Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Συνέντευξη Γιώργου Τζαβέλλα στη wind

Γιώργο, η ομάδα του Πανιωνίου δεν έχει κάνει ακόμα τις εμφανίσεις που θα θέλατε. Τι είναι αυτό μπορεί να σας προσφέρει αισιοδοξία για την βελτίωση στο άμεσο μέλλον;

«Δεν πρέπει να ψάχνουμε για δικαιολογίες για όσα έχουν συμβεί ως τώρα. Ο Πανιώνιος φέτος έχει ένα ρόστερ με πολλούς ποιοτικούς παίκτες και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι τι ακριβώς δεν πάει καλά στο δικό μας παιχνίδι και τι πρέπει να διορθώσουμε έτσι ώστε να μην χάσουμε άλλο έδαφος. Δεν θέλω να πω αν φταίει η τύχη ή οτιδήποτε άλλο που δεν έχουμε βάλει ακόμη γκολ ή ότι δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που μας αξίζουν ως ομάδα. Απλά κοιτάμε μπροστά και με αποφασιστικότητα να βρει η ομάδα τον χαρακτήρα της και να έλθουν οι εμφανίσεις που της αρμόζουν..»

Εσύ προσωπικά κάνεις, πάντως, ένα καλό ξεκίνημα. Τι σε βοήθησε σ’ αυτό;

«Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα μυστικά αναφορικά με τις δικές μου εμφανίσεις. Προσπαθώ μέρα με τη μέρα να είμαι καλύτερος και να δουλεύω πάνω στον εαυτό μου και πάνω στις απαιτήσεις της ομάδας. Είναι σημαντικό το γεγονός πως ο προπονητής μου εμπιστεύτηκε από την αρχή θέση βασικού στην ενδεκάδα κι αυτό μου έδωσε την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση να πάω καλά. Όμως κάθε φορά χρειάζεται η αυτοσυγκέντρωση και η προσπάθεια έτσι ώστε να βελτιώνομαι στο παιχνίδι μου. ΘΕΛΩ να γίνομαι καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι και προπάντων πιο χρήσιμος στην ομάδα μου..»

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, παιχνίδια σαν κι αυτό που έρχεται με τον Ατρόμητο στο γήπεδό σας αποκτούν μεγάλη βαρύτητα. Υπάρχει πίεση για το νικηφόρο αποτέλεσμα;

«Εγώ θα το πω αλλιώς, εδώ που φτάσαμε. Αν δεν νικήσουμε να μην βγούμε από το γήπεδο! Δεν υπάρχει τίποτε άλλο στο μυαλό μας. Σκεφτόμαστε το τι έγινε αλλά πιο πολύ έχουμε στο μυαλό μας αυτό που οφείλουμε απέναντι στην ομάδα, στον κόσμο μας και στους εαυτούς μας. Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία. Θα μπούμε στο γήπεδο για τη νίκη και δεν θα βγούμε από μέσα από τον αγωνιστικό χώρο χωρίς αυτή! Από εμάς εξαρτάται και θα τα καταφέρουμε..»

Το φετινό πρωτάθλημα το βλέπεις πιο δύσκολο με βάση τις πρώτες αγωνιστικές που έχουμε διανύσει;

«Είναι όντως δύσκολο για όλους κι όχι μόνον για εμάς. Βλέπουμε πως ακόμα και οι ομάδες που ήρθαν φέτος στην Σούπερ Λίγκα είναι αρκετά δυνατές και ενισχυμένες. Παίρνουν αποτελέσματα και το έργο γίνεται δύσκολο για όλες τις ομάδες. Υπάρχει ποιότητα με αποτέλεσμα να είναι ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα και ασφαλώς πιο ανταγωνιστικό. Τίποτε δεν είναι εύκολο»

Ο κόσμος σας, πως ανταποκρίνεται απέναντί σας μετά τις πρώτες αγωνιστικές;

«Ο Πανιώνιος είναι μια μεγάλη ομάδα με υψηλές απαιτήσεις. Διαθέτει όλα τα στοιχεία για να κοιτάζει ψηλά και αισιόδοξα στο μέλλον. Ο κόσμος μας το ξέρει αυτό και έχει απαιτήσεις. Είναι αλήθεια πως εμείς τους έχουμε στεναχωρήσει και τους οφείλουμε ένα μεγάλο συγγνώμη για αυτό το λόγο. Όμως πιστεύω πως η συμπαράσταση είναι εντυπωσιακή καθώς είναι δίπλα μας και μας ενθαρρύνουν σε κάθε στιγμή. Τους νιώθουμε και σύντομα πιστεύω πως θα τους κάνουμε να είναι υπερήφανοι και ικανοποιημένοι από τις προσπάθειές μας..»

53 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Άντε ρε παιδιά. Να δούμε τι θα κάνετε.

Costix είπε...

Καλα τα λεει ο σκαπανευς. Να δουμε και λιγο μπαλιτσα, τι καλα θα ειναι....

Miltos@Chios είπε...

Ειναι απο τους λιγους που ανεξαρτητα αποτελεσματος ερχεται και χαιρεταει στην 2/3.Φαινεται οτι εχουν καταλαβει την κρισιμοτητα του Δευτεριατικου αγωνα

IWN1998 είπε...

Αυτό έλειπε να μην το έχουνκαταλάβει. Το θέμα είναι όμως ότι δεν ξέρω πως μπορούμε να βγάλουμε γκολ εκτός από τα στημένα. Αυτή η έλλειψη φορ είναι εξοντωτική. Τουλάχιστον στο γήπεδο μας ξεκινάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας αλλά η αντίπαλη περιοχή στην κρίσιμη στιγμή είναι άδεια ή περιμένουμε από αμυντικούς και χαφ να είναι εκεί για να σπρώξουν τη μπάλλα στο πλεκτό αφήνοντας πίσω τους τα γνωστά αμυντικά κενά.

Ίσως χωρίς το Ρεκόμπα να έχουμε κάποιο πλεονέκτημα, ότι δεν είναι ευκολοδιάβαστος ο τρόπος παιχνιδιού μας, αλλά αυτό θα φανεί αν έχει αντίκρυσμα αν μπορέσουμε να αναπτυχθούμε με εναλλακτικούς τρόπους (άκρα χωρίς να μένουμ ακάλυπτοι, Κουμορτζί, αντι-Ρεκόμπα Μπάλαμπαν, αφού για φουνταριστός...αστα να πάνε).
Όντως πέρυσι στη μακρά περίοδο χωρίς Ρεκόμπα, η ομάδα κάποια στιγμή με το Γιώτη ανέβηκε και φάνηκε αρχικά η επάνοδος Ρεκόμπα να της δημιουργεί πρόβλημα. Αλλά πέρυσι είχαμε Λόλο που πέταγε σε αυτή την περίοδο και κουτσά στραβά κάποιες εναλλακτικές λύσεις στην κορυφή φάνηκαν να υπάρχουν.
Τώρα???
Όμο στην κορυφή! Αφ' ενός δεν κινδυνεύουμε πίσω αφ' ετέρου έχει καλό κεφάλι.

rgegeo είπε...

εχω την εντυπωση οτι τα εχουμε ή τα χανουμε σιγα σιγα...

rgegeo είπε...

Δεν ξέρω τις αντοχές σας αλλά εγώ 5η αγωνιστική και κουράστηκα ήδη ακόμα και να διαβάζω τα νέα της ομάδας και τα post στα Πανιώνια blogs!

Πέρσι άντεξα έναν γύρο στον δεύτερο δεν πάτησα καθόλου.

Την δευτέρα θα πάω μονό και μονό να δω άμα έχουνε καρδιά γιατί μπάλα δυστυχώς οι μισοί δεν ξέρουνε!

Είμαι κάτοχος διαρκείας από εποχή Τσακίρη αλλά τα τελείται δυο χρονιά έχω την εντύπωση ότι με κοροϊδεύουν. Το ίδιο μου λένε και φίλοι φίλαθλοι άλλων ομάδων που δεν πήραν καν διαρκείας φέτος!

Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να θεωρώ καλό νέο την επιστροφή των σκουφάλη και νικολάου στην ομάδα και μην μου πείτε αυτούς έχουμε γιατί είχαμε και καλυτέρους αλλά….


«ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ»

rgegeo είπε...

Χίλιες φορές να παίζαμε με μανιατη,κοντοε,τζαβελλα,σιοβα,σιμοση,κοντοχρηστο,κοιλιαρα,σιαλμα κτλ κάθε Κυριακή θα ήμουν γήπεδο!!!

Λουδη έλα στο ποδόσφαιρο προπονητής!

br fun_atic είπε...

Τα μπλογκ μπορούν να παράγουν έργο όταν έχουν τη συμπαράσταση όλων. Ιδίως στα δύσκολα. Εάν όλοι εγκαταλείψουμε τη μάχη, τότε είναι βέβαιο ότι τα μπλογκ θα εξαφανιστούν και ο μέσος Πανιώνιος φίλαθλος θα χάσει ένα πολύ σημαντικό εργαλείο έκφρασης.
Αντίθετα όταν σε κάθε θέμα υπάρχουν πολλές και ενδιαφέρουσες απαντήσεις, όταν φίλοι του Πανιωνίου δεν αρκούνται να διαβάσουν απόψεις αλλά καταθέτουν τις δικές τους, όταν παρουσιάζουμε καλές ιδέες, όταν τα μπλογκ εμφανίζουν αύξηση της επισκεψιμότητας και μεγάλο αριθμό τακτικών αναγνωστών, τότε η άποψη του μέσου φιλάθλου είναι ιδιαίτερα υπολογίσιμη.
Κανείς από εμάς δεν θεωρεί ότι παίζει ρόλο στις εξελίξεις. Ότι έγινε θεσμικός παράγοντας. Θεωρούμε όμως σπουδαίο να δημιουργήσουμε ένα αξιοπρεπές περιβάλλον Πανιώνιας έκφρασης, ένα think tank, από το οποίο μπορεί να προκύψουν ιδέες που θα βοηθήσουν το σύλλογο. Μπορεί κάποιες φορές να γκρινιάζουμε (μάλλον πολλές, αλλά έχουμε τους λόγους μας) όμως θεωρώ ότι προσπαθούμε σε γενικές γραμμές να έχουμε μια εποικοδομητική παρουσία.
Άρα είναι βαρετό να γράφεις ή να διαβάζεις άσχημες ειδήσεις, είναι όμως εποικοδομητικό να προτείνεις λύσεις. Και έχουμε αυτή τη δυνατότητα, ακριβώς επειδή δεν έχουμε επαγγελματική σχέση με το σύλλογο, άρα και άγχος.

IWN1998 είπε...

Mάλλον η λύση που πρότεινα (Όμο στην κορυφή της επίθεσης) παραήταν ριζοσπαστική και έκανε το ποτήρι να ξεχυλίσει για τον φίλο giorgio.loco.
Ίσως το έχω παρακάνει με τις προτάσεις για φουνταριστό εν γένει (την περασμένη βδομάδα Χούτο, τώρα Όμο)...αλλά η κατάσταση, που βλέπουμε εκεί μπροστά φίλοι μου, μόνο τραγέλαφος σχεδιασμού του ρόστερ είναι, ως τώρα τουλάχιστον...και προσπάθησα με (κακό μάλλον / συγγνώμη!) χιούμορ να διασκεδάσω τον πόνο μας.

br fun_atic είπε...

Μη στεναχωριέσαι Ίωνα. Ό,τι κι αν προτείνεις, ο Κούμο θα τα βάλει...Αυτό κι αν είναι τρελό βέβαια...

rgegeo είπε...

Μου αρέσει ο λόγος σου br fun ήταν αυτό που με τράβηξε στο blog. Ίσως πρέπει να μην μας δίνεις τροφή για σχολιασμό γιατί μας παίρνει από κάτω…

Όμως όταν πονάς και αγαπάς θέλεις να βοηθήσεις και πίστεψε με ανακατεύοντας την τράπουλα από το internet δουλειά δεν γίνετε? Μήπως πρέπει να μην ασχολείτο το blog τόσο πολύ με το ποδόσφαιρο? Μήπως έχουμε δώσει αξία και την πληρώνουμε με τον χειρότερο τρόπο? Μήπως οι πραγματικοί αθλητές είναι εκτός ποδοσφαίρου?

Φίλε Ίωνα καμιά σχέση, τα έχω δει όλα με αυτήν την ομάδα. Έχω πει αφού ο τερματοφύλακας παίζει στην θέση του είναι ΘΑΥΜΑ!

ΥΓ. μια ερώτηση? Την εταιρία του ο τσακίρης την φούνταρε όπως τον Πανιώνιο? Δεν μου κάνει για τόσο βλάκας για αυτό ρωτάω?

Ron Barceló είπε...

Μπουχτήσαμε από δηλώσεις..Σεβαστείτε κ.Τζαβέλλα, κ.Φερερα κ λοιποί τον κόσμο κ αποζημιώστε τον ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με μια καλή εμφάνιση. Κ ας μην έρθει η νίκη. Να σας δούμε μια φορά να την ματώσετε τη φανέλα. Κ ο κόσμος βλέπει κ κρίνει κ αξιολογεί. Πάμε γερά με Ατρόμητο..Καμικάζι σε όλες τις θέσεις - πρέπει να καταλάβουν κ πάλι ΟΛΟΙ οτι για πάρουν βαθμό από Ν.Σμύρνη θα πρέπει να ματώσουν.

IWN1998 είπε...

Argy νομίζω πως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Χρειάζεται οργάνωση και σχέδιο στο γήπεδο. Αν μπούμε σαν καμικάζι, θα έχουμε μάλλον και το τέλος των καμικάζι. Εγω πάντως θέλω να νικήσουμε και ας μην παίξουμε καλά αλλά να παίξουμε έξυπνα, πράγμα που δεν κάναμε με Αστέρα και με την πρώτη στραβή μας κτύπησε καίρια και πήρε το ματς.

Επίσης πιστεύω ότι το πρόβλημα δεν έγκειται στη διάθεση των παικτών, που νομίζω ότι υπάρχει και ίσως και τους αγχώνει μάλιστα, αλλά στο ακατέργαστο της ομάδας, που δεν βγάζει κάτι το οργανωμένο ως τώρα στον αγωνιστικό χώρο και τα περίμενε και όλα από το Ρεκόμπα.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον IWN ότι το πρόβλημα μέχρι σήμερα δεν ήταν η έλλειψη πάθους από μέρους των παικτών….κάθε άλλο είδαμε ακόμα και τον Ρεκόμπα που θα μπορούσε να του δικαιολογηθεί η κάπως μπλαζέ αντιμετώπιση του παιχνιδιού να σκυλιάζει κυριολεκτικά μέσα στο γήπεδο.
Η αντιμετώπιση του παιχνιδιού «θα νικήσουμε ή θα πεθάνουμε» οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην ήττα.
Στην πραγματικότητα το παιχνίδι δεν είναι και τόσο κρίσιμο όσο φαίνεται. Πολλοί θα διαφωνήσουν αλλά εγώ πιστεύω ότι ακόμα και σε περίπτωση ήττας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ…..ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Και αν νικήσουμε τι ? θα βγούμε στην Ευρώπη? Έχουν αρθεί τα προβλήματα που μας έχουν φέρει στην σημερινή θέση ώστε να κάνουμε όνειρα?
Το μόνο κρίσιμο είναι οι κινήσεις που οφείλει να κάνει ο πρόεδρος αλλά στο γήπεδο αυτό δεν βλέπω να παίζεται μπάλλα….

br fun_atic είπε...

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Κουκουλάκης Μ. ΕΠΣ Ηρακλείου
ΒΟΗΘΟΣ Μπαλτάς Χ. ΕΠΣ Αχαίας
ΒΟΗΘΟΣ Καρατζίκας Α. ΕΠΣ Αθηνών
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Μάνταλος Σ. ΕΠΣ Αθηνών
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Τσαχειλίδης Ι. ΕΠΣ Πειραιά

amanAM είπε...

Ο αγώνας με τον Ατρόμητο έχει σημαντική ψυχολογική σημασία, αλλά βαθμολογικά, είτε νικήσουμε είτε όχι, δεν αλλάζει και πολύ την σούπα. Το θέμα είναι να αλλάξει η ψυχολογία, και να περάσουμε σε επιτυχημένα αποτελέσματα γενικότερα.

br fun_atic είπε...

Κατά την προσωπική μου γνώμη, το παιχνίδι με τον Ατρόμητο έχει μεγάλη ψυχολογική, αλλά ακόμη μεγαλύτερη βαθμολογική σημασία. Ας δούμε λίγο το υπόλοιπο πρόγραμμα του πρώτου γύρου. Πέρα από τα παιχνίδια με τον Π.Α.Ο και την Α.Ε.Κ, έχουμε εκτός σε δύσκολες έδρες (Ξάνθη, Λάρισα και Άρη). Αλήθεια, με αυτό το υπόλοιπο προγράμματος, πόσους βαθμούς μπορούμε να περιμένουμε έως τη λήξη του πρώτου γύρου που συμπίπτει και με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, κατά την οποία ελπίζουμε σε σημαντική ενίσχυση;


ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
SKODA ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΑΡΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Α.Ε.Κ
ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ

Να μην γελιόμαστε. Χάσαμε τους εύκολους βαθμούς του γύρου και τώρα τρέχουμε...Εννοείται ότι η όποια στήριξη, σε όποιον χρειάζεται στήριξη, εξαντλείται στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Μετά τα πράγματα σοβαρεύουν...

Costix είπε...

Διαβαζω στο site της ομαδας οτι ο μεν Φερρερας θα δωσει συνεντευξη αυριο το μεσημερι (σιγουρα θα μας λυσει ολες τις αποριες και ενστασεις), ο δε Ρεκομπας σε 10-15 μερες θα ειναι back to business. Αντε να δουμε λιγο φως.

br fun_atic είπε...

Θα είναι συνέντευξη ή διάγγελμα; Το συνηθίζει και ταιριάζει και με την προεκλογική περίοδο.Άλλο που δεν λύνει τα ερωτηματικά.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Η συνέντευξη Φερέρα την Παρασκευή θα ... κλείσει την προεκλογική περίοδο. Και από Δευτέρα δουλειά!

br fun_atic είπε...

το dokari.gr αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του Εστογιανώφ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

http://www.dokari.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7026:2009-09-29-19-19-20&catid=47:2008-06-09-00-30-45&Itemid=366

Ας ελπίσουμε ότι οι ιθύνοντες θα λάβουν τη σωστή απόφαση. Είναι βέβαιο ότι χρειαζόμαστε τον Φαμπιάν, αλλά καλό θα ήταν να μη ρισκάρουμε με τη συμμετοχή του.

br fun_atic είπε...

Κι εγώ νόμιζα ότι η προεκλογική περίοδος κλείνει με την ομιλία του πρωθυπουργού. Βέβαια και ο Φερέρα, μετά τη στήριξη του Τσακίρη, σαν πρωθυπουργός νοιώθει...

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Είναι δυνατόν να έχει προλάβει ο Φαμπιάν σε τόσο λίγες μέρες να έχει φυσική κατάσταση. Εδώ ο σμόγιε μήνες τώρα και δεν τα έχει καταφέρει.
Σοβαρά τώρα, αν είναι να τον χρησιμοποιήσει ας τον έχει για αλλαγή τουλάχιστον.
Ας μην παίξουμε ρουλέτα με την καρριέρα του ανθρώπου και με τη δυνατότητα να τον έχουμε κοντά μας να βοηθήσει ότάν είναι πραγματικά έτοιμος.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Ο Φερέρα θα κλείσει την προεκλογική περίοδο γιατί ο αθλητισμός είναι υπεράνω κομμάτων...

Επίσης έχει σκοπό να αναλύσει την επίδραση του παράγοντα "τύχη" σε διάφορες δραστηριότητες και πολλοί πολιτικοί θα χρειαστούν αυτή την ανάλυση σαν βάση των αναλύσεων που θα κάνουν για τ' αποτελέσματα, μετεκλογικά. Συν του ότι ο Εμίλιο έχει τη δυνατότητα να μεταλαμπαδεύσει την εμπειρία του στο πως κάποιος που του σηκώνουν "λευκά μαντήλια", μπορεί να συνεχισει να κρατά τη θέση του και να συνεχίζει το έργο του και ίσως και με μεγαλύτερη επιτυχία.

br fun_atic είπε...

Υπάρχουν αρκετές Ελληνικές λέξεις που δεν μεταφράζονται ακριβώς σε ξένη γλώσσα. Μία από αυτές είναι η λέξη φιλότιμο. Πιθανότατα δεν μπορεί να μεταφραστεί και η λέξη ευθιξία...

Ron Barceló είπε...

O Φερρέρα ας κλείσει γενικότερα την πόρτα κ να φύγει από μόνος του αν χάσει. Αξιοπρεπώς. Κ να πάρει μαζί του κ εκείνο τον ύποπτο τύπο που κάθεται δίπλα του στον πάγκο. Ναι, παίζουν με την πλάτη στον τοίχο. Καλύτερα τώρα, παρά τις τελευταίες αγωνιστικές. Μην αυταπατάστε για Λόλο. Είναι αδύνατο να παίξει ακόμη. Καλύτερα να μην το ρισκάρουμε.

br fun_atic είπε...

Δεν τρέφω καμία αυταπάτη. Αντιθέτως πιστεύω ότι ΔΕΝ πρέπει να παίξει. Ανέβασα το δημοσίευμα ακριβώς επειδή θεωρώ ότι δεν πρέπει να κάνουμε ούτε καν σκέψεις για τη χρησιμοποίησή του. Ο Λόλο είναι πολύτιμος τόσο ως παίκτης όσο και ως περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Ο Φιτσαντωνάκης στο goalday λέει ότι ο Λόλο έκανε σουτ και σπριντ αλλά δεν θα διακινδυνεύσουν τη χρησιμοποίησή του τη Δευτέρα. Εξάλλου έχουμε στη θέση αυτή τον Σούπερ Μπόσκο. Στη θέση του Σούπερ Μπόσκο να δούμε ποιος θα παίξει.

br fun_atic είπε...

Αν μου πεις ποιά είναι η θέση του Σούπερ Μπόσκο, τότε θα σου πω ποιός θα παίξει. Θέλω όμως την κανονική...

IWN1998 είπε...

Εγώ αναφερόμουν στην "αγοραστική" θέση του παίκτη (σέντερ φορ) όταν αναρωτιόμουν ποιός θα παίξει.

br fun_atic είπε...

Βρε άσε την αγοραστική... Γιατί πολύ φοβάμει ότι εδώ ισχύει το άλλο ας δείξατε κι άλλο μας μπήξατε

re-la-re είπε...

Η σύνθεση είναι απλή:
Μπαρόνι, Μπαρόνι, Μπαρόνι, Ομο, Μπαρόνι,
Μπαρόνι, Μπαρόνι, Μπαρόνι, Μπαρόνι,
Μπόσκο, Μπαρόνι

Με έναν αγώνα καλύπτουμε 9 συμμετοχές και είμαστε εντάξει με την Εσπανιόλ.Ο Μπαρόνι θα είναι ο πρώτος πάικτης στην ιστορία του ποδοαφαίρου που σε ένα πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών είχε 120 συμμετοχες.

IWN1998 είπε...

Τα 'χουμε πει για την πραγματική θέση. ΑντιΡεκόμπα, 10αρι της παλιάς σχολής. Η αγοραστική θέση πρέπει να μας ενδιαφέρει γιατί "χηρεύει".

zamis είπε...

''Προχθές το λογιστήριο της ΑΕΚ πήρε το λογιστήριο του Πανιωνίου και ζήτησε να κάνουν υπομονή για την επιταγή των 410 χιλιάδων που έληξε και αφορούσε τη μεταγραφή του Τζεμπούρ. Από τον Πανιώνιο είπαν να την κάνουν την υπομονή, αλλά αναρωτιούνται: «Αν τώρα αυτοί δεν έχουν τα 410 χιλιάρικα, γιατί θα τα έχουν τον Δεκέμβριο, που πρέπει να πληρωθούν και 200 χιλιάρικα από τη μεταγραφή του Μάκου;». Αλλά εκεί σταματάνε. Γιατί σκέφτονται ότι και να τη σφραγίσουν την επιταγή, το μόνο που θα συμβεί θα είναι να τρέχουν στα δικαστήρια.''

Πανουτσος στο sport-fm.gr

Griniaris είπε...

Γιατί παιδεύεστε;Αν ο Μπόσκο παίξει σαν αντιΡεκόμπα και χρησιμοποιηθεί ο Σκούφαλης δεξιά,ποιά θέση μένει για τον Μπαρόνι;Σέντερ φορ...

Βλέπω τον τρομοκράτη να έρχεται θέλει δε θέλει...

Costix είπε...

Μηπως ηλθε η ωρα του Σιμωση και φανει ανταξιος των περιστασεων ???

Costix είπε...

Που (ο Σιμωσης) δεν θα φοβαται να βαλει τα ποδια του στη φωτια ???

br fun_atic είπε...

Δηλαδή που είναι το πρόβλημα να πάνε στα δικαστήρια; Στο κάτω κάτω δεν υπάρχουν άλλες ασφαλιστικές δικλίδες σε αυτές τις συμφωνίες; Στο τέλος θα γίνουμε περίγελος. Και θα χρησιμοποιεί η Α.Ε.Κ τους παίκτες μας και δεν θα μας πληρώνει. Ή μάλλον θα μας πληρώσει εάν και εφόσον τους πουλήσει. Για σφραγίστε μερικές επιταγές να σφίξουν κάτι γλουτοί...Βγάλτε τους τίποτα στο σφυρί…

zamis είπε...

Βεβαιως και οι αρπαγες γινονται περιγελος αλλα οταν κι εσυ πουλας και δεν εισπραττεις..
Τοχω ξαναγραψει,αν ο Τζιμπουρ πηγαινε βαζελο τα λεφτα θα υπηρχαν στο ταμειο.Οπως και αν ειχε παει ο Μακος στη Μοναχο 1860.
Επομενως εδω υπαρχει θεμα κατ'εξακολουθηση(για να μη βαλω μεσα και Ενσαλιβα).

Griniaris είπε...

Το θέμα είναι υπάρχει κανένας όρος τουλάχιστον να επιστρέφουν οι παίκτες η θα κυνηγάμε να κατασχέσουμε κανένα γραφείο και κανένα τηλέφωνο;
Έτσι είναι όμως όταν πουλάς με δόσεις Κωτσόβολου σε κάποιους που κάνουν μπαμ ότι ψάχνουν να την κάνουν...

antunix είπε...

Διακινδυνεύω από σήμερα μια πρόβλεψη:
Βλέπω τον Ιανουάριο να είναι μαζί μας πάλι ο «Τρομοκράτης» προκειμένου να προλάβει το Μουντιάλ...

zamis είπε...

Το ερωτημα λοιπον ειναι γιατι πας και πουλας εκει που κανει μπαμ οτι δε θα τα παρεις.
Αν θυμαμαι καλα, ο Τσακιρης ειχε πει οτι η νυν διοικηση του αρπαγα(σε αντιθεση με Νικολαιδη)ειναι σοβαρη η κατι τετοιο.
Την οικονομικη κατασταση τους την ξερουμε ομως ολοι,επομενως εγω εχω κενο.
Πιστευω οτι στην περιπτωση Τζιμπουρ,η ''επαναστατικη λογικη του γαλατικου χωριου''+οτι ο προεδρος ηταν πρωην βαζελος,επικρατησε.
Στο Μακο παλι επικρατησε το αντι-Λινενικο μενος.
Υποθεσεις εργασιας κανω βεβαια μπας και καταλαβω το γιατι.Εκτος βεβαια και αν υπαρχουν κι αλλες σχεσεις με τους ιθυνοντες του αρπαγα που αγνοω.
Οπως και ναχει,το αποτελεσμα των πωλησεων Ενσαλιβα,Τζιμπουρ,Μακου ειναι οτι εχει αποδυναμωσει νευραλγικα την ομαδα και ταυτοχρονα το ταμειον ειναι μειον.
Εκτος κι αν ολα αυτα δεν ισχυουν.

re-la-re είπε...

Ο καιρός γαρ εγγύς για Μάκο, Αρπαγα και Τζιμπούρ.

br fun_atic είπε...

Ακόμη κι αν χρειαστεί να τους βγάλεις στον πλειστηριασμό τα γραφεία και τα τηλέφωνα κέρδος έχεις. Το ρεζιλίκι τους θα είναι απερίγραπτο. Ακόμη όμως κι αν δεν μπορέσεις να βγάλεις λεφτά από τον πλειστηριασμό και είναι βέβαιο ότι δεν έχουν περιουσιακά στοιχεία, μπορείς να ζητήσεις να κηρυχθούν σε πτώχευση. Γενικά όρεξη να έχεις και μπορείς να τους κάνεις πολλά χουνέρια.

Miltos@Chios είπε...

Πιστευεις οτι θα γινει κατι τετοιο??

zamis είπε...

Μολις ακουσα στους Πανουτσοκαρπετοπουλους οτι Λατκα τραυματιστηκε..(Ομο ερχεται).
Προβλεψη τους για Δευτερα 2 ο Πανουτσος,Χ ο Καρπετοπουλος..

Ron Barceló είπε...

Προσωπικά, δεν δίνω δεκάρα σε δημοσιογράφους - τύπου Πανούτσου που με ένα μπουκάλι ουίσκι γίνονται ο,τι ομάδα θές. Ο Argy προβλέπει 1 ξερό από ημίχρονο κ μετά όλοι τρελογιατρό.
Και ΠΑ και ΝΙ και Ω και ΝΙ και ΟΣ, η συνέχεια γνωστή.

Ron Barceló είπε...

Χίλιες φορές Γιώργο Μίνο με μαυρόασπρα τρέντι γυαλιά . Πιo true :)

IWN1998 είπε...

Ο Λάτκα ανακοινώθηκε ότι θα είναι OFF για 10 μέρες...
Μάλλον Σιόβα βλέπω λόγω ύψους, αν κρατήσει Κοντοέ στην ομάδα.

Costix είπε...

Διαβασα πολυ προσεκτικα και πολλες φορες την χθεσινη συνεντευξη του Φερερα.

Πρωτα απ' ολα επικροτω την κινηση αυτη, που ειναι επιβεβλημενη και αποδεχομαι την δικαιολογια οτι ΤΩΡΑ πια εχει κατι να μας πει για την ομαδα.

Μηπως ομως ειναι καλο να αρχισει ξανα και το Ιατρικο δελτιο καθε βδομαδα (οπως και παλαιοτερα) ???? Νομιζω οτι επιβαλλεται για την ενημερωση μας.

Αρχιζω να πιστευω οτι ο Φερερα ειναι παρεξηγημενος. Η οτι τουλαχιστον δεν φταιει αυτος ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, απο καποιους αλλους.

Πρωτον δεν ειναι καθολου επικοινωνιακος (σαν τον Προεδρο μας), με αποτελεσμα να μην εμπνει τον κοσμο και προφανως και τους παιχτες του (παρα μονο ισως μεσα απο την δουλεια του).

Επιμενω ομως οτι εινα ΕΠΙΜΟΝΟΣ.

Εν κατακλειδι, εισπρατω τα εξης απο οσα ειπε στην συνεντευξη.

- Δεν φταιει ΜΟΝΟΝ αυτος γιατι μεχρι τωρα εχουμε δυο βαθμους. Επειδη ετσι ΠΡΕΠΕΙ, χρησιμοποιει πολλους νεους παιχτες (αρα και απειρους !!!). Αυτο ειναι για το καλο της ομαδας. Υπονοει προφανως οτι ειναι ορος της διοικησης. Αυτο εξηγει ισως και την επιμονη σε Ομο/Σιοβα/Μπαρονι/Αναστασοπουλο κλπ.
Αρα η διοικηση τον πιεζει να βγαλει το συντομοτερο δυνατον καινουργια ''φυντανια'' για πουλημα ??? Βεβαια ολοι γνωριζουμε οτι ΜΟΝΟΝ ετσι πια θα συντηρηθει η ομαδα, αφου ο Τσακ δηλωσε οτι δεν βαζει αλλα λεφτα.

- Δευτερος λογος ειναι οτι ειμαστε ομαδα που παιζει θετικα και οχι καταστροφικα. Εφαρμοζουμε επιθετικο παιχνιδι με δυο επιθετικους και δυο μεσοεπιθετικους και συστημα 4-4-2 (το πλεον επιθετικογενες). Κανουμε πολλες ευκαιριες αλλα δυστυχως δεν σκοραρουμε. Δεν ειμαστε αμυντικογενης ομαδα (οπως ο Αστερας, με τον οποιο ομολογησε οτι ακολουθησε λαθος τακτικη). Ομως μας παρηγορει οτι συντομα θα σπασει η γκινια και θα μας βγει ο δρομος προς τα διχτυα. Ισως εδω μιλαμε για αλλη μια συμπεφωνημενη παρεμβαση της διοικησης, οτι δηλαδη ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ, κυριε προπονητα, τελεια και παυλα.

Αναποφευκτη η συγκριση με Λινεν (και ακομα και επι Σταμ), οπου οντως παιζαμε επιθετικα χωρις να εχουμε και τοτε μεγαλες λυσεις στην αμυνα αλλα τρωγαμε 2 γκολ και βαζαμε 3 η 4 και περναμε τα παιχνιδια (και τυς βαθμους).

Costix είπε...

ΣΥΝΕΧΙΖΩ
========

Τι συμβαινει τωρα και τοση αφλογιστια ??? Ειπε ο Φερερα οτι δουλευει πανω στην ισορροπια των παιχτων (ελπιζω οχι την εγκεφαλικη) και στα στημενα, οπου (ΟΝΤΩΣ) μεχρι στγμης δεν ειμαστε καλοι.

Θεωρω επιτυχημενη την αναφορα του στον αγωνα με τον Ατρομητο, οτι δηλαδη ειναι ενα κανονικο παιχνιδι σαν ολα τα αλλα και οχι τελικος, ΕΑΝ ο στοχος του ειναι να ξεφορτωσει τους παιχτες απο το αγχος (αν και καμμια φορα αν γνωριζεις να διαχειριστεις το στρες, θεωρω οτι ειναι μαλλον παραγωγικο).

Βεβαια, ολα αυτα θα δειξουν ΜΕΤΑ το παιχνιδι με τον Ατρομητο !!!!

Διαφωνω για το οτι κανεις δεν μιλαγε για τους Σιοβα και Ομο πριν απο το παιχνιδι με τον Αστερα. Επανειλημμενα σε ολα τα Πανιωνια μπλογκς ειχε θιχτει το θεμα για τον Ομο (οτι ειναι ο βασιλιας της γκελας στην αμυνα) απο την ημερα ανακοινωσης της μεταγραφης του.

Οσο για τον Σιοβα ολοι λεγαμε οτι ειναι πολυ απειρος και σχετικα αργος (αν και ταλαντουχος) για να παιζει μαζι με εναν αλλον απειρο και επισης αργο (Ομο) κεντρικο αμυντικο διδυμο, και βεβαια ιδου τα αποτελεσματα.

Κακη δικαιολογια κυριε Φερερα, καλυτερα παραδεχτειτε την λαθος επιλογη σας. Κανεις δεν ειπε οτι ειναι κακοι αυτοι οι παιχτες, ομως τους χρησιμοποιειτε σε λαθος θεσεις και/η με λαθος διδυμο (ειμαι περιεργος να δω το διδυμο Σιοβα/Κοντοε, μαλλον την Δευτερα).

Εξ αλλου γιατι τοτε τους αλλαξατε και χρησιμοποιησατε Κοντοε/Λατκα με ΠΑΟΚ και γαυρο ??? Οπου οντως ημασταν καλυτεροι και αμυντικα και σαν ομαδα !!!

Καταληγοντας, εισπρατω επισης οτι για την επιλογη παιχτων αποφασιζουν ολοι μαζι προπονητης, σκαουτερς, αρχηγος ποδοσφαιρικου τμηματος, διοικηση κλπ Αρα μας λεει να μην τον ψεγουμε, γιατι γνωριζε ο Τσακ περι π.χ. τραυματισμου του Σμογιε κλπ και πηραν τα ρισκα τους εν γνωσει τους.

Ο δε στοχος φετος της ομαδας ειναι τουλαχιστον μια θεση καλυτερη απο περυσι, αρα μινιμουμ 7η θεση.

Συνδυαζοντας ολα αυτα με τις προσφατες δηλωσεις Τσακιρη, θεωρω οτι οντως υπαρχει καποιο πλανο, ομως δεν γνωριζω αν θα μας βγει.

Εχουν παρει τα ρισκα τους ολοι, ας ελπιζουμε για το καλυτερο. Παντως φαινεται οτι εχουν επιγνωση για το τι συμβαινει.

Costix είπε...

@brfun, αφου εσυ εισαι εκδρομουλα, ειπα να γραψω κατι στο ποδι σου, μπας και παρει λιγο ζωη το blog. Σου θυμιζω εξαιρετικο ψαρακι κλπ στου Μαζαρακη στο Λαμπιρι (Σελιανιτικα > Λογγος > Καμαρες > Λαμπιρι στην παλια εθνικη μετα το Αιγιο προς Πατρα). Αν πας, ζητα τον φιλο μου τον Αντρεα η τον αδελφο του τον Παναγιωτη εκ μερους μου. Θα παθεις ΠΛΑΚΑ !!!

br fun_atic είπε...

Μπορεί να είμαι ας πούμε σε εκδρομούλα, όμως σας διαβάζω. CostisT συνέχισε την καλή δουλειά. Όταν βρω καιρό θα ανεβάσω και τη συνέντευξη.
Σε αυχαριστώ γιά τις καλές ψαροπληροφορίες, αλλά έχω ας πούμε πιο... Ιταλικά σχέδια...