Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Λιβαδειά- Πανιώνιος Αποστολή


Η αποστολή του Πανιωνίου γιά το αυριανό παιχνίδι:

Ανδριόλας, Μπέλιτς, Μανιάτης, Λάτκα, Κοιλιάρας, Αντερσον, Κουτσόπουλος, Σκούφαλης, Κουμορτζί, Ρεκόμπα, Μαϊστόροβιτς, Γουνδουλάκης, Μπάρκογλου, Κούκετς, Νικολάου, Τζαβέλλας, Αναστασόπουλος, Ντιαβαρά, Λουρένσο.

Από την αποστολή θα απουσιάσουν οι: Μάκος, Κοντοές (λόγω τιμωρίας), ο Εστογιανώφ (βοήθειά μας - έχει τα λουμπάγκα του...), Λάγκαμπ (τραυματίας), Ντελούρα (λόγω πειθαρχικού παραπτώματος για το οποίο θα απολογηθεί.

71 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος γιά την ορθογραφία της Λιβαδειάς; Την έχω δει γραμμένη: Λειβαδειά, Λιβαδειά, Λειβαδιά και δεν ξέρω ποιά είναι η σωστότερη γραφή.

zamis είπε...

Ο Ντελουρα τι παραπτωμα εκανε και αποκλειστηκε?

Λεβαδεια πως σου φαινεται?

zamis είπε...

Ταχει παρει ο Μπαγιεβιτς με Τζιμπουρ,δεν τον βλεπω καλα το φιλο μας..μηπως να γυρναγε κι αυτος?

br fun_atic είπε...

κι αυτός ο Μάκης, όταν τον χρειάζεσαι εξαφανίζεται!

br fun_atic είπε...

Πειθαρχικό παράπτωμα. Δεν ξέρω λεπτομέρειες.

re-la-re είπε...

κατι γράφτηκε ότι παραβίασε το ωράριο την Πεμπτη.

ΑΜΠΑΛΑΜΠΑΝ είπε...

Δεν γκρινιάζετε γιατί δεν εχει αρχίσει ο προγραμματισμός?


Η φώτο είναι άστοχη.
ΕΙΠΑΜΕ για σουβλάκι πάμε

Αλλα ξέχασα.Μακριά απο την μιζέρια κ γήπεδο που κ που ε?

ΑΜΠΑΛΑΜΠΑΝ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
DrRigas είπε...

Η Λιβαδειά γράφεται Βλαχοχώρι.

Ο Μάκης εξαφανίστηκε γιατί έχει κρίση προσωπικότητας όταν παίζει ο Λεβαδειακός με τον Ιστορικό.

Με δεδομένη την απροπονησία του Μανιάτη όλη την εβδομάδα, δεν μπαίνει σήμερα ο Μάντζιος δεξί μπακ μήπως και σταματήσουμε τον Λεονάρντο?

br fun_atic είπε...

Ε ρε που φτάσαμε...
Τα δημοσιεύματα για παραχώρηση παικτών συνεχίζονται...Μήπως ο κόσμος το 'χει τούμπανο;

antunix είπε...

Να τι γράφει το Nova sports.gr:

«Ο Φαμπιάν Εστογιανόφ είναι η... απουσία της τελευταίας στιγμής για τον Πανιώνιο, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο Ουρουγουανός παραπονέθηκε το Σάββατο για πόνους στην μέση και από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε λουμπάγκο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να του γίνει ένεση, να του τοποθετηθεί έμπλαστρο και φυσικά να αποκλειστεί από την αποστολή.

Θέμα έχει δημιουργηθεί και με τον Ντελούρα. Ο Γερμανός υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής από την Παρασκευή και πλέον τον λόγο θα τον έχει η διοίκηση για την περίπτωσή του.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Κρέσιτς, ο οποίος όλη την εβδομάδα δεν προπονήθηκε κανονικά, λόγω προβλήματος στον αντίχειρα, όμως φήμες τον θέλουν να μην αγωνίζεται ως το τέλος του πρωταθλήματος, καθώς δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα της Νέας Σμύρνης»


Μάγκες, τον Γερμανό τον είδαν σε κλαμπ «κυανέρυθρα» μάτια και τον έδωσαν στεγνά. Καλά και αυτός παραμονές του αγώνα, πήγε να ξεσκάσει; Γι’ αυτό δεν γουστάρω τους πολλούς ξένους σε μια ομάδα. Ζούνε στον κόσμο τους. Δεν αντιλαμβάνονται τις ειδικές συνθήκες. Χάνει – Κερδίζει η ομάδα τους βάζουν τα ακουστικά μετά τον αγώνα και δεν τρέχει κάστανο. Δυστυχώς μόνοι οι έλληνες ταυτίζονται με τις ομάδες τους. Ευτυχώς που έχουμε πολλούς και δεν είμαστε... Άρης. Όσο για τον Κρέσιτς, μάλλον έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ. Του χρόνου την τριάδα θα την κλείσει ο Ταμπάσης που θα επιστρέψει από τον Ηλυσιακό ή θα πάρουμε άλλον; Άντε να δούμε τι θα κάνουμε χωρίς τον Λόλο. Πάμε λοιπόν να φύγουμε για την Λιβαδειά (ή όπως γράφεται)....

zamis είπε...

antoni A,

δικιο εχεις γι'αυτα που λες για τους ξενους γενικα αλλα τωρα τι,μετα το fashion police εχουμε και redblue police? (φανταζομαι οπαδοι τον εδωσαν στο διοικητηριο..)

zamis είπε...

mike

και βεβαια εχει αρχισει ο προγραμματισμος,ειναι εμφανες,απλως θα περιμενουμε μεχρι και την τελευταια μερα για κανα δανεικο παικταρα..

και αν σου διαφευγει,το γηπεδο ειναι fun για τους φιλαθλους,οταν γινεται μανιοκαταθλιπτικη μιζερια,ειναι ''fun'' μονο για τους οπαδους και σε αυτους δεν ανηκω και ουτε προκειται..

ΑΜΠΑΛΑΜΠΑΝ είπε...

Eτσι,στην ελίτ.Υπεράνω

Griniaris είπε...

καλημέρα σε όλους
zamis γιατί ειρωνεύεσαι τη διοίκηση;Δεν είναι προγραμματισμός οι επαφές για παραχώρηση των Μάκου,Μανιάτη,Λολο,Κρέσιτς κλπ;

ΥΓ.Η τσικουδιά δεν ήταν καλή.Είδα στον ύπνο μου ότι το μάτς σήμερα το πήρε μόνος του ο Ρεκόμπα.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους και με τη νίκη σήμερα!

Zamis, διάβασε το ενυπόγραφο σχολιάκι του Μ. Διόγου γιά τον Λίνεν (που έμμεσα, τον συγκρίνει και με τον Μπουμπένκο, μιάς κι αυτός μας είχε βγάλει Ευρώπη ...) στην τελευταία σελίδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, γιά να καταλάβεις γιά καλά ότι σκιαμαχούμε.

Μα γιά πόσο μαλάκες μας περνάνε;

Γιά τις βόλτες στα κότερα με το Χούτο όταν η ομάδα έκανε προετοιμασία θα γράψει κανέις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε::;;;;;;;;;;

br fun_atic είπε...

για τη νικη...αλλα και η ισοπαλια δεν ειναι ασχημη...α ΡΕ ΖΑΜΙΣ CASTA DIVA

Ανώνυμος είπε...

Παρα λίγο να βγεί αληθινό το όνειρο του Γκρινιάρη! ΑΛλά, όνειρο ήταν και πάει ...

Δεν πειράζει! Καλό το βαθμουλάκι γιά τη χρονιά της υπερβασης! Μη λέτε κουβέντα ....

Costix είπε...

Αντε μαγκες που ολο γκρινιαζετε.

Παλι καθαρισε ο Ρεκομπα !!!

Griniaris είπε...

Δυστυχώς costa αστάθμητοι "παγκάγοντες" μου το χάλασαν το όνειρο.Εκτός αν ο Ρεκόμπα δεν ήταν στο κόλπο.

zamis είπε...

Εβαλες κι εσυ αρνια αστοχε..
ειπαμε,καλο και το σουβλακι


υγ.στην πυρα ο Σταμ,στην πυρα

και η gazzetta

και ο Κρεσιτς

και ο Ντελουρα

και ο Μακος

και το λουμπαγκο

και η διαιτησια

και η ατυχια

zamis είπε...

Costa my man

εχεις δικιο,σκιαμαχουμε και τα ακουμε..οπερετικα που λεει κι ο brfun :)

re-la-re είπε...

Η ερώτηση : Για πόσο μαλάκες μας περνάνε , δεν έχει νόημα. Μας περνάνε για τόσο μαλάκες όσο εμείς τους επιτρέπουμε.

re-la-re είπε...

Έφαγε ένα γκολ από τη σέντρα ο τερματοφύλακας, η μπάλα πέρασε μέσα απο τα χέρια του, και φταίει ο προπονητής.

Συμπληρώνω στο σχόλιο του Διόγου: Μακάρι ο κόσμος του Πανιωνίου να μπορούσε να γινόταν και δημοσιογράφος γιατί αυτοί που έχουμε ......

Costix είπε...

pgss 1890,

για μενα το μεγαλυτερο προβλημα ειναι που δεν βγαινει η διοικηση (και μιλαω γι' αυτη την συγκεκριμενη διοικηση που διακυρησει περιτρανα to Πανιωνιο ηθος & συμπεριφορα) και να μιλησει και να μας πει ξεκαθαρα

Ναι, φετος χασαμε την χρονια γιατι καναμε απανωτα λαθη (φυγη Λινεν, χαιδεμα Χουτου, ελλειψη επιθετικου κλπ κλπ)

Οχι, του χρονου δεν θα τα επαναλαβουμε γιατι μαθαμε απο τα λαθη μας και θα διορθωσουμε την κατασταση so and so and so.

Αντ' αυτου πληρης σιγη.

Και μην μου πει κανεις οτι βιαζoμαι να βγαλω συμπερασματα, γιατι δεν μιλησα ποτε εγω για ΥΠΕΡΒΑΣΗ.

ΑΥΤΟΙ που μιλησαν, οφειλουν ταχιστα να μας καθυσηχασουν για το μελλον της ομαδας και τις σκεψεις τους.

Or what... ???

br fun_atic είπε...

Δεν ξέρω. Θέλετε σχόλιο για τον χθεσινό αγώνα; Βαριέμαι θανάσιμα. Και τι να γράψω άλλωστε;

zamis είπε...

Μπαα,αστο,ταπαμε εξ'αλλου,φταιει ο Σταμ..

Griniaris είπε...

Καλημέρα και καλή βδομάδα
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται.Πάλι τα ίδια και τα ίδια θα πούμε.Άλλωστε όπως έχω πει εδώ και αρκετό καιρό αυτό που όλοι περιμένουν είναι δηλώσεις για τη νέα χρονιά.Δηλώσεις που δεν γίνονται και οι ελάχιστες που έχουν γίνει πιο πολύ ανησυχούν παρά καθησυχάζουν τον κόσμο.

zamis είπε...

Εφυγε νωρίτερα ο Ρεκόμπα
Με το αυτοκίνητο του εν Ελλάδι ατζέντη του, Δημήτρη Κόγιογλου, αναχώρησε από τη Λιβαδειά για την Αθήνα ο Αλβάρο Ρεκόμπα. Ο Ουρουγουανός σταρ του Πανιώνιου, που έγινε αλλαγή στο 79' και κατόπιν συνεννοήσεως με τον Γιώτη Σταματόπουλο πήγε αμέσως για... ντους, μόλις βγήκε από τα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα τον περίμενε ο ατζέντης του, ο οποίος τον οδήγησε στο αυτοκίνητό του για να αναχωρήσουν για την Αθήνα.

goalday

ο Τσακ γυρισε με το πουλμαν που πηγε?

br fun_atic είπε...

Καλημέρα zamis. Φταίει ο Σταματόπουλος. Πράγματι η αλλαγή του δεν μπορεί να εξηγηθεί ποδοσφαιρικώς, μπορεί όμως ιατρικώς...Δύσκολες ηλικίες οι δικές μας. Σέρνονται και εμφράγματα...Διάβασα σήμερα ότι ο Πρόεδρος πήγε στη Λιβαδειά (ή όπως τέλος πάντων γράφεται) με το πούλμαν...Πάλι καλά που δεν πήγε και με κομβόι από παπάκια...Είδα στην μπουτικ του Πανιωνίου ένα μαύρο μπλουζάκι με χρυσή στάμπα του Φαμπιάν και υπογραφή by Paola. Είχα ακούσει ότι η σύζυγος του Προέδρου θα σχεδίαζε ρούχα για την μπουτίκ, αλλά δεν ήξερα ότι το είχε κάνει ήδη.

Griniaris είπε...

Ο ρεπόρτερ του Alpha είπε ότι ο Σταμ ρώτησε τον Ρεκόμπα αν μπορεί να συνεχίσει κι εκείνος είπε ότι είναι εντάξει.Μου χάλασε εμένα το όνειρο;Άρα φταίει...

zamis είπε...

ειστε κακοι και μιζεροι

br fun_atic είπε...

Είστε πλουτοκράτες, υπεράνω, εκπρόσωποι της Πανιώνιας Νομενκλατούρας, Golden Boys. Απ’ τον τυροπιτά όλοι...

Slippy είπε...

kalhmera paides!
Epeidh egw phga Leivadia,sas metaferw 2 pragmata.
1.Dystyxws gia akomh mia fora eida sto ghpedo mia omada asyndeth xwris na kserei ti na thn kanei thn bala otan thn exei..mono contra epithesi kseroume na paizume pou eina eykolotero apo na kaneis organwmenh epithesi..kai gi afto ftaiei mono o proponitis...kala kai to talento (pou den yparxei epithetika apo Anterson kai Skoufali)..alla to kyriotero exei na kanei me ton proponhth...
2.Re pousth mou o Koboths apo emas phge na vgalei fraga..plhrwsa 30euros gia na katsw orthios sto prokat petalo...les kai phga se kanena thgani na dw gavro...

Afta paides kalh sas mera

zamis είπε...

slippy

ενταξει,ο προπονητης ειναι λιγος,το ξερουμε αυτο,αλλα εδω ολο το συστημα ειναι υπο καταρρευση,τι να λεμε τωρα..

brfun
lol!

br fun_atic είπε...

Αναδημοσιεύω τμήμα σημερινού άρθρου του sportdog:

Ραγδαίες αλλαγές αναμένονται σήμερα στην Ομόνοια Λευκωσίας. Συνεδριάζει το διοικητικό της συμβούλιο όπου αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν ο Νεντίμ Τούτιτς και μεταξύ των βασικών υποψήφιων να τον διαδεχτούν, είναι ο Τάκης Λεμονής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ομόνοια έχει έρθει σε επαφή με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος έχει εργαστεί ξανά στην Κύπρο, στον ΑΠΟΕΛ, την περίοδο 2002-2003, ο οποίος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο.

zamis είπε...

''Ο Εκρά είναι μια καλή κίνηση αλλά ο Σταματόπουλος πρεπει να τον δοκιμάσει στην πρωτη ομάδα για να δούμε τι ψάρια πιάνει...''

Αντωνης Καρπετοπουλος
''Ρωτηστε τον Αντωνη'',gazzetta

br fun_atic είπε...

Μα που τον είδε ο Αντώνης και το κατάλαβε; Σε ποιό παιχνίδι να τον βάλει;Μέχρι προχθές δεν ήμασταν σίγουροι γιά την κατηγορία. Πειράματα θα έκανε;

zamis είπε...

ελα ντε..

οταν λεω οτι δεν υπαρχουν ''αθωες'' δημοσιογραφικες εκτιμησεις γινομαι κακος..

επ'ευκαιρια,στην ιδια στηλη,δινει φαβορι Νιοπλια για προπονητη..

br fun_atic είπε...

Γουάου. Νιόπλιας και Εκρά...Αρχίζει ο προγραμματισμός του μέλλοντος. Πολύ μέλλοντος όμως. Τόσο μέλλοντος που θα μας χρειαστεί μελλοντολόγος με κληρονομικό χάρισμα.

zamis είπε...

Μου μεταφερθηκε.
Ο Αρενα η ο Σεντρα το πρωι εδινε παντως φαβορι τον Ουγκο Μπρος(καλη περιπτωση), μετα τον Νιοπλια και Δωνη τριτη επιλογη

Griniaris είπε...

Οντως καλή περίπτωση αλλά μάλλον ο Αρένα θα είναι γιατί ο Σέντρα τον στέλνει τεχνικό διευθυντή σε μεγάλη ομάδα του Βελγίου...
Αμα βγάλεις άκρη γράψε μου.

zamis είπε...

Τον Εκρα ουτε με τον Ιωνικο δεν τον εβαλε προχτες αλλα ειπαμε,το συνθημα που εχει πεσει ειναι οτι για ολα φταιει ο Σταμ.Μολις αλλαξουμε προπονητη και διωξουμε και μερικα σαπακια και ο Εκρα θα βγαζει ματια και τσουλου θα βγουμε.


ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Griniaris είπε...

Πάντως βάσει της εκτίμησης του br καταλληλότερος προπονητής είναι
ο Δανιήλ που ως γνωστόν είναι και 100 χρόνια μπροστά.

zamis είπε...

lol!

Griniaris είπε...

Εξ εγκύρων πηγών(που λέει ο λόγος).
Χαλάει του Λεμονή στην Ομόνοια.Και ποιός φέρεται ως πρώτος υποψήφιος;
Έβαλντ Λίνεν...

br fun_atic είπε...

Μήπως να κρατήσουμε τον Σταμ και να φέρουμε ως βοηθό του τον Λίνεν; Έτσι δεν θα χρειαστεί να έρθει ο γαμπρός του, ο Τσακίρης δεν θα χρειαστεί να ρίξει τα μούτρα του γιατί δεν τον φέρνει ως πρώτο και εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι.

br fun_atic είπε...

Και λίγη πλακίτσα: Καλό παιδί ο Σταμ, κάνει ό,τι μπορεί, μήπως όμως κοουτσάρει με βάσει το περσινό μπλοκάκι του Λίνεν; Κάτι δεν το πάει καλά εδώ και καιρό.

Ανώνυμος είπε...

Στον br fun_atic, αφιερωμένο εξαιρετικά .... Διαβάστε το περιεχόμενο του άρθρου και θα με καταλάβετε ...

Α ρε Λίνεν, με τι είχες να παλέψεις ...


http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&tag=7759&pubid=1851327

re-la-re είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
re-la-re είπε...

Ποιος είναι ο σκάουτερ που έχει συμπάθειες στην πλατεία όπως λέει η goalday και έρχεται στον Πανιώνιο;

Μήπως είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς; ρωτάω εγώ. Διαβάζοντας Πανούτσο σήμερα αυτή η εντύπωση μου δημιουργήθηκε.

Griniaris είπε...

Σε ποιό ακριβώς προφίλ κόουτς που θέλουμε στη Νεα Σμύρνη ταιριάζουν οι Δώνης και Νιόπλιας;Αφ΄ενός δεν ταιριάζουν μεταξύ τους τα δύο προφίλ αφ΄ετέρου αν υπάρχει κάποιος στη διοίκηση που του ταιριάζει κάποιο από τα δύο προφίλ ας τον παντρευτεί και να αφήσει ήσυχη την ομάδα.

DrRigas είπε...

Καλά, αν είναι αλήθεια αυτά που γράφονται δεν μπορώ να το καταλάβω. Στελεχώνει ο Τσακ και τις άλλες του εταιρίες με αγράμματους και άσχετους? Δεν θα πρέπει ο οποιοσδήποτε αναλαμβάνει ένα πόστο στον Πανιώνιο να έχει τελειώσει μια-κάποια σχολή στο αντικείμενό του? Αρκεί να δηλώσεις δημοσιογράφος ή «δημοσιογράφος» και αναλαμβάνεις τις ΔημΣχέσεις μιας ΑΕ? Έναν τομέα ευαίσθητο και νευραλγικό που χρειάζεται πάνω απ’ όλα, τόσο οργανωτική αντίληψη και σχεδιασμό, όσο και γνώσεις.
Εγώ που έχω σπουδάσει τουλάχιστον Ψυχολογία μπορώ να αναλάβω το ψυχογράφημά τους από την ημέρα που έδιωξαν τον ο Λίνεν και μετά?

DrRigas είπε...

Sorry για τα "σαρδάμ" αλλά γράφω πολύ βιαστικά. Επαναλαμβάνω την πρόταση. Να αναλάβω το ψυχογράφημά τους από την ημέρα που έφυγε ο Λίνεν και μετά? Δωρεάν θα είναι :)

Kostas (a.k.a. Black Sheep) είπε...

Dr.Rigas

Απαντώ με όλη την ευγένεια που μπορώ να επιστρατεύσω και ζητώ συγνώμη από τους υπόλοιπους αναγνώστες και τον BR για την κατάχρηση του χώρου, για ένα προσωπικό θέμα...

Πρώτα από όλα μπαίνεις σε μία συζήτηση για την ομάδα, στην οποία οι φίλοι Πανιώνιοι λένε τις απόψεις τους για παίκτες, προπονητές, μεταγραφές κλπ. και το μόνο που θέλεις να σχολιάσεις είναι ...το ποιός θα κάνει Δημόσιες Σχέσεις στον Πανιώνιο; Αυτό δηλαδή σε καίει εσένα αυτή τη στιγμή;;; Τέλος πάντων...

Επί της ουσίας λοιπόν. Δεν αναλαμβάνω τις Δημόσιες Σχέσεις. Που το άκουσες αυτό; Που το διάβασες;
Αναλαμβάνω το Γραφείο Τύπου (θέση την οποία αν δεν το ξέρεις την είχα και στο παρελθόν) Δηλαδή την καθημερινή επαφή με συναδέλφους, ΜΜΕ, κλπ. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Εσύ, ως σπουδαγμένος άνθρωπος, έπρεπε να ξέρεις τη διαφορά. Εδώ την ξέρουμε εμείς οι αγράμματοι...

Για τα υπόλοιπα που λες (για διπλώματα κλπ.) δε χρειάζεται απάντηση. Αν ποτέ έρθω να με προσλάβεις θα φροντίσω να τα έχω μαζί μου να τα δεις...

antunix είπε...

Αναφορά από goalday.gr:

“Ο Ούγκο Μπρος είναι ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του Πανιώνιου για τον αντικαταστάτη του Γιώτη Σταματόπουλου στον "κυανέρυθρο" πάγκο. Ο Βέλγος τεχνικός του Πανσερραϊκού -που καταπώς φαίνεται δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στα "λιοντάρια", που οδεύουν στη Β' Εθνική- αρέσει στους ανθρώπους του "ιστορικού", χωρίς όμως να έχει γίνει κάποια κρούση”.

«Θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει γερό ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ (Κρέσιτς, Μπερτέ, Λάνγκαμπ φεύγουν σίγουρα, ενώ πολλές πιθανότητες προς την ίδια κατεύθυνση υπάρχουν και για τους Μαϊστόροβιτς, Ντελούρα, Ντιαβαρά)».

Η καλύτερη λύση για τον πάγκο είναι ο Βέλγος...
Ο άνθρωπος κόντεψε να κρατήσει με τα ψέματα τις Σέρρες στην Super League, έφερε τον Ιανουάριο, σοβαρούς ξένους, και χρησιμοποιήσει τα ταλέντα της περιοχής, δίνοντας τους ευκαιρίες. Και πλέον γνωρίζει τι εστί Ελλάδα, και έχει γνώση των απαιτήσεων πλέον. Άλλωστε και ο Μπραμς, ήταν βέλγος θυμίζω, και με αυτόν μπορεί να αρχίσει επιτέλους μια νέα εποχή...

Όσο για τα «παλτά πάντως καιρού» που μας φόρτωσε ο Λίνεν (οι προαναφερόμενοι είναι ΟΛΟΙ δικές του επιλογές...) είναι καιρός να αλλάξουν.. πλατεία, γιατί με τις γκάφες τους και την αναξιοπιστία τους, χρέωσαν τον Ιστορικό, με πολλά λάθη σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, και χάθηκαν πολύτιμοι βαθμοί.
Ο Πανιώνιος δεν είναι ούτε ίδρυμα, ούτε πειραματόζωο για «κατά σύμπτωση» ποδοσφαιριστές. Όλοι αυτοί είναι λίγοι για την ομάδα και δεν νομίζω ότι αξίζουν να τρωνε τη θέση από τα ελληνόπουλα (Σιόβας, Σιαλμας, Αραβίδης κ.λ.π.) που άξιζαν σίγουρα περισσότερες ευκαιρίες.

re-la-re είπε...

Τα παλτά δεν ήταν μόνο επιλογή του Λίνεν. Ήταν κύρια επιλογή της διοίκησης με τα ληγμένα DVD, τους όρους οι παίκτες να είναι κάτω των 23 ετών, και του ιατρικού τημ που με τα λάθη του τους σακάτευε όλους. Θυμίζω Ντελούρα, Κένιγκ, Λουρέντσο κλπ.

Όταν άφησαν τον Λίνεν να διαλέξει ελέυθερα (την πρώτη χρονιά ) έφερε παίκτες που προσέφεραν. Όμως ο Λίνεν είχε ένα κουσούρι, άκουγε υπερβολικά τις εντολές της διοίκησης. Να θυμίσω την ιστορία με τον Μαγκντί που αποφάσισε η διοίκηση ότι βγαίνει εκτός ομάδας γιατί δεν ανανέωνε το συμβόλαιο του. Κάτι που δεν έγινε π.χ. στην περίπτωση Ενσαλίβα. Ο Λίνεν τότε έπρεπε να υπερασπισθεί το δικαίωμα του παίκτη του να το κάνει αυτό. Όμως υπάκουσε στη διοίκηση. Και με αυτό τον τρόπο κάλυψε τη διοίκηση στις μαλακίες που έκανε και συνέχισε να την καλύπτει μέχρι που έφυγε.

zamis είπε...

pgss1890

μη σου πω να την καλυπτει και μετα που εφυγε..

ΑΜΠΑΛΑΜΠΑΝ είπε...

Eυτυχώς γιατι νόμιζα οτι έπεσε βαρύ το σουβλάκι.
Με τον Πανιώνιο για τον Πανιώνιο λοιπον.
Στην πράξη.
Νοικοκυρεμένα.
Οχι σαν τους αλλους,τους περίγελους.
Αλλα εδω προκύπτουν θέματα.
Σώθηκε η ομάδα?(Η σωτηρία της ψυχής ειναι μεγάλο πράμα κ υποκειμενικό για τον καθένα)
Το καλοκαίρι φέτος δεν θα ρθει?
Ο επιμερισμός ευθυνών?
Η κριτική κ η γκρίνια?
Η πίσσα κ τα πούπουλα?
Η Πετρούλα τι θα απογίνει?
Τα σωθικά μας δεν θα τα φάμε?
Οπως καταλαβαίνεις αγαπητέ συνάδελφε είσαι ήδη ανακόλουθος.

Καλημέρα σας

br fun_atic είπε...

@ Dr Rigas

Έχω κατ' επανάληψη ζητήσει από όλους να γράφετε την άποψή σας, χωρίς όμως λέξεις ή φράσεις οι οποίες μπορούν να θεωρηθούν προσβλητικές ή δυσφημιστικές. Dr έχεις κάνει ένα τέτοιο σχόλιο, το οποίο σε παρακαλώ πολύ να αναδιατυπώσεις, διαφορετικά θα με αναγκάσεις να το διαγράψω. Η γνώμη σου, όπως και όλων των υπόλοιπων φίλων είναι πάντα ευπρόσδεκτες, αρκεί να συμφωνούν με τους όρους δημοσίευσης.
Ευχαριστώ γιά την κατανόηση.
Brfunatic

@ Kostas Papadakos

Λυπάμαι ιδιαίτερα για το συμβάν. Θα ήθελα να ξέρεις ότι δεν υιοθετώ το συγκεκριμένο post ως προς τους χαρακτηρισμούς. Θα ήθελα όμως, αν μου επιτρέπεις να σου δώσω μια φιλική συμβουλή. Είναι βέβαιο ότι υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσες να αναλάβεις με επιτυχία το Γραφείο Τύπου της Π.Α.Ε. Είναι επίσης βέβαιο ότι κατέχεις το αντικείμενο (με ή χωρίς πτυχία). Προσωπικά όμως πιστεύω ότι δεν είναι καλή ιδέα να αναλάβεις αυτό το πόστο τη δεδομένη στιγμή για τους παρακάτω λόγους: 1. Από μερίδα των φιλάθλων μας θεωρείσαι από τους πρωτεργάτες της απομάκρυνσης του κ Λίνεν, συνεπώς δεν είσαι συμπαθής στη συγκεκριμένη μερίδα οπαδών. 2. Έχει προηγηθεί η Ιστορία με τους Ίωνες, άρα μάλλον δεν έχεις καλές σχέσεις και με μερίδα των οργανωμένων φιλάθλων. Συνεπώς έχεις αρκετά ανοικτά μέτωπα. Η ομάδα όμως έχει ανάγκη τη συναίνεση και σίγουρα στη δεδομένη στιγμή άφθαρτα πρόσωπα. Γι’ αυτό θα σε παρακαλούσα να το ξανασκεφτείς. Εκτός από τη δημόσια εικόνα της ομάδας, απαιτείται αναδιαμόρφωση και της δημόσιας εικόνας του κου Τσακίρη, η οποία θεωρώ ότι έχει πληγεί ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό.

Kostas (a.k.a. Black Sheep) είπε...

Mikep03

Ποιος σου είπε ότι όλα οσα λες δεν θα γίνουν;
Εννοείται ότι θα γίνουν. Και θα γίνουν με ένταση μάλιστα. Και πίσσα και πούπουλα. Και σωθικά θα φάμε. Και κάθε κατεργάρης θα κάτσει στον πάγκο του. Και δημόσιος διάλογος θα γίνει (στον οποίο θα συμμετέχω και εγώ). Και επιμερισμός ευθυνων και και και...
Δεν κατάλαβα που κολάει το ένα με το άλλο.

Ποιός σου είπε, ότι επειδή δεν θα γράφω την προσωπική μου άποψη σε ένα blog, δεν θα γίνουν όλα αυτά που πρέπει να γίνουν. Δηλαδή το μέλλον του Πανιωνίου εξαρτάται από το δικό μου blog??? Οι εκκαθαρίσεις και οι όποιες αλλαγές εξαρτώνται από το Blog του κάθε Πάμε Πλατεία ή του BR Fun? Νομίζω πως ο κάθε μη εμπαθής και μη αδαής καταλαβαίνει ότι αυτό δεν ισχύει...

Εξάλλου η επιλογή μου να μη γράφω στο blog μου, δε σημαίνει ότι δεν είμαι παρών. Δε σημαίνει ότι δεν εκφέρω άποψη στον όποιον διάλογο αφορά την ομάδα. Εδώ είμαι όπως βλέπεις. Και απαντώ και θέση παίρνω και θα παίρνω θέση. Δεν κρύβομαι ούτε "χάθηκα"...Απλά θέλω να είμαι ξεκάθαρος για το ρόλο που έχω πλέον. Δεν θα το παιξω "φίλαθλος" ή "δημοσιογράφος".

Όλα όσα λες παραπάνω, θα ίσχυαν αν εξαφανιζόμουν, ή το έπαιζα υπερ άνω, ή προσπαθούσα να το κρατήσω κρυφό η έγραφα ότι τώρα είναι όλα καλά ή γινόμουν παπαγαλάκι κλπ. Εγώ αντιθέτως εδώ είμαι. Και απαντώ με επιχειρήματα και ΕΠΩΝΥΜΑ.

Τέλος, δεν έχω καταλάβει γιατί δημοσιεύετε σχόλια εδώ,εκτός θέματος, απαντώντας σε κάτι που έχω γράψει εγώ στο δικό μου blog??? Αυτό είναι προσβολή προς το ιδιοκτήτη του blog αυτού και κατάχρηση του χώρου από άλλους χρήστες.
Εγώ στο δικό μου blog είμαι στη διάθεση όποιου θέλει να αναλύσουμε ότι θέλει.
E-mail, τηλέφωνα, διευθύνσεις, FAX΄, κινητά, είναι όλα γνωστά σε όλους και ανοικτά να μιλήσουμε, με όποιον θέλει να με ρωτήσει ΟΤΙ θέλει.
Τα άλλα είναι εκ του πονηρού και 2 αυγά Τουρκίας...

Kostas (a.k.a. Black Sheep) είπε...

BR Fun_atic

Κατ' αρχάς ευχαριστώ για τά όσα λες για το post που είναι όντως υβριστικό.
Όπως θα είδες απαντώ άμεσα (τουλάχιστο τα πρωινά) σε ότι με αφορά, αν και θεωρώ ότι εχουμε πιο σοβαρά προβλήματα ως ομάδα.

Η θέση του Υπευθύνου Τύπου δεν έχει να κάνει με φιλάθλους, ή με την εικόνα του Τσακίρη. Αφορά καθαρά τη σχέση του Πανιωνίου με τα ΜΜΕ και μόνο αυτή.
Ξέρω ότι κατά το παρελθόν οι Υπεύθυνοι Τύπου (και εγώ κάποια εποχή) είχαν και άλλες αρμοδιότητες. Δεν συμβαίνει τώρα αυτό.
Η θέση του Υπευθύνου Τύπου ΔΕΝ είναι διοικητική και ΔΕΝ είναι ταυτόσημη με τις Δημόσιες Σχέσεις, Εξωτερική εικόνα ομάδας κλπ. Άρα η συναίνεση που σωστά λες ότι χρειάζεται, δεν αφορά το πρόσωπο που θα έχει επικοινωνία με ΜΜΕ.
Εκεί χρειάζεται η συναίνεση και η συνεργασία ΜΟΝΟ των δημσοιογράφων. Αυτό σε διαβεβαιώνω ότι υπάρχει.

Επί της ουσίας:
1. όΠως έχω ξαναγράψει δεν έχω καταλάβει γιατί υπάρχει αυτή η εντύπωση περί Λίνεν. Ανάτρεξα σε δημοσιεύματα που έχω κάνει από το καλοκαίρι μέχρι όταν έφυγε και δεν βρήκα ούτε ένα στο οποίο να ζητάω την απομάκρυνση του.
Σεβαστή η άποψη των όποιων φίλων, αλλά να μου επιτρέψεις επειδή κυκλοφορώ στα στέκια, να θεωρώ ότι αυτή την άποψη την διατηρούν μόνο ελάχιστοι και κυρίως κάποιοι που ζουν μακριά από τον Πανιώνιο και δεν γνωρίζουν καλά πρόσωπα και πράγματα...

2. Με τους "Ίωνες" δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Και εδώ η εντύπωση που λαθεμένα ίσως έχει δοθεί, έχει να κάνει με τα όσα λέω παραπάνω (περί φίλων που ζουν μακριά κλπ.)
Π.χ. σήμερα το πρωί πίναμε καφέ στον τυροπιτά. Στο γήπεδο καθόμαστε μαζί στην κερκίδα. Κανένα πρόβλημα...

Καλή μέρα και σου εύχομαι καλή δύναμη, μιας και θα αναλάβεις απ' ότι φαίνεται "επικεφαλής" της blogικής ενημέρωσης των Πανιώνιων πλέον...

ΑΜΠΑΛΑΜΠΑΝ είπε...

Ok Κώστα.
...waiting for the summer rain...
Εκρινα οτι υπήρχε μια αλλαγή στη στάση σου μετά το παιχνίδι με τον Παοκ σε σχέση με πριν...
Tην στάση αυτή την είχα εκτιμήσει.
Ολα αυτά ξέρεις συνδιάζονται εκ του πονηρού στις μέρες μας...

Οσο αφορά την ανωνυμία,για το ψευδόνυμο μου(που δεν είναι)σε έχω ενημερώσει αλλου για το πραγματικό μου όνομα.
Επειδή έχουν θέσει και άλλοι το θέμα της επωνυμίας-ανωνυμίας,δεν βρισκόμαστε στη βουλή να νομοθετούμε ωστε να ξέρουν ολοι ποιοι είμαστε.Εσυ είσαι εξαίρεση,γιατί είσαι επώνυμος δημοσιογράφος κ παλαιότερα ο αρχηγός της εξέδρας.
Χαίρομαι που όλα αυτά θα γίνουν-με δικό σου ενεργό ρόλο-αλλα να ξέρεις οτι γραπτά μένουν,πράξεις επίσης κ κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής...
Εύχομαι κ ελπίζω τέλος στα λάθη.
Μιχάλης Πέτσας

re-la-re είπε...

Κώστα,

στο δικό σου μπλόγκ ξεκαθαρίζεις ότι ξεκινά μια περίοδος σιωπής στο μπλόγκ σου για τον Πανιώνιο. Είναι απόλυτα κατανοητό.

Εγώ το σέβομαι και σαν ιδιοκτήτη δεν θα σε φέρω σε άσχημη θέση να αναγκάζεσαι να αρθρογραφείς στο μπλόγκ σου για την ομάδα από την οποία πια θα πληρώνεσαι.

Όμως δεν θεωρώ και προσβολή στον ιδιοκτήτη του μπλογκ αυτού να αναφερθώ και να κριτικάρω πολιτισμένα τις πράξεις σου απο την στιγμή που δεν θα το κάνω στο δικό σου.

Έχεις κατά καιρούς γράψει διάφορα στο μπλόγκ σου π.χ. για άλογα που φύγανε και σκατά που πέτρωσαν τα οποία έχουν μείνει και αιωρούνται.

Περιμένω και είναι απαίτηση μου όπως είναι και δική σου απαίτηση να μη σε βρίζουν να τα ξεκαθαρίσεις όλα αυτά δημόσια γιατί δημόσια τα έγραψες. Επειδή λοιπόν όλα αυτά είχαν γραφτεί πριν αναλάβεις πόστο στην ΠΑΕ δεν θεωρώ ότι ισχύει η δεοντολογία και όπως γράφω και στο μπλόγκ μου περιμένω να μας πεις όλα αυτά που είχες υποσχεθεί.

Kostas (a.k.a. Black Sheep) είπε...

Pgss1890

Σου απάντησα και στο δικό σου blog

Δεν έχω απαίτηση να μη με βριζουν. Απλά θεωρώ αντρίκιο να με βρίσει κάποιος αφενός με επιχειρήματα και αφετέρου επώνυμα. Π.χ. εσύ ξέρω ποιος είσαι, σε σέβομαι και απαντώ.

Αλλά θα απαντήσω στο blog μου, αν μου θέσεις ερωτήσεις εκεί.

Δεν είναι δα και το Νο1 σημαντικό ζήτημα του Πανιωνίου, το ποιός θα στέλνει ανακοινώσεις στον Τύπο.

Περιμένω αν θέλεις στο blog μου, η τηλ. e-mail κλπ.

re-la-re είπε...

Οικοδεσπότα:

Μετά τη δήλωση του κ. Παπαδάκου: "Καλή μέρα και σου εύχομαι καλή δύναμη, μιας και θα αναλάβεις απ' ότι φαίνεται "επικεφαλής" της blogικής ενημέρωσης των Πανιώνιων πλέον..."

Περιμένουμε λόγο.

ΛΟΓΟ,ΛΟΓΟ,ΛΟΓΟ

br fun_atic είπε...

δεν εχω τετοιου ειδους φιλοδοξιες,ουτε ανελαβα ποτε την ενημερωση κανενος.με ολη μου την καρδια σου παραχωρω τα προνομια

re-la-re είπε...

Τρελλος εισαι;

Η τιμή όλη δική σου.

ΛΟΓΟ, ΛΟΓΟ, ΛΟΓΟ

zamis είπε...

να πατε στον τυροπιτα κι οι δυο

br fun_atic είπε...

@pgss1890 εισαι εμπαθεστατος
@ zamis εισαι τυροπιτολαγνος και τυροπιτοφαγος

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Επειδή αναφέρθηκε από φίλο του blog, πολλές από τις άστοχες επιλογές παικτών είναι σαφές ότι δεν ήταν με προτροπή Λίνεν αλλά δυστυχώς με αποδοχή Λίνεν (εντάξει να μην τρελλαθούμε ο Κρέσιτς έχει τα μειονεκτήματά του αλλά δεν είναι και παλτό...ίσως και ο Μαιστόροβιτς δεν πολυφταίει που τον κάναμε λάστιχο σε διάφορες θέσεις...). Το ότι δεν φταίει ο Λίνεν σε μεγάλο ποσοστό για τις επιλογές παικτών αλλά τα διάφορα παιχνίδια των κατά καιρούς υπευθύνων της ΠΑΕ με διάφορους μάνατζερς, αποδεικνύει και η μετά Λίνεν μεταγραφή Εκρά αλλά και ακόμα και αυτή του Κούκετς που μάλλον αχρείαστη φάνηκε με τόσους μέσους που είχαμε και περισσότερο κινήθηκε στην πολιτική σούπερ μάρκετ -αγοράζουμε ελπίδες μήπως και κάνουν το μπαμ και τους μοσχοπουλήσουμε.
Συνεπώς αντί να βρίσκουμε την εύκολη δικαιολογία Λίνεν πλέον (δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται) ας σοβαρευτεί η ΠΑΕ στη νέα σεζόν και ας αλλάξει τακτική, ορθολογίζοντας τα του ρόστερ και δίνοντας τον πρώτο λόγο στον όποιο προπονητή επιλέξει και στο επιτελείο του και όχι στα CDs που παρέχουν οι μάνατζερς για τους πελάτες τους.