Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Η ουσία του ποδοσφαίρου


Σήμερα το πρωί, όσοι βρεθήκαμε στα γηπεδάκια του Μίλωνα, είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε ένα πολύ όμορφο Κυριακάτικο πρωινό, γεμάτο μπάλα. Οι παιδικές ομάδες του Μίλωνα αντιμετώπισαν παιδικές ομάδες του Ο.Ν.Α Ν. Σμύρνης.


Τα πιτσιρίκια τα είχαν όλα. Πάθος, θέληση, αγωνιστικότητα, συνεργασία. Χαρήκαμε μπαλίτσα και είδαμε και αρκετά ωραία γκολ (αν και οι παίκτες που έφερε ο Ο.Ν.Α κόντευαν να πάνε φαντάροι…). Στο τέλος όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι. Οι νικητές από το αποτέλεσμα, οι χαμένοι από τις καινούργιες εμπειρίες και οι γονείς επειδή καμαρώσαμε τα παιδιά μας να τα δίνουν όλα στο αγαπημένο τους άθλημα. Και να σας πω κάτι; Βλέποντας τα παιδιά όλο και σκεφτόμασταν την ομάδα του Λίνεν που έδινε χαρά στον κόσμο ακόμη κι όταν έχανε. Γιατί αυτό που τελικά θέλουμε όλοι μας είναι να βλέπουμε μπαλίτσα.


Συγχαρητήρια στην Παναγιώτα, στον Αλέξανδρο, στον Ισίδωρο,στον Στέλιο, στον Στέφανο, στον Κώστα, στον Νικόλα, στον Αλκίνοο, στον Λευτέρη, στον Θοδωρή, στον Γιάννη, στον Κωνσταντίνο, στον Παναγιώτη και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά (συγνώμη δεν μπορώ να θυμηθώ άλλα ονόματα) για τη σπουδαία προσπάθεια.


Επειδή φέτος θα έχουμε παιχνίδια σε τακτική βάση (μία ή δύο φορές τον μήνα) θα σας ενημερώνω σχετικά. Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.


Ας ελπίσουμε να τελειώσει ποδοσφαιρικά η σημερινή ημέρα όσο ωραία ξεκίνησε. Το έχουμε μεγάλη ανάγκη. Κάτι η μέχρι σήμερα εμφάνιση της ομάδας, κάτι οι τραυματισμοί, κάτι οι ατυχέστατες δηλώσεις, μας έχουν κάνει σε επίπεδο ψυχολογίας France Telecom

5 σχόλια:

Space Invader είπε...

διπλό στον Ηρα, μπράβο ρε Ιστορικέ, έμπαινεεε

Costix είπε...

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΛΦΙΑ !!!!
Τα υπολοιπα σε λιγο.
Ρε brfun, που ειναι εκεινο το καλο το παιδι με τα μαυρα που ελεγε οτι εχει σημερα διαισθηση για το διπλο με τον Φανουρη ??? RESPECT !!!

Ανώνυμος είπε...

Τεράστια νίκη και με κόντρα διαιτησία όπως άκουσα. Θα μείνει τεράστια αν εξακολουθήσουμε να έχουμε επίγνωση των προβλημάτων μας...
Την επόμενη αγωνιστική το παιχνίδι με τον ΠΑΣ είναι κομβικό διότι σε περίπτωση νίκης ανεβαίνουμε σημαντικά στην βαθμολογία.
Για πρώτη φορά φέτος ο κόσμος του Πανιωνίου δικαιούται να χαμογελάει...

br fun_atic είπε...

Το καλό παιδί το βρίσκεις Τετάρτη, Σάββατο, Κυριακή στο γνωστό μέρος (γουρικο, δεν βρίσκεις;) και Κυριακές στην 4 πάνω από τον Zamis!!!

Costix είπε...

Να του δωσεις πολλους χαιρετισμους απο μενα και εννοειται οτι θα ξαναρθω με τα χιλια. Τρομερα γουρικο το μερος οντως.