Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Ένας χρόνος BrFun_atic - Πολλά ευχαριστώ

Όπως γράφαμε και στις σχολικές εκθέσεις, ένα από τα ελαττώματα των Ελλήνων είναι η ξενομανία. Η ευκολία δηλαδή να εντάσσουμε στη ζωή μας και στις καθημερινές μας συνήθειες συμπεριφορές και πρακτικές που δεν συνάδουν με την ψυχοσύνθεσή μας, αλλά είναι αποδεκτές μόνο και μόνο επειδή προέρχονται από το εξωτερικό.

Κάτι αντίστοιχο έγινε και στον χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου.Μολονότι η ιστορία και η παράδοσή μας υπαγορεύουν να χαιρόμαστε με το θέαμα και να τιμούμε αυτόν που αγωνίστηκε καλά (και όχι οπωσδήποτε τον νικητή), να βοηθούμε τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη και να πράττουμε πολλές φορές αντίθετα από το στενό συμφέρον μας (φιλότιμο), εντούτοις στον χώρο του αθλητισμού με ευκολία ακολουθήσαμε το κακό παράδειγμα ξένων χωρών, μετατραπήκαμε σε οπαδούς και εντάξαμε στην ζωή μας τον κύκλο του αίματος και της βίας.


Με τα χρόνια, ο αθλητισμός, από γνήσιο λαϊκό θέαμα μετατράπηκε σε επιχείρηση, η οποία ως γνήσιος έμπορος επιδιώκει σχεδόν αποκλειστικά το κέρδος και τη νίκη και μάλιστα με κάθε μέσο, θεμιτό ή αθέμιττο.


Οι επιχειρήσεις αυτές προστατεύονται από ιδιωτικούς στρατούς μισθοφόρων, που έχοντας ως άλλοθι την αγάπη τους γιά την ομάδα, δεν διστάζουν να επιδοθούν σε βίαια επεισόδια κατά συνανθρώπων τους.


Έτσι απομακρύνθηκαν σταδιακά από τα γήπεδα σχεδόν όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι άνθρωποι, αφήνοντας πίσω τους άδεις εξέδρες και την μιζέρια που όλοι μας γνωρίζουμε.


Η σελίδα αυτή είναι αφιερωμένη σε όλους όσοι εξακολουθούν να απολαμβάνουν το θέαμα, να προτιμούν τον αθλητισμό από τον οπαδισμό και γενικότερα σε όσους θεωρούν πως εκδιώχθηκαν από τα γήπεδα εξαιτίας της βίας και της κατάντιας του υποτιθέμενου επαγγελματικού αθλητισμού.


Ειδικότερα, η σελίδα αυτή είναι ένας χώρος ανταλλαγής απόψεων ανάμεσα σε φιλάθλους του Πανιωνίου, χωρίς να αποκλείονται και οι πραγματικοί φίλαθλοι άλλων ομάδων.


Θα δημοσιεύονται οι απόψεις που θα κινούνται αποκλειστικά και μόνο σε φίλαθλο πνεύμα (κατά προτίμηση επώνυμες), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι απόψεις αυτές θα υιοθετούνται από το
brfun_@ic.

Τα
email θα αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση brfun_atic@yahoo.gr
Καλή αρχή


Αυτό ήταν το πρώτο κείμενο που αναρτήθηκε πριν από ακριβώς ένα χρόνο στο μπλογκ brfun_atic. Το κείμενο αυτό μπορεί να μην διαβάστηκε ποτέ και από κανέναν, όμως αποτελεί την καρδιά της οπτικής μέσω της οποίας βλέπω το ποδόσφαιρο και τον Πανιώνιο.

Όταν ξεκίνησα αυτό το μπλογκ δεν είχα ιδέα ότι θα το διάβαζαν κι άλλοι άνθρωποι. Κι όμως, από τότε μέχρι και σήμερα η σελίδα έχει δεχθεί περισσότερα από 91.000 «χτυπήματα» και μάλιστα διαφημιζόμενη από στόμα σε στόμα. Δεν ήξερα αν οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις μου θα μου επέτρεπαν να συνεχίσω αυτή την προσπάθεια. Κι όμως σε αυτό τον χρόνο δημοσιεύθηκαν 314 κείμενα, με μακράν καλύτερο το «Γιατί είμαι Πανιώνιος» του φίλου Griniaris (1/9/2009). Δεν είχα ιδέα εάν άλλοι άνθρωποι ήταν διατεθειμένοι να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια. Κι όμως όλοι αυτοί έγραψαν σχόλια στη σελίδα λαμπρύνοντάς την με τις θέσεις και τις απόψεις τους ( τους αναφέρω με τη σειρά εμφάνισης):

Zamis

Zouri1

Steve

Costas

Boko.

Pgss1890

Thodoris

Bluerednews

CostisT

Pavlos

Iwn1998

Θόδωρος Ν. Ηράκλειο

Νικόλας

Dimosthenis

Rgegeo

Αχιλλέας Μπέος

Τίνα Σπάθη

Κύριος Ντάντης

Βασίλης Πάνθηρας

Mikep03

Slippy

Ewald

Griniaris

Dr Rigas

Dimitris

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ/Κόκκινη Πιπεριά

Antonis A

Kostas (a.k.a black sheep)

Sevasmiotatos

Kostas n_s

Georigas

Pan

Pav

Χριστόφορας

Δημος...

Giorgio.loco

Vassilis

ΚωνσταντίνοςΖ

Τρελοπανιώνιος

Whodoyouthinkyouare

AntonisA

Xeneizes

Barbouni skavei kai psaxnei

Panos

Tina

Lefteris

Vassilis

Wutang

Yannis

Konstantinos

Thanaras

Miltos@chios

Space invader

George

Nk99

Argy

Biliv

Cdu

AmanAm

Nick the Greek

Andon

Antun

General Tanz

Jon

Σας ευχαριστώ όλους για την απίστευτη συμμετοχή σας και τα 5438 σχόλια τα οποία αναρτήσατε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά των υπόλοιπων μπλογκ ( Pgss1890,Iwn1998,τρελοπανιώνιος, Panionios in Chios,AmanAm, Ίωνες) για την εξαιρετική συνεργασία και για τα δυνατά αισθήματα αλληλεγγύης που αναπτύχθηκαν μεταξύ μας.

Όσους παρακολουθείτε το μπλογκ και έχετε εγγραφεί συνδρομητές.

Τη διοίκηση του Πανιωνίου για την προσοχή που έδωσε σε θέσεις και προτάσεις μας (θεωρώ ότι αυτό είναι σε κάποιο βαθμό έργο του Κώστα Παπαδάκου, στον οποίο αναγνωρίζω καλή γνώση του αντικειμένου του και εξυπνάδα).

Τον κο Μόγκριτς για το εξαιρετικό έργο που παράγει και την ευαισθησία του (πρόεδρε πρέπει να τον αναβαθμίσεις!!! Βάλ’ τον στις δημόσιες σχέσεις και θα σκίσουμε!!!).

Τον CostisT, Zamis,Zouri,Griniaris για την εξαιρετική παρέα τους.

Τον Έβαλντ Λίνεν για τα όνειρα, τις προσδοκίες που μας δημιούργησε. Χάρη στον Γερμανό κοντέψαμε να δούμε τον Πανιώνιο εκεί που του αξίζει. Στην κορυφή!!! Έδωσε χαρά σε εμάς και κυρίως στα παιδιά μας.

Λυπάμαι πολύ αν μέσα σε αυτό τον χρόνο πίκρανα και κάποιους. Έχω τη διάθεση να αναγνωρίζω τα λάθη μου αλλά περιμένω και από τους άλλους το ίδιο.

Αυτό για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος, στον βαθμό που μου αναλογεί, είναι ότι μέσα σε αυτό το χρόνο τα μπλογκ δημιούργησαν μια πραγματική επανάσταση στον χώρο της Πανιώνιας Επικοινωνίας, δίνοντας λόγο και βήμα σε όσους δεν αρκούνταν σε μια μονοδιάστατη θεώρηση των πραγμάτων. Στοίχημα όλων μας είναι να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το επίπεδο των σελίδων μας προς όφελος της ίδιας της ομάδας.

Ευχαριστώ θερμά

BrFun_atic

39 σχόλια:

zamis είπε...

Χρονια Πολλα!
Τα βλεπουμε ολα ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ως οπαδός του Πανιωνίου οφείλω να σε ευχαριστήσω για τις υπηρεσίες που προσφέρεις μέσω αυτού του BLOG ΣΤΟΝ ΣΎΛΛΟΓΟ.
Όσο υπάρχουν άνθρωποι που προσφέρουν λίγο ή πολύ από τον χρόνο τους ο οποίος είναι πολύτιμο αγαθό στον Πανιώνιο ο σύλλογος θα παραμένει μεγάλος.

Costix είπε...

Happy birthday!!
Σε ευχαριστουμε και εμεις για την μεγαλη προσπαθεια που κανεις, αλλα και ειδικα για το ηθος και υφος του blog σου. Οσο για το χιουμορ σου (αλλα και ολης της παρεας), εχω γελασει με την ψυχη μου πολλακις.
Keep on walking !!!

Griniaris είπε...

Χρόνια πολλά και ακόμη περισσότερα συγχαρητήρια.
Θα μπορούσα να γράψω εκατοντάδες κοπλιμέντα για το blog,αλλά αυτό που έχει σημασία είναι που μου έδωσε προσωπικά την ευκαιρία να γνωρίσω και να κάνω φίλους μου κάποιους πολύ αξιόλογους ανθρώπους.Ελπίζω πολύ σύντομα και άλλους...

IWN1998 είπε...

Χρόνια Πολλά με θερμές ευχές για προσωπικές και κυανέρυθρες επιτυχίες. Η παραγωγή ιδεών για το καλό του συλλόγου και απόψεων στα πλαίσια της εποικοδομητικής κριτικής είναι σημαντικά στοιχεία που ξεχωρίζουν σε αυτό το blog, που αποτέλεσε και αποτελεί στέγη Πανιώνιας πολυφωνίας.

Slippy είπε...

Na ta xiliaseis BR!!!
Se eyxaristoume gia to blog sou pou mas edwse kai dinei thn dinatotita na ekfrastoume gaia thn megalh mas "arrwsteia"-kai oxi mono-
...signwmh pou den grafw syxna (an kai sas diavazw kathimerina) kai o monos logos einai oti sxedon panta me kalyptete me ta sxolia kai tis idees sas...
a! kai mhn ksexasw-polla sygharitiria ston Griniari to kaimeno tou despwzei ston toixo toy grefeiou tou spitou mu, gia na mhn ksexnaw pote giati eimai Panionios...

Χριστόφορας είπε...

Χρονια Πολλά και δημιουργικά για το μπλογκ σου BrFun_atic...keep on "rocking",keep walking!!!

amanAM είπε...

Πριν λίγο καιρό, "ανακάλυψα" ότι υπάρχουν και άλλα μπλογκς, και χάρηκα ιδιαίτερα γι αυτό, καθημερινά διαβάζω τα σχόλια και τις συζητήσεις στο BrFun_atic, γιατί με βοηθάει να σκέφτομαι, να κρίνω, να παρακολουθώ το αγαπημένο μου παιχνίδι και την αγαπημένη μου ομάδα, και να έχω σφαιρική άποψη για τα τεκταινόμενα.

Όσο πιο πολλά μπλογκς υπάρχουν, όσο πιο πολλές απόψεις διασταυρώνονται κόσμια και πολιτισμένα, τόσο πιο καλά θα είναι τα πράγματα, για να είμαστ συνειδητοποιημένοι και ενήμεροι φίλαθλοι.

Δεν είναι απαραίτητο όσα γράφουμε να είναι σωστά, κάποιες φορές θα έχουμε λάθος άποψη (ή ενημέρωση) για κάποιο θέμα, αλλά ο διάλογος είναι αυτός που θα μας οδηγήσει στην σωστή κατεύθυνση.

Ούτε επαγγελματίες είμαστε, ούτε είμαστε σε υπηρεσία κανενός, παρά μόνο εκφραστές της προσωπικής μας άποψης.

Keep walking, για χρόνια πολλά

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Χρόνια Πολλά με υγεία πάνω απ' όλα!

br fun_atic είπε...

Το ίδιο εύχομαι και σε εσένα.

τρελοπανιωνιος είπε...

Ετσι ειναι αυτα αυτα ξεκινας με μια αναρτηση και μετα μια ακομα, μια ακομα.... εως να φτασεις σε ενα επιπεδο να εχεις ενα blog οπως το δικο σου SUPER... αντε και στα επομενα του χρονου καλη δυναμη...! κανεις δεν μπορει να καταλαβει ποσο τρελος πρεπει να εισαι με κατι για να εχεις ενα blog, ποσο χρονο χρειαζεται !!

br fun_atic είπε...

Γι' αυτό έχω από κοντά τον Dr Rigas.
(Tervetuloa Ateena - Δρ θα σου χρειαστεί αυτή η φράση).

General Tanz είπε...

Χρονια Πολλα και συνεχισε ετσι!
Θα προτιμουσα βεβαια λιγοτερες(εως και μηδενικες) αναφορες στο χιλιειπομενο θεμα Λινεν αλλα δεν μπορω να τα εχω και ολα!

Συγχαρητηρια λοιπον για το ηθος και το υφος και επετρεψε μου να θυμισω κατι που λεγοταν παλια στο καγκελο της 4:

"Πανιωνιος, το σωματειο των Ευγενων και των Πριγκηπων".

br fun_atic είπε...

Κι εγώ θα ήθελα να αναφέρομαι λιγότερο στον Εβάλδιο. Έλα όμως που δεν με αφήνει η καθημερινότητα :)
Θα το προσπαθήσω πάντως. Αν δεν τα καταφέρω τότε αναλαμβάνει και πάλι ο Dr Rigas, αν και μου φαίνεται ότι θα την πατήσουμε τελικά και οι δύο όπως στη διαφήμιση του τυριού leerdammer :)

antunix είπε...

Αγαπητέ BrFun_atic,
Χρόνια Πολλά και δημιουργικά για το Blog σου, που έχει προσφέρει πάρα πολλά σε εμάς τους συνοδοιπόρους Πανιώνιους. Δυστυχώς (ή ευτυχώς...) δεν είμαστε Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός ή ΑΕΚ να έχουμε δικές μας εφημερίδες, ραδιόφωνα ή να μονοπωλούμε τις αθλητικές εκπομπές λόγου. Τέτοιες προσπάθειες προσφέρουν τα μέγιστα, στην σωστή ανταλλαγή απόψεων και ιδεών μεταξύ φιλάθλων και μακάρι να συνεχιστούν για δεκαετίες!

General Tanz είπε...

@br

Δεν βλεπω σε τι μπορει να βοηθησει τις συζητησεις στο blog, η αναφορα του "τελειωμενου" πλεον θεματος Λινεν, υπο την εννοια οτι με την παρουσα διοικηση δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση επιστροφης.

Κατα τα λοιπα, μεγαλα παιδια ειμαστε και νομιζω εχουμε καταληξει τι εκανε και τι δεν εκανε.
Ο Εβαλντ ειναι πια ΙΣΤΟΡΙΑ(ευτυχως η δυστυχως).

Παμε λοιπον ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, για τα φρεσκα κουλουρια.

br fun_atic είπε...

Όσο μπορούμε να είμαστε δημιουργικοί μέσα τις δικές μας παρέες (διαδικτυακές ή μη) δεν χρειαζόμαστε κανένα ραδιόφωνο, τηλεόραση κ.λ.π. Χάρισμα τους.

Όσο για τις δεκαετίες, ευχαριστώ αλλά δεν το βλέπω :) Βλέπεις, χρειάζεται να δουλεύω για να συνεισφέρω στις οικογενειακές μας ανάγκες και η ιστορία με το μπλογκ μου κοστίζει απίστευτο χρόνο. Το παλεύω πάντως...

Σε κάθε περίπτωση όμως η μακροημέρευση ενός μπλογκ έχει να κάνει με το κατά πόσο εξακολουθεί να είναι επίκαιρο και να συγκεντρώνει τη συμμετοχή του κόσμου, χωρίς εκπτώσεις στο ήθος και στο κύρος του.Δηλαδή ουσιαστικά εξαρτάται από τον καθένα σας!!!

br fun_atic είπε...

@General Tanz

Ασφαλώς και δεν πιστεύω ότι πρόκειται να επιστρέψει, ανεξάρτητα του πόσο το θέλω.

Εχθρός του καλού είναι μόνο το καλύτερο, το οποίο θεωρώ ότι μέχρι και σήμερα δεν το έχουμε δει.

Οι αναφορές μου στον Λίνεν είναι βέβαιο ότι θα σταματήσουν όταν βρεθεί ισάξιος ή καλύτερος του ή όταν πεισθώ από τις εις βάρος του αποκαλύψεις οι οποίες βέβαια μέχρι και σήμερα δεν έχουν γίνει αν και αρκετοί τις έχουν προαναγγείλει.

Εδώ δεν είναι το μπλογκ των οπαδών του Λίνεν, αλλά ένα Πανιώνιο μπλογκ στο οποίο βρίσκουν στέγη και κάποιοι (αλλά όχι μόνο αυτοί) που εκτιμούν το έργο του. Αυτό είναι όλο.

General Tanz είπε...

@br

Απολυτως σεβαστες οι αποψεις σου, αν και εγω εξακολουθω να πιστευω οτι το "αναμασημα" δεν βοηθαει σε κατι.
Οπως ομως εγραψα και πριν λιγο, δεν γινεται να τα εχουμε ολα σε αυτην την ζωη.

Εδω θα ειμαστε ετσι κι αλλοιως να τα λεμε.

Σε ευχαριστω για τον χρονο που διεθεσες για να μου απαντησεις.

General Tanz είπε...

Και για να μην το ξεχασω:
Ειμαι απο τα παιδια που ΚΑΙ πινουν ΚΑΙ τρωνε αρκετα.
Για τα τσιπουρα το λεω ντε!!!

re-la-re είπε...

Να ζήσεις μπρουφανούλη και χρόνια πολλά
μικρότερος να γίνεις με λίγα κιλά
παντού να σκορπίζεις του Πανιώνιου το φως
και όλοι να λένε να ο Ιστορικός.

Ανώνυμος είπε...

Καλό κουράγιο και από μένα! Εύχομαι υγεία (σε σένα και τους δικούς σου) και μακροημέρευση (στο blog και σε όλους μας)!

Υπ΄όψιν: εγώ σε βρήκα μετά από ψάξιμο (μάλλον) στο google. Πίστευα, εκείνες τις ημέρες που άρχιζε η παρακμή, πως δεν μπορεί να ένιωθα μόνο εγώ έτσι. Κάποιος άλλος θα υπήρχε και ίσως να είχε δημιουργήσει ένα blog. Και όντως, δεν έπεσα έξω!

Griniaris είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=hacCkGsTHOY&feature=related

Αφιερωμένο εξαιρετικά στον "πρόεδρο" του blog brfun...

vassilis είπε...

Χρόνια πολλά, καλή συνέχεια και καλό κουράγιο.

Kostas (a.k.a. Black Sheep) είπε...

Χρόνια πολλά και από εμένα και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Να ξέρεις ότι το blog σου θεωρείται ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και "ζουμερα" που ασχολούνται με τον ιστορικό ;)

lefterix είπε...

Μόλις επέστρεψα απο την Κρήτη, και έφερα από την καινούρια ρακή...Θα φυλάξω ένα μπουκαλι γιά να κεραστούμε (όταν βρεθούμε πρώτα ο Θεός..)και να ευχηθούμε στον br_funatic χρόνια πολλά και δημιουργικά...
Σου χαρίζω και μιά μαντινάδα...
Ωσάν το ρακοκάζανο,
βράζει η καρδιά μου...
Και όπως την πρωτόρακη,
καίνε τα σωθικά μου...

zamis είπε...

Απο δω το φεραμε απο κει το πηγαμε,στις ρακιες παλι καταληξαμε :)
Στην υγεια του brf,ολων μας και του Ιστορικου μας!

br fun_atic είπε...

Τι έγινε βρε Λευτέρη; Σε χάσαμε...Θα ήρθες φαντάζομαι ανανεωμένος και με πολεμοφόδια :)

Σκέφτομαι ότι έχω κάνει μια πάρα πολύ μεγάλη παράληψη, την οποία θα ήθελα να διορθώσω έστω και τώρα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε Πανιώνιος κο Κωνσταντίνο Τσακίρη για όσα έχει προφέρει στην ομάδα. Τον στηρίξαμε και τον στηρίζουμε διότι αναγνωρίζουμε την προσφορά του.

Βέβαια διατηρούμε όλοι μας την εικόνα του κατά τα δύο πρώτα χρόνια της διοίκησής του, στα οποία ήταν πραγματικά εξαιρετικός. Από τότε μας έχει στεναχωρήσει ( τι τις θέλεις πρόεδρε τις δηλώσεις;), προβληματίσει και νευριάσει πολλές φορές. Όμως μας έχει δώσει καλά δείγματα γραφής και ελπίζουμε να ξαναβρεί τον παλιό καλό του εαυτό.

zamis είπε...

Kosta,μιας και σε ακουμε μετα απο πολυ καιρο,οντως βοηθα οσο μπορεις να περιοριστουν οι δηλωσεις του Τσακ,οπως λεει κι ο brf.
Θα συμβαλει στην ηρεμια μας. :)

br fun_atic είπε...

Είναι καλός, χρυσός ο πρόεδρος, αλλά έχει το απίστευτο χάρισμα να κάνει έξαλλο τον κόσμο με μία και μόνη δήλωση.

Ξέρουμε καλά όλοι μας ότι δεν υπάρχει ικανή διάδοχη κατάσταση. Δεν χρειάζεται να μας τρομοκρατεί κάθε τρεις και λίγο.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά πραγματικά έχει τα φόντα να γίνει ο καλύτερος πρόεδρος ever...

zouri1 είπε...

να συνεχισεις το blog σου οσο γουσταρεις.Θεωρω οτι τα γραφομενα σου αλλα και τα σχολια των φιλων σου ειναι επιπέδου και χαιρομαι παντα να τα διαβαζω.Απο το blog σου ξεκινω για την ενημερωση μου για τα τρεχοντα του Πανιωνιου.Θεωρω οτι παντα βγαινω κερδισμενος απο την περιηγηση μου.Νασαι καλα και σ ευχαριστουμε για την παρουσια και σταση σου στο διαδικτυο

br fun_atic είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ zourako.Σου εχω μεγάλη εκτίμηση.By the way φοβερό το σημερινό ανέκδοτο στη σελίδα σου!!!

Steve είπε...

Θερμές ευχές, πολλά συγχαρητήρια και να τα φτάσεις 120!

br fun_atic είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ steve. Είχα την κουβέντα σου σήμερα.
Θα ήθελα πολύ να επικοινωνήσουμε με mail γιά να σου εξηγήσω κάποια πράγματα και να καταλάβεις την οπτική μου σε κάποια ζητήματα που μας αφορούν όλους.

Miltos@Chios είπε...

Οταν καποια στιγμη μεσα στο καλοκαιρι "ανακαλυψα"το ιστολογιο σου,δεν φανταζομουν οτι λιγους μηνες μετα θα ειχα την χαρα να ειμαι μελος αυτης της μεγαλης οικογενειας,αυτης της παρεας που λειτουργει καθημερινα με συνδετικο κρικο την αγαπη μας για τον Πανιωνιο.Ουτε βεβαιως οτι το ιστολογιο που ξεκινησε ο γιος μου,θα το "παραλαμβαινα"εγω και θα ηταν αναποσπαστο μερος της καθημερινοτητας μου.Ευχαριστωντας σε,σου ευχομαι να εισαι καλα,υγιης και σε αρμονια με τους ανθρωπους που αγαπας και στηριζουν την ζωη σου.

br fun_atic είπε...

Μίλτο σε ευχαριστώ πολύ. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι μας συνδέει κοινό παρελθόν σε διάφορα επίπεδα.

DrRigas είπε...

Hyvää syntymäpäivää ja kaikki parhaat

κι από μένα!

br fun_atic είπε...

@Rigas

On hyvä ystävä

Pav είπε...

Σε ευχαριστούμε από το βάθος της Πανιώνιας ψυχής μας αγαπητέ BR για την όμορφη ιντερνετική εξέδρα που δημιούργησες για όλους εμάς που μέχρι πριν από λίγο καιρό νομίζαμε ότι είμαστε μόνοι μας. Και όπως είχε πει κάποιος "σοφός" "You are not alone, you are really not alone"