Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Μεταγραφική ενίσχυση του Πανιωνίου


Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας sportday έχει ξεκινήσει η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Συγκεκριμένα τα κυανέρυθρα προβάρουν ο 18 χρονος επιθετικός της Αγίας Παρασκευής (βοήθειά μας) Γιάννης Λουκίνας καθώς και ο 20 χρονος μεσοεπιθετικός (μια ενίσχυση στο κέντρο την χρειαζόμασταν) του Απόλλωνα Καλαμαριάς Απόστολος Γιάννου.

Επιπλέον για τον Πανιώνιο θα έρθει στην Ελλάδα ο 22 χρονος Πορτογάλος Αντρέ Μάρτινς καθώς και ο 23 χρονος Άγγλος Άντριαν Πετιγκριου ( όσοι έχουν παιδιά θα ξέρουν ότι είναι συνονόματος κάποιου από τους κακούς στον Χάρυ Πότερ).

Ο Μάρτινς θεωρείται μεγάλο ταλέντο. Αγωνίζεται ως δεύτερος επιθετικός αλλά και ως επιτελικός μέσος. Η προηγούμενη ομάδα του ήταν η Μεξικάνικη Τζαγκουάρες ( όπως είναι γνωστό τα Τζάγκουαρ είναι πρωτοξάδελφα των Πανθήρων). Θα δοκιμαστεί σε φιλικό παιχνίδι με τον Θρασύβουλο και αναμένεται να αποκτηθεί.

Ο Πέτιγκριου είναι κεντρικός αμυντικός. Τον Ιανουάριο είχε δοκιμαστεί και από την Α.Ε.Κ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Τσέλσι, ενώ αγωνίστηκε δανεικός στις Μπρέντφορντ και Ρόδεραμ. Στα τόσα θετικά υπάρχει και ένα αρνητικό. Έχει να αγωνιστεί από πέρσι τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα όλο και πιο κοντά στην ομάδα μας έρχεται ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος μάλιστα έχει ενημερώσει και την Ε.Π.Ο για τις προθέσεις του.

Ως καλός Πανιώνιος θα υπακούσω στις επιταγές του συλλόγου και δεν θα πιστέψω τα μεταγραφικά σενάρια. Είτε αυτά αφορούν τον κορμό της ομάδας μας, είτε παίκτες που δήθεν μας ενδιαφέρουν. Θα περιμένω τις τελικές υπογραφές.

41 σχόλια:

Steve είπε...

Μωρέ άμα δεν ρολάρει ο Biffex, "Εκρά" και πολύ μάς είναι!

Πολλή ησυχία στο blog. Για να δούμε τι νέα είχαμε πέρσι τέτοια μέρα? 28/3/2008:
http://www.sport24.gr/html/ent/244/ent.227244.asp

(Εγώ τώρα γιατί μελαγχόλησα?)

br fun_atic είπε...

ειχε και ωραια μερα...λογικο...

br fun_atic είπε...

και μια που το ανέφερες να σου θυμίσω την διαφήμιση...that last year...τι να λέμε...τη φιλοσοφία που είχε η ομάδα; τη θέση; τους βαθμούς; και διηγώντας τα να κλαις steve

Costix είπε...

Δεν σας κανει δηλαδη ο Εκρα ??

Παλι σκοραρε σημερα με Θρασυβουλο στο φιλικο. Τι αλλο θετε δηλαδη ??

Οσο για το biffex, φιλε Steve (να πουμε welcome back πιλοτε ??) χεσε μεσα, γιατι ξαναπιπτει ταχυτατα.

Απο 2298 μοναδες στις 10/3, χτες 27/3 εκλεισε στις 1678.

Στη πεινα μας βλεπω και του χρονου !!!

ΚΟυραγιο σε ολους τους φιλους και ΣΥΝ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ.

br fun_atic είπε...

Και αυτη τη φορα σκοραρε χωρις να στειλει εξωδικο στην Π.Α.Ε...

Ανώνυμος είπε...

Καλά, εσείς δεν παίζεστε! Πάλι γιά το Λίνεν μιλάτε; Και γιά τον Μπουμπένκο που ήταν σοβαρός κι αγέλαστος και έκανε τη δουλειά του - χωρίς να βαράει παλαμάκια στην 3 όπως έκανε ο δημοισιοσχεσίτης ο Λίνεν - ούτε κουβέντα! Δεν ντρέπεστε λίγο; Ε ρε Μάκης Διόγος που σας χρειάζεται (του προηγουμένου φύλλου του Πανιώνιου Κόσμου)!

Αλλά και σείς, μόλις σας βαρέσει κάποιος δύο παλαμάκια, στέκεστε προσοχή! Και σας πέφτουν τα σάλια!! Δεν είστε σε θέση να εκτιμήσετε τον Πανιώνιο του Μπουμπένκο που δε βλεπόταν τις περισσσότερες φορές και έστηνε ταμπούρι το Α ημίχρονο!

Α ρε άσχετοι ...

ΥΓ. Πάντως, γιά να αφήσω και λίγο την πλάκα (τι άλλο μας έμεινε να κάνουμε φέτος;) στο τελευταίο φύλλο είδα δύο κείμενα - μία επιστολή αναγνώστη γιά τον Ρεκόμπα και ένα κείμενο που "ξέχεζε" το Λόλο - τα οποία βρήκα πολύ εποικοδομητικα.

Steve είπε...

CostisT et al,
Nice to be back and find you in a good Πανιώνιο spirit. Στις 2298 μονάδες που πήγε o Biffex, ήταν προφανώς ένα ακόμα dead cat bounce. Άρα οι δοκιμές ταλέντων και "ταλέντων" συνεχίζονται και θα συνεχίζονται για καιρό.
Αν επαληθευτούν τα περί Νιόμπλια, θα γίνουμε ελπιδοφόροι "και με τη βούλα". Δεν ξέρω αν θα διεκδικήσουμε ποτέ τίποτε αλλά από Εκρά-κρα-κρα, θα σκίζουμε.
Δεν είναι βέβαια απαραίτητα κακό αυτό. Απλά πετάμε στα σκουπίδια 2,5 χρόνια και ξαναγυρνάμε στο γνωστό μας ρόλο παραγωγής και τροφοδοσίας ταλέντων ή "ταλέντων". Σταμάτησε και η οικοδομή (γηπέδων και όχι μόνο). Άστα...
Την υγειά μας να'χουμε. Αν βλέπουμε και κάπως καλή μπαλίτσα, ακόμα καλύτερα.

Griniaris είπε...

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους.

Δεν ξέρω πως λειτουργεί το biffex αλλά πρέπει να έχετε δίκιο αν κρίνω από το πρόστιμο των 750 ευρω στον Εστογιανόφ.Το ρεπορτάζ δεν έγραφε αν θα πληρώσει μετρητά η θα κρατηθεί απο τα ποσοστά της μεταγραφής του.
Βλέπω να πουλάμε και τον Εκρά...

zamis είπε...

Καλημερα σε ολους

griniari
γυρισα απο Κρητη με ρακι διπλης αποσταξης σκερτσοζικια σαν την ομαδα μας :)

υγ και γνωρισα και δυο ηρωικους Πανιωνιους,ετοιμους να φερουν νεους Εκραδες απο Αφρικα

Griniaris είπε...

zamis καλώς όρισες.Τη ρακή τη φτιάχνεις με μοσχαράκι;
μέσα...

Costix είπε...

Τελικα ρε παιδια, οπου και να πας στην Ελλαδα, θα βρεις και εναν Πανιωνιο !!!

Η πλευρα του Τσακιρη παντως διαρεει οτι για του χρονου παμε πολυ δυνατα και θα μας κανει ο Προεδρος να τριβουμε τα ματια μας.

Οψωμεθα !!!!

Griniaris είπε...

Καλά αυτό δε λέει τίποτα.Και φέτος τρίβαμε τα μάτια μας...Από το κλάμα...

re-la-re είπε...

Χαιρομαι που σας βλέπω μέσα στην καλή χαρά.

Πάντως για να βοηθήσω βρήκα ένα βιβλιαράκι που δίνει οδηγίες για την παρασκευή σπιτικού τσίπουρου.

Προτείνω λοιπόν αντί να περιμένουμε τον biffex να φτιάξουμε όλοι απο δυο τρεις νταμιτζάνες για να έχουμε του χρόνου να πίνουμε και να θαυμάζουμε τους εκράδες μας.

zamis είπε...

''Όσον αφορά το επεισόδιο που έγινε με το βοηθό του Λίνεν, έχω να πω ότι ο Λάμπρος είχε απόλυτο δίκιο. Ό,τι έκανε το έκανε για το καλό της ομάδας, όχι για προσωπικό του όφελος.''

αποσπασμα απο τη συνεντευξη Ρεκομπα στο μαξιμ

ε ρε αυτο το παιδι..ολα για το γενικο καλο τακανε ο παρεξηγημενος..

υγ.δεν τον βλεπω να μενει παντως

re-la-re είπε...

Το γεγονός πως πάει σκάουτερ στην Ουρουγουάη πιστεύω ότι δίνει ένα πόντο υπερ της παραμονής Ρεκόμπα.

Σήμερα εξ άλλου ο Ρεκόμπα λέει ξεκάθαρα ότι θέλει να μείνει αν μπορεί να πληρώσει ο Πανιώνιος το συμβόλαιο του. Αν μετά από αυτή την τοποθέτηση φύγει τότε αυτό θα σημαίνει ότι δεν είχαμε τα λεφτά να τον πληρώσουμε. Αν μάλιστα φύγουν και άλλοι πρωτοκλασάτοι (π.χ. Εστογιάννωφ ή Μάκος) τότε ο Τσακίρης θα δεχτεί ένα επικοινωνιακό πλήγμα. Και μετά τη φετινή χρονιά και με έναν πρωτάρη προπονητή σε συλλόγους όπως ο Νόμπλιας δεν είναι εποχές για κακές εντυπώσεις.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Πάντως αν φύγει ο Ρεκόμπα και κρατήσει τους άλλους, δεν νομίζω να τον κατηγορήσει και κανένας. Ακόμα και αν πουλήσει και Εστογιαννόφ και κρατήσει Μάκο, Μανιάτη και κάνει και μεταγραφή καλού φορ, ίσως και πάλι ΟΚ θα είναι στο μυαλό όλων.
Όσο για το Νιόμπλια ας κάνουμε το σταυρό μας ότι αυτά που λέγονται για την αξία του άσχετα από την έλλειψη συλλογικής προπονητικής εμπειρίας, θα επαληθευτούν, γιατί όντως είναι ρίσκο να επαφίεσαι στη μη αποδεδειγμένη στη πράξη φήμη κάποιου. Αν το καλοσκεφτεί κανείς, η εμπειρία του είναι η ίδια πχ με του Αποσπόρη αλλά για να μην είμαι απόλυτος δεν γνωρίζω τι προπονητικές σπουδές έχει. Το ρίσκο είναι για μένα τον αδαή που δεν γνωρίζω λεπτομέρειες εφάμιλλο με αυτό που είχαμε με τον Γιώτη που είχε καθήσει και 2 χρόνια δίπλα στο Λίνεν στην Super League και είχε και σπουδές στη Κολωνία, με την εξαίρεση της μεγάλης εμπειρίας του Νιόμπλια σαν παίκτη.

zamis είπε...

Πιθανον το ταξιδι σε Ουρουγουαη-Αργεντινη να συνηγορει υπερ της παραμονης του.
Και για μενα παντως το βασικο(ουσιαστικα και επικοινωνιακα)ειναι να μεινουν τα δυο Μ.
Και με τρομαζει-με εναν απειρο Νιοπλια ιδιαιτερως-να κτιστει ολη η ομαδα γυρω απο τον Τσινο,διοτι αν μεινει αυτο θα συμβει.

Griniaris είπε...

Καλημέρα σε όλους

Από την στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ο Νιόπλιας πιστεύω ότι ο Τσακ κάτι άλλο περιμένει.Κατά τη γνώμη μου όλα θα εξαρτηθούν από το μπάτζετ που θα διατεθεί για του χρόνου.Αν ο Τσακ αποφασίσει να επιχειρήσει άλλη μια φορά την "υπέρβαση" μάλλον θα κρατήσει τον Ρεκόμπα δίνοντας ένα επιπλέον κίνητρο στους υπόλοιπους να μείνουν.Άλλωστε με την προσθήκη δύο αξιόλογων επιθετικών και ίσως ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού νομίζω είμαστε οκ.Η αναζήτηση παικτών σε Αργεντινή,Ουρουγουάη που θα δένουν αγωνιστικά με τον Ρεκόμπα όντως συνηγορεί με την παραμονή του και σε αυτό το σενάριο.
Κοντός ψαλμός αλληλούια...

br fun_atic είπε...

Για τον Ρεκόμπα: Μάλλον πρέπει να βάλει νερό στο κρασί του. Ο Πανιώνιος ήταν απόλυτα συνεπής απέναντί του. Αντίθετα ο ίδιος με την κακή αγωνιστική του κατάσταση όλη τη χρονιά, αλλά και τους συχνούς τραυματισμούς συντέλεσε στην μέτρια πορεία της ομάδας. Σε κάθε περίπτωση είχε υποσχεθεί πάρα πολλά και απέδειξε ελάχιστα. Νομίζω ότι πρέπει να μείνει με μειωμένες αποδοχές και να ακολουθήσει κανονικότατα το καλοκαιρινό πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας χωρίς παρεκκλίσεις. Θα είναι και για το δικό του καλό

Για τους Μ: Πιστεύω ότι αν ικανοποιηθούν οικονομικά θα μείνουν. Πρέπει όμως να τους αποδείξουμε ότι τους θέλουμε και τους εκτιμούμε περισσότερο από τους άλλους.

Για τον Εστογιανώφ: Νομίζω ότι αν αποχωρήσει, θα αποχωρήσει τελευταίος. Αν ισχύει ο όρος του συμβολαίου του για 50% απολαβές από την μεταγραφή του, τότε είναι λογικό να περιμένει την καλύτερη πρόταση. Για να κάνει τη μεγάλη μπάζα (πρόκειται για την οικονομική ευκαιρία της καριέρας του) πρέπει να δεχθεί πρόταση από μεγάλο σύλλογο του εξωτερικού. Μου φαίνεται λίγο δύσκολο. Αν ο Πανιώνιος θα λάβει μόνο το 50% της μεταγραφής του, τότε κι εκείνος με τη σειρά του θα δυσκολευτεί να τον δώσει σε Ελληνική ομάδα, καθώς ελάχιστες (η εξής μία) από τις ενδιαφερόμενες μπορεί να δαπανήσει χρήματα που να ικανοποιούν και τον παίκτη και την ομάδα.

Για τον Νιόπλια: Πιθανόν να έρθει και να μας κερδίσει όλους. Μέχρι τότε όμως θα θεωρώ ότι δεν είναι συνετή κίνηση η απόκτησή του γιατί εμπεριέχει τεράστιο ρίσκο. Επιπλέον με το καλημέρα θα δημιουργηθεί μουρμούρα και γκρίνια στον κόσμο και σίγουρα δεν το θέλουμε. Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε είναι μια δεύτερη σερί κακή χρονιά ή αλλαγή προπονητή μεσούσης της περιόδου. Βέβαια για κανένα προπονητή δεν υπάρχει η εγγύηση ότι θα «πιάσει» ανεξάρτητα από τις περγαμηνές που τον συνοδεύουν. Αυτό είναι και το μόνο που με καθησυχάζει κάπως. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήδη θα έπρεπε να έχουμε προσεγγίσει προπονητή αξίας από το εξωτερικό και να επιληφθεί των μεταγραφικών θεμάτων.

Για το ταξίδι σε Αργεντινή και Ουρουγουάη: Για κάποιο λόγο δεν μπορεί να βγει από το μυαλό μου το όνομα του Αμπρέου. Και θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει βγει και από το μυαλό των υπευθύνων. Ειλικρινά δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται, στο Pro Evolution 2009 πάντως είναι πολύ καλός...

Πριν όμως από όλα αυτά περίμενα τις εκτεταμένες αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Πράγματι έχουν γίνει αρκετές και μάλιστα προς την σωστή κατεύθυνση. Προσωπικά θα περίμενα ενδυνάμωση του Δ.Σ. Με απασχολεί η συμμετοχή τόσων οργανωμένων στην διοίκηση. Νομίζω ότι δεν βοηθάει. Θα πρότεινα να δημιουργηθεί μια συνομοσπονδία των Πανιώνιων συνδέσμων και να εκπροσωπούνται στο Δ.Σ από έναν εκπρόσωπο. Θεωρώ ότι είναι αδιανόητο να έχει μια ομάδα σαν τον Πανιώνιο τόσους συνδέσμους οργανωμένων από τη στιγμή που είναι γνωστό ότι την παρακολουθούν ελάχιστοι. Για μια σοβαρή ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει ακόμη και 5.000 εισιτήρια ανά παιχνίδι είναι αστεία είσπραξη, πόσω μάλλον όταν εμείς έχουμε κατά μέσο όρο 3.000 άτομα. Συνεπώς οι τόσοι σύνδεσμοι ποιούς ακριβώς εκπροσωπούν; Με την ίδια λογική να ζητήσουμε κι εμείς ως blog να εκπροσωπηθούμε στο Δ.Σ. Είναι σίγουρο ότι κάποιες καλές προτάσεις θα τις κάνουμε...

zamis είπε...

Βοήθεια στον «ιστορικό»

O «γάμος» Πανιωνίου - Νιόπλια, όπως φαίνεται, ακούγεται και διαπιστώνεται κι από τις δυο πλευρές, είναι δεδομένος. Το «προξενιό» έγινε από διάσημο δημοσιογράφο της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και του γραπτού Τύπου που τον πρότεινε στον ιδιοκτήτη της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, Κ. Τσακίρη. Ο ίδιος άνθρωπος είχε προθυμοποιηθεί για να βοηθήσει τον «ιστορικό» στις ανακρίσεις που διενήργησε η ΟΥΕΦΑ για το παιχνίδι με την Ντιναμό Τιφλίδας.Γ. Β.

απο την ιστοσελιδα της Καθημερινης

α ρε γνωστοι-αγνωστοι μυστικοσυμβουλοι που(δεν) υπαρχουν στο δ.σ...

br fun_atic είπε...

Δεν είναι μυστικοσύμβουλοι. Είναι PR ή αλλιώς ο κύκλος του Προέδρου. Υπάρχουν και στις καλύτερες οικογένειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, ο Λουκίνας (μεταγραφή από Αγία Παρασκευή) είναι ταλεντάκι.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες μου (οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν είναι επιβεβαιωμένες) σε περίπτωση απομάκρυνσης του Κρέσιτς θα κινηθούμε γιά την απόκτηση του Χαλκιά, ο οποίος είναι θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας (νομίζω ότι το σπίτι του είναι στη Νέα Σμύρνη).

Εδω τα ζεστά, εδώ τα φρέσκα...Πάρε πάρε

zamis είπε...

Αποσυρω το μυστικοσυμβουλος αφου φανερος ειναι..ειναι ταυτοχρονα ο ιδιος''κυκλος'' λοιπον που προετρεπε για την απομακρυνση Λινεν τον οποιο δεν ηθελε η πλειοψηφια των Πανιωνιων..για να μην ξεχναμε..

zamis είπε...

Tα μεταγραφικά σενάρια από την Κύπρο συνεχίζονται στον Πανιώνιο καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα στο νησί της Αφροδίτης, οι "κυανέρυθροι" ενδιαφέρονται για δύο ποδοσφαιριστές της Δόξας Κατωκοπιάς.


Πρόκειται για τον 30χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό Λουίς Σερτζιάο ο οποίος είναι και πρώτος σκόρερ της ομάδας αλλά και τον 31χρονο Πορτογάλο μέσο, Πέδρο Ντουάρτε. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται οι δύο ποδοσφαιριστές είναι στην "κυανέρυθρη" λίστα. Την περασμένη εβδομάδα ο σκάουτερ των Νεοσμυρνιωτών, Ανδρέας Λαγωνικάκης είχε βρεθεί στην Κύπρο και τότε είχαν προκύψει σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον Λούκας Σόσιν της Ανόρθωσης.


απο sport24

br fun_atic είπε...

Αυτή δεν είναι μεταγραφική λίστα, αλλά η λίστα του Σίντλερ στο ανάποδο. Μα δεν υπάρχει ένας σ' αυτή τη λίστα που να φαίνεται και να είναι της προκοπής;

Άκου zamis.Δεν υπάρχουν μυστικοσύμβουλοι. Επιπλέον κανένας κύκλος δεν ήθελε την απομάκρυνση του Λίνεν. Ο κόσμος δεν τον ήθελε. Γιατί το ματς με τη Μπορντώ δεν μπορούσε να το χωνέψει η Πανιώνια διαφορετικότητα. Προσωπικά μετά από εκείνο το παιχνίδι έκανα βράδια ολόκληρα να κοιμηθώ. Στριφογυρνούσα στο κρεβάτι και μια φωνή τριβέλιζε το μυαλό μου. Σας απέκλεισε η Μπορντώ, σας απέκλεισε η Μπορντώ. Ένοιωθα όπως ο Σύρος Καλογήρου (εντροπή σου Πολύκαρπε σου φίλησαν την κόρη...).

Οι κύκλοι αυτοί απλά έπιασαν του σφυγμό του κόσμου. Και υποστήριξαν ένα παλικαράκι που πήγε κόντρα στο Γερμανικό κατεστημένο και όρθωσε το ανάστημά του στον κατακτητή. Ως άλλος Γλέζος, εκτέλεσε την πρώτη αντιστασιακή κίνηση εμφορούμενος αποκλειστικά και μόνο από πατριωτικά αισθήματα. Καλή του ώρα όπου κι αν είναι.

Γιατί ποιος ήταν ο Λίνεν; Έκανε ηλίθιες μεταγραφές, ως κόουτς ήταν μάπα και επιπλέον κρατούσε πίσω τον σύλλογο. Δυό χρόνια μας κρατούσε κολλημένους στην πέμπτη θέση και το Ουέφα. Άντε να έρθει και κάποιος καλός...

zamis είπε...

ναι ρε γαμωτο,δεν παιζαμε με τη saint-etienne να τους ζαλισουμε τους κουτοφραγκους τους ασχετους

κι εγω αυπνος ειμαι απο τοτε brfun!
αλλα τωρα μπορω να κοιμηθω ησυχος στην Κατω Ραχουλα(εκει δε στειλαμε ακομα scouter?)

re-la-re είπε...

Σχόλια: α) Ο Γκλέζος δεν ήταν μόνος του, υπήρχε και ο Σακκάς.
β) Όταν διαβάζω για διάσημο δημοσιογράφο μου έρχονται στο μυαλό τα γράμματα ΧΣ. Δεν ξερω γιατί.
γ) Ομοσπονδία οργανωμένων; Καλή ιδέα αλλά κόντρα στη λογική των μαγαζιών. Εμείς έχουμε το μαγαζάκι μας και με αυτό διεκδικούμε μερίδιο στην πίττα.
δ) ΔΣ, αν δεν κάνω λάθος σε αυτό εκπροσωπείταιο και το Φόρουμ που δεν είναι καν αναγνωρισμένος σύνδεσμος.
ε) Μεταγραφές. Δυστυχώς στου κασίδη το κεφάλι. Ο προπονητής είναι εντελώς άπειρος. Μπορεί στο μέλλον να γίνει εξαιρετικός αλλά στην αρχή θα υπάρχουν προβλήματα. Θυμάμαι την περίπτωση Γιαννάκη στο μπάσκετ. Ξεκίνησε από μας σε συλλογικό επίπεδο, εκανε το αγροτικό του σε μας και μετά απογειώθηκε. Δεν ξέρω ο Ανδρέας τι διασυνδέσεις έχει. Όμως θεωρώ ότι οι τεχνικοί διευθυντές και οι σκάουτερ πρέπει να έχουν διασυνδέσεις και όχι ο προπονητής. Ο προπονητής πρέπει να φτειάχνει την ενδεκάδα έξω από συμπάθειες.

Συμπέρασμα: Φτειάχτε τσίπουρο Συνπανιώνιοι γιατί μόνο έτσι θα περάσει η χρονια.

re-la-re είπε...

Τι μαλακία μου. Δεν ήταν Σακκας ο άνθρωπος, Απόστολος Σάντας λεγόταν.

br fun_atic είπε...

Και γι' αυτό στεναχωριέσαι; Έχουμε άνθρωπο και γιά τον ρόλο του Σάντα. Τώρα βέβαια στο έργο αυτό εποχής θα χρειαστούμε και κάποιους να κάνουν τους Γερμανούς. Κρατάμε Λάγκαμπ,Μαϊστόροβιτς, Ντελούρα και γιά τις ανάγκες του έργου τους δίνουμε και τον Εστογιανώφ, ο οποίος βέβαια είναι Ουρουγουανός, αλλά από μαλλί σκίζει.

zamis είπε...

pgss

μεσα εισαι ΧεΣε μεσα

τα παιδια τα παιδια τα φιλαρακια τα καλα

br fun_atic είπε...

Λοιπόν, ποτέ δεν κατάλαβα αν ο ΧΣ είναι Πανιώνιος όπως δηλώνει ή Π.Α.Ο. Έχετε καμιά καλή ιδέα;

zamis είπε...

ρωτα τον ΑΚ,κι αυτος διπορτο τοχει

br fun_atic είπε...

Είναι Πανιώνιος ο Αντώνης Κανάκης; Θα τρελαθώ...χαχαχαχα
Ο άλλος ΑΚ δεν νομίζω ότι έχει δηλώσει ποτέ Πανιώνιος.

zamis είπε...

lol!

οσο για τον αλλο μην ορκιζεσαι..

re-la-re είπε...

Ο ΧΣ δηλώνει Πανιώνιος. Μάλιστα έχει γράψει και πως έγινε βλέποντας τη μεγάλη ομάδα του Τζο Μάλετ. Όμως εγω κρατάω μια πισινή γιατί αυτοί οι μεγαλοδημοσιογραφοι δεν θέλουν να ταυτίζονται με κάποια ομάδα του ΠΟΚ οπότε ο Πανιώνιος και παλιότερα ο Εθνικός και ο Απόλλωνας τους έρχονταν κουτί.

zamis είπε...

pgss

α γεια σου!
επιπλεον δινει ποντους στο πρεστιζ τους το(λεμε τωρα)εναλλακτικο,κουλτουριαρικο,διαφορετικο..οταν βεβαια κατα τ'αλλα οι αποψεις τους εναρμονιζονται απολυτα με τα εκαστοτε ποικιλα συμφεροντα του ποκ.
Βεβαιως υπαρχουν και διαβαθμισεις και εξαιρεσεις.
Ταυτοχρονα,καθως τιποτα δεν ειναι ασπρο η μαυρο,το να εχεις συμπαθουντες καταξιωμενους επαγγελματιες δημοσιογραφους μονο κακο δεν ειναι.
Ομως η εξουσια της(καλης)πενας δημιουργει συχνα τη διαθεση παραγοντισμου,ειδικα σε προσφορα εδαφη οπως αυτα του τωρινου Πανιωνιου.
Γι'αυτο,κυκλοι τετοιοι,χωρις ασπιδες προστασιας,μπορει να γινουν επικινδυνοι ακομα και με καλη προθεση.
Οπως βεβαιως ειναι αδιανοητο να μετεχουν αποφασεων οι οπαδοι,οπως περιεγραψε ο brfun νωριτερα.
Γενικα,διοικητικα πασχουμε και νομιζω το προβλημα μας ειναι οτι δεν υπαρχει-και κατα τα φαινομενα δεν θα υπαρξει-μια ηγετικη φυσιογνωμια η οποια θα προστατευσει-προοδευσει και τον Τσακ και την ομαδα.
Και πανω απ'ολα θα της ξαναδωσει οραμα.

Griniaris είπε...

Ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου είχε κουβέντα (μαζί με τους Απέγητο, Παυλόπουλο και Δέδε) ζητώντας να μάθει το λόγο που η ομάδα παρουσιάζει τόσο απογοητευτική εικόνα στους τελευταίους αγώνες. Ο Σταματόπουλος απάντησε πως οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, αλλά και στο γεγονός ότι αρκετοί παίκτες ζουν στην αβεβαιότητα, διότι δεν ξέρουν αν θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους, ενώ κάποιοι άλλοι θέλουν να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Ο Τσακίρης είπε με τη σειρά του ότι μ' αυτό το κλίμα η ομάδα δεν πρόκειται να «σταυρώσει» ούτε νίκη μέχρι το τέλος της σεζόν κι όταν άκουσε τον προπονητή του «ιστορικού» να του λέει πως με τα λόγια του αυτά μοιάζει σαν να έχει χάσει την πίστη του προς την ομάδα, απάντησε με «βλοσυρό» ύφος... «Αν δεν κερδίσετε τη Λάρισα, θα περιμένω απ' όλο το τεχνικό επιτελείο την παραίτησή σας». Παρόμοιο σκληρό «μήνυμα» αναμένεται να στείλει και στη σημερινή προπόνηση, όπου προτίθεται να μιλήσει στους παίκτες για να τους... τρίξει τα δόντια
gazetta.gr
Τα σχόλια δικά σας...

Griniaris είπε...

ΥΓ.Φαντάζομαι δεν εμπίπτει στο έθιμο της ημέρας γαιτί αν μας πήραν τόσο στο ψιλό ΧΣ μέσα...

zamis είπε...

Ελπιζω να ειναι κακογουστο πρωταπριλιατικο και βεβαια να μη βγαλουμε ανακοινωση κατα της gazzetta..
Με ξεπερναει να εγινε αυτο,αρνουμαι να το πιστεψω γιατι αν μια φορα ΧΣμεσα με το ''αστειο'',ποσες ΧΣμεσα αν ειναι αληθεια?

br fun_atic είπε...

σχεδόν τα ίδια γράφει και η γκολ

re-la-re είπε...

Εγω αν δεν τα διαβάζω αυτά στα έγκυρα Πανιώνια site δεν τα πιστεύω.

Αντίθετα πιστεύω απόλυτα όσα ΛΟΓΙΚΑ γράφει σήμερα ο Διόγος περί επιστροφής του Μπρέσκα. Επίσης να συμπληρώσω ότι σύμφωνα με πληροφορίες μου επιστρέφει και ο Θωμάς Μαύρος για το αριστερό άκρο της επίθεσης.

re-la-re είπε...

Εγω αν δεν τα διαβάζω αυτά στα έγκυρα Πανιώνια site δεν τα πιστεύω.

Αντίθετα πιστεύω απόλυτα όσα ΛΟΓΙΚΑ γράφει σήμερα ο Διόγος περί επιστροφής του Μπρέσκα. Επίσης να συμπληρώσω ότι σύμφωνα με πληροφορίες μου επιστρέφει και ο Θωμάς Μαύρος για το αριστερό άκρο της επίθεσης.