπα,Εστογιανόφ,Ροναλτίνιο,Μέσι κι αν έρθει αυτοί που θα δώσουν την ψυχή τους θα είναι οι εκάστοτε Μάκος,Μανιάτης,Κοντοές...Αυτοί που τους έχουμε στημένους να τους προπηλακίσουμε στην πρώτη λάθος πάσα με τον ΠΑΟ η την ΑΕΚ κλπ.Ευτυχώς που ο Ολυμπιακός δεν έχει εμπλακεί ακόμη τουλάχιστον στη μεταγραφολογία τους γιατί φαντάζομαι τι θα άκουγαν πάλι αύριο.Μήπως όντως zamis πρέπει να τους δείξουμε πρώτα εμείς πόσο πολύ τους θέλουμε;Μήπως τελικά το 1,2 του Ρεκόμπα αξίζει σ'αυτούς;

br fun_atic είπε...

Το αν είμαι Πανιώνιος το ξέρουν όλοι όσοι φιλοξενούνται στον χώρο μου, διαβάζουν τα κείμενά μου και εκθέτουν τις απόψεις τους (με κάποιες εξαιρέσεις βέβαια). Οι ίδιοι πάλι γνωρίζουν καλά ότι δεν είμαι κλακαδόρος, χειροκροτητής και πανηγυρτζής.

re-la-re είπε...

Εγω θα πάω στο γήπεδο, και θα περάσω και από τον Νίκο τον τυροπιτά να πάρω μια μπουγάτσα με κρέμα. Όχι για να μη νομίζουν ορισμένοι ότι θα μας κόψουν και το γήπεδο.

Ανώνυμος είπε...

Βρε κωλόπαιδα, λίγες ημέρες έλειψα και το κάνατε american bar το blog!

Πω, πω, ρε τι είστε σεις ρε .......
Τα καλύτερα χάνω όταν εξαφανίζομαι. Εδώ η ΠΑΕ δουλεύει νυχθημερόν γιά τη νέα υπέρβαση και σεις πάλι γκρινιάζετε?

Πα, πα, πα ....

Σας βαρέθηκα. Πάω να διαβάσω τους επίσημους δημοσιογράφους να έλθω στα ίσα μου ...

zamis είπε...

griniari
ο αρχηγος της ομαδας αμοιβεται με λιγοτερα απο 130.000 το χρονο κι εσυ θες να μου τον πας στα 600.000 γκουβαρντα μου..:)
Μην ανησυχειτε,αυριο ολοι θα το παιζουν κυριες και θα τους αποθεωνουν,ετσι ειναι το politically correct τωρα τελευταια..

Ναναι καλα τα παιδια του πολο και οσοι δουλεψαν για να μας φτασουν τοσο ψηλα

br fun_atic είπε...

Τρομακτικά μεγάλη επιτυχία των παιδιών του πόλο. Παρ'όλα αυτά δεν ξέρω αν θα το κάνω κεντρικό θέμα, γιά τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ ζωντανά αγώνα πόλο, δεν έχω δει ποτέ την ομάδα μας και γενικά μου φαίνεται κάπως περίεργο να αναπτύξω ένα θέμα που δεν το κατέχω. Μπορεί όμως να το κάνω ως φόρο τιμής γιά την ομάδα και γιά την ιστορία.

re-la-re είπε...

Να πας στο πόλο με τα παιδιά σου. Εχει μεγάλη φάση, τελειώνει σχετικά γρήγορα είναι πολύ πιο κόσμια ατμόσφαιρα. Πρόταση να τα πας σε ματς με τον ΠΑΟ. Η νίκη θα τους τονώσει το ηθικό.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Από τον ΠΑΟ χάσαμε στο Πόλο πρόσφατα...

re-la-re είπε...

Ναι εκτος έδρας, όταν το μυαλό μας ήταν στη μπάρτσα.

zamis είπε...

Καλημερα σε ολους

το καινουριο ανεκδοτο που κυκλοφορει το ακουσατε?

ο Μπουμπενκο λεει ηταν καλυτερος του Λινεν

μπουχαχαχαχαχαχαχα

μπαγλαμαδες

re-la-re είπε...

zamis σε παρακαλώ. Μην προσβάλλεις τον μπαγλαμά.

zamis είπε...

pgss
εχεις δικιο,επανορθωνω

http://www.youtube.com/watch?v=yH-zIQDeGWI