Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Ηρακλής - Πανιώνιος 0-2

Μια πολύ όμορφη Κυριακή. Ένα υπέροχο πρωινό από τα πιτσιρίκια και ένα σπουδαίο και πεντακάθαρο διπλό το βράδυ από τον Πανιώνιο και μάλιστα σε μια δύσκολη για εμάς έδρα.

Ο Πανιώνιος του πρώτου ημιχρόνου ήταν μια από τα ίδια. Δέκα παίκτες που έτρεχαν χωρίς σύστημα πίσω από μία μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ήταν εμφανέστατα καλύτερος. Ο Ηρακλής από την άλλη άοσμος και άχρωμος. Το τελικό αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε από τα γκολ των Μπάλαμπαν και Μανιάτη είναι απολύτως δίκαιο, βάση της απόδοσης της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο.

Ελπίζω το γκολ που πέτυχε ο Μπάλαμπαν να τον ξεμπουκώσει, να τον βοηθήσει να βελτιωθεί σημαντικά και να μας δώσει τις επιθετικές λύσεις που τόσο έχουμε ανάγκη.

Στα θετικά: Η πολύ καλή παρουσία του Μπέλιτς (ναι, κάνει και εξόδους!!!), η παρουσία του Φανούρη που απέδειξε πόσο χρήσιμος είναι για την ομάδα (κακώς τον ξεχνάμε στον πάγκο – μπορεί να προσφέρει ποιοτικά 15 – 30 λεπτά όταν χρειάζεται), η συνολική εικόνα του Ριέρα και του Κούμο.

Δεν θα ήθελα να επιμείνω ιδιαίτερα σε ατομική κριτική διότι η παρουσία του δευτέρου ημιχρόνου ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση της ομάδας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν λυθεί τα προβλήματα ή ότι έχουμε γίνει ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Για την ιστορία θα πω ότι Πλετς, Φερνάντεζ και Τζιμπουρ δεν έχουμε ακόμη, με ό,τι αυτό σημαίνει...

Στα αρνητικά: ο κάκιστος διαιτητής. Και πως γίνεται πάντα, όταν ο διαιτητής είναι αλλού να συντροφεύεται και από αντίστοιχους επόπτες…

Το επόμενο Σάββατο περιμένουμε τον πολύ καλό ΠΑΣ. Η συγκομιδή βαθμών (3ποντων εννοείται) πρέπει να συνεχιστεί και ασφαλώς η Ν.Σ πρέπει να είναι γεμάτη. Καλή εβδομάδα σε όλους.

52 σχόλια:

Costix είπε...

Παντως ασχετως που δεν παιξαμε σπουδαια μπαλιτσα στο πρωτο ημιχρονο, τουλαχιστον η αμυνα δεν εμπαζε οπως στα προηγουμενα παιχνιδια.

Τον δε Γιαννακη τον Μανιατη, οταν πηρε την δευτερη κιτρινη/κοκκινη, τον σιχτιρησα, ομως οταν ειδα το replay της φασης, οπου δεν τον ακουμπαει καν τον παιχτη, τον δικαιολογησα για τα νευρα του (παρ' οτι επαγγελματιας και μαλιστα αρχηγος) και ειδικα γιατι πρεπει να του ειχε χρεωστουμενα του διαιτητη απο το ΚΑΘΑΡΟ πεναλτυ που του εγινε και το επνιξε στο πρωτο ημιχρονο.

Ο Σιοβας μου φανηκε νευρικος, αγχωμενος και ασταθης στις επεμβασεις του οσο επαιξε, ο Καστελιονε καλυτερευει οσο παιρνει παιχνιδια στα ποδια του, ο Σμογιε για το λιγο που τον ειδαμε καλος φαινεται (ας ελπισουμε οτι θα συνελθει απο τους τραυματισμους και θα μας βγει).

Η ομαδα ηταν φανερα στημενη με σκοπο αμυνα και αντεπιθεσεις. Μπραβο και στον Ριερα για την ενεργεια του πρωτου γκολ, αλλα και για την γενικη του εικονα που παρουσιαζεται απο ματς σε πατσα φανερα βελτιωμενη.

Το τριποντο με το Γιαννενα θα ειναι αμαλγαμα, να δουμε πως θα στησει την ομαδα ο Εμιλ !!!!

zamis είπε...

Επιτελους!!!
Στα συν επισης η καλη αμυντικη λειτουργια.Τα χαφ μαρκαραν και οι επιθετικοι κυνηγουσαν.
Στα συν ακομα η εικονα ομαδας που ειδαμε μεσα στο γηπεδο μετα απο πολυ καιρο.
Να πουμε βεβαια οτι και οι γριες ειχαν τα χαλια τους.
Η διαιτησια μας εσφαξε.
Και μια απορια.Γιατι δεν μπαινει ο εμπειρος Σμογιε αλλα ο Σιοβας?Ο μικρος θελει πολυ δουλεια ακομα για να σταθει.

Miltos@Chios είπε...

Αυτη η νικη ειναι οτι καλυτερο μεσα στο ζοφερο κλιμα των τελευταιων ημερων.Καλη βδομαδα σε ολους!

amanAM είπε...

Έσπασε η γκαντεμιά. Καλή συνέχεια.

IWN1998 είπε...

Νομίζω ο χαρακτηρισμός "ζοφερό" για το κλίμα των τελευταίων ημερών, αποδείχτηκε σήμερα υπερβολικός και μεγένθυνση της αξίας των προηγούμενων γεγονότων.

τρελοπανιωνιος είπε...

Εχουμε μερικους παίκτες που είναι πάντα πολύ καλοί όπως ΚΟΥΜΟ, ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ, ΡΙΕΡΑ , ΚΟΝΤΟΕΣ, ΚΑΣΤΕΛΙΟΝΕ αν ανέβουν και ΣΙΟΒΑΣ , ΜΑΝΙΑΤΗΣ , ΜΠΑΛΑΜΠΑΝ, ΟΜΟ και επιστρέψουν ΛΟΛΟ , ΤΣΙΝΟ θα αντεξουμε μεχρι το τελος του πρωτου γυρου ωστε να γινουν οι διορθωτικες κινησης... Οι ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΜΩΣΗΣ εχουν να δωσουν πολλα αλλα οχι ακομα θελουν παιχνιδια στα ποδια τους... Γερα ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ για τους 3 βαθμους με τον ΠΑΣ...

Griniaris είπε...

I kalyteri emfanisi tou Balaban makran.Synodeftike apo niki kai goal.Makari na ksypnaei.

br fun_atic είπε...

πρόεδρε στο λέγαμε ότι η εμφάνιση της ομάδας έφερνε κακοτυχία. Βοήθησε φαίνεται η αλλαγή της έστω και σε επίπεδο σόρτς. Να δούμε τώρα πότε θα φορέσουμε την καινούργια...Αυτή με την τιράντα :)

br fun_atic είπε...

υ.γ
Τα Πανιώνια μπλογκ έχουν ένα κουσούρι. Γράφουν αυτό που μπορεί να δει ο μέσος άνθρωπος σε κάθε παιχνίδι και όχι αυτό που πληρώνεται να βλέπει και κυρίως να γράφει. Καλώς ή κακώς δεν είμαστε στη δούλεψη κανενός. Και έτσι θα παραμείνουμε...

Katrinos είπε...

Πρώτη φορά είδα πυκνές (ή πυκνότερες) γραμμές , και συνεργασία μέσα στο γήπεδο.

Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι σίγουρα το πιό περίεργο και απρόβλεπτο και θα χρειαστεί συνέπεια για αυτούς που θα ξεχωρίσουν.

Ελπίζω το Σάββατο να επιβραβεύσει ο κόσμος το 2Χ2 ώστε να φτάσουμε στο 3Χ3

Jamie S. Poursas είπε...

Δυστυχώς μια ίωση που με ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες δεν μου επέτρεψε να πεταχτώ μέχρι το Καυτανζόγλειο.

Συγχαρητήρια στην ομάδα για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου.

Συνεχίζουμε...

br fun_atic είπε...

Ο κόσμος δεν είναι ούτε παράλογος, ούτε τυφλός, ούτε εμπαθής. Αγαπά την ομάδα και την επιβραβεύει όταν το αξίζει. Θεωρώ σίγουρο ότι το Σάββατο θα έχουμε κόσμο και δεν αποκλείω να ξαναρχίσει η κίνηση στα διαρκείας...

Costix είπε...

brfun, τι ωρα ειπες οτι παιζουμε το επομενο Σαββατο στον Μυλωνα ??? Με βλεπω να περναω εκει ολες μου τις ελευθερες ωρες !!!

Υ.Γ. και μην πολυδινεις σημασια στα υστερογραφα. Οποιος εχει να πει κατι σοβαρο και ντομπρο, το λεει στα ισια. Ασχετα αν εχει δικιο η αδικο. Οποιος δεν εχει το θαρρος της γνωμης του, ομως ειναι δειλος και παπαγαλακι καποιων και ΜΟΝΟ. Ο καθενας μπορει να αποφασισει τι θελει να ειναι !!! Ειναι θεμα επιλογης.

re-la-re είπε...

Κάποιοι νομίζουν οτι δικαιώνονται. Εγώ πάλι βλέπω τα αντίθετα. Βλέπω κάποιους παίκτες ξεχασμένους σε όλη την προετοιμασία να βπηθάνε την ομάδα. Κάποιους παίκτες στους οποίους στηίχθηκε σήμερα όπως ο Φανούρης και ο Κοντοές. Η όπως ο Λάτκα σε προηγούμενα παιγνίδια. Αυτά τα έβλεπε όλος ο κόσμος εκτός από συγκεκριμένους.

Εμείς ζητάγαμε το απλό. Να αξιοποιήσει ο σινιορμεσσιέ ΟΛΟ το ρόστερ. Χαίρομαι που το κάνει. Αλλά αυτό συγνώμη αλλά έπρεπε να το είοχε σκεφτεί μόνος του.

re-la-re είπε...

Οσο για τα υστερόγραφα , μη σας στεναχωρούν. Εχουν φτάσει στο σημείο να τα γράφοουν και μεταξύ τους!!!!!!

Η μόνη διαφορά είναι ότι σε μας δεν μπορούν να μας βάλουν πρόστιμο και να μας κόψουν τα κείμενα.

br fun_atic είπε...

Την ίδια. Το επόμενο Σάββατο όμως εχουμε άλλες δουλειές...

br fun_atic είπε...

Ας μη χαλάσουμε το βραδυ μας με μικρότητες...

IWN1998 είπε...

CostisT θα έλεγα ότι καθένας χαρακτηρίζεται από αυτά που γράφει και οι δικοί μας χαρακτηρισμοί θα πρέπει να συντείνουν στο να εκλείψει επιτέλους αυτή η συνεχής εμφύλια καχυποψία. Αντικρούουμε απόψεις και όχι άτομα και δεν θεωρούμε κανένα λιγότερο Πανιώνιο απο μας και κανένα ως έχοντα "κρυφούς" στόχους. Ξεκινάμε απ' αυτή τη βάση πάντα την όποια κριτική μας και θα τα λέμε όταν και όπως υποκειμενικά κρίνουμε ότι θα βοηθήσουν την ομάδα. ΠΑΜΕ λοιπόν, που θα λεγε και ο Τζορτζ που είναι και της μόδας και στα πάνω του. Πάμε για πιο κάτω με ψηλά το ηθικό και με το βλέμμα μας στραμμένο στο να βοηθάμε το σύλλογο, όπως μπορούμε.

Ron Barceló είπε...

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!
Κ ΑΣ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΑ ΜΕΝΩ ΞΥΠΝΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 1 ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ..
Ζω για τη στιγμή που θα δω Καμίτση να κάνει ανάλυση με βελάκια για τα σλάσλομ του Κουμο κ τις ομοκεντρες περιστροφές του κύπριου φλαμενγκο.
Το επόμενο σάββατο ο Ναός πρέπει να βράζει!

Εβίβα

IWN1998 είπε...

Το "Πάμε για πιο κάτω..." με χρονικό προσδιορισμό του πιο κάτω το έγραψα...Στη βαθμολογία εννοείτε ότι θα βοηθήσουμε την προσπάθεια για πιο πάνω και για αντιστάθμιση όσο γίνεται των όσων χάθηκαν στα πρώτα ματς. Μπροστά λοιπόν πάμε...

IWN1998 είπε...

Argy βλέπε ΣΚΑΙ. Τα δείχνει νωρίτερα...Αλλά θέλεις Καμίτση!

br fun_atic είπε...

Η γυναίκα μου, με έπεισε πριν από πολλά χρόνια ότι πρέπει να ασχολούμαι μόνο με όσους αξίζουν την προσοχή μου.

Από κάποιο βιβλίο σχετικό με τον Ωνάση, διδάχθηκα ότι πρέπει να αφιερώνω σε κάποιον όσο χρόνο του αξίζει...

Μακάρι να τηρούσα όλα αυτά στον απόλυτο βαθμό...Προσπαθώ πάντως...

br fun_atic είπε...

o Παπαδάκος εκτελεί χρέη διερμηνέα;Χριστέ μου!!! Υπάρχει η πιθανότητα να τον δούμε στον πάγκο της ομάδας!!!

Ron Barceló είπε...

Μόνο ο Βαρούχας είδε σπρώξιμο-εμποδιο στην τελική προσπάθεια κ συνεπώς δικαιολογημένη 2η κίτρινη στον Μανιατή?
Μα καλά ρε, παίζουν με τα νεύρα μας? Βάζουν τέτοιους ανθρώπους να βγάζουν διαιτητικά πορίσματα κ να πυροδοτούν αντιδράσεις?! Πως είναι δυνατόν να είδε επαφή? Πως είναι δυνατόν να το πέρασαν στο ντούκου κ τα υπόλοιπα παπαγαλάκια? Δηλαδή ο γαύρος κ ο βάζελος να κερδίζουν κ οι υπόλοιποι να πανε να..πνιγούνε?
Α ρε, τους χρειάζονται παλιές καλές εποχές που κοντεύαμε να ρίξουμε τα κάγκελα στο Ναό..

Καλημέρα

Costix είπε...

brfun, το θυμαμαι οτι εχουμε αλλες δουλειες το Σαββατο αλλα δεν περναμε πριν για καμμια ωριτσα απο τον Μυλωνα ?? Εστω για ενα καφεδακι στις 1100/1200 ??? Οχι, πως ειμαι ιδιαιτερα προληπτικος (λεμε τωρα), αλλα ετσι για να ξαναδω αυτο το συμπαθητικο το παληκαρι.

br fun_atic είπε...

@CostisT
Σου έστειλα το πρόγραμμα προπονήσεων.

Miltos@Chios είπε...

@ br "πληρωμενη" απαντηση .Γιατι και η προκλητικοτητα εχει τα ορια της!

br fun_atic είπε...

Αυτά πέρασαν. Κοιτάμε μπροστά.

DrRigas είπε...

Το ματς δεν το είδα γιατί την ίδια ώρα ταξίδευα προς το Βενιζέλος. Μπράβο στα παιδιά. Πάντα τέτοια κι ας κόψουν εντελώς οι δουλειές μου!

To Σάββατο βρέθηκα στο Allianz Arena με 2 φίλους της Μπάγερν, τους οποίους έπεισα να πάμε να δούμε την 1860 να νικάει 3-1 την Duisburg. Λίγος κόσμος, έκανε και κρύο, αλλά το παιχνίδι συναρπαστικό. Ο «δικός μας», όρθιος σε όλο το ματς, με το γνωστό μπλοκάκι, να δίνει συνέχεια οδηγίες και να μην αφήνει τίποτα στην τύχη του. Εντύπωση μου έκαναν οι πανηγυρισμοί των παικτών στα γκολ, που έτρεχαν κι αγκάλιαζαν τον ...Ραμνταν! Φαντάζομαι είναι ακόμα στον «μήνα του μέλιτος».

Καλή βδομάδα.

br fun_atic είπε...

Dr Rigas, σου έχω στείλει ένα μέιλ, ελπίζω στη σωστή διεύθυνση. Αν δεν το έχεις λάβει, τότε σε παρακαλώ να μου στείλεις κάποιο email σου για να επικοινωνήσω μαζί σου.

zamis είπε...

dr,κοιτα τη φωτογραφια και κανε σχολιο!
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=5145721

υ.γ. καλα,δεν εστειλες την αγαπη μας στον Εβαλδιο? ουτε το τραγουδακι μας του ειπες?

DrRigas είπε...

@BR

Δεν έχω λάβει τίποτα, εκτός κι αν κρύβεται ανάμεσα στα δεκάδες αδιάβαστα που έχω στο mail box. Θα τα ξαναδώ το βραδάκι.

Καλού-κακού, στείλε το ξανά στο drrigas@gmail.com

re-la-re είπε...

Η φωτογραφία έγραψε zamis. Από σχόλιο τι να κάνεις; Μιλάει μόνη της.

Υ.Γ. Ας του στείλουμε κανένα λίτρο τσίπουρο να συνέλθει.

DrRigas είπε...

@zamis

Ήμουν λίγο με τη ψυχή στο στόμα και λόγω υποχρεώσεων έπρεπε να φύγω από το γήπεδο αμέσως μετά το ματς. Θα ξαναπάω όμως πριν τις γιορτές.

Για τη φωτογραφία, κάτσε να συνέλθω από το πρώτο σοκ και θα γράψω αναλυτικά. Προς το παρόν, θα σας φανεί παράξενο αλλά δεν μου είναι αντιπαθής. (Μήπως πρέπει να με κοιτάξω;)

Costix είπε...

Σε κανενα μας δεν ειναι αντιπαθης, dr, μηπως ομως τελειως αδιαφορος ??

zamis είπε...

Ναι μωρε,τι αντιπαθης ναναι?
Σαν τρομαγμενο κατσικακι μου φαινεται εμενα:)
Παντως,επειδη εβλεπα χτες το ματς σπιτι και ειχε ησυχια,το τι Sito kai Simo με φωνες για να μαρκαρουν επεφτε,δε λεγεται.

IWN1998 είπε...

Το σίγουρο είναι ότι ο Δον δεν εμπνέει φυσιογνωμικά ούτε σαν προσωπικότητα.
Αλλά ίσως αυτή είναι η εκ μακρόθεν εντύπωση.
Ας ελπίσουμε όμως ότι αν και φαίνεται βραδείας καύσεως,έχει πάρει για τα καλά μπροστά. Αν ξεφύγουμε και κάπως από τους τραυματισμούς, μπορεί ν' ανεβούμε περισσότερο. Σημειώνω και την άποψη Πανόπουλου ότι έπρεπε να μην είχε βιαστεί και να τον είχε κρατήσει. Μπορεί όντως να είναι αυτή η κατάσταση και η πορεία της δουλειάς του να φαίνεται με καθυστέρηση. Προσωπικά δεν είμαι πλήρως πεπεισμένος λόγω και της λοιπής επαγγελματικής του προϊστορίας. Και δεν είμαι επίσης πεπεισμένος και λόγω της εκφρασμένης δογματικότητάς του (τουλάχιστον σε λόγους) ως προς το ακολουθούμενο σύστημα και την προσαρμογή στις συνθήκες του αγώνα, κάτι που πάντως στα δυο τελευταία ματς δεν ήταν έκδηλο. Πιστεύω πάντως ότι αν τα καταφέρει και με τα Γιάννενα, θα έχει ανατρέψει την αρχική κακή εικόνα, όχι τόσο για το ποδόσφαιρο που παίζουμε αλλά για το ότι θα έχει βαθμολογικά ξεπεράσει τους σκοπέλους που αρχικά δημιούργησε και για το ότι θα έχει κτίσει ένα κάποιο ηθικό για την ομάδα για καλύτερη συνέχεια.
Θεωρώ πάντως σημαντικό να μην αγχώσουμε την ομάδα για το ματς με τα Γιάννενα. Δεν είναι καθόλου εύκολο με βάση και τις ελλείψεις που φαίνεται προς το παρόν να έχουμε. Με καλό ηθικό και πραγματική ενίσχυση από τον κόσμο νομίζω ότι θα τα καταφέρει αλλά χρειάζεται υπομονή στο παιχνίδι και προσπάθεια και πάλι για περιορισμό στα αβίαστα λάθη και προσοχή στην άμυνα.
Και κάτι τελευταίο. Αυτό που ευρύτατα ακούγεται ότι να τώρα χωρίς Ρεκόμπα τους παίρνουμε τους βαθμούς και τ' αποτελέσματα, είναι κατα τη γνώμη γρήγορο και επιπόλαιο συμπέρασμα και ακόμα και έτσι να είναι και αυτό είναι θέμα προπονητή και ικανότητάς του να προσαρμόσει το Ρεκόμπα στις ανάγκες και τις δυνατότητες της ομάδας.

Ron Barceló είπε...

Αν έχεις ΚΟΥΜΟ διάβαινε..

Costix είπε...

Εκτος αν κρυβεται κατι βαθυτερο στη σχεση τους (Ρεκομπα/Φερερα). Δεν σας υποψιαζουν καπως οι τελευταιες δηλωσεις Ρεκομπα και η υποτροπη των τραυματισμων και του Τσινο και του Λολο ??? Συγγνωμη αν το μυαλο μου δουλευει καπως ''αναποδα'', αλλα αμα καεις στον χυλο, φυσας και το γιαουρτι... Και σημειωνω για μια ακομα φορα την παντελη ελλειψη ενημερωσης απο την ΠΑΕ.

amanAM είπε...

Εμείς δεν βιαστήκαμε να βγάλουμε συμπεράσματα, αυτός βιάστηκε να πει πως δεν έχει ρόστερ με παίκτες ικανούς. Τελικά, με τους ανίκανους, πήρε το διπλό στον Ηρακλή.

Άραγε αυτός δικαιώθηκε, ή όσοι φωνάζαμε γιατί δεν χρησιμοποιούσε ούτε καν αυτούς που έβαζε στον πάγκο?

IWN1998 είπε...

Σωστός ο συλλογισμός AmanAM.
Με Ρεκόμπα αν δεν δούμε καμμιά ενημέρωση σχετικά με την πορεία του τραυματισμού του τις επόμενες μια δυο μέρες, μάλλον θα υπάρχει στον καπνο και φωτιά. δεν έχω δει σήμερα σχετικά, οπότε μιλάω χωρίς πιθανον νεότερη ενημέρωση.

br fun_atic είπε...

Να μην ξεχνάμε και την πρόσφατη τοποθέτηση του προέδρου γιά την μέχρι σήμερα απόδοση του Ρεκόμπα. Ασφαλώς και είπε την αλήθεια,είναι περίεργο όμως που την είπε δημόσια και μάλιστα τώρα.

br fun_atic είπε...

Ο κάθε ένας αποδεικνύει καθημερινά τις θέσεις του, τον χαρακτήρα του και τον γενικότερο ρόλο του. Τα γραπτά μένουν και αυτό βοηθά πολύ.

Υπό αυτό το πρίσμα θα σε παρακαλούσα Costa να επαναδιατυπώσεις μία ή δύο λέξεις του κειμένου σου, οι οποίες θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως προρσβλητικοί χαρακτηρισμοί.

Ανώνυμος είπε...

@br-fun

Σου έστειλα email. Αν θέλεις δες το και άλλαξε τις δύο λέξεις που επισημαίνω ή διάγραψε το σχόλιο.

Συγγνώμη γιά την αναστάτωση που προκαλώ κάθε φορά που βγ΄σζω στην επιφάνεις το πιό εμπαθες κομμάτι του εαυτού μου. Δεν το κάνω επίτηδες ...

zamis είπε...

Γουσταρα πολυ τις δηλωσεις Τζαβελα για τους Ουρουγουανους.Ειναι αυτο το πνευμα,οτι η ομαδα δλδ ειναι πανω απ'ολους που εχει λειψει ενα χρονο τουλαχιστον τωρα.
Και το εκφραζει ενας Ελληνας παικτης μας,εχει σημασια.
Η αλλιως λεω εγω-κι οχι μονο-δεν γινεται να βολευτει ολο το gang of 4 μεσα στην ιδια ενδεκαδα αξιωματικα.
Δεν με ενδιαφερει ποιοι και ποσοι θα παιζουνε αλλα με ενδιαφερει αυτο που βλεπω ναναι ομαδα και οχι σκορποχωρι.
Και οχι πειραματισμοι με τους πιτσιρικαδες.
Κοινη λογικη που λεει κι ο εμπαθεστατος και ισορροπια,να δεσει η ομαδα και να παρουσιαζεται ενωμενη στο παιχνιδι.
Ο κ.Φερερα θα εισπραξει ποντους αν δεν παει να συμβιβασει τα ασυμβιβαστα και αν αφησει κατα μερος τις ''τακτικες''εμμονες του.

Ανώνυμος είπε...

Η ομάδα που παρατάχθηκε στο Καυτατζόγλειο είχε ως στόχο την ισοπαλία και κατάφερε να «κλέψει» την νίκη παίζοντας αμυντικά. Πολύ καλά έκανε από άποψη τακτικής γιατί αυτές είναι οι δυνατότητες της. Με παίκτες σαν τον Ρεκόμπα και τον Εστογιάνοφ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ μπορείς να πεις ότι κατεβαίνεις σε ένα εκτός έδρα αγώνα και ο στόχος είναι ΜΟΝΟ Η ΝΙΚΗ. ‘
Χωρίς αυτούς τους δύο παίκτες σε τι διαφέρουμε από μία μικρομεσαία ομάδα π.χ. από την Καβάλα? Μήπως έχουμε καλύτερο προπονητή?
Πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε ότι η ομάδα θα κάνει το κάτι παραπάνω, ότι θα κοντράρει το ΠΟΚ έστω σε επίπεδο ενός παιχνιδιού, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΟΥΣ. Ο προπονητής καλείται να τους αξιοποιήσει. Μέχρι τότε θα προσπαθούμε να κλέψουμε νίκες αλλά μέχρι εκεί…

zamis είπε...

Ασφαλως και καλειται να τους αξιοποιησει,αυτος ειναι ο ρολος του που μαλιστα γινεται διπλα δυσκολος γιατι η ομαδα δεν ειναι ορθολογικα σχεδιασμενη.
Το να κοντραρουμε το ποκ σε ενα παιχνιδι δε μου λεει τιποτα,η Καβαλα που αναφερεις το κοντραρε σε δυο.
Ομαδα καλειται να φτιαξει και βλεπουμε,εξ'αλλου οι Ουρουγουανοι σημερα ειναι αυριο δεν ειναι.

Costix είπε...

Πρωτο, δεν μου αρεσει να ριχνω το επιπεδο μου (οπως και πολλοι αλλοι που γραφουν σ' αυτο το μπλογκ).

Δευτερο, η λασπολογια εχει αναχθει απο καποιους σε τεχνη (χωρις καμμια ουσια ομως).

Τριτο, επειδη ο Πανιωνιος ειναι η αγαπη μου και οχι το ψωμι μου.

Και τεταρτον και κυριωτερο, οποιος καταλαβε καταλαβε και ολοι κρινονται απο τις πραξεις και τα γραφομενα τους στη διαρκεια, αλλα εγω δεν εχω αλλο χρονο για ΧΑΣΙΜΟ !!!

Γι' αυτο σας αφιερωνω ενα συγκλονιστικο τραγουδι ενος μεγαλου ακριτα της Ελληινκης ροκ σκηνης

http://www.youtube.com/watch?v=jX8L33yr-Kk

br fun_atic είπε...

Μέσω του μπλογκ είχα μέχρι σήμερα την ευκαιρία να γνωρίσω κάποιους πραγματικά αξιοθαύμαστους ανθρώπους. Επειδή δεν έχω χρόνο για χάσιμο και πολύ περισσότερο δεν έχω λόγους να χαλάω την brfun_atic διάθεσή μου, τούδε και εφεξής θα ασχολούμαι αποκλειστικά μ’ αυτούς.
Το όποιο θέμα κλείνει οριστικά και διαπαντός εδώ.

Griniaris είπε...

Είσαι άπαιχτος!!!

zamis είπε...

Costi,τελειος!

υ.γ.προστυχοι,διαδικτυακοι αλητες..oh so dirty!

Griniaris είπε...

Όχι ότι ο Br δεν είναι,αλλά το συγκεκριμένο "άπαιχτος" πήγαινε στο ποίημα.

ΥΓ.Δεν υπάρχει χαρακτηρισμός και δεν αξίζει να ασχολείστε με άτομα που διανοήθηκαν ότι υπήρξε Πανιώνιος που δεν χάρηκε και δεν πανηγύρισε την Κυριακή το βράδυ...